Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

fıstıklar ben kaçıyorum demin yine bakım vardı yazdıklarım boşa gitti.bunlar da boşa gitmeden yazıp kaçayım hepinize iyi geceler sizleri çok seviyorum iyi ki hayatımdasınız

yok yok benim canımın sıkkınlığının sebebi belliydi bugün halloldu zeynap ablam . ama bayramında etkisini azımsayamayız wallahi... bayram olmasa o işyerinde ki çikolatalar nerden çıkardı ki??

bi an kendimi gördüm gibi oldum... seni bilmem ama ben 2007 ağustosta 72 kd idim,bi kaç ay sonra 80 lere vurmuştum... burda saksı mavimin sorusunada bi cevap vermek istiyorum... ben şahsen hergün fast food yerken bir anda şiştim...eve gelirdim yorgun argın.. ammmaannn yemek mi yapıcam söyle şunu, şöyle bunu diyerek bi anda kendimi 80 lerde bulmuştum.

öğünlerine gelince bence az yemişsin.. bu diyetin en önemli kısmı AÇ KALMADAN kilo vermek...sabag kahvaltını sadece tek bir yumurtayla atlatmamalısın bence...

Fundacıımm,hayırlı olsun...artık sende bizimlesin... ne mutlu... vericez bu kiloları...başka yolu YOK

bendee bendeee beğen butonu boşluğu var... var. var. var. var... beğen butonu istiyoruzzz istiyoruzz istiyoruzzz....

lostcum gelmiş nihayet nasılsın canım altta seni gördüm o güzel yorumlarını bekliyordum

lostcum gelmiş nihayet nasılsın canım altta seni gördüm o güzel yorumlarını bekliyordum

fundacımmm iyiiyim hamdolsun.. ufaktan canım sıkkın ama geçecek.. başlamana çok çok çok sevindim seninde... biliyor musun bundan tam 1 ay sonra kıyafetlerin sana bol geldiğinde, etraf yahuu sana bişiler oldu sen güzelleştin dediğinde ( dukan diyetinde olduğunu bilmeyenler tarafından yapılmış yorum olarak kendimden bilerek sana ithaf ederek sölüyorum) öyle bir haz duyacaksın ki... eğer ki inanmıyorsan bunu yapabileceğine yanılıyorsun...artık TAK ettiği yerdeyiz... yapanları gördük.. başardılar..neden bizde yapamayalım?? birlikteyiz... hep beraberiz...

hem de nasıl tak ettiği yerdeyiz anlatamam
sırf bu kilolar yüzünden belki de 40 lı yaşlarda görünüyorum
kilo ile ilgili imalara maruz kalıyorum
üzerime uygun birşey bulamıyorum bulsam da yakışmıyor
eşime de anlattım nerdeyse 8 ay sürecek dedim destek istedim çünkü kendisi bu konularda pek ince değildir
artık buna alış ayrı yemekler yiyeceğiz dedim
hayırlısı olsun hepimiz için
ve çok teşekkür ederim desteğin için

Günaydın fıstık dukancılar,

Geçmişe bakamadım henüz, sabahın 4'ünden beri ders çalışıyorum. Bugünü anneme ve kızıma ayırmaya karar verdim ben de biraz kafa dağıtırım. Annem bu sene tatile gidemediği için kızım ise annesinin ilgisinden yoksun kaldığı için bunalımda. Erken kalktım ki bugün çalışacaklarımı çalışayım, tüm gün onlarla ilgileneyim. Beynim durdu bir bakınayım dedim.

Regl olacağım diyedir umarım 3 tam gün bitirdim atakta gidiyor ama çok yavaş sadece 800 gr. farketmiş.

öpüldünüz. Herkese kaçamaksız güzel hafta sonları.

canım geçmişe bakamadım ama bir üstümdeki mesajsın, gözüme çarptı.
Hepimiz için durum aynı beni en çok annem taciz ediyor mesela. Cık yakışmamış şuran çıkmış vs. diye. Aslında iyiliğimiz için bunlar, bir de öyle düşünmek lazım. Kilo verince insana saygı artıyor nedense, hem de herkesin. Aynı zamanda insan da daha çok kendine güveniyor.

Benim eşim çok iştahlıdır ama benden iradelidir, onu da peşindem sürükledim dukana, yoksa dayanamazdım o yerken, şimdi o beni de durduruyor. Eşinin kilosu varsa beraber başlasanız daha iyi olur tabi.
Ben de eşimle bana ayrı, kızıma ayrı yemek yapıyorum. Ayrı yemek yapmak biraz zor oluyor ama dayanacağız. Ben hep kızımın yemediklerini yiyerek kilo almıştım galiba :)

ben agustos 2007 de 63 65 civarıydım boyum 1.70 cok zayıf olmakta ıstemedıgımden 63 kılo benım ıcın ıdealdi gerçektende..ben öyle hergun fast food yıyen bı ınsanda degıldım ama hareketsızlıkten oldu gercektende..
dun alışverıs yapma zamanım olmadı süt yogurt yoktu yagsız bu yüzden pek sansım olmadı aksamda 3 tane but yedım ve kapadım olayı :)) bılmıyorum hala az yemıs sayılırmıyım..
ama cokkk susuzluk hısedıyorum gerçekten garip bi şekilde

daha önce calısıyordum ve evlendıkten hemen sonra işi bıraktık bu yuzden hareketsızlık oldu tabı eczanede calısıyordum orda sureklı ayaktasın evdede hareketsızlık tahlıl yaptırdım daha once tiroidden süphe edip ama bişey cıkmadı..
birde ben bu yulaf kepeğini nerde bulabilirim sizce marketlelrde falan varmı ?????

canım hayırlı olsun ,başlamıssın diyete,sabırla devam eder,bırakmazsın inş.resimlerine baktım,çok güzelsin,bir de kilo verirsen bomba gibi olacaksın inş.
ben de karatay dayım canım,arada misafirliğe bekleriz.

merhaba dukancı dostlarım.bayram bitti ve yine geldim sizlerin yanına .inşallah herkesin bayramı iyi geçmiştir.
bugün diyete başlayalı tam 19 gün oldu.ve 5600 g kilo vermiş bulunuyorum.inşallah hep böyle hızlı veririm.
şimdi geçmişi okumaya gidiyorum.
herkese bol bol eksili günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…