hoş gördüm canım evet ben oydum artık buyum
ooooohh mis gibi ellerine sağlık çok nefis olmuş
ohh ellerine sağlık arkadaşım bol köpüklü kahve alayım ben
iyi olmana ve tekrar aramıza katılmana çok sevindim
afiyet olsun.tabi ki hangisinden istersen
bende çok sevinçliyim hakikaten şu kilolardan bir kurtulsam ondan sonra her şey daha güzel olacak gibi hep beraber inşallah kurtulcağız
aynennn canım bende senin gibiyim hiç bişey yapasım gelmiyor sanırım artılarımın marifeti bu ramazan bitti vc alışkanlım alt üst oldu onunda etkisi çok büyük oluyor yani anlıycan canımcım ne oldumu bende bilemiyorum bayram bayram işte deliye hergün bayram oysakine
bi an kendimi gördüm gibi oldum... seni bilmem ama ben 2007 ağustosta 72 kd idim,bi kaç ay sonra 80 lere vurmuştum... burda saksı mavimin sorusunada bi cevap vermek istiyorum... ben şahsen hergün fast food yerken bir anda şiştim...eve gelirdim yorgun argın.. ammmaannn yemek mi yapıcam söyle şunu, şöyle bunu diyerek bi anda kendimi 80 lerde bulmuştum.hoşbuldukk teşekkür ederim
20 kg vermem lazım bi öncelikle 82 kg den bi ayda 87 ye cıkmısım tartılmadıgım ıcın bugun farkettım bu kadar beklemıyordum
geneede moralımı bozmadım napim :S
2 senede 63 ten bu kıloya geldım sebebi nedir ne değildir bilmiyorum arkadaslarım
umarım faydası olur bugun basladım
yumurta sevmıyorum ama sabah bı yumurta yedım
oglen ıkı tane but fırında yagsız sadece bıber ve kekık ekledım..
sizce dogrumudur sımdılık..
öncelikle bi 20 kılo versem hıc fena olmaaaz yardımlarınızı desteklerınızı beklıyorum
selamlar hatunlar sabahtan beri sayfaları açmayı başaramadım sitede mi bir sorun var anlamadım beğenemiyorum cvp yazamıyorum sinir oldum
karemelim de sormuş evt nihayet başladım kızlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
gece uyku tutmadı saatin 2 sinde kalkıp dukan ekmeği yaptım
bence çok lezzetli oldu tuz bile koymasam olcakmış o kadar yani
tabiki sabah zor kalktım öğlene kadar sersem gibiydim
şu ana kadar yediklerim 1 dilim dukan ekmeği
2 haşlanmış yumurta
kahve sade çay bu kadar
tatil dönüşü olduğu için ayran yok bugün işyerinde yoksa diğer zamanlarda bol bol içebilirim
saksım lostum berrincim gelmiş gitmiş
nevcim yok ortada ve topiğimizin demirbaşları hala dönmediler sizsiz burası çok eksik hadi toparlanalım
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyor başarılar diliyorum
güçlendirmedeyim hala kilo veriyorum????
Arkadaşlar editörümüz atessizprensesten edindiğim bilgi doğrultusunda beğen butonları sitede ağırlık yaratması sebebiyle kaldırılmış ve genel duruma bakarak geri gelip gelmeyeceğine karar verilecekmiş..umarım gelir çünkü boşluğunu çok hissediyorum ben
lostcum gelmiş nihayet nasılsın canım altta seni gördüm o güzel yorumlarını bekliyordum
hem de nasıl tak ettiği yerdeyiz anlatamam
sırf bu kilolar yüzünden belki de 40 lı yaşlarda görünüyorum
kilo ile ilgili imalara maruz kalıyorum
üzerime uygun birşey bulamıyorum bulsam da yakışmıyor
eşime de anlattım nerdeyse 8 ay sürecek dedim destek istedim çünkü kendisi bu konularda pek ince değildir
artık buna alış ayrı yemekler yiyeceğiz dedim
hayırlısı olsun hepimiz için
ve çok teşekkür ederim desteğin için
bi an kendimi gördüm gibi oldum... seni bilmem ama ben 2007 ağustosta 72 kd idim,bi kaç ay sonra 80 lere vurmuştum... burda saksı mavimin sorusunada bi cevap vermek istiyorum... ben şahsen hergün fast food yerken bir anda şiştim...eve gelirdim yorgun argın.. ammmaannn yemek mi yapıcam söyle şunu, şöyle bunu diyerek bi anda kendimi 80 lerde bulmuştum.
öğünlerine gelince bence az yemişsin.. bu diyetin en önemli kısmı AÇ KALMADAN kilo vermek...sabag kahvaltını sadece tek bir yumurtayla atlatmamalısın bence...
olacak canım merak etme sen
"dukanla canım dukanla" deseydin berrincik, "mintaxla canım mintaxla" hesabıwalla canım sen şu 1-2 hafta asıl bakalım ne olacak sonuç yapıştı kaldı 3 kilo üstüne yaa olmadı geçersin güçlendirmeye değişik besin alımıyla beraber meto şaşırır ve inişe geçersin belki
canım eğer hareketsizsen ve aldığın kalori yaktığın kaloriden daha fazlaysa insan 2 senede 20den bile çok alabilir ama seninki de baya bi ideal kilodan hızlı bi yükseliş olmuş sağlıksal bi sorun yoktur umarım değerlerini ölçtürdün mü hiç? istersen diyete başlamadan bi baktır daha sonra rutin aralıklarla baktırırsın..yediklerin de gayet güzel canım doymadıysan daha bile fazla yiyebilirsin biliyorsun bu diyette sınır yok
hadi hayırlı olsun canım diyetin, rast gele
afiyet olsun hocam meşhurdur köftemiz beğenmenize sevindim hele de özcanlarda yediyseniz onu tadından yenmez
ne kadar oldu güçlendirmeye geçeli,ne şekilde uyguluyorsunuz ve busüreçte ne kadar daha verdiniz? detay belirtirseniz burda güçlendirmede olan pek çok arkadaşa yardımı dokunacaktır
melzeyitim keşke kilomu görmeseydin, mezun oluğ ayrılmıştım takımdan :)) sen ne alemdesin? benim işler yoğun, malum sınavım baya yaklaştı, gece oturmaların ve düzensiz hayattan çok kilo aldım okul açılacak kıyafetlerim olmuyor. Kitabını okudum diyetin çok mantıklı geldi, yorumlarda güzel olunca başladım bugün 3. günümdü. Sen de başla istersen. Çok özlemişim hepinizi, sevindim seni gördüğüme.
Teşekkür ederim cevabın için. Kaçamağı unuttum, hatta bugün hiç yapmadım. 5 günü uzatmayım mı diyorsun, ben de kararsızdım. O zaman pazartesi geçeyim seyire, arada takılırsa bakarız. Evet güzel çözümler gerçekten, işe gidince krepli olanları kullanmak hoşuma gider ve küçük yoğurtlar da güzel olur. Öncelikle yulafımı iktisatlı kullanmayı öğrenleliyim tabi. Izgara yiyebilim ama hergün sanırım dışarı çıkmaya vaktim olmaz, ders aralarım biraz az olacak bu dönem, ama fırsat buldukça çıkarım yoğurdumu da götürürm yanımda.
36 günde 7.6 kilo hiç fena değil bence canım, hiç moralini bozma bence. Bir 36 günde de 7 kilo giderse 15 kilo eder toplamda bir de böyle düşün. Kaçamaklar gerçekten öyle anlık tat veriyor ne yazıkki ama insanın gözü bir döndümü kimse önünde duramıyor bol bol telkin yapmalıyız herhalde.
güzel bence ama aralarda yoğurt, süt vs. tüketebilsin. Kahvaltın sadece 1 yumurta ise az olmuş, aç kalma. Diyetin özelliği yemeği kısmamak izin verilenlerden sınırsız yemek.
fguler ben de yapmıştım ekmek tarifinden güzel oldu sadece biraz yoğun ve sert oldu biraz daha yumuşak yapıp kalıba dökmek daha iyi olur diye düşünmüştüm yumuşak olması için. Denemişsin süper, ben de bir dahakine öyle yaparım.
hem de nasıl tak ettiği yerdeyiz anlatamam
sırf bu kilolar yüzünden belki de 40 lı yaşlarda görünüyorum
kilo ile ilgili imalara maruz kalıyorum
üzerime uygun birşey bulamıyorum bulsam da yakışmıyor
eşime de anlattım nerdeyse 8 ay sürecek dedim destek istedim çünkü kendisi bu konularda pek ince değildir
artık buna alış ayrı yemekler yiyeceğiz dedim
hayırlısı olsun hepimiz için
ve çok teşekkür ederim desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?