sadecam geçen sana bişey sordum sorum gelmedi teknik sebeplerden dolayı şimdi sen gurmenetten siparişi nasıl verdin tlf mı istedin yoksa nett üzerindenmi dün carrefoura gittim ay hiç bişey bulamadım bir buğday kepeği bile yok ya bu nasıl bir avm yalnızca y. ezmesi aldım oda burda küçük markette bile var aroma niyetine gittim hani senin şu tereyağ portakal muz aromalarına çok heveslendiydim ama malesef doldurmuş reyona önceki aldığım aromaları vanilya limon rom acı badem başkada yok
arkadaşlar aranızda ebaydan alışveriş yapan varmı..
sadecam bu haberlere çok sevindim canım allah dahada iyi etsin inş hayatım bankaya ödemeye gittiğinde hatrı sayılır bir masraf çıkıyor yani nerdeyse aldıklarının iki katı masraf çıkarıyor banka sende öle olmadımı :44:tekrardan selam kıslar...şimdi tahlil sonuçlarımı öğrendim...kolestrol dışında hepsi süper ötesi...öncelikle yeni başlayan arkadaşlara şunu şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka tahlil yaptırın başlangıçta daha sonra kıyaslamak için...bana gelince ne yazıkki onu atladım ve dukana başladığımda yaptırmadım test falan..bu noktada tıkandık acaba daha kötümüydüde düzeldi die..bende genelde zaten hep sınırlardaydı ama en son tahlilimi 3 sene 92 kilolardayken yaptırmıştım o zaman trigisirit ve kolestrol yüksekti...101 lerdeyken ne haldeydi bilmiyorum açıkcası...işin güsel yani kandaki yağ oranım trigisirit düşmüş iyi kolestrolüm yükselmiş...ablamı aradım onunda yüksek kolestrolü var...onun doktoru önemli olan kandaki yağ oranı kolestrol genetik ve strese bağlı çıkabilir demiş...bende bu hafta bi kardioloğa gidicem bakalım ne dicek...velhasıl kıslar herşey yolunda böbrekler tiroit karaciğer hepiciği mis gibi:))doktora pro ağırlıklı diyetle ama sebzeyide bol tüketerek 30 kilo verdiğimi söledim oda bunun üzerine büyük olasılıkla sizdeki genetik ve kilo vermedenki tablo büyük olasılıkla daha kötüydü dedi...çünkü şeker yada tansiyon gibi kendini çokda belli eden bişi deil dedi...çünkü annemdekide ilaca rağmen düşmeyen bi kolestrol...bana ceviz suyu önerdi ve 4 ay sonra tekrar bi tahlil yaptırın dedi..ve şuna çok şaşırdı genelde pro ağırlıklı beslenenlerde ürik asit yüksek çıkar ama sizdeki oran çok iyi dedi...benim sonuçlar sizi ürkütmesin dediğim gibi belkide daha vahimdi bu hale geldi yada genetik ama siz siz olun mutlaka gidin bi kan verin öğrenin şekerler...hepinizi öpüyorummm
sadecam bu haberlere çok sevindim canım allah dahada iyi etsin inş hayatım bankaya ödemeye gittiğinde hatrı sayılır bir masraf çıkıyor yani nerdeyse aldıklarının iki katı masraf çıkarıyor banka sende öle olmadımı :44:
hee anladımmmm yani onların hesabına değilde kendi hesabımıza yatırcaz ölemiiii ya benim işbanktada garantidede aktif olmayan bir hesabım var ama işe yararmı bilmiyorum 4 senedir bu hesaplarda hareket olmuyor ne bilim canımya ben rossmana ödeme yapcam zaman 32 lira masraf çıkmıştı ya ondan çekindim neyse bir kurcalayayımişbank hesabın varsa masraf yok bide galiba garanti hesabı var ödeme yapılabilecek...ben netten hallettim ödemeyi internet şubesi yani...ya keşke kapıda ödeme yapsalar ne iyi olurdu ama yok galiba...havaleden para kesilmiyo cnm
hee anladımmmm yani onların hesabına değilde kendi hesabımıza yatırcaz ölemiiii ya benim işbanktada garantidede aktif olmayan bir hesabım var ama işe yararmı bilmiyorum 4 senedir bu hesaplarda hareket olmuyor ne bilim canımya ben rossmana ödeme yapcam zaman 32 lira masraf çıkmıştı ya ondan çekindim neyse bir kurcalayayım
ayyynen öle canım bende öle demiştim çüşşki ne çüşşş yanisen bi işbankasına git hesabına para yatır atıyorum 50 lira tuttu gurmeden aldıkların o kadar para yatır sonrada o hesaptan onların hesabına gönder o parayı..ben internet şubesinden yolladığımdan para kesintisi yok ama şubeden yollayınca masraf alıyolarmı bilmiyorum yani havale masrafı..o zamanda bankamatikten yollarsın tatlım...çüş yani 32 lira ne öle hayret bişi soygun resmen
uzun bır ara sonrası tekrar kılo vermeye basladım herkese merhaba
ayyynen öle canım bende öle demiştim çüşşki ne çüşşş yani
günaydııııın mutlu sabahlar mutlu yarınlar eyyy ahalii:)) sizi çok ösledim ben ya buraya yazmazsam böle bi eksik kalıyorum...geçen geceden beri giremedim dün oğlumun arkadaşı geldi tabii benim laptopa el konuldu:)okullara az kaldı die artık ses çıkarmadım ara ara yatmadan okudum geçmişi ama atlaya atlaya...güçlendirmem iyi gidiyo gibi..şimdi yürüyüşten geldim..uzun aradan sonra dışarda yürüdüm esiyo mis gibi hava...dönüşte markete uğradım 1 tanecik simit aldım...acaba diorum ekmek yerine yarım simit yesem nasıl olur çok özledim simiti...yanlız feci alışmışız ekmeksiz yemeye bitek o fazlalık geliyo meyve hakkımı geceye saklıyorum...henüz ödül yemeğini ve nişastalıyı yemedim...işte böle canlarım şimdi geçmişe akayımda geleyimm:)
Sedecacım sorma o simitler benimde gözümde tütüyor bende bir gün kaçamak yemeğimde şöyle simitli, zeytinli, ballı,tereyağlı bir kahvaltı hayali kuruyorum belki bu haftaki kaçamağımı böyle yapacağım, artık 62 ye indim her sabah 62 küsürlü çıkıyorum hatta bir gün 62.00 çıktım ah ah dedim ne olaydı da bi 100 grcık daha eksik oleydi de o 61 li rakamı göreyidim
tüh berrini kahvesini kaçırmışım ben de bir bardak süt aldım kendime
ay ablacımmmm arada sıkılınca facebooktan dürtebilirsin beni ehehehe orayı günlük kontrol etmek zorundayım zaten
hep destek tam destek!!!!
Gidicek bu kilolar!!! Hepsi hem de
arkanızdayızzzz!!!
o yüzden ben girmicem 1 hafta falan
bi ceza daha yerim, banlanırım, hiç giremem sonra
panpişşş
sadeca abla, ölücektim gülmekten
anlıyosun beni dimiii
sudan çıkmış balık oluyo insaaannn
hadi hayırlı olsun sadeca ablacımmm, güçlendirme tecrübelerimizi paylaşıcaz artık seninle :)
atak döneminde kaçamakları yapmasanız aslında.. Yarım bi dukan olucak böyle :18:
Allah canını almasın berrin. Bayan yazmış zaten oraya annesininbebikiydim diye
bu arada eski annesininbebiki, geçmiş olsun ve hoşgeldin yeniden
valla ben görmedimben profil resminden tanıdım bebeemm.yazdıysa bile görmedim yani
sorma berrinim yaa ama ben umutluyum duyacaklar sesimizi beğenimize kavuşucazz..
inşallah canım ya
helal olsun berrinimm valla bende öyle ağzıma sürmedim ne ısrar ne ısrar ama yok yiyemem dedim:)hadi inşallah şu 3 kilocuğu at biyerlerede gel yanımıca canımm
vereyim dimi artık? canım gelicem yamacına az kaldı
ben dün 66 ile başladım bu sabah 65 tim ama ellerim ayaklarım karıncalanmaya başladı
ve ben gittim
1 dilim incirli tatlı, cevizli ekmek, 1 adet activıa yoğurt, 3 üzüm, çay kaşığının ucuyla tereyağ, 2-3 küçük dilim normal kaşar yedim
acaba devam etsemmi
ayrıca 5 aylık kızım var emiyo da
yulaf kepeğini de hiç sevemedim o sebep oldu daha çok diyeti bozmama
onun bir alternatifi yokmu hiç yemesem de olur
kitap elimde yok küçük bir ilçedeyim ve internetten alma imkanım da yok
lütfen bana yardım edermisiniz
..
tamam mı kaldığı yerden devammı
Ah Berrinim ah sende olmasan cay içimicikk, ellerine kollarına sağlık canım benimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?