Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ben internet üzerinden siparş ettim sonra çıkan tutarı onların iş bankası hesaplarına havale ettim..onun üzerine bi sıkıntı olmadna geldi canım 2 günde...valla zeynepcim tereyağ aroması öle aman aman kokmuyo söliyim ama ben genede ekmeğe falan katıyorum ama muz portakal güsel...

sadecam bu haberlere çok sevindim canım allah dahada iyi etsin inş hayatım bankaya ödemeye gittiğinde hatrı sayılır bir masraf çıkıyor yani nerdeyse aldıklarının iki katı masraf çıkarıyor banka sende öle olmadımı :44:

işbank hesabın varsa masraf yok bide galiba garanti hesabı var ödeme yapılabilecek...ben netten hallettim ödemeyi internet şubesi yani...ya keşke kapıda ödeme yapsalar ne iyi olurdu ama yok galiba...havaleden para kesilmiyo cnm

hee anladımmmm yani onların hesabına değilde kendi hesabımıza yatırcaz ölemiiii ya benim işbanktada garantidede aktif olmayan bir hesabım var ama işe yararmı bilmiyorum 4 senedir bu hesaplarda hareket olmuyor ne bilim canımya ben rossmana ödeme yapcam zaman 32 lira masraf çıkmıştı ya ondan çekindim neyse bir kurcalayayım

sen bi işbankasına git hesabına para yatır atıyorum 50 lira tuttu gurmeden aldıkların o kadar para yatır sonrada o hesaptan onların hesabına gönder o parayı..ben internet şubesinden yolladığımdan para kesintisi yok ama şubeden yollayınca masraf alıyolarmı bilmiyorum yani havale masrafı..o zamanda bankamatikten yollarsın tatlım...çüş yani 32 lira ne öle hayret bişi soygun resmen

ayyynen öle canım bende öle demiştim çüşşki ne çüşşş yani

Sadecacım sorma o simitler benimde gözümde tütüyor bende bir gün kaçamak yemeğimde şöyle simitli, zeytinli, ballı,tereyağlı bir kahvaltı hayali kuruyorum belki bu haftaki kaçamağımı böyle yapacağım, artık 62 ye indim her sabah 62 küsürlü çıkıyorum hatta bir gün 62.00 çıktım ah ah dedim ne olaydı da bi 100 grcık daha eksik oleydi de o 61 li rakamı göreyidim

Son düzenleme:

:)) evet valla millet olarak bayılıyoruz kahvaltı muhabbetine:)) görürsün canım bişi kalmamış hatta 5 ler bile çok yakın

ben dün 66 ile başladım bu sabah 65 tim ama ellerim ayaklarım karıncalanmaya başladı
ve ben gittim
1 dilim incirli tatlı, cevizli ekmek, 1 adet activıa yoğurt, 3 üzüm, çay kaşığının ucuyla tereyağ, 2-3 küçük dilim normal kaşar yedim
acaba devam etsemmi
ayrıca 5 aylık kızım var emiyo da
yulaf kepeğini de hiç sevemedim o sebep oldu daha çok diyeti bozmama
onun bir alternatifi yokmu hiç yemesem de olur
kitap elimde yok küçük bir ilçedeyim ve internetten alma imkanım da yok
lütfen bana yardım edermisiniz
..
tamam mı kaldığı yerden devammı

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Anladığım kadarıyla diyetin ilk gününde kaçamak yapmışsınız Maalesef dukan diyeti kaçamak yapmaya uygun bir diyet değil.Zaten kendi kitabında da yazıyor < yaptığınız küçük bir kaçamak bir balona iğne batırmaya benzer > diye. Karıncalanma olayını anlamadım:97: Açlıktan olamaz diye düşünüyorum.Çünkü atak döneminde sınırsız yağsız et,tavuk,balık ve yağsız süt ürünleri tüketebiliyoruz.Tatlı isteğiniz içinde dukatella yapıp yiyebilirsiniz.(çeşitli kek, pasta , krep , dukatella vs.. diyet özel menü-dukan diyeti tarifleri kısmında bulabilirsiniz.Böylece günlük yulaf kepeğini tüketmiş olursunuz) Bir de nacizane önerim kitap olmadan diyete başlamamanız.Ama ulaşamam diyorsanız netten araştırma yapıp çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.Ayrıca 5 aylık bebeğim var diyosunuz.Forumda emzirip hem de bu diyeti yapan bir kişi yok bildiğim kadarıyla.Bebeğin emmesini etkiler mi bu diyet bilmiyorum:44: Ama her şeye rağmen yeniden başlamak istiyorsanız tekrar düşünün.Dukan kendi kitabında kişinin hayatında sadece 2 kez yapması gerektiğini söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…