Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

açıklamalarınız için teşekkür ederim
maalesef ikinci gününde oldu olan

arkadaşlar sızce dukan dıyetı diger yöntemlere göre daha mı kalıcı sadece proteınle beslenmek kas kaybı yapmıyor mu????

diyete dün itibari ile başlamış bulunmaktayım dün baya bi cebelleştim iştahımla ama sonunda ben kazandım bu sabah tartıldığımda bir kilo gitmişti bile 66,1 ile başladım 64,9 ile devam ediyorum yaşasın dukan

Merhaba Mayke bence en sağlıklısı bir doktora danışarak karar ver canım çünki henüz emzirdiğin bir bebeğin var ek gıdaya tam anlamıyla başladı mı başlamadı mı, ihtiyacı olan tüm besinleri sütünden alıyor, yani doktora danışarak başlarsan için daha rahat olmaz mı ? Emzirme olayın olmasaydı derdim ki devam et zira dukan diyetinde verilenleri sınırsız yiyebiliyorsun ve aç kalmıyorsun şimdiye kadar çok az sıkıntı yaşayanı gördüm onlarda çok az yiyip te açlığın verdiği rahatsızlıktan dolayı yaşadıkları sıkıntıları olan kişilerdi yanlışım varsa arkadaşlarım beni düzeltsin lütfen dukan diyeti dilediğini dilediğin kadar yiyebildiğin bir diyet ben şahsen bazen tıka basa doyuyorum ve ona rağmen kilo vermeye devam ediyorum.

dukan amca bana 3 gün atak evresi yapmamı söylemişti
1 gün kaldı zaten bugün o yediklerimden snra devam ettim
yarını da atlatırsam eğer karatay diyetine devam edeceğim
o nispeten daha iyi
saf protein tüketmekten dolayı ketoz açığa çıkıyor ya acaba süte geçiyormudur endişem o sadece
ama 3 günden bişey olmayacağını düşünüyorum inşallah yanılmıyorumdur.

Evet kalıcı çünki bu bir hayat tarzı ve kontrol paneli gibi ne demek istediğimi dukan diyeti yapmaya başlayıpta neyin ne olduğunu anladığınızda kendi yedikleriniz üzerinde hakimiyet sağlayarak bir şekilde kilonuzu kumanda ediyorsunuz, yeni gelen arkadaşlarım ve hatta kitabı olmayan arkadaşlarım hiç üşenmeyin dukan diyeti sayfalarını en baştan itibaren okuyun inanın çok şey kazanacaksınız hatta bence kitabında dukan diyetinin de önemli püf noktalarını, felsefesini, hesabını kitabını öğrenmiş olacaksınız, burada uyguladıktan ve sabırlı olduktan sonra başarılamayacak hiç bir şey yok , sevgilerimle.

arkadaşlar sızce dukan dıyetı diger yöntemlere göre daha mı kalıcı sadece proteınle beslenmek kas kaybı yapmıyor mu????

Evet işte canım işin tam bilimsel yönünü bilemediğimiz için birşey diyemeyiz Allah korusun bebeğimize zarar veririz bence sen bebeğini emzirmen bitene kadar yapma istersen herşeyden ye ama azar azar ye vede çok zararlı bilinenlerden uzak dur, ağır, yağlı, kızartma çok şekerli yerine doğal şekerli meyve, bal gibi ürünleri tüketmen bence daha mantıklı geliyor, ufaklık zaten hareketlenince o kiloların peşinde koştırmaktan pıtır pıtır gider merak etme, ben doğuma gittiğimde 64 kiloydum dokuz ay sonra 42 kiloydum

ne güzel bir azim, örnek olsunlar bize, bizler de görürüz o günleri inşallah.

bence de ramazan etkilemiştir, bir yumruk işe yarayacaktır bence. Teşekkür ederim bakalım 4. günü geride bıraktım.

teşekkür ederim canım ama hiiiiç kolay olmuyor bazen uyuyolar aynı saatte ama bazen biri öbürünü uyandırıyor gün bana yetmiyor sürekli aktif haldeyim

çok zordur canım tahmin edebiliyorum, Allah kolaylık versin.

birde ben bu yulaf kepeğini nerde bulabilirim sizce marketlelrde falan varmı ?????

3m migrostan aldım, doğasan başka da hiç bir yerde bulamadım, iyi geldi bana onu kullanıyorum, bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar ne der.

maşallah. 19 günde süper bence.

canım o listeye baktım yapmadım valla kaçamak hatta süper gidiyorum, top ekmek dukan ekmeği kaşar light omlet yağsız :))

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kendi adıma.

Kolay gelsin bu arada ne ödeviymiş o, tez mi o kadar uzun?

günaydınlarrrrr...

bu sabah itibariyleeee 85.6 yı görmüş bulunmaktayım tartıdaaa

tebrikler

italyaya gidip pizza yemeden gelmek büyük başarı, çok tebrikler.

canım öncelikle sizli bizli konuşma ne olur :)

evet canım 9 ayda aldığımı 9 ayda vermiştim, 59 a düşmüştüm doğum sonrası ve sadece abur cuburu kestim akşam 6dan sonra hiç bir şey yemedim bol su, emzirdiğim için kolayca verdim. Ama akşam 6dan sonra yememe olayı biraz sütümün kalitesini düşürmüş, kızım az kilo almıştı, emziren arkadaşlar lütfen diyet yapmayın azıcık dayanın canım.

O süreçte takımdaydım, hatta 13. takımın kaptanıydım çok uzun bir süre de yaptım. Fakat bu işe paylaşım işi kaptanlık da sorumluluk istiyor, izinden işe geri döndüm doçentlik telaşı başladı, 2 ders kitabı yazdım o arada, hazırlıklar vs. gece kuşu oldum, düzensiz uyku, işte işim yoğun olduğundan düzensiz beslenme, kızımı 20 aylıkken emzirmeden kesme üst üste geldi ve 2 yılda 10 kilo aldım. Kitaplarım bitti, doçentlik stresim de 26sında sınava gireceğim bitecek inşallah. Kendime bakmalıyım artık. Şöyle söyliyim ipin ucunu kaçırınca kaçıyor, 1 kilo alınca bile kafaya takıp vermek lazım. O 1 kilolar 10 kilo olarak karşımıza çıkıyor yoksa.

Senin de doğum kiloları mı canım?

ben de uzun zaman oldu tahlil yaptırmadım, kolestrolüm biraz yüksekti. Sanki benimki daha da yükseldi gibi geliyor atak döneminde çünkü ayaklarımdan dumanlar çıkıyor adeta. Ürik asit kimsede yükselmiyor, acaba eti ve diğer ürünleri yağsız yemenin etkisi olabilir mi bilemiyorum. Diğer sonuçlar çok güzelmiş.

Benim bugünüm de güzel geçti. Herhalde alıştım diyete. İlk 2 gün zordu sanki en kolay bugün yani 4. gün geçti.

Sabah: 2 yumurtalı kaşarlı omlet, süt.
ara: 1 adet dukan kurabiyesi (benimki tarife göre yine sulu oldu tüm tarifler nedense bende sulu oluyor ama yulaf ilave etmedim daha kek kalıbına döktüm)
öğlen: tavuk ızgara, ayran (buradan tebrik bekliyorum ramiz köftedeydim alttaki tereyağlı pideleri bilirsiniz ağzıma sürmedim, dahası annem salata almıştı onu ve tabağımdaki biber ve domates közlemelerini de yemedim )
ara: 2 küçük top light dondurma (bu yasakmı bilemedim, madodan üzerini okudum aspartam, light süt yazıyor sanki tehlikeli bir şey yoktu yedim)
akşam: köfte ızgara, yoğurt
biaz da goji berry yedim (bunu hergün yemenin zararı yok değil mi, benim bağırsaklarımı düzenledi sanki)

bence güzeldi günüm.

su ve bol çay içtim. Bitki çayları içemedim evde olmadığımdan. Kızım ve annemle güzel bir gün geçirdik. 30 dk. wii ile sporumu da yaptım.

Ayrıca regl oldum akşam üzeri, karnım acayip şiş, birkaç güne iner, ben de normal kilomu anlarım. Kim olduğunu unuttum birisi reglden sonra başlansın diyormuş dukan dedi, kitabı nasıl okuduysam hiç öyle birşey kalmamış aklımda. Öyle yapsam motivasyon olurdu şimdi kilo verdiysem de anlamıyorum. 3 günde 800 gr. farketti ancak. 2-3 gün sonra belli olur asıl sonuç.

Babamız yok bu gece, kuzucumla uyuyacağım, gidip yanına gireyim. Sabah çok erken uyanmıştım dinleneyim biraz.

İyi geceler herkese,:80:

ablam benim ben sana da yaparım
canım sağol ellerine sağlık

anladım melis hocam o zaman sınavında başarılar dilerim inşallah bunca zahmete değer

kilolu hamile kaldığımdan mıdır bilmiyorum 10 kg kadar aldım hamilelikte, ben de 18 aya kadar emzirdim ve o esnada hiç diyet yapmadım sonra yaz geldi bir 6 kilo verdim diyetle
kış geldi biraz aldım aldım sonra 4. takıma girdim yine yaza kadar 10 kg yakın verdim 6 ay kadar korudum sonra da bir çeşit romatizma çıktı çok ağrılı dönemlerden sonra kortizon almak zorunda kaldım o gün bu gün (yaklaşık 2 yıldır) ne yapsam veremedim üstüne üslük de almaya devam ettim. diyetisyene gittim çok beğenmedim hiç kuralı yaptırımı yoktu listesine bile başlamadım bir bıkmışlık vardı yılların verdiği, hiç olmazsa tahlillerim yapılmış oldu bir arayış içindeydim ramazan başlayana kadar m...s adlı bir hap kullandım 5 kg verdim ama bunu sadece motive amaçlı kullandım ve sonra dukan çıktı karşıma...

benim regl sırasında iştahım tatlı isteğim çok kabarıyor ben de bu yüzden başlamak için bitmesini bekledim. bir tanıdığım 14 kilo verdi dukanla (gerçi o bekar ve yaşı küçük) o zaman duydum ilk ve amaannn bırakınca hepsin geri alır dedim içimden çünkü takımdayken bir ara puan toplama diyeti yapmıştım pro ağırlıklı karboya dönünce alındığını biliyordum sonra bir kaç kişinin de bu diyeti yaptığını duyunca bir araştırdım evreleri ve en önemlisi koruma programı olması beni cezbetti bir aya yakın burayı okudum kitabı okudum şimdi de çok memnunum burda olmaktan

ben de toparlanmak için 3. günden sonrasını bekliyorum gerçi bugün dünden iyidim ama kepeği biraz kaçırmış olabilirim başka kaçamağım yok spor adına hiç bişey yapamadım henüz bugün sahile gittik bir saatten fazla suda oğlumla oynadık yüzdük tek aktivitem bu

bu sabah 400 gr farketmiştim düne göre yarını merakla bekliyorum... çok değil 2 ay önce 99 dum ve ayaklarım beni taşımıyordu ne yürüyebiliyordum uzun mesafe ne başka egzersiz hemen ağrı yorgunluk hissediyordum kardeşim dedi ki abla bir damacana su taşıyordun attın 5 kg küçümseme dedi valla demiştim büyük damacana daha var atılacak üzerimden nasıl dayansın bu ayaklar dizler yine iyi taşıdı beni... ay çok konuştum galiba hayatımı mı anlattım ne

valla sadeca ablacım benim de aklımdan geçmedi değil
ben de bugün simit yicem
ama susamları düşündürüyo işte beni :44:

tebrikleer doktoruuummmm

arkadaşlar aranızda ebaydan alışveriş yapan varmı..

ben ben ben
zeynep abla iyi bilir ebay maceramızı

beberengommmmmmm yavrum sen bana mıntıkanı söyle tatlım ben sana oralarda bir eczane tahsis edeyim sen sevkiyatı oradan alırsın canım benim sen ne istiyon onu söyle yeter

ablammmmm dün annem bana yimek yaptı biliyo musun
na büüle oldum, tuygulandım

Emziren annelere bu diyeti dukan da önermiyor.

Kasları inşa eden ana maddenin protein olmasına karşılık, protein ağırlıklı beslenmek nasıl kas kaybına yol açabilir? Ha, kasların ihtiyacı olan glikojenden bahsediyorsanız, ona yetecek kadar karbonhidratı bol bol yoğurt, süt ve peynirden, onların yağlarından alıyoruz.

akademisyen olan nasıl anlıyo
ama biraz meşakkatli bir performans ödevi diyelim
tezi geçicek yakında, doktoramı önceden yaptım diye dolansam ortalıkta yeridir
Türk dili ve edebiyatı okuyorum da ben, metin tahlili denen olay biraz zorlu bir süreç, ama ben kendim kaşındım :)
kitap hazırlıyorum, metinler analizi kitabı :)
bilgilerim size feda efeeemm

ben de tüketiyorum o madonun light dondurmasını
cremeria milano'nun yoğurt dondurmasına bayılıyorum.
Kahve dünyasınınki zannediyorum ki biraz kremamsı bir madde içeriyor, yoğurt tadı daha az ama o da çok güzel.
İşte böyle

o ilacı ben de kullandım zamanında
bıraktığımda sweeteater gibiydim tatlı öğütme makinesine dönmüştüm ama
sizde öyle bir şey oldu mu funda ablacuuum?
ayrıca anlatın efendim ne var, buranın amacı dayanışma ve destek değil mi?
çok süper dinleriz valla, 70lerdeki 80lerdeki radyo dinleyicileri gibi na büüle
kikikiki
ooooooooo zayıflayacağıııızz oooooooooo

90 sayfalık ödevin bugün son 20 sayfası baaağğyanlar, geriye kalıyoooo 2/3
sanki 2/3 ü bitirdim de 1/3 ü kalmış gibi seviniyorum dimi
ama bundan sonraki kısımlar o kadar zor değil, analiz kısmını yarıladık diyelim, tanımlar kolay.
buradan mutlu hocama selamlarımı gönderiyorum gerçekten akademisyen olmak zormuş, melis hocam size de sevgiler
ama ben de akademisyenlik yolunda ilk adımımı attım bana ne, bana da sevgiler
bayanlar, yoğurda kattım karpuzu, bir güzel çırptım. Dondurmadım ama kremamsı dondurmamsı bir şey oldu pembik pembik.
İçine de kepek hakkım kadar yulaf ezmemi attım (güçlendirmede olduğum ve ekmek zaten tüketmediğim için yulaf ezmesi kullanmaktan hiç ama hiç çekinmiyorum) sabah kahvaltısı niyetine tatlı tatlı, şirin şirin büüle sovuk sovuk yidim :))
Kilom şu an 59. Regl olmadım henüz, yine gecikmelerdeyim, kahrolsun ameliyat diye yollara dökülmek istiyorum tüm uzuvlarımla. Tüm düzenimi alt üst etti, hala oturamadı düzenim. Ameliyat sonrası 2. reglim bu.
Efenim leslie ve winsor plates, hayatınızda vazgeçmemeniz greken 2 büyük spor silahı olabilir diyorum. Baklavalarımın fotoğrafını göstermek isterdim sizlere ama, sonra kk ayaklanır, demedi demeyin
Şaka bir yana, sadece çarşamba gününden beri asıldım leslie ve winsora, leslie yi her gün, winsor u da 1 gün tam anlamıyla yaptım (45 dakika), onu dışında 5 dakikalık minik günlük plates ile leslie yapıyorum her gün, cidden bir baklava silueti oluştu üst dominallerde
alttaki tenis topu göbüşüm seviyor beni o gitmedi. Aman seven de böyle sevsin canım çıktı diyet diye diye 1 senede, ilaçlara bile dadanmışım çaresizlikten zemaaanında, ben ki o kadar eemeeeennn saçmalık derdim böyle şeylere.
Sadeca ablamın tahlillerine sevincimi paylaşıyorum, ben de ilk fırsatta tahlil yaptırıcüğüm efenim. Hepinize güzel pazarlar diyoruummm veeeee ödevimin sadece dijital ortama geçecek müsvedde dökümanlarını alıp sevgilikuşumla beraber çalışmaya gidiyorum bugün
canım benim, yardım edicek de bana
kilolarımı takdir etmese de, yardım ediyo işte büüle ödevimde falan
hepinizi öptüüümm veee gittim..

ay bi de bi de
patlıcanları yol yol soyduk, ortadan ikiye kestik
dikdörtgen olacak şekilde kalın kalın dilimledik
sonra onları tost makinesinde kızarttık (yağsız)
aynı işlemi kabaklar, havuçlar ve biberler için uyguladık (bibeleri bodoslama attık tost makinesine mangalda pişer kimin oldu büüle çızgı çızgı)
sonra efenim üstüne sarımsaklı pişmiş domates rendesi
ya da ne bileyim sarımsaklı yogurt
efendicağızıma hardallı yogurt sos (dukan kitabında olmalıydı du bakiim)
işte döktük bir şeyler yidik
anacığım elleriyle hazırladı vallahi yine ağliyciiim kadın bana yemek yaptı ayol!
Çünkü o sayfaları yetiştiricem diye dün ellerim kasıldı yazı yazmaktan, bi ara da gözlerimin kızardığını görmüş kadınceğiz bi de elimde fincanı tutarken tabii ellerimi çok kullanmaktan biraz sinirlerim yıprandı sanırım titriyodu ellerim çok, üzüldü kadınceğiz
o yüzden klavye görmek istemiyorum bi süre
hepinizi öpüyorum bayanlar ben tüm köftelerimi, tavuklarımı ve artık sebzelerimi de tost makinesinde pişiriyorum hem altı da üstü de rahatça pişiyor hem de yağını press şeklinde piştiği için daha çok salıyor ve dukana daha uygun hale geliyor.

a! taksi!

Son düzenleme:
günaydın..
bu sbahta 60.3 -200 hemde beslenmemde hiç kısıtlama yapmama rağmen benim direnç yumruk yapmadan kırıldı sanırım..59 la haftaya başlasam ne mutlu olucam..dün vaktim olamadı yazmayı unutmadan bayramda gören herkes ne kadar zayıflmışsın bu kadar yeter ne yaptın nasıl yaptın diye sordular ama dukandan bahsetmedim kızlarrrrrrrrr..sadece protein ağırlıklı beslendim dedim..http://www.kadinlarkulubu.com/rekse...r-sepeti/414278-bambu-bornoz-takimi-seti.html
bebeğim rongom kıyamam sen çokmu yoruldun dinlen sen dinlen..
ebay konusuna gelince beni özelden mesajla azcuk bilgidendirirmisin tabi yazmak istersen klavyeye azcuk daha dokunmak istersen..
bu gün başak uğrayamam eşim tayin çıktığı için meyil izninde ve bir haftamız var en iyi şekilde geçirmeye çalışıyoruz ve bugünde pikniğe gideceğiz hepinizi öpüyorum ve pazartesiye bol incelmiş şekilde başlamış olmanızı diliyorum..

Son düzenleme:
Herkese günaydın çoooook uzun bir zamandan sonra ilk defa 61.8 i gördüm arkadaşlar çok sevinçliyim , bugün herkesin forma damlamasını bekliyorummmmm aaa ne tatilmiş ama herkes dibine kadar kullanıyor herhalde ,hadi gelin artıkkkkkkkkk.

Canım benim ya biz bile kıyamıyoruz annen nası dayansın sana, he sana bişey soracaktım sor bakalım annene sen doğduğunda orda pudra şekeri çuvalı falan vardı da habire batırıp çıkarıp seni onamı buladılar , şirinim benim.

Kızlar bişi sorucam atak döneminde domatesli sos tüketebiliyor muyuz? Kitapta domatesli sos tarifi vardı ama sonuçta sebze kafam karıştı:18:

kıyamam sana canım ya ama bitiyor olmasına çok sevindim
ilacı bıraktığımda iştah patlaması yaşadım ama zamanla hemen değil orucun da etkisiyle almadım ama
tost mak. iyi fikir deniycem

ben bu sabah 3 defa tartıya çıktımm toplamda -1500 inanamadım

nurcik canım selamlar çok sevindim adına...ben de bir 10 yıldır 6 lı rakamlardan uzağım bakalım dukan gösterecek mi bana yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…