nurcik canım selamlar çok sevindim adına...ben de bir 10 yıldır 6 lı rakamlardan uzağım bakalım dukan gösterecek mi bana yeniden
salça varmı acaba
Bende aynen öyleyim fundacım , sen nasıl gidiyorsun başladığını okudum çok sevindim hadi bakalım hep beraber atacağız tüm fazlalıkları, ben 80 le başladım 64 de neredeyse bir buçuk ay kadar takıldım ( menapoz dönemine girdiğim için kimi ay hasta oluyorum kimi ay olmuyorum onun etkisiyle durmuştu ) 63 e geldiğimde artık sıkılmıştım çünki ocak ayından beri yapıyordum ve güçlenirmeye geçmeye karar verdim içim elvermesede çünki birazcık daha vereyim deyip duruyordum ama iyi ki geçmişim diyorum çünki güçlendirmede kilo verilmeye devam ediliyor, 44, 46 beden giyiyordum şimdi 40 - 38 arası giyiyorum, kızımın bazı geniş kıyafetlerine bile oluyorumonun için evde baya bi kavga çıkıyor yani , kıyafetlerini giyiyorum geciyorum karşısına " Gözümün önünde diyor kıyafetlerim esniyor kih kih ) bende onu sakinleştirmek için diyorum ki bak bi beden sonra beraber giymeye başlayacağız, ben para vereceğim sen gidip yeni yeni kıyafetler alacaksın ben senden otlanacağım artık ortalarda çılgın kıyafetlerde gezinen teyze tipi birşey görürseniz bilin ki o bemimdirrrrrrrr
merabalr kızlar bende aranıza katılcak gıbıyım
60-69 dayım aynı zamnda suan 64 kılodayım ramzan ve bayram da aldım 1-2 kılo. dukan kıtabını aldım bıraz okudum . kararsızım baslasammı dıye .yulaf kepegımıde aldım.
2 haftada 8-10 kılo m. kushanın dıyetını mı yapsam dıye dusundum oda dukan gıbı sankı ama daha esnek önce onu mu yapsam bılemedımacılen 10 kılo gıtmeli dukanla daha mı hızlı gıder acaba
Atak döneminde malesef domates sos yok canım ancak sebze gününde kullanabiliyoruz.
canım şimdilik iyi gidiyor 3. günüm bugün yalnız müthiş bi krampla uyandım sabah acilen magnezyum almam lazım çünkü zaten gece krampları sık olur ben de
46 dan 40 a 38 e müthiş bi incelme tebrik ederim seni, ay çok imrendim. fena mı çıtır bi hatun oldun giy ve gez hakkındır kızın asıl karlı çıkar bu işten
ama ama ama salça domatessiz sosta olmuyor ki tavukları etleri tatlandırıcakHep ızgara hep ızgarada bayıyo bi saatten sonra sarımsaklı yoğurt fena olmaz belki :26: Kitaptaki soslardan denediniz mi hiç ya da farklı soslar?
Herkese günaydın çoooook uzun bir zamandan sonra ilk defa 61.8 i gördüm arkadaşlar çok sevinçliyim, bugün herkesin forma damlamasını bekliyorummmmm aaa ne tatilmiş ama herkes dibine kadar kullanıyor herhalde ,hadi gelin artıkkkkkkkkk.
nurcik canım selamlar çok sevindim adına...ben de bir 10 yıldır 6 lı rakamlardan uzağım bakalım dukan gösterecek mi bana yeniden
tebrikler canım darısı herkeze inşama önce bana
merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))
Amannnn da aman kimler gelmiş Melodim, ggrilyim gelmiş hoş geldiniz acilen rapor verin bakem nasıl geçti tatil, neler yaptınız ettiniz gezdikleriniz gördükleriniz sizin olsun neler yediniz ?Kilocuklar ne durumdaaaaaa ? Kaçamak var mı kaçamak ? Anlatın bakem cıbık
hoşbulduuk evet 7günlük tatil bana pahalıya maal oldu 3kilo alıp geldim ama 5günlük bi atakta hepsini geri gönderdim sadece gitmeden almış olduğum 1kilom kaldı oda şuan regl olucam o arada gider heralde ben tatlılara çok daldım tatilde ama napim dayanamadım tatilde senede 1kere oluyor dedim koyverdim çok şükürki gittiler ama şuan 70le 71 arası gidip geliyorum ama artık kaçamak yok ve bugün bi arkadaşım elbise almış değiştirmeye gidecekti ben deniyim dedim 40bedene girdim yaaa inanamadımkilo oynamasa bile yine eritiyor bu nasıl iş anlamadım
ggirly canım benim hadi bakalım dualarımız seninle at şu yumruğu kilolara sonra birlikte güçlendirmeye geçelim
anladım canım o zaman sen şu yumruğu bi dene bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın ve rahatça güçlendirmeye geçersin..dukanla hakkaten insanın iştahı kapanıyo ama irade konusunda da kendine haksızlık etme bence sen bu işe gönül vermiş ve iradeni sağlamlaştımışsın ve neticede de azmin zaferi bravo canım
al benden de o kadr yaa, tatlı kapasiteme baktığımda bu dukan bana bi haller getirdi ama hayırlısı diyorum.
Eve aldığım light pudingler bile(light!) 3 haftadır dolapta duruyolar!
Dukan, annemin duasını iletiyorum sana:
Allah sana mübarek dinimizi nasip etsin
Görseniz, annem de pek dindar (!) bi kadındır ya
ay, her neyse ne, bu adamın tuttuğu altın olsun valla. Sayemizde çok dua alıyo, hain
Hepinize sevgiler gönderiyorum.
selam canımm...hadi inaşşalh çok güsel sonuç al yumruktan sende gel bizim evreye:) annenede kolaylıklar ve başarılar diliyorum canımm
Arkadaşlar merhaba,
10 günlük bir İtalya tatili sonrası 1300 gr vererek (tamamı yağ) geri döndüm.
Diyeti bozmadım, makarna ve pizza yemedim hiç.
Bol bol yürüdüğümüz için sadece şarap içtim.
Dukan'a başladığımda (5 temmuz'da) 77.3 kilo idim, iki ay olmak üzere, tatil dönüşü kilom 68.5.
9 kilo vermiş durumdayım. Hedefim 60'a 8.5 kilo kaldı.
Hepinize bu süreçteki psikolojik desteğiniz için çok teşekkür ederim..
Sevgiler
tekrardan selam kıslar...şimdi tahlil sonuçlarımı öğrendim...kolestrol dışında hepsi süper ötesi...öncelikle yeni başlayan arkadaşlara şunu şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka tahlil yaptırın başlangıçta daha sonra kıyaslamak için...bana gelince ne yazıkki onu atladım ve dukana başladığımda yaptırmadım test falan..bu noktada tıkandık acaba daha kötümüydüde düzeldi die..bende genelde zaten hep sınırlardaydı ama en son tahlilimi 3 sene 92 kilolardayken yaptırmıştım o zaman trigisirit ve kolestrol yüksekti...101 lerdeyken ne haldeydi bilmiyorum açıkcası...işin güsel yani kandaki yağ oranım trigisirit düşmüş iyi kolestrolüm yükselmiş...ablamı aradım onunda yüksek kolestrolü var...onun doktoru önemli olan kandaki yağ oranı kolestrol genetik ve strese bağlı çıkabilir demiş...bende bu hafta bi kardioloğa gidicem bakalım ne dicek...velhasıl kıslar herşey yolunda böbrekler tiroit karaciğer hepiciği mis gibi:))doktora pro ağırlıklı diyetle ama sebzeyide bol tüketerek 30 kilo verdiğimi söledim oda bunun üzerine büyük olasılıkla sizdeki genetik ve kilo vermedenki tablo büyük olasılıkla daha kötüydü dedi...çünkü şeker yada tansiyon gibi kendini çokda belli eden bişi deil dedi...çünkü annemdekide ilaca rağmen düşmeyen bi kolestrol...bana ceviz suyu önerdi ve 4 ay sonra tekrar bi tahlil yaptırın dedi..ve şuna çok şaşırdı genelde pro ağırlıklı beslenenlerde ürik asit yüksek çıkar ama sizdeki oran çok iyi dedi...benim sonuçlar sizi ürkütmesin dediğim gibi belkide daha vahimdi bu hale geldi yada genetik ama siz siz olun mutlaka gidin bi kan verin öğrenin şekerler...hepinizi öpüyorummm
Sadecacım sorma o simitler benimde gözümde tütüyor bende bir gün kaçamak yemeğimde şöyle simitli, zeytinli, ballı,tereyağlı bir kahvaltı hayali kuruyorum belki bu haftaki kaçamağımı böyle yapacağım, artık 62 ye indim her sabah 62 küsürlü çıkıyorum hatta bir gün 62.00 çıktım ah ah dedim ne olaydı da bi 100 grcık daha eksik oleydi de o 61 li rakamı göreyidim
Bende aynen öyleyim fundacım , sen nasıl gidiyorsun başladığını okudum çok sevindim hadi bakalım hep beraber atacağız tüm fazlalıkları, ben 80 le başladım 64 de neredeyse bir buçuk ay kadar takıldım ( menapoz dönemine girdiğim için kimi ay hasta oluyorum kimi ay olmuyorum onun etkisiyle durmuştu ) 63 e geldiğimde artık sıkılmıştım çünki ocak ayından beri yapıyordum ve güçlenirmeye geçmeye karar verdim içim elvermesede çünki birazcık daha vereyim deyip duruyordum ama iyi ki geçmişim diyorum çünki güçlendirmede kilo verilmeye devam ediliyor, 44, 46 beden giyiyordum şimdi 40 - 38 arası giyiyorum, kızımın bazı geniş kıyafetlerine bile oluyorumonun için evde baya bi kavga çıkıyor yani , kıyafetlerini giyiyorum geciyorum karşısına " Gözümün önünde diyor kıyafetlerim esniyor kih kih ) bende onu sakinleştirmek için diyorum ki bak bi beden sonra beraber giymeye başlayacağız, ben para vereceğim sen gidip yeni yeni kıyafetler alacaksın ben senden otlanacağım artık ortalarda çılgın kıyafetlerde gezinen teyze tipi birşey görürseniz bilin ki o bemimdirrrrrrrr
Amannnn da aman kimler gelmiş Melodim, ggrilyim gelmiş hoş geldiniz acilen rapor verin bakem nasıl geçti tatil, neler yaptınız ettiniz gezdikleriniz gördükleriniz sizin olsun neler yediniz ?Kilocuklar ne durumdaaaaaa ? Kaçamak var mı kaçamak ? Anlatın bakem cıbık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?