Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende aynen öyleyim fundacım , sen nasıl gidiyorsun başladığını okudum çok sevindim hadi bakalım hep beraber atacağız tüm fazlalıkları, ben 80 le başladım 64 de neredeyse bir buçuk ay kadar takıldım ( menapoz dönemine girdiğim için kimi ay hasta oluyorum kimi ay olmuyorum onun etkisiyle durmuştu ) 63 e geldiğimde artık sıkılmıştım çünki ocak ayından beri yapıyordum ve güçlenirmeye geçmeye karar verdim içim elvermesede çünki birazcık daha vereyim deyip duruyordum ama iyi ki geçmişim diyorum çünki güçlendirmede kilo verilmeye devam ediliyor, 44, 46 beden giyiyordum şimdi 40 - 38 arası giyiyorum, kızımın bazı geniş kıyafetlerine bile oluyorum onun için evde baya bi kavga çıkıyor yani , kıyafetlerini giyiyorum geciyorum karşısına " Gözümün önünde diyor kıyafetlerim esniyor kih kih ) bende onu sakinleştirmek için diyorum ki bak bi beden sonra beraber giymeye başlayacağız, ben para vereceğim sen gidip yeni yeni kıyafetler alacaksın ben senden otlanacağım artık ortalarda çılgın kıyafetlerde gezinen teyze tipi birşey görürseniz bilin ki o bemimdirrrrrrrr

nurcik canım selamlar çok sevindim adına...ben de bir 10 yıldır 6 lı rakamlardan uzağım bakalım dukan gösterecek mi bana yeniden

merabalr kızlar bende aranıza katılcak gıbıyım

60-69 dayım aynı zamnda suan 64 kılodayım ramzan ve bayram da aldım 1-2 kılo. dukan kıtabını aldım bıraz okudum . kararsızım baslasammı dıye .yulaf kepegımıde aldım.

2 haftada 8-10 kılo m. kushanın dıyetını mı yapsam dıye dusundum oda dukan gıbı sankı ama daha esnek önce onu mu yapsam bılemedım acılen 10 kılo gıtmeli dukanla daha mı hızlı gıder acaba

canım şimdilik iyi gidiyor 3. günüm bugün yalnız müthiş bi krampla uyandım sabah acilen magnezyum almam lazım çünkü zaten gece krampları sık olur ben de

46 dan 40 a 38 e müthiş bi incelme tebrik ederim seni, ay çok imrendim. fena mı çıtır bi hatun oldun giy ve gez hakkındır kızın asıl karlı çıkar bu işten

Canım benim benden sana abla tavsiyesi gerci gençler pek tavsiye duymayı sevmiyorlar ama iki hafta da 10 kilo gidecek derken sağlığın gitmesin, kuşan diyetini bilmiyorum, ama dukan diyetiyle atakta arkadaşlar güzel kilo veriyorlar ama bu verişte bünyeye, yaşa insanların üzerindeki kiloya göre değişebiliyor, ben kendime iki haftada on kilo vermelyim diye bir sınır koyarsam kendi kendimin üzerine çok büyük bir yük bindirmiş olurum buda daha çok stres ve eğer gerçekleşmezse yılgınlık yaratacaktır, lütfen acele etme mutlaka vereceksindir ama ne kadar verebilirsen kendini bunatmadan devame et

Atak döneminde malesef domates sos yok canım ancak sebze gününde kullanabiliyoruz.

ama ama ama salça domatessiz sosta olmuyor ki tavukları etleri tatlandırıcak Hep ızgara hep ızgarada bayıyo bi saatten sonra sarımsaklı yoğurt fena olmaz belki :26: Kitaptaki soslardan denediniz mi hiç ya da farklı soslar?

Haklısın canım, kilolarının nasıl gittiğini anlamıyacaksın merak etme arada sırada durmalar yada takılmalar yaşanabiliyor ama onlarda geçiyor kilo vermeler devam ediyor zamanla çok güzel yerine oturuyor diyet, kendi kendine birşeyler üretiyorsun, yada kendini ayarlıyorsun, sınır olmadığı için dilediğin gibi dilediğin zamanda ye hiç aç kalma, ben tıka basa yiyorum inan akşamları geç saatlerde bile yiyorum aslında yemesek belki iyi ama genede klilo verme devam ediyor. ben aç kaldığımda yada az yediğimde daha çok gereksiz şeylere saldıryorum onun için sürekli bir şeyler yediğimde hep tok olduğum için sanırım tatlı ihtiyacı fazla hissetmiyorum yoksa kızımın abur cuburlarına dalarım zira sürekli yarım bıraktığı pasta çukulata vs ortalıkta onun için hiç aç kalmamaya çalışıyorum hep tıka basa doluyum yok canım diyeceksiniz artık ama valla öleyim, yoksa gereksiz şeylere dalarım. Onun için bu diyeti çok seviyorum, hiç sınır yok istediğimden istediğim kadar ve istediğim saatte yiyorum ve tatlı ihtiyacımızı zaten kendi ürettiklerimizle gideriyoruz daha ne olsun değil mi ? Hem yiyoruz hem kilo veriyoruz tek sıkıntı aceleci olmamak hem yemenin hem zayıflamanın tadını çıkarmak.

Fıstığım buraya bi bak istersen burda değişik değişik bir sürü tarif var. Hatta yeni yeni keşfettiğin tarifleri buraya ekleyebilrisin de çok makbule geçer

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

kızlar ben dün başlicaktım yaaa başlayamadım bugün başladım geç uyandım kahvaltıda omlet ve şekersiz çay içtim yalnız dün tarıldıgımda 66.8idim bugün 67.3 hadi hayırlısı ama dukanla çaresine bakacağım

merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))

tebrikler canım darısı herkeze inş ama önce bana

Nerde bu kaçaklar yaaaaaaa hadi gelin artık bu kadar da boş bıraklırmı burası yaw Hepinize ceza vericem bunu yazıyorum bi kenara , kendimi nöbetci eczane gibi hissediyorum , Sevgili yeni gelen arkadaşlarım tüm kaçakların ve nöbetteki arkadaşların adına hepinize hoş geldiniz diyorum kucak dolusu sevgiler merak etmeyin hep beraber pıtır pıtır veriyoruz kiloları.

Son düzenleme:
Amannnn da aman kimler gelmiş Melodim, ggrilyim gelmiş hoş geldiniz acilen rapor verin bakem nasıl geçti tatil, neler yaptınız ettiniz gezdikleriniz gördükleriniz sizin olsun neler yediniz ? Kilocuklar ne durumdaaaaaa ? Kaçamak var mı kaçamak ? Anlatın bakem cıbık

tebrikler canım darısı herkeze inş ama önce bana

merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))

hoşgeldin aramıza nerdeyse aynıymışış bende 1.72 dukan öncesi 82kilo dukana 80le başladım şuan 70-71 gidip geliyorum

hoşbulduuk evet 7günlük tatil bana pahalıya maal oldu 3kilo alıp geldim ama 5günlük bi atakta hepsini geri gönderdim sadece gitmeden almış olduğum 1kilom kaldı oda şuan regl olucam o arada gider heralde ben tatlılara çok daldım tatilde ama napim dayanamadım tatilde senede 1kere oluyor dedim koyverdim çok şükürki gittiler ama şuan 70le 71 arası gidip geliyorum ama artık kaçamak yok ve bugün bi arkadaşım elbise almış değiştirmeye gidecekti ben deniyim dedim 40bedene girdim yaaa inanamadım kilo oynamasa bile yine eritiyor bu nasıl iş anlamadım

Süperrrrrrrrrrrr canım çok sevindim dur daha oda bişey mi 38 lere 36 lara giricilkkk insanız tabe olacek o kadar kaçamak, kendimizi nasıl toplayıp devam edeceğimizi biliyoruz nasıl olsa panik yok kiloları vermeye devam bir kaç gün içinde toplarsın

ggirly canım benim hadi bakalım dualarımız seninle at şu yumruğu kilolara sonra birlikte güçlendirmeye geçelim

Cok tesekkür ederim tatlim, insallah beraber geceriz guclendirmeye :)

Cok sagol canim, evet dükanla irade de gucleniyo galiba, haklisin :)

Evet canim, Dükan bayaa bi dua aliyor kadinlardan, hak etmis ama helal :) sana da odevinde kolayliklar dilerim tatlim, basarilar ayrica...

selam canımm...hadi inaşşalh çok güsel sonuç al yumruktan sende gel bizim evreye:) annenede kolaylıklar ve başarılar diliyorum canımm

Cok tesekkürler idolumuz sadecam, anneme ilettim dileklerini, ayh cok sevindi, ben her gün sizin yazdiklarinizi ona da okuyorum, anlatiyorum, o da artik tanimadigim dükan kizlari ama hepsini sevdim simdiden diyor. Insallah o da dükan citiri olacak :)

Deridoktoru kesinlikleeee kooocaaaammmmmaaaaannnn TEBRIKLLLLEEEERRRRIMI VE SAYGILARIMI SUNUYORUM SANA. Bence teeeee Italyaya kadar gidip de o harkulade, hem de orjinal italyan pizzalarindan hic yememek, o dehset italyan makarnalarindan agzina surmemek, muthis italyan tatlilarina bulasmamak inanilmaz büyük bi marifet. Kesinlikle süpersin, harikasin!!!

Sadecam tahlillerinin böyle iyi olmasina cok sevindim, bol saglik diliyorum hep...

Ayh Nurcik abla güclendirmem icin zaten odül ogunlerimin listesini ben simdiden hazirlamistim ama sizin bu fikrinizi okuyunca hemen bunu da ekledim, böyle bir kahvalti harika olurrr yaaaa :) mmhhhhmm...

Ablam ben bayilirim böyle cilgin kiyafetli ya da böyle suslu puslu teyzelere, eminim sen de cok $Ik ve cok citir görünüyorsundur :)
Insallah benim annem de benim kiyafetlerimi paylasir yakinda :)

Benim bayramim pek kacamakli gecmedi ablam, ufak kacamaklar oldu. ama iste 25 günlük takilmam icin bgn yumruga basladim, hade hayirlisi ...

arkadaşlar bır sorum olacak sizce diyetısyene gıdıp onun verecegı liste mı yoksa dukan diyeti mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…