arkadaşlar bır sorum olacak sizce diyetısyene gıdıp onun verecegı liste mı yoksa dukan diyeti mi????
canımmmm çok teşekkrü ederim bitanemm...ben size güveniyorum 8 ay bile sürmez benden iyi sonuçlar alırsınız...bu arada dün akşam misafirimiz geldi onun için havaalanındaydık...valla sen aklıma geldin bizim kız buralarda ama nerde allah bilir die içimden geçirdim..:26:
Arkadaşlar merhaba,
10 günlük bir İtalya tatili sonrası 1300 gr vererek (tamamı yağ) geri döndüm.
Diyeti bozmadım, makarna ve pizza yemedim hiç.
Bol bol yürüdüğümüz için sadece şarap içtim.
Dukan'a başladığımda (5 temmuz'da) 77.3 kilo idim, iki ay olmak üzere, tatil dönüşü kilom 68.5.
9 kilo vermiş durumdayım. Hedefim 60'a 8.5 kilo kaldı.
Hepinize bu süreçteki psikolojik desteğiniz için çok teşekkür ederim..
Sevgiler
günaydın..yediğim baklava su böreği daha neler neler sonrası yinede -400 gr la bayramı atlatmayı başardım..bayram öncesi 60.9 düm bu sabah 60.5 çıktım ..
melis hocam öncelikle eşim bir öğünde bir ekmeği yer ama kilo almaz üzerine geçtiğimiz 6 ayda 6 kilo verdi göbeği de gitti(( yani dukan ile onu buluşturmak zor... dediğiniz gibi oğlumdan kalanları bitirmekte benim de üstüme yok dün hatta oğlum bir lokmacık kalan keki doğrudan getirdi ağzıma yok annecim dedim yemiyorum
ben profilinizdeki fotolara baktım da doğumdan sonra 59 larda olduğunuz halleriniz süpermiş anlatmışsınızdır belki ama nasıl oldu da tekrar kilo aldınız???
aman da kimler gelmiş beni ziyarete canım çok teşekkürler hepimiz bomba olalımsana da başarılar canım benim
eminecim maşallah diyorum sana
beberongo canım çok sağol tavsiyelerin için
gurmenette bulunuyor ve büyükşehirlerde rossman mağazalarında
lostummm harikasın ben de ilk günün kaybı -400 ile uyandım
sadecam idolüm inşallah ben de merakla ve azimle bekliyorum çok teşekkür ederim tekrardan hoşbulduk...
harikasınız doktor
canım çok şükür artık daha bir motivasyonla devam edersin
tekrar merhaba kızlar
arkadaşlar sızce dukan dıyetı diger yöntemlere göre daha mı kalıcı sadece proteınle beslenmek kas kaybı yapmıyor mu????
merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))
ramazan sonrasında bu topik hücuma uğrayabilir bayanlar, sinirlerimize hakim olmamız gerekecek
tebriklerrrrrr, güçlendirme evresineee hoşgeldin sadeca cımbayramdan sonra güçlendirmeye geçecekler baya çoğalacak
mustlu hocam geç oldu kusura bakmayın, geçmiş olsun
sadeca cım çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş bizde seni çok seviyoruz benim pek atlattığım sölenemez bayramı kazasız bide regl üzeri olunca hiç dayanamadım ne yalan sölim
Merhabalar;
Kitabı aldım okudum adet dönemime girmek üzereyim, kitapta da zaten adet dönemi bittikten sonra başlayın diyor. Önümüzdeki 10 gün içerisinde başlayacağım. Ama sormak istediğim birkaç soru var buradaki deneyimli arkadaşlara...
1) Sitesinden kaç kilo vermem gerektiğine bakamıyorum çünkü site ingilizce ne yapabilirim?
2) Herkes yulaf kepeğini bulamamaktan yakınıyor ama ben ilk girdiğim baharatçıdan aldım bu nasıl oluyor?
3) Kitapta bir yanılgıya düştüm Türkçe çevirisini okuyorum. Atak evresinde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği derken Seyir evresinde "Atak evresinde de olduğu gibi 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yemeğe devam ediyorz" diyor. Ama 2 değilki 1,5 yazıyor Atak evresinde?
doktorum süpersin tebrikler...çoğu gtti azı kaldı kesinlikle sizin gibi bilinçli bi dukanistin başaramayacağı bişi deil...Arkadaşlar merhaba,
10 günlük bir İtalya tatili sonrası 1300 gr vererek (tamamı yağ) geri döndüm.
Diyeti bozmadım, makarna ve pizza yemedim hiç.
Bol bol yürüdüğümüz için sadece şarap içtim.
Dukan'a başladığımda (5 temmuz'da) 77.3 kilo idim, iki ay olmak üzere, tatil dönüşü kilom 68.5.
9 kilo vermiş durumdayım. Hedefim 60'a 8.5 kilo kaldı.
Hepinize bu süreçteki psikolojik desteğiniz için çok teşekkür ederim..
Sevgiler
tebrikler nurciğimm...ya bende ikonlar yok alkış yapamıyorum böle donuk donuk ama idare et burda bol alkış var:)) tatlım ben aslında evdeyim genelde ama oğlum arkadaşı vardı az evvel gitti pc ye kavuştum yoksa hayatta yanlız bırakmazdım siziii...Herkese günaydın çoooook uzun bir zamandan sonra ilk defa 61.8 i gördüm arkadaşlar çok sevinçliyim, bugün herkesin forma damlamasını bekliyorummmmm aaa ne tatilmiş ama herkes dibine kadar kullanıyor herhalde ,hadi gelin artıkkkkkkkkk.
kıyamam sana canım ya ama bitiyor olmasına çok sevindim
ilacı bıraktığımda iştah patlaması yaşadım ama zamanla hemen değil orucun da etkisiyle almadım ama
tost mak. iyi fikir deniycem
ben bu sabah 3 defa tartıya çıktımm toplamda -1500 inanamadım
merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))
Nerde bu kaçaklar yaaaaaaahadi gelin artık bu kadar da boş bıraklırmı burası yaw Hepinize ceza vericem bunu yazıyorum bi kenara , kendimi nöbetci eczane gibi hissediyorum , Sevgili yeni gelen arkadaşlarım tüm kaçakların ve nöbetteki arkadaşların adına hepinize hoş geldiniz diyorum kucak dolusu sevgiler merak etmeyin hep beraber pıtır pıtır veriyoruz kiloları.
Cok tesekkür ederim tatlim, insallah beraber geceriz guclendirmeye :)
Cok sagol canim, evet dükanla irade de gucleniyo galiba, haklisin :)
Evet canim, Dükan bayaa bi dua aliyor kadinlardan, hak etmis ama helal :) sana da odevinde kolayliklar dilerim tatlim, basarilar ayrica...
Cok tesekkürler idolumuz sadecam, anneme ilettim dileklerini, ayh cok sevindi, ben her gün sizin yazdiklarinizi ona da okuyorum, anlatiyorum, o da artik tanimadigim dükan kizlari ama hepsini sevdim simdiden diyor. Insallah o da dükan citiri olacak :)
Deridoktoru kesinlikleeee kooocaaaammmmmaaaaannnn TEBRIKLLLLEEEERRRRIMI VE SAYGILARIMI SUNUYORUM SANA. Bence teeeee Italyaya kadar gidip de o harkulade, hem de orjinal italyan pizzalarindan hic yememek, o dehset italyan makarnalarindan agzina surmemek, muthis italyan tatlilarina bulasmamak inanilmaz büyük bi marifet. Kesinlikle süpersin, harikasin!!!
Sadecam tahlillerinin böyle iyi olmasina cok sevindim, bol saglik diliyorum hep...
Ayh Nurcik abla güclendirmem icin zaten odül ogunlerimin listesini ben simdiden hazirlamistim ama sizin bu fikrinizi okuyunca hemen bunu da ekledim, böyle bir kahvalti harika olurrr yaaaa :) mmhhhhmm...
Ablam ben bayilirim böyle cilgin kiyafetli ya da böyle suslu puslu teyzelere, eminim sen de cok $Ik ve cok citir görünüyorsundur :)
Insallah benim annem de benim kiyafetlerimi paylasir yakinda :)
Benim bayramim pek kacamakli gecmedi ablam, ufak kacamaklar oldu. ama iste 25 günlük takilmam icin bgn yumruga basladim, hade hayirlisi ...
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.. ben son günlerde pro-sebze ve saf pro günlerimi karıştırıp duruyorum. biraz dengeyi kaçırdım bu konuda 2 gün üstüste sebze pro sonra 1 gün pro gibi allak bullak oldu..
2 gün önce 85.6 yı görmüştüm tartıda.(sabahları aç karnına ve çıplak tartılıyorum) ve kaçamak adına hiiiç birşey yapmadım. tek yanlışlık bu günlerin karışması oldu. reglimde bugün bitti. amaa ben dün sabah 87.3 gördüm bu sabahta 86.8 gördüm yine aynı koşullarda...bünyem benle dalga mı geçiyor acaba?? 85.6 yı görmüşken yani neden olur ki bu anlamadım gitti
bende dün aldım kitabı.bugünde bütün araştırmalarımı yaptım.şuana kadar bir çok diyete başlayıp devamını getirememiştim ama bu kitap beni çok iyi motive etti.05.09 da başlıyorum 7 günlük bir atak evresi belirledim 11.09 da atak evresini tamamlayacağım.bakalım kaç kilo vereceğim.11.eylülde b uraya yazacağım kaç kilo verdiğimi.şuan 91 kiloyum 11 eylülde buraya 86 olduğumu yazağım inşallah:) ama asıl hedefim 70 olmak.boyuma göre gayet ideal bir kilo inşallah verebilceğeim.
herkese selamlar, valla dimdirekt daldım sondan bir ton sayfa geride kaldı okuyamam da..umarım herkes iyidir ve kilo veriyordur, ben 3-4 gündür biraz aksattım ama yarından itibaren 2+2 başlayacağım, kilo almadım diye düşünüyorum salı sabah tartılınca çıkacak ortaya, evdeki tartıma bakıp da söyleyebilirim ancak hala yazlıktayım sabah erken çıkıcam yola..
sadeca süper gidiyorsun tebrikler
arkadaşlar beğen butonumuza ne oldu görünmüyor?
lostinnight canım ya bende aynen senin gibiyim ya heleki ramazan mamazan derken iyice beter karıştırdım yani bi türlü kafamıda toparlayamıyorum bende çok fena artılardayım çok madurum annıycan yarın 5 günlük bir saf proya başlıyorum ben genelde saf proyu çok seviyorum istiyorumki hergün pro günü olsa zaten ramazanda genelde yediğim hep proydu arada sebzeyi kattım yani saf pro olunca hiç kafam karışmıyor rahat oluyorum ama napim bende haklıyım yani evde 7 kişiyiz herkez yemek seçiyor ona onu ver buna bunu ver derken ben kendi yiceklerimi karıştırıyorum işte bu dukan amcada burnundan kıl aldırmıyor heee çok kaprisli yaa birazcık karıştırdık diye hemen bizi artılara çıkarttı banane banane ben oynamıyom işte heeeeehhh bu arada simgelerimizde gitmiş beğen butonuda gitti zaten bende gidiyom o zamankızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.. ben son günlerde pro-sebze ve saf pro günlerimi karıştırıp duruyorum. biraz dengeyi kaçırdım bu konuda 2 gün üstüste sebze pro sonra 1 gün pro gibi allak bullak oldu..
2 gün önce 85.6 yı görmüştüm tartıda.(sabahları aç karnına ve çıplak tartılıyorum) ve kaçamak adına hiiiç birşey yapmadım. tek yanlışlık bu günlerin karışması oldu. reglimde bugün bitti. amaa ben dün sabah 87.3 gördüm bu sabahta 86.8 gördüm yine aynı koşullarda...bünyem benle dalga mı geçiyor acaba?? 85.6 yı görmüşken yani neden olur ki bu anlamadım gitti
slm kızlar.bende aranıza katılıcam.kabul edermisiniz?az önce yazdım yemem ve yapmam gerekenleri.yarın sabah tartılıp başlıycam.forumu geriye dönük okumaya üşendim çünkü acaip uzun :) bana tavsiyeleriniz var mı? sizler ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz?şimdiden ilginize tşklr....
Haklısın canım, kilolarının nasıl gittiğini anlamıyacaksın merak etme arada sırada durmalar yada takılmalar yaşanabiliyor ama onlarda geçiyor kilo vermeler devam ediyor zamanla çok güzel yerine oturuyor diyet, kendi kendine birşeyler üretiyorsun, yada kendini ayarlıyorsun, sınır olmadığı için dilediğin gibi dilediğin zamanda ye hiç aç kalma, ben tıka basa yiyorum inan akşamları geç saatlerde bile yiyorum aslında yemesek belki iyi ama genede klilo verme devam ediyor. ben aç kaldığımda yada az yediğimde daha çok gereksiz şeylere saldıryorum onun için sürekli bir şeyler yediğimde hep tok olduğum için sanırım tatlı ihtiyacı fazla hissetmiyorum yoksa kızımın abur cuburlarına dalarım zira sürekli yarım bıraktığı pasta çukulata vs ortalıkta onun için hiç aç kalmamaya çalışıyorum hep tıka basa doluyumyok canım diyeceksiniz artık ama valla öleyim, yoksa gereksiz şeylere dalarım. Onun için bu diyeti çok seviyorum, hiç sınır yok istediğimden istediğim kadar ve istediğim saatte yiyorum ve tatlı ihtiyacımızı zaten kendi ürettiklerimizle gideriyoruz daha ne olsun değil mi ? Hem yiyoruz hem kilo veriyoruz tek sıkıntı aceleci olmamak hem yemenin hem zayıflamanın tadını çıkarmak.
gösterir canım merak etme ben gördüysem herkez görür bende 10 yıldan fazladır görememiştim
hoşbulduuk evet 7günlük tatil bana pahalıya maal oldu 3kilo alıp geldim ama 5günlük bi atakta hepsini geri gönderdim sadece gitmeden almış olduğum 1kilom kaldı oda şuan regl olucam o arada gider heralde ben tatlılara çok daldım tatilde ama napim dayanamadım tatilde senede 1kere oluyor dedim koyverdim çok şükürki gittiler ama şuan 70le 71 arası gidip geliyorum ama artık kaçamak yok ve bugün bi arkadaşım elbise almış değiştirmeye gidecekti ben deniyim dedim 40bedene girdim yaaa inanamadımkilo oynamasa bile yine eritiyor bu nasıl iş anlamadım
Benim bayramim pek kacamakli gecmedi ablam, ufak kacamaklar oldu. ama iste 25 günlük takilmam icin bgn yumruga basladim, hade hayirlisi ...
arkadaşlar bır sorum olacak sizce diyetısyene gıdıp onun verecegı liste mı yoksa dukan diyeti mi????
Fundaa, tebrik ediyorum.. bak başlamak bitirmenin yarısıdır sende başladın eksilere hadi hayırlısı birlikte daha ne eksileer göriiciizzzz
bende dün aldım kitabı.bugünde bütün araştırmalarımı yaptım.şuana kadar bir çok diyete başlayıp devamını getirememiştim ama bu kitap beni çok iyi motive etti.05.09 da başlıyorum 7 günlük bir atak evresi belirledim 11.09 da atak evresini tamamlayacağım.bakalım kaç kilo vereceğim.11.eylülde b uraya yazacağım kaç kilo verdiğimi.şuan 91 kiloyum 11 eylülde buraya 86 olduğumu yazağım inşallah:) ama asıl hedefim 70 olmak.boyuma göre gayet ideal bir kilo inşallah verebilceğeim.
selam kıslarrr...ya ben bu güçlendirmeyi çok sevdimm:)) flaş flaş flaş şok şok şok amanın amanın amanın:)) ben 70.800 ü gördümvalla inanırmısınız dün inek gibi yedim..izinli besinlerden ama genede yatana kadar tıkındım durdum sabah merakla çıktım tartıya 71.200 dü sonra sporumu neyin yaptım duşa girmeden bida tartılayım dedim amanın inanamadım resmen 70.800 tamam su kaybı oldu çok terledim ama banane banane görüdm işte:)) sonra tostumu domatesli tostumu yedim şimdide nişasta hakkımı kullanmak üzere bulgur pilavı yaptım kızlar hemen verin kiloları ve gelin güçlendirmeye valla hergün ödül gibi...pazartesi saf pro günü olarak düşünüyorum perşembeye kadar bigünde kaçamağımı yapıcam...allahım demekki yılbaşına 6 lı rakamları görmem uzak deil...hepinizi seviyorummmmm
geçmişe bakınıp geldim hemen bu arada canlarımm
canlarım çok tşkr ediyorum vee öpüyorum saolun kıslar iyiki varsınız:)
canım benim ilk aldığım kitapta atak ve seyirde 2 kaşık korumada 3 kaşık olduğu yazıyodu bende öle yapmıştım..ama sanırım sonradan 1.5 kaşığa dönmüş...farketmez nasıl iyi hissetceksen kendini öle yap bence...
doktorum süpersin tebrikler...çoğu gtti azı kaldı kesinlikle sizin gibi bilinçli bi dukanistin başaramayacağı bişi deil...
tebrikler nurciğimm...ya bende ikonlar yok alkış yapamıyorum böle donuk donuk ama idare et burda bol alkış var:)) tatlım ben aslında evdeyim genelde ama oğlum arkadaşı vardı az evvel gitti pc ye kavuştum yoksa hayatta yanlız bırakmazdım siziii...
süpersin fundacım kesinlikle kısa zamnada çok iyi sonuçları alacaksın tebrikler canımmm...alkış alkış alkış:)
hayırlı olsun canım kesinlikle doğru yerdesin...kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin aramıza:)
huhuuu ben burdayım tatlım artık benden sonra gelenlere hesap soralım beraber ama olmazki dimi bu kadarda:)) hemende sattımmm kızları
canım benim çok teşekkür ederim...annene selam sölee öpüyorum onu:)
tatlım inan bana o artışlar çok yakın zamanda inanılmaz eksilerle devam edicek bu her dukan kızının başına gelen bişi panik yapma:) sen kaçamak yapmadığın sürece eli mahkum gitcek kilolar...bide sebze günlerini ayarlamaya çalış haklısın inanın kafası karışıyo ay ben dün ne yedimdi die:)) onuda düzene koy bakalım nolcek cnmm...
hoşgeldin arkadaşımmm...inşallah istediğin sonuca dukanla kavuşacaksın bundan hiç şüphem yok...benim içinde bu kilolar hayal ötesiydi şimdi gerçekleşti...sabreder kaçamak yapmadan geçirirsen günlerinü kısa zamanda güçlendirmeye geçersin...her kaçamak seni meyveden ve biçok yemekten uzaklaştıracak bunu onutma canımm..kolaylıklar ve başarılar dilerim..
ayrıca yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz:)
lostinnight canım ya bende aynen senin gibiyim ya heleki ramazan mamazan derken iyice beter karıştırdım yani bi türlü kafamıda toparlayamıyorum bende çok fena artılardayım çok madurum annıycan yarın 5 günlük bir saf proya başlıyorum ben genelde saf proyu çok seviyorum istiyorumki hergün pro günü olsa zaten ramazanda genelde yediğim hep proydu arada sebzeyi kattım yani saf pro olunca hiç kafam karışmıyor rahat oluyorum ama napim bende haklıyım yani evde 7 kişiyiz herkez yemek seçiyor ona onu ver buna bunu ver derken ben kendi yiceklerimi karıştırıyorum işte bu dukan amcada burnundan kıl aldırmıyor heee çok kaprisli yaa birazcık karıştırdık diye hemen bizi artılara çıkarttı banane banane ben oynamıyom işte heeeeehhh bu arada simgelerimizde gitmiş beğen butonuda gitti zaten bende gidiyom o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?