Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadecaam dolsun benim 100 mesajım ben hepiciniizle özellerden iletişim kuriiciiiimmmm

Sizi gerçekten tebrik ediyorum.. italya'ya gidip pizza ve makarna yemeden dönmek ciddi bir irade göstergesi diye düşünüyorum. o zaman benden bir alkış..

günaydın..yediğim baklava su böreği daha neler neler sonrası yinede -400 gr la bayramı atlatmayı başardım..bayram öncesi 60.9 düm bu sabah 60.5 çıktım ..

tebrik ediyorum gerçekten kaçamak yapıpta arkasından eksi görmek güzel bir duygu olsa gerek.. ah ahh hep öyle olsa yaa

Fundaa, tebrik ediyorum.. bak başlamak bitirmenin yarısıdır sende başladın eksilere hadi hayırlısı birlikte daha ne eksileer göriiciizzzz

tekrar merhaba kızlar

massepain hoşgeldin tekrardan... geçmişi bayağı bir okumuştum ben seninde olduğun zamanları sonra kızların arasına katılınca 580. sayfadan sonra okumadım o yüzden ne oldu bilmiyorum.. sahi sen bıraktın mı dukan'ı? ve hani garip gelebilir sorum ama neden? ve bıraktıktan sonra kilo artışı oldumu??

tekrar hoşgeldin aramıza.. bizim kızlar çok iyiler.. bekliyoruz hep katılımını!!

arkadaşlar sızce dukan dıyetı diger yöntemlere göre daha mı kalıcı sadece proteınle beslenmek kas kaybı yapmıyor mu????

geerçi sonradan gördüm cevap vermiş arkadaşlar ama bende söyleyeyim dedim.. bir çok arkadaşımız testlerini ve tahlillerini yaptırdı. sonuç dukanın hep yağdan verdirdiğini gösterdi ve sonuçlar gayett iyiydi.. denemeye değer diye düşünüyorum..

merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))

sen yeterki başla.. destek kelimesi buradaki dayanışmanın yanında solda sıfır hatta -10000000000000000 kalır. :79: :79:

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.. ben son günlerde pro-sebze ve saf pro günlerimi karıştırıp duruyorum. biraz dengeyi kaçırdım bu konuda 2 gün üstüste sebze pro sonra 1 gün pro gibi allak bullak oldu..

2 gün önce 85.6 yı görmüştüm tartıda.(sabahları aç karnına ve çıplak tartılıyorum) ve kaçamak adına hiiiç birşey yapmadım. tek yanlışlık bu günlerin karışması oldu. reglimde bugün bitti. amaa ben dün sabah 87.3 gördüm bu sabahta 86.8 gördüm yine aynı koşullarda...bünyem benle dalga mı geçiyor acaba?? 85.6 yı görmüşken yani neden olur ki bu anlamadım gitti

bende dün aldım kitabı.bugünde bütün araştırmalarımı yaptım.şuana kadar bir çok diyete başlayıp devamını getirememiştim ama bu kitap beni çok iyi motive etti.05.09 da başlıyorum 7 günlük bir atak evresi belirledim 11.09 da atak evresini tamamlayacağım.bakalım kaç kilo vereceğim.11.eylülde b uraya yazacağım kaç kilo verdiğimi.şuan 91 kiloyum 11 eylülde buraya 86 olduğumu yazağım inşallah:) ama asıl hedefim 70 olmak.boyuma göre gayet ideal bir kilo inşallah verebilceğeim.

selam kıslarrr...ya ben bu güçlendirmeyi çok sevdimm:)) flaş flaş flaş şok şok şok amanın amanın amanın:)) ben 70.800 ü gördümvalla inanırmısınız dün inek gibi yedim..izinli besinlerden ama genede yatana kadar tıkındım durdum sabah merakla çıktım tartıya 71.200 dü sonra sporumu neyin yaptım duşa girmeden bida tartılayım dedim amanın inanamadım resmen 70.800 tamam su kaybı oldu çok terledim ama banane banane görüdm işte:)) sonra tostumu domatesli tostumu yedim şimdide nişasta hakkımı kullanmak üzere bulgur pilavı yaptım kızlar hemen verin kiloları ve gelin güçlendirmeye valla hergün ödül gibi...pazartesi saf pro günü olarak düşünüyorum perşembeye kadar bigünde kaçamağımı yapıcam...allahım demekki yılbaşına 6 lı rakamları görmem uzak deil...hepinizi seviyorummmmm
geçmişe bakınıp geldim hemen bu arada canlarımm

herkese selamlar, valla dimdirekt daldım sondan bir ton sayfa geride kaldı okuyamam da..umarım herkes iyidir ve kilo veriyordur, ben 3-4 gündür biraz aksattım ama yarından itibaren 2+2 başlayacağım, kilo almadım diye düşünüyorum salı sabah tartılınca çıkacak ortaya, evdeki tartıma bakıp da söyleyebilirim ancak hala yazlıktayım sabah erken çıkıcam yola..
sadeca süper gidiyorsun tebrikler

sadeca cım çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş bizde seni çok seviyoruz benim pek atlattığım sölenemez bayramı kazasız bide regl üzeri olunca hiç dayanamadım ne yalan sölim

canlarım çok tşkr ediyorum vee öpüyorum saolun kıslar iyiki varsınız:)

canım benim ilk aldığım kitapta atak ve seyirde 2 kaşık korumada 3 kaşık olduğu yazıyodu bende öle yapmıştım..ama sanırım sonradan 1.5 kaşığa dönmüş...farketmez nasıl iyi hissetceksen kendini öle yap bence...

doktorum süpersin tebrikler...çoğu gtti azı kaldı kesinlikle sizin gibi bilinçli bi dukanistin başaramayacağı bişi deil...

tebrikler nurciğimm...ya bende ikonlar yok alkış yapamıyorum böle donuk donuk ama idare et burda bol alkış var:)) tatlım ben aslında evdeyim genelde ama oğlum arkadaşı vardı az evvel gitti pc ye kavuştum yoksa hayatta yanlız bırakmazdım siziii...

süpersin fundacım kesinlikle kısa zamnada çok iyi sonuçları alacaksın tebrikler canımmm...alkış alkış alkış:)

merhaba arkadaşlar,
uzun araştırmalardan sonra dukan diyeti yapmaya karar verenlerdenim.kitabım yolda sanırım 1-2 güne kadar elimde olur.boy 1.73 kilom 82desteklerinizi bekliyorum:))

hayırlı olsun canım kesinlikle doğru yerdesin...kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin aramıza:)

huhuuu ben burdayım tatlım artık benden sonra gelenlere hesap soralım beraber ama olmazki dimi bu kadarda:)) hemende sattımmm kızları

canım benim çok teşekkür ederim...annene selam sölee öpüyorum onu:)

tatlım inan bana o artışlar çok yakın zamanda inanılmaz eksilerle devam edicek bu her dukan kızının başına gelen bişi panik yapma:) sen kaçamak yapmadığın sürece eli mahkum gitcek kilolar...bide sebze günlerini ayarlamaya çalış haklısın inanın kafası karışıyo ay ben dün ne yedimdi die:)) onuda düzene koy bakalım nolcek cnmm...

hoşgeldin arkadaşımmm...inşallah istediğin sonuca dukanla kavuşacaksın bundan hiç şüphem yok...benim içinde bu kilolar hayal ötesiydi şimdi gerçekleşti...sabreder kaçamak yapmadan geçirirsen günlerinü kısa zamanda güçlendirmeye geçersin...her kaçamak seni meyveden ve biçok yemekten uzaklaştıracak bunu onutma canımm..kolaylıklar ve başarılar dilerim..

ayrıca yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz:)

canım hoşgeldinnn:) saol tatlım hepimiz süper gidiyoruz...inşallah sabha güsel haberlerle gel

slm kızlar.bende aranıza katılıcam.kabul edermisiniz?az önce yazdım yemem ve yapmam gerekenleri.yarın sabah tartılıp başlıycam.forumu geriye dönük okumaya üşendim çünkü acaip uzun :) bana tavsiyeleriniz var mı? sizler ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz?şimdiden ilginize tşklr....

lostinnight canım ya bende aynen senin gibiyim ya heleki ramazan mamazan derken iyice beter karıştırdım yani bi türlü kafamıda toparlayamıyorum bende çok fena artılardayım çok madurum annıycan yarın 5 günlük bir saf proya başlıyorum ben genelde saf proyu çok seviyorum istiyorumki hergün pro günü olsa zaten ramazanda genelde yediğim hep proydu arada sebzeyi kattım yani saf pro olunca hiç kafam karışmıyor rahat oluyorum ama napim bende haklıyım yani evde 7 kişiyiz herkez yemek seçiyor ona onu ver buna bunu ver derken ben kendi yiceklerimi karıştırıyorum işte bu dukan amcada burnundan kıl aldırmıyor heee çok kaprisli yaa birazcık karıştırdık diye hemen bizi artılara çıkarttı banane banane ben oynamıyom işte heeeeehhh bu arada simgelerimizde gitmiş beğen butonuda gitti zaten bende gidiyom o zaman

selam stein hoşgeldin...neden etmeyelim başımızın üstünde yeriniz var yeterki zayıflayın:) haklısın baya aktif bi sayfadasın kolay deil ama sen genede ara arada olsa bak geçmişe...çünkü burda kemikleşmiş olan aktif üyeler nerdeyse diyetlerinin sonlarında ve her soruya döne döne cevap vermek istemiyo olabilir:)şimdi kısaca açıklamak gerekirse mutlaka kitabın olmalı umarım edinmişsindir..çünkü genel bi liste yok ama uyulması gereken kurallar var oda kitapta detaylı olarak anlatılıyo...tarif sayfamızdan yada kendi geliştirdiğin tariflerden mutlaka çeşitli yemekler hazırla renkli olsun dolabınki başka şeylere gözün kaymasın..dukan sayesinde hepimiz mucit olduk revaniden pideye kadar hertürlü tarifimiz var :) yürüyüş yapmanı tavsiye ederim yada x bi spor ama mutlaka yapmalısın...suyuda ihmal etmez kaçamak yapmazsan çok kısa zamanda hedeflenen kiloya kavuşursun...kolaylıklar dlerim:)

hakılsın tok olup diğerlerine saldırmamak en iyisi... o zaman sabır irade ve azim diycez

gösterir canım merak etme ben gördüysem herkez görür bende 10 yıldan fazladır görememiştim

ay inşallah ağzından bal damlıyor dukan amcaya göre mart 15 te 66,8 olarak güç. geçeceğim...

çok sevindimmm

Benim bayramim pek kacamakli gecmedi ablam, ufak kacamaklar oldu. ama iste 25 günlük takilmam icin bgn yumruga basladim, hade hayirlisi ...

kolaylıklar dilerim canım

arkadaşlar bır sorum olacak sizce diyetısyene gıdıp onun verecegı liste mı yoksa dukan diyeti mi????

tabii ki dukan...

Fundaa, tebrik ediyorum.. bak başlamak bitirmenin yarısıdır sende başladın eksilere hadi hayırlısı birlikte daha ne eksileer göriiciizzzz

çok teşekkür ederim lostum hep birlikte inşallah...

canım bana 6 gün atak belirlendi beklenen kilo kaybı 2,39 bu sürede sitesinden mi hesaplattın???

sadecam ya harikasın sen bir an önce mart gelsin çıtır olayım taş olayım güç. geçeyim yüzüne bakmadığım üzümler 2 gündür acayip görünüyo gözümeee...kocaman bir maaşallah sana...

ablam işte benim de en korktuğum o lost da söylemiş saf pro ile sebze pronun karışması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…