Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hiç sorma fundacım yaa acaba ben bunadımmı nee

bir de şey soracaktım roosmandan aldığınız kepekler kaç gr ve ne kadar fiyatı???
havale yapınca kargo ile gönderiyorlar mı???

bu arda ben sizlere bişey sorcam nem dün carrefourdan mavi yeşilin şekersiz çikolatasından ve gofretinden aldım hiç işim değil benim ama aldım işte ne bilim çok alternatifim olsun diye acaba bunları yemek az az olsa sorun yaratırmı birde şekersiz sarelle gördüm ama almadım hiç sevmem çünkü

hımm aslında internet bank. ücretsiz havale yapılıyor ama sen sanırım şubeden yaptırdın 30 küsur lira çok ayıp yani bin otobüse git al gel daha iyi..

Site aktifleşmeye başlamış nihayet ama bu beğen butonunun kalkması ikonların gitmesi filan hiç hoşuma gitmiyo ne yazık ki mimiklerim elimden alınmış gibi oldu sevmedim bu halini
2 günlük düğün sendromumda diyetim istemeden de olsa sekteye uğradı ama yok bu iş böyle olmaz hacılar..şu düğünlerden oldum olası nefret ederim zaten ama bide obez olup kılık kıyafet vs sorunu insan içine karışma durumu acaip geriyo beni..giydim elbisemi ve tüm heybetimle siz deyin bir hanımağa ben diyim bi sünnet anası 26 yaşında kendine layık gördüğün görüntü bu mudur dedim ya vallahi kendimden tiksindim yemin ederim..bu gidişe bir dur demek lazım çok canım sıkkın valla bu aralar keyfim yok..birazdan takıcam kırmızı rambo bandımı "eyes of the tiger" eşliğinde pilatesmiş,lesliymiş,callanmış artık allah ne verdiyse girişicem spora..tek başına diyetle bu iş olmuyo hacılar o 20 dk.lık zorunlu yürüyüş hadisesini bile atlamamak lazım..neyse ben kaçıyorum gelirim arada ama cidden canım sıkkın yaa kendinize ii bakın cancazlarım, öptüm hepinizi

saksım senin oğlun mu sünnet olan eğer öyleyse mübarek olsun
Allah damatlığını askerliğini de göstersin

hiç canını sıkma hedefe ulaşırken böyle bi kendinden tiksinme olayı illaki gerekiyor insana
halledicez üstesinden gelicez merak etme

tatlım onlarda şeker yok ama yağ oranı fazla olabilir bi bak bakalım neymiş...ben hiç yeltenmedim onlara ondan sebep bilmiyorum :)

bir de şey soracaktım roosmandan aldığınız kepekler kaç gr ve ne kadar fiyatı???
havale yapınca kargo ile gönderiyorlar mı???
tatlım kaç aylık dukancıyım daha rossman kepeğiyle bi ilişkim olmadı:)) ama alanlar çok memnun ben yarın gurmeden gene sipariş vercem doğalsanı beğendim..

yaaa kıyamam sana vallahi çok üzdün beni...yapma böyle tatlım sen sonuçta başladın eninde sonunda gidecek kilolar sabırlı ol tamammı cnm...haklısın insanın çok zoruna gidiyo kendine yakıştıramıyosun bu hale nasıl geldim die ama şanslıyızki dukanı öğrendik...bende geçen sene bu zamanlar aynı psikolojideydim ve debelene debelene ocakta başladım ve bitti...artık geçmişe değil biran önce zayıflamaya odaklanmalısın..napalım almışız kiloları ama bunları defetmek bizim elimizde...şimdi toparlanıyosun ve full konsantreyle devam ediyosun kankim mavişim...asla o görüntüye layık deilsin ve öyle kalmayacaksın bunu unutma canım...keşke benim eski halimi yüzyüze görebilseydin sanırım sen yanımda baya bi zayıf kalırdın:) ama çok deil 8 ayda bitti gitti işte...üstelik ben biliyosun 35 im sen 26 nerdeyse 10 yaş avantajın var...bu yaşlarda bitirmek daha kolay kilo sorununu..artı ben öle çokda sıkı bi diyet yapmadım lifht ürünler falan...lütfen demoralize olma...bak bide evde yapılan lessi mesii neyse ben anlamıyorum onlardan kafam basmıyo canım en güseli çık dışarı 1 saat yürü..vede bunu münkünse sabahları yapki bütün gün insan daha bi tikkat ediyo diyete...benim kankişim mavişim bebişim bunu başarıcak ben inanıyorummm..hadi göreyim seni fıstığım unutma seni seviyoruz ve destekliyoruz...

ayrıca senin tavuk muhteşem oldu...dün soslamıştım fakat eşim akşam gaz sıkıntısı yaşadı yemek yemedi bende bugün yaptım şimdi yedik...valla süperdi benimkininde kekiği biraz fazla kaçmış ama olsun yedik ailecek cnmm

fundacım saks kendine gönderme yapmış... yoksa ne evli ne çocuklu...ruh hali kötü ya şimdi o şekilde göründüğünü söylüyo bu yaşta...offf offf valla şu kilo ne beter bişidirki insanı 10-15 yaş büyütüyo resmen...keşke sihirli bi deyneğimiz olsaydı valla bütün aşırı kiloluları tığ gibi yapardım...5-10 kilo fazlası olanlar valla görün halimizide şükredin sahiden aynı psikolojide olmamız mümkün deil allahda o duruma getirmesin tabi kimseyi ama çok zor

ühhühühühüh daha da ağlamak istiyorum şimdi yaa..ben hiç evlenmedim canım çocuğum mocuğum yok ama yani o halimle resmen sünnet anası gibiydim.."sünnet anası" tabiri de şurdan gelir ki :sünnet düğününde anne gecenin en güzel kadını olmak için aşırı süslenir makyajlanır vs e biraz da etine dolgunsa tüm haşmetiyle gezinir ya ortamda hele de bazen güzellik uğruna aşırı frapanlaşılır filan o durumu izah etmek için bu tabiri kullanırım ben..ama valla dün akşamki halimle tüm heybetimle sünnet anası bendim sanki off çok dertliyim çok

off kankişim başaracağıma mı inanamıyorum nedir bilinçaltımda bu fikir iyice yerleşmiş sanırım ne olacak bu halim anlamadım..hem kendini beğenme hem zayıflamak için bişey yapma yapsan bile inanma hamster gibi aynı silindirde dönüp duruyorum sanki..

yemin ederim aynı şeyleri bende yaşadım...buraya ilk geldiğim zamanlardaki yazılarımı bulsamda sana göndersem...devamlı kendinle savaş kavga insanların her bakışnı direk kilolarına bakıyolarmış gibi algılama insan içine çıkmayı istememe tartılardan uzak kalma aynalardan kaçma...inan bana sadece sen yaşamıyosun bunları..dukanı duymasaydım şimdi bende 101 in üstüne bikaç kilo eklemiş halde ve bu psikolojiyle yaşıyodum..insanlar görselliğe inanılmaz önem veriyolar bunu anladım ne iltifat ne iltifat eşim bile deişti adam dibimden ayrılmıyo...sende bunları yaşıcaksın lütfen karamsarlığı bırak..bizler gibi yemek yemeyi seven insanlar için mucize gibi bu diyet..e sende maşallah beceriklisin yapabiliyosun hertürlü yemeği...daha ne olsun tatlım...yaptığın yanlışlıkları sen biliyosun onları düzelt bak nasıl vermeye başlıcaksın canım

ya canım sakscıım nolur kusura bakma yanlış anlamışım ben sazan offf

üzülme nolur yaş ve çocuk olayı kilo verme hızını, öyleyse gerçekten çok şanslısın bu konuda bize göre
zararın neresinden dönsen kardır
sadecama katılıyorum sen bu işin üstesinden gelirsin
hepimiz burda bunun için varız

Sadecamm,zaten sen ve mutlu hocam gerçekten çok büyük örnekleersiniz.. gerçekten keşke yüzyüzede görüşebilsek ve bu bağlarla birbirimizdeki destekle hallediversek bu işi... ama benim kendime inancım arttı artık çok şükür.. önceden artıları görünce salardım kendimi ama artık daha bir başka hissediyorum

fundamm bak sende yeni başladın burda birbirimize destek olucaz ve pes etmek yok.. gerçekten neler yaşadığımıza bir bakıp geleceğimiz için kararları alalım yolumuzda birlikteyiz sonuna kadarda devam..

Saksım mavim seni o kadar iyi anlayabiliyor ve yazdıklarını o kadar güzel hissedebiliyorum ki.. biz daha 26 yaşındayız. Allah'ın izniyle önümüzde upuzun bir ömür var ve sadecamız mutlu hocamız gibi bizde başarıcaz.. bugüne kadar o kadar denedik ki zayıflamayı ve herşeseferinde o kadar yanıldık ki artık beynimizde zayıf bir bizin imgesi bile yer alamıyor bu yüzdende insan bazen kendine bile inanamıyor.. bende kimi zaman takıldığında kilom hep diyorum yinemi başaramıcaksın yaaa... neden yapmayalım neden.. saksım mavim kendimize biçtiğimiz değer bu olmamalı... öyle tatlısın ki ve öyle güzel bir kalbin var ki eminim bu yüzüne de yansımıştır. bu bedenleri hak etmiyoruz biz.. seneye yazın birlikte bikinilerimizle denize giricez bak..

ah içim nasıl burkuldu yazdıklarını okuyunca canım benim...

bu arada aklıma birşey geldi.. geçenlerde sormuştun sen bana cevap vermemişim sanırım. hani okduğum yaşam koçunu.. burdan kitap ismi vermek oluyor mu bilmiyorum az daha kaldı 100 msjı tamamliyim özelden herbişiler yazarım sana..

bu arada senin ticker ın hep aynı duruyor bunu sorucam sorucam soramadım.. değiştirmiyor musun yoksa takıldın mı bebişim sen bu kgda?

yaa sadece beğen butonu ve gülümsemeler gitmemişşş.. yazıları renklendirme şekillendirmede gitmiş ama ama ama olmadı ki böyleee

yaa sadece beğen butonu ve gülümsemeler gitmemişşş.. yazıları renklendirme şekillendirmede gitmiş ama ama ama olmadı ki böyleee

aynen canım yaa böle pek bi ruhsuz oldu yazdıklarımız nedne bunu yapıyolar anlamadım demekki baya yavaşlatıyo siteyi..

özgülcüm hoşgeldin ne var ne yok..epeydir göremedim seni..umarım herşey yolundadır...allahım çok şükür yarın işgünü mecburen gelcek bizim tayfa...gerçi işleri birikmiş olur gene yoğun olurlar ama genede bi uğrarlar sanırımm

saksım bende de bu sıralar aynı psikoloji mevcut.diyeti bırakmışlığın pişmanlığı ve tekrardan başlama gününü ertelemeler.şuan sabah 68.600 geliyorum.+1 kilo fazlalılığım var...ama sanki tüm verdiğim kilomu geri almışım gibi hissediyorum. bakalım ne zaman dukana geri döneceğim.
hala başsağlığı için gelen gidenler eksik olmuyor.birde fırsat oldukça kayınvalidemin yanına gittiğim için bir türlü başlayamıyorum.

aha zeynep ablamda geldi... hoşgeldinnnn... :) :)

nerde bu millet yahu bayramda bitti... vuvuu hele hiç görünmedi...

yolanda naptı acabaa bak onuda merak ediyorum...

violet8 nerelerdesinnn?? ses ver artık

yaz yağmuruda görünmüyor....

berrriiinnn gece işe gidiciiim yinee nerdesinnn şöyleee bir sert kahve içsemde gitsem elcaaazlarından :)

1 kilo bişi deil canım başladığın anda gider allahın izniyle...kafa rahat olmayınca diyete konsantrede azalıyo haklısın canım..hadi toparlanda dön dukandan başka yol yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…