Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

işte geldim ve başlıyorum 70 kilo ve 170 boyundayım.yarın sabahtan itibaren 3 gün ataga başlıyorum gelişmeleri bildiricem bende.kitabı dün bitirdimm.

evet ilaveten yasemin elettra berkmine hele hele elisa day den epeydir ses yok...yarın damlarlar şekerim bu gece son yatcaz kalkcaz gelcekler:)))

onurege hoşgeldin...
sağol canım ara ara girip okuyordum ama 10 gündür okuyamadım.geçmiş ara ara zaman bulursam okuyac ağım.(gerçi zor çünkü:küçük oğluşum 1.sınıfa başlaya cak.hiperaktifliği ve agresifliği v ar.dedeyi kaybedince şu sıralar psikolojisi iyice bozuldu.iyi bir çocuk psikiyatırına ihtiyaçımız var herneyse)
yaa sadece beğen butonu ve gülümsemeler gitmemişşş.. yazıları renklendirme şekillendirmede gitmiş ama ama ama olmadı ki böyleee
haklısın

acayip bunalımlardayım.ufak oğlum acayip üzüyor.tamamen agresifleşti.okula bile göndermek istemiyorum.büyüklere saygı diye birşey yok.herşey onun için olumsuz.bununların üstüne birde hayalet korkusu geldi.dedeyi kaybedince ortaya çıktı.anne tuvalete gel ,anne yanımda otur,anne ...anne ...anne..bende bunalıma girdim daral geldi gitmiyor...işte b öyle psikolojik sıkıntım çok bu sıralar.bu yüzden diyete ne zaman başlarım bilmiyorum. bir balmışsınız yarın bir bakmışsınız ....

evet ilaveten yasemin elettra berkmine hele hele elisa day den epeydir ses yok...yarın damlarlar şekerim bu gece son yatcaz kalkcaz gelcekler:)))

ahh sadecam siz yatıp kalkcaksınız ben uyanık olucam ühühühühühühü... gece vardiyasııı kabusssss... beyin uyurken kendim çalışıyorum... sabah 9 da inşallah yorgan yastık ve ben üçlüsünün büyük buluşması yaşanıcak heheh :)

işte geldim ve başlıyorum 70 kilo ve 170 boyundayım.yarın sabahtan itibaren 3 gün ataga başlıyorum gelişmeleri bildiricem bende.kitabı dün bitirdimm.
hoşgeldin .çok mutlu olcak güzel dosluklar kuracaksın.kolay kilo vermeler..
1 kilo bişi deil canım başladığın anda gider allahın izniyle...kafa rahat olmayınca diyete konsantrede azalıyo haklısın canım..hadi toparlanda dön dukandan başka yol yok:)

inşallah...

onurege,üzüldüm çok zor geçiyor olmalı.. Allah sabırlar versin arkadaşım.. benim çocuğum olmadığı için pek birşey diyemiyorum. ama insanın psikolojisi bozukken belli bir düzen gerektiren şeyleri pek uygulayamıyor.. şahsen bende öyle oluyor..
diliyorum ki tez zamanda herşey yoluna girer... Allah yardımcın olsun.. gel sen ara sıra buraya okudukça kafan dağılır hem..

sabır özgülcüm haklısın çok zor..allah yardımcın olsun..çocuklar çok etkileniyo bu kayıp durumlarından ama geçici bi süre onlar daha çabuk topluyo kendilerini unutuyolar ama gelen giden çok diyosun ondan uzamıştır bu süre..

destekleriniz için teşekküredrim. psikiyatrist bulursam daha çabuk toparlarız bakalım.

kızlar uzun süredir bu bölüme uğramıyorum en son 55 e düştüm demiştim sonra 57 oldum demiştim. dukan diyetinin atak evresinden sonra sebzeyi görünce kendimi saldım desem yeri . ama dikkatli oldum öyleki bazı günler sırf sebze beslendim. abur cuburu kestim. suan 54 e düştüm 54,1 im. inşallah 50 ye rahatlıkla düşerim. hatta bana kalsa 48 olmayı istiyorum. ama herkes abartıyorsun diyor. ama resımlerde o kadar buyuk fark varkı sasıyorum bende. eskiden erkek arkadasımla kilo farkımız asırı bellı olurdu cok zayıf kalırdı ama şimdi onun gibi duruyorum neredeyse. düşünün. dukansız subat ayında 65 kilo ile basladım temmuza kadar dukansız olarak 58 kiloya inmiştim. dukan sayesinde 54 e düştüm. şimdi ara ara o diyeti uygulayarak kilomu düşürüyorum yine.

Lostcum ne kadar ilginç dimi kiloda rakamları aşağı indirmeye çalışırken mesaj konusunda 100 leri görmeye çalışmak, söyleyelim kk ye biz bu kadar çabalayıp kiloda aşağı inmeye çalışıyoruz onlarda şu mesaj sınır marjını biraz aşağı indirsinler kih kih

sadecaam dolsun benim 100 mesajım ben hepiciniizle özellerden iletişim kuriiciiiimmmm

selam kızlar,bayram boyunca annem babam vardı eşimle birlikte onları bi güzel gezdirdik,doğru düzgün ne buraya bakabildim ne diyetimi uygulayabildim. 2-0 a devam etmeye calısıyorum ama ben burda aşırı sıcaktanmıdır nedir bilmiyorum tavuktan acaip tiksindim ya çiğ kokusunada pişmiş kokusunada tadınada tahamülüm yok ağzıma aldığım anda midem kalkıyo :S ben ki hergün tavuk yesem bıkmam diyen insan buraya gelince böyle oldum 2 günlük protein günlerimi kırmızı et,ton balığı ve fırsat buldukca fırında balık yaparak geçiricem mecburen. Beğen butonunun kaldırılmasıda çok kötü olmuş kaç saattir geçmişi okuyorum dediğiniz gibi insanın eli boşta kalıyo umarım yeniden eklerler

Sadecacım seninle aynı fikirdeyim keşke daha önceden geçseymişim güçlendirmeye bana sanki güçlendirmeye geçince kilo vermem duracakmış yani sabitlenecekmiş gibi geldiği için hadi bir kaç kilo daha veripte öyle geceyim diyordum ondan beklemiştim, neyseki artık güçlendirmeye gecen epey kişi var ve tecrübeler deneyimler artıyor gelecek arkadaşlara tam destek olacak şekilde, 69 a az kalmış hadi bakalım :))

nurcikkk evet ya bu nasıl bir çelişki böyle :) :) olsun az kaldı zaten 100e ulaşmama :) :) (mesajı sayısında) Allah kimseye göstermesin tartıda 100leri sonra yüzümüz tombullaşıyor

GoldenVenus hoşgeldin... ne güzel bir bayram geçmiş işte.. tavuk konusunda bende bir süre önce öyle olmuştum sonra markette fırın torbasıyla birlikte satılan tavuk baharatlarından aldım anamm tadından yenmiyo şimdi :) birde 2 çay kaşığı hardalı yoğurtla seyreltiyorum çok güzel oluyor o sosta yanında...hmmmmm :) hatta yaptım bile gece işe götürücem soğuk soğuk bile yiyorum :)

herkese merhaba bayram tatilinden bugün döndük. kazasız belasız geldik çok şükür. diyetim de kazasız belasız devam ediyor. beni unutanlar için güçlendirmede olduğumu hatırlatayım. abartmadan herşey yiyorum . ama şunu anladım ki bu diyetin bence en zor kısmı güçlendirme evresi. sanki herşeyi yiyebilirmişim gibi hissediyorum bu da doğal olarak suçluluk duygusu hissettiriyor. şu rahatlığı var birgün ölçüyü kaçırdığınızda ertesi gün proya yüklenerek toparlanma kolaylığı var.
neyse herkes nasıl diyet nasıl gidiyor geçmiş bayramınız mübarek olsun. gittiğim yerde nete girme imkanım yoktu 1850de kaldım artık hergün 5-10 sayfa vakit buldukça okuycim. topiğe ve sizlere kavuştuğum için çok mutluyum çünkü burada gerçekten motive oluyorum. herkesi öptüm biraz geçmiş okuyayım

busonolsun hoşgeldin tekrar... tebrikler aynı zamandada.. ne güzel güçlendirme evresi...darısı herkesin başına..

evet site 2 günde bayağı değişti...gülümsemelerimizde kalktı beğen butonumuzda yok.. siteye ağırlık yaptığından sebep kaldırmışlar bilmiyorum geri verirler mi..

Zeynocum hoşgeldin özlettin kendini ama, hadi bunlar tatile gitti de sana ne oldu, sende tatildemiydin, ben bi ara onlara dadanmıştım ama hem çukulata hemde mavi yeşillin büsküvilerine ama kilomu arttırmıştı, geçen gün de bir proğramda akşama ne yiyoruz diye bir proğram vardı onda ki doktor çukulata için değilde light bisküvi için bir kıyaslama yaptı normal dört büsküvi nin yerini light beş büsküvi tutuyor diye yani dedi light canım bişey yapmaz diye hepsini yiyoruz ya bazen o açıdan örnek verdi adamcağız, bende o zaman oturup light die hem bir paket tatlı hem bir paket tuzlu ve light çukulatadan yiyordum :)) ben ne zaman yesem benim kilomu etkiliyordu tabiki bu içinden bir parcasını alıp ta gerisini kaldıranları etkilemiyordur bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…