aha zeynep ablamda geldi... hoşgeldinnnn... :) :)
nerde bu millet yahu bayramda bitti... vuvuu hele hiç görünmedi...
yolanda naptı acabaa bak onuda merak ediyorum...
violet8 nerelerdesinnn?? ses ver artık
yaz yağmuruda görünmüyor....
berrriiinnn gece işe gidiciiim yinee nerdesinnn şöyleee bir sert kahve içsemde gitsem elcaaazlarından :)
hoşgeldin aramıza nerdeyse aynıymışış bende 1.72 dukan öncesi 82kilo dukana 80le başladım şuan 70-71 gidip geliyorum
sağol canım ara ara girip okuyordum ama 10 gündür okuyamadım.geçmiş ara ara zaman bulursam okuyac ağım.(gerçi zor çünkü:küçük oğluşum 1.sınıfa başlaya cak.hiperaktifliği ve agresifliği v ar.dedeyi kaybedince şu sıralar psikolojisi iyice bozuldu.iyi bir çocuk psikiyatırına ihtiyaçımız var herneyse)onurege hoşgeldin...
haklısınyaa sadece beğen butonu ve gülümsemeler gitmemişşş.. yazıları renklendirme şekillendirmede gitmişama ama ama olmadı ki böyleee
aynen canım yaa böle pek bi ruhsuz oldu yazdıklarımıznedne bunu yapıyolar anlamadım demekki baya yavaşlatıyo siteyi..
gerçektende ruhumuzu kaybettik
özgülcüm hoşgeldin ne var ne yok..epeydir göremedim seni..umarım herşey yolundadır...allahım çok şükür yarın işgünü mecburen gelcek bizim tayfa...gerçi işleri birikmiş olur gene yoğun olurlar ama genede bi uğrarlar sanırımm
evet ilaveten yasemin elettra berkmine hele hele elisa day den epeydir ses yok...yarın damlarlar şekerim bu gece son yatcaz kalkcaz gelcekler:)))
hoşgeldin .çok mutlu olcak güzel dosluklar kuracaksın.kolay kilo vermeler..işte geldim ve başlıyorum 70 kilo ve 170 boyundayım.yarın sabahtan itibaren 3 gün ataga başlıyorum gelişmeleri bildiricem bende.kitabı dün bitirdimm.
1 kilo bişi deil canım başladığın anda gider allahın izniyle...kafa rahat olmayınca diyete konsantrede azalıyo haklısın canım..hadi toparlanda dön dukandan başka yol yok:)
sağol canım ara ara girip okuyordum ama 10 gündür okuyamadım.geçmiş ara ara zaman bulursam okuyac ağım.(gerçi zor çünkü:küçük oğluşum 1.sınıfa başlaya cak.hiperaktifliği ve agresifliği v ar.dedeyi kaybedince şu sıralar psikolojisi iyice bozuldu.iyi bir çocuk psikiyatırına ihtiyaçımız var herneyse)
haklısın
acayip bunalımlardayım.ufak oğlum acayip üzüyor.tamamen agresifleşti.okula bile göndermek istemiyorum.büyüklere saygı diye birşey yok.herşey onun için olumsuz.bununların üstüne birde hayalet korkusu geldi.dedeyi kaybedince ortaya çıktı.anne tuvalete gel ,anne yanımda otur,anne ...anne ...anne..bende bunalıma girdim daral geldi gitmiyor...işte b öyle psikolojik sıkıntım çok bu sıralar.bu yüzden diyete ne zaman başlarım bilmiyorum. bir balmışsınız yarın bir bakmışsınız ....
onurege,üzüldümçok zor geçiyor olmalı.. Allah sabırlar versin arkadaşım.. benim çocuğum olmadığı için pek birşey diyemiyorum. ama insanın psikolojisi bozukken belli bir düzen gerektiren şeyleri pek uygulayamıyor.. şahsen bende öyle oluyor..
diliyorum ki tez zamanda herşey yoluna girer... Allah yardımcın olsun.. gel sen ara sıra buraya okudukça kafan dağılır hem..
sabır özgülcüm haklısın çok zor..allah yardımcın olsun..çocuklar çok etkileniyo bu kayıp durumlarından ama geçici bi süre onlar daha çabuk topluyo kendilerini unutuyolar ama gelen giden çok diyosun ondan uzamıştır bu süre..
sadecaam dolsun benim 100 mesajım ben hepiciniizle özellerden iletişim kuriiciiiimmmm
selam kıslarrr...ya ben bu güçlendirmeyi çok sevdimm:)) flaş flaş flaş şok şok şok amanın amanın amanın:)) ben 70.800 ü gördümvalla inanırmısınız dün inek gibi yedim..izinli besinlerden ama genede yatana kadar tıkındım durdum sabah merakla çıktım tartıya 71.200 dü sonra sporumu neyin yaptım duşa girmeden bida tartılayım dedim amanın inanamadım resmen 70.800 tamam su kaybı oldu çok terledim ama banane banane görüdm işte:)) sonra tostumu domatesli tostumu yedim şimdide nişasta hakkımı kullanmak üzere bulgur pilavı yaptım kızlar hemen verin kiloları ve gelin güçlendirmeye valla hergün ödül gibi...pazartesi saf pro günü olarak düşünüyorum perşembeye kadar bigünde kaçamağımı yapıcam...allahım demekki yılbaşına 6 lı rakamları görmem uzak deil...hepinizi seviyorummmmm
geçmişe bakınıp geldim hemen bu arada canlarımm
selam kızlar,bayram boyunca annem babam vardı eşimle birlikte onları bi güzel gezdirdik,doğru düzgün ne buraya bakabildim ne diyetimi uygulayabildim. 2-0 a devam etmeye calısıyorum ama ben burda aşırı sıcaktanmıdır nedir bilmiyorum tavuktan acaip tiksindim ya çiğ kokusunada pişmiş kokusunada tadınada tahamülüm yok ağzıma aldığım anda midem kalkıyo :S ben ki hergün tavuk yesem bıkmam diyen insan buraya gelince böyle oldum2 günlük protein günlerimi kırmızı et,ton balığı ve fırsat buldukca fırında balık yaparak geçiricem mecburen. Beğen butonunun kaldırılmasıda çok kötü olmuş kaç saattir geçmişi okuyorum dediğiniz gibi insanın eli boşta kalıyo umarım yeniden eklerler
maalesef beğenimizi aldılarsanırım sitede ağırlığa nedne oluyomuş sakscım öle açıkladı..duruma göre geri gelecek yada gelmicek ama insan bi boş boş oluyo dimi...umarım geri verirler
bu arda ben sizlere bişey sorcam nem dün carrefourdan mavi yeşilin şekersiz çikolatasından ve gofretinden aldım hiç işim değil benim ama aldım işte ne bilim çok alternatifim olsun diye acaba bunları yemek az az olsa sorun yaratırmı birde şekersiz sarelle gördüm ama almadım hiç sevmem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?