Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol cnm :) evet o soslarıda yapıyodum eskiden ama şuan hiç bi türlü gitmiyo maalesef artık bi süre yemicem özleyim biraz afiyet olsun sanada

canım hoşgeldin..ohh sevindim sağ salim dönmenize herkes sen gibi dönse rahat etcem..bende yol fobisi var niyeyse çok huzursuz oluyorum heleki bayram dönüşlerinde...evet bende katılıyorum insan ne yapacağını şaşırıyo güçlendirmede..benim yolum uzun olduğundan mümkün mertebe ne yemem gerekiyosa yiyorum..programı tam anlamıyla tamamlamak için...seninde bayramın kutlu olsun cnm...hadi sana kolay gelsin geçmişte:)

Nurcik bu mesajı beğendi :))

ahahaha bende beğeniyorum sizin yazdıklarınızı öle düşünün tamammmı??sadeca kesin beğenmiştir deyin:))

canım allah kavuştursun diyelim o zman annenlere ne güsel bi bayram oldu senin için...kıbrısta tam tzvuk cenneti inşallah en kısa zamanda canın ister gene..tavuk olmasa bu diyet sahiden zor hem kolay pişiyo hemde ekonomik anlamda insanı o kadar zorlamıyo...bi süre hiç deneme dediğin gibi yap bakalım nolcak...

evet evet evetttbunu acaip beğendimmm:))aynen canım her evrede destekçilerimiz çok maşallah...
nurcikkk evet ya bu nasıl bir çelişki böyle :) :) olsun az kaldı zaten 100e ulaşmama :) :) (mesajı sayısında) Allah kimseye göstermesin tartıda 100leri sonra yüzümüz tombullaşıyor

kızzzzımm bitek yüz tombullaşsa iyi:)) ayak numarası bile deişiyo insanın:))

lostum sen 94 te dukana mı başladın kaç gün olmuştu atak kaç gündü kaç vermiştin

Saksım mavim sen bu yazdığın yazıyı sakla çünki bir müddet sonra bu yazdıklarını tebessümle okuyacaksın vay be diyeceksin neydim ne oldum, fıstık giibiyim fıstık diceksin bunu kaç ay sonra söliceğini bilmiyorum ama söyleyeceğini biliyorummmmmmmmm ve lütfen kendini ve bedenini sevmek için kendine zaman ayır ciddi söylüyorum gece yattığında ve sabah uyandığında gözlerini açmadan bedenini sevdiğini ve ona teşekkür ettiğini söyle inan ki sana cevap verecektir

ben tatil boyunca ara ara hep girdim ama forumda altta bir tek kendimi görüyodum hemen kaçıyodum kimsecikler olmuyordu yani canım o büsküvilerden bende çok alırdım ama ben tam bir alma manyağı olduma kanaat getirdim çeşit çeşit alırdım hani daha bir masum görünüyor ya ama açıp en fazla 2 tane yiyip sonra kaldır at yapıyordum o çikolarada hep bakmışımdır hani olaki canım çekerse bunlardan alırım diye ama ilk kez aldım dukandan sonra arefe günü dolabımda bulunan bütün mavi yeşil ürünleri attım zaten çikoyuda bugün açtım sadece 1 kare yedim ondanda bişey çıkcanı sanmıyorum tatlı konusunda frenlerim çok sıkıdır gel görki ekşi acı tuzluda frenlerim boşalıyor adeta

sağol cnm evet güzel bi bayram oldu :) umarım en kısa sürede gıdaklarla arayı düzeltiriz :))

onurege goldenvenüs busonolsun ve berkmine şimdilik dönen dukan fıstıklarımza hoşgeldiniz diyorum şükür kavuşturana geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada yolandacımı vuvumu yasminimi ilk aklıma gelenler bunlar ve ben çok merak ediyorum bu dukan fıstıklarımızı heleki yolanda eşiyle 2 gece 1 gece hesabı yapıyordu yoksa bizim sadrazam enişteyi tüm tatili orda geçirmeye iknamı etti acaba dönseydi mutlaka girerdi ama diye düşünüyorum ayyy sadeca gibi bendede yol fobisi var hemde çok fena allahım herkesi sağ salim sevdiklerine yerine yurduna kavuştur yarabbim

lostum sen 94 te dukana mı başladın kaç gün olmuştu atak kaç gündü kaç vermiştin

ben 29 temmuzda 94.6 ile başladım 7 gün atak yaptım fundam ve yanlış hatırlammıyorsam eğer 3.5 kg vermiştim atakta...şuanda işte 85.6-87 arası gidip geliyo bünyem dalga geçio benle :)

kendi yazımdan ne diye alıntı yaptıysam.. evet evet ben oyummm..mouse suz laptop kullanmayanlardanım :) annecağızımın mouse pil ibittiğinden bende işe gidiceğimmden mouse u verdimde :)

hanımlar ben kaçar... iş beni bekler.. gideyim bari :) tamda 100. mesajım olacak bu.. ay özel mesaj atabileceğim ya sanki dukanda güçlendirmeye geçtim gibi sevindim hihihihihi :)

teşekkürler zeynep ablacım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.kızlarda evlerine dönmüşlerdir umarım ya da yoldalarsa hayırlısıyla dönerler inşallah,yarın buralarda olur çoğu :))

Amin canım..

kendi yazımdan ne diye alıntı yaptıysam.. evet evet ben oyummm..mouse suz laptop kullanmayanlardanım :) annecağızımın mouse pil ibittiğinden bende işe gidiceğimmden mouse u verdimde :)

hanımlar ben kaçar... iş beni bekler.. gideyim bari :) tamda 100. mesajım olacak bu.. ay özel mesaj atabileceğim ya sanki dukanda güçlendirmeye geçtim gibi sevindim hihihihihi :)

hahahaa deli kızzz ay çok güldüm..hani şu kapana kapana gülen ikon varya onu koydum say 3 tane:))hadi sana kolaylıklar tatlım hayırlı işler dicemde pek uymıcak:)

tamam canım senle aynı kiloda başladık da kıyaslama yapmak için sordum

ama saksıma da dedim yaş ve çocuk olayı etkiliyor gerçekten kilo verme hızını

peki kuzum sen spor yapıyor musun yürüyüş falan???

amanin kimi görüyorum berkminemde gelmişşşşşş, hoşgeldin kuzummmm diyorum ve ben çıkıyorum canlarım herkese iyi gecelerrrrrrr.

yav kızlar touk yiye yiye hakkatten touk kültürünü aldınız hee ayol daha saat kaçki yahu nire gidiyonuz beaaa peki öle olsun canlar hayyyde iyi uykularr size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…