GoldenVenus hoşgeldin... ne güzel bir bayram geçmiş işte.. tavuk konusunda bende bir süre önce öyle olmuştum sonra markette fırın torbasıyla birlikte satılan tavuk baharatlarından aldım anamm tadından yenmiyo şimdi :) birde 2 çay kaşığı hardalı yoğurtla seyreltiyorum çok güzel oluyor o sosta yanında...hmmmmm :) hatta yaptım bile gece işe götürücem soğuk soğuk bile yiyorum :)
herkese merhaba bayram tatilinden bugün döndük. kazasız belasız geldik çok şükür. diyetim de kazasız belasız devam ediyor. beni unutanlar için güçlendirmede olduğumu hatırlatayım. abartmadan herşey yiyorum . ama şunu anladım ki bu diyetin bence en zor kısmı güçlendirme evresi. sanki herşeyi yiyebilirmişim gibi hissediyorum bu da doğal olarak suçluluk duygusu hissettiriyor. şu rahatlığı var birgün ölçüyü kaçırdığınızda ertesi gün proya yüklenerek toparlanma kolaylığı var.
neyse herkes nasıl diyet nasıl gidiyor geçmiş bayramınız mübarek olsun. gittiğim yerde nete girme imkanım yoktu 1850de kaldım artık hergün 5-10 sayfa vakit buldukça okuycim. topiğe ve sizlere kavuştuğum için çok mutluyum çünkü burada gerçekten motive oluyorum. herkesi öptüm biraz geçmiş okuyayım
Nurcik bu mesajı beğendi :))
selam kızlar,bayram boyunca annem babam vardı eşimle birlikte onları bi güzel gezdirdik,doğru düzgün ne buraya bakabildim ne diyetimi uygulayabildim. 2-0 a devam etmeye calısıyorum ama ben burda aşırı sıcaktanmıdır nedir bilmiyorum tavuktan acaip tiksindim ya çiğ kokusunada pişmiş kokusunada tadınada tahamülüm yok ağzıma aldığım anda midem kalkıyo :S ben ki hergün tavuk yesem bıkmam diyen insan buraya gelince böyle oldum2 günlük protein günlerimi kırmızı et,ton balığı ve fırsat buldukca fırında balık yaparak geçiricem mecburen. Beğen butonunun kaldırılmasıda çok kötü olmuş kaç saattir geçmişi okuyorum dediğiniz gibi insanın eli boşta kalıyo umarım yeniden eklerler
evet evet evetttbunu acaip beğendimmm:))aynen canım her evrede destekçilerimiz çok maşallah...Sadecacım seninle aynı fikirdeyim keşke daha önceden geçseymişim güçlendirmeye bana sanki güçlendirmeye geçince kilo vermem duracakmış yani sabitlenecekmiş gibi geldiği için hadi bir kaç kilo daha veripte öyle geceyim diyordum ondan beklemiştim, neyseki artık güçlendirmeye gecen epey kişi var ve tecrübeler deneyimler artıyor gelecek arkadaşlara tam destek olacak şekilde, 69 a az kalmış hadi bakalım :))
nurcikkk evet ya bu nasıl bir çelişki böyle :) :) olsun az kaldı zaten 100e ulaşmama :) :) (mesajı sayısında) Allah kimseye göstermesin tartıda 100leri sonra yüzümüz tombullaşıyor
Site aktifleşmeye başlamış nihayet ama bu beğen butonunun kalkması ikonların gitmesi filan hiç hoşuma gitmiyo ne yazık ki mimiklerim elimden alınmış gibi oldu sevmedim bu halini
2 günlük düğün sendromumda diyetim istemeden de olsa sekteye uğradı ama yok bu iş böyle olmaz hacılar..şu düğünlerden oldum olası nefret ederim zaten ama bide obez olup kılık kıyafet vs sorunu insan içine karışma durumu acaip geriyo beni..giydim elbisemi ve tüm heybetimle siz deyin bir hanımağa ben diyim bi sünnet anası 26 yaşında kendine layık gördüğün görüntü bu mudur dedim ya vallahi kendimden tiksindim yemin ederim..bu gidişe bir dur demek lazım çok canım sıkkın valla bu aralar keyfim yok..birazdan takıcam kırmızı rambo bandımı "eyes of the tiger" eşliğinde pilatesmiş,lesliymiş,callanmış artık allah ne verdiyse girişicem spora..tek başına diyetle bu iş olmuyo hacılar o 20 dk.lık zorunlu yürüyüş hadisesini bile atlamamak lazım..neyse ben kaçıyorum gelirim arada ama cidden canım sıkkın yaa kendinize ii bakın cancazlarım, öptüm hepinizi
ben tatil boyunca ara ara hep girdim ama forumda altta bir tek kendimi görüyodum hemen kaçıyodum kimsecikler olmuyordu yani canım o büsküvilerden bende çok alırdım ama ben tam bir alma manyağı olduma kanaat getirdim çeşit çeşit alırdım hani daha bir masum görünüyor ya ama açıp en fazla 2 tane yiyip sonra kaldır at yapıyordum o çikolarada hep bakmışımdır hani olaki canım çekerse bunlardan alırım diye ama ilk kez aldım dukandan sonra arefe günü dolabımda bulunan bütün mavi yeşil ürünleri attım zaten çikoyuda bugün açtım sadece 1 kare yedim ondanda bişey çıkcanı sanmıyorum tatlı konusunda frenlerim çok sıkıdır gel görki ekşi acı tuzluda frenlerim boşalıyor adetaZeynocum hoşgeldin özlettin kendini ama, hadi bunlar tatile gitti de sana ne oldu, sende tatildemiydin, ben bi ara onlara dadanmıştım ama hem çukulata hemde mavi yeşillin büsküvilerine ama kilomu arttırmıştı, geçen gün de bir proğramda akşama ne yiyoruz diye bir proğram vardı onda ki doktor çukulata için değilde light bisküvi için bir kıyaslama yaptı normal dört büsküvi nin yerini light beş büsküvi tutuyor diye yani dedi light canım bişey yapmaz diye hepsini yiyoruz ya bazen o açıdan örnek verdi adamcağız, bende o zaman oturup light die hem bir paket tatlı hem bir paket tuzlu ve light çukulatadan yiyordum :)) ben ne zaman yesem benim kilomu etkiliyordu tabiki bu içinden bir parcasını alıp ta gerisini kaldıranları etkilemiyordur bence :))
canım allah kavuştursun diyelim o zman annenlere ne güsel bi bayram oldu senin için...kıbrısta tam tzvuk cenneti inşallah en kısa zamanda canın ister gene..tavuk olmasa bu diyet sahiden zor hem kolay pişiyo hemde ekonomik anlamda insanı o kadar zorlamıyo...bi süre hiç deneme dediğin gibi yap bakalım nolcak...
busonolsun hoşgeldin tekrar... tebrikler aynı zamandada.. ne güzel güçlendirme evresi...darısı herkesin başına..
evet site 2 günde bayağı değişti...gülümsemelerimizde kalktı beğen butonumuzda yok.. siteye ağırlık yaptığından sebep kaldırmışlar bilmiyorum geri verirler mi..
lostum sen 94 te dukana mı başladın kaç gün olmuştu atak kaç gündü kaç vermiştin
onurege goldenvenüs busonolsun ve berkmine şimdilik dönen dukan fıstıklarımza hoşgeldiniz diyorum şükür kavuşturana geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada yolandacımı vuvumu yasminimi ilk aklıma gelenler bunlar ve ben çok merak ediyorum bu dukan fıstıklarımızı heleki yolanda eşiyle 2 gece 1 gece hesabı yapıyordu yoksa bizim sadrazam enişteyi tüm tatili orda geçirmeye iknamı etti acaba dönseydi mutlaka girerdi ama diye düşünüyorum ayyy sadeca gibi bendede yol fobisi var hemde çok fena allahım herkesi sağ salim sevdiklerine yerine yurduna kavuştur yarabbim
lostcum hayırlı işler canım allah kolaylık versinhanımlar ben kaçar... iş beni bekler.. gideyim bari :) tamda 100. mesajım olacak bu.. ay özel mesaj atabileceğim ya sanki dukanda güçlendirmeye geçtim gibi sevindim hihihihihi :)
onurege goldenvenüs busonolsun ve berkmine şimdilik dönen dukan fıstıklarımza hoşgeldiniz diyorum şükür kavuşturana geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada yolandacımı vuvumu yasminimi ilk aklıma gelenler bunlar ve ben çok merak ediyorum bu dukan fıstıklarımızı heleki yolanda eşiyle 2 gece 1 gece hesabı yapıyordu yoksa bizim sadrazam enişteyi tüm tatili orda geçirmeye iknamı etti acaba dönseydi mutlaka girerdi ama diye düşünüyorum ayyy sadeca gibi bendede yol fobisi var hemde çok fena allahım herkesi sağ salim sevdiklerine yerine yurduna kavuştur yarabbim
kendi yazımdan ne diye alıntı yaptıysam.. evet evet ben oyummm..mouse suz laptop kullanmayanlardanım :) annecağızımın mouse pil ibittiğinden bende işe gidiceğimmden mouse u verdimde :)
hanımlar ben kaçar... iş beni bekler.. gideyim bari :) tamda 100. mesajım olacak bu.. ay özel mesaj atabileceğim ya sanki dukanda güçlendirmeye geçtim gibi sevindim hihihihihi :)
amin canım amin inş evlerinde dinleniyorlardır yarında iş var zaten giremezler deme amateşekkürler zeynep ablacım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.kızlarda evlerine dönmüşlerdir umarım ya da yoldalarsa hayırlısıyla dönerler inşallah,yarın buralarda olur çoğu :))
amanin kimi görüyorum berkminemde gelmişşşşşş, hoşgeldin kuzummmm diyorum ve ben çıkıyorum canlarım herkese iyi gecelerrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?