Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heyyyy kızlar ben döndüm:hepinizi çok özledim.bayramınızın güzel geçtiğini umuyorum.benim tatilim harikaydı .geçmişi okumak çok zor ya yazmışda yazmışsınız ama aklımda kalıyo atlıya zıplıya okumaya çalışıyorum.okurken beğen şansım gitmiş valla hepinize bi beğen yolladım (kalben).bu arada doğum günü olanların yeni yaşları kutlu olsun.aramıza yeni katılanlar hoş gelmişler efemmm.güçlendirmeye geçenler de artmış ne güzel.şimdilik size kucak dolusu çiçekler sunup ben yine geçmiş sayfalara dönimmm.

hoşbulduk canlarım,ama hemen kaçmışınız.galiba hepiniz tatil yorgunusunuz bende öyle neyse hepinize iyi geceler yarına görüşmek dileğiyle(bi öpücük yolladım)

amanınn ben yanlışmı görüyorum ya yasemincim gelmiş canım benim ya ayyy nasıl merak ediyordum siziiii çok şükür dönmüşsün yasmincimm

hoşbulduk canlarım,ama hemen kaçmışınız.galiba hepiniz tatil yorgunusunuz bende öyle neyse hepinize iyi geceler yarına görüşmek dileğiyle(bi öpücük yolladım)

berkmineeeee uj geldin beyaaa hede bakalım gezdiğn gördüğün yüzdüğün senin olsun neler yedin yahu anlatsana kilo aldınmı yoksa verdinmi ay çok merak ediyorum zira ben evde oturmaktan aldımdaa sizler naptı ecük anlatın yahuu

dr.dukan'ın kitabında zayıflarken vücudun sıkılaşması için önerdiği egzersizler var. "dört anahtar bölge için dört anahtar egzersiz" başlığında verilmiş, yatakta yapılabilecek egzersizler diyorrr. amaa çeviri o kadar kötü ki ben birşey anlamadım. bununla ilgili videoya rastlayan oldu mu?
bu arada bu sabah itibariyle dukan diyetindeyim bende :)

Oyy benim dukanist beybilerim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim yarına toparlanırım diye düşünüyorum :)

sadecam idol bebişim kankişim valla bu işi başarmış kanlı canlı örnek olaraktan şu forumda olmasan ben bu işi çoktan sallardım yine ama en azından yapılabildiğini biliyorum senin sayende..karamsarlığa düştüğüm anda sayende çıkmam çok daha kolay oluyo çok teşekkür ederim canım benim..30 kilo veren sadecanın hikayesini ve mutluluğunu düşünerek şimdi gidip 42 kilo veren bayanın hikayesini bi daha okuyayım en iyisi

fundacık rica ederim karıştırmış olabilirsin tabi ki hiç önemli değil..işin içine daha zorlaştırıcı etkenler girmeden bu işin çaresine bakıp kiloları defetmek lazım

lostinnight, bebişim hadi bakalım inşallah 2012 yazı gerçekten bizim yazımız olur, tickerıma gelince bi süredir sabit o kiloyu gördükten sonra artıya geçtim ben bi daha da altına inemedim o yüzden inene kadar öyle tutucam onu canım:)

nurçik ablam çok teşekkür ederim güzel ve motive edici sözlerin için, inşallah o günleri de görücem ablacım

zeynep ablam, psikolojime bugün izin verdim spor olayını yarına attım bugün öyle boş boş takılıyorum

özgül ablam da gelmiş uzun bi aradan sonra ablacım en azından +1desin sadece senin şu sıra yaşadıkların hiç kolay değil zaten bi üstesinden gelin eminim kaldığın yerden gayet güzel devam edeceksin

eveet tatilciler,berkmine abla, busonolsun,yasomm ve bi ara görmüştüm sanki cinom hoşgeldiniz..vuvuşkomu ve yolitamı da dört gözle bekliyorum..vuvuşkomun kardeşi ile yaptığı konuşmayı da çok merak ediyorum bugünkü psikolojimi de okut ona canım bak nasıl yakın gelecektir hepsi ona inşallah diyet fikrine ikna olabilmiştir..

Selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
Abimin eşini genç yaşta kaybettik...
Cenazemiz olduğu için giremedim...
Neyse...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...

Bu arada birşey danışmak istiyoruk siz dukan arkadaşlarıma
Bu yas döneminde dikkat etmedim hep ayaküstü ne varsa onlardan yemek zorundaydım..
Biraz kilo almışım..
Tekrar Baştanmı başlasam ?????
Nedersiniz ????

hoşgeldiniz:) o zaman sizi yakından tanıyalım kaç kg ile başladınız ve hedefiniz nedir? ıssız bir adaya düşseniz yanınıza hangi 3 dukan yiyeceğini alırsınız? eğer elinizde sihirli bi değnek olsa ve dünyada değiştirebileceğiniz tek bir şey olsa neyi değiştirirsiniz?(fix güzellik yarışması sorusu) (ayy neşem yerine gelmeye başladı sanırım samimiyetimi yanlış anlamazsınız umarım bizim topik böyle sıcak bi ortam işte) ben o hareketleri hiç denemedim aslında ama calletics yapmaya başladığımda onlara çok benzediğini düşündüm kitapta o konunun çevirirsiyle alakalı bi tuhaflık var..şimdi bi yanlışlık olmaması için kitaptan bakayım ben en iyisi öyle cevap yazayım size..:)

hoşgeldiniz:) o zaman sizi yakından tanıyalım kaç kg ile başladınız ve hedefiniz nedir? ıssız bir adaya düşseniz yanınıza hangi 3 dukan yiyeceğini alırsınız? eğer elinizde sihirli bi değnek olsa ve dünyada değiştirebileceğiniz tek bir şey olsa neyi değiştirirsiniz?(fix güzellik yarışması sorusu) (ayy neşem yerine gelmeye başladı sanırım samimiyetimi yanlış anlamazsınız umarım bizim topik böyle sıcak bi ortam işte) ben o hareketleri hiç denemedim aslında ama calletics yapmaya başladığımda onlara çok benzediğini düşündüm kitapta o konunun çevirirsiyle alakalı bi tuhaflık var..şimdi bi yanlışlık olmaması için kitaptan bakayım ben en iyisi öyle cevap yazayım size..:)

ayy ablam olur mu hiç öyle ben bugün kendimi protesto ediyorum ancak :)) spor psikolojisinde değilim bugün spor araştırma psikolojisindeyim düzenli bi program uygulamam şart artık :)
mavişim sen çalışıyormuydun bilmiyorum ama bence hiç spor arayışına girme yarından itibaren sabah erken saate yürüyüşe git bende sabah başlıyorum ama öle böle yürümek değil yani arkandan kaplan kovalıyormuşcasına yürüycem daha önce ben bu şekilde hiç diyet nedir bilmeden 86 dan 68 düştüm yanımda halam vardı onuda yürüttüm ama tam bir yaz sezonu başlayıp havalar soğuyana kadar hergün yaptık halamın kilosu çoktu 103 kilodan 75 kiloya düştü ki ondaki boğaz beni solda sıfır bırakır yani ikimizde almadık tamammen yağdan vermiştik dicem oki bir vazife gibi düşün ve yürü bence yürü be yavrummmmmm kim tutar bizi ama tamı tamına bir saat yürüycezz dene ve görr bence

canım hoşgeldin ve başınız sağolsun allah sabır versin çok üzüldüm ne diyebilizki çok uzun zaman dediğin nekadar oldu bilmiyorum ama bence yeniden bir atakla başla derim yinede daha tecrübeli arkadaşlar sana daha net bir bilgi vericeklerdir

başınız sağolsun canım..ne kadar artıdasın şu an? ona göre 5+5 ile yada 1+1 ile başla ama en başından başlaman gerek yok bence

ablam sen ciddi misin? sadece yürüyüşle mi gitti hepsi? işte ben en önemli şey olan bu spor işini ihmal ediyorum yaa malum benim kilomdakilerin kıpırdamayı canı istemiyo ama bu böyle de gitmez valla o zaman havalar bozmadan ben bu yürüyüş olayına gireyim çok sağol ablacım :)

amanınn ben yanlışmı görüyorum ya yasemincim gelmiş canım benim ya ayyy nasıl merak ediyordum siziiii çok şükür dönmüşsün yasmincimm

zeynep ablacım hoşbulduk kusura bakma siteyi açtım tabi hemen bir hafta internetsiz kalınca ama bavul boşalt makinaya çamaşır at vs vs derken görmemişim bi de geçmişe biraz bakıyım dedim ama 2205 te kaldım artık yavaş yavaş okurum sonra.

bir hafta anneciğimin dizinin dibinde tatil çok iyi geldi yediğim içtiğimi yazamıycam oklava falan dayanmaz bana yoksa :))) sadece şunu söyleyim 58,700 üm şu anda ama hem sabahki kilom net olucak hemde bu hafta salı çarşamba regl olucam o yüzden de fazla gelmiş olabilirim ya da kendime bahane üretiyorum bilemiycem :)) ama herşey dalından ve çok tazeydi dayanamadım açık hava bol gıda oldum biraz, pek okuyamadım son sayfalarda kimler geldi gelmedi bilmiyorum ama yoldan gelicek arkadaşlarımız varsa hala allah hayırlı yolculuklar nasip etsin diyorum yollar çok kalabalık çünkü inşallah bu hafta sağsalim eski rutinimize döneceğiz sağlıkla.

sitede değişmiş mi ne olmuş ifadeler yok beğen butonu yok allahh allahh

Son düzenleme:

yasooom hoşgeldin.. alışamadın şu 50li rakamlara haa bak hala 68.7 yazmış :)) 58.7 olsa gerek o dimi bebişim :)) ve muhtemelen regl şişkinliği ve sen almadan döndün:)) sitede epey değişiklik oldu yokluğunuzda yaa böyle sms hesabına döndük gülücük düz yazı filan idare ediyoruz

çok sevindim sadecacım tebrik ederim darısı hepimize

eheheh düzelttim hemen gerçekten ben niye alışamadım bu 50 lere bilmiyorum bi lanet var :OO
bu arada saksım senin teklifi ben kabul ettim ama olmadı mı naptı ben beceremiyorum bu teklifleri kabul etmeyi bi türlü D

ben yatıyorum canlarr sabahtan beri yollardaydım malum çok yoruldum yarında iş maalesef, iyi geceler hepinize ifademiz olmayabilir ama ben yine de kocamannnnn öpücük gönderiyorum hepinize...

aaaaa bende deminden beri uğraşıyorum nerde bu simgeler bendemi bi arıza var diye olmaz ama yaa beğenimiz yok simgelerimiz yok bende sen gibiyim zeynepcim aldıklarımdan 1kilo kaldı veremediğim bugün doğa ya geldim kurt üzümü ödem çayı ne varsa aldım burda gülecektim ama simge yok hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…