hoşbulduk canlarım,ama hemen kaçmışınız.galiba hepiniz tatil yorgunusunuz bende öyle neyse hepinize iyi geceler yarına görüşmek dileğiyle(bi öpücük yolladım)
mavişimm bittimi sporun ayyy siz beni protestomu ediyonuz yahu konuşsanıza niye konuşmuyonuzkineeee
dr.dukan'ın kitabında zayıflarken vücudun sıkılaşması için önerdiği egzersizler var. "dört anahtar bölge için dört anahtar egzersiz" başlığında verilmiş, yatakta yapılabilecek egzersizler diyorrr. amaa çeviri o kadar kötü ki ben birşey anlamadım. bununla ilgili videoya rastlayan oldu mu?
bu arada bu sabah itibariyle dukan diyetindeyim bende :)
dr.dukan'ın kitabında zayıflarken vücudun sıkılaşması için önerdiği egzersizler var. "dört anahtar bölge için dört anahtar egzersiz" başlığında verilmiş, yatakta yapılabilecek egzersizler diyorrr. amaa çeviri o kadar kötü ki ben birşey anlamadım. bununla ilgili videoya rastlayan oldu mu?
bu arada bu sabah itibariyle dukan diyetindeyim bende :)
mavişim sen çalışıyormuydun bilmiyorum ama bence hiç spor arayışına girme yarından itibaren sabah erken saate yürüyüşe git bende sabah başlıyorum ama öle böle yürümek değil yani arkandan kaplan kovalıyormuşcasına yürüycem daha önce ben bu şekilde hiç diyet nedir bilmeden 86 dan 68 düştüm yanımda halam vardı onuda yürüttüm ama tam bir yaz sezonu başlayıp havalar soğuyana kadar hergün yaptık halamın kilosu çoktu 103 kilodan 75 kiloya düştü ki ondaki boğaz beni solda sıfır bırakır yani ikimizde almadık tamammen yağdan vermiştik dicem oki bir vazife gibi düşün ve yürü bence yürü be yavrummmmmm kim tutar bizi ama tamı tamına bir saat yürüycezz dene ve görr benceayy ablam olur mu hiç öyle ben bugün kendimi protesto ediyorum ancak :)) spor psikolojisinde değilim bugün spor araştırma psikolojisindeyim düzenli bi program uygulamam şart artık :)
canım hoşgeldin ve başınız sağolsun allah sabır versin çok üzüldüm ne diyebilizki çok uzun zaman dediğin nekadar oldu bilmiyorum ama bence yeniden bir atakla başla derim yinede daha tecrübeli arkadaşlar sana daha net bir bilgi vericeklerdirSelam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
Abimin eşini genç yaşta kaybettik...
Cenazemiz olduğu için giremedim...
Neyse...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Bu arada birşey danışmak istiyoruk siz dukan arkadaşlarıma
Bu yas döneminde dikkat etmedim hep ayaküstü ne varsa onlardan yemek zorundaydım..
Biraz kilo almışım..
Tekrar Baştanmı başlasam ?????
Nedersiniz ????
Selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
Abimin eşini genç yaşta kaybettik...
Cenazemiz olduğu için giremedim...
Neyse...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Bu arada birşey danışmak istiyoruk siz dukan arkadaşlarıma
Bu yas döneminde dikkat etmedim hep ayaküstü ne varsa onlardan yemek zorundaydım..
Biraz kilo almışım..
Tekrar Baştanmı başlasam ?????
Nedersiniz ????
mavişim sen çalışıyormuydun bilmiyorum ama bence hiç spor arayışına girme yarından itibaren sabah erken saate yürüyüşe git bende sabah başlıyorum ama öle böle yürümek değil yani arkandan kaplan kovalıyormuşcasına yürüycem daha önce ben bu şekilde hiç diyet nedir bilmeden 86 dan 68 düştüm yanımda halam vardı onuda yürüttüm ama tam bir yaz sezonu başlayıp havalar soğuyana kadar hergün yaptık halamın kilosu çoktu 103 kilodan 75 kiloya düştü ki ondaki boğaz beni solda sıfır bırakır yani ikimizde almadık tamammen yağdan vermiştik dicem oki bir vazife gibi düşün ve yürü bence yürü be yavrummmmmm kim tutar bizi ama tamı tamına bir saat yürüycezz dene ve görr bence
amanınn ben yanlışmı görüyorum ya yasemincim gelmiş canım benim ya ayyy nasıl merak ediyordum siziiii çok şükür dönmüşsün yasmincimm
zeynep ablacım hoşbulduk kusura bakma siteyi açtım tabi hemen bir hafta internetsiz kalınca ama bavul boşalt makinaya çamaşır at vs vs derken görmemişim bi de geçmişe biraz bakıyım dedim ama 2205 te kaldım artık yavaş yavaş okurum sonra.
bir hafta anneciğimin dizinin dibinde tatil çok iyi geldi yediğim içtiğimi yazamıycam oklava falan dayanmaz bana yoksa :))) sadece şunu söyleyim 68,700 üm şu anda ama hem sabahki kilom net olucak hemde bu hafta salı çarşamba regl olucam o yüzden de fazla gelmiş olabilirim ya da kendime bahane üretiyorum bilemiycem :)) ama herşey dalından ve çok tazeydi dayanamadım açık hava bol gıda oldum biraz, pek okuyamadım son sayfalarda kimler geldi gelmedi bilmiyorum ama yoldan gelicek arkadaşlarımız varsa hala allah hayırlı yolculuklar nasip etsin diyorum yollar çok kalabalık çünkü inşallah bu hafta sağsalim eski rutinimize döneceğiz sağlıkla.
sitede değişmiş mi ne olmuş ifadeler yok beğen butonu yok allahh allahh
selam kıslarrr...ya ben bu güçlendirmeyi çok sevdimm:)) flaş flaş flaş şok şok şok amanın amanın amanın:)) ben 70.800 ü gördümvalla inanırmısınız dün inek gibi yedim..izinli besinlerden ama genede yatana kadar tıkındım durdum sabah merakla çıktım tartıya 71.200 dü sonra sporumu neyin yaptım duşa girmeden bida tartılayım dedim amanın inanamadım resmen 70.800 tamam su kaybı oldu çok terledim ama banane banane görüdm işte:)) sonra tostumu domatesli tostumu yedim şimdide nişasta hakkımı kullanmak üzere bulgur pilavı yaptım kızlar hemen verin kiloları ve gelin güçlendirmeye valla hergün ödül gibi...pazartesi saf pro günü olarak düşünüyorum perşembeye kadar bigünde kaçamağımı yapıcam...allahım demekki yılbaşına 6 lı rakamları görmem uzak deil...hepinizi seviyorummmmm
geçmişe bakınıp geldim hemen bu arada canlarımm
yasooom hoşgeldin.. alışamadın şu 50li rakamlara haa bak hala 68.7 yazmış :)) 58.7 olsa gerek o dimi bebişim :)) ve muhtemelen regl şişkinliği ve sen almadan döndün:)) sitede epey değişiklik oldu yokluğunuzda yaa böyle sms hesabına döndük gülücük düz yazı filan idare ediyoruz
lostinnight canım ya bende aynen senin gibiyim ya heleki ramazan mamazan derken iyice beter karıştırdım yani bi türlü kafamıda toparlayamıyorum bende çok fena artılardayım çok madurum annıycan yarın 5 günlük bir saf proya başlıyorum ben genelde saf proyu çok seviyorum istiyorumki hergün pro günü olsa zaten ramazanda genelde yediğim hep proydu arada sebzeyi kattım yani saf pro olunca hiç kafam karışmıyor rahat oluyorum ama napim bende haklıyım yani evde 7 kişiyiz herkez yemek seçiyor ona onu ver buna bunu ver derken ben kendi yiceklerimi karıştırıyorum işte bu dukan amcada burnundan kıl aldırmıyor heee çok kaprisli yaa birazcık karıştırdık diye hemen bizi artılara çıkarttı banane banane ben oynamıyom işte heeeeehhh bu arada simgelerimizde gitmiş beğen butonuda gitti zaten bende gidiyom o zaman
bir de şey soracaktım roosmandan aldığınız kepekler kaç gr ve ne kadar fiyatı???
havale yapınca kargo ile gönderiyorlar mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?