Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya o kadar gidiyorum carrefoura hiç karşılaşamıyoruz gerçi ben cuma gitmiştim

valla canım alış artık çünkü se 50li kilolarda zayıf ve zarif bi bayansın :)) kabul etmişsin canım olmuş arkadaş olduk artık :)) iyi geceler canım sana yat dinlen valla ben de öpüyorum, görüşürüz ( vallahi tam sms tipi oldu) öpt grsz filan yazıcam artık

ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyu???bide ben yulaf kepegi bulamadım netten mi temin etmeliyim?bide ne kadar atak yaptın?cok soru sordum ama alışana kadar:)))

rica ederim canım sor sor ama geçmişi okumayıda ihmal etme bikaç kere daha yazmıştım ama senin için bi kere daha yazayım 9mayısta başladım ben 5gün atak yapıp 5+5 devam ettim ilk 20günde 5kilo verdim sonra 1kilosunu geri aldım malum sebepten (regl) sonra verdim 2.ayda 4kilo verdim sonra bi aldım bi verdim arada 2yumruk yaptım ilki çok iyiydi 2.si işe yaramadı tatile gittim 3kilo alıp geldim hemen sp yaptım üçünüde geldiği gibi geri yolladım ben kepeği gebze rosmann dan kendim gidip alıyorum ama nettende alanlar var

çok ciddiyim ablam oyaz benim hayatımın dönüm noktası olmuştu yemin ediyorumki sana iki adımlık yolu ben yürüyemiyordum halam zaten 100 küsür benden beter ilk üç gün çok zorlanmıştık tabi aheste yürümediğimiz için yürüyemiyoruz yani yükümüzü taşıyamıyoruz ama yürüyemedikçe zorla inatla en hızlı tempomuzda yürümeye çalışıyoruz üç gün sonra bir hafiflik hissetmeye başladık anlatamam sana bir hafta sonra 86 dan 82 ye düşmüştüm halamın kilosu daha fazla olduğu için hafta içinde verdiği kilo korkunç rakamlar oluyordu zaten hep benden fazla verdi inanki 10 gün sonra falan varya o yürüyemeyen zeynep yolda giderken kendimi pamuk şekeri gibi hafif hissetmeye başlamıştım bak ben düşün 2004 yılından beri bu kiloda sabit kalmıştım halamda bu yıllar içinde 75 den sadece 80 kiloya çıktı ama ondaki ne boğaz yinede almıyor bize zaten doktor demiştiki siz sadece efor sarfederek yağ yağlarınızı vermişsiniz kolay kolay almazsınız demişti yani yarın başlıyorum ben yine aynı güzargahı tamamlayıp gelicem 1 haftada kaç kilo vercem bak görceksin onun için hiç durma başla sakscım ahh sen burda olcaktınkiiiii halam halaa söyler durur beni zayıflatan sensin diyee

500gram canım ben gidip kendim alıyorum kargoyu bilmiyorum 4250 di ama kıymete bindi 6 küsürdü en son

valla en iyisini sen yapıyosun meloşcum yok kargo ver yok bekle bu ne ya dün ucundan kıyısından anlattım kocama kepek almanın zorluklarını dedim bak korka korka yiyorum kepeklerim bitcek diye herkes gidip ordan alıp geliyor ne var sanki adam kahkaha kkrizine girdi resmen ya başka bişey diye atsaydın belki giderdik allahın kepeği için gebzeye gidilirmi ya diyor iyi o zaman bende alırım arabayı kendim giderim dedim birazcık tutuştu neyse o zaman gelsin düşünürüz didi galiba kafaladım kocişi ama can alıcı noktasından vurdum zira benim şüferrrliğime hiç güvenemez kendileriii

ay aşkolsun hiç beni merak edip bakmadınmı küstüm kırmızı karanfil tam bana göre takarım beyav seni şimdi dürtücem

Son düzenleme:
selam. sabah berı okumaktan helak oldum en sonunda son sayfaya ulastım. yarın bende baslıyorum bu dıyete. kahvaltımı sımdıden hazılradım bıle. bende zayıflayacağım. bunu cok ıstıyorum. zayıflayanları tebrık edıyorum, diete devam edenlerede basarılar...

ay ben seni dukanda gördüm ama şimdi bulamadım :44:bizde özellikle gitmiyoruz çocuklarıda atıyoruz geze geze gidiyoruz gitmişkende kakalıyorum napim erkeklere kalırsa onlardan iyi şöför yok ama benimki mecbur kaldı 2küçük velet olunca hatta işine geldi hastane alışveriş hepsi bana kaldı diye ben her hafta gidiyorum carrefoura mama ve bez almaya keşke karşılaşsak bi çay içerdik valla öle böle diyorlar ama laf aramızda onlarda memnun bu kilo işinden

selam hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun umarım aynı hevesle evamını getirirsin teşekkürler darısı sana inş

selam hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun umarım aynı hevesle evamını getirirsin teşekkürler darısı sana inş

sağol canım hosbulduk. amiiinnnnnnnnnnnnnn ...

sağlık sorunlarım hergecengun artıyor. belfıtıgı var bende ve ıkı gun once belım tutuldu. yataktan cıkamıyorum. ıyleşmek ıcın kılo vermem sart... 7 aylık bebegım var ve ıkı gundur kucagıma bıle alamıyorum

sende baya vermıssın. nekadar zamanda ve sadece bu dıyetlemı verdın. motıve olmak ıcın ogrenmek ıstıyorum. tşk.

allah şifa versin evet bel fıtığı varsa vermen gerek ama bu diyetle verirsin merak etme allah bagaşlasın bebeğini ben 82 kiloydum 2kilo önceden verdim gerisini bu diyetle 2ayda verdim canım motive burda çok inan 1gün girmesem aklım kalıyor sende kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın merak etme ben yıllardır 6lı rakamları bırak 7lilere hasret kalmıştım

çokk ıyı yaaa. tebrık ederım. maşallah..

fgulercim bazı şeyler hayatta dönemüm noktası kilo adına, bence 30 yaş ve çocuk en önemlileri. 30 yaşın üzerine çıktığım zaman kilo vermem acayip yavaşladı, eskiden ramazanlarda bile 4-5 kilo verir kemiklerim sayılırdı. O sebeple genç olmak çok büyük bir avantaj daha çabuk veriliyor, senin yaşın kaç bilemiyorum ama bizler de yavaş da olsa vereceğiz ve hepimiz incecik gireceğiz yılbaşına ya da yaza. Güzel kilo vermişsin 1.5 kilo hiç fena değil.

beberongocum zor ama güzel bir bölüm ama gerçekten doktara gibi oluyor, gerçekten adım atmış gibisin akademisyenliğe. Düşünüyormusun? Yüksek lisans 100 sayfa, doktara 200 sayfa civarında hazırlanır genelde. Ne tarz metinler analiz ediyorsun tatlım, konuları yani. Bitecek bu süreçler de geçecek, hayat geçiyor canım.
light dondurma bir defa yedim, iyi senin yemene de sevindim kendimi büyük bir suç işlemiş gibi düşünmüştüm içeriğine baktım ama yine de tatmin olamadım. madonun light kazandibisini de yedin mi itiraf et? Ben dukana başlamadan önce onun üzerine dondurma yiyordum güzel oluyordu ama şimdi en azından ilk evrelerde ağzıma sürmeyeyim diyorum.

Nurcik çok güzel kilo vermişsin. 3 beden küçülmek çok güzel, anne kız beraber giyinin beraber alışveriş yapın ne güzel. Benim kızım da büyüse böyle arkadaş olsa bana. ;

onurege başınız sağolsun. Kolay değil tabi psikolojisi hem sizler için hem de çocuk için de. Atlatır kısa sürede, çocuklar kolay unutuyor. Gelen giden bitse evde çok bahsini geçirmemeye başlayınca toparlanacaktır. Aslında her çocuğun bir çocuk psikoloğu olmalı dediğin gibi böyle durumlarda danışmak adına. Benim kızım da 3 yaşında ama bazen nasıl davranmam gerektiğini bilemediğim durumlar oluyor zorlanıyorum. Maalesef hep anne tüm sorunlarla başediyor, bablar ne kadar ilgili olsalar da çoğu aman sanki sadece bizim çocuğumuz ve sorumluluğumuzdaymış gibi oluyor, annelik zor zanaatmiş. Kolay gelsin tüm annelere.

nınım sizin de başınız saolsun, genç ölmler de zor oluyor. Allah sabır versin. Ben de yeni başladım çok tecrübeliyim diyemem ama bence süresini bilemem ama bir atak yap derim.

yAseemiincim 50li kilolara alışılmaz mı şekerim, hemen alış. Ben bir düşeyim bak nasıl alışırım hemen :)) Ben de 68 falanım hep 86 diyorum nedense, ben de 60lıları sevemedim. Bu arada hayatımda 80lere çıkmadım yani, eşimin kilosunu kendimden çok benimsedim galiba.

Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir gün geçirdik ablam 6 aylık hamile, biraz lekelenmesi olmuş korkmuş, doktorunu aradı takip et bakalım demiş. Dün de biraz devam edince doktorunu da çağırıp hastaneye gitmişler. Ben de çok önemsemedim pirpiriklidir kendisi. Eşi de ondan pirpirikli. Bana gel dedi ama eşim nöbet çıkış bayılmış adeta top atsan duymuyor, kızım hastanelerde perişan olur, annem de anneannemde nöbette (bakıcı cumatresileri çıkıyor pazar dönüyor, 2 haftada bir dönüşümlü kalıyorlar teyzemle) ona da bırakamadım. Neyse kızımı kandırdım erkenden öğlen uyukusuna uyuttum eşimin karşı kanepesine yatırdım eşime söyledim çıktım. Gittim ki iş ciddiye binmiş. Doktor biraz açılma var dedi, erken doğumdan falan bahsediyor bebek henüz 900 gr. Tam teşekküllü hastaneye gidin dedi, çapaya yani dedi. ola ki bebek doğarsa yaşama şansı olsun diye. Benim kendi kurumum hafta içi olsa ne güzel karşılanırdık ama kimseyi bulamıyorum malum pazar. Neyse arattım falan, gittik acile. Tüm günümüz orada geçti, şimdilik sıkıntı yok dinlensin dediler sonunda. Çok beğendim gerçekten hem tertemizdi hem de herkes işinin ehliydi. Çok şükür atlattık ama dikkat etmesi gerekiyor, 1.5 kilonun üzerine çıkana kadar sorun yaşatmaz inşallah bir daha prenses.

Gelelim bana. Sabah güzel kahvaltımı yapmıştım, dukan galetası (hepsini bitiremedim), kaşarlı olmlet, peynir jambon yedim.
arada da kalan dukan galetamla peynir yedim.
Öğlen yemeğimi yiyemeden evden çıktım gider gelirim diye düşünüyordum ama öyle olmadı iş tabi. Aç kaldım, annem puğaça falan getirmiş başka şeyler de vardı ağzıma sürmedim. Öğün atlamış oldum ama ne yapayım. Ben arabamı ilk gittiğimiz hastaneye yani, anadolu yakasına bırakmıştım, çapaya ablamlarla gittim. Dönüşte babam arabanın yanına bırakacaktı, yemek yemeden bırakmadı tabi. Çağ kebapçıya gittik, 2 cağ kebap (biraz yavlığdı ayırmaya çalıştım yağlarını), yoğurt (light değildi tabi), peynir yedim. Dün de böyle oldu işte. Ama protein günümü bozmadım.

Dün atak dönemimin sonuydu 5 gün yaptım güzel de geçti bence. Ama kiloya yansımadı sabah yine tartılacağım ama karnımın şişi inmedi daha. Atak dönemini reglle birlikte geçirmem güzel olmadı, ancak 800 gr gitti bu kadar dikkatime. İnşallah sonradan gider. Ama bu dönemde motivasyon olacak kilo kaybı olmadı. Burada olmasan yazdıklarınızı okumasan aman bu diyette bir işe yaramıyor der bırakırdım. Ama şimdi bekliyorum sabırla. Yarın sebze+pro günüme başlayacağım bakalım.

Son düzenleme:
Huzurunuzdan ayrılmadan önce tüm tatilden dönem ve yeni başlayan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor, 9 gün tatil sonrası pazartesi sendromu yaşayanlara kolay gelsin dileklerimi gönderiyorum.:87:

günaydınnnn kızlarr:)

bugün ilk günüm inşallah herşey cok güzel olur:)aç karnına yarım lt su,kahvaltıda 1br light süt,1 yumurta,birazcık light beyaz peynir yedim...
birazdanda yürüyüş bandında 1saat beni bekliyor..
hepinize mutlu haftalar:))

günaydın kızlar
bayramın ikinci günü gitmiştim memlekete dün ögleyin döndüm bugünde işbaşı. tabi ki artılarım var ama dert etmiyorum sadece şişkinlik gibi. bu ara güçlendirme ile devam edeceğim zira saf P yi midem almıyor. biraz böyle devam edip tekrar sıfırdan başlicam ama ne zaman hazır olursam o zaman.
herkes nerde yahu

canııım hoşgeldinnnn...ay valla gözlerimiz yollarda kaldı...inşallah çoooook güsel geçmiştir...boşver artıları onlar gider...

günaydın canım...hadi hayırlı olsun umarım hiiiç zorlanmadan istediğin sonuca ulaşırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…