bu arda ben sizlere bişey sorcam nem dün carrefourdan mavi yeşilin şekersiz çikolatasından ve gofretinden aldım hiç işim değil benim ama aldım işte ne bilim çok alternatifim olsun diye acaba bunları yemek az az olsa sorun yaratırmı birde şekersiz sarelle gördüm ama almadım hiç sevmem çünkü
eheheh düzelttim hemen gerçekten ben niye alışamadım bu 50 lere bilmiyorum bi lanet var :OO
bu arada saksım senin teklifi ben kabul ettim ama olmadı mı naptı ben beceremiyorum bu teklifleri kabul etmeyi bi türlüD
ben yatıyorum canlarr sabahtan beri yollardaydım malum çok yoruldum yarında iş maalesef, iyi geceler hepinize ifademiz olmayabilir ama ben yine de kocamannnnn öpücük gönderiyorum hepinize...
ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyu???bide ben yulaf kepegi bulamadım netten mi temin etmeliyim?bide ne kadar atak yaptın?cok soru sordum ama alışana kadar:)))
başınız sağolsun canım..ne kadar artıdasın şu an? ona göre 5+5 ile yada 1+1 ile başla ama en başından başlaman gerek yok bence
ablam sen ciddi misin? sadece yürüyüşle mi gitti hepsi? işte ben en önemli şey olan bu spor işini ihmal ediyorum yaa malum benim kilomdakilerin kıpırdamayı canı istemiyo ama bu böyle de gitmez valla o zaman havalar bozmadan ben bu yürüyüş olayına gireyim çok sağol ablacım :)
melodicim ben seni facedede görmedim ya o yüzden belki sen beni tanırsın ama ben seni nasıl tanırım karşılaşsak bile yada bidahaki sefere saçına kırmızı karanfil takasın be yaa u zaman tanırım emen seniya o kadar gidiyorum carrefoura hiç karşılaşamıyoruz gerçi ben cuma gitmiştim
500gram canım ben gidip kendim alıyorum kargoyu bilmiyorum 4250 di ama kıymete bindi 6 küsürdü en son
melodicim ben seni facedede görmedim ya o yüzden belki sen beni tanırsın ama ben seni nasıl tanırım karşılaşsak bile yada bidahaki sefere saçına kırmızı karanfil takasın be yaa u zaman tanırım emen seni
valla en iyisini sen yapıyosun meloşcum yok kargo ver yok bekle bu ne ya dün ucundan kıyısından anlattım kocama kepek almanın zorluklarını dedim bak korka korka yiyorum kepeklerim bitcek diye herkes gidip ordan alıp geliyor ne var sanki adam kahkaha kkrizine girdi resmen ya başka bişey diye atsaydın belki giderdik allahın kepeği için gebzeye gidilirmi ya diyor iyi o zaman bende alırım arabayı kendim giderim dedim birazcık tutuştu neyse o zaman gelsin düşünürüz didi galiba kafaladım kocişi ama can alıcı noktasından vurdum zira benim şüferrrliğime hiç güvenemez kendileriii
selam. sabah berı okumaktan helak oldum en sonunda son sayfaya ulastım. yarın bende baslıyorum bu dıyete. kahvaltımı sımdıden hazılradım bıle. bende zayıflayacağım. bunu cok ıstıyorum. zayıflayanları tebrık edıyorum, diete devam edenlerede basarılar...
selam hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun umarım aynı hevesle evamını getirirsin teşekkürler darısı sana inş
sağol canım hosbulduk. amiiinnnnnnnnnnnnnn ...
sağlık sorunlarım hergecengun artıyor. belfıtıgı var bende ve ıkı gun once belım tutuldu. yataktan cıkamıyorum. ıyleşmek ıcın kılo vermem sart... 7 aylık bebegım var ve ıkı gundur kucagıma bıle alamıyorum
sende baya vermıssın. nekadar zamanda ve sadece bu dıyetlemı verdın. motıve olmak ıcın ogrenmek ıstıyorum. tşk.
allah şifa versin evet bel fıtığı varsa vermen gerek ama bu diyetle verirsin merak etme allah bagaşlasın bebeğini ben 82 kiloydum 2kilo önceden verdim gerisini bu diyetle 2ayda verdim canım motive burda çok inan 1gün girmesem aklım kalıyor sende kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın merak etme ben yıllardır 6lı rakamları bırak 7lilere hasret kalmıştım
günaydın kızlar
bayramın ikinci günü gitmiştim memlekete dün ögleyin döndüm bugünde işbaşı. tabi ki artılarım var ama dert etmiyorum sadece şişkinlik gibi. bu ara güçlendirme ile devam edeceğim zira saf P yi midem almıyor. biraz böyle devam edip tekrar sıfırdan başlicam ama ne zaman hazır olursam o zaman.
herkes nerde yahu
günaydınnnn kızlarr:)
bugün ilk günüm inşallah herşey cok güzel olur:)aç karnına yarım lt su,kahvaltıda 1br light süt,1 yumurta,birazcık light beyaz peynir yedim...
birazdanda yürüyüş bandında 1saat beni bekliyor..
hepinize mutlu haftalar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?