Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

meliscim çok geçmiş olsun...Allah vaktiyle bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah ablanın...böyle ekstra durumlar çıkınca yapcak bişi yok cnm neyseki iyi atlatmışsın sağlık olsun...ben şunu keşfettim bu diyette tatlı ve hamurişine girilmezse diğer yenenler fazla etkilemiyo...bundan sonrası için kolay gelsin cnm

günaydınlar herkese tekrardan,
5 günlük atak dönemimi bitirdim, bugün sebze+pro başladım. Domatesi çok çok özlemişim. Kızıma kahvaltı hazırlarken domates doğrarken parmaklarımı yalıyordum süper geliyordu ama yemesi başkaymış. Domates, biber, maydonoz, jambon ve peynirli bir kahvaltı yaptım. Sanırım öğlen gibi yine kahvaltı olacak. Çünkü ablam aradı gel beni al, birşey olur tek korkuyorum dedi işe gitmedi tabi raporlu. Ben de onu alıp annemlere götüreceğim annem kahvaltı hazırlayacakmış. Yulaflı top dukan ekmeğimi yememiştim sabah onu attım çantama herkes simit yerken onu yerim artık ve de kahvaltıda yiyebileceklerimi. Seyir dönemi süpermiş :))

bu arada ben nasıl hesap yapıyorum bilemiyorum bir de matematikçiim. 68.8 ile başlamıştım 68.2de takılmıştım (regl dolayısıyla), bugün de hala şişim inmedi ama 68.1 çıktım. Yani koca 5 günlük atak döneminde tüm dikkatimle sadece 700 gr. verebilmişim. İnşallah dediğiniz gibi olur da regl bitince birden gidiverirler.

ebraryusuf hoşgeldin aramıza.

çok teşekkür ederim sadecacım. İnşallah bakalım, çok sakınanın gözüne çöp batıyor misali başlarına gelmedik kalmadı.İnşallah bir daha yaşamayız problem.

Canım sen çok tecrübelisin bildiğim sağlık problemim de yok, 5 günlük atakta 700 gr. çok az değil mi? normalde çok zor kilo veren bir insan değilimdir. Regl bitince atarım değil mi? Hiç bir regl dönemime bu kadar dikkat etmemişim, bu kadar su tuttuğunu farkında değilim.

evet biraz az ama regliyken sahiden innaılmaz su tutuyoruz o yüzden hiç veremekten iyidir onu takma kafana...bide sen yanılmıyosam ilk günlerde biraz kaçamak yapmıştın azda olsa onunda biraz etkisi olmuştur ama sonuçta en fazla 300-500 gr farkederdi yapmasaydın...reglin bitince seni büyük sürpriz bekliyo olucak tartıda aynen devam et cnm:)

canııım hoşgeldinnnn...ay valla gözlerimiz yollarda kaldı...inşallah çoooook güsel geçmiştir...boşver artıları onlar gider...

hoşbulduk canım evet zaten çok takmıyorum. sadece göbüş çıktı valla olmayan göbüş. babamlar çok zayıflamışsın diyorlar hatta köydeki yaşlı teyzelerden biri "sen kötülemişsin maşallahın vardı " dedi. çok güldüm. ee eski zamanlarda kg lu olmak saglık belirtisi imiş ya şimdi onların gözüne saglıksız geliyorum sanırım .. maşallah 75 kg iken daha iyiydim demek ki haha
bu arada melis ablana geçmiş olsun. umarım saglıkla bebegini alır kucagına. kesinlikle regl den dolayı az kg vermişsindir dukan amca da zaten regl döneminde atak yapmayın diyor. bazı arkadaşlar 3 kg ya kadar su tutuyorlar sende de olaibir bu. bende de eskiden çok farketmezdi regl dönemi ama artık çok ediyor nedense

trafik berbat, çıkmadım bile evim anayolun üzerinde, sabahtan beri böyle kıpırdamıyor, bimillet bugün mü döndü ne oldu. Bu satte iş trafiği olmaz boşalmış olurdu her yer. Bu istanbulu anlamak zor.

Evet canım ya ilk iki gün azcık kaçtı, ilk gün bir 1 sigara böreği, 2. gün 1 baklava. Ama diğer günler azmime ben bile şaşırdım. İnşallah farkeder ve beni çok motive eder.

hemde nasıl farketcek inan bana o kadar diyet denemelerimden sonra ilk kes bu kadar sağlıklı ve mutluyum...üstelik herhangi doktor yada diyetisyene paralar dökmeden bukadar zayıfladım...sakın burayı bırakma valla açıkcası ben burayı keşfetmeseydim şımarmalar falan olabilirdi burası beni diyete daha çok bağladı...İstanbul konusunda sahiden anlamak zor ne zaman trafik olcak belli olmuyo enteresan...ama buraya alışıncada başka yer düşünemiyo insan...insanoğlu zor seviyo işte:)

evet yaşı büyükler niyeyse gürbüz insan seviyo:)) benim kayınvalidem devamlı bayramda açıklama yaptı herkese 'kendi istedi rejim yaptı' die açıklık getirdi olaya..meali yani oğlum çok güsel bakıyo açlıktan zayıflamadı

teşekkürler canım, inşallah.

evet öyle yazıyormuş kitapta ben nasıl okudum da kaçırdım o cümleyi bilmiyorum. Yoksa beklerdim, neyse inşallah sonrasında fark eder. Benim de hamilelikten sonra değişti vücudum, sabahları şiş uyanmaya regl dönemlerinde şişmeye başladım.

aaaa canım etli butlu severler eski teyzeler. Anneannemde bayramda teyzemin kızıyla kıyaslıyor beni, kız da 55 kilo yoktur. Diyorki senin bacakların ne güzel, onunki zayıf çok. Böyleler işte.

yasemincimm hoşgeldin tatlımm... ohhh Allah içine sindirsin bayram gezmeni ne güsel dimi dalından yemek iyi yapmışsın canım..zaten sen çirozsun kızzz ben bile bikaç ahududu ve fındık yedim dalından sefamız olsun:))

selamlar geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar... 9 gün foruma ara verdim dukana da 6 gün:))) ama mecburiyetten... korktuğum başıma geldi yani.... geçmişi birazdan okumaya başlıyacağım ama bayramda hasar tesbit raporu yapalımmı:)))
bendeki hasar +2kg(( acayip moralim bozuk((
şimdi bu hasarı tamirata başladım bugün itibariyle 4-5 gün yumruk ve 60 dk yürüyüş ve arefe günündeki kiloma kavuşma hayali....

o zaman ben kocama çok iyi baktım
evet böyle bişi var k.valden haklı insanlar farklı düşünebiliyo açıklama yapmak zorunda kalmış olabilir şimdi senin eşinde dukan yapıyo ya senin de açıklama yapman gerekicek

canlarım ben şimdi yürüyüşümü yapmaya gidiyorum...ya o kadar alıştımki yürüyüş yapmaya sabah erken bitirmezsem aklımda hep o kalıyo rahat edemiyorum...yapayımda bitsin rahat rahat işime gücüme bakarım sonra...ben bugün saf pro yapıyorum..düşündüm düşündüm en uygun gün p.tesi geldi çünkü perşembe günleri genelde arkadaşlarla toplanıyoruz kasmıyım o gün die...şimdilik hoşcakalın güseller...sizede banada kolay gelsin:)

evet öyle ben de başka yerde yaşayamazdım.

Bu arada üniversitelerde kayıtlar başladı, dört koldan saldırı var, telefonlarım maillerim ve facebookum bile durmuyor. Herşey karışmış durumda, yeni ders programına geçmiştik de intibaklarını ben yapmıştım. Kayıt yapan asistanlar bir yandan, öğrenciler bir yandan yoğun bir gün geçireceğim herhalde. Ama banane işe gitmeyeceğim bu 3 hafta kararlıyım, yapsınlar. İş çözen olunca tüm işler üstüne yılkılıyor. Gıcık oldum.

Çıkayım ben artık biraz sakinleşti trafik.

Görüşürüz. Öpüldünüz hepiniz, kaçamaksız gün diliyorum.

aynen canım artık bizde bi basın toplantısı düzenleyip(beyaz gömleklerimizle) durumu açıklığa kavuştururz yeterki zayıf kalalım:)) bu arada eşim acaip eriyo ya valla şaşırıyorum adama...1.5 saat yürüyo bantta nerdyse 1000 kalori harcıyo valla şanslılar vesselam...

canımcım bozma moralini benimde +2,5 kg.. ama atarım diyorum dert değil. dukanın bana koyduğu ideal kg 59,5 idi şimdi ona göre ise +1,8 kg oluyor. bayram arası molası bence 5 gün saf P çok ama sen bilirsin. ben 5 gün yapmıştım saçlarım döküldü bi daha o kadar uzun saf P yapmam zaten normal düzenden dönünce bile kg farkediyor hemen eksilere geliyorsun. bakalım yarın sabah ne görücem tartıda

sana iyi yürüyüşler canım. erkeklerin bu şansı çok güzel keşke eşim de uyansa artık kış uykusundan. akşam yine yarım litre cola ve bir paket cips yiyip yatmış ben uyurken

hihihi nurcik(abla)immmmm :)))
ya abla ben sana nurcikiimmmm demeye bayılıyorum :)
cikciki çağrıştırıyo böyle kuşlar, civcivler, çiçek, bahar falan geliyo aklıma mutlu oluyorum :))
bu güzel mesajın için teşekkür ederim

heyyooooooo işte süper atak sonuçlarııııı!!!
Hadi bakalım bundan sonra azim dolu bir yol bekliyor bizi funda ablaaa
bakalım seyirde kilo kaybı nasıl bir rutine kavuşacak?

2 haftada 10 kilo gitmez ki zaten. Liposekşın, belki.

ablam o sarelleye bulaşma hiç, yağı çok onun.

bu mesaj olmadı saakksss
sana hiç yakıştıramadım valla
canım ama hiç kıyamam kiii, bu senin azim dolu hikayenin miladı olsun mu?

hocam, çok çok geçmiş olsun. Çapa, çok iyi bir hastane gerçekten.
Ben de 2 senelik yoğun sağlık problemleri maratonumu orada atlattım.
İnfertilite-onkoloji-jinekoloji arasında mekiklerle en çok yardımcım samet beyim ve ercan beyim oldu canlarım :)))
gözüm kapalı giderim yine oraya ama en büyük problemi çok kalabalık olması.
ikinci olarak akademisyenliği 2. alternatif olarak düşünmüştüm; ilki editörlüktü fakat sonradan bir "dank" etti kafama; ben akademisyenken de editörlük yapabilirim? :)
Mutlu hocamın tez hazırlarkenki fotoğraflarını grdüğüm gün, akademisyenliğe kesin karar verdiğim gündür :)
sizin branşınız nedir acaba, hangi üniversitedesiniz? Ben Marmaradayım :)

atak döneminde sür ve yoğurda değil de yumurta, tavuk ve balığa ağırlık vermenizi öneririm.

canımın içi sen nerelerdesin?
nasılsın, keyfin nasıl? :)

bebişiiiimm günaydın canııım sende hoşgeldinn

günaydın sadeca ablammm
sana iyi sporlar diliyorum :))))

ama buna çok güldüm ahahaha bu mantık tüm annelerde var

+2 kilo için bence tekrar atağa gerek yok.
Çünkü bu diyet ömrümüzde sadece 2 kez en baştan uygulayabileceğimiz diyet, heba etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Seyirle bence 1 haftada gider o kilolar.
Bu benim fikrim tabii :)

yalnız değilmişim
ben de sabahtan yürüyüşümü, leslie mi yapmazsam gün içinde bir huzursuzluk, bir "öf-püf" durumu, bir dürtükleme hissiyatı oluyo
kolay gelsin ablacım yeniden :)

bizde de var bizde de
gelip abidik gubidik sorular soruyolar bu insanlar çok hazırcı olmui, birinin yönlendirmesi olmadan kendi kendilerine iş göremez olmuşlar.. Çok üzülüyorum, anneleri ve babalarıyla gelen ve kenarda işlemlerinin ebeveynleri tarafından bitirilmesini bekleyen üniversite öğrencilerini gördükçe, üniversiteli bir genç olmaktan utanıyorum.
Neyse, ben de 59um bayanlar, regl hala tatilde.

canımın içi sen nerelerdesin?
nasılsın, keyfin nasıl? :)

Valla geldim bebegim ama çok iş var ara ara size de bakıyorum çok özlemişim sizi. evet +2 kg için ataga gerek yok bu kadar çabuk gelen o kadar da çabuk gidebilir. ben mesela atak yapmicam seyir değil hatta güçlendirme ile atacam o fazlaları. biraz daha güç toplasam son raddeye gelene kadar bırakmam diyeti ama yaz bana yaramadı serin havalar gelsin daha da incelicem allah nasip ederse. zaten ben bu saatten sonra eski düzenime dönemem korkarım ödüm patlar artık allahın izni ile hiçbişi eskisi gibi olmucak

hoşbuldukk sadeca ablacımm, sorma yaa ben bi de taze cevizi çok severim ağaçtan toplayıp eve gelip açıp açıp yedik valla, hele sinop'a gittiğimiz gün bir mantı yemişim hiç sormayın onu :OO yediğim böğürtlen ve diğer meyveleri sayamıyorum bile ehehehe napıyımm aman hep mi oluyor sanki bu kadar taze sefam olsun :OOO

bu sabah 58,500 geldim 1,5 kilom var o da regl şişkinliğinden diyorum ama bugün ne ekmeğim ne kekim var ne diyet yapıcak psikolojim, bugün idare edeceğim artık yarından itibaren bir 5+5 çeviriyim yine diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…