Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir gün geçirdik ablam 6 aylık hamile, biraz lekelenmesi olmuş korkmuş, doktorunu aradı takip et bakalım demiş. Dün de biraz devam edince doktorunu da çağırıp hastaneye gitmişler. Ben de çok önemsemedim pirpiriklidir kendisi. Eşi de ondan pirpirikli. Bana gel dedi ama eşim nöbet çıkış bayılmış adeta top atsan duymuyor, kızım hastanelerde perişan olur, annem de anneannemde nöbette (bakıcı cumatresileri çıkıyor pazar dönüyor, 2 haftada bir dönüşümlü kalıyorlar teyzemle) ona da bırakamadım. Neyse kızımı kandırdım erkenden öğlen uyukusuna uyuttum eşimin karşı kanepesine yatırdım eşime söyledim çıktım. Gittim ki iş ciddiye binmiş. Doktor biraz açılma var dedi, erken doğumdan falan bahsediyor bebek henüz 900 gr. Tam teşekküllü hastaneye gidin dedi, çapaya yani dedi. ola ki bebek doğarsa yaşama şansı olsun diye. Benim kendi kurumum hafta içi olsa ne güzel karşılanırdık ama kimseyi bulamıyorum malum pazar. Neyse arattım falan, gittik acile. Tüm günümüz orada geçti, şimdilik sıkıntı yok dinlensin dediler sonunda. Çok beğendim gerçekten hem tertemizdi hem de herkes işinin ehliydi. Çok şükür atlattık ama dikkat etmesi gerekiyor, 1.5 kilonun üzerine çıkana kadar sorun yaşatmaz inşallah bir daha prenses.
Gelelim bana. Sabah güzel kahvaltımı yapmıştım, dukan galetası (hepsini bitiremedim), kaşarlı olmlet, peynir jambon yedim.
arada da kalan dukan galetamla peynir yedim.
Öğlen yemeğimi yiyemeden evden çıktım gider gelirim diye düşünüyordum ama öyle olmadı iş tabi. Aç kaldım, annem puğaça falan getirmiş başka şeyler de vardı ağzıma sürmedim. Öğün atlamış oldum ama ne yapayım. Ben arabamı ilk gittiğimiz hastaneye yani, anadolu yakasına bırakmıştım, çapaya ablamlarla gittim. Dönüşte babam arabanın yanına bırakacaktı, yemek yemeden bırakmadı tabi. Çağ kebapçıya gittik, 2 cağ kebap (biraz yavlığdı ayırmaya çalıştım yağlarını), yoğurt (light değildi tabi), peynir yedim. Dün de böyle oldu işte. Ama protein günümü bozmadım.
Dün atak dönemimin sonuydu 5 gün yaptım güzel de geçti bence. Ama kiloya yansımadı sabah yine tartılacağım ama karnımın şişi inmedi daha. Atak dönemini reglle birlikte geçirmem güzel olmadı, ancak 800 gr gitti bu kadar dikkatime. İnşallah sonradan gider. Ama bu dönemde motivasyon olacak kilo kaybı olmadı. Burada olmasan yazdıklarınızı okumasan aman bu diyette bir işe yaramıyor der bırakırdım. Ama şimdi bekliyorum sabırla. Yarın sebze+pro günüme başlayacağım bakalım.
meliscim çok geçmiş olsun...Allah vaktiyle bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah ablanın...böyle ekstra durumlar çıkınca yapcak bişi yok cnm neyseki iyi atlatmışsın sağlık olsun...ben şunu keşfettim bu diyette tatlı ve hamurişine girilmezse diğer yenenler fazla etkilemiyo...bundan sonrası için kolay gelsin cnm
çok teşekkür ederim sadecacım. İnşallah bakalım, çok sakınanın gözüne çöp batıyor misali başlarına gelmedik kalmadı.İnşallah bir daha yaşamayız problem.
Canım sen çok tecrübelisin bildiğim sağlık problemim de yok, 5 günlük atakta 700 gr. çok az değil mi? normalde çok zor kilo veren bir insan değilimdir. Regl bitince atarım değil mi? Hiç bir regl dönemime bu kadar dikkat etmemişim, bu kadar su tuttuğunu farkında değilim.
canııım hoşgeldinnnn...ay valla gözlerimiz yollarda kaldı...inşallah çoooook güsel geçmiştir...boşver artıları onlar gider...
evet biraz az ama regliyken sahiden innaılmaz su tutuyoruz o yüzden hiç veremekten iyidir onu takma kafana...bide sen yanılmıyosam ilk günlerde biraz kaçamak yapmıştın azda olsa onunda biraz etkisi olmuştur ama sonuçta en fazla 300-500 gr farkederdi yapmasaydın...reglin bitince seni büyük sürpriz bekliyo olucak tartıda aynen devam et cnm:)
trafik berbat, çıkmadım bile evim anayolun üzerinde, sabahtan beri böyle kıpırdamıyor, bimillet bugün mü döndü ne oldu. Bu satte iş trafiği olmaz boşalmış olurdu her yer. Bu istanbulu anlamak zor.
Evet canım ya ilk iki gün azcık kaçtı, ilk gün bir 1 sigara böreği, 2. gün 1 baklava. Ama diğer günler azmime ben bile şaşırdım. İnşallah farkeder ve beni çok motive eder.
hoşbulduk canım evet zaten çok takmıyorum. sadece göbüş çıktı valla olmayan göbüş. babamlar çok zayıflamışsın diyorlar hatta köydeki yaşlı teyzelerden biri "sen kötülemişsin maşallahın vardı " dedi. çok güldüm.ee eski zamanlarda kg lu olmak saglık belirtisi imiş ya şimdi onların gözüne saglıksız geliyorum sanırım .. maşallah 75 kg iken daha iyiydim demek ki haha
bu arada melis ablana geçmiş olsun. umarım saglıkla bebegini alır kucagına. kesinlikle regl den dolayı az kg vermişsindir dukan amca da zaten regl döneminde atak yapmayın diyor. bazı arkadaşlar 3 kg ya kadar su tutuyorlar sende de olaibir bu. bende de eskiden çok farketmezdi regl dönemi ama artık çok ediyor nedense
hoşbulduk canım evet zaten çok takmıyorum. sadece göbüş çıktı valla olmayan göbüş. babamlar çok zayıflamışsın diyorlar hatta köydeki yaşlı teyzelerden biri "sen kötülemişsin maşallahın vardı " dedi. çok güldüm.ee eski zamanlarda kg lu olmak saglık belirtisi imiş ya şimdi onların gözüne saglıksız geliyorum sanırım .. maşallah 75 kg iken daha iyiydim demek ki haha
bu arada melis ablana geçmiş olsun. umarım saglıkla bebegini alır kucagına. kesinlikle regl den dolayı az kg vermişsindir dukan amca da zaten regl döneminde atak yapmayın diyor. bazı arkadaşlar 3 kg ya kadar su tutuyorlar sende de olaibir bu. bende de eskiden çok farketmezdi regl dönemi ama artık çok ediyor nedense
evet yaşı büyükler niyeyse gürbüz insan seviyo:)) benim kayınvalidem devamlı bayramda açıklama yaptı herkese 'kendi istedi rejim yaptı' die açıklık getirdi olaya..meali yani oğlum çok güsel bakıyo açlıktan zayıflamadı
hemde nasıl farketcek inan bana o kadar diyet denemelerimden sonra ilk kes bu kadar sağlıklı ve mutluyum...üstelik herhangi doktor yada diyetisyene paralar dökmeden bukadar zayıfladım...sakın burayı bırakma valla açıkcası ben burayı keşfetmeseydim şımarmalar falan olabilirdi burası beni diyete daha çok bağladı...İstanbul konusunda sahiden anlamak zor ne zaman trafik olcak belli olmuyo enteresan...ama buraya alışıncada başka yer düşünemiyo insan...insanoğlu zor seviyo işte:)
o zaman ben kocama çok iyi baktım
evet böyle bişi var k.valden haklı insanlar farklı düşünebiliyo açıklama yapmak zorunda kalmış olabilir şimdi senin eşinde dukan yapıyo ya senin de açıklama yapman gerekicek
selamlar geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar... 9 gün foruma ara verdim dukana da 6 gün:))) ama mecburiyetten... korktuğum başıma geldi yani.... geçmişi birazdan okumaya başlıyacağım ama bayramda hasar tesbit raporu yapalımmı:)))
bendeki hasar +2kg(( acayip moralim bozuk ((
şimdi bu hasarı tamirata başladım bugün itibariyle 4-5 gün yumruk ve 60 dk yürüyüş ve arefe günündeki kiloma kavuşma hayali....
aynen canımartık bizde bi basın toplantısı düzenleyip(beyaz gömleklerimizle) durumu açıklığa kavuştururz yeterki zayıf kalalım:)) bu arada eşim acaip eriyo ya valla şaşırıyorum adama...1.5 saat yürüyo bantta nerdyse 1000 kalori harcıyo valla şanslılar vesselam...
Canım benim ya biz bile kıyamıyoruz annen nası dayansın sana, he sana bişey soracaktım sor bakalım annene sen doğduğunda orda pudra şekeri çuvalı falan vardı da habire batırıp çıkarıp seni onamı buladılar , şirinim benim.
kıyamam sana canım ya ama bitiyor olmasına çok sevindim
ilacı bıraktığımda iştah patlaması yaşadım ama zamanla hemen değil orucun da etkisiyle almadım ama
tost mak. iyi fikir deniycem
ben bu sabah 3 defa tartıya çıktımm toplamda -1500 inanamadım
Canım benim benden sana abla tavsiyesi gerci gençler pek tavsiye duymayı sevmiyorlar ama iki hafta da 10 kilo gidecek derken sağlığın gitmesin, kuşan diyetini bilmiyorum, ama dukan diyetiyle atakta arkadaşlar güzel kilo veriyorlar ama bu verişte bünyeye, yaşa insanların üzerindeki kiloya göre değişebiliyor, ben kendime iki haftada on kilo vermelyim diye bir sınır koyarsam kendi kendimin üzerine çok büyük bir yük bindirmiş olurum buda daha çok stres ve eğer gerçekleşmezse yılgınlık yaratacaktır, lütfen acele etme mutlaka vereceksindir ama ne kadar verebilirsen kendini bunatmadan devame et
bu arda ben sizlere bişey sorcam nem dün carrefourdan mavi yeşilin şekersiz çikolatasından ve gofretinden aldım hiç işim değil benim ama aldım işte ne bilim çok alternatifim olsun diye acaba bunları yemek az az olsa sorun yaratırmı birde şekersiz sarelle gördüm ama almadım hiç sevmem çünkü
Site aktifleşmeye başlamış nihayet ama bu beğen butonunun kalkması ikonların gitmesi filan hiç hoşuma gitmiyo ne yazık ki mimiklerim elimden alınmış gibi oldu sevmedim bu halini
2 günlük düğün sendromumda diyetim istemeden de olsa sekteye uğradı ama yok bu iş böyle olmaz hacılar..şu düğünlerden oldum olası nefret ederim zaten ama bide obez olup kılık kıyafet vs sorunu insan içine karışma durumu acaip geriyo beni..giydim elbisemi ve tüm heybetimle siz deyin bir hanımağa ben diyim bi sünnet anası 26 yaşında kendine layık gördüğün görüntü bu mudur dedim ya vallahi kendimden tiksindim yemin ederim..bu gidişe bir dur demek lazım çok canım sıkkın valla bu aralar keyfim yok..birazdan takıcam kırmızı rambo bandımı "eyes of the tiger" eşliğinde pilatesmiş,lesliymiş,callanmış artık allah ne verdiyse girişicem spora..tek başına diyetle bu iş olmuyo hacılar o 20 dk.lık zorunlu yürüyüş hadisesini bile atlamamak lazım..neyse ben kaçıyorum gelirim arada ama cidden canım sıkkın yaa kendinize ii bakın cancazlarım, öptüm hepinizi
Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir gün geçirdik ablam 6 aylık hamile, biraz lekelenmesi olmuş korkmuş, doktorunu aradı takip et bakalım demiş. Dün de biraz devam edince doktorunu da çağırıp hastaneye gitmişler. Ben de çok önemsemedim pirpiriklidir kendisi. Eşi de ondan pirpirikli. Bana gel dedi ama eşim nöbet çıkış bayılmış adeta top atsan duymuyor, kızım hastanelerde perişan olur, annem de anneannemde nöbette (bakıcı cumatresileri çıkıyor pazar dönüyor, 2 haftada bir dönüşümlü kalıyorlar teyzemle) ona da bırakamadım. Neyse kızımı kandırdım erkenden öğlen uyukusuna uyuttum eşimin karşı kanepesine yatırdım eşime söyledim çıktım. Gittim ki iş ciddiye binmiş. Doktor biraz açılma var dedi, erken doğumdan falan bahsediyor bebek henüz 900 gr. Tam teşekküllü hastaneye gidin dedi, çapaya yani dedi. ola ki bebek doğarsa yaşama şansı olsun diye. Benim kendi kurumum hafta içi olsa ne güzel karşılanırdık ama kimseyi bulamıyorum malum pazar. Neyse arattım falan, gittik acile. Tüm günümüz orada geçti, şimdilik sıkıntı yok dinlensin dediler sonunda. Çok beğendim gerçekten hem tertemizdi hem de herkes işinin ehliydi. Çok şükür atlattık ama dikkat etmesi gerekiyor, 1.5 kilonun üzerine çıkana kadar sorun yaşatmaz inşallah bir daha prenses.
Gelelim bana. Sabah güzel kahvaltımı yapmıştım, dukan galetası (hepsini bitiremedim), kaşarlı olmlet, peynir jambon yedim.
arada da kalan dukan galetamla peynir yedim.
Öğlen yemeğimi yiyemeden evden çıktım gider gelirim diye düşünüyordum ama öyle olmadı iş tabi. Aç kaldım, annem puğaça falan getirmiş başka şeyler de vardı ağzıma sürmedim. Öğün atlamış oldum ama ne yapayım. Ben arabamı ilk gittiğimiz hastaneye yani, anadolu yakasına bırakmıştım, çapaya ablamlarla gittim. Dönüşte babam arabanın yanına bırakacaktı, yemek yemeden bırakmadı tabi. Çağ kebapçıya gittik, 2 cağ kebap (biraz yavlığdı ayırmaya çalıştım yağlarını), yoğurt (light değildi tabi), peynir yedim. Dün de böyle oldu işte. Ama protein günümü bozmadım.
Dün atak dönemimin sonuydu 5 gün yaptım güzel de geçti bence. Ama kiloya yansımadı sabah yine tartılacağım ama karnımın şişi inmedi daha. Atak dönemini reglle birlikte geçirmem güzel olmadı, ancak 800 gr gitti bu kadar dikkatime. İnşallah sonradan gider. Ama bu dönemde motivasyon olacak kilo kaybı olmadı. Burada olmasan yazdıklarınızı okumasan aman bu diyette bir işe yaramıyor der bırakırdım. Ama şimdi bekliyorum sabırla. Yarın sebze+pro günüme başlayacağım bakalım.
günaydınnnn kızlarr:)
bugün ilk günüm inşallah herşey cok güzel olur:)aç karnına yarım lt su,kahvaltıda 1br light süt,1 yumurta,birazcık light beyaz peynir yedim...
birazdanda yürüyüş bandında 1saat beni bekliyor..
hepinize mutlu haftalar:))
günaydın kızlar
bayramın ikinci günü gitmiştim memlekete dün ögleyin döndüm bugünde işbaşı. tabi ki artılarım var ama dert etmiyorum sadece şişkinlik gibi. bu ara güçlendirme ile devam edeceğim zira saf P yi midem almıyor. biraz böyle devam edip tekrar sıfırdan başlicam ama ne zaman hazır olursam o zaman.
herkes nerde yahu
bebişiiiimm günaydın canııımsende hoşgeldinn
evet yaşı büyükler niyeyse gürbüz insan seviyo:)) benim kayınvalidem devamlı bayramda açıklama yaptı herkese 'kendi istedi rejim yaptı' die açıklık getirdi olaya..meali yani oğlum çok güsel bakıyo açlıktan zayıflamadı
selamlar geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar... 9 gün foruma ara verdim dukana da 6 gün:))) ama mecburiyetten... korktuğum başıma geldi yani.... geçmişi birazdan okumaya başlıyacağım ama bayramda hasar tesbit raporu yapalımmı:)))
bendeki hasar +2kg(( acayip moralim bozuk ((
şimdi bu hasarı tamirata başladım bugün itibariyle 4-5 gün yumruk ve 60 dk yürüyüş ve arefe günündeki kiloma kavuşma hayali....
canlarım ben şimdi yürüyüşümü yapmaya gidiyorum...ya o kadar alıştımki yürüyüş yapmaya sabah erken bitirmezsem aklımda hep o kalıyo rahat edemiyorum...yapayımda bitsin rahat rahat işime gücüme bakarım sonra...ben bugün saf pro yapıyorum..düşündüm düşündüm en uygun gün p.tesi geldi çünkü perşembe günleri genelde arkadaşlarla toplanıyoruz kasmıyım o gün die...şimdilik hoşcakalın güseller...sizede banada kolay gelsin:)
evet öyle ben de başka yerde yaşayamazdım.
Bu arada üniversitelerde kayıtlar başladı, dört koldan saldırı var, telefonlarım maillerim ve facebookum bile durmuyor. Herşey karışmış durumda, yeni ders programına geçmiştik de intibaklarını ben yapmıştım. Kayıt yapan asistanlar bir yandan, öğrenciler bir yandan yoğun bir gün geçireceğim herhalde. Ama banane işe gitmeyeceğim bu 3 hafta kararlıyım, yapsınlar. İş çözen olunca tüm işler üstüne yılkılıyor. Gıcık oldum.
Çıkayım ben artık biraz sakinleşti trafik.
Görüşürüz. Öpüldünüz hepiniz, kaçamaksız gün diliyorum.
canımın içi sen nerelerdesin?
nasılsın, keyfin nasıl? :)
yasemincimm hoşgeldin tatlımm...ohhh Allah içine sindirsin bayram gezmeni ne güsel dimi dalından yemek iyi yapmışsın canım..zaten sen çirozsun kızzz ben bile bikaç ahududu ve fındık yedim dalından sefamız olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?