Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 4. günüm ve 2 kilo vermısıımm ve mutluyum
daha cok verebilirdim tabi ama buna da sukur cnkı kacamagım oldu bırde yuruyus yapmadım dun
uzun zamandır hep lıko aldıgımı gorunce bu bıle guzel geldı :)

ama devamında korkuyorum 1+1 yapmak istiyorum ama vermek ıstedıgım kılo zaten 17 20 kilo arası uzun surecek bırde koruma suresı bu kadar sure boyunca bu kadar pprotein almak kafamı karıstıyor :S

herkese merhaba, ben de artık döndüm ve kaldığımız yerden devam..kilo bilançosunu yarın sabah görcem ama sanki pek bişey yok gibi..

4 günde 2 kilo cok güzel:) darısı başıma işallah!! ama benimde adetime 1 hafta var bu hafta başlamakla hatamı ettim bilmiyorum.bugün 1.gün sen neler yedin 4 gün
boyunca biraz yazarsan sevinirim:)))

Herkese merhaba nasılsınız
yoldan gelenler hoş geldiniz
ve dukana yeni gelenler siz de hoş geldiniz

nınım başınız sağolsun

heyyooooooo işte süper atak sonuçlarııııı!!!
Hadi bakalım bundan sonra azim dolu bir yol bekliyor bizi funda ablaaa
bakalım seyirde kilo kaybı nasıl bir rutine kavuşacak?

bebem sağol işte ben de bunu çok merak ediyorum
bu sabah eksilme yoktu üzüldüm
afedersiniz wc çıkmadım bugün ondan olabilir mi??

ikonlarımız gelmiş

tabi canım deli misin güçlendirmeye geçince lüpür yediğim elmalara elim korka korka gitti düşün
amaaan 2-3 kilo fazla mutlaka gider be, en kötü bi süre normal düzen -ipleri elden bırakmamak kaydıyla- sonra da bi seyir yaparız olur biter yani. Ha o da mı olmadı en kötü 2 hafta kalori kısıtlama diyeti yapılır yani nedir ki bu kadar kiloyu vermişiz :)

aaaaaaa yasom gelmiiiişşşşşşşşşşş
ehehehe şükür ki 57ye düşüp gitmişsin tatile şekerim, plan işe yaradıııııı
ben de 59 geliyorum kaç gündür ama insan bi 57 olmak istiyo çünküsem bir lokmacık o göbeğime tahammül edemiyorum, istemiyorum, giyinirken katlanmasın istiyorum, görmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum!!!
Nedir bu dümdüz karın hırsı bendeki bilmiyorum ama takıntı haline gelmiş durumda. Sürekli backstage'de çalışıyo karın hareketleri, diyet yiyecekler, vuuuvvv vuuvvvv dönüyo 25 kare saniye.

funda ablacım etkiliyo olabilir ama açık söyliyim bende gram etkilemiyo.
tuvalete çıksam da aynı kilo, çıkmasam da. Nedendir bilmem. ama annemde çok etkiliyo kadın tuvalete çıkıp tartıldı mı 600-800 gram arası farkediyo
endişelenme, tavuğa dayan, dukan yardımcımız olsun

ben de yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum, özgül ablama allahtan kolaylıklar diliyorum, nıınım ablama da allahtan sabırlar diliyorum, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, allah geride kalanlara sabır versin. Ölüm zor bi olay.
Bayramda 1. günün gecesi beylikdüzünden dönerken e-5'te bir trafik.. Ne oldu derken bir baktık ki Avcılar'da kaza varmış. Gencecik çocuk, motosiklet kazası ile hayatını kaybetmişti. Araba tam cesedin yanından geçti ve benim camım sonuna kadar açıktı, cam kenarındaydım. Sabaha kadar kendime gelemedim etkisiyle resmen ben de ölmüş gibiydim. Ölüm öyle bir olgu ki, o çocuğu tanımadığım halde boynuna atlayıp ağlamak ve onun için dua etmek istedim. Çok ilginç..
Neyse, öğlen yemeği vakti geliyor bayanlar ne yemek yesem bilmiyorum
yemeğim yok yanımda maalesef
bakıcaz artık çaresine.

yoldan gelen arkadaşlar hoşgeldinizhenüz dönmeyenlere iyi ve hayırlı yolculuklar..
Melis hocam ablanıza geçmiş olsun hayırlısıyla bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alır inşallah
nınım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

4 günde 2 kilo cok güzel:) darısı başıma işallah!! ama benimde adetime 1 hafta var bu hafta başlamakla hatamı ettim bilmiyorum.bugün 1.gün sen neler yedin 4 gün
boyunca biraz yazarsan sevinirim:)))

daha cok verebılırdım dedıgım gıbı ama seytana uydum bı gün ve kerebiç yedim bir adet ama buna ragmen ertesi günü yarım kilo vermıstım :))
insan ne yiyecegını pek bilemiyor kitabı okudugum halde atak devresınde biraz zor bişiler bulmak bana göre
ben genelde yagsız tavuk pişirdim fırında yada haşladım yogurt ve baharat karıstırp yedım gunde 2 kasew yogur 1 bardak sut ıctım ton balık yedım salatalık
tursussu yedım buna izin vardı fazla olmamak kaydıyla..
tatlı cok seven bırıyım en zor ona dayanmak oldu cunkı ekmek zaten yemıyordum o konuda sorun yasamadım yogurda tarcın ekledım ve bu tadı sevdm
peynır ve sevmedıgım halde yumurta yedım kahvaltıda
su anda tek sorunum hala yulaf kepeği bulmamıs olmak onun haricinde pek bişey yok :)

sen ne yedin peki bugün ?

evlerden uzak Allah korusun hele hele gençleri

nınımcım başınız sağolsun Allah sabırlar versin

selam kızlaar sormak istediğim bi kaç şey var.....atağa yarın başlıcam yulaf kepeğinede başlıcakmıyım....seyirde hangi sebzeler yeniyor tam liste verebilirmisiniz.....

selam kızlaar sormak istediğim bi kaç şey var.....atağa yarın başlıcam yulaf kepeğinede başlıcakmıyım....seyirde hangi sebzeler yeniyor tam liste verebilirmisiniz.....

selam arkadaşım..öncelikle şunu söylemem gerekir lütfen kitabı alın gördüğüm kadarıyla vermeniz gereken kilo fazla ve atağı sanırım 7 gün falan yapacaksınız...o nedenle atak bitene kadar seyirin detaylarını okumuş olursunuz..evet atakda yulaf yenmesi gerekiyor...sebzelere gelince onların tam listesi kitapta var ama pro gnlerinde soğan ve maydanoza izin var baharatlarda sertbest lezzetlendirmek amaçlı...nişastalı sebzeler yasak havuç serbest ama enginar yasak dediğim gibi detayları kitapta bulabilirsin...kolaylıklar dilerim...aramıza hoşgeldin

bebem bakalım nasıl olacak kaçamağım yok ama çok acıkıyorum henüz kepeği kaçırıyorum biraz 2-3 kaşık arası olabiliyor bunun dışında hala keyifsizim dün hep yattım çok da başağrım vardı
bugün bir nebze daha iyiyim umarım yoluna girer
spor adına bişey yapamadım henüz
akşamüstü anneme gidicem oğlumu almaya 20-25 dk yürürüm
ödevin ne durumda şekerim??

meliscim ablan için geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alır bebişini

sadeca yürüyüş azmin için ayrıca tebrikler ve k.validenin yorumuna çok güldüm bu arada benimki de zayıflık hakkında takıntılıdır çünkü kendisi 3. doğumuna kadar 40-50 kilo arasıymış ama Allah işte hep tombiş gelinler ve damat vermiş ona

fguler merhaba kacıncı gunun sankı aynı gun baslamıstık senle ?

kıyamam fundacım ilk günler alışana kadar zor geçebiliyo..belki evde olsan daha kolay atlatırdın ama sağlık olsun sonucunda kayınvaliden gibi fit bi hatun olmak var halsizlik için soda iç tatlım valla iyi geliyo insanın gözü açılıyo tansiyonun düşmüş olabilir..valla tatlım yürüyüşe öle bi alıştımki eskiden evimin karşısındaki migrosa arabayla giderdim üşenirdimşimdi heryere yürümeyi tercih ediyorum böööle insanın bacakları kemikleri açılıyo çok gsel oluyo:))sende şu atağı atlat bi düzene girsin bünyen ve diyetin o zaman kendin isticeksin cnm

harikasın sadecam ya bir de ben geçebilsem şu güçlendirmeye

evet güzel hastaneymiş benim üniversitemin hastanesi olduğu halde ilk defa gittim. Dişçiliğine gitmiştim ama diğer bölümlerine hiç gitmemiştim. Dün acayip boştu sanki acili bize tahsis etmişlerdi gibi, belki de ondan hoşuma gitti :))
akademisyenlik güzeldir, herşeyden önce kendiniz için çalışıyorsunuz neyi ne kadar hızla yaparsanız onun o kadar karşılığını alıyorsunuz. Ben severim mesleğimi. Ama sevilmeden yapılacak iş değil, bir o kadar da kaprisli insan var :))
ben iktisat fakültesindeyim canım. Yrd.doçum inşallah bu ayın 26sında doç. olacağım, sözlü sınavını geçersem :18: çok korkuyorum. Sen de aynı yollardan geçersin umarım.

maalesef yaa her geçen gün öğrencilere bir şeyler oluyor anlayamıyorum bir de araştırmak mantık kullanmak hiç yok, birisi söylesin yapayım gibiler hep.

bebem sağol işte ben de bunu çok merak ediyorum
bu sabah eksilme yoktu üzüldüm
afedersiniz wc çıkmadım bugün ondan olabilir mi??

ikonlarımız gelmiş

olabilir olabilir ben hergün yaşıyorum

sağol canım inşallah.

güzel kilo vermişsin canım bence.

sağol canım inşallah. Ne kadar zayıfmış alkışlamak lazım.

Gittim ablamı aldım geldim annemlere bıraktım. Annem kahvaltı hazırlamıştı, menemen (yağsız), peynir, domates (çok özlemişim), dukan ekmeğimi yedim. Güzel geldi, sebzeli günler harikaymış. Bağırsaklarıma da iyi geldi, 2 gündür tık yoktu.

Şimdi çalışmaya başlıyorum sınavıma 3 hafta var, sınavda bana dukan sorsalar keşke

harikasın sadecam ya bir de ben geçebilsem şu güçlendirmeye

canım benim çok teşekkürler berrinim...inşallah en kısa zamanda geçersin cnm...valla senin kilonda bişi yok aslında geçsen yeridir ama sen fırsat bu fırsat en düşük kiloya ulaşayım diyosun aslında doğru ama inan güçlendirmedede veriliyo sonuçta hepten tozutmuyosun baya baya diyet gene..hem şaşırtmaca gibide iyi olabilir aslında:)

canım benim bir denk gelemedi kahvelerim sana

atakı nev arlkadaşım hesapladı 7 gün acil başlamam lazım o nedenle sordum sebzelerin tam listesi ni.....yazabilirseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…