Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım başın sağolsun. Allah kardeşine ve sizlere sabır versin.bence sen 4 gün atak(saf protein) yap ve devam et.başa dönme.çünkü zaten bu diyeti ömrümüzde 2 kez yapma şansımız var.bu şansını yok etme.

Son düzenleme:

Şu an İstanbul'dan Ankara'ya gitmekteyim şekerimlerim. Bu haftayı da Ankara'da geçirip eve döneceğim işallah.

Sağol hayatım. Rahatlık varmış vallahi, işallah sen de en kısa zamanda yaptırırsın :)

özgül ablam benim kıyamam sana.oğluşun da bayağı üzmüş seni.Allah yardımcın olsun ablam.ara sıra uğra buralara da kafan dağılsın.hem kendini içine kapama hem bizi sensiz bırakma.gerçekten yanında olamasak da kalbimiz seninle.seni seviyoruz bunu unutma olur mu?

düşünmüyor da değilim ama bu hafta 2/0 deniycem onla da olmazsa bir yumruk yapıp güçlendirmeye geçicem

hihihihi ödevimin bitirmeyi tasarladığım kısmı bitirmeyi hedeflediğim tarihte bitti :)
çok şükür tam 1 saat önce son noktasını koydum :)
atakta halsizlik çok oluyo maalesef, protein ağırlıklı beslenme enerji açısından biraz eksiklik yaratıyo. Goji berry, maden suyu ve c vitamini takviyesi tavsiye ederim :)
kepeği de kontrol edebilmek için yoğurda katıp yiyebilirsin funda ablacım, ben tarçın ve biraz tatlandırıcı ve aromalarla tatlandırıyorum (dr. oetker'in vanilya aroması) ve öyle yiyorum. Pişirmeye vaktim yok çünkü artık ve pişince de besin değerlerinin, faydasının azaldığı konusunda bilgi edinmiştik sevgili vagus sayesinde. :)
başarılar diliyorum tekrardan :)

valla katılıyorum sadeca abla. anlatmıştım zaten ne zaman sinirim bozuk olsa çıkıp yürüyorum. Moralim yerine geliyo, kendimi daha sağlıklı ve zinde hissediyorum. Yürüyüş, spor, yüzmek ve bilimum sporlar (basket hariç ) benim hayatımda olmazsa olmazlarım. Çünkü fazla enerji dolu biriyim ve o enerjiyi bir şekilde atmazsam benim sosyal yaşantıma yansıyo, negatif, gergin ve stresli bi insan oluyorum. Patlamaya hazır bomba gibi :)

hocam, ben de part time olarak fakültemde çalışıyorum, çok doçentlik sınavına şahit oldum, allah yardımınız olsun vallla :)
görüyorum, hocalar hep geliyorlar, ellerinin terinden notları şıpır şıpr oluyo :)
size de başarılar, umuyorum ki alnınızın akıyla alıcaksınız doçentliğinizi :)
ve umuyorum ki ben de o günleri görücem :)))
eklemeyi unutmuşum, ben türk dil tarihi hakkında metinler inceliyorum hocam :)))
dilci olmak benim hedefim hihi
yeni edebiyat ve eski edebiyat da seviyorum ehehe hepsini seviyorum halk edebiyatı hariç, daha 2 senem var, henüz 3. sınıfım, ilerleyen dönemlerde karar vericem anabilim dalıma artık :)))
size de kolay gelsin :)))

Yeni Başlayan Arkadaşlar,
Atağın 3. günüydü, gece yattım uyuyamıyorum, midemde de bir kazıntı (bir kaç gün daha sürdü bu) resmen açım ve midemin iki duvarını birbirine yapışmış hissediyorum :)). Resmen acı çekiyorum. O sırada kendime şöyle dedim "Ya şimdi kalkıp ekmek arası peynir yiyeceğim ve hayatım boyunca şişman kalacağım ya da dişimi sıkıp 40 yaşımdan sonra normal kilolarıma ineceğim". Onca rejimden sonra ilk kez kendimi tuttum ve geç de olsa uyudum. Ertesi gün yeni bir gün başladı ve her şey daha kolay oldu.
O dönemde buradaki yazılar beni çok oyaladı.
Şimdi bünyem alıştı diyete. Zorlanmıyorum.
Bilmem bu yazdıklarım işinize yarar mı? İnşallah yarar.
Bir de uzun zamandır sizi görmeyenlerin tepkilerini bir görseniz..boğazınızdan bir lokma bile geçmez :))

valla bende öyle anlar çok yaşadım doktorcum ama kırılma noktası sanırım burda..beyinde bitince sonuca ulaşmış sayılıyoruz...ve dediğin gibi görenlerin tepkilerii allahımmm paha biçilemez

Sevgili Sadeca,
Ben Dukan ve öncesi toplamda 10 kg. verdim ve tepkiler müthiş.
Sen 30 kilo vermişsin, ne hoş anlar yaşıyorsundur.
Üstelik bunu ilaç kullanmadan, ameliyat vb. olmadan yaptın. Tebrik ediyorum seni.
Zorlandığım ve diyet ile ilgili nasıl gidecek bunca kilo diye umutsuzluğa kapıldığımda senin başarından feyz aldım, iyi ki varsın..

Merhaba Melis, doçentlik sınavına ya da doktora yeterliğe mi hazırlanıyorsun?

canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için..bu benim için sahiden bi mucize...bu sözleri duyduğumda inanılmaz mutlu oluyorum..gerçekten buraya ilk yazmaya başlamamın sebebi buydu..benim gibi fazla kilolu kişilerinde başarabileceğini anlatmak ve herkesin dukanla zayıflamasını istediğim için..dediğin gibi ilaçsız ameliyatsız..bi noktadan sonra insan artık pes ediyo ve ciddi ciddi kelepçe ameliyatlarını falan düşünüyosun...çok şükür bunlara gerek kalmadan hallettim sayılır...darısı herkesin başına inşallah...çok saol doktorcum sende ve tüm arkadaşlarımda iyiki var ve ben sizi tanıdım...

valla benimde idolümsün...azmine enerjine hayranım...

off ya toplu cevap vereyim dedim becerememişim sanırım :))))
zaten tickeride beceremedim :)))

demin gelen insülin dirençli bir hastama da dukan önerdim, bendeki değişiklik nedeniyle kitabın adını da alarak zıplaya zıplaya gitti..yani şöyle.. ..vejeteryan birini de dukanist yaptım sonucu merakla bekliyorum..

Bravooooooo sinyoraaaaaaaaaa!
Harikasın doktorcum, tebrik ediyorum.

fguler merhaba kacıncı gunun sankı aynı gun baslamıstık senle ?

canım 4.günüm sende durumlar nasıl

ben yıllarca yürüdüm koştum severim aslında bir kaç kilo daha atsam daha rahat edicem sağol canım

atakı nev arlkadaşım hesapladı 7 gün acil başlamam lazım o nedenle sordum sebzelerin tam listesi ni.....yazabilirseniz sevinirim...

canım atakta hiç sebze yok sen bir an önce başla sebzelerden de seyirde nişastalı olanlar patates bezelye havuç mısır gibi yasak şimdi değil de akşam online olursan daha yardımcı olurum kitaba bakarak aktarırım kolaylıklar dilerim

bu arada nev nerelerde özledik onuuu

çok teşekkürler kuzum

canım sizin gibilerden feyz alıyoruz biz de hikayelerinizi okudukça azimleniyoruz tebrik ederim iradeni

nasıl yani 2000 sayfayımı bitirdin maşallah sana canım ya helal olsun demekki bu diyettede çok başarılı olcaksın hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…