Selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
Abimin eşini genç yaşta kaybettik...
Cenazemiz olduğu için giremedim...
Neyse...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Bu arada birşey danışmak istiyoruk siz dukan arkadaşlarıma
Bu yas döneminde dikkat etmedim hep ayaküstü ne varsa onlardan yemek zorundaydım..
Biraz kilo almışım..
Tekrar Baştanmı başlasam ?????
Nedersiniz ????
canım sende nasıl bi irade varmış öyle çelik gibi maşallah hepimize örnek olsun bu tavrın..kaçamağı da çok takma zaten bakarsın meton şaşırır düşüş başlarşu yumruğu da bi dene bakalım inşallahişe yarar yaramazsa da sen de mi güçlendirmeye geçsen acaba kızlar güçlendirmede de veriyolar ya hep1-2 kg belki o zaman hedefe ulaşırsın..bide bayramdan sonrası için çelik gibi sabır lazım bize ki daha önce de dediğim gibi bayramı beklemediler bile soru yağmuru başlıyo
Evet mustlu hocamız var bizimo da 30 kg kadar verdi sanırım 15e yakın bi kiloyu dukanla diğer kısmını da dukandan önce vermişti taş gibi oldu kendisi maşallah..sadeca ve mustlu hoca topiğimizin nazar boncukları genç kızların idol bebişleri oluyolar onlar bizim kahramanımız
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..
şehir dışındaydım ve bu sabah döndüm..kilom ne durumda sabah belli olucak..
MUSTLU hocam geçmiş olsun gözlükten yada lensten kurtulmuşsun..
darısı bana ..
geçmişe tam bakmadım.( 78:
yeni gelenler hoş gelmişler...
sağol canım ara ara girip okuyordum ama 10 gündür okuyamadım.geçmiş ara ara zaman bulursam okuyac ağım.(gerçi zor çünkü:küçük oğluşum 1.sınıfa başlaya cak.hiperaktifliği ve agresifliği v ar.dedeyi kaybedince şu sıralar psikolojisi iyice bozuldu.iyi bir çocuk psikiyatırına ihtiyaçımız var herneyse)
haklısın
acayip bunalımlardayım.ufak oğlum acayip üzüyor.tamamen agresifleşti.okula bile göndermek istemiyorum.büyüklere saygı diye birşey yok.herşey onun için olumsuz.bununların üstüne birde hayalet korkusu geldi.dedeyi kaybedince ortaya çıktı.anne tuvalete gel ,anne yanımda otur,anne ...anne ...anne..bende bunalıma girdim daral geldi gitmiyor...işte b öyle psikolojik sıkıntım çok bu sıralar.bu yüzden diyete ne zaman başlarım bilmiyorum. bir balmışsınız yarın bir bakmışsınız ....
Şu an İstanbul'dan Ankara'ya gitmekteyim şekerimlerim.Bu haftayı da Ankara'da geçirip eve döneceğim işallah.
canım benim çok teşekkürler berrinim...inşallah en kısa zamanda geçersin cnm...valla senin kilonda bişi yok aslında geçsen yeridir ama sen fırsat bu fırsat en düşük kiloya ulaşayım diyosunaslında doğru ama inan güçlendirmedede veriliyo sonuçta hepten tozutmuyosun baya baya diyet gene..hem şaşırtmaca gibide iyi olabilir aslında:)
bebem bakalım nasıl olacak kaçamağım yok ama çok acıkıyorum henüz kepeği kaçırıyorum biraz 2-3 kaşık arası olabiliyor bunun dışında hala keyifsizim dün hep yattım çok da başağrım vardı
bugün bir nebze daha iyiyim umarım yoluna girer
spor adına bişey yapamadım henüz
akşamüstü anneme gidicem oğlumu almaya 20-25 dk yürürüm
ödevin ne durumda şekerim??
meliscim ablan için geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alır bebişini
sadeca yürüyüş azmin için ayrıca tebrikler ve k.validenin yorumuna çok güldüm bu arada benimki de zayıflık hakkında takıntılıdır çünkü kendisi 3. doğumuna kadar 40-50 kilo arasıymış ama Allah işte hep tombiş gelinler ve damat vermiş ona
kıyamam fundacım ilk günler alışana kadar zor geçebiliyo..belki evde olsan daha kolay atlatırdın ama sağlık olsun sonucunda kayınvaliden gibi fit bi hatun olmak varhalsizlik için soda iç tatlım valla iyi geliyo insanın gözü açılıyo tansiyonun düşmüş olabilir..valla tatlım yürüyüşe öle bi alıştımki eskiden evimin karşısındaki migrosa arabayla giderdim üşenirdim şimdi heryere yürümeyi tercih ediyorum böööle insanın bacakları kemikleri açılıyo çok gsel oluyo:))sende şu atağı atlat bi düzene girsin bünyen ve diyetin o zaman kendin isticeksin cnm
Gittim ablamı aldım geldim annemlere bıraktım. Annem kahvaltı hazırlamıştı, menemen (yağsız), peynir, domates (çok özlemişim), dukan ekmeğimi yedim. Güzel geldi, sebzeli günler harikaymış. Bağırsaklarıma da iyi geldi, 2 gündür tık yoktu.
Şimdi çalışmaya başlıyorum sınavıma 3 hafta var, sınavda bana dukan sorsalar keşke
Yeni Başlayan Arkadaşlar,
Atağın 3. günüydü, gece yattım uyuyamıyorum, midemde de bir kazıntı (bir kaç gün daha sürdü bu) resmen açım ve midemin iki duvarını birbirine yapışmış hissediyorum :)). Resmen acı çekiyorum. O sırada kendime şöyle dedim "Ya şimdi kalkıp ekmek arası peynir yiyeceğim ve hayatım boyunca şişman kalacağım ya da dişimi sıkıp 40 yaşımdan sonra normal kilolarıma ineceğim". Onca rejimden sonra ilk kez kendimi tuttum ve geç de olsa uyudum. Ertesi gün yeni bir gün başladı ve her şey daha kolay oldu.
O dönemde buradaki yazılar beni çok oyaladı.
Şimdi bünyem alıştı diyete. Zorlanmıyorum.
Bilmem bu yazdıklarım işinize yarar mı? İnşallah yarar.
Bir de uzun zamandır sizi görmeyenlerin tepkilerini bir görseniz..boğazınızdan bir lokma bile geçmez :))
Günaydın fıstık dukancılar,
Geçmişe bakamadım henüz, sabahın 4'ünden beri ders çalışıyorum. Bugünü anneme ve kızıma ayırmaya karar verdim ben de biraz kafa dağıtırım. Annem bu sene tatile gidemediği için kızım ise annesinin ilgisinden yoksun kaldığı için bunalımda. Erken kalktım ki bugün çalışacaklarımı çalışayım, tüm gün onlarla ilgileneyim. Beynim durdu bir bakınayım dedim.
Regl olacağım diyedir umarım 3 tam gün bitirdim atakta gidiyor ama çok yavaş sadece 800 gr. farketmiş.
öpüldünüz. Herkese kaçamaksız güzel hafta sonları.
Sevgili Sadeca,
Ben Dukan ve öncesi toplamda 10 kg. verdim ve tepkiler müthiş.
Sen 30 kilo vermişsin, ne hoş anlar yaşıyorsundur.
Üstelik bunu ilaç kullanmadan, ameliyat vb. olmadan yaptın. Tebrik ediyorum seni.
Zorlandığım ve diyet ile ilgili nasıl gidecek bunca kilo diye umutsuzluğa kapıldığımda senin başarından feyz aldım, iyi ki varsın..
canımcım bozma moralini benimde +2,5 kg.. ama atarım diyorum dert değil. dukanın bana koyduğu ideal kg 59,5 idi şimdi ona göre ise +1,8 kg oluyor. bayram arası molası bence 5 gün saf P çok ama sen bilirsin. ben 5 gün yapmıştım saçlarım döküldü bi daha o kadar uzun saf P yapmam zaten normal düzenden dönünce bile kg farkediyor hemen eksilere geliyorsun. bakalım yarın sabah ne görücem tartıda
sağol güselim benim zaten dökülme var saçlarımda yapmayayım o zaman....normal seyire devam edeyim ben ...bide yürüyüş işe yarar sanırım zaten hiç yürüyüş yapmıyordum...
+2 kilo için bence tekrar atağa gerek yok.
Çünkü bu diyet ömrümüzde sadece 2 kez en baştan uygulayabileceğimiz diyet, heba etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Seyirle bence 1 haftada gider o kilolar.
Bu benim fikrim tabii :)
evet canım okudum yazdıklarınızı yolandada öyle demiş...bende seyire devam edeceğim yalnız yürüyüş ekleyeceğim...zaten gözüm almıyodu ama bayramdan dolayı ceza vereyim istedim kendime kızdığım için...dukana ihanetin bedeli valla ağır oluyormuş anladım:)))şimdi önümüzdeki hafta yine izinliyim..1 hafta izmir deyim düğünler falan var bu defa evden hazırlayacağım öyle gideceğim ...
ben hiç tam anlamıyla yumruk yapmadım ama başka zamana saklayayım o zaman...
,
Ben Dukan ve öncesi toplamda 10 kg. verdim ve tepkiler müthiş.
Sen 30 kilo vermişsin, ne hoş anlar yaşıyorsundur.
Üstelik bunu ilaç kullanmadan, ameliyat vb. olmadan yaptın. Tebrik ediyorum seni.
Zorlandığım ve diyet ile ilgili nasıl gidecek bunca kilo diye umutsuzluğa kapıldığımda senin başarından feyz aldım, iyi ki varsın..
Arkadaşlar merhaba,
10 günlük bir İtalya tatili sonrası 1300 gr vererek (tamamı yağ) geri döndüm.
Diyeti bozmadım, makarna ve pizza yemedim hiç.
Bol bol yürüdüğümüz için sadece şarap içtim.
Dukan'a başladığımda (5 temmuz'da) 77.3 kilo idim, iki ay olmak üzere, tatil dönüşü kilom 68.5.
9 kilo vermiş durumdayım. Hedefim 60'a 8.5 kilo kaldı.
Hepinize bu süreçteki psikolojik desteğiniz için çok teşekkür ederim..
Sevgiler
fguler merhaba kacıncı gunun sankı aynı gun baslamıstık senle ?
kıyamam fundacım ilk günler alışana kadar zor geçebiliyo..belki evde olsan daha kolay atlatırdın ama sağlık olsun sonucunda kayınvaliden gibi fit bi hatun olmak varhalsizlik için soda iç tatlım valla iyi geliyo insanın gözü açılıyo tansiyonun düşmüş olabilir..valla tatlım yürüyüşe öle bi alıştımki eskiden evimin karşısındaki migrosa arabayla giderdim üşenirdim şimdi heryere yürümeyi tercih ediyorum böööle insanın bacakları kemikleri açılıyo çok gsel oluyo:))sende şu atağı atlat bi düzene girsin bünyen ve diyetin o zaman kendin isticeksin cnm
atakı nev arlkadaşım hesapladı 7 gün acil başlamam lazım o nedenle sordum sebzelerin tam listesi ni.....yazabilirseniz sevinirim...
hihihihi ödevimin bitirmeyi tasarladığım kısmı bitirmeyi hedeflediğim tarihte bitti :)
çok şükür tam 1 saat önce son noktasını koydum :)
atakta halsizlik çok oluyo maalesef, protein ağırlıklı beslenme enerji açısından biraz eksiklik yaratıyo. Goji berry, maden suyu ve c vitamini takviyesi tavsiye ederim :)
kepeği de kontrol edebilmek için yoğurda katıp yiyebilirsin funda ablacım, ben tarçın ve biraz tatlandırıcı ve aromalarla tatlandırıyorum (dr. oetker'in vanilya aroması) ve öyle yiyorum. Pişirmeye vaktim yok çünkü artık ve pişince de besin değerlerinin, faydasının azaldığı konusunda bilgi edinmiştik sevgili vagus sayesinde. :)
başarılar diliyorum tekrardan :)))
Yeni Başlayan Arkadaşlar,
Atağın 3. günüydü, gece yattım uyuyamıyorum, midemde de bir kazıntı (bir kaç gün daha sürdü bu) resmen açım ve midemin iki duvarını birbirine yapışmış hissediyorum :)). Resmen acı çekiyorum. O sırada kendime şöyle dedim "Ya şimdi kalkıp ekmek arası peynir yiyeceğim ve hayatım boyunca şişman kalacağım ya da dişimi sıkıp 40 yaşımdan sonra normal kilolarıma ineceğim". Onca rejimden sonra ilk kez kendimi tuttum ve geç de olsa uyudum. Ertesi gün yeni bir gün başladı ve her şey daha kolay oldu.
O dönemde buradaki yazılar beni çok oyaladı.
Şimdi bünyem alıştı diyete. Zorlanmıyorum.
Bilmem bu yazdıklarım işinize yarar mı? İnşallah yarar.
Bir de uzun zamandır sizi görmeyenlerin tepkilerini bir görseniz..boğazınızdan bir lokma bile geçmez :))
ay aşkolsun hiç beni merak edip bakmadınmı küstümkırmızı karanfil tam bana göre takarım beyav seni şimdi dürtücem
selam. sabah berı okumaktan helak oldum en sonunda son sayfaya ulastım. yarın bende baslıyorum bu dıyete. kahvaltımı sımdıden hazılradım bıle. bende zayıflayacağım. bunu cok ıstıyorum. zayıflayanları tebrık edıyorum, diete devam edenlerede basarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?