Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öpüyorum bebeğim :))

ooooo yolandam gelmiş ablam ya vallahi meraktan öldük yahu çok şükür sağ salim döndünüz ya hoş geldiniz sefalar getirdiniz ligth lardan ne içerdiniz?:90::90::90:

kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))

amaninnnnnn boooooovv kim derki bu hatun 101 kiloydu tebrik ediyorum sadecam vallahi tam bir çıtır olmuşsun sen yahu tütütüdeğmesin inş

arkadaşlar bişi sorucam mıgrostan sıvı tatlandırıcı aldım,ben bi tatlı tutkunuyum hani kriz tutunca yogurda biraz damlatır,tarçınla yerim diye:)))
bi sakıncası varmı acaba???

amaninnnnnn boooooovv kim derki bu hatun 101 kiloydu tebrik ediyorum sadecam vallahi tam bir çıtır olmuşsun sen yahu tütütüdeğmesin inş

tebrik ediyorum seni sadeca....harika görünüyorsun...:80::80::80:.ne diyim 10 numara yani.....

zeynoşcum melangecim çok tşkr ederim canlarımmm:)) yaa işte zeynoşun dediği gibi ocak ayında nasılsım şimdi nasılım...umutsuzluğa kapılan arkadaşlara sesleniyorumm duyun benii imkansız deil lütfen azmedince oluyo...

arkadaşlar bişi sorucam mıgrostan sıvı tatlandırıcı aldım,ben bi tatlı tutkunuyum hani kriz tutunca yogurda biraz damlatır,tarçınla yerim diye:)))
bi sakıncası varmı acaba???

aspatram ve fruktoz içermeyen tatlandırıcıları kullanabiliyoruz ebrarcim..bide tarifler sayfamızdan çeşitli tatlı tariflerine bakabilirsin damak tadına göre

Canım çok çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah abine bol bol sabır versin ve eşinin mekanını cennet eylesin.

Bence en fazla iki gün saf pro yapıp kaldığın yerden devam et.

aspatram ve fruktoz içermeyen tatlandırıcıları kullanabiliyoruz ebrarcim..bide tarifler sayfamızdan çeşitli tatlı tariflerine bakabilirsin damak tadına göre

fruktoza hiç dikkat etmemiştim şimdi baktımda fruktoz varmış içinde(yaa ben napcam şimdi bunu(yag0.18, karbonhidrat 0.8,protein6g yazıyo kullanmıyayım mı???

ooooo yolandam gelmiş ablam ya vallahi meraktan öldük yahu çok şükür sağ salim döndünüz ya hoş geldiniz sefalar getirdiniz ligth lardan ne içerdiniz?:90::90::90:
ya zeynep abla geçmişi okumadım o kadar gündür birikmiştir diye çok merak eden oldu mu memlekete annecime gidicem demiştim ama bayramın3. gününden itibaren köydeydim dün öğleyin döndük. abimin arabası ile geldim sagolsun eve kadar bıraktı yol inanılmaz boştu ama saat sekizde yola çıktık biz 12.30 da evimdeydim valla ne kadar kısa sürdü 430 km

canım ne kadar güzel olmuşsun valla .. tebrik ederim arkadaşlara moral olsun inşallah. bende 55 e inince buraya geldiğimde paylaştığım resimle ( 62,5 iken çekmiştim) ve son halimi çekip koyucam bifor aftır olaraktan. inşallah

sağolasın canım
bizde seni özledik sende hoşgeldin
hoşgeldin aramıza

başın sağolsun ben 2-3 gün atak yapım aranıza döneceğim.
hoşgeldin,kolay gelsin ve başarılar

ablana geçmiş olsun diliyorum.Allah zamanında sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
hoşgeldin ve başarılar dilerim.
hoşgeldin yolicim.senin adına sevindim.tatil iyi gelmiştir umarım.
herkese merhaba, ben de artık döndüm ve kaldığımız yerden devam..kilo bilançosunu yarın sabah görcem ama sanki pek bişey yok gibi..
meraba lar seni gördüğüme sevindim.
kalbinin iyiliği diline ve yüzüne yansıyan güzel kardeşim.iyi dileklerin için teşekkürederim.
aynen bende başta çok zorlandım hatta eşime çok mızmızlandım çünki bu diyeti bana öneren ve başlatan oydu.işte öyle birgün diyeti bırakıyorum çok zorlandım diye yazınca bana destek olan tüm dukan arkadaşlarımın sayesinde 10 kilo verdim.şimdi onların ve sizin destekleriyle geri döneceğim.
(ikonlarımızda geri gelmiş)
siz harikasınız.bende şimdi tanıdık tanımadık tüm kiloluları durdurup dukandan bahsetmek istiyorum.kilolardan ne çektiğimizi bir biz biliriz.

harikasın sadecam başarını tebrik ediyorum.geri kalan zaman içinde kolay gelsin tecrübelerinde epey faydalanıyor ve seni sıkı bir şekilde takip ediyorum.

Son düzenleme:

Fıstık diyorum, başka da bir söz bulamıyorum..Bir zamanlar 101 kilo olduğuna inanmak zor, hiç sarkma filan da olmamış.
Yeni başlayanlara moral olsun..

harika görünüyosun kocaman bir maşallah ay nazar boncuğu ekleyemedim yine ikonlara bişey oldu

hoşgeldin yolicim.senin adına sevindim.tatil iyi gelmiştir umarım.

sende hoşgeldin özgül abla. senin oglan sana zor günler yaşatıyormuş umarım en kısa zamanda düzelir ve sende düzenine dönersin ablacım.
nınım sana da başın sagolsun demek istiyorum. her ölüm acıdır ama genç ölümü daha acı. bayramda da ablamın eşinin bir akrabasının 2 yıllık tüp bebek denemeleri sonucu sahip oldukları altı aylık bebekleri kazada vefat etmiş ve anne babasının bundan haberi yokmuş. başka bir serviste yatıyor sanıyorlar, sıksık akrabalarını onu kontrole yolluyorlarmış içim acıdı duyunca

Allah kimseye vermesin

ayyy geldim geldim.dur unutmadan önce geçmiş doğum gününü kutliim.iyi yaşların olsun işşallah.valla itiraf ediyorum 900 gram aldım ama pişman değilim.tatilin tadını çıkardım abartmamaya çalışdım .şimdi ikigün saf pro yapar hallederim gibi geliyor.evden uzak olunca zor tabii otellerde istediğin şeyler olmuyor.ben giderken keklerimi ve ekmeklerimi götürdüm tabii ama mısır, dondurma,zeytinyağlı kaçamaklar yaptım.fazlasını hak ettik ama yüzerek telafi etmiş olmalıyım.

geçmiş okumakla bitmiyo kızlar baş edemedim kusura bakmayın atladığım şeyler için.cinonun 62lerle flörtü bitmiş olmalı umuyorum 60 lara göz kırpıyordur.yazyağmuru sanada eczane yasağı konmuş.beberongoyada nice mutlu yıldönümleri.haa bide lostinnight arkadaşın doğum günüymüş kutlarım.tüm eksisi olanları kutluyorum hadi hepiniz güçlendirmeye kızlar harika burası.ne kalabalık bir topluluk olmuşuz .bu kadar müridi olduğunu dukan amca bilse mutlu olurdu dimii.yeni katılanlar buda kim şimdi demeyin ben berkmine ablanız canlarım.

bu çok üzücü bir haber.gerçekten iç acıtıcı.allah sabırlar versin tüm acı yaşayanlara.nınım ında başı sağ olsun yanlış anlamadıysam onunda bir kaybı var sanırım.hayat her zaman iyi şeyler getirmiyor.herkese iyi huzurlu sağlıklı günler .allah katlanamayacağımız acılar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…