Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bütün arkadaşlar bana kızacak ama ben hiiiç spor yapmadım.. yürüyüşede gitmedim.. ancak işten eve gelirken 2 sabah vardiyam ve 2 gece vardiyası sabahı ve 16-24 vardiyalarımda 15dk kdr servise yürüyorum onuda tempolu yapmaya çalışıyorum artık ne kadar yarıcaksa ama... :)

canım benim bir denk gelemedi kahvelerim sanaEki Görüntüle 251525

ayy meğersem berrincim bana kahve yapmış...bende bu gece neden uykum gelmedi diyordummmm.. ohh ellerine sağlık mis misss ( bu arada işyerinde cidden 2 tane türk kahvesi içtim

ayyy Allah korusun ve Allah kimseye vermesin. yolanda resmen içime oturdu söylediğin...

çok teşekkür ederim.. çok mutlu oldum walla şimdi geriye dönük bir kutlama aldığıma.. çok düşüncelisin :7 :

Amin canım..

hahahaa deli kızzz ay çok güldüm..hani şu kapana kapana gülen ikon varya onu koydum say 3 tane:))hadi sana kolaylıklar tatlım hayırlı işler dicemde pek uymıcak:)

sadecammm önceliklee bu mesajı kenara almıştım cevap yzmak için okumaya devam ettim sonraaa resmini gördüm veee owwwwwammann tanrııım dedim.. harikasın harikasın harikasınnn..

bu arada özelden mesaj aticiim birazdan sana

hoşgeldiiiinnn nihayet gelmeler başladı kimsecikler yoktu bizde sıkılmaya başlamıştık

aaaayy çok güldüm banada eşimin köyüne gittiğimde h... karısıda pek bi babayiğit demişlerdi hehehe şimdi bu bi işe yaramaz derler heralde

Mrb bayanlarr bu dukan dıyetını nasıl yapıyorsunuz işe yarıyormu? Bende yapıyım dıyorum benıde aranıza alırmısınız bırkac topıkte herkez bırbırını tanıdıgı ııcn benı kaale alan olmadı bakalım bu topıkte kım yardım edıckk Cvplarınızı beklıyorumm :18::18:

hoşgeldiniz üzülmeyin bendeki hasar da 7günde 3kiloydu ama hemen yolladım hepsini

fruktoza hiç dikkat etmemiştim şimdi baktımda fruktoz varmış içinde(yaa ben napcam şimdi bunu(yag0.18, karbonhidrat 0.8,protein6g yazıyo kullanmıyayım mı???

ebrarcim istersen onu güçlendirmeye sakla nasıl olsa bişi olmas dolaba koy...onun yerine bize uygun bi şeker al...ben olsam böle yapardım yani:) gerçi değerleri kötü değil sendekinde ama meyve ve şekeri yasak belki kilo verişinde yavaşlama yapar...

canım benim çok saol tatlım...hadi inşallah senin fotoları bekliyoruz en kısa zamnada...

canım çok tşkler özgülcüm...aslında şuanki halim belki bi çok kişinin diyete başlama halidir ama 100 lerden gelince ben kendimi manken gibi hissediyorum
Fıstık diyorum, başka da bir söz bulamıyorum..Bir zamanlar 101 kilo olduğuna inanmak zor, hiç sarkma filan da olmamış.
Yeni başlayanlara moral olsun..
çok teşkrler doktorcum...evet sarkma olmadı protein kaynaklı beslenmemizden ve yürüyüşten olabilir sadece kollarımda biraz sıkıntı var ama ben hamileyken kollarımın arkası resmen çatlamıştı zaten çok narin bi bölge toparlanması zor bide zayıflayınca bitek gözüme onlar çarpıyo..hadi şimdi orta yaş idare ediyorum çok berbat deilama bi 10 yıl sonra nolur bilemiyorum...benimde kol çalışmam lazım...

harika görünüyosun kocaman bir maşallah ay nazar boncuğu ekleyemedim yine ikonlara bişey oldu

canımcım çok saol fundacımm...valla şımardım ayol ara ara havaya girmek için yayınlarım bundan sonraaa çok şekersinizz

( off ne fena bi durumm Allah sabır versin o anne babaya...bazen insanın isyan edesi geliyo ama işte denmiyo bişi..

canım çok saol fıstığım...

selam nisancım öncelikle hoşgeldin...dukan herhangi bir listesi olan bi diyet deil kendi listeni kendin oluşturuyorsun bunun içinde olmazsa olmaz olan kitabı mutlaka edinmelisin..biz burda sadece tavsiyeler konusunda yardımcı olab,liriz...kolay gelsin cnm:)

Kitap mı? ismi yazarı kim nereden bulabılırım pekı dukan dıyetını yaparken nasıl zayıfladınız? Neler yaptınız bıryerden baslamak ıstıyorum tavsıyelerınızle :18::18:

aaaayy çok güldüm banada eşimin köyüne gittiğimde h... karısıda pek bi babayiğit demişlerdi hehehe şimdi bu bi işe yaramaz derler heralde

:)) hahaa valla onlara göre kuvvet kilodan geliyo öle sanıyolar sanırım...mesela eşimin yengesi baya kilolu k.validem ondan hep güçlü kuvvetli die bahseder:))aman valla kim ne derse desin zayıflamak çok güsel..ben zaten çatlasamda patlasamda öle incecik olamıyorum 58 kilo olduğumda bile inceydim ama gene bi balık sülalesine benzerliğim baki kalır

Kitap mı? ismi yazarı kim nereden bulabılırım pekı dukan dıyetını yaparken nasıl zayıfladınız? Neler yaptınız bıryerden baslamak ıstıyorum tavsıyelerınızle :18::18:

DUKAN DİYETİ kitabın ismi..yazarı Pierre Dukan kendileri fransız olur ama bizim hergün yatıp kalkıp şükrettiğimiz bi zattır:) tüm kitapcılarda ve internette satışı var...nisancım sanırım senin hiçbir fikrin yok bu diyetle ilgili inan bana burdan anlatmamızla olcak bişi deil goggle a dukan diyeti olarak yaz en azından evrelerini falan öğren...ilk başta atak yapmalısın...dukanın kendiş sitesine girip testi çözersen eğer kaç gün atak çok gün seyir yapman gerektiğini sana söylicek...ben link vermeyi bilmiyorum o yüzden anca bu kadar yardımcı olabilirmm

Tşekkürler googledan aramaya calısırım tlfndan gırdıgım ıcın testte zorlanabılırım yardımcı oldugun ıcın tesekkur ederım

Tşekkürler googledan aramaya calısırım tlfndan gırdıgım ıcın testte zorlanabılırım yardımcı oldugun ıcın tesekkur ederım

ne demek canım ama sende işin içine girince benim ne demek istediğimi anlıcaksın:) hadi bilgilende gel aramıza kısa zamanda nasıl zayıflanıyomuş gör dukanla:)

sakscımm nerdesinnnçok merak ettim seni hiiç uğramadın bugün..enerjine nazarımızmı değdi nedir anlamadım tatlım...hadi üzme bizi

ne demek canım ama sende işin içine girince benim ne demek istediğimi anlıcaksın:) hadi bilgilende gel aramıza kısa zamanda nasıl zayıflanıyomuş gör dukanla:)

inş zayıflarım ya yoksa saglıgımı tamamen yıtırıcem keşke yesemde kılo alsam yemedıgım halde alıyorum kıloyu bu dukan ıyı gelır umarım masallah sen ne guzel zayflamıssın neler yapıyosn cok merak ettm

neden almayalım bizde bir ara yeni gelenlerdendik.sadecmın dediği gibi kitabı oku takıldığın yerlere sor formdakiler cevap verecektir emin ol

Allah genç ölümü ve velat acısı vermesin çok üzüldüm.Allah sabrını versin.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.yahu ne hızlı bi yer burası,takip edemiyorum valla bugün ilk günümdü.açlık değil de boşluk hissettim 2 yumurta yememde bi sakınca var mı?ve de saat kaça kadar yiyosunuz sizler?kitabı almaya gittim ama d&r de yoktu.başka bi yerden bakıcam artık.fikirlerinize ihtiyacım var.görüşürüz

internetten kitabı edinebilirsiniz, ben 20 tlye almıştım ama nette ben aldığımda 13 tlydi, yumurta yemenize gelince kolestorlünüz yoksa yemenizde bir sakınca yok yumurta sınırsız olarak serbest, özellikle beyazı
evet yeni dukanistler hepiniz hoşgeldiniz:) Bayramda aldığım +1 i bugün itibariyle sıfırlamış bulunmaktayım 55 eski kiloma düştüm hoş bunun üstüne ödül yemeği verdim kendime, canınız çekmesi diye söylemiyorum

Son düzenleme:

ödül yemeğin afiyet olsun.iyi etmişsin hakkındır.yeni başlayanlar aman yulaf kepeği ve suyu ihmal etmeyin yoksa kollestrol ve kabızlık sorunu yaşarsınız.yine yazmadan duramadım dimi .neyse belki işe yarar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…