tamam canım senle aynı kiloda başladık da kıyaslama yapmak için sordum
ama saksıma da dedim yaş ve çocuk olayı etkiliyor gerçekten kilo verme hızını
peki kuzum sen spor yapıyor musun yürüyüş falan???
canım benim bir denk gelemedi kahvelerim sanaEki Görüntüle 251525
sende hoşgeldin özgül abla. senin oglan sana zor günler yaşatıyormuş umarım en kısa zamanda düzelir ve sende düzenine dönersin ablacım.
nınım sana da başın sagolsun demek istiyorum. her ölüm acıdır ama genç ölümü daha acı.bayramda da ablamın eşinin bir akrabasının 2 yıllık tüp bebek denemeleri sonucu sahip oldukları altı aylık bebekleri kazada vefat etmiş ve anne babasının bundan haberi yokmuş. başka bir serviste yatıyor sanıyorlar, sıksık akrabalarını onu kontrole yolluyorlarmış içim acıdı duyunca
geçmiş okumakla bitmiyo kızlar baş edemedim kusura bakmayın atladığım şeyler için.cinonun 62lerle flörtü bitmiş olmalı umuyorum 60 lara göz kırpıyordur.yazyağmuru sanada eczane yasağı konmuş.beberongoyada nice mutlu yıldönümleri.haa bide lostinnight arkadaşın doğum günüymüş kutlarım.tüm eksisi olanları kutluyorum hadi hepiniz güçlendirmeye kızlar harika burası.ne kalabalık bir topluluk olmuşuz .bu kadar müridi olduğunu dukan amca bilse mutlu olurdu dimii.yeni katılanlar buda kim şimdi demeyin ben berkmine ablanız canlarım.
Amin canım..
hahahaa deli kızzz ay çok güldüm..hani şu kapana kapana gülen ikon varya onu koydum say 3 tane:))hadi sana kolaylıklar tatlım hayırlı işler dicemde pek uymıcak:)
lostcum hayırlı işler canım allah kolaylık versin
günaydın kızlar
bayramın ikinci günü gitmiştim memlekete dün ögleyin döndüm bugünde işbaşı. tabi ki artılarım var ama dert etmiyorum sadece şişkinlik gibi. bu ara güçlendirme ile devam edeceğim zira saf P yi midem almıyor. biraz böyle devam edip tekrar sıfırdan başlicam ama ne zaman hazır olursam o zaman.
herkes nerde yahu
evet yaşı büyükler niyeyse gürbüz insan seviyo:)) benim kayınvalidem devamlı bayramda açıklama yaptı herkese 'kendi istedi rejim yaptı' die açıklık getirdi olaya..meali yani oğlum çok güsel bakıyo açlıktan zayıflamadı
selamlar geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar... 9 gün foruma ara verdim dukana da 6 gün:))) ama mecburiyetten... korktuğum başıma geldi yani.... geçmişi birazdan okumaya başlıyacağım ama bayramda hasar tesbit raporu yapalımmı:)))
bendeki hasar +2kg(( acayip moralim bozuk ((
şimdi bu hasarı tamirata başladım bugün itibariyle 4-5 gün yumruk ve 60 dk yürüyüş ve arefe günündeki kiloma kavuşma hayali....
fruktoza hiç dikkat etmemiştim şimdi baktımda fruktoz varmış içinde(yaa ben napcam şimdi bunu (yag0.18, karbonhidrat 0.8,protein6g yazıyo kullanmıyayım mı???
canım benim çok saol tatlımya zeynep abla geçmişi okumadım o kadar gündür birikmiştir diye çok merak eden oldu mu memlekete annecime gidicem demiştim amabayramın3. gününden itibaren köydeydim dün öğleyin döndük. abimin arabası ile geldim sagolsun eve kadar bıraktı yol inanılmaz boştu ama saat sekizde yola çıktık biz 12.30 da evimdeydim valla ne kadar kısa sürdü 430 km
canım ne kadar güzel olmuşsun valla .. tebrik ederim arkadaşlara moral olsun inşallah. bende 55 e inince buraya geldiğimde paylaştığım resimle ( 62,5 iken çekmiştim) ve son halimi çekip koyucam bifor aftır olaraktan. inşallah
sağolasın canım
bizde seni özledik sende hoşgeldin
hoşgeldin aramıza
başın sağolsun ben 2-3 gün atak yapım aranıza döneceğim.
hoşgeldin,kolay gelsin ve başarılar
ablana geçmiş olsun diliyorum.Allah zamanında sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
hoşgeldin ve başarılar dilerim.
hoşgeldin yolicim.senin adına sevindim.tatil iyi gelmiştir umarım.
meraba lar seni gördüğüme sevindim.
kalbinin iyiliği diline ve yüzüne yansıyan güzel kardeşim.iyi dileklerin için teşekkürederim.
aynen bende başta çok zorlandım hatta eşime çok mızmızlandım çünki bu diyeti bana öneren ve başlatan oydu.işte öyle birgün diyeti bırakıyorum çok zorlandım diye yazınca bana destek olan tüm dukan arkadaşlarımın sayesinde 10 kilo verdim.şimdi onların ve sizin destekleriyle geri döneceğim.
(ikonlarımızda geri gelmiş)
siz harikasınız.bende şimdi tanıdık tanımadık tüm kiloluları durdurup dukandan bahsetmek istiyorum.kilolardan ne çektiğimizi bir biz biliriz.
harikasın sadecam başarını tebrik ediyorum.geri kalan zaman içinde kolay gelsin tecrübelerinde epey faydalanıyor ve seni sıkı bir şekilde takip ediyorum.
çok teşkrler doktorcum.Fıstık diyorum, başka da bir söz bulamıyorum..Bir zamanlar 101 kilo olduğuna inanmak zor, hiç sarkma filan da olmamış.
Yeni başlayanlara moral olsun..
harika görünüyosun kocaman bir maşallah ay nazar boncuğu ekleyemedim yine ikonlara bişey oldu
sende hoşgeldin özgül abla. senin oglan sana zor günler yaşatıyormuş umarım en kısa zamanda düzelir ve sende düzenine dönersin ablacım.
nınım sana da başın sagolsun demek istiyorum. her ölüm acıdır ama genç ölümü daha acı.bayramda da ablamın eşinin bir akrabasının 2 yıllık tüp bebek denemeleri sonucu sahip oldukları altı aylık bebekleri kazada vefat etmiş ve anne babasının bundan haberi yokmuş. başka bir serviste yatıyor sanıyorlar, sıksık akrabalarını onu kontrole yolluyorlarmış içim acıdı duyunca
sadecammm önceliklee bu mesajı kenara almıştım cevap yzmak için okumaya devam ettim sonraaa resmini gördüm veee owwwwwammann tanrııım dedim.. harikasın harikasın harikasınnn..
bu arada özelden mesaj aticiim birazdan sana
Mrb bayanlarr bu dukan dıyetını nasıl yapıyorsunuz işe yarıyormu? Bende yapıyım dıyorum benıde aranıza alırmısınız bırkac topıkte herkez bırbırını tanıdıgı ııcn benı kaale alan olmadı bakalım bu topıkte kım yardım edıckk Cvplarınızı beklıyorumm :18::18:
selam nisancım öncelikle hoşgeldin...dukan herhangi bir listesi olan bi diyet deil kendi listeni kendin oluşturuyorsun bunun içinde olmazsa olmaz olan kitabı mutlaka edinmelisin..biz burda sadece tavsiyeler konusunda yardımcı olab,liriz...kolay gelsin cnm:)
aaaayy çok güldüm banada eşimin köyüne gittiğimde h... karısıda pek bi babayiğit demişlerdi hehehe şimdi bu bi işe yaramaz derler heralde
Kitap mı? ismi yazarı kim nereden bulabılırım pekı dukan dıyetını yaparken nasıl zayıfladınız? Neler yaptınız bıryerden baslamak ıstıyorum tavsıyelerınızle :18::18:
DUKAN DİYETİ kitabın ismi..yazarı Pierre Dukan kendileri fransız olur ama bizim hergün yatıp kalkıp şükrettiğimiz bi zattır:) tüm kitapcılarda ve internette satışı var...nisancım sanırım senin hiçbir fikrin yok bu diyetle ilgili inan bana burdan anlatmamızla olcak bişi deil goggle a dukan diyeti olarak yaz en azından evrelerini falan öğren...ilk başta atak yapmalısın...dukanın kendiş sitesine girip testi çözersen eğer kaç gün atak çok gün seyir yapman gerektiğini sana söylicek...ben link vermeyi bilmiyorum o yüzden anca bu kadar yardımcı olabilirmm
Tşekkürler googledan aramaya calısırım tlfndan gırdıgım ıcın testte zorlanabılırım yardımcı oldugun ıcın tesekkur ederım
ne demek canım ama sende işin içine girince benim ne demek istediğimi anlıcaksın:) hadi bilgilende gel aramıza kısa zamanda nasıl zayıflanıyomuş gör dukanla:)
neden almayalım bizde bir ara yeni gelenlerdendik.sadecmın dediği gibi kitabı oku takıldığın yerlere sor formdakiler cevap verecektir emin olMrb bayanlarr bu dukan dıyetını nasıl yapıyorsunuz işe yarıyormu? Bende yapıyım dıyorum benıde aranıza alırmısınız bırkac topıkte herkez bırbırını tanıdıgı ııcn benı kaale alan olmadı bakalım bu topıkte kım yardım edıckk Cvplarınızı beklıyorumm :18::18:
slm arkadaşlar.yahu ne hızlı bi yer burası,takip edemiyorum vallabugün ilk günümdü.açlık değil de boşluk hissettim 2 yumurta yememde bi sakınca var mı?ve de saat kaça kadar yiyosunuz sizler?kitabı almaya gittim ama d&r de yoktu.başka bi yerden bakıcam artık.fikirlerinize ihtiyacım var.görüşürüz
internetten kitabı edinebilirsiniz, ben 20 tlye almıştım ama nette ben aldığımda 13 tlydi, yumurta yemenize gelince kolestorlünüz yoksa yemenizde bir sakınca yok yumurta sınırsız olarak serbest, özellikle beyazı
evet yeni dukanistler hepiniz hoşgeldiniz:) Bayramda aldığım +1 i bugün itibariyle sıfırlamış bulunmaktayım 55 eski kiloma düştümhoş bunun üstüne ödül yemeği verdim kendime, canınız çekmesi diye söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?