Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben acıktıkça protein yedim.evde ne varsa ayran,peynir,yoğurt bunları acıktıkça yedim (abartmadan :)...)ama ana öğünlerde istediğin kadar protein alıyorsun..özellikle tavuk çok yediğin zaman ertesi güne _500 ile _1500 gr arası kilo veriyorsun..
saat olarak yatana kadar yedim ben :86:

ohh ne güzel zayıflıyosunuz ya kitabı bulamıycam galiba int almamada izin yok lanet olsun kaldım yine kızlarr sabah kacta kalkıyosanız aksama kadar napıyosanız banada yazın ya ( Biran önce zayıflamam gerekk ((

çok tşk ederim berkminecim ve seni yürekten kutluyorum canım ay 900gr nedirki yahu uzunda bir tatil yaptın hiç bişey almamışsın ay ben bayram tatilinde evde otururken cozuttum galiba bütün motivasyonumu kaybetmiştim neyseki bugün farkı 1500 gr düşürdüm dün bugün saf pro yaptım yarında yamsammı diye düşünmüyor değilim yani

kızlarrrrr bişey dicem ya bizim yazyağmuru nerelerde bugün iş günüydü başlar yazmaya dedim ama bugün hiç gelmedi birde vuvum da kayıp onuda görmedim allah allahhh nerde şimdi bunlar ben çok merak ederim ama kızlar bir ses verinn lütfenn beni böyle merakta komayın ya

Fguler benim iyi aclik falan hissetmiyorum ama benim sorunum tatli tatliya nasil dayanicam diye dusunuyorum..baska sorun yok :)
Tavuk konusunda geecektwn dogru tavuk yendiginde daha fazla kilo veriliyor 4gunde bile farkettim bunu bende ama bikarim korkusu ile et yiyorum ben.

merhabalar önce teşekkürle başlayayım!! burada okuduklarımdan aldıım motivasyonla bu diyete başladım 81 den 74 e düştüm. en güzelide 3 hafta gibi kısa bi sürede:) çok iyi kilo verenler var aramızda umarım bende 55 i görürümm. yalnız tatlı derdi bende de var light sütle light puding yapıorum diyeti bozmaktan daha ideal bi yöntem.. herkese kolay gelsin!!

evet ya
nerde bu kızlar,berrinde yok bi kahve olaydı iyiydi şimdi.:44:

tatlı krizlerine tarçınlı sıcak süt çok etkili hep meto hızlanıyo hem beynin tatlı yedim sanıyo.

maşallah sana.darısıda bana.ilk işim simit yemek olacak.

başınız sağolsun.allah abine varsa çocuklarına ve sizlere sabırlar versin.

funda rejime başlamıssın .hadi hayırlı olsun.bol eksiler.
sadeca resmini gördüm dal gibisin maşallah.imrendim valla.
berrin özledim senin kahveleri.
deridoktoru tebrik ederim seni.
zeynep abla ,saksmavisi,lost ve adını unuttuğum dukan dostlarım hepinizi özledim.
aslında okuyorum ama konulara çok katılamıyorum.

bu arada benim diyette tam 21. günüm ve tam 6 kg vermiş bulunuyorum.daha vermem gereken 8 kilom var.
bende haberler böyle şekerler

tatlı krizlerine tarçınlı sıcak süt çok etkili hep meto hızlanıyo hem beynin tatlı yedim sanıyo.

berkmine ablacım havalar daha bi soğusa sıcak sütü çok severim ben tarçını da ayrıca sizi de tebrik ederim azminizden dolayı

eminecim nerelerdesin canım ya, başladım canım hayırlısıyla sen nasılsın işlerin mi yoğun??? sormuşumdur belki de tekrar sorayım senin atak kaç gündü kaçla başladın kaç verdin kilolarımız yakın mıydı yanlış mı hatırlıyorum:97:

benim dukan diyetinde bugün ilk günümdü. Kilom bu sabah 70.3 idi hedefim 58 kilo olmak.Atak evresini 5 gün yapacağım. Menümü aşağıda veriyorum fikrinizi söylerseniz sevinrim.

sabah: tatlandırıcılı yağsız sütlü bir kahve
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı kadar light beyaz peynir ve tatlandırıcılı çay
ara: 2 bardak light gazoz
akşam: 2-3 körili tavuk pirzola, 1 kase yağsız yoğurt
ara: 1 bardak yağsız süt, 4-5 çilek
1.5 lt su

canım bebeiş 8 buçuk aylık.o yoruyor zaten.eşimin tayini çıktı haftaya onu yolcu edecem kıyafet ütülemekten bitmiş durumdayım.bu günde seminerler başladı .yarım gün okula gidiyorum.ev işi yemek derken ancak yetişiyom.

ben 15 ağustosta başladım.73800 idim.şimdi 67800 .2 kilo daha verirsem doğum kilolarımdan kurtulmuş oluyorum.ama 60 kg olmak istiyorum.çabuk çabuk gider inşallah kilolarımız.

çilek olmaz.meyve yasak.güçlendirmeye kadar untacağız meyveleri.

bravo gülümsecim gitsin sana ait olmayanlar ne işleri var zaten sende:) kızzz ne yedin çok merak ettim benim canım istesin nasılsa güçlendirmedeyim direk yazamasanda tarif et ben anlarım:))
,
aynen canım benimde tikkatimi çekti bitek onlardan ses yok allah muhafaza kötü şeyler düşünme işlerinin yoğunluğundan girememişlerdir...yarın burda olurlar inşallah...

Yavyuuuuuum (ıslık)!

Sadecam tam fıstık olmuşsun; ayrıca 35 yaşında gibi değilsin :))

canımsınn çok saol mutlucumm...valla bende 28 i falan uygun gördüm kendime:78: yaw bu kilo verme işi insanı bi ukala yapıyo bi kendini bişi sandırıyo

canım benim çok saol eminecim...valla bu gidişle sen beni sollarsın şekerim maşallahhhhsüper gidiyosun aynen devam et tatlım

canım öncelikle kolay gelsin ve hoşgeldin:) kısa zamanda vermen dileğiyle inş..çilek dışında herşey uygun ama çileği nie ekledin serbest deil çünkü...bide ben ara öğün falan yapmadım tatlım canım ne zaman bişi istese izinli besinlerden yedim...bu saat başıda oldu 3 saatte birde oldu...

harikasın valla hem de vejeteryan

çilek yanlış olmuş,bide bunlarla doymassın.kepekle su nerde.öğle yemeğini kahvaltıya alabilirsin.az yersen kilo veremessin canım.

resmi görünce bu fıstığın tickerı yanlış galiba dedim. bu ne ayol 55 filan gösteriyorsun nerdeyse.harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…