slm arkadaşlar.yahu ne hızlı bi yer burası,takip edemiyorum vallabugün ilk günümdü.açlık değil de boşluk hissettim 2 yumurta yememde bi sakınca var mı?ve de saat kaça kadar yiyosunuz sizler?kitabı almaya gittim ama d&r de yoktu.başka bi yerden bakıcam artık.fikirlerinize ihtiyacım var.görüşürüz
ayyy geldim geldim.dur unutmadan önce geçmiş doğum gününü kutliim.iyi yaşların olsun işşallah.valla itiraf ediyorum 900 gram aldım ama pişman değilim.tatilin tadını çıkardım abartmamaya çalışdım .şimdi ikigün saf pro yapar hallederim gibi geliyor.evden uzak olunca zor tabii otellerde istediğin şeyler olmuyor.ben giderken keklerimi ve ekmeklerimi götürdüm tabii ama mısır, dondurma,zeytinyağlı kaçamaklar yaptım.fazlasını hak ettik ama yüzerek telafi etmiş olmalıyım.
Eki Görüntüle 251610
kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))
kızlarrrrr bişey dicem ya bizim yazyağmuru nerelerde bugün iş günüydü başlar yazmaya dedim ama bugün hiç gelmedi birde vuvum da kayıp onuda görmedim allah allahhh nerde şimdi bunlar ben çok merak ederim ama kızlar bir ses verinn lütfenn beni böyle merakta komayın ya
Fguler benim iyi aclik falan hissetmiyorum ama benim sorunum tatli tatliya nasil dayanicam diye dusunuyorum..baska sorun yok :)
Tavuk konusunda geecektwn dogru tavuk yendiginde daha fazla kilo veriliyor 4gunde bile farkettim bunu bende ama bikarim korkusu ile et yiyorum ben.
maşallah sana.darısıda bana.ilk işim simit yemek olacak.selam kıslarrr...ya ben bu güçlendirmeyi çok sevdimm:)) flaş flaş flaş şok şok şok amanın amanın amanın:)) ben 70.800 ü gördümvalla inanırmısınız dün inek gibi yedim..izinli besinlerden ama genede yatana kadar tıkındım durdum sabah merakla çıktım tartıya 71.200 dü sonra sporumu neyin yaptım duşa girmeden bida tartılayım dedim amanın inanamadım resmen 70.800 tamam su kaybı oldu çok terledim ama banane banane görüdm işte:)) sonra tostumu domatesli tostumu yedim şimdide nişasta hakkımı kullanmak üzere bulgur pilavı yaptım kızlar hemen verin kiloları ve gelin güçlendirmeye valla hergün ödül gibi...pazartesi saf pro günü olarak düşünüyorum perşembeye kadar bigünde kaçamağımı yapıcam...allahım demekki yılbaşına 6 lı rakamları görmem uzak deil...hepinizi seviyorummmmm
geçmişe bakınıp geldim hemen bu arada canlarımm
Selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
Abimin eşini genç yaşta kaybettik...
Cenazemiz olduğu için giremedim...
Neyse...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Bu arada birşey danışmak istiyoruk siz dukan arkadaşlarıma
Bu yas döneminde dikkat etmedim hep ayaküstü ne varsa onlardan yemek zorundaydım..
Biraz kilo almışım..
Tekrar Baştanmı başlasam ?????
Nedersiniz ????
tatlı krizlerine tarçınlı sıcak süt çok etkili hep meto hızlanıyo hem beynin tatlı yedim sanıyo.
maşallah sana.darısıda bana.ilk işim simit yemek olacak.
başınız sağolsun.allah abine varsa çocuklarına ve sizlere sabırlar versin.
funda rejime başlamıssın .hadi hayırlı olsun.bol eksiler.
sadeca resmini gördüm dal gibisin maşallah.imrendim valla.
berrin özledim senin kahveleri.
deridoktoru tebrik ederim seni.
zeynep abla ,saksmavisi,lost ve adını unuttuğum dukan dostlarım hepinizi özledim.
aslında okuyorum ama konulara çok katılamıyorum.
bu arada benim diyette tam 21. günüm ve tam 6 kg vermiş bulunuyorum.daha vermem gereken 8 kilom var.
bende haberler böyle şekerler
berkmine ablacım havalar daha bi soğusa sıcak sütü çok severim ben tarçını daayrıca sizi de tebrik ederim azminizden dolayı
eminecim nerelerdesin canım ya, başladım canım hayırlısıyla sen nasılsın işlerin mi yoğun??? sormuşumdur belki de tekrar sorayım senin atak kaç gündü kaçla başladın kaç verdin kilolarımız yakın mıydı yanlış mı hatırlıyorum:97:
benim dukan diyetinde bugün ilk günümdü. Kilom bu sabah 70.3 idi hedefim 58 kilo olmak.Atak evresini 5 gün yapacağım. Menümü aşağıda veriyorum fikrinizi söylerseniz sevinrim.
sabah: tatlandırıcılı yağsız sütlü bir kahve
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı kadar light beyaz peynir ve tatlandırıcılı çay
ara: 2 bardak light gazoz
akşam: 2-3 körili tavuk pirzola, 1 kase yağsız yoğurt
ara: 1 bardak yağsız süt, 4-5 çilek
1.5 lt su
internetten kitabı edinebilirsiniz, ben 20 tlye almıştım ama nette ben aldığımda 13 tlydi, yumurta yemenize gelince kolestorlünüz yoksa yemenizde bir sakınca yok yumurta sınırsız olarak serbest, özellikle beyazı
evet yeni dukanistler hepiniz hoşgeldiniz:) Bayramda aldığım +1 i bugün itibariyle sıfırlamış bulunmaktayım 55 eski kiloma düştümhoş bunun üstüne ödül yemeği verdim kendime, canınız çekmesi diye söylemiyorum
,kızlarrrrr bişey dicem ya bizim yazyağmuru nerelerde bugün iş günüydü başlar yazmaya dedim ama bugün hiç gelmedi birde vuvum da kayıp onuda görmedim allah allahhh nerde şimdi bunlar ben çok merak ederim ama kızlar bir ses verinn lütfenn beni böyle merakta komayın ya
Yavyuuuuuum (ıslık)!
Sadecam tam fıstık olmuşsun; ayrıca 35 yaşında gibi değilsin :))
maşallah sana.darısıda bana.ilk işim simit yemek olacak.
başınız sağolsun.allah abine varsa çocuklarına ve sizlere sabırlar versin.
funda rejime başlamıssın .hadi hayırlı olsun.bol eksiler.
sadeca resmini gördüm dal gibisin maşallah.imrendim valla.
berrin özledim senin kahveleri.
deridoktoru tebrik ederim seni.
zeynep abla ,saksmavisi,lost ve adını unuttuğum dukan dostlarım hepinizi özledim.
aslında okuyorum ama konulara çok katılamıyorum.
bu arada benim diyette tam 21. günüm ve tam 6 kg vermiş bulunuyorum.daha vermem gereken 8 kilom var.
bende haberler böyle şekerler
benim dukan diyetinde bugün ilk günümdü. Kilom bu sabah 70.3 idi hedefim 58 kilo olmak.Atak evresini 5 gün yapacağım. Menümü aşağıda veriyorum fikrinizi söylerseniz sevinrim.
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı kadar light beyaz peynir ve tatlandırıcılı çay
1.5 lt su
demin gelen insülin dirençli bir hastama da dukan önerdim, bendeki değişiklik nedeniyle kitabın adını da alarak zıplaya zıplaya gitti..yani şöyle....vejeteryan birini de dukanist yaptım sonucu merakla bekliyorum..
1.5 lt su
Eki Görüntüle 251610
kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?