Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler juda bilinçli dukanist olduğun için eminim çok kısa zamanda hedefine ulaşacaksın...tarifler kısmında tatlı tarifleri mevcut ordanda fikir edinebilirsin istersen vede hoşgeldin:)

tatlım kitabı çoğu kitapcı satıyo ayrıca netten sipariş verirsen 2 günde elinde olur...sen zaten şimdi atak yapacaksın atakdada yemen gerekenler kısıtlı ve belli şeyler..o vakte kadar kitabın gelir...panik yapma sakin sakin vereceksin kilolarını...kurallara uyduğumuz sürece emin ol vermeme gibi bi şansımız yok dukanla...ayrıca tavsiyem kan tatlili yaptırman öncesinde ben bitiminde yaptırdım kıyaslama yapamıyorum bundan dolayı...ama gönlün rahat olsun ne kas kaybı nede böbreklerde bi sorun oluşturmuyo...ben ve mutlu sanırım en fazla kilo verenleriz ikimizin tahlilleride süper...yolun seninde uzun canım o yüzden sakin ol emin adımlarla yap diyetini

seni sollamak kim ben kim.ama hiçte fena olmazdı ha.
şaka bir yana bunlar oturmuş kilolar değildi hamilelikte aldığım kilolardı 65 den aşağı inerken oturmuş kilolarla karşılaşacam onlar beni zorlar gibime geliyor.hayırlısı baklaım.bu yola baş koydum.eriyecem.

ah berrin gelmiş ama ben yatmak zorundayım.sabah 6da kalkmalıyım.hadi iyi geceler size ben berrinin kahvesinden içemiycem bu gece

eminecim bende aynen senin gibi düşünüyodum bendekiler hemde ne kalıcıydı yaklaşık 6 yıldır bu rakamları görememiştim..o yüzden beklentimi yüksek tutmuyodum 75 e bile razıydım...ama sahiden inanılmaz bi şekilde gidiyo arada duraklamalar oldu tabi ama düşündüğümden klay gitti yerleşikler bile...emin ol gidecek..ben 63 kiloyla hamile kalmıştım 87 le doğuma girdim...doğum temmuzdu ben haziranda 58 kiloydum hayatımda ilk kezz:) yani bence bekletini ne kadar fazla tutarsan sanırım beyne yerleşiyo öle yap sende cnm...bu arada oğlum 13 yaşında yeni deil yani:) ah bide dukanı o zamanlar öğrenseymişim şimdi kilo derdiyle uğraşmıyodum muhtemelen...neyse zararın neresinden dönsek kardır :)

çok çok güzel.çok moral buluyorum böyle hikayeler okuyunca.
benim şu an tek sıkıntım ayın 19 un dan sonra.yani okul açılacak .bakıcıyada yemek yapmak zorundayım.ona yarı kendime ayrı.ufaklığa ayrı yetişemem diye çok korkuyorum.seyir bitse güçlendirmede bayağı uzun sürecek çünkü.yağ koymassam yemekler birşeye pek benzemiyor.ee ben rejimdeyim ama bakıcımız dal gibi sende rejim yap diyememki.kafam karışık .bakalım nolacak.ama elimden geldiğince yetişmeye çalışacam.

eminecim Allah kolaylık versin sana şimdi gözünde büyüyor ama zayıfladıkça daha kolay gelecek inşallah ben yemek olayını hafta sonları yapıp yapıp dolaba atmayı düşünüyorum yoksa hafta içi dediğin gibi yetişmek zor oluyor eşim hayatta yağsız salçasız yemez onun içi ana yemekleri önceden yapayım bari dedim eklenecek basit şeyler ilave edilir nasıl olsa ha bi de pilavsız oturmaz benimki offf ne zor benim işim de

herkese iyi geceler light kola içmiştim dün çok ondan veremediğimi düşündüm bugün hiç içmedim ve yürüdüm yarım saate yakın hızlı tempo ama kendimi pek bi hafif hissettim hadi bakalım neler göreceğiz sabah tartılarda

sadeca biliyorum atak evresinde meyve sebze yasak.kitabı okudum başlamadan öncew.ama ben et sevmeyen biri olarak çok eksikliğini hissettim ve de bahçemdeki o kocaman çileklere hayır diyemedim.bıundan sonra yok böyle birşey!!!!

çilek yanlış olmuş,bide bunlarla doymassın.kepekle su nerde.öğle yemeğini kahvaltıya alabilirsin.az yersen kilo veremessin canım.

yorumuna teşekkürler berkmine su içtim 1.5 lt ama kepek henüz bulamadım olmasa da olur diye düşündüm açıkçası. tamam çok yemeye çalışcağım

eminecim seni de şimdi gördüm beni hatırladığın için teşekkür ederim .Eki Görüntüle 251793

lostcum bena niye küstünkü yavrum valla heç bişeyden haberim yok bilmeden kırdıysam özür dilerim hayatım yaşlılığıma ve unutkanlığıma ver gülüm berrincim seni ben asla unutmam canım benim ama biliyorum sen buralardaydın okudum bugün seni ama bu iki kaçağımız var hiççççççççç sesleri çıkmadı hee bide cinocanda kayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…