tebrikler judamerhabalar önce teşekkürle başlayayım!! burada okuduklarımdan aldıım motivasyonla bu diyete başladım 81 den 74 e düştüm. en güzelide 3 hafta gibi kısa bi sürede:) çok iyi kilo verenler var aramızda umarım bende 55 i görürümm. yalnız tatlı derdi bende de var light sütle light puding yapıorum diyeti bozmaktan daha ideal bi yöntem.. herkese kolay gelsin!!
ohh ne güzel zayıflıyosunuz ya kitabı bulamıycam galiba int almamada izin yok lanet olsun kaldım yine kızlarr sabah kacta kalkıyosanız aksama kadar napıyosanız banada yazın ya( Biran önce zayıflamam gerekk ((
bravo gülümsecim gitsin sana ait olmayanlar ne işleri var zaten sende:) kızzz ne yedin çok merak ettim benim canım istesin nasılsa güçlendirmedeyimdirek yazamasanda tarif et ben anlarım:))
,
aynen canım benimde tikkatimi çekti bitek onlardan ses yokallah muhafaza kötü şeyler düşünme işlerinin yoğunluğundan girememişlerdir...yarın burda olurlar inşallah...
canımsınn çok saol mutlucumm...valla bende 28 i falan uygun gördüm kendime:78: yaw bu kilo verme işi insanı bi ukala yapıyo bi kendini bişi sandırıyo
canım benim çok saol eminecim...valla bu gidişle sen beni sollarsın şekerim maşallahhhhsüper gidiyosun aynen devam et tatlım
canım öncelikle kolay gelsin ve hoşgeldin:) kısa zamanda vermen dileğiyle inş..çilek dışında herşey uygun ama çileği nie ekledin serbest deil çünkü...bide ben ara öğün falan yapmadım tatlım canım ne zaman bişi istese izinli besinlerden yedim...bu saat başıda oldu 3 saatte birde oldu...
resmi görünce bu fıstığın tickerı yanlış galiba dedim.bu ne ayol 55 filan gösteriyorsun nerdeyse.harikasın
ah berrin gelmiş ama ben yatmak zorundayım.sabah 6da kalkmalıyım.hadi iyi geceler size ben berrinin kahvesinden içemiycem bu gece
kalbinin iyiliği diline ve yüzüne yansıyan güzel kardeşim.iyi dileklerin için teşekkürederim.
ablam benim o senin iyiliğin ve güzelliğin.Hakikaten kendini yalnız hissettme; ben de inan ki sizler sayesinde moral buluyorum. Bir şeyler paylaşıyorum burda.yoksa ne kardeşimle ne ailemle paylaştığım çok şey yok.inanın onlardan daha yakınsınız bana.
seni sollamak kim ben kim.ama hiçte fena olmazdı ha.
şaka bir yana bunlar oturmuş kilolar değildi hamilelikte aldığım kilolardı65 den aşağı inerken oturmuş kilolarla karşılaşacam onlar beni zorlar gibime geliyor.hayırlısı baklaım.bu yola baş koydum.eriyecem.
hadi canlar emine kaçar.yarın okul var.öptüm sizi.
bütün arkadaşlar bana kızacak ama ben hiiiç spor yapmadım.. yürüyüşede gitmedim.. ancak işten eve gelirken 2 sabah vardiyam ve 2 gece vardiyası sabahı ve 16-24 vardiyalarımda 15dk kdr servise yürüyorum onuda tempolu yapmaya çalışıyorum artık ne kadar yarıcaksa ama... :)
ayy meğersem berrincim bana kahve yapmış...bende bu gece neden uykum gelmedi diyordummmm.. ohh ellerine sağlık mis misss ( bu arada işyerinde cidden 2 tane türk kahvesi içtim
yaptım yaptım ama bu sefer de fazla kaçmasın.baksana 2 tane içmişsin. neyse en fazla uykun kaçar :82:
eminecim bende aynen senin gibi düşünüyodum bendekiler hemde ne kalıcıydı yaklaşık 6 yıldır bu rakamları görememiştim..o yüzden beklentimi yüksek tutmuyodum 75 e bile razıydım...ama sahiden inanılmaz bi şekilde gidiyo arada duraklamalar oldu tabi ama düşündüğümden klay gitti yerleşikler bile...emin ol gidecek..ben 63 kiloyla hamile kalmıştım 87 le doğuma girdim...doğum temmuzdu ben haziranda 58 kiloydum hayatımda ilk kezz:) yani bence bekletini ne kadar fazla tutarsan sanırım beyne yerleşiyo öle yap sende cnm...bu arada oğlum 13 yaşında yeni deil yani:) ah bide dukanı o zamanlar öğrenseymişim şimdi kilo derdiyle uğraşmıyodum muhtemelen...neyse zararın neresinden dönsek kardır :)
canım bebeiş 8 buçuk aylık.o yoruyor zaten.eşimin tayini çıktı haftaya onu yolcu edecem kıyafet ütülemekten bitmiş durumdayım.bu günde seminerler başladı .yarım gün okula gidiyorum.ev işi yemek derken ancak yetişiyom.
ben 15 ağustosta başladım.73800 idim.şimdi 67800 .2 kilo daha verirsem doğum kilolarımdan kurtulmuş oluyorum.ama 60 kg olmak istiyorum.çabuk çabuk gider inşallah kilolarımız.
bravo gülümsecim gitsin sana ait olmayanlar ne işleri var zaten sende:) kızzz ne yedin çok merak ettim benim canım istesin nasılsa güçlendirmedeyimdirek yazamasanda tarif et ben anlarım:))
,
aynen canım benimde tikkatimi çekti bitek onlardan ses yokallah muhafaza kötü şeyler düşünme işlerinin yoğunluğundan girememişlerdir...yarın burda olurlar inşallah...
canımsınn çok saol mutlucumm...valla bende 28 i falan uygun gördüm kendime:78: yaw bu kilo verme işi insanı bi ukala yapıyo bi kendini bişi sandırıyo
canım benim çok saol eminecim...valla bu gidişle sen beni sollarsın şekerim maşallahhhhsüper gidiyosun aynen devam et tatlım
canım öncelikle kolay gelsin ve hoşgeldin:) kısa zamanda vermen dileğiyle inş..çilek dışında herşey uygun ama çileği nie ekledin serbest deil çünkü...bide ben ara öğün falan yapmadım tatlım canım ne zaman bişi istese izinli besinlerden yedim...bu saat başıda oldu 3 saatte birde oldu...
çilek yanlış olmuş,bide bunlarla doymassın.kepekle su nerde.öğle yemeğini kahvaltıya alabilirsin.az yersen kilo veremessin canım.
maşallah sana.darısıda bana.ilk işim simit yemek olacak.
başınız sağolsun.allah abine varsa çocuklarına ve sizlere sabırlar versin.
funda rejime başlamıssın .hadi hayırlı olsun.bol eksiler.
sadeca resmini gördüm dal gibisin maşallah.imrendim valla.
berrin özledim senin kahveleri.
deridoktoru tebrik ederim seni.
zeynep abla ,saksmavisi,lost ve adını unuttuğum dukan dostlarım hepinizi özledim.
aslında okuyorum ama konulara çok katılamıyorum.
bu arada benim diyette tam 21. günüm ve tam 6 kg vermiş bulunuyorum.daha vermem gereken 8 kilom var.
bende haberler böyle şekerler
ah berrin gelmiş ama ben yatmak zorundayım.sabah 6da kalkmalıyım.hadi iyi geceler size ben berrinin kahvesinden içemiycem bu gece
oy ben senin o bal damlayan ağzını yirimmmm:)) canım çok saol tatlım valla sırf moral verdiniz bana tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?