lostcum bena niye küstünkü yavrum valla heç bişeyden haberim yok bilmeden kırdıysam özür dilerim hayatım yaşlılığıma ve unutkanlığıma ver gülüm berrincim seni ben asla unutmam canım benim ama biliyorum sen buralardaydın okudum bugün seni ama bu iki kaçağımız var hiççççççççç sesleri çıkmadı hee bide cinocanda kayıp
şimdilik çevrimiçi gördüğüm zeynep ablam ve gulnurum iyi gecelerben de yatayım.öpüyorum tüm dukancıları.herkese iyi geceler dukanın fıstıkları
melocum tabikide çok merak ettim baktım ama bulamadım isminide bilmedimden başaramadım seni bulmayı anlıycan beceriksizim
Eki Görüntüle 251610
kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))
hihihihi ödevimin bitirmeyi tasarladığım kısmı bitirmeyi hedeflediğim tarihte bitti :)
çok şükür tam 1 saat önce son noktasını koydum :)
atakta halsizlik çok oluyo maalesef, protein ağırlıklı beslenme enerji açısından biraz eksiklik yaratıyo. Goji berry, maden suyu ve c vitamini takviyesi tavsiye ederim :)
kepeği de kontrol edebilmek için yoğurda katıp yiyebilirsin funda ablacım, ben tarçın ve biraz tatlandırıcı ve aromalarla tatlandırıyorum (dr. oetker'in vanilya aroması) ve öyle yiyorum. Pişirmeye vaktim yok çünkü artık ve pişince de besin değerlerinin, faydasının azaldığı konusunda bilgi edinmiştik sevgili vagus sayesinde. :)
başarılar diliyorum tekrardan :)
hocam, ben de part time olarak fakültemde çalışıyorum, çok doçentlik sınavına şahit oldum, allah yardımınız olsun vallla :)
görüyorum, hocalar hep geliyorlar, ellerinin terinden notları şıpır şıpr oluyo :)
size de başarılar, umuyorum ki alnınızın akıyla alıcaksınız doçentliğinizi :)
ve umuyorum ki ben de o günleri görücem :)))
eklemeyi unutmuşum, ben türk dil tarihi hakkında metinler inceliyorum hocam :)))
dilci olmak benim hedefim hihi
yeni edebiyat ve eski edebiyat da seviyorum ehehe hepsini seviyorum halk edebiyatı hariç, daha 2 senem var, henüz 3. sınıfım, ilerleyen dönemlerde karar vericem anabilim dalıma artık :)))
size de kolay gelsin :)))
Yeni Başlayan Arkadaşlar,
Atağın 3. günüydü, gece yattım uyuyamıyorum, midemde de bir kazıntı (bir kaç gün daha sürdü bu) resmen açım ve midemin iki duvarını birbirine yapışmış hissediyorum :)). Resmen acı çekiyorum. O sırada kendime şöyle dedim "Ya şimdi kalkıp ekmek arası peynir yiyeceğim ve hayatım boyunca şişman kalacağım ya da dişimi sıkıp 40 yaşımdan sonra normal kilolarıma ineceğim". Onca rejimden sonra ilk kez kendimi tuttum ve geç de olsa uyudum. Ertesi gün yeni bir gün başladı ve her şey daha kolay oldu.
O dönemde buradaki yazılar beni çok oyaladı.
Şimdi bünyem alıştı diyete. Zorlanmıyorum.
Bilmem bu yazdıklarım işinize yarar mı? İnşallah yarar.
Bir de uzun zamandır sizi görmeyenlerin tepkilerini bir görseniz..boğazınızdan bir lokma bile geçmez :))
Merhaba Melis, doçentlik sınavına ya da doktora yeterliğe mi hazırlanıyorsun?
kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))
ablana geçmiş olsun diliyorum.Allah zamanında sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
hoşgeldin ve başarılar dilerim.
benim dukan diyetinde bugün ilk günümdü. Kilom bu sabah 70.3 idi hedefim 58 kilo olmak.Atak evresini 5 gün yapacağım. Menümü aşağıda veriyorum fikrinizi söylerseniz sevinrim.
sabah: tatlandırıcılı yağsız sütlü bir kahve
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı kadar light beyaz peynir ve tatlandırıcılı çay
ara: 2 bardak light gazoz
akşam: 2-3 körili tavuk pirzola, 1 kase yağsız yoğurt
ara: 1 bardak yağsız süt, 4-5 çilek
1.5 lt su
eminecim bende aynen senin gibi düşünüyodum bendekiler hemde ne kalıcıydı yaklaşık 6 yıldır bu rakamları görememiştim..o yüzden beklentimi yüksek tutmuyodum 75 e bile razıydım...ama sahiden inanılmaz bi şekilde gidiyo arada duraklamalar oldu tabi ama düşündüğümden klay gitti yerleşikler bile...emin ol gidecek..ben 63 kiloyla hamile kalmıştım 87 le doğuma girdim...doğum temmuzdu ben haziranda 58 kiloydum hayatımda ilk kezz:) yani bence bekletini ne kadar fazla tutarsan sanırım beyne yerleşiyo öle yap sende cnm...bu arada oğlum 13 yaşında yeni deil yani:) ah bide dukanı o zamanlar öğrenseymişim şimdi kilo derdiyle uğraşmıyodum muhtemelen...neyse zararın neresinden dönsek kardır :)
çok çok güzel.çok moral buluyorum böyle hikayeler okuyunca.
benim şu an tek sıkıntım ayın 19 un dan sonra.yani okul açılacak .bakıcıyada yemek yapmak zorundayım.ona yarı kendime ayrı.ufaklığa ayrı yetişemem diye çok korkuyorum.seyir bitse güçlendirmede bayağı uzun sürecek çünkü.yağ koymassam yemekler birşeye pek benzemiyor.ee ben rejimdeyim ama bakıcımız dal gibi sende rejim yap diyememki.kafam karışık .bakalım nolacak.ama elimden geldiğince yetişmeye çalışacam.
eminecim Allah kolaylık versin sana şimdi gözünde büyüyor ama zayıfladıkça daha kolay gelecek inşallah ben yemek olayını hafta sonları yapıp yapıp dolaba atmayı düşünüyorum yoksa hafta içi dediğin gibi yetişmek zor oluyor eşim hayatta yağsız salçasız yemez onun içi ana yemekleri önceden yapayım bari dedim eklenecek basit şeyler ilave edilir nasıl olsa ha bi de pilavsız oturmaz benimki offf ne zor benim işim de
herkese iyi geceler light kola içmiştim dün çok ondan veremediğimi düşündüm bugün hiç içmedim ve yürüdüm yarım saate yakın hızlı tempo ama kendimi pek bi hafif hissettim hadi bakalım neler göreceğiz sabah tartılarda
Kızlarr bana yardımm edinn!!( ailem dukan dıyetıyle ılgılı kıtabı aldırmıyo annem kaldırdı bana kıtapla zayıflayamazsın kım zayıflamısta hah sen mı zayıflıycan dıo dıyet yapıym dedıgımde yumurta yenmez dıyo hergun balık tavuk yenmez dıyo cıldırmıs durumdaym yemeklerıde tereyaglı yapıyo sonrada zayıflayamazsn dıyo kasımda dügünümüz var zayıfla dıyo dıyet yapıyorm dedıgımdede alaya alıyo bana yardım edın ya ıntıhar edıcem yada aglaya aglaya gozlerımmı kor edıcem 18 oldum gıdıp kelepce taktırıyım dıyorm en azndan zayıflama ugrunda öldü desınler bana yardım edebılecek bırı var mı hatta özelden msnınızı yazarsanız daha kolay ulasırım 7 24 saat acık tlfndan gırdıgım ıcın (
valla deniyorum onlarıda yogurda tarcın eklıyorum falan guzelde oluyor ama bi anda lönk diye gene tatlı geliyor aklımatatlı krizlerine tarçınlı sıcak süt çok etkili hep meto hızlanıyo hem beynin tatlı yedim sanıyo.
Kızlarr bana yardımm edinn!!( ailem dukan dıyetıyle ılgılı kıtabı aldırmıyo annem kaldırdı bana kıtapla zayıflayamazsın kım zayıflamısta hah sen mı zayıflıycan dıo dıyet yapıym dedıgımde yumurta yenmez dıyo hergun balık tavuk yenmez dıyo cıldırmıs durumdaym yemeklerıde tereyaglı yapıyo sonrada zayıflayamazsn dıyo kasımda dügünümüz var zayıfla dıyo dıyet yapıyorm dedıgımdede alaya alıyo bana yardım edın ya ıntıhar edıcem yada aglaya aglaya gozlerımmı kor edıcem 18 oldum gıdıp kelepce taktırıyım dıyorm en azndan zayıflama ugrunda öldü desınler bana yardım edebılecek bırı var mı hatta özelden msnınızı yazarsanız daha kolay ulasırım 7 24 saat acık tlfndan gırdıgım ıcın (
iyi geceler dukanist beybiler :)
sadecam idol bebiş "MANKEN" kankişim yemin ederim 60tan yukarı göstermiyosun fotonda hayy maşşallah dedim gözlerim böleee belerdivallaa tütütü nazar değmesin ikonlar da gelmiş ii olmuş ya darısı beğen butonunun başına canım kankişim merak etmişsin beni bizim bi düğünümüz daha var onun hazırlıkları ile meşgulüz yardım vs. o yüzden benden pek hayır yok bu hafta ama motivasyonun için çok teşekkür ederim cancazım ben alttan alta mesajı alıyorum yılmak yok olacak bu iş ,,gene şöyle bi heybetimi gösterip bi endamımı sergilicem mecburen..melodinin eş tarafının tabiriyle meydan babayiğit görsün ayol
çok uykum var bebişler hemen yazıp çıkıyorum lostum benim senin mesajın ile de daha geniş bir zamanda ilgileniciim bebişim bekle beni
hepinize sevgilerimi sunuyorum cancaazlarım
beberongo bebişim canım benim hakklısın o mesaj bana yakışmıyo ama bu görüntü de yakışmıyo be beybim halledicem bu sorunu ben buna bi dur demek lazım olmaz böyle valla
vuvu ve yağmırım hala yokmuş ya merak ettim.. yolitamı gördüğüme sevindim,emine de gelmiş başka unuttuğum var mı? ha berrinim sakın ben deme sen buralarda olduğun için ben önceki mesajlarıma yazmamıştım yavyum seni, öperim hepinizi
neyse canlar daha geniş zamanlarda eski gırgır sohbetlerle bi arada olmak dileğiyle, beni özleyin anacımm byee
rumuz : sünnet anası
Akşam erken uyudum 10 falandı kendimi çok yorgun hissettim spor da yapamadım. Benim düzen gitti yine erken uyuyup gece oturmalarına başladım kendimi toparlamam lazım.
dünüm güzel geçti. Sebze yemek güzeldi 5 gün ataktan sonra.
sabah: peynir, jambon, domates, biber ve maydonoz yedim
arada: annemlerde yine kahvaltı oldu, menemen, peynir, 1 top dukan ekmeği (annem ablama ekmeğine kadar diyet yapıyor dedi:), yine domates.
öğlen: çok az somon ızgara, roka.
akşam: mantarlı domatesli biberli tavuk, salata.
işte böyle oldu benim günüm de.
Verdiğim kiloların (vermişsem tabi) basküle yansımaması sanırım motivasyonumu düşürdü, kendimi baklava kutusunun başında buldum sonra kendime gelip kutuyu kaldırdım hemen. Bakalım yarın yeni bir gün ne olacak.
Ben de 27 eylüle kadar çok acil iş çıkmazsa işe gitmeyeceğim, 3 haftam var, kilo vererek biraz şaşırtmak istiyorum herkesi. Ayrıca saçımı boyatıp kestireceğim de. Ekim başında gözümü çizdirip lensden de kurtulacağım. Sonra bebiş istiyorum 2.yi. Sonra eve dalacağım elden geçireceğim. Çok planım var. Ama bir o kadar da işim yoğun olacak, salı günleri gece dersim bile var, fırsat bulurum umarım herşeye.
merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 65 kg olmuşum bile :)
ps günündeyim
yemeyi planladıklarım
sabah yumurta peynir domates
öğle sebzeli tavuk yoğurt
akşam köfte salata
aralarda süt
Mrb bayanlarr bu dukan dıyetını nasıl yapıyorsunuz işe yarıyormu? Bende yapıyım dıyorum benıde aranıza alırmısınız bırkac topıkte herkez bırbırını tanıdıgı ııcn benı kaale alan olmadı bakalım bu topıkte kım yardım edıckk Cvplarınızı beklıyorumm :18::18:
tek kelimeyle süper kocaman bi tü tü tü maşşallah diyorum sana canım...ayrıca sanki 60 kg gibisin hiçde 71 durmuyosun...ben 10 kg verdim benim bile kollarımda sarkmalar oldu kol ayrı bi sorun gerçekten ....Eki Görüntüle 251610
hoşgeldiniz üzülmeyin bendeki hasar da 7günde 3kiloydu ama hemen yolladım hepsini
ohh ne güzel zayıflıyosunuz ya kitabı bulamıycam galiba int almamada izin yok lanet olsun kaldım yine kızlarr sabah kacta kalkıyosanız aksama kadar napıyosanız banada yazın ya( Biran önce zayıflamam gerekk ((
merhabalar önce teşekkürle başlayayım!! burada okuduklarımdan aldıım motivasyonla bu diyete başladım 81 den 74 e düştüm. en güzelide 3 hafta gibi kısa bi sürede:) çok iyi kilo verenler var aramızda umarım bende 55 i görürümm. yalnız tatlı derdi bende de var light sütle light puding yapıorum diyeti bozmaktan daha ideal bi yöntem.. herkese kolay gelsin!!
benim dukan diyetinde bugün ilk günümdü. Kilom bu sabah 70.3 idi hedefim 58 kilo olmak.Atak evresini 5 gün yapacağım. Menümü aşağıda veriyorum fikrinizi söylerseniz sevinrim.
sabah: tatlandırıcılı yağsız sütlü bir kahve
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı kadar light beyaz peynir ve tatlandırıcılı çay
ara: 2 bardak light gazoz
akşam: 2-3 körili tavuk pirzola, 1 kase yağsız yoğurt
ara: 1 bardak yağsız süt, 4-5 çilek
1.5 lt su
güselim yukarıda dukanı özetledim onlardan ilham alıp annnenin menülerini uydurabilirsin.hiç yapamıyosan normal yemekleri süzdürerek ye.kızartma tatlı yeme.ekmek yeme. yaşında küçük zaten biraz fazla hareket edersen inan verirsin. yürüyüş yapabilirsin müzikle dans edebilirsin....Kızlarr bana yardımm edinn!!( ailem dukan dıyetıyle ılgılı kıtabı aldırmıyo annem kaldırdı bana kıtapla zayıflayamazsın kım zayıflamısta hah sen mı zayıflıycan dıo dıyet yapıym dedıgımde yumurta yenmez dıyo hergun balık tavuk yenmez dıyo cıldırmıs durumdaym yemeklerıde tereyaglı yapıyo sonrada zayıflayamazsn dıyo kasımda dügünümüz var zayıfla dıyo dıyet yapıyorm dedıgımdede alaya alıyo bana yardım edın ya ıntıhar edıcem yada aglaya aglaya gozlerımmı kor edıcem 18 oldum gıdıp kelepce taktırıyım dıyorm en azndan zayıflama ugrunda öldü desınler bana yardım edebılecek bırı var mı hatta özelden msnınızı yazarsanız daha kolay ulasırım 7 24 saat acık tlfndan gırdıgım ıcın (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?