Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol ablacım teşekkür edrim bugün faturalar banka işleri ev işleri giremedim foruma pek.geçmişleri okuyup çıktım.çok duramadım.

Son düzenleme:
şimdilik çevrimiçi gördüğüm zeynep ablam ve gulnurum iyi geceler ben de yatayım.öpüyorum tüm dukancıları.herkese iyi geceler dukanın fıstıkları

iyi geceler dukanist beybiler :)
sadecam idol bebiş "MANKEN" kankişim yemin ederim 60tan yukarı göstermiyosun fotonda hayy maşşallah dedim gözlerim böleee belerdi vallaa tütütü nazar değmesin ikonlar da gelmiş ii olmuş ya darısı beğen butonunun başına canım kankişim merak etmişsin beni bizim bi düğünümüz daha var onun hazırlıkları ile meşgulüz yardım vs. o yüzden benden pek hayır yok bu hafta ama motivasyonun için çok teşekkür ederim cancazım ben alttan alta mesajı alıyorum yılmak yok olacak bu iş ,,gene şöyle bi heybetimi gösterip bi endamımı sergilicem mecburen..melodinin eş tarafının tabiriyle meydan babayiğit görsün ayol
çok uykum var bebişler hemen yazıp çıkıyorum lostum benim senin mesajın ile de daha geniş bir zamanda ilgileniciim bebişim bekle beni
hepinize sevgilerimi sunuyorum cancaazlarım
beberongo bebişim canım benim hakklısın o mesaj bana yakışmıyo ama bu görüntü de yakışmıyo be beybim halledicem bu sorunu ben buna bi dur demek lazım olmaz böyle valla
vuvu ve yağmırım hala yokmuş ya merak ettim.. yolitamı gördüğüme sevindim,emine de gelmiş başka unuttuğum var mı? ha berrinim sakın ben deme sen buralarda olduğun için ben önceki mesajlarıma yazmamıştım yavyum seni, öperim hepinizi
neyse canlar daha geniş zamanlarda eski gırgır sohbetlerle bi arada olmak dileğiyle, beni özleyin anacımm byee

rumuz : sünnet anası

Kızlarr bana yardımm edinn!! ( ailem dukan dıyetıyle ılgılı kıtabı aldırmıyo annem kaldırdı bana kıtapla zayıflayamazsın kım zayıflamısta hah sen mı zayıflıycan dıo dıyet yapıym dedıgımde yumurta yenmez dıyo hergun balık tavuk yenmez dıyo cıldırmıs durumdaym yemeklerıde tereyaglı yapıyo sonrada zayıflayamazsn dıyo kasımda dügünümüz var zayıfla dıyo dıyet yapıyorm dedıgımdede alaya alıyo bana yardım edın ya ıntıhar edıcem yada aglaya aglaya gozlerımmı kor edıcem 18 oldum gıdıp kelepce taktırıyım dıyorm en azndan zayıflama ugrunda öldü desınler bana yardım edebılecek bırı var mı hatta özelden msnınızı yazarsanız daha kolay ulasırım 7 24 saat acık tlfndan gırdıgım ıcın (

gerçektende süper söleyecek kelime bulamıyorum ayrıca elbisede çok güzel yakışmışta bende resim koyacaktım yüzümü karalayamadım en son halimi bende beceriksizim

canım çok tebrik ediyorum, koca bir alkış gönderdim farze. Bir şeyiplanladığın zamanda bitirmek gibi bir iç huzur varmıdır.
bede de bugün yani dün acayip bir enerji eksikliği vardı, vitaminimi unutmuşum ve goji berry yemedim bugün onların etkisi olabilir diye düşünüyorum, bir de uyukusuz kalıyorum sanırım. Ayrıca kilo verdiysem bu basküle yansımıyor onun moral bozukluğu da olabilir. Ne çok sebep varmış :))

ayyy canım sorma ben de çok korkuyorum, inşallah aslında başarılı bir geçmişim var, çevremdeki herkes pek ümitli benden bakalım hayırlısı. Heyecanıma yenilmezsem kolay değil 5 tanımadığın kişi. İnşallah görürsün tabi sistemli ve düzenli çalıştığın sürece görürsün, sen de bunu yapıyorsun. Çok güzel bir bölümün var, seçersin ABD daha çok zamanın var. Ben de 2. sınıfta karar vermiştim üniversitede kalmaya.

Olay budur işte, azim çok önemli. Hep azimli oluruz inşallah senin gibi.

Merhaba Melis, doçentlik sınavına ya da doktora yeterliğe mi hazırlanıyorsun?

doçentlik canım. Eser 5/5, sözlüye gireceğim.

kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))

çok güzel bir başarı sadecam. 30 kilo dile kolay, çok güzel görünüyorsun. Kayınvalidenin lafı aklımdan çıkmadı tüm gün güldüm, "kendi isteğiyle başladı" :))

ablana geçmiş olsun diliyorum.Allah zamanında sağlıklı ve hayırlı evlat versin.

hoşgeldin ve başarılar dilerim.

çok teşekkür ederim canım Amin.
Hoşbuldum.

bence kahvaltın az olmuş canım bir de çilek olmamış. Bir de yulaf yok.

çok doğu bir noktanın altını çizdin sadecam. Aslında hepimiz belki şu ya da bu yöntemle kilo verdik ama sonrasında hep geri aldık, bu noktaya kilitlenmeliyiz yani güzçlendirme ve korumaya. Umasrım hepimiz senin gibi başarılı oluruz.

bakıcı kendi yemeğini kendisi yapsa, benimki yapıyor. Kendisine ve bebeğine o yapsa. Ufak ufak alıştır istersen, korkutmadan :)) Kendini o kadar zorlama, bebeğin 8 aylıktı sanırım günde 2 kez uyuyordur, bol zamanı olur. Benimki başta tutturamıyordu damak tadımızı, şimdi pekala güzel yapıyor. Tavuk, makarna falan basit şeylerle başlattım, şimdi yaprak falan bile sarıyor :))

pilava dayanmak da zor canım yaa, seninki de zor sınav.
tartıya yansır inşallah, güzel uyanırsın.

canım bak sanırım yaşın çok küçük henüz. Bu şekilde ümitsizliğe kapılma. Evde tek yaşamayıp ailende destek olmayınca zor tabi biraz. Ama annenle konuşmayı dene, onun tavsiyesi nedir, hayat tecrübesi var ondan yararlanmak lazım, nasıl bir diyet yapabilirim benim için neler yapabilirsin diye sor. Dukan olması şart değil, evde ne piştiyse öğünlerini biraz düzenleyip, ekmeği azaltıp, suyu arttırıp da kilo verebilirsin. Onlar sana uymuyorsa sen onlara uyacaksın. Bir daha böyle laflar etme, intihar falan hiç yakışmıyor daha genceciksin.
Annenle konuş sonra yaz buraya elimizden geldiğince yardım ediriz sana. Hadi bakalım toparlan bu moral bozukluğuyla diyetler de işe yaramaz zaten.

Akşam erken uyudum 10 falandı kendimi çok yorgun hissettim spor da yapamadım. Benim düzen gitti yine erken uyuyup gece oturmalarına başladım kendimi toparlamam lazım.

dünüm güzel geçti. Sebze yemek güzeldi 5 gün ataktan sonra.
sabah: peynir, jambon, domates, biber ve maydonoz yedim
arada: annemlerde yine kahvaltı oldu, menemen, peynir, 1 top dukan ekmeği (annem ablama ekmeğine kadar diyet yapıyor dedi:), yine domates.
öğlen: çok az somon ızgara, roka.
akşam: mantarlı domatesli biberli tavuk, salata.

işte böyle oldu benim günüm de.

Verdiğim kiloların (vermişsem tabi) basküle yansımaması sanırım motivasyonumu düşürdü, kendimi baklava kutusunun başında buldum sonra kendime gelip kutuyu kaldırdım hemen. Bakalım yarın yeni bir gün ne olacak.

Ben de 27 eylüle kadar çok acil iş çıkmazsa işe gitmeyeceğim, 3 haftam var, kilo vererek biraz şaşırtmak istiyorum herkesi. Ayrıca saçımı boyatıp kestireceğim de. Ekim başında gözümü çizdirip lensden de kurtulacağım. Sonra bebiş istiyorum 2.yi. Sonra eve dalacağım elden geçireceğim. Çok planım var. Ama bir o kadar da işim yoğun olacak, salı günleri gece dersim bile var, fırsat bulurum umarım herşeye.

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 65 kg olmuşum bile :)

ps günündeyim
yemeyi planladıklarım

sabah yumurta peynir domates

öğle sebzeli tavuk yoğurt

akşam köfte salata

aralarda süt

tatlı krizlerine tarçınlı sıcak süt çok etkili hep meto hızlanıyo hem beynin tatlı yedim sanıyo.
valla deniyorum onlarıda yogurda tarcın eklıyorum falan guzelde oluyor ama bi anda lönk diye gene tatlı geliyor aklıma umarım bunu aşarım..

canım anneler ne yazıkki böylee kilo aldın soyle yap boyle yap derler bişey yapcak olsan buna karışırlar bende sırf bu yuzden annemın yanına aksam gidiyorum cunkı boyler bi diyet yaptıgımı soylemedım saglıklı bişeyler yaptıgımı sanıyor..
diyet yaptgımı bile bile bana hadi tantuni yiyelim diyor olmaz diyorum aa kzım sende abartıyorsun bi taneden bişey olmaz diyor
aksam yanına gittim tatlı var dondurma var illa ye diyor ay cıldırcamtım nerdeyse
duusndumde pek fazla diyet yapmadım ama ne zaman yapacak olsam annem engel olmustu bu halleryle :))
sen kelepceyi falan bosver su anda bu diyeti yapmanda zor görunuyor sen daha saglıklı bişeyler yap yaşın itibari ilede dogrusu bu bence canım

5. gunum ve bugun tartıda değişiklik yok..bugun tavuk yemeliyim sanırım :)

fıstığım günaydın Allah sana uzun ömür versin emi beni güldürdün sabah sabah ya

canım benim inşallah istediğin gibi olur herşey

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 65 kg olmuşum bile :)

ps günündeyim
yemeyi planladıklarım

sabah yumurta peynir domates

öğle sebzeli tavuk yoğurt

akşam köfte salata

aralarda süt

çok güzel, benim bugün 5. günüm ve toplam 2.100 verdim haş.yumurtamı yemeye gidiyorum öpüldünüz hepiniz, iyi ki varsınız şekerler::

hoşgeldin canım,
bende yeniyim bugün 2. günüm bi sıkıntı yok cok şükür:)boy kilo ne durumda senin,benim yol uzun

tek kelimeyle süper kocaman bi tü tü tü maşşallah diyorum sana canım...ayrıca sanki 60 kg gibisin hiçde 71 durmuyosun...ben 10 kg verdim benim bile kollarımda sarkmalar oldu kol ayrı bi sorun gerçekten ....

hoşgeldiniz üzülmeyin bendeki hasar da 7günde 3kiloydu ama hemen yolladım hepsini

hoşbulduk canım...dün burayı okuyunca üzüntüm geçti canım...dün biraz pro ağırlıklı beslendim akşamda misafirlikte karpuz yememe rağmen bu sabah 1 kg ı gitmiş bile...dersimi aldım bi daha dikkatli davranacağım...güçlendirmeye geçene kadar....

güselim internette blog var kitabın özeti niteliğinde.yorumları falan oku... ayrıca facede de dukan diyeti tarifleri var ekle...biz normal yaşantımızı sürdürüyoruz hiç bir değişiklik yapmadan..ramazanda orucu bile tuttum ben mesela... hayatından yağı, karbonhidratı (ekmek,makarna ,Pilav vb), meyveyi, şekeri çıkarıyosun,protein ağırlıklı besleniyosun... (süt,yoğurt,peynir, tavuk, Yağsız et, kıyma, vb )
bide hayatına daha önce hiç duymadığın :))) yulaf kepeğini, spelendayı (tatlandırıcı) , goji berryi, aromaları sokuyosun ve yaşayıp gidiyosun.anaaa bi bakmışsın kilolar uçup gitmiş... birgün protein,bir günde buna sebze ekliyosun.sebzeler ( domates,salatalık,biber, kabak,patlıcan,lahana,ıspanak,taze fasulye,pırasa,marul soğan sarımsak,yeşillikler vb.) bakliyatlar yasak... bu ana temayı aklına sok uymaya çalış güselim.. bol şanslar....

tebrik ederim çok iyi vermişsin ....bende 81.5 le başladım3 haftada 6 kg verdim,2 ayda 10kg oldu.ama şu ara bi alıyorum bi veriyorum.yani bundan sonrasında zorlanıyo insan,spora başladım şimdi...

canım bence biraz az menün.miktarı yani biraz daha arttırabilirsin.ayrıca yulaf kepeğini ve gojy berry i mutlaka ekle. sürdürülebirlik için.ekmek karbonhidrat isteğini yulaf kepeğiyle telafi ediyosun . şuan gerek olmasa bile bi kaç hafta sonra sıkılıyosun değişik şeyler istiyosun bunlarla çeşitlendirebilirsin menülerini...

güselim yukarıda dukanı özetledim onlardan ilham alıp annnenin menülerini uydurabilirsin.hiç yapamıyosan normal yemekleri süzdürerek ye.kızartma tatlı yeme.ekmek yeme. yaşında küçük zaten biraz fazla hareket edersen inan verirsin. yürüyüş yapabilirsin müzikle dans edebilirsin....

herkeslere merhabaaa

dün regl oldum öğleden sonra çok kötüydüm siteye giremedim akşam tam geçmişi okuyayım diye oturmuştum telefon geldi misafir geldi yine giremedim, bugünde çok işim var ühühühüh ne zaman okuycam neler kaçırdım çok merak ediyorum vuvuyu göremedim sanki dün falanda dönmedi mi acaba haberiniz var mı? Sadece ablacım fotonu gördüm tam ona cevap yazıcaktım zaten akşam telefon geldiğinde :)) vallahi maşallah tu tuu tuuu abla demek gelmedi içimden fotonu gördükten sonra eşinin seni neden bu kadar kıskandığına şaşmamak gerek sanırım

Bebeğemm bu arada seninde cevabını okudum vallahi iyi ki 57 de gittim köye yoksa bilmiyorum kaçla dönerdim ama dün regl oldum bu hafta biraz daha inerim diye düşünüyorum bi de geçmedim güçlendirmeye seyirden devam ediyorum 5+5 le nasılsa ara vermiştim ya şimdi sıkılana kadar bi müddet daha gidiyim, aaaa bir de bugünden itibaren eşimde dukana başladı sabah birlikte yaptık kahvaltımızı ona da ekmek kek yaptım yanına verdim işte yesin diye öğlen yemeklerinden şüpheliyim biraz ama yine de yavaşta verse vericek artık 98 kiloya geldi 29 yaşında, boyu uzun olduğundan hedefi 85 e düşmek bakalım ne kadar sürede vericek eşi dukancı olanlardan destek bekliyoruz artık deneyimlerinizi paylaşırsınız benimle de, akşam bende puding yapacağım kendisi abur cubura pek bir düşkün olduğundan tv karşısında falan sürekli bişeyler yemesi gerek gibi hissediyor yoğurtlu dondurmalar pudingler derken bir şekilde idare edeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…