hoşgeldin canım,
bende yeniyim bugün 2. günüm bi sıkıntı yok cok şükür:)boy kilo ne durumda senin,benim yol uzun
tek kelimeyle süper kocaman bi tü tü tü maşşallah diyorum sana canım...ayrıca sanki 60 kg gibisin hiçde 71 durmuyosun...ben 10 kg verdim benim bile kollarımda sarkmalar oldu kol ayrı bi sorun gerçekten ....
hoşbulduk canım...dün burayı okuyunca üzüntüm geçti canım...dün biraz pro ağırlıklı beslendim akşamda misafirlikte karpuz yememe rağmen bu sabah 1 kg ı gitmiş bile...dersimi aldım bi daha dikkatli davranacağım...güçlendirmeye geçene kadar....
güselim internette blog var kitabın özeti niteliğinde.yorumları falan oku... ayrıca facede de dukan diyeti tarifleri var ekle...biz normal yaşantımızı sürdürüyoruz hiç bir değişiklik yapmadan..ramazanda orucu bile tuttum ben mesela... hayatından yağı, karbonhidratı (ekmek,makarna ,Pilav vb), meyveyi, şekeri çıkarıyosun,protein ağırlıklı besleniyosun... (süt,yoğurt,peynir, tavuk, Yağsız et, kıyma, vb )
bide hayatına daha önce hiç duymadığın :))) yulaf kepeğini, spelendayı (tatlandırıcı) , goji berryi, aromaları sokuyosun ve yaşayıp gidiyosun.anaaa bi bakmışsın kilolar uçup gitmiş... birgün protein,bir günde buna sebze ekliyosun.sebzeler ( domates,salatalık,biber, kabak,patlıcan,lahana,ıspanak,taze fasulye,pırasa,marul soğan sarımsak,yeşillikler vb.) bakliyatlar yasak... bu ana temayı aklına sok uymaya çalış güselim.. bol şanslar....
tebrik ederim çok iyi vermişsin ....bende 81.5 le başladım3 haftada 6 kg verdim,2 ayda 10kg oldu.ama şu ara bi alıyorum bi veriyorum.yani bundan sonrasında zorlanıyo insan,spora başladım şimdi...
canım bence biraz az menün.miktarı yani biraz daha arttırabilirsin.ayrıca yulaf kepeğini ve gojy berry i mutlaka ekle. sürdürülebirlik için.ekmek karbonhidrat isteğini yulaf kepeğiyle telafi ediyosun . şuan gerek olmasa bile bi kaç hafta sonra sıkılıyosun değişik şeyler istiyosun bunlarla çeşitlendirebilirsin menülerini...
güselim yukarıda dukanı özetledim onlardan ilham alıp annnenin menülerini uydurabilirsin.hiç yapamıyosan normal yemekleri süzdürerek ye.kızartma tatlı yeme.ekmek yeme. yaşında küçük zaten biraz fazla hareket edersen inan verirsin. yürüyüş yapabilirsin müzikle dans edebilirsin....
:) tamam cnm ben senin için söledim hani kilo verme hızın düşer die biliyosan sorun yok:)sadeca biliyorum atak evresinde meyve sebze yasak.kitabı okudum başlamadan öncew.ama ben et sevmeyen biri olarak çok eksikliğini hissettim ve de bahçemdeki o kocaman çileklere hayır diyemedim.bıundan sonra yok böyle birşey!!!!
iyi geceler dukanist beybiler :)
sadecam idol bebiş "MANKEN" kankişim yemin ederim 60tan yukarı göstermiyosun fotonda hayy maşşallah dedim gözlerim böleee belerdivallaa tütütü nazar değmesin ikonlar da gelmiş ii olmuş ya darısı beğen butonunun başına canım kankişim merak etmişsin beni bizim bi düğünümüz daha var onun hazırlıkları ile meşgulüz yardım vs. o yüzden benden pek hayır yok bu hafta ama motivasyonun için çok teşekkür ederim cancazım ben alttan alta mesajı alıyorum yılmak yok olacak bu iş ,,gene şöyle bi heybetimi gösterip bi endamımı sergilicem mecburen..melodinin eş tarafının tabiriyle meydan babayiğit görsün ayol
çok uykum var bebişler hemen yazıp çıkıyorum lostum benim senin mesajın ile de daha geniş bir zamanda ilgileniciim bebişim bekle beni
hepinize sevgilerimi sunuyorum cancaazlarım
beberongo bebişim canım benim hakklısın o mesaj bana yakışmıyo ama bu görüntü de yakışmıyo be beybim halledicem bu sorunu ben buna bi dur demek lazım olmaz böyle valla
vuvu ve yağmırım hala yokmuş ya merak ettim.. yolitamı gördüğüme sevindim,emine de gelmiş başka unuttuğum var mı? ha berrinim sakın ben deme sen buralarda olduğun için ben önceki mesajlarıma yazmamıştım yavyum seni, öperim hepinizi
neyse canlar daha geniş zamanlarda eski gırgır sohbetlerle bi arada olmak dileğiyle, beni özleyin anacımm byee
rumuz : sünnet anası
gerçektende süper söleyecek kelime bulamıyorum ayrıca elbisede çok güzel yakışmışta bende resim koyacaktım yüzümü karalayamadım en son halimi bende beceriksizim
canım çok tebrik ediyorum, koca bir alkış gönderdim farze. Bir şeyiplanladığın zamanda bitirmek gibi bir iç huzur varmıdır.
bede de bugün yani dün acayip bir enerji eksikliği vardı, vitaminimi unutmuşum ve goji berry yemedim bugün onların etkisi olabilir diye düşünüyorum, bir de uyukusuz kalıyorum sanırım. Ayrıca kilo verdiysem bu basküle yansımıyor onun moral bozukluğu da olabilir. Ne çok sebep varmış :))
ayyy canım sorma ben de çok korkuyorum, inşallah aslında başarılı bir geçmişim var, çevremdeki herkes pek ümitli benden bakalım hayırlısı. Heyecanıma yenilmezsem kolay değil 5 tanımadığın kişi. İnşallah görürsün tabi sistemli ve düzenli çalıştığın sürece görürsün, sen de bunu yapıyorsun. Çok güzel bir bölümün var, seçersin ABD daha çok zamanın var. Ben de 2. sınıfta karar vermiştim üniversitede kalmaya.
Olay budur işte, azim çok önemli. Hep azimli oluruz inşallah senin gibi.
doçentlik canım. Eser 5/5, sözlüye gireceğim.
çok güzel bir başarı sadecam. 30 kilo dile kolay, çok güzel görünüyorsun. Kayınvalidenin lafı aklımdan çıkmadı tüm gün güldüm, "kendi isteğiyle başladı" :))
çok teşekkür ederim canım Amin.
Hoşbuldum.
bence kahvaltın az olmuş canım bir de çilek olmamış. Bir de yulaf yok.
çok doğu bir noktanın altını çizdin sadecam. Aslında hepimiz belki şu ya da bu yöntemle kilo verdik ama sonrasında hep geri aldık, bu noktaya kilitlenmeliyiz yani güzçlendirme ve korumaya. Umasrım hepimiz senin gibi başarılı oluruz.
bakıcı kendi yemeğini kendisi yapsa, benimki yapıyor. Kendisine ve bebeğine o yapsa. Ufak ufak alıştır istersen, korkutmadan :)) Kendini o kadar zorlama, bebeğin 8 aylıktı sanırım günde 2 kez uyuyordur, bol zamanı olur. Benimki başta tutturamıyordu damak tadımızı, şimdi pekala güzel yapıyor. Tavuk, makarna falan basit şeylerle başlattım, şimdi yaprak falan bile sarıyor :))
pilava dayanmak da zor canım yaa, seninki de zor sınav.
tartıya yansır inşallah, güzel uyanırsın.
canım bak sanırım yaşın çok küçük henüz. Bu şekilde ümitsizliğe kapılma. Evde tek yaşamayıp ailende destek olmayınca zor tabi biraz. Ama annenle konuşmayı dene, onun tavsiyesi nedir, hayat tecrübesi var ondan yararlanmak lazım, nasıl bir diyet yapabilirim benim için neler yapabilirsin diye sor. Dukan olması şart değil, evde ne piştiyse öğünlerini biraz düzenleyip, ekmeği azaltıp, suyu arttırıp da kilo verebilirsin. Onlar sana uymuyorsa sen onlara uyacaksın. Bir daha böyle laflar etme, intihar falan hiç yakışmıyor daha genceciksin.
Annenle konuş sonra yaz buraya elimizden geldiğince yardım ediriz sana. Hadi bakalım toparlan bu moral bozukluğuyla diyetler de işe yaramaz zaten.
tek kelimeyle süper kocaman bi tü tü tü maşşallah diyorum sana canım...ayrıca sanki 60 kg gibisin hiçde 71 durmuyosun...ben 10 kg verdim benim bile kollarımda sarkmalar oldu kol ayrı bi sorun gerçekten ....
hoşbulduk canım...dün burayı okuyunca üzüntüm geçti canım...dün biraz pro ağırlıklı beslendim akşamda misafirlikte karpuz yememe rağmen bu sabah 1 kg ı gitmiş bile...dersimi aldım bi daha dikkatli davranacağım...güçlendirmeye geçene kadar....
güselim internette blog var kitabın özeti niteliğinde.yorumları falan oku... ayrıca facede de dukan diyeti tarifleri var ekle...biz normal yaşantımızı sürdürüyoruz hiç bir değişiklik yapmadan..ramazanda orucu bile tuttum ben mesela... hayatından yağı, karbonhidratı (ekmek,makarna ,Pilav vb), meyveyi, şekeri çıkarıyosun,protein ağırlıklı besleniyosun... (süt,yoğurt,peynir, tavuk, Yağsız et, kıyma, vb )
bide hayatına daha önce hiç duymadığın :))) yulaf kepeğini, spelendayı (tatlandırıcı) , goji berryi, aromaları sokuyosun ve yaşayıp gidiyosun.anaaa bi bakmışsın kilolar uçup gitmiş... birgün protein,bir günde buna sebze ekliyosun.sebzeler ( domates,salatalık,biber, kabak,patlıcan,lahana,ıspanak,taze fasulye,pırasa,marul soğan sarımsak,yeşillikler vb.) bakliyatlar yasak... bu ana temayı aklına sok uymaya çalış güselim.. bol şanslar....
tebrik ederim çok iyi vermişsin ....bende 81.5 le başladım3 haftada 6 kg verdim,2 ayda 10kg oldu.ama şu ara bi alıyorum bi veriyorum.yani bundan sonrasında zorlanıyo insan,spora başladım şimdi...
canım bence biraz az menün.miktarı yani biraz daha arttırabilirsin.ayrıca yulaf kepeğini ve gojy berry i mutlaka ekle. sürdürülebirlik için.ekmek karbonhidrat isteğini yulaf kepeğiyle telafi ediyosun . şuan gerek olmasa bile bi kaç hafta sonra sıkılıyosun değişik şeyler istiyosun bunlarla çeşitlendirebilirsin menülerini...
güselim yukarıda dukanı özetledim onlardan ilham alıp annnenin menülerini uydurabilirsin.hiç yapamıyosan normal yemekleri süzdürerek ye.kızartma tatlı yeme.ekmek yeme. yaşında küçük zaten biraz fazla hareket edersen inan verirsin. yürüyüş yapabilirsin müzikle dans edebilirsin....
selam canımmm günaydın sanada yolitammerhaba kızlar günaydınn
herkeslere merhabaaa
dün regl oldum öğleden sonra çok kötüydüm siteye giremedim akşam tam geçmişi okuyayım diye oturmuştum telefon geldi misafir geldi yine giremedim, bugünde çok işim var ühühühüh ne zaman okuycam neler kaçırdım çok merak ediyorumvuvuyu göremedim sanki dün falanda dönmedi mi acaba haberiniz var mı? Sadece ablacım fotonu gördüm tam ona cevap yazıcaktım zaten akşam telefon geldiğinde :)) vallahi maşallah tu tuu tuuu abla demek gelmedi içimden fotonu gördükten sonra eşinin seni neden bu kadar kıskandığına şaşmamak gerek sanırım
Günaydın kızlarya penac artık gelmiyomu haberiniz varmı en son eski erkek arkadaşı barışmak istemişti falan o ara düğün falan derken giremedim çok birikince okuyamamıştım bayadır göremedim onu. vuvuuşda yok ortalıklarda,hayırlısıyla dönmüştür umarım evine
canım günaydın..penac baya oldu bi uğradı affetmediğini söyledi..erkek arkadaşı çok ısrar etmiş ama bizimki kabul etmemiş...en son durum böyleydi ama şimdi bilemiyorum cnm...hiç uğramıyo bide kahverengi ve dukan vardı onlarda yok epeydir...
merhaba ben atak evremin 5. günündeyim. 66,1 den 64,1 e indim. normalde 3 gün atak yapmam öneriliyordu ama 5 gün yapabilirm diye düşündüm. ilk gün hariç diğer günler baya bi kaçamak yaptım, çok pişmanım. dünde dayanamadım ve börekcileri nestea ile götürdüm sonra en tatlısından bi elma yedim ah ahhh :84: neyse bugün atak evremin son günü. siparişini verdiğim ylaf kepeğim hala gelmdei. tatlandırıcıma ise bugün kavuştum neden daha önce yoktu ki bu :84: arada spor da yapmadım ben hiç, bugün son gün atakta ve sıkı tutmayı planlıyorum, sporda yaıcam. sizce atağı 6 güne çeksem bi zararı olur mu, halsizlik ve açlık belirtilerimde geçti hem.
Bu arada kızlar tahlil yaptırmaya gittim, sonuçlar öğleden sonra belli olucakama dahiliye doktoru öldürdü gülmekten ya, diet yaptım diyorum işe yaradımı diyor, kaldırıyor ayağa yaramış baya öyle gözüküyor falan dedi yanındaki sekreter baya kiloluydu o sordu hangi dieti yaptınız diye anlattım uzunca, kadında dukana başlamaya karar verdi,aç kalmıyorsunuz diyince kafasına yattı diyet
Bu arada kızlar deridoktoru cildiye doktoru dimiyani ben öyle düşündüm neyse özelden mesaj göndereyim ben en iyisi
canım benim inşallah istediğin gibi olur herşey
çok güzel, benim bugün 5. günüm ve toplam 2.100 verdim haş.yumurtamı yemeye gidiyorum öpüldünüz hepiniz, iyi ki varsınız şekerler::
Yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkurler bunları dıkkate alıcam zaten yasak olan seylerın bı kısmını yemıyorum secıcı oldugm ıcın dedıklerınızı yapıcam sagolun
canım çok teşekkür ederim meliscim...nisan için söylediklerine kesinlikle katılıyorum...asla yakışmıyo bu sözler 18 yaşında bi kıza...duymamış olalım bak bize koca kazık kadınlar becerdik zayıflamayı siz bide gençsiniz..(burda bizi ezikledim ama idare edin kızlar)
canım benim çok saol yasemincim:)) valla adamı bi hırs bastıki sorma:) bu arada eşinde dukancı olmuş hayırlı olsun cnm...emin ol karı koca yapınca çok daha başarılı oluyo diyetler..hemde kolay ona ilave yemek yapmak zorunda kalmıyosun...bugğn tam bir ay oldu eşimin başlangıcı 6.300 verdi benimkide 100 le başladı hedef 85 kısmetse aralıkta biticek..eşim fazla aburcubur sevmez fakat her akşam 2 paket çekirdek yemeden oturmazdı bide çaya kahveye inanılmaz şeker katardı...zorlanıyo tabi biraz ama zayıfladıkca hiç bozma lafı falan etmiyo...bende yanına ekmek ve peyir koyuyorum aralarda onu yiyo işyerinde...öğlende dönerden ve tavuk ızgaradan başka şansı yok mecburen onlardan yiyo...bide haftada 5 gün aşırı tempolu yürüyo 1.5 saat...eminim eniştede çok başarılı olacak erkekler daha kolay veriyo kiloları:)
ya genç olmak bi işe yaramıyo benim için 18 yaş sadece bir rakam oldu kendımı 63 sanıyorum :) evde otura otura gıttıkce anneme benzemeye basladım panıkatak oldum inş zayıflayabillrim ne yapacagımı bılmesemde ıykı varsınızz
merhaba ben atak evremin 5. günündeyim. 66,1 den 64,1 e indim. normalde 3 gün atak yapmam öneriliyordu ama 5 gün yapabilirm diye düşündüm. ilk gün hariç diğer günler baya bi kaçamak yaptım, çok pişmanım. dünde dayanamadım ve börekcileri nestea ile götürdüm sonra en tatlısından bi elma yedim ah ahhh :84: neyse bugün atak evremin son günü. siparişini verdiğim ylaf kepeğim hala gelmdei. tatlandırıcıma ise bugün kavuştum neden daha önce yoktu ki bu :84: arada spor da yapmadım ben hiç, bugün son gün atakta ve sıkı tutmayı planlıyorum, sporda yaıcam. sizce atağı 6 güne çeksem bi zararı olur mu, halsizlik ve açlık belirtilerimde geçti hem.
Bu arada kızlar tahlil yaptırmaya gittim, sonuçlar öğleden sonra belli olucakama dahiliye doktoru öldürdü gülmekten ya, diet yaptım diyorum işe yaradımı diyor, kaldırıyor ayağa yaramış baya öyle gözüküyor falan dedi yanındaki sekreter baya kiloluydu o sordu hangi dieti yaptınız diye anlattım uzunca, kadında dukana başlamaya karar verdi,aç kalmıyorsunuz diyince kafasına yattı diyet
Bu arada kızlar deridoktoru cildiye doktoru dimiyani ben öyle düşündüm neyse özelden mesaj göndereyim ben en iyisi
Ne tahlili yaptırdın cnm ya bende yarın gidip yaptırıyım banada anlat kadındoguma gıdıp hormon tahlılımı yaptırdın mı? Ve cıldıyecıyede mı gıdılıo?
inşallah canım, hayatım plan yapmakla geçiyor. Beynim duracak gibi oluyor bazen :))
çok güzel kilovermişsin maşallah. Sanırım benim şişler de inmeye başladı bugün 67.5 oldum, bugün 7. günüm toplamda 1.300 farketmiş. Hızlanır artık herhalde.
kolay gelsin canım
rica ederim canım. Aaaa neden öyle diyorsun bize biz de kendimizi 18 hissediyoruz ama dimi. Zaten iyice zayıflayınca gençler kotlarımızı da yırtar giyiniriz anlaşılmaz.
Benim oda arkadaşım var benden 10 yaş büyük yani 42 yaşında. 8 yıllık evliydi boşandı 3 yıl önce, kilosu vardı bayaa sanırım 75 falandı, boşandıktan sonra kendine çok baktı, beni çok kıskanırdı giydiklerin çok yakışıyor derdi hep. O zayıflamaya başladı ben hamile kaldım kilo aldım. O şimdi 54 kilolarda falan hiç yaşını göstermiyor şimdi ben kiloluyum hayat tersine döndü adeta. Giydikleri çok yakışıyor azıcık da kıskanıyorum yani. Ama çok yavaş verdi, çok da güzel korudu maşallah kilo almadı kaç yıldır.
hayatım üniversite düşünmüyormusun? çalış hırs yap kendini at bir bölüme, hayatını düzene sok. Evde oturduğun için bu sıkıntıların, sen kendi hayatını kurmaya çalış bak herşey ne kadar güzl olacak.
çok güzel kilo vermişsin ama kaçamakların olmasa ne kadar verirdin tahmin et.
bir dukancı daha oldu desene, buranın adresinide verseydin. Sonuçların güzel çıkar umarım.
Kadındoğumla ne alakası var canım yadahiliye doktoru diye yazmıştım ama dikkat etmedin sanırım ,dahiliye doktoru hormon testlerini,kan değerlerine kısacası tüm tahlillerine bakıyor, ben diyete başlarken yaptırmamıştım, öyle kolestrol falan yok bende yaşımda genç olunca yaptırmaya gerek duymamıştım ama şimdi uzunca bir süre protein ağırlıklı beslenince meyvede yemeyince tahlil yaptırma gereği duydum.
Cildiye olayına gelince o apayrı bir konu, deridoktoruna başka birşey için danışacaktım da....
bişey değil tatlım... buradaki kişilerden daha çok seni anlayan olmaz bunu unutma...ama sende hırs yap kendine uğraş bul ama hareketli uğraşlar olsun..anneni hiç kafana takma:))))Yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkurler bunları dıkkate alıcam zaten yasak olan seylerın bı kısmını yemıyorum secıcı oldugm ıcın dedıklerınızı yapıcam sagolun
bence sen seyire geç güselim... 2 kg vermişsin atakta o kadar veriliyor zaten. kendine işkence etme kilon fazla değil ...seyirde biraz gayretle gider hepsi merak etme canım... bide kaçamak herkes yapıyor ama meyve yada 1-2 kuruyemiş kaçamağım oluyor benim.. onlar biraz daha masum kalıyo senin böreklerin yanında :)))merhaba ben atak evremin 5. günündeyim. 66,1 den 64,1 e indim. normalde 3 gün atak yapmam öneriliyordu ama 5 gün yapabilirm diye düşündüm. ilk gün hariç diğer günler baya bi kaçamak yaptım, çok pişmanım. dünde dayanamadım ve börekcileri nestea ile götürdüm sonra en tatlısından bi elma yedim ah ahhh :84: neyse bugün atak evremin son günü. siparişini verdiğim ylaf kepeğim hala gelmdei. tatlandırıcıma ise bugün kavuştum neden daha önce yoktu ki bu :84: arada spor da yapmadım ben hiç, bugün son gün atakta ve sıkı tutmayı planlıyorum, sporda yaıcam. sizce atağı 6 güne çeksem bi zararı olur mu, halsizlik ve açlık belirtilerimde geçti hem.
haklısın galiba :26: en baştan başlayacam öyleyse, teşekkür ederim gülümseee2 gün yapıp bir gün bozup sonra tekrar başlıyım derseniz olmaz bencekeşke atağı size denildiği gibi 3 gün tutsaymışsınız, tarifler bölümüne göz atın, canınız ne çekiyorsa ordan yapın gerçi tariflerin çoğu için yulaf kepeği gerekiyor,nestea yerine light kola için mesela,börek tarifleri var onlardan yapın kendinize ve bir daha bozmamak üzere diete başlayın,en önemlisi atağın kaçamaksız yapılması, ve siz böyle atağı uzattıkça vücudunuza zarar vermiş oluyorsunuz, anladığım kadarıyla siz sadece ilk gün saf pro almışsınız diğer günler kaçamaklar var ,bugünden başlayıp 3 gün atak yapıp devam edin dietinize....
sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?