Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım,
bende yeniyim bugün 2. günüm bi sıkıntı yok cok şükür:)boy kilo ne durumda senin,benim yol uzun

Benim yolda çok uzun merak etme 2 gün olucak dıyete baslayalı boyum 1.68 kilo 120 görüldügü gibi bakalıım neler oluck her ay 15 kılo versek ohh ne guzel olur :):):)

Yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkurler bunları dıkkate alıcam zaten yasak olan seylerın bı kısmını yemıyorum secıcı oldugm ıcın dedıklerınızı yapıcam sagolun

Günaydın kızlar ya penac artık gelmiyomu haberiniz varmı en son eski erkek arkadaşı barışmak istemişti falan o ara düğün falan derken giremedim çok birikince okuyamamıştım bayadır göremedim onu. vuvuuşda yok ortalıklarda,hayırlısıyla dönmüştür umarım evine

:) tamam cnm ben senin için söledim hani kilo verme hızın düşer die biliyosan sorun yok:)

allah seni napmasın deliiiiii çok alemsin kankişm yaaa sünnet anasııı tatlım çok teşekkür ederim iltifatların için...hah şöle eski moduna geri dönmüşsün çooook sevindim tatlımm
gerçektende süper söleyecek kelime bulamıyorum ayrıca elbisede çok güzel yakışmışta bende resim koyacaktım yüzümü karalayamadım en son halimi bende beceriksizim

canım çok saol melodim uzun zaman sonra elbise giyebiliyorum artık:) yanlız annemin bahçe terlikleriyle çıktığımdan dışarı ayakları çektirmedim onları görseydiniz kopardınızz

canım çok teşekkür ederim meliscim...nisan için söylediklerine kesinlikle katılıyorum...asla yakışmıyo bu sözler 18 yaşında bi kıza...duymamış olalım bak bize koca kazık kadınlar becerdik zayıflamayı siz bide gençsiniz..(burda bizi ezikledim ama idare edin kızlar)

emocum çok saol tşkr ederim valla kızlar mahcup ettiniz beni çok güsel sözler söyleyerek hepinize teşkrler
merhaba kızlar günaydınn
selam canımmm günaydın sanada yolitam

canım benim çok saol yasemincim:)) valla adamı bi hırs bastıki sorma:) bu arada eşinde dukancı olmuş hayırlı olsun cnm...emin ol karı koca yapınca çok daha başarılı oluyo diyetler..hemde kolay ona ilave yemek yapmak zorunda kalmıyosun...bugğn tam bir ay oldu eşimin başlangıcı 6.300 verdi benimkide 100 le başladı hedef 85 kısmetse aralıkta biticek..eşim fazla aburcubur sevmez fakat her akşam 2 paket çekirdek yemeden oturmazdı bide çaya kahveye inanılmaz şeker katardı...zorlanıyo tabi biraz ama zayıfladıkca hiç bozma lafı falan etmiyo...bende yanına ekmek ve peyir koyuyorum aralarda onu yiyo işyerinde...öğlende dönerden ve tavuk ızgaradan başka şansı yok mecburen onlardan yiyo...bide haftada 5 gün aşırı tempolu yürüyo 1.5 saat...eminim eniştede çok başarılı olacak erkekler daha kolay veriyo kiloları:)

canım günaydın..penac baya oldu bi uğradı affetmediğini söyledi..erkek arkadaşı çok ısrar etmiş ama bizimki kabul etmemiş...en son durum böyleydi ama şimdi bilemiyorum cnm...hiç uğramıyo bide kahverengi ve dukan vardı onlarda yok epeydir...

ya genç olmak bi işe yaramıyo benim için 18 yaş sadece bir rakam oldu kendımı 63 sanıyorum :) evde otura otura gıttıkce anneme benzemeye basladım panıkatak oldum inş zayıflayabillrim ne yapacagımı bılmesemde ıykı varsınızz

heh iyi yapmış walla evet ya onlarda yok geçenlerde bi dukan ı görmüştüm sanki ama kahverengi bayadır yok

merhaba ben atak evremin 5. günündeyim. 66,1 den 64,1 e indim. normalde 3 gün atak yapmam öneriliyordu ama 5 gün yapabilirm diye düşündüm. ilk gün hariç diğer günler baya bi kaçamak yaptım, çok pişmanım. dünde dayanamadım ve börekcileri nestea ile götürdüm sonra en tatlısından bi elma yedim ah ahhh :84: neyse bugün atak evremin son günü. siparişini verdiğim ylaf kepeğim hala gelmdei. tatlandırıcıma ise bugün kavuştum neden daha önce yoktu ki bu :84: arada spor da yapmadım ben hiç, bugün son gün atakta ve sıkı tutmayı planlıyorum, sporda yaıcam. sizce atağı 6 güne çeksem bi zararı olur mu, halsizlik ve açlık belirtilerimde geçti hem.

Son düzenleme:

2 gün yapıp bir gün bozup sonra tekrar başlıyım derseniz olmaz bencekeşke atağı size denildiği gibi 3 gün tutsaymışsınız, tarifler bölümüne göz atın, canınız ne çekiyorsa ordan yapın gerçi tariflerin çoğu için yulaf kepeği gerekiyor,nestea yerine light kola için mesela,börek tarifleri var onlardan yapın kendinize ve bir daha bozmamak üzere diete başlayın,en önemlisi atağın kaçamaksız yapılması, ve siz böyle atağı uzattıkça vücudunuza zarar vermiş oluyorsunuz, anladığım kadarıyla siz sadece ilk gün saf pro almışsınız diğer günler kaçamaklar var ,bugünden başlayıp 3 gün atak yapıp devam edin dietinize....

Bu arada kızlar tahlil yaptırmaya gittim, sonuçlar öğleden sonra belli olucak ama dahiliye doktoru öldürdü gülmekten ya, diet yaptım diyorum işe yaradımı diyor, kaldırıyor ayağa yaramış baya öyle gözüküyor falan dedi yanındaki sekreter baya kiloluydu o sordu hangi dieti yaptınız diye anlattım uzunca, kadında dukana başlamaya karar verdi,aç kalmıyorsunuz diyince kafasına yattı diyet
Bu arada kızlar deridoktoru cildiye doktoru dimi yani ben öyle düşündüm neyse özelden mesaj göndereyim ben en iyisi

Ne tahlili yaptırdın cnm ya bende yarın gidip yaptırıyım banada anlat kadındoguma gıdıp hormon tahlılımı yaptırdın mı? Ve cıldıyecıyede mı gıdılıo?

canım benim inşallah istediğin gibi olur herşey

çok güzel, benim bugün 5. günüm ve toplam 2.100 verdim haş.yumurtamı yemeye gidiyorum öpüldünüz hepiniz, iyi ki varsınız şekerler::

inşallah canım, hayatım plan yapmakla geçiyor. Beynim duracak gibi oluyor bazen :))
çok güzel kilovermişsin maşallah. Sanırım benim şişler de inmeye başladı bugün 67.5 oldum, bugün 7. günüm toplamda 1.300 farketmiş. Hızlanır artık herhalde.

Yardımcı oldugunuz ıcın cok tesekkurler bunları dıkkate alıcam zaten yasak olan seylerın bı kısmını yemıyorum secıcı oldugm ıcın dedıklerınızı yapıcam sagolun

kolay gelsin canım

rica ederim canım. Aaaa neden öyle diyorsun bize biz de kendimizi 18 hissediyoruz ama dimi. Zaten iyice zayıflayınca gençler kotlarımızı da yırtar giyiniriz anlaşılmaz.
Benim oda arkadaşım var benden 10 yaş büyük yani 42 yaşında. 8 yıllık evliydi boşandı 3 yıl önce, kilosu vardı bayaa sanırım 75 falandı, boşandıktan sonra kendine çok baktı, beni çok kıskanırdı giydiklerin çok yakışıyor derdi hep. O zayıflamaya başladı ben hamile kaldım kilo aldım. O şimdi 54 kilolarda falan hiç yaşını göstermiyor şimdi ben kiloluyum hayat tersine döndü adeta. Giydikleri çok yakışıyor azıcık da kıskanıyorum yani. Ama çok yavaş verdi, çok da güzel korudu maşallah kilo almadı kaç yıldır.

hayatım üniversite düşünmüyormusun? çalış hırs yap kendini at bir bölüme, hayatını düzene sok. Evde oturduğun için bu sıkıntıların, sen kendi hayatını kurmaya çalış bak herşey ne kadar güzl olacak.

çok güzel kilo vermişsin ama kaçamakların olmasa ne kadar verirdin tahmin et.

bir dukancı daha oldu desene, buranın adresinide verseydin. Sonuçların güzel çıkar umarım.

Ne tahlili yaptırdın cnm ya bende yarın gidip yaptırıyım banada anlat kadındoguma gıdıp hormon tahlılımı yaptırdın mı? Ve cıldıyecıyede mı gıdılıo?

Kadındoğumla ne alakası var canım ya dahiliye doktoru diye yazmıştım ama dikkat etmedin sanırım ,dahiliye doktoru hormon testlerini,kan değerlerine kısacası tüm tahlillerine bakıyor, ben diyete başlarken yaptırmamıştım, öyle kolestrol falan yok bende yaşımda genç olunca yaptırmaya gerek duymamıştım ama şimdi uzunca bir süre protein ağırlıklı beslenince meyvede yemeyince tahlil yaptırma gereği duydum.
Cildiye olayına gelince o apayrı bir konu, deridoktoruna başka birşey için danışacaktım da....

üniversiteye gidicektim bu sene ama kilom oldugu ıcın gıdemıyorum

dahilliye hormon tahlılı yapmıyo dedıler bnde soruyum dedım kadın dogumun işi dedıler benı ona yonelttıler kadın dogumun onune gıdınce mıllette yanlıs manada bakıyo utanıyorm dahiliyeye gıdıym ozman :)))

bişey değil tatlım... buradaki kişilerden daha çok seni anlayan olmaz bunu unutma...ama sende hırs yap kendine uğraş bul ama hareketli uğraşlar olsun..anneni hiç kafana takma:))))

emocum çok saol tşkr ederim valla kızlar mahcup ettiniz beni çok güsel sözler söyleyerek hepinize teşkrler

hak ediyosun canım ama sonuna kadar....kilo derdi olmayan bizleri anlayamaz,,, alması çok basit bizim için vermeside bi okadar zor..sen zoru başardın.. darısı başıma:)))

bence sen seyire geç güselim... 2 kg vermişsin atakta o kadar veriliyor zaten. kendine işkence etme kilon fazla değil ...seyirde biraz gayretle gider hepsi merak etme canım... bide kaçamak herkes yapıyor ama meyve yada 1-2 kuruyemiş kaçamağım oluyor benim.. onlar biraz daha masum kalıyo senin böreklerin yanında :)))

sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500

haklısın galiba :26: en baştan başlayacam öyleyse, teşekkür ederim gülümseee

bence sen seyire geç güselim... 2 kg vermişsin atakta o kadar veriliyor zaten. kendine işkence etme kilon fazla değil ...seyirde biraz gayretle gider hepsi merak etme canım... bide kaçamak herkes yapıyor ama meyve yada 1-2 kuruyemiş kaçamağım oluyor benim.. onlar biraz daha masum kalıyo senin böreklerin yanında :)))[/QUOTE]

teşekkür ederim eemo aslında tekrar atak yapmayı düşünüyordum biraz kararsız kaldım sen öyle diyince. bugün kilo verebilirsem (hiç kaçamak yapmadım-)seyir evresine geçicem. nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…