Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba 10 günlük bayram tatilinden 2 kg alarak döndüm ((
ayın 25 inden beri hiç foruma giremedim. bugün sa proteinle başladım.
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım

sadecaaaaaammm, güçlendirmen hayırlı uğurlu, boooooooll - li olsun inşallaaahh:))) bu arada bayramlık fotonda pek bi güzelsin, maşallah sana

Gerçekten bravoooooo büyük başarı, kararlılık örneğisin doktorcum...tebrikler...

Allah kolaylık versin canım, umarım en kısa zamanda düzene girer herşey...

Başınız saolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin...

yaaaaaa sormaaaa:)) 63 lerle pek bi sevişmişiz, yeniden buluştuk:)) bayramdaki o kadar kaçamaktan sonra olacağı buydu zaten hatta kaçamak bile hafif kalır yediklerimin yanında...kızlar sadece berrinin oklavası yetmez bana forumdaki herkesten oklavayı hakkettim yanii:))) ama fazla hızlı vurmayın olur mu totuşum acımasın

eveeeeeeeeeeett, yokluğumu farkeden, merak eden, etmeyen tüm arkadaşlarııııııııım nihayet kürkçü dükkanına döndük... bu 10 günlük bayram tatili bana +1,3 kilocuğa maaalolduuuuu ama yani yediklerimin yanında bu hiçbişi...eve döndükten sonra baskülle bi müddet uzaktan kesiştik, korkunun ecele faydası yok diyerek -3 ya da 4 kilo- gibi bir fazlalık görmeyi bekliyordum ki 1,3 ile ucuz kurtardım...ama çiğbörek mi dersiniz, meşhur fastfooodculardan menüler mi dersiniz, açma, simit, börek mi dersiniz, tatlı kısmına hiç girmiyorum:)) neyse ki yuvaya dönüşle birlikte silkelendim, şu an itibariyle 63,6 dan bildiriyorum size...reglim yakın, eli kulağında, bu hızlandırılmış meto fırsatını iyi değerlendirip tüm yağcıklardan kurtulmak istiyoruuuuuuuuuummm:)))

bu arada "BEĞEN" butonumuzu geri istiyoruuuuuuuuuuzzz!!! geçmişin tozlu sayfalarından bugunlere gelene kadar herkesleri BEĞEN dim ben:))) sizi çoook özledim walla, dün bütün gün temizlik yaptım, eğer bugun girip okumasaydım kendime gelmem daha uzun sürerdi...sizi sefiyoruuuuuuuummm ben yaaaaaa...

heee bi de çokça yeni katılan arkadaşımız olmuş, herkese hoşgeldin der, buu çetrefilli yolda tüm dukancılara başarı, sabır, az tatlı krizi diler, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öper, berrincimin kahve saatini bekleyemeden boool köpüklü kaffe yapmaya giderim haydi buyrun efeeeeemm siz deeeeee:))

sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500

çok sevindim canım 5+5 sıkmıyor mu seni nasıl alıştın mı hep böyle mi gideceksin 1+1 e mi döneceksin???

canım hoşgeldin senin de geçmiş bayramın kutlu olsun üzülme herkes tatilden kg alarak döndü artılarını verenler bile var yumrukla
birşey soracaktım bütün kilolarını dukanla mı verdin maşallah süper vermişsin ne kadar zamandır yapıyorsun???

cinom violetim hoşgeldiniz canım umarım hepimiz bu artılarımızdan tez zamanda kurtuluruz

bu arada alıntılarımdan bir kısmı çıkmamış;
bebişrongom, ödevinde kolaylık diliyorum..
annesinin bebiki; (yeni nickini anımsayamadım) geçmiş olsun canım, aynı durumu ben de yaşadım, Allah kimseye yaşatmasın...ama hayat devam ediyor işte, toparlanıp aramıza dönmene çok sevindim..

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım...+ lar içinde üzülme ipleri yeniden eline alırsan kısa zamanda toparlarsın merak etme:))

cinom violetim hoşgeldiniz canım umarım hepimiz bu artılarımızdan tez zamanda kurtuluruz

saol ablammmmmmmmmmmm beniiiim

[canım hoşgeldin senin de geçmiş bayramın kutlu olsun üzülme herkes tatilden kg alarak döndü artılarını verenler bile var yumrukla
birşey soracaktım bütün kilolarını dukanla mı verdin maşallah süper vermişsin ne kadar zamandır yapıyorsun???[/QUOTE]

evet canım hepsini dukanla verdim nisan başından beri yapıyorum ama ben hiç hareket yürüyüş vs yapmadım günde yarım saat veya haftada 3 gün 1 saat yürüseydim kesin daha fazla verirdim .bir de arada ufak tefek kaçamaklarım oldu ama geçtiğimiz hafta resmen sapıttım

teşekkür ederim eemo aslında tekrar atak yapmayı düşünüyordum biraz kararsız kaldım sen öyle diyince. bugün kilo verebilirsem (hiç kaçamak yapmadım-)seyir evresine geçicem. nasıl olur [/QUOTE]

bence seyire geç...ondada saf pro günlerine dikkat et ... verirsin biraz da hareketle bişeyin kalmaz....

hoşgeldin canımmm .seninde bayramın kutlu olsun..bende öyle döndüm tatilden...+2 kg la yani... dün dikkat ettim +1 kg a yakını gitmişti bugün...ama aklım hep kaçamaklarda ya sinir oluyorum...meyve kaçamağı hepside ama engel olamıyorum kendime...ben şunu anladım bi kere ipin ucu kaçtımı tutması zor oluyormuş...dahada vermem gereken 8 kg var((offff....

sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500
tebrik edrim.başarıların devamını dilerim

bende senden geri kalmamışım.zaten oklavayı ondan elim e almadı m yoksa ....
dayak mı dedin epey oğluştan gerildim ben geliyorum içime bir boşaltıyım.....oklavadan vazgeçtim kıyamam ben sana :71 bende isterim köpüksüzde olsa ö nemli değil kardeşim :)

hoşgeldin.bence çok fazla değil kafaya takma ben 5 gü nlük tatilden daha fazla +lar dönmüştüm.
hadi kolay gelsin.bende bir başlasam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…