sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500[/QUOTE
ayy meloşum süpersin ya harika bir haber naptın nasıl başardın anlat hele ben çok fenayım şimdilik 2+1gidiyorum halaa +1500 var offff ya offffff
canım çok saol melodimuzun zaman sonra elbise giyebiliyorum artık:) yanlız annemin bahçe terlikleriyle çıktığımdan dışarı ayakları çektirmedim onları görseydiniz kopardınızz
canım benim o terlikler bile güzel görünmene engel olamazdı eminim ayrıca biz düşmanmıyız ayağına bakalımbende çok özlemişim elbise giymeyi artık giyiyorum ama göbek gitmiyo senin kalmamış bunun için özel bişey yaptınmı
canım çok saol melodimuzun zaman sonra elbise giyebiliyorum artık:) yanlız annemin bahçe terlikleriyle çıktığımdan dışarı ayakları çektirmedim onları görseydiniz kopardınızz
canım benim o terlikler bile güzel görünmene engel olamazdı eminim ayrıca biz düşmanmıyız ayağına bakalımbende çok özlemişim elbise giymeyi artık giyiyorum ama göbek gitmiyo senin kalmamış bunun için özel bişey yaptınmı
tebrik ederimmm...bende tatillere gidip 73 oldum:))arefe günü 71 dim....
sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500[/QUOTE
ayy meloşum süpersin ya harika bir haber naptın nasıl başardın anlat hele ben çok fenayım şimdilik 2+1gidiyorum halaa +1500 var offff ya offffff
valla 23de geldim tatilden bi tartıldım şoka girdim girmemem lazımdı tabi okadar yersem kıtlıktan çıkmış gibi 74olmuşum hemen ertesi gün başladım 5+5 yapmaya halada öle devam ediyorum birde geçen doğaya gittim kurt üzümüm bitmişti almaya ödem çayı sordum heralde omu işe yaradı ne bilemedim vücudum şaşırdı heralde üstelik regl olmama bikaç gün var daha ama -olmuşum bide regl olunca düşse aaayyy ne iyi olur
günaydııııın mutlu sabahlar mutlu yarınlar eyyy ahalii:)) sizi çok ösledim ben ya buraya yazmazsam böle bi eksik kalıyorum...geçen geceden beri giremedim dün oğlumun arkadaşı geldi tabii benim laptopa el konuldu:)okullara az kaldı die artık ses çıkarmadım ara ara yatmadan okudum geçmişi ama atlaya atlaya...güçlendirmem iyi gidiyo gibi..şimdi yürüyüşten geldim..uzun aradan sonra dışarda yürüdüm esiyo mis gibi hava...dönüşte markete uğradım 1 tanecik simit aldım...acaba diorum ekmek yerine yarım simit yesem nasıl olur çok özledim simiti...yanlız feci alışmışız ekmeksiz yemeye bitek o fazlalık geliyo meyve hakkımı geceye saklıyorum...henüz ödül yemeğini ve nişastalıyı yemedim...işte böle canlarım şimdi geçmişe akayımda geleyimm:)
Arkadaşlar merhaba,
10 günlük bir İtalya tatili sonrası 1300 gr vererek (tamamı yağ) geri döndüm.
Diyeti bozmadım, makarna ve pizza yemedim hiç.
Bol bol yürüdüğümüz için sadece şarap içtim.
Dukan'a başladığımda (5 temmuz'da) 77.3 kilo idim, iki ay olmak üzere, tatil dönüşü kilom 68.5.
9 kilo vermiş durumdayım. Hedefim 60'a 8.5 kilo kaldı.
Hepinize bu süreçteki psikolojik desteğiniz için çok teşekkür ederim..
Sevgiler
sağol canım ara ara girip okuyordum ama 10 gündür okuyamadım.geçmiş ara ara zaman bulursam okuyac ağım.(gerçi zor çünkü:küçük oğluşum 1.sınıfa başlaya cak.hiperaktifliği ve agresifliği v ar.dedeyi kaybedince şu sıralar psikolojisi iyice bozuldu.iyi bir çocuk psikiyatırına ihtiyaçımız var herneyse)
haklısın
acayip bunalımlardayım.ufak oğlum acayip üzüyor.tamamen agresifleşti.okula bile göndermek istemiyorum.büyüklere saygı diye birşey yok.herşey onun için olumsuz.bununların üstüne birde hayalet korkusu geldi.dedeyi kaybedince ortaya çıktı.anne tuvalete gel ,anne yanımda otur,anne ...anne ...anne..bende bunalıma girdim daral geldi gitmiyor...işte b öyle psikolojik sıkıntım çok bu sıralar.bu yüzden diyete ne zaman başlarım bilmiyorum. bir balmışsınız yarın bir bakmışsınız ....
Selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
Abimin eşini genç yaşta kaybettik...
Cenazemiz olduğu için giremedim...
Neyse...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
Bu arada birşey danışmak istiyoruk siz dukan arkadaşlarıma
Bu yas döneminde dikkat etmedim hep ayaküstü ne varsa onlardan yemek zorundaydım..
Biraz kilo almışım..
Tekrar Baştanmı başlasam ?????
Nedersiniz ????
geçmiş okumakla bitmiyo kızlar baş edemedim kusura bakmayın atladığım şeyler için.cinonun 62lerle flörtü bitmiş olmalı umuyorum 60 lara göz kırpıyordur.yazyağmuru sanada eczane yasağı konmuş.beberongoyada nice mutlu yıldönümleri.haa bide lostinnight arkadaşın doğum günüymüş kutlarım.tüm eksisi olanları kutluyorum hadi hepiniz güçlendirmeye kızlar harika burası.ne kalabalık bir topluluk olmuşuz .bu kadar müridi olduğunu dukan amca bilse mutlu olurdu dimii.yeni katılanlar buda kim şimdi demeyin ben berkmine ablanız canlarım.
sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500
arkadaşlar merhaba 10 günlük bayram tatilinden 2 kg alarak döndüm((
ayın 25 inden beri hiç foruma giremedim. bugün sa proteinle başladım.
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım
sadecaaaaaammm, güçlendirmen hayırlı uğurlu, boooooooll - li olsun inşallaaahh:))) bu arada bayramlık fotonda pek bi güzelsin, maşallah sana
Gerçekten bravoooooobüyük başarı, kararlılık örneğisin doktorcum...tebrikler...
Allah kolaylık versin canım, umarım en kısa zamanda düzene girer herşey...
Başınız saolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin...
yaaaaaa sormaaaa:)) 63 lerle pek bi sevişmişiz, yeniden buluştuk:)) bayramdaki o kadar kaçamaktan sonra olacağı buydu zatenhatta kaçamak bile hafif kalır yediklerimin yanında...kızlar sadece berrinin oklavası yetmez bana forumdaki herkesten oklavayı hakkettim yanii:))) ama fazla hızlı vurmayın olur mu totuşum acımasın
eveeeeeeeeeeett, yokluğumu farkeden, merak eden, etmeyen tüm arkadaşlarııııııııım nihayet kürkçü dükkanına döndük... bu 10 günlük bayram tatili bana +1,3 kilocuğa maaalolduuuuuama yani yediklerimin yanında bu hiçbişi...eve döndükten sonra baskülle bi müddet uzaktan kesiştik, korkunun ecele faydası yok diyerek -3 ya da 4 kilo- gibi bir fazlalık görmeyi bekliyordum ki 1,3 ile ucuz kurtardım...ama çiğbörek mi dersiniz, meşhur fastfooodculardan menüler mi dersiniz, açma, simit, börek mi dersiniz, tatlı kısmına hiç girmiyorum:)) neyse ki yuvaya dönüşle birlikte silkelendim, şu an itibariyle 63,6 dan bildiriyorum size...reglim yakın, eli kulağında, bu hızlandırılmış meto fırsatını iyi değerlendirip tüm yağcıklardan kurtulmak istiyoruuuuuuuuuummm:)))
bu arada "BEĞEN" butonumuzu geri istiyoruuuuuuuuuuzzz!!! geçmişin tozlu sayfalarından bugunlere gelene kadar herkesleri BEĞEN dim ben:))) sizi çoook özledim walla, dün bütün gün temizlik yaptım, eğer bugun girip okumasaydım kendime gelmem daha uzun sürerdi...sizi sefiyoruuuuuuuummm ben yaaaaaa...
heee bi de çokça yeni katılan arkadaşımız olmuş, herkese hoşgeldin der, buu çetrefilli yolda tüm dukancılara başarı, sabır, az tatlı krizi diler, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öper, berrincimin kahve saatini bekleyemeden boool köpüklü kaffe yapmaya giderimhaydi buyrun efeeeeemm siz deeeeee:))
cinom violetim hoşgeldiniz canım umarım hepimiz bu artılarımızdan tez zamanda kurtuluruz
meloşum ozaman bende 5+5 yapim hem bir denemiş olurum daha önce sıkılırım diye hiç denemedim 2+1e başlamıştım bugün sebzeyide katacaktım ama katmıycam 5 güne tamamlıyayım bide böle denim bakalım ödem çayını bende içiyordum 1 haftadır yok benimki tükendi ben 20 tl alıyordum doğadan sen ne kadara aldınvalla 23de geldim tatilden bi tartıldım şoka girdim girmemem lazımdı tabi okadar yersem kıtlıktan çıkmış gibi 74olmuşum hemen ertesi gün başladım 5+5 yapmaya halada öle devam ediyorum birde geçen doğaya gittim kurt üzümüm bitmişti almaya ödem çayı sordum heralde omu işe yaradı ne bilemedim vücudum şaşırdı heralde üstelik regl olmama bikaç gün var daha ama -olmuşum bide regl olunca düşse aaayyy ne iyi olur
kızlar bu arada beğen butonu gözükmüyor bende kalktımı acaba ???
sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500
sadecaaaaaammm, güçlendirmen hayırlı uğurlu, boooooooll - li olsun inşallaaahh:))) bu arada bayramlık fotonda pek bi güzelsin, maşallah sana
Gerçekten bravoooooobüyük başarı, kararlılık örneğisin doktorcum...tebrikler...
Allah kolaylık versin canım, umarım en kısa zamanda düzene girer herşey...
sağol canım bir dr. buldum haftaya çarşamba randevu bakalım.
Başınız saolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin...
yaaaaaa sormaaaa:)) 63 lerle pek bi sevişmişiz, yeniden buluştuk:)) bayramdaki o kadar kaçamaktan sonra olacağı buydu zatenhatta kaçamak bile hafif kalır yediklerimin yanında...kızlar sadece berrinin oklavası yetmez bana forumdaki herkesten oklavayı hakkettim yanii:))) ama fazla hızlı vurmayın olur mu totuşum acımasın
eveeeeeeeeeeett, yokluğumu farkeden, merak eden, etmeyen tüm arkadaşlarııııııııım nihayet kürkçü dükkanına döndük... bu 10 günlük bayram tatili bana +1,3 kilocuğa maaalolduuuuuama yani yediklerimin yanında bu hiçbişi...eve döndükten sonra baskülle bi müddet uzaktan kesiştik, korkunun ecele faydası yok diyerek -3 ya da 4 kilo- gibi bir fazlalık görmeyi bekliyordum ki 1,3 ile ucuz kurtardım...ama çiğbörek mi dersiniz, meşhur fastfooodculardan menüler mi dersiniz, açma, simit, börek mi dersiniz, tatlı kısmına hiç girmiyorum:)) neyse ki yuvaya dönüşle birlikte silkelendim, şu an itibariyle 63,6 dan bildiriyorum size...reglim yakın, eli kulağında, bu hızlandırılmış meto fırsatını iyi değerlendirip tüm yağcıklardan kurtulmak istiyoruuuuuuuuuummm:)))
bu arada "BEĞEN" butonumuzu geri istiyoruuuuuuuuuuzzz!!! geçmişin tozlu sayfalarından bugunlere gelene kadar herkesleri BEĞEN dim ben:))) sizi çoook özledim walla, dün bütün gün temizlik yaptım, eğer bugun girip okumasaydım kendime gelmem daha uzun sürerdi...sizi sefiyoruuuuuuuummm ben yaaaaaa...
bizde seni sefiyoz galiba...
heee bi de çokça yeni katılan arkadaşımız olmuş, herkese hoşgeldin der, buu çetrefilli yolda tüm dukancılara başarı, sabır, az tatlı krizi diler, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öper, berrincimin kahve saatini bekleyemeden boool köpüklü kaffe yapmaya giderimhaydi buyrun efeeeeemm siz deeeeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?