Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım hepsini dukanla verdim nisan başından beri yapıyorum ama ben hiç hareket yürüyüş vs yapmadım günde yarım saat veya haftada 3 gün 1 saat yürüseydim kesin daha fazla verirdim .bir de arada ufak tefek kaçamaklarım oldu ama geçtiğimiz hafta resmen sapıttım [/QUOTE]

geçtiğimiz hafta herkes sapıttı sanırım :)))) helede ben halada sapmaya meyilliyim sürekli forumu okuyorum yoksa yoldan çıkacağım :)))

geçtiğimiz hafta herkes sapıttı sanırım :)))) helede ben halada sapmaya meyilliyim sürekli forumu okuyorum yoksa yoldan çıkacağım :)))[/QUOTE]

AL BENDEN DE O KADAR AMA KESİNLİKLE SAPITMAMALIYIZ ARKADAŞLAR HAVALARDA SERİNLEDİ ARTIK BOL HAREKET AZ HATTA SIFIR KAÇAMK

hah! süper olmuş bu! ya ben vejeteryanleri anlamam (sanki dukandan önce vejeteryanliğe yakın değilmişi gibi ) Ama bu dukandan sonra kebapçıdan çıkmicam galiba
canım böyle kağıt kebabı, ızgara tavuk, yok efendim somon ızgara vs çekiyo yani

sadeca ablaaaaaa maşallah demek istiyorum ama bence bi nazar duası da okut kendine
nazar değecek yahu
bence sen güçlendirmede de bi 5 kilo verirsin. O da bildiğimiz diyetisyenlerin önerdiği diyetler gibi işte. Maşallah diyorum

ay böyle şeyler olmasın
insanın içii acımaz mı yollym yaaa

teşekkürler berkmine ablacım :)

sen bence somon olursun ablacım en faydalı, kıymetli balık

o tatlı isteği pro ağırlıklı beslenmeden ötürü kalmayacak, siz bile şaşıracaksınız.

yasooommmm eşine sebze cipslerinden yapsana. Kabak, patlıcan ya da pancar cipsi?
atıştırmalık

ay sabahtan beri yazıcam anca sıra geldi, üniversite kayıtları örseledi beni bayanlar. Koştur koştur canım çıktı. Umarım herkes iyidir, eksilerdedir. Ben 61de kalmıştım sayfalalar 70i bulmuştur belki sabahtan beri sayfa açık teker teker yazıp gidiyorum

ya arkadaşlar ben dün başladım diyete hedefim ilk etapta 5 kilo verebilmek.atak evresindeyim dün sabah kalktığımda 1 bardak süt içtim ,saat 10 gibi sadece peynir yedim .ara ara yoğurt yedim öğlen haşlanmış yumurta sonra tekrar süt içtim midem bulanmaya başladı kendimi hiç iyi hissetmedim başım dönmeye başladı.sonra 1 dilim karpuz yedim biraz geçti.6,30 gibi tekrar 1 bardak süt içtim akşam yemeğinde 2 adet köfte yedim.sonra yrüyüşe çıktım ve 1 top sütlü dondurma yedim:44: acaba bozdummu ben şimdi diyeti.bu arada başlamadan önceki 2 günde meyveden başka bişey yememiştim.bugünde yoğurt falan idare ediyorum ama iyi değilim acaba zararı olabilirmi neyapmalıyım?sizlerde yaşadınızmı böyle şeyler.

ay ay zarif bayanın iltifatı da başka oluyo canım :)))
lates bence melodi abla, plates + leslie. Okkkkadar diyorum.

atak evresinde o kadar yoğurt yememelisiniz. Karbonhidrat oranına bakarsanız nedenini anlayacaksınız zaten. Bolca tavuk tüketin ve süt ürünlerine o kadar ağırlık vermeyin. Toplamda proteinden çok karbonhidrat almışsınız siz, o zaman dukanın bi anlamı yok ki.. Bol pro, 0 yağ/karbo atak evresinin asıl amacı.
Başarılar diliyorum.

CİNOOOOOO özlemişim seni!!! Boşlama burayı yaaa aaa özlüyoruz biz seni yahu! Sarılayım da öyle çıkayım
ben eve geçiyorum bayanlar mesai bitti. Hepinizi öptüm

akşam yemeğindeki 2 köftenin haricinde tüm günü sadece süt, yoğurt ve yumurta şeklinde geçirdiysen, rahatsızlanmaman mucize olurdu zaten...evet atakta halsizlik ve baş ağrısı olabiliyor ama 3 gün içerisinde vücut alışıyor.. ama sen diyeti zaaten tam anlamıyla yapmamışsın ki bozasın...bence vücuduna daha fazla zarar vermeden bu diyeti bırak ya da kitabı iyice okuyup kuralları benimseyere uygula... bütün gün süt, yoğurt şeklinde beslenmemelisin...

offfff cinom ya sorma hiç beni valla 1500 artıdayım daha daha fazlaydıda dün sanki bir anda gittiler

oooo abla ramazan sonrası bereketi bu olsa gerek:))) bence fazla aldırma, oruçtan sonra vücut yeniden alışmaya çalışıyor, ödemdir o ödem...

yoooooooookkk artık evime geldim, boşlamam sizi...boşladığımda + larla dönüyorum zaten hihihih:) ohhhhh mis bebişim dur ben de kokulu kokulu öpeeeeem seniiii

arkadaşlar ya geçmiş sayfalara göz attım ama yemek tariflerinin be beslenmenin linkini bulamadım .rica etsem bilen arkadaşlar bidaha yazarmı.

saksım mavim seni tekrar neşeli görmek güzel bebişim.. çabuk bitirde düğünü filan gel hemencik..

hocammm Allah kolaylık versin.. okurken başım döndü gerçekten ve hayran kaldım.. planlı programlı olmayı seviyorum bende. inşallah hepsini teker teker yaparsın...

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 65 kg olmuşum bile :)

ps günündeyim
yemeyi planladıklarım

sabah yumurta peynir domates

öğle sebzeli tavuk yoğurt

akşam köfte salata

aralarda süt

efandise walla 65 dedin ya sen önceden derdim ben olabilecekmiyim acaba 65 diye ama ayy bende 65 olucam dedim kendi kendime.. hmmm bu güzel bi gelişme şahsım adına.. ayrıca tebrik ederim seni...

sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500

ohh süper süperrr.... artık 70 barajı gittiğine göre tıkır tıkır 60ların keyfini sür melodi

arkadaşlar merhaba 10 günlük bayram tatilinden 2 kg alarak döndüm ((
ayın 25 inden beri hiç foruma giremedim. bugün sa proteinle başladım.
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım

violet8 hoşgeldinn... 2 kgcuğu vermek 1.5 haftacık filan sürer..hadi bakalım dediğinde haklısın artık kış geliyor aç kaçamak çok dukan.. ne kadar dukan ekmeği o kadar köfte

Sevgili arkadaşlarımmmmm, mutluyum mutluyum mutluyumm.. 65e giden yolda biraz daha ilerleyerekkk ve neredeyse 3 yıldır görmediğim bir kilo olan 84.9 a kavuşmuş bulunmaktayım.. en fazla 85e düşebilmiştim uzun zamandır.. bu bir milattır benim için... ayy içim içime sığmıyorrrr .. olacakkk olacaaakkk bu kg 65 olacak (hatta belkide 55 olur kim bilirr?)

nuriye hanım, sağ üst köşedeki arama kısmına dukan diyet tariflerim yazarsanız sonuç çıkıyor.. gerçekten çok güzel şeyler var hemencik deneyiverin birini bence

tebrikler canım olur neden olmasın

nuriye hanım, sağ üst köşedeki arama kısmına dukan diyet tariflerim yazarsanız sonuç çıkıyor.. gerçekten çok güzel şeyler var hemencik deneyiverin birini bence

teşekkür ederim.ben bu dukanda yeniyim.kiyabı aldım okumaya başladım ama biraz anlaması zor bi kitap sanırım.neye nerden nasıl başlayacağımı tam
kestirip anlayamadım açıkcası :)))

ya sen harikasın canım hep bu hızla git inşallah
giysilerin de bol geliyodur dimi yeni yeni kıyafetler alıcaksın artık
10 kg yakın oldu sanırım senin ay darısı başımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…