arkadaşlar merhaba 10 günlük bayram tatilinden 2 kg alarak döndüm((
ayın 25 inden beri hiç foruma giremedim. bugün sa proteinle başladım.
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım
evet canım hepsini dukanla verdim nisan başından beri yapıyorum ama ben hiç hareket yürüyüş vs yapmadım günde yarım saat veya haftada 3 gün 1 saat yürüseydim kesin daha fazla verirdim .bir de arada ufak tefek kaçamaklarım oldu ama geçtiğimiz hafta resmen sapıttım
çok sevindim canım 5+5 sıkmıyor mu seni nasıl alıştın mı hep böyle mi gideceksin 1+1 e mi döneceksin???
teşekkürler ben ilk başladığımdada 1ay 5+5 yapmıştım sıkılsamda bazen alıştım heralde yeterki gitsin şu kilolar reg olayım bikaç gün kaldı ona göre devam etmeyi düşünüyorum
meloşum ozaman bende 5+5 yapim hem bir denemiş olurum daha önce sıkılırım diye hiç denemedim 2+1e başlamıştım bugün sebzeyide katacaktım ama katmıycam 5 güne tamamlıyayım bide böle denim bakalım ödem çayını bende içiyordum 1 haftadır yok benimki tükendi ben 20 tl alıyordum doğadan sen ne kadara aldın
dene bakalım arada değişiklik istiyor heralde vücudumuz benimki kesin öyle oluyor anladım artık ben 16tl aldım canım
demin gelen insülin dirençli bir hastama da dukan önerdim, bendeki değişiklik nedeniyle kitabın adını da alarak zıplaya zıplaya gitti..yani şöyle....vejeteryan birini de dukanist yaptım sonucu merakla bekliyorum..
Eki Görüntüle 251610
kızlar becerebildimmi bilmem ama son bayramdaki halimi sizlerle paylaşmak istedim..dahada motive olunnnn:))gözlerimi kapadım çünkü beni gören dukana başladı tanıdığa rastlama şansım baya yüksek:))
sende hoşgeldin özgül abla. senin oglan sana zor günler yaşatıyormuş umarım en kısa zamanda düzelir ve sende düzenine dönersin ablacım.
nınım sana da başın sagolsun demek istiyorum. her ölüm acıdır ama genç ölümü daha acı.bayramda da ablamın eşinin bir akrabasının 2 yıllık tüp bebek denemeleri sonucu sahip oldukları altı aylık bebekleri kazada vefat etmiş ve anne babasının bundan haberi yokmuş. başka bir serviste yatıyor sanıyorlar, sıksık akrabalarını onu kontrole yolluyorlarmış içim acıdı duyunca
geçmiş okumakla bitmiyo kızlar baş edemedim kusura bakmayın atladığım şeyler için.cinonun 62lerle flörtü bitmiş olmalı umuyorum 60 lara göz kırpıyordur.yazyağmuru sanada eczane yasağı konmuş.beberongoyada nice mutlu yıldönümleri.haa bide lostinnight arkadaşın doğum günüymüş kutlarım.tüm eksisi olanları kutluyorum hadi hepiniz güçlendirmeye kızlar harika burası.ne kalabalık bir topluluk olmuşuz .bu kadar müridi olduğunu dukan amca bilse mutlu olurdu dimii.yeni katılanlar buda kim şimdi demeyin ben berkmine ablanız canlarım.
:)) hahaa valla onlara göre kuvvet kilodan geliyo öle sanıyolar sanırım...mesela eşimin yengesi baya kilolu k.validem ondan hep güçlü kuvvetli die bahseder:))aman valla kim ne derse desin zayıflamak çok güsel..ben zaten çatlasamda patlasamda öle incecik olamıyorum 58 kilo olduğumda bile inceydim ama gene bi balık sülalesine benzerliğim baki kalır
Fguler benim iyi aclik falan hissetmiyorum ama benim sorunum tatli tatliya nasil dayanicam diye dusunuyorum..baska sorun yok :)
Tavuk konusunda geecektwn dogru tavuk yendiginde daha fazla kilo veriliyor 4gunde bile farkettim bunu bende ama bikarim korkusu ile et yiyorum ben.
Bebeğemm bu arada seninde cevabını okudum vallahi iyi ki 57 de gittim köye yoksa bilmiyorum kaçla dönerdim ama dün regl oldum bu hafta biraz daha inerim diye düşünüyorum bi de geçmedim güçlendirmeye seyirden devam ediyorum 5+5 le nasılsa ara vermiştim ya şimdi sıkılana kadar bi müddet daha gidiyim, aaaa bir de bugünden itibaren eşimde dukana başladı sabah birlikte yaptık kahvaltımızı ona da ekmek kek yaptım yanına verdim işte yesin diye öğlen yemeklerinden şüpheliyim biraz ama yine de yavaşta verse vericek artık 98 kiloya geldi 29 yaşında, boyu uzun olduğundan hedefi 85 e düşmek bakalım ne kadar sürede vericek eşi dukancı olanlardan destek bekliyoruz artık deneyimlerinizi paylaşırsınız benimle de, akşam bende puding yapacağım kendisi abur cubura pek bir düşkün olduğundan tv karşısında falan sürekli bişeyler yemesi gerek gibi hissediyor yoğurtlu dondurmalar pudingler derken bir şekilde idare edeceğiz :)
tebrik edrim.başarıların devamını dilerim
çok teşekkür ederim hepimiz başarıcaz inşallah
maaaaaleseeeeeeef beğen imizi elimizden almışlar...siteyi ağırlaştırıyormuş sanırım...
zeynep abla, sen ne kadar artılardasın de bakem banaaaa:))
canım çok saol melodimuzun zaman sonra elbise giyebiliyorum artık:) yanlız annemin bahçe terlikleriyle çıktığımdan dışarı ayakları çektirmedim onları görseydiniz kopardınızz
canım benim o terlikler bile güzel görünmene engel olamazdı eminim ayrıca biz düşmanmıyız ayağına bakalımbende çok özlemişim elbise giymeyi artık giyiyorum ama göbek gitmiyo senin kalmamış bunun için özel bişey yaptınmı
ya arkadaşlar ben dün başladım diyete hedefim ilk etapta 5 kilo verebilmek.atak evresindeyim dün sabah kalktığımda 1 bardak süt içtim ,saat 10 gibi sadece peynir yedim .ara ara yoğurt yedim öğlen haşlanmış yumurta sonra tekrar süt içtim midem bulanmaya başladı kendimi hiç iyi hissetmedim başım dönmeye başladı.sonra 1 dilim karpuz yedim biraz geçti.6,30 gibi tekrar 1 bardak süt içtim akşam yemeğinde 2 adet köfte yedim.sonra yrüyüşe çıktım ve 1 top sütlü dondurma yedim:44: acaba bozdummu ben şimdi diyeti.bu arada başlamadan önceki 2 günde meyveden başka bişey yememiştim.bugünde yoğurt falan idare ediyorum ama iyi değilim acaba zararı olabilirmi neyapmalıyım?sizlerde yaşadınızmı böyle şeyler.
ya arkadaşlar ben dün başladım diyete hedefim ilk etapta 5 kilo verebilmek.atak evresindeyim dün sabah kalktığımda 1 bardak süt içtim ,saat 10 gibi sadece peynir yedim .ara ara yoğurt yedim öğlen haşlanmış yumurta sonra tekrar süt içtim midem bulanmaya başladı kendimi hiç iyi hissetmedim başım dönmeye başladı.sonra 1 dilim karpuz yedim biraz geçti.6,30 gibi tekrar 1 bardak süt içtim akşam yemeğinde 2 adet köfte yedim.sonra yrüyüşe çıktım ve 1 top sütlü dondurma yedim:44: acaba bozdummu ben şimdi diyeti.bu arada başlamadan önceki 2 günde meyveden başka bişey yememiştim.bugünde yoğurt falan idare ediyorum ama iyi değilim acaba zararı olabilirmi neyapmalıyım?sizlerde yaşadınızmı böyle şeyler.
offfff cinom ya sorma hiç beni valla 1500 artıdayım daha daha fazlaydıda dün sanki bir anda gittiler
ay ay zarif bayanın iltifatı da başka oluyo canım :)))
lates bence melodi abla, plates + leslie. Okkkkadar diyorum.
atak evresinde o kadar yoğurt yememelisiniz. Karbonhidrat oranına bakarsanız nedenini anlayacaksınız zaten. Bolca tavuk tüketin ve süt ürünlerine o kadar ağırlık vermeyin. Toplamda proteinden çok karbonhidrat almışsınız siz, o zaman dukanın bi anlamı yok ki.. Bol pro, 0 yağ/karbo atak evresinin asıl amacı.
Başarılar diliyorum.
CİNOOOOOO özlemişim seni!!! Boşlama burayı yaaa aaa özlüyoruz biz seni yahu! Sarılayım da öyle çıkayım
ben eve geçiyorum bayanlar mesai bitti. Hepinizi öptüm
iyi geceler dukanist beybiler :)
sadecam idol bebiş "MANKEN" kankişim yemin ederim 60tan yukarı göstermiyosun fotonda hayy maşşallah dedim gözlerim böleee belerdivallaa tütütü nazar değmesin ikonlar da gelmiş ii olmuş ya darısı beğen butonunun başına canım kankişim merak etmişsin beni bizim bi düğünümüz daha var onun hazırlıkları ile meşgulüz yardım vs. o yüzden benden pek hayır yok bu hafta ama motivasyonun için çok teşekkür ederim cancazım ben alttan alta mesajı alıyorum yılmak yok olacak bu iş ,,gene şöyle bi heybetimi gösterip bi endamımı sergilicem mecburen..melodinin eş tarafının tabiriyle meydan babayiğit görsün ayol
çok uykum var bebişler hemen yazıp çıkıyorum lostum benim senin mesajın ile de daha geniş bir zamanda ilgileniciim bebişim bekle beni
hepinize sevgilerimi sunuyorum cancaazlarım
beberongo bebişim canım benim hakklısın o mesaj bana yakışmıyo ama bu görüntü de yakışmıyo be beybim halledicem bu sorunu ben buna bi dur demek lazım olmaz böyle valla
vuvu ve yağmırım hala yokmuş ya merak ettim.. yolitamı gördüğüme sevindim,emine de gelmiş başka unuttuğum var mı? ha berrinim sakın ben deme sen buralarda olduğun için ben önceki mesajlarıma yazmamıştım yavyum seni, öperim hepinizi
neyse canlar daha geniş zamanlarda eski gırgır sohbetlerle bi arada olmak dileğiyle, beni özleyin anacımm byee
rumuz : sünnet anası
Akşam erken uyudum 10 falandı kendimi çok yorgun hissettim spor da yapamadım. Benim düzen gitti yine erken uyuyup gece oturmalarına başladım kendimi toparlamam lazım.
dünüm güzel geçti. Sebze yemek güzeldi 5 gün ataktan sonra.
sabah: peynir, jambon, domates, biber ve maydonoz yedim
arada: annemlerde yine kahvaltı oldu, menemen, peynir, 1 top dukan ekmeği (annem ablama ekmeğine kadar diyet yapıyor dedi:), yine domates.
öğlen: çok az somon ızgara, roka.
akşam: mantarlı domatesli biberli tavuk, salata.
işte böyle oldu benim günüm de.
Verdiğim kiloların (vermişsem tabi) basküle yansımaması sanırım motivasyonumu düşürdü, kendimi baklava kutusunun başında buldum sonra kendime gelip kutuyu kaldırdım hemen. Bakalım yarın yeni bir gün ne olacak.
Ben de 27 eylüle kadar çok acil iş çıkmazsa işe gitmeyeceğim, 3 haftam var, kilo vererek biraz şaşırtmak istiyorum herkesi. Ayrıca saçımı boyatıp kestireceğim de. Ekim başında gözümü çizdirip lensden de kurtulacağım. Sonra bebiş istiyorum 2.yi. Sonra eve dalacağım elden geçireceğim. Çok planım var. Ama bir o kadar da işim yoğun olacak, salı günleri gece dersim bile var, fırsat bulurum umarım herşeye.
merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 65 kg olmuşum bile :)
ps günündeyim
yemeyi planladıklarım
sabah yumurta peynir domates
öğle sebzeli tavuk yoğurt
akşam köfte salata
aralarda süt
sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra nihayet tickerimi değiştiriyorum tatillere digipte 74kilo olan ben düne kadar 70ken şuan taaaam 69500
arkadaşlar merhaba 10 günlük bayram tatilinden 2 kg alarak döndüm((
ayın 25 inden beri hiç foruma giremedim. bugün sa proteinle başladım.
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım
ay ay zarif bayanın iltifatı da başka oluyo canım :)))
lates bence melodi abla, plates + leslie. Okkkkadar diyorum.
ay canım benim teşekkür ederim dün zeynepi aradım facede bulamadım seni gördüm dürtükledim azıcık
Sevgili arkadaşlarımmmmm, mutluyum mutluyum mutluyumm.. 65e giden yolda biraz daha ilerleyerekkk ve neredeyse 3 yıldır görmediğim bir kilo olan 84.9 a kavuşmuş bulunmaktayım.. en fazla 85e düşebilmiştim uzun zamandır.. bu bir milattır benim için... ayy içim içime sığmıyorrrr .. olacakkk olacaaakkk bu kg 65 olacak (hatta belkide 55 olur kim bilirr?)
nuriye hanım, sağ üst köşedeki arama kısmına dukan diyet tariflerim yazarsanız sonuç çıkıyor.. gerçekten çok güzel şeyler var hemencik deneyiverin birini bence
Sevgili arkadaşlarımmmmm, mutluyum mutluyum mutluyumm.. 65e giden yolda biraz daha ilerleyerekkk ve neredeyse 3 yıldır görmediğim bir kilo olan 84.9 a kavuşmuş bulunmaktayım.. en fazla 85e düşebilmiştim uzun zamandır.. bu bir milattır benim için... ayy içim içime sığmıyorrrr .. olacakkk olacaaakkk bu kg 65 olacak (hatta belkide 55 olur kim bilirr?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?