Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya sen harikasın canım hep bu hızla git inşallah
giysilerin de bol geliyodur dimi yeni yeni kıyafetler alıcaksın artık
10 kg yakın oldu sanırım senin ay darısı başımaaa

fundamm çok teşekkür ederim. evet giysilerim çok bollaştı ama uzun bi zaman daha almayacağım yeni birşey. onlarda bollaşacak yazık

tam olarak 9.7 kg oldu tickerımı da güncelledim hemencik...

darısı hepimizin başına ayrıca özelliklede başlangıç kilomuz aynı olduğu için senide hepp yanımda görmek istiyorum... bir süre sonra aynı yazıyı sendende okuyacağız inşallah canım benim

ya arkadaşlar.ben tavuğu çok yiyemiyorum,çok afedersiniz midem bulanıyo yoğurt ve süt de çok tüketmemek lazım.e kırmızı etide yılda bir yesem yeter bana.geriye kalıyo yumurta yumurta severim,kolestrol problemi de yok.yumurtada tavuk kadar etkili olur mu?birde tavuk ciğeri yesem nasıl olur?ayy ders çalış çalış dukanı okuyamıyorum.şaşı olcam artık.o yüzden size soruyorum.yardım lütfennnnnnn:84:

Tatilden gelmeler devam ediyor, kalabalıkmışız baya.
Çok keyifli olacak gibi.

Ben de kek ile ekmek yaptım, ekmeğim geçen sefer tuzsuz olmuştu bu sefer fazla tuzlu, ayarın yok. Kek de fena olmadı tadı güzeli, görüntüsü kötü. Light puding yaptım bir de eşimin tatlı krizi tutuyor arada dün 1 tane baklava yemiş onun önüne geçebilmek için.
Tarifler sayfasında çok tarif var ama en güzel kek ve en güzel ekmek tariflerini bulabilsem, keşke başlarında yıldızları olsaymış :)) yaratıcı değilimdir de bu konuda.

Benim günüm kaçamaksız geçiyor, güzel gidiyor sanırım baya alıştık birbirimize dukanla. Açlık ve tatlı krizleri hissetmiyorum hiç.

bende kırmızı et yemiyorum köftede dediğin gibi binde bir yiycek bişey bulamazsam yerim, allahtan ben tavuğu seviyorum sorun olmuyor ama dediğin gibi tavuk ciğeri yiyebilirsin biraz süt biraz yulaf ya da buğday kepeği ve baharata bulayıp azıcık yağlanmış tavada kızartabilirsin, balık mevsimi de geliyor balıkta istediğin kadar tüketebilirsin

en güzel ekmek zeynep ablanın ekmeği,karbonat katarsan tarifteki gibi süper oluyor,kek için bişi diyemiyecem, çünkü ben bugüne kadar 20 defa kek yapmışımdır belki ama olmuyor, kabartamıyorum

ayyy canımmmmm valla çok haklısın ha patates ha kabak dimi çok sıkılmasın diye atağı kısa yaptırıcam cumartesi seyire geçicek ben yaparım valla baharatlı baharatlı kabakları cips gibi yeriz tv karşısında

işte ben burayı bu yüzden çok seviyorum yaaaaa

en güzel ekmek zeynep ablanın ekmeği,karbonat katarsan tarifteki gibi süper oluyor,kek için bişi diyemiyecem, çünkü ben bugüne kadar 20 defa kek yapmışımdır belki ama olmuyor, kabartamıyorum

canım tariflerin ilk sayfasında kabızlığa son veren kek diye bi tarif var bir o bir de ben yazmıştım vuvumun tarifi vardı o ikisini yapıyorum ben çok güzel oluyor kalıplarda kabarıyor baya

kızlar kekler için tatlandırıcım bitmişti bugün migrostan kutuda takida formtat 60 diye bir tatlandırıcı aldım fırında pişmeye müsait ayrıca sindirim sistemi için prebiyotik içeriyormuş fiyatı da uygun geldi 500 gram 15 tl kadar kullanan var mı bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım

bir de bir deee diyet ürünlerin olduğu reyonda koska light helva vardı şekersiz falan dayanamadım aldım arada tırtıklarım diye umarım çok zararlı değildir yiyen var mı aranızda

helvanın lightını ilk defa senden duydum canım hiç yemedim ama dışında yağ oranı falan yazmıyormu tatlım çok fazla yağ oranı yoksa arada tırtıklayabilirsin takida ya gelince ben kullandım ama splendaya göre tadı daha az geldi bana birdee ben tatlıyı çok seven bir insanım, çok şekerli seviyorsan tarifteki ölçülerden bikaç kaşık fazla kullan derim ben

Selam arkadaşlar:)

Neler yapıyorsunuz hem bir bakayım dedim, hem deee şeffaf oda yeniden açıldı haber vereyim dedim.

Bizim takıma da beklerim

Benim yolda çok uzun merak etme 2 gün olucak dıyete baslayalı boyum 1.68 kilo 120 görüldügü gibi bakalıım neler oluck her ay 15 kılo versek ohh ne guzel olur :):):)

merhaba nisan sert, bende yeniyim.bugün atak evresinde 2.günüm. daha önce ailenin kitabı falan okutmadığını söylemişsin. bu önemli değil. çünkü nerdeyse kitabın özeti bütün nette var. sen ailene bu konuda çok kararlı olduğunu söyle. özellikle annene. yemeklerini kendin pişir. ne yazıkki çevre de herkes kilolusun der sonra da ye yee yee.en nefret ettiğim şey de bu. hatta kimseye diyette olduğunu söyleme. görüşürüz.

slm dukancılar. Güçlendirmede olmama rağmen hala 57 kg Tabi benimde bayramda bir sürü kaçamağım oldu:18: Bir de regl dönemindeydim o yüzden şiştikçe şiştim:18:
Neyseki artılarım yok ya bir de ben bu güçlendirmeyi layıkıyla yapmayı beceremedim bir türlü nişastalı öğünümde ya da kaçamak öğünümde mutlaka dozu kaçırıyorum dukanın ya hep ya hiç prensibine alışmışım sanırım.Kaçamak öğünümde normal yemek ( ev yemeği, börek ya da hamur işi tarzı) 1 porsiyon yiyorum.Ama nası olsa kaçamak diyorum hoppp yarım porsiyon daha götürüyorum:18::18:Ama arkasından tatlı krizim geliyor.Nası olsa kaçamak diye çikolatalar, pastalar falan yiyorum.Yani o kaçamak öğününden sonra kendimi durduramıyorum bir türlü Kendimi dukana ihanet etmiş gibi hissediyorum ve arkası geliyor.
Güçlendirmeye geçen arkadaşlarım sizde de benim gibi yeme krizi oluyor mu? yoksa bu sadece bana özgü mü:97: ya da bana tavsiyeleriniz var mı kaçamak öğünler için?
Kimseye bu şekilde kaçamak yapmayı önermiyorum ama kaçamak günlerimden sonra 1-2 gün saf pro yapıp tartıldığımda hemen eski kiloma dönüyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişlerr kilo verenlere de tebriklerrr

yaaa bişey diyim mi bende kısa yol olarak bu sayfayı kaydetmiştim de mayıstan yaklaşık 1 ay öncesine kadar sümeryanın en başta olduğu sayfayla girdim siteye :))))) ya keşke arada ipeksir sümerya falan girip bi bilgilendirseler bizi neler olmuş kilo durumlarında diyet bittikten sonra diye

merhaba...
bugün 2.günümdü sabah kahvaltıda 1 yumurta,1 kbr kutusu kadar light peynir yedim.öglen ögünü yapamadım çünkü dışardaydım arada 1 brd lıght süt içtim,ama akşama acısını cıkardımm doyana kadar tavuk gögsü(baharatla sotelenmiş) ve yrm brdk lıght kola içtim.bideee 3 lt su içtim.sizce nasıl???açlık,tatlı krizi yok ama adet oldumm(yanlış zamanlama oldu sanırım başlamak için ama durmak yok..

Merhaba arkadaşlar;
Bende bugün başladım. 10 kg ortalama ne kadar sürede veriliyor? Kişiden kişiye değişir mutlaka tabi, ama ayda ne kadar veriliyor genel olarak?

Okutmak değil almadılar demin konustum babam bagırdı peynır domates ye zayıflarsn bnde o cok yavas zayıflatıyo yapamıyorum dedım hayır efendım ben oyle zayıfladm fln dedı babam bnde proteın metobolızmayı hızladırıyo ve ezıyetsız zayıflatıyo dedım 5 mılyon fransız yalan soylemez dedım annemde 5 kardeslı tokatta acı gerceklerı soyler ne yaparsan yap karısmıyoruz sana hızlı kılo vermek öldürür şu bu dedı sımdı zırıl zırıl aglıyorum ya ılk gunden ne yedıysenız banada yazın sıtelerı dolandım acıklayıcı pek bırsey bulamadım anlamadımda denebılır yorumlarada baktm sıtelerde kıtabı okuyun dıolar suan tamamen çökmüş durumdaym

ben de bir an önce sana yetişmek istiyorum canım inşallah foto bekliyoruz ona göre

canım ben de geçende kipadan takita aldım 500 gr 10 liraydı orada epey inceledim 3-4 çeşidi var takita toz tatlandırıcının plus olanı var mesela o 250 gr sanırım ama iki kat şeker tadı veriyormuş doğrudan pişirilmeden kullanılanı var sorbitollü, fruktozlu olanı var, benimki pişirilmeye uygun birebir tatta olanı kurabiyeye benzer bişey yaptım geçende tadı bana da az geldi

Merhaba arkadaşlar;
Bende bugün başladım. 10 kg ortalama ne kadar sürede veriliyor? Kişiden kişiye değişir mutlaka tabi, ama ayda ne kadar veriliyor genel olarak?

canım sen kaç kilosun US - Dukan US sitesinden hesaplama yaptırabilirsin
eğer ingilizcem yok beceremem diyorsan da dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test) sayfasında açıklama var hatta en altlarda yorumlarda biri çok güzel çevirmiş soruları buradan ideal kilonu ve bu kiloya hangi sürede geleceğini aşamalarının kaçar gün süreceğini öğrenebilirsin

buradaki arkadaşlarımız ve en azında ben kendi adıma söylüyorum kaç günde vereceğim değil verdikten songra almamam önemli. kafana yatarsa kitabı al mutlaka derim

selam beybiler bi fırsatını bulup hemen şöyle göz atiim dedim,dizi sezonu açıldı pek sessiz buralar hepiniz ali kaptanın maceralarını mı izliyosunuz ayol şahsen ben izliyorum ayıptır söylemesi biraz tv manyağıyımdır da neyse birikmesin diye fırsat buldukça bakıcam böyle öptüm sizi

ben de sümeryayı o akşam burda online görünce yazdım ama o yazımı görmedi sanırım merak ediyodum ben de ne durumda olduğunu..ipeksir bi ara gelmişti canım herşey yolunda demişti yanılmıyosam

sevgili nisan, aslında bu diyetle çok güzel bi başarı elde edeceğine eminim hem de çok rahat bi şekilde..ama aileni buna ikna etmen ve inandırman lazım yoksa tek başına onların desteği olmadan yapman çok zor bu dönemde manevi desteklerinden ziyade maddi desteklerine ihtiyacın var çünkü dukan oldukça masraflı bi diyet..fikir sahibi olmak için şu listeye bi göz at ama dediğim gibi tek başına sora sora yapılacak iş değil kitabı alman şart ki ailen buna bile izin vermemiş o yüzden maddi desteksiz bu iş gerçekten zor; şurayı bi incele istersen :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

ben ben yasnincim koska light helva yiyen ben varım ama çokkkkkkkkkk az yiyorum ramazandan önce almıştım düşün yani hala yarısı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…