ayyy canımmmmm valla çok haklısın ha patates ha kabak dimi çok sıkılmasın diye atağı kısa yaptırıcam cumartesi seyire geçicek ben yaparım valla baharatlı baharatlı kabakları cips gibi yeriz tv karşısında
işte ben burayı bu yüzden çok seviyorum yaaaaa
kızlar kekler için tatlandırıcım bitmişti bugün migrostan kutuda takida formtat 60 diye bir tatlandırıcı aldım fırında pişmeye müsait ayrıca sindirim sistemi için prebiyotik içeriyormuş fiyatı da uygun geldi 500 gram 15 tl kadar kullanan var mı bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım
bir de bir deee diyet ürünlerin olduğu reyonda koska light helva vardı şekersiz falan dayanamadım aldım arada tırtıklarım diye umarım çok zararlı değildir yiyen var mı aranızda
merhaba...
bugün 2.günümdü sabah kahvaltıda 1 yumurta,1 kbr kutusu kadar light peynir yedim.öglen ögünü yapamadım çünkü dışardaydım arada 1 brd lıght süt içtim,ama akşama acısını cıkardımm doyana kadar tavuk gögsü(baharatla sotelenmiş) ve yrm brdk lıght kola içtim.bideee 3 lt su içtim.sizce nasıl???açlık,tatlı krizi yok ama adet oldumm(yanlış zamanlama oldu sanırım başlamak için ama durmak yok..
Eki Görüntüle 252339 Eki Görüntüle 252340 Eki Görüntüle 252341 Eki Görüntüle 252342 Eki Görüntüle 252343
kızlar benim ekmeğin görüntüsü bu şekilde kek kalıbına yapıyorum demiştimya sonra dilim dilim kesiyorum pratik oluyo hele kızartınca etimek gibi oluyo:)
diğeride pazılı börek onu normalde borcama yapıyodum bu sefer kek kalıbında deneyim dedim gayet güsel oldu...
ya bu ekmek cok güzel görünüyo ama ben yulaf kepegi bulamadım burda internettenmi sipariş vermeliyim???bide günde 1 dilimcikmi yiyoz bu enfessss ekmekten??
hayır tatlım bir dilim olurmu bunda 10 kaşık yulaf var yani 5 günlük..dolayısıyla günde 4 dilim çıkıyo eşit bölünce:) evet ben netten sipariş ediyorum...ama bazı migroslarda varmış ama ben hala göremedim bizim migras bide 3 m güya yeşil kahveyi bilem bilmiyolar
Eki Görüntüle 252339 Eki Görüntüle 252340 Eki Görüntüle 252341 Eki Görüntüle 252342 Eki Görüntüle 252343
kızlar benim ekmeğin görüntüsü bu şekilde kek kalıbına yapıyorum demiştimya sonra dilim dilim kesiyorum pratik oluyo hele kızartınca etimek gibi oluyo:)
diğeride pazılı börek onu normalde borcama yapıyodum bu sefer kek kalıbında deneyim dedim gayet güsel oldu...
ay ben de seni seviyorum şekerim
ben takita kullandım canımın içi, memnun da kalmıştım. Sıvı tatlandırıcı da öneririm, soğuk içecekleri tatlandırırken zahmetsiz oluyor :)
kilonuza göre su miktarınızı ayarlayabilirsiniz.
Peyniri falan da öyle kibrit kutusu falan diye şartlamayın, doyana kadar yiyin. Acısını çıkarın. Valla ben utanmasam günde yarım kilo yoğurt, 250 gram falan da peynir yerim. Şu köy peyniri beni nasıl çekiyo anlatamam. Ölüyorum "peyniiieeeerrrr :84:" diye
ayrıca tatlı krizi falan yoksa sorun yok, varsın regl döneminde başlamış olsun birey, ne olacak? Yeter kiiii azimli ossuuunnnn
başarılar..
yarın çarşamba pazarı var. Ödevi kolaylamışım, yarın da maaşım yatıyo. Kim tutar beni? Sabah kalkar bi tur yürürüm, kahvaltımı yapar pazara çıkarım. Miissss...
herkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
selam beybiler bi fırsatını bulup hemen şöyle göz atiim dedim,dizi sezonu açıldı pek sessiz buralarhepiniz ali kaptanın maceralarını mı izliyosunuz ayol şahsen ben izliyorum ayıptır söylemesi biraz tv manyağıyımdır da neyse birikmesin diye fırsat buldukça bakıcam böyle öptüm sizi
ben de sümeryayı o akşam burda online görünce yazdım ama o yazımı görmedi sanırım merak ediyodum ben de ne durumda olduğunu..ipeksir bi ara gelmişti canım herşey yolunda demişti yanılmıyosam
sevgili nisan, aslında bu diyetle çok güzel bi başarı elde edeceğine eminim hem de çok rahat bi şekilde..ama aileni buna ikna etmen ve inandırman lazım yoksa tek başına onların desteği olmadan yapman çok zor bu dönemde manevi desteklerinden ziyade maddi desteklerine ihtiyacın var çünkü dukan oldukça masraflı bi diyet..fikir sahibi olmak için şu listeye bi göz at ama dediğim gibi tek başına sora sora yapılacak iş değil kitabı alman şart ki ailen buna bile izin vermemiş o yüzden maddi desteksiz bu iş gerçekten zor; şurayı bi incele istersen :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
hangi siteden sipariş verdigini sakınca yoksa yazabilirimisin??bende vereyim hemen gelsin yoksa tavuk yemekten yakında yumurta cıkarıcam sanırım:)))
Allah'ım ne güzel görüntüler bunlar.bende şu seyir evresine geçeyim aynılarından yapıp buraya resmini koymazam neyim? sadeca peki bunlardan istediğin kadar yiyiyormusun.mesela ben o böreğin hepsini yerim şu an.
mavişim bizim yengeyi izliyormusun ben bayılıyorum bu diziye ya 2. bölümünü kaçırmıştım ahanda başladı izlim bariselam beybiler bi fırsatını bulup hemen şöyle göz atiim dedim,dizi sezonu açıldı pek sessiz buralarhepiniz ali kaptanın maceralarını mı izliyosunuz ayol şahsen ben izliyorum ayıptır söylemesi biraz tv manyağıyımdır da neyse birikmesin diye fırsat buldukça bakıcam böyle öptüm sizi
ben de sümeryayı o akşam burda online görünce yazdım ama o yazımı görmedi sanırım merak ediyodum ben de ne durumda olduğunu..ipeksir bi ara gelmişti canım herşey yolunda demişti yanılmıyosam
sevgili nisan, aslında bu diyetle çok güzel bi başarı elde edeceğine eminim hem de çok rahat bi şekilde..ama aileni buna ikna etmen ve inandırman lazım yoksa tek başına onların desteği olmadan yapman çok zor bu dönemde manevi desteklerinden ziyade maddi desteklerine ihtiyacın var çünkü dukan oldukça masraflı bi diyet..fikir sahibi olmak için şu listeye bi göz at ama dediğim gibi tek başına sora sora yapılacak iş değil kitabı alman şart ki ailen buna bile izin vermemiş o yüzden maddi desteksiz bu iş gerçekten zor; şurayı bi incele istersen :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
sadecam eline sağlık canım bunlar harika görünüyor(da )o nasıl bir kek kalıbı ayol tam 19 dilime sahip benimki sadece 11 dilimcik :90:
selam beybiler bi fırsatını bulup hemen şöyle göz atiim dedim,dizi sezonu açıldı pek sessiz buralarhepiniz ali kaptanın maceralarını mı izliyosunuz ayol şahsen ben izliyorum ayıptır söylemesi biraz tv manyağıyımdır da neyse birikmesin diye fırsat buldukça bakıcam böyle öptüm sizi
en güzel ekmek zeynep ablanın ekmeği,karbonat katarsan tarifteki gibi süper oluyor,kek için bişi diyemiyecem, çünkü ben bugüne kadar 20 defa kek yapmışımdır belki ama olmuyor, kabartamıyorum
canım tariflerin ilk sayfasında kabızlığa son veren kek diye bi tarif var bir o bir de ben yazmıştım vuvumun tarifi vardı o ikisini yapıyorum ben çok güzel oluyor kalıplarda kabarıyor baya
kızlar kekler için tatlandırıcım bitmişti bugün migrostan kutuda takida formtat 60 diye bir tatlandırıcı aldım fırında pişmeye müsait ayrıca sindirim sistemi için prebiyotik içeriyormuş fiyatı da uygun geldi 500 gram 15 tl kadar kullanan var mı bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım
bir de bir deee diyet ürünlerin olduğu reyonda koska light helva vardı şekersiz falan dayanamadım aldım arada tırtıklarım diye umarım çok zararlı değildir yiyen var mı aranızda
slm dukancılar. Güçlendirmede olmama rağmen hala 57 kgTabi benimde bayramda bir sürü kaçamağım oldu:18: Bir de regl dönemindeydim o yüzden şiştikçe şiştim:18:
Neyseki artılarım yokya bir de ben bu güçlendirmeyi layıkıyla yapmayı beceremedim bir türlü nişastalı öğünümde ya da kaçamak öğünümde mutlaka dozu kaçırıyorum dukanın ya hep ya hiç prensibine alışmışım sanırım.Kaçamak öğünümde normal yemek ( ev yemeği, börek ya da hamur işi tarzı) 1 porsiyon yiyorum.Ama nası olsa kaçamak diyorum hoppp yarım porsiyon daha götürüyorum:18::18:Ama arkasından tatlı krizim geliyor.Nası olsa kaçamak diye çikolatalar, pastalar falan yiyorum.Yani o kaçamak öğününden sonra kendimi durduramıyorum bir türlü Kendimi dukana ihanet etmiş gibi hissediyorum ve arkası geliyor.
Güçlendirmeye geçen arkadaşlarım sizde de benim gibi yeme krizi oluyor mu? yoksa bu sadece bana özgü mü:97: ya da bana tavsiyeleriniz var mı kaçamak öğünler için?
Kimseye bu şekilde kaçamak yapmayı önermiyorum ama kaçamak günlerimden sonra 1-2 gün saf pro yapıp tartıldığımda hemen eski kiloma dönüyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişlerrkilo verenlere de tebriklerrr
merhaba...
bugün 2.günümdü sabah kahvaltıda 1 yumurta,1 kbr kutusu kadar light peynir yedim.öglen ögünü yapamadım çünkü dışardaydım arada 1 brd lıght süt içtim,ama akşama acısını cıkardımm doyana kadar tavuk gögsü(baharatla sotelenmiş) ve yrm brdk lıght kola içtim.bideee 3 lt su içtim.sizce nasıl???açlık,tatlı krizi yok ama adet oldumm(yanlış zamanlama oldu sanırım başlamak için ama durmak yok..
kilonuza göre su miktarınızı ayarlayabilirsiniz.
Peyniri falan da öyle kibrit kutusu falan diye şartlamayın, doyana kadar yiyin. Acısını çıkarın. Valla ben utanmasam günde yarım kilo yoğurt, 250 gram falan da peynir yerim. Şu köy peyniri beni nasıl çekiyo anlatamam. Ölüyorum "peyniiieeeerrrr :84:" diye
ayrıca tatlı krizi falan yoksa sorun yok, varsın regl döneminde başlamış olsun birey, ne olacak? Yeter kiiii azimli ossuuunnnn
başarılar..
yarın çarşamba pazarı var. Ödevi kolaylamışım, yarın da maaşım yatıyo. Kim tutar beni? Sabah kalkar bi tur yürürüm, kahvaltımı yapar pazara çıkarım. Miissss...
herkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
bugün 2.günüm.sabah tartıda 68.8 gördüm. bu çok güzel geldi.
öğleden sonrası kızıım çok mızmızdı enerjiye ihtiyacım vardı ve bir ara acaba şu çukulatalardan götürsem mi diye düşünmedim değil.ama toparlandım hayır dedim.
özellikle yulaf kepeğim olmadığından çok sıkıntı çekiyorum.ben olmasa da olur diye düşünüyordum.çünkü ne yiyeceğimi bulamıyorum.birde bu akşam eşime ısmarladığım balıklar hayal oldu ve şu saate kadar aç olan ben yağsız tavaya 2 yumurta kırıp yedim. işte bugünkü menüm;
sabah: 1 bardak yarım yağlı keçi sütü (yağ oranı aldığım lighty sütle aynı olunca içmekte sakınca görmedim.) ara:tatlandırıcılı sütlü kahve
öğle:2 yumurta ile yağsız omlet, 2-3 dilim tavuk salam, 2 tatlandırıcılı çay.
ara: 1 kase light yoğurt, 2 bardak cola zero
akşam: 2 yumurta ile omlet, 1 bardak cola zero, 4 tane kornişon turşu
1.5 lt su.
gurmenet.com dan istiyorum tatlım en güseli doğalsan marka onu tavsiye ederim ruseym alma içinden istenmeyen şeyler çıkıyo...2 günde teslim ediyolar..
maalesef şekerim hepsini yemek yokama zaten valla yiyemezsin istesende :))mesela ekmek 5 günlük.. pazılı olanada 6 kaşık yulaf koydum yani 3 günlük ama mesela karışık yemek istersne bi ayar yapabilirsin kendin 2 dilim ekmek 2 dilim börek gibi...sanırım 2 kaşığa anca tekabül eder...
maaşallah çok sevindim.gerisinide kolay verirsin...Sevgili arkadaşlarımmmmm, mutluyum mutluyum mutluyumm.. 65e giden yolda biraz daha ilerleyerekkk ve neredeyse 3 yıldır görmediğim bir kilo olan 84.9 a kavuşmuş bulunmaktayım.. en fazla 85e düşebilmiştim uzun zamandır.. bu bir milattır benim için... ayy içim içime sığmıyorrrr .. olacakkk olacaaakkk bu kg 65 olacak (hatta belkide 55 olur kim bilirr?)
gurmenet.com dan istiyorum tatlım en güseli doğalsan marka onu tavsiye ederim ruseym alma içinden istenmeyen şeyler çıkıyo...2 günde teslim ediyolar..
napimm ama benim kalıp böle gıssacık11 dilimcikli oluncana seninkini bir gördüm anam dedim bu ne valla saymassam çatlardım ehehe aylinin kocişinin adı murattı yedi kızcazın başını en sonunda süzmee oğlan :90:hahhaaa:)) valla kıytırık bi kalıp ama hiç yapışmıyo hiçbirinde yağ yok tabanında çıkıyo pat die...marketten almıştım baya oldu yanlış hatırlamıyosam mehtap markaydı cnm.. deli kadın saymış bideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?