Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadeca ellerine sağlık çok güzel görünüyor senin börek ve ekmek.böreğin tarifini yazarmısın zahmet olmazza.perşembe pazardan pazı alıpta yapayım.

şekerler tabi yazayım ama ekmek zeynoşun ekmeği onu ben kalıba döküp yapıyorum ama valla tamamen gözkararı...
ekmek için 3 yum.4-5 çor.kaş yoğurt,1 çorba kaş. tepeleme deil silmede deil karbonat üstüne limon sıkıyorum...10 kaşıkta yulaf kepeği...ben peynir koymuyorum...145 derecede içini çeke çeke pişiyo bu kadar hatta geceden yapıp sabaha fırına atarsanız daha güsel oluyo iyice şişiyo kepekler..

börekte ise 1 demet pazı iri iri doğranmış..2 yumurta 3-4 kaşık yoğurt,evde ne peynir varsa 3 dilim kadar peynir...bende mesela burger hellim vardı sevmedik yenmedi onu kattım..6 kaşık yulaf bu kadar bunuda 150 derecede pişirdim...bu kadan kızlar valla kepek tatsız tuzsuz bişi olduğundan herşeye yakışıyo ben bayılıyorummm

sadecam çok cahil bir soru daha sorsam ben hiç hayatımda karbonat kullanmadım, kabartma tozu var ondan bir tane atsam olmazmı ki.
annem hep tuzlularda karbonat tatlılarda kabartma tozu der, ama ben tuzlulara da onu kullanırım.

Eline sağlık, çok teşekkür ederim. Yarın yapacağım.

Şahsen ben gayet iyiyim Bebeğim Rongom, Ankara'dayım bu hafta. Ama gel gelelim bizim bebecik bu hafta gelmeyecek galiba. Bu gidişle hafta sonu eve dönüp haftasonları tekrar geleceğim. Televizyon hiç izlemem ben, dizi falan, özgürlüğümü kısıtlıyor diziler bağlanırsam. Netten yabancı dizi izliyorum bol bol. O yüzden keyfim de yerinde.
Arkadaşlar bu arada yolunuz düşerse İstanbuldan gelirken Bercestede mola vermiştik. Ben peynirlerin içinde kendimi kaybetmişken bir de baktım Goji Berry satılıyor. Kilosu 37 liraydı. Bu arada eve dönünce kilom ne olacak çok merak ediyorum. Diyet yapıyorum ama birkaç tane ödül öğün yaptım (neredeyse tamamı çin ve japondu, suşiye doydum vallaa ) bir de peynirleri özellikle yağlı yiyorum tatilde. Döndüğümde de tam regl dönemim olacak, Allah sonumu hayır etsin!:18:

Sadecam tarifler harika görünüyor. Pazılıya bayıldım canım, ben de yapayım dönünce.

Şekerler ben yatayım.

Yarın maalesef acil toplantı varmış, çağırdılar. Ancak uyanır hazırlanırım. Yarın ps günüm artık dışarıda bir şeyler yerim.

İyi geceler herkese, öpüldünüz.:80:

maaşallah çok sevindim.gerisinide kolay verirsin...

arkadaşım sen dukan ekmeklerini internet üzerinden satışa çıkar.mıııımmmmm çok güzel görünüyorlar.ilk alıcın ben olurum

ay canım benimm ayıp ediyosun adresini ver yollıyım hemen..valla normal ekmek hayatımda yapmadım denemedim bile beyaz unla ama bu yulafla fırıncı ustası olduk daha neler görcez bakalım şu hayatta:))

afferim kız sanaaa canım benim tebrik ederim hep böyle güsel haberler ver inşallahhh

estafurullah meliscim ne demek..aynen bende hayatımda ilk kes ekmek için karbonat kullandım inan korkulcak bi yanı yok...mayalı ve kabartma tozlu olarakda denedim ama karbonatın yerini tutmuyo canım...bak kaşığa al gözkararı üstüne foşurdatcak şekilde limon sık...oldu bitti inan korkulcak bişi yok...çok tepeleme koyarsan biraz kokusu geliyo ama silmeden biraz fazla bence tam karar oluyo cnm...ama sen diğerlerini bi dene belki onlar daha hoşuna gider...ben tuz koymuyorum normalde ama eşime yapınca az bişi yarım tatlı kaşığı gibi koyuoyrum sana kalmış tuzsuzda kötü olmuyo

kızlar valla supersiniz.maşallah size yeni başlayan biri olarak imreniyorum sizlere.umarım biz yeni başlayanlarda sizler gibi kilo verebiliriz.mustlu cum sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ilk başlarda hevesli oluyo ya insan,acele ediyo bir an önce kilolar gitsin istiyo.tam bu moddayım.direncimin kırılmaması için ne yapmam gerek?tavsiyelerinize ihtiyacım var.herkese tşklr.
ayrıca bu forumu çok sevdim.resmen bağladı beni.çok eğlenceliymiş burası

ooooo sadeca ablam süper bi haber buuuu!!!
O zaman sen tam benim 63-65 kilo kadarki halim gibisin!!!
Maşşşşşşallah!!! :)
Ay süper süper süper! :)))
Partiye layık bi haber buuuu

sucuk için bu yöntemi ben de kullanıyorum hocam, süpersonik oluyo :)
Ama daha önce burada paylaşmak neden aklıma gelmemiş bilmiyorum :)
Ama sanırım seyirde sucuk yasak olabilir, emin değilim.
Ha bence yasak olmalı mı, bu pişirme yöntemiyle HAAYYIIRR!!! :)

ehehehe hocam ben daha balıkla yeni barıştım, o yüzden suşilere pek uzaktan bakıyorum, göz kırpıştırıp geçiyorum. Henüz kur aşamasındayız. Surimilerle aramız bozuk. Peynir kısmı bende köy peyniri goes on şeklinde. Gidip gelip bi küp atıyorum ağzıma.
Ama arada bir de ezineye gidiyor elim canııımmm
Bi de bahçıvanın light dil peynirini aldım, beni kesmedi. O ne öyle. Çok yavan. Dil peyniri demeye bin şahit lazım. Öyle peynirlerde light gitmiyor efenim. Bana gitmiyor en azından.
Ben de televizyon konusunda hemfikirim, aptal kutusu derler ya, benim için de aynen öyle. Supernatural favorim, ben daha çok böyle ekşınlı diziler seviyorum. Erkek arkadaşım HIMYM hayranı, habire "aney izliyorum, aney izliyorum" diye dolanıyo etrafta
Bi de benim bölümümün eğitim dili Türkçe ya, sanırım ben tam upper olmuşken pre-intermediate'a kadar geriledim. :84:
Paniklerdeyim, o yüzden dizi izlemesem de dinliyorum ve BBC ile kanka olmuş durumdayım. Türkçe şarkı dinlemem zaten hihihihihihi
Ayrıca artıları görmemenizi diliyorum, hedefinize bu kadar yaklaşmışken :26:
herkesi öpüyorum bayanlar, yarından itibaren eve kapanıcam mecbur, pazara kadar yine ödevle boğuşmaca, daralmaca :)
İyi geceler herkeseeeee...

hahaha melis hocam bende senin gibi hissediyorum kendimi ee insan dukanla sürekli tıka basa tok hissedince kendini acaba başka neler yemiştim diyor ama sonra iyice düşünüp anladımki yok bişey yememişim bu dukan diyeti ayrıcalığıymış buda kendinize işkence ediyorsunuz diyenlere kapak olsunn

herkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik.. [/QUOTE]
beberongom valla kendi adıma konuşayım ben çok iyiyim .bende senin gibi tüm arkadaşları merak ediyorum bugün yarın çıkarlar ortaya diye bekliyorum.ben tatili +900 gr la kapadım ama şu an 800 ü gitmiş bulunuyor.güçlendirme beni korkutuyordu ama galiba çok kolay hallolacak bu dönemde.bendende herkeslere kocaman öpücükler

selam kızlar,ya Allah ya Bismillah diyip bende dün başladım diyete ve artık aranızdayım...5 günlük atak dönemim var ve bugün 2.günümü bitirdim.hedefim8 kilo vermek ama çok iştahlı bir kocam olduğu için biraz zor görünüyor.

kızlar birde birşey diycem ya,ben biraz önce dayanamayıp karpuz yedim,kendimi çok suçlu hissediyorum,birşey olurmu ya?

mutluluğunu çok iyi anlıyorum,harika bir duygu değilmi.inşallah tüm dukanistler yaşar bu duyguyu.seni kutlarım canım

hoşgeldin ve hayırlı olsun...bu arada nickin çok güsel:) şimdi atak hiç kaçamak yapılmaması gereken bi evre yemeseymişsin iyiymiş ama olan olmuş devamında yapmazsan çok etkilemez...bide 8 kilo için 5 gün atak bence fazla dukanın testindenmi çıktı acaba bu sonuç yoksa kendinmi o şekilde tasarladın??

perşembe pazı alıp cuma sebze günümde yapacam.çok teşekkürler tarif için.
herkese iyi geceler.

kesinlikle herkes verecek steincim bundan şüphemiz yok..bizim şansımız sizden biraz daha önce dukanla tanışmamız...aslında sizinde şansınız burdan bilgiler toplayabilmek bu durumda...ben dukanı ilk duyduğumda geçen sene doğru düzgün yapan yoktu kitap ben duyduktan 2 hafta sonra çıktı piyasaya..yani isz bu konuda çok şanslısınız..bide kepek konusunda nihayet çoğu yerden ulaşılıyo şimdi biz resmini zor buluyoduk bakmak için:))kolaylıklar ve kaçamaksız günler dilerim sana kısa zamnada istediğin kiloya kavuş inş..

yok canım dukanın testini yapmadım,sanırım buranın 51.sayfasında 5-10 kilo arası fazlalığı olanlar atak evresini 5 gün yapmalı yazıyordu bende bu nedenle 5 gün yapmaya karar verdim.ama diğer 3 günü nasıl geçiricem hiçbir fikrim yok akşam neysede sabah ve öğlen sürekli yumurta,peynir sütle geçmezki,pöfff.

hergün bu kadar yumurta yemessin değilmi.:125: bende beş aydır nereye gitsem yanımda taşıdım kekimi, ekmeğimi ,gojimi,kefirimi önceleri garip bulsalarda alıştı herkes bende bu sayede kaçamaklardan kurtuldum.güldürdün beni demek ne yediğini unuttun sakın kaçamak yapmış olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…