hamburger ekmeği vardı onu denemiştim geçen sefer sıvı olduğu için çok yulaf kattım sonra 1.5 kaşık olacak şekilde hesaplayıp yulafı ona göre bölmüş küçük top ekmekler yapmıştım. Bugün de minik muffin kalıplarına yaptım aynı ölçüyle, tuzu fazla olmuş. Beceremedim bu işi pek. Kek normalde çok güzel yaparım, dukan bitsin tarifini veririm. Ama şu yulaflı şeyleri pişirmeye alışamadım canım.
onu da deneyeyim. Bir daha gözden geçireyim sayfaları.
ben kullanıyorum takita toz, eşim tabletini de kullanıyor. Memnun kaldık.
Helvaya bayılırım ama bir oturuşta yerim hepsini, sen az yerim diyorsan arada olabilir belki.
Hoşbulduk canım.
Bu şekilde olduğu sürece problem yok bence, alıp vererek ömür çok güzel geçer. Üstüne kilo eklememek lazım.
güzel olmuş bence. Afiyet olsun.
Başlamak için yanlış zaman gerçekten, kilo verdiğini göremeyip motivasyonunu kaybediyorsun. Ben atakta sadece 600 gr. verdim. Reglimin 3. günü bugün, 2 günde 700 daha gitti. Senin de bittikten sonra gitmeye başlar ama işte insan hevesleniyor atakta kilo vermeye.
tatlım iyiyim ben çok sağol. Öpüyorum. Ohh sen de iyisin ödevini kolaylamışsın.
canım ne olur şu ekmeğin tarifini ver güzel oluyor diyorsun, şimdi sayfalarda gezdirme beni. En başta gezmiştim ama acı bana.
biraz tek yönlü olmuş et yok ama balıklar kaçmış ne yapacaksın.
sadeca ellerine sağlık çok güzel görünüyor senin börek ve ekmek.böreğin tarifini yazarmısın zahmet olmazza.perşembe pazardan pazı alıpta yapayım.
şekerler tabi yazayım ama ekmek zeynoşun ekmeği onu ben kalıba döküp yapıyorum ama valla tamamen gözkararı...
ekmek için 3 yum.4-5 çor.kaş yoğurt,1 çorba kaş. tepeleme deil silmede deil karbonat üstüne limon sıkıyorum...10 kaşıkta yulaf kepeği...ben peynir koymuyorum...145 derecede içini çeke çeke pişiyo bu kadar hatta geceden yapıp sabaha fırına atarsanız daha güsel oluyo iyice şişiyo kepekler..
börekte ise 1 demet pazı iri iri doğranmış..2 yumurta 3-4 kaşık yoğurt,evde ne peynir varsa 3 dilim kadar peynir...bende mesela burger hellim vardı sevmedik yenmedi onu kattım..6 kaşık yulaf bu kadar bunuda 150 derecede pişirdim...bu kadan kızlar valla kepek tatsız tuzsuz bişi olduğundan herşeye yakışıyo ben bayılıyorummm
ay ben de seni seviyorum şekerim
ben takita kullandım canımın içi, memnun da kalmıştım. Sıvı tatlandırıcı da öneririm, soğuk içecekleri tatlandırırken zahmetsiz oluyor :)
kilonuza göre su miktarınızı ayarlayabilirsiniz.
Peyniri falan da öyle kibrit kutusu falan diye şartlamayın, doyana kadar yiyin. Acısını çıkarın. Valla ben utanmasam günde yarım kilo yoğurt, 250 gram falan da peynir yerim. Şu köy peyniri beni nasıl çekiyo anlatamam. Ölüyorum "peyniiieeeerrrr :84:" diye
ayrıca tatlı krizi falan yoksa sorun yok, varsın regl döneminde başlamış olsun birey, ne olacak? Yeter kiiii azimli ossuuunnnn
başarılar..
yarın çarşamba pazarı var. Ödevi kolaylamışım, yarın da maaşım yatıyo. Kim tutar beni? Sabah kalkar bi tur yürürüm, kahvaltımı yapar pazara çıkarım. Miissss...
herkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
maaşallah çok sevindim.gerisinide kolay verirsin...
arkadaşım sen dukan ekmeklerini internet üzerinden satışa çıkar.mıııımmmmm çok güzel görünüyorlar.ilk alıcın ben olurum
Sevgili arkadaşlarımmmmm, mutluyum mutluyum mutluyumm.. 65e giden yolda biraz daha ilerleyerekkk ve neredeyse 3 yıldır görmediğim bir kilo olan 84.9 a kavuşmuş bulunmaktayım.. en fazla 85e düşebilmiştim uzun zamandır.. bu bir milattır benim için... ayy içim içime sığmıyorrrr .. olacakkk olacaaakkk bu kg 65 olacak (hatta belkide 55 olur kim bilirr?)
canım çok saol melodimuzun zaman sonra elbise giyebiliyorum artık:) yanlız annemin bahçe terlikleriyle çıktığımdan dışarı ayakları çektirmedim onları görseydiniz kopardınızz
canım benim o terlikler bile güzel görünmene engel olamazdı eminim ayrıca biz düşmanmıyız ayağına bakalımbende çok özlemişim elbise giymeyi artık giyiyorum ama göbek gitmiyo senin kalmamış bunun için özel bişey yaptınmı
canım benim saol dostum:)) yok yapmadım keşke yapabilsem cnm ama düzenli yürüyorum bide yaz aylarında evde bantta yürüdüğümden daha tempolu oluyo ve yokuş yapıyorum onu yaptığımdan beri alt karnım toparlandı sanki...genelde benim zaten göbek karın bel sorunum vardır bacaklarım nispeten incedir...ama sanırım ekim gibi platese gitcem kolar ve karın için bayabi yumuşadılar
sadecam çok cahil bir soru daha sorsam ben hiç hayatımda karbonat kullanmadım, kabartma tozu var ondan bir tane atsam olmazmı ki.
annem hep tuzlularda karbonat tatlılarda kabartma tozu der, ama ben tuzlulara da onu kullanırım.
Eline sağlık, çok teşekkür ederim. Yarın yapacağım.
Şahsen ben gayet iyiyim Bebeğim Rongom, Ankara'dayım bu hafta. Ama gel gelelim bizim bebecik bu hafta gelmeyecek galiba. Bu gidişle hafta sonu eve dönüp haftasonları tekrar geleceğim. Televizyon hiç izlemem ben, dizi falan, özgürlüğümü kısıtlıyor diziler bağlanırsam. Netten yabancı dizi izliyorum bol bol. O yüzden keyfim de yerinde.
Arkadaşlar bu arada yolunuz düşerse İstanbuldan gelirken Bercestede mola vermiştik. Ben peynirlerin içinde kendimi kaybetmişken bir de baktım Goji Berry satılıyor. Kilosu 37 liraydı. Bu arada eve dönünce kilom ne olacak çok merak ediyorum. Diyet yapıyorum ama birkaç tane ödül öğün yaptım (neredeyse tamamı çin ve japondu, suşiye doydum vallaa) bir de peynirleri özellikle yağlı yiyorum tatilde. Döndüğümde de tam regl dönemim olacak, Allah sonumu hayır etsin!:18:
Sadecam tarifler harika görünüyor. Pazılıya bayıldım canım, ben de yapayım dönünce.
saol tatlım ben çok iyimm süperim mutluyummmsende iyisin görüdğüm kadarıyla:) allah hep iyilik güsellik versin inşallah...bugün oğluşla alışverişe çıktık ona bikaç pc oyunu falan bakıcaktık derken dur dedim gel anne kaç beden olmuş kot bakalım die daldık maviye..kız sordu kaç beden die deidm inan bilmiyorum böle böle kilo verdim sen ver bişi deniyim...30 beden verdi amanın çuk:)) sonra beli çok düşük die onu istemedim başka giydim düşük belle rahat edemyorumda:) neyse bu sefer 29 getirdi amanın oda oldu ama çok oturdu üstüme neyse o modelin 30 unu aldım eve geldim eşim ne aldın falan(karttan çekilince aramış adi banka ne alakaysa sanki kaç liralık kot) neyse gösterdim dedi buna girdinmi sen aaa teesüf ederim diyip hemencecik giydim çok beğendi ve beni tebrik etti nihayet:) diğer idare ettiklerim öyle büyükki artık ne kadar verdiğimi çok belli etmiyomuş üle süledi:) velhasıl ben acaip sevindirik oldummm
ben de ne yedim yazayım.
sabah: 1 top dukan ekmeği, 2 yumurtalı peynirli omlet, peynir.
öğlen: sucuklu yumurta (ama sucuğu suda pişirdim yağı çıktı döktüm)
akşam: tavuk, yoğurt
sonra annemlere uğradık çayla bir şeyler vermesin diye, dukan kekimi oraya götürdüm onlar da beğendi yediler. 1 dilim kek ve goji berry yedim çayla.
düşünüyorum düşünüyorum sanki başka şeyler de yemiş gibiyim, ama bulamıyorum.
Şahsen ben gayet iyiyim Bebeğim Rongom, Ankara'dayım bu hafta. Ama gel gelelim bizim bebecik bu hafta gelmeyecek galiba. Bu gidişle hafta sonu eve dönüp haftasonları tekrar geleceğim. Televizyon hiç izlemem ben, dizi falan, özgürlüğümü kısıtlıyor diziler bağlanırsam. Netten yabancı dizi izliyorum bol bol. O yüzden keyfim de yerinde.
Arkadaşlar bu arada yolunuz düşerse İstanbuldan gelirken Bercestede mola vermiştik. Ben peynirlerin içinde kendimi kaybetmişken bir de baktım Goji Berry satılıyor. Kilosu 37 liraydı. Bu arada eve dönünce kilom ne olacak çok merak ediyorum. Diyet yapıyorum ama birkaç tane ödül öğün yaptım (neredeyse tamamı çin ve japondu, suşiye doydum vallaa) bir de peynirleri özellikle yağlı yiyorum tatilde. Döndüğümde de tam regl dönemim olacak, Allah sonumu hayır etsin!:18:
Sadecam tarifler harika görünüyor. Pazılıya bayıldım canım, ben de yapayım dönünce.
hahaha melis hocam bende senin gibi hissediyorum kendimi ee insan dukanla sürekli tıka basa tok hissedince kendini acaba başka neler yemiştim diyor ama sonra iyice düşünüp anladımki yok bişey yememişim bu dukan diyeti ayrıcalığıymış buda kendinize işkence ediyorsunuz diyenlere kapak olsunnben de ne yedim yazayım.
sonra annemlere uğradık çayla bir şeyler vermesin diye, dukan kekimi oraya götürdüm onlar da beğendi yediler. 1 dilim kek ve goji berry yedim çayla.
saol tatlım ben çok iyimm süperim mutluyummmsende iyisin görüdğüm kadarıyla:) allah hep iyilik güsellik versin inşallah...bugün oğluşla alışverişe çıktık ona bikaç pc oyunu falan bakıcaktık derken dur dedim gel anne kaç beden olmuş kot bakalım die daldık maviye..kız sordu kaç beden die deidm inan bilmiyorum böle böle kilo verdim sen ver bişi deniyim...30 beden verdi amanın çuk:)) sonra beli çok düşük die onu istemedim başka giydim düşük belle rahat edemyorumda:) neyse bu sefer 29 getirdi amanın oda oldu ama çok oturdu üstüme neyse o modelin 30 unu aldım eve geldim eşim ne aldın falan(karttan çekilince aramış adi banka ne alakaysa sanki kaç liralık kot) neyse gösterdim dedi buna girdinmi sen aaa teesüf ederim diyip hemencecik giydim çok beğendi ve beni tebrik etti nihayet:) diğer idare ettiklerim öyle büyükki artık ne kadar verdiğimi çok belli etmiyomuş üle süledi:) velhasıl ben acaip sevindirik oldummm
mutluluğunu çok iyi anlıyorum,harika bir duygu değilmi.inşallah tüm dukanistler yaşar bu duyguyu.seni kutlarım canım
selam kızlar,ya Allah ya Bismillah diyip bende dün başladım diyete ve artık aranızdayım...5 günlük atak dönemim var ve bugün 2.günümü bitirdim.hedefim8 kilo vermek ama çok iştahlı bir kocam olduğu için biraz zor görünüyor.
kızlar birde birşey diycem ya,ben biraz önce dayanamayıp karpuz yedim,kendimi çok suçlu hissediyorum,birşey olurmu ya?
mavişim bizim yengeyi izliyormusun ben bayılıyorum bu diziye ya 2. bölümünü kaçırmıştım ahanda başladı izlim bari
gurmenet.com dan istiyorum tatlım en güseli doğalsan marka onu tavsiye ederim ruseym alma içinden istenmeyen şeyler çıkıyo...2 günde teslim ediyolar..
maalesef şekerim hepsini yemek yokama zaten valla yiyemezsin istesende :))mesela ekmek 5 günlük.. pazılı olanada 6 kaşık yulaf koydum yani 3 günlük ama mesela karışık yemek istersne bi ayar yapabilirsin kendin 2 dilim ekmek 2 dilim börek gibi...sanırım 2 kaşığa anca tekabül eder...
şekerler tabi yazayım ama ekmek zeynoşun ekmeği onu ben kalıba döküp yapıyorum ama valla tamamen gözkararı...
ekmek için 3 yum.4-5 çor.kaş yoğurt,1 çorba kaş. tepeleme deil silmede deil karbonat üstüne limon sıkıyorum...10 kaşıkta yulaf kepeği...ben peynir koymuyorum...145 derecede içini çeke çeke pişiyo bu kadar hatta geceden yapıp sabaha fırına atarsanız daha güsel oluyo iyice şişiyo kepekler..
börekte ise 1 demet pazı iri iri doğranmış..2 yumurta 3-4 kaşık yoğurt,evde ne peynir varsa 3 dilim kadar peynir...bende mesela burger hellim vardı sevmedik yenmedi onu kattım..6 kaşık yulaf bu kadar bunuda 150 derecede pişirdim...bu kadan kızlar valla kepek tatsız tuzsuz bişi olduğundan herşeye yakışıyo ben bayılıyorummm
kızlar valla supersiniz.maşallah sizeyeni başlayan biri olarak imreniyorum sizlere.umarım biz yeni başlayanlarda sizler gibi kilo verebiliriz.mustlu cum sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ilk başlarda hevesli oluyo ya insan,acele ediyo bir an önce kilolar gitsin istiyo.tam bu moddayım.direncimin kırılmaması için ne yapmam gerek?tavsiyelerinize ihtiyacım var.herkese tşklr.
ayrıca bu forumu çok sevdim.resmen bağladı beni.çok eğlenceliymiş burası
hoşgeldin ve hayırlı olsun...bu arada nickin çok güsel:) şimdi atak hiç kaçamak yapılmaması gereken bi evre yemeseymişsin iyiymiş ama olan olmuş devamında yapmazsan çok etkilemez...bide 8 kilo için 5 gün atak bence fazla dukanın testindenmi çıktı acaba bu sonuç yoksa kendinmi o şekilde tasarladın??
ben de ne yedim yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?