selam kızlar,ya Allah ya Bismillah diyip bende dün başladım diyete ve artık aranızdayım...5 günlük atak dönemim var ve bugün 2.günümü bitirdim.hedefim8 kilo vermek ama çok iştahlı bir kocam olduğu için biraz zor görünüyor.
kızlar birde birşey diycem ya,ben biraz önce dayanamayıp karpuz yedim,kendimi çok suçlu hissediyorum,birşey olurmu ya?
yok canım dukanın testini yapmadım,sanırım buranın 51.sayfasında 5-10 kilo arası fazlalığı olanlar atak evresini 5 gün yapmalı yazıyordu bende bu nedenle 5 gün yapmaya karar verdim.ama diğer 3 günü nasıl geçiricem hiçbir fikrim yok akşam neysede sabah ve öğlen sürekli yumurta,peynir sütle geçmezki,pöfff.
yoook canım yanılıyorsun 5 10 kilo fazlalığı olanlara 2 gün atak veriliyor....5 gün çok fazla....yok canım dukanın testini yapmadım,sanırım buranın 51.sayfasında 5-10 kilo arası fazlalığı olanlar atak evresini 5 gün yapmalı yazıyordu bende bu nedenle 5 gün yapmaya karar verdim.ama diğer 3 günü nasıl geçiricem hiçbir fikrim yok akşam neysede sabah ve öğlen sürekli yumurta,peynir sütle geçmezki,pöfff.
kızlar valla supersiniz.maşallah sizeyeni başlayan biri olarak imreniyorum sizlere.umarım biz yeni başlayanlarda sizler gibi kilo verebiliriz.mustlu cum sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu? ilk başlarda hevesli oluyo ya insan,acele ediyo bir an önce kilolar gitsin istiyo.tam bu moddayım.direncimin kırılmaması için ne yapmam gerek?tavsiyelerinize ihtiyacım var.herkese tşklr.
ayrıca bu forumu çok sevdim.resmen bağladı beni.çok eğlenceliymiş burası
Açıkıyorsanız kendinizi neden 3 öğün yemeye zorluyorsunuzki, dilediğiniz kadar protein yiyebilirsiniz, doyana kadar, aç kalmak diye birşey yok bu diyettemerhaba
benım sorularım olacak sızlere
ac kalmıycaksın dıyosunuzya ben acıkıyorum ama sadece 3 oğun yıyorum ve az az yıyorum doymadan kalkıyorum. bu ıkıncı gunum. ben bu sekılde zayıflayamam mı? suandada aclıktan basım agrıyor..
birde su dukan ekmegı ve dukan kekı nedır. evdemı yapıyosunuz?
Yulaf kepeği katıp köfte yap canım, gerçi ben hep kıymayı kavurarak baharatlı olarak tüketmişimdirarkadaşlar bu sorula sizi sıkıyordur mutlaka defalarca sorulmuştur amaatak döneminde kırmızı eti nasıl tükeetiniz,tavugu bol baharatla sote yapıyorum,yarında şu fırın poşetli soslardan alıp but yapıcam,hadi bigünde balık yapsam,kırmızı et hiç tüketemiş olucam???kıymalı yumurta aklıma gelen ama ben yumurtayı yagda yiyemiyorum sadece suda cok pişmiş olacak:)
merhaba
ac kalmıycaksın dıyosunuzya ben acıkıyorum ama sadece 3 oğun yıyorum ve az az yıyorum doymadan kalkıyorum. bu ıkıncı gunum. ben bu sekılde zayıflayamam mı? suandada aclıktan basım agrıyor..
arkadaşlar bu sorula sizi sıkıyordur mutlaka defalarca sorulmuştur amaatak döneminde kırmızı eti nasıl tükeetiniz,tavugu bol baharatla sote yapıyorum,yarında şu fırın poşetli soslardan alıp but yapıcam,hadi bigünde balık yapsam,kırmızı et hiç tüketemiş olucam???kıymalı yumurta aklıma gelen ama ben yumurtayı yagda yiyemiyorum sadece suda cok pişmiş olacak:)
yoook canım yanılıyorsun 5 10 kilo fazlalığı olanlara 2 gün atak veriliyor....5 gün çok fazla....
Açıkıyorsanız kendinizi neden 3 öğün yemeye zorluyorsunuzki, dilediğiniz kadar protein yiyebilirsiniz, doyana kadar, aç kalmak diye birşey yok bu diyettekek ve ekmeği evde yapıyoruzzz keşke satılsa tarifler kısmına göz atabilirsiniz
Yulaf kepeği katıp köfte yap canım, gerçi ben hep kıymayı kavurarak baharatlı olarak tüketmişimdir
pışşşşşşşık canım benim ben hiç forumu es geçebilirmiyim çatlarım ayol hem sayfalar birikir hem ne kaynattılar sıkıntısı yaşarım olmazzzcanım valla iki elim kanda olsa ben yine biyolunu bulur girerim mesela öğleden sonra yoktum akşam eve geldim osman başladı ee zaten kaç saattir girmemişim heee açarsın netten canlı yayını hem foruma laf yetiştirdim hem dizileri izledim yaaaaaaaa bundan kelli bülee yapcem gariiiiooooooo zeynep dizilere kaptırmış,artık bizi ihmal ederşaka canım seyret tabiii bende osmanı seyrettim şimdide mesut yar ı izliyorum.iyi seyirler
kızlar kekler için tatlandırıcım bitmişti bugün migrostan kutuda takida formtat 60 diye bir tatlandırıcı aldım fırında pişmeye müsait ayrıca sindirim sistemi için prebiyotik içeriyormuş fiyatı da uygun geldi 500 gram 15 tl kadar kullanan var mı bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım
bir de bir deee diyet ürünlerin olduğu reyonda koska light helva vardı şekersiz falan dayanamadım aldım arada tırtıklarım diye umarım çok zararlı değildir yiyen var mı aranızda
ayyyyyyy meloşum gelmiş melocum ben sana şunu sorcam bende bugün doğaya gittim senin ödem çayından almaya dedilerki açıkmı paketmi herhalde pakettir dedim neyse verdiler çünkü 16 lira olan oymuş (da )yav bu biraz iğrenç geldi bana sen bunu nasıl bir şekilde içiyorsun sıcakmı soğukmu benim öbürkünün tadıda içimide çok kolaydı diyorumki acaba sana başka bana başkamı verdiler acep:44::44::44:
Açıkıyorsanız kendinizi neden 3 öğün yemeye zorluyorsunuzki, dilediğiniz kadar protein yiyebilirsiniz, doyana kadar, aç kalmak diye birşey yok bu diyettekek ve ekmeği evde yapıyoruzzz keşke satılsa tarifler kısmına göz atabilirsiniz
Yulaf kepeği katıp köfte yap canım, gerçi ben hep kıymayı kavurarak baharatlı olarak tüketmişimdir
mesela ben şimdi atak yapıyo olsam günümü şu şekilde geçirirdim...sabah peynirli yumurta 1 tam yumurta 1 beyazı kullanarak...geriye kalan sarısıyla kendime yayla çorbası yapardım 2 günlük saırısı terbiyesinde kullanmak için...çorba neden içimiz kuruyo devamlı et ve kuru şeyler yemekten...günlük çorba hakkı 2 kase falan oluyo...bütün bir tavuğu haşlayım kemiklerinden ayıkladıktan sonra kapaklı bi kaba koyardım karabiber döküp aralarda atıştırmak için midem ezilirse die hazır olsun...tavuğun suyunu bu arada çorbaya kullanırdım dizilişyanlış oldu idare edin:))aralarda köy peyniri atıştırmak için süper...ayrıca et füme bulundururdum dolapta...bunları hazır ettiğim süreecede eminim acıkmazdım...ayyy atak yapasım geldi:))..kızlar önemli olan planlı bi şekilde güne hazırlanmak bunlarla aç kalmak sahiden mümkün deil...yulafı ihmal ederseniz halsizlik başağrısı yorgunluk uyku hali olur..lütfen ihmal etmeyin..
dukan keki ve ekmeğini ve birsürü tarifi dukan diyet tariflerim sayfamızdan bulabilirsin...kesinlikle evde yapıyoruz ve kesinlikle süper oluyo:)
canım ben en yağsız o olduğundan dana bonfile olarak tüketiyorum...hem 2 parça yediğinde inanılmaz tıkıyo..tavsiye edebilirim:) yada kuşbaşı etleri fırın torbasında at fırına kekikle falan oda süper..
Aaaaa canım sen delimisin nesin kaç gündür yazdıklarını okuyorum her lafının sonu intiharla bitiyor...örnek ben 2 doğumda 90 kiloya çıktım oğlum 5 aylık olunca diyete başladım...oğlum 9 aylıkken ben 55 kiloydum....eğer başkaları başarıyorsa sende başarırsın...bide diyetini ailene söylemene gerek yok gizli yap...madem kitap ve internetle kilo verilmez diyorlar..sende ağzını açıpta diyetle ilgili tek bir söz söyleme....misal ben dukana ilk başladığımda eşimden gizleyerek yaptım çünkü diyet yaptığımda çok müdahale ediyordu...bende bu durum motivasyonumu engellemesin diye gizlice başladım 20 25 günde 5 kilo verince diyeti eşime anlattım...ve ne oldu biliyormusun kendi de dukana başladı ve 10 kilo verdi...madem hayat zorluklarla dolu şartlarımıza göre davranıcaz....bak bir daha ağzından intihar lafları çıkarsa burda hiç kimse senin yazdıklarına cevap yazmaz...ne bu canım daha 18 yaşındasın bide dert ettiğin şeye bak....kilo sorunu çaresi olmayan bir dert değil....allah korusun kanserle bi çok kötü hastalıkla uğraşan insanlar var...halimize şükür etmeliyiz...tamam mı tatlım sen önce pozitif ol gerisi kendiliğinden gelir...iyi akşamlar kadınlar kulübününgüzel alımlı çekici ince belll yakın bir zamanda 34 beden olck kandınları bana yardım edin ailemle yine kavga ettim bu diyeti yaptırmıyolar ( lanet olsun annem ayrı babam ayrı 3 buzdolabı dolu olan et tavuk artık benım sayemde yok oldu bırden hem zayıfla dıyolar bana şans vermıyolar ınternetten kıtaptan zayıflanmaz dıyolar ben bunlara napıyım ne dıyım aglaya aglaya gözlerım şişti mundar gıtmıyecegımı bılsem az kaldı ıntıharıma ((
ay ben de seni seviyorum şekerim
ben takita kullandım canımın içi, memnun da kalmıştım. Sıvı tatlandırıcı da öneririm, soğuk içecekleri tatlandırırken zahmetsiz oluyor :)
kilonuza göre su miktarınızı ayarlayabilirsiniz.
Peyniri falan da öyle kibrit kutusu falan diye şartlamayın, doyana kadar yiyin. Acısını çıkarın. Valla ben utanmasam günde yarım kilo yoğurt, 250 gram falan da peynir yerim. Şu köy peyniri beni nasıl çekiyo anlatamam. Ölüyorum "peyniiieeeerrrr :84:" diye
ayrıca tatlı krizi falan yoksa sorun yok, varsın regl döneminde başlamış olsun birey, ne olacak? Yeter kiiii azimli ossuuunnnn
başarılar..
yarın çarşamba pazarı var. Ödevi kolaylamışım, yarın da maaşım yatıyo. Kim tutar beni? Sabah kalkar bi tur yürürüm, kahvaltımı yapar pazara çıkarım. Miissss...
herkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
Eki Görüntüle 252339 Eki Görüntüle 252340 Eki Görüntüle 252341 Eki Görüntüle 252342 Eki Görüntüle 252343
kızlar benim ekmeğin görüntüsü bu şekilde kek kalıbına yapıyorum demiştimya sonra dilim dilim kesiyorum pratik oluyo hele kızartınca etimek gibi oluyo:)
diğeride pazılı börek onu normalde borcama yapıyodum bu sefer kek kalıbında deneyim dedim gayet güsel oldu...
hayır tatlım bir dilim olurmu bunda 10 kaşık yulaf var yani 5 günlük..dolayısıyla günde 4 dilim çıkıyo eşit bölünce:) evet ben netten sipariş ediyorum...ama bazı migroslarda varmış ama ben hala göremedim bizim migras bide 3 m güya yeşil kahveyi bilem bilmiyolar
saol tatlım ben çok iyimm süperim mutluyummmsende iyisin görüdğüm kadarıyla:) allah hep iyilik güsellik versin inşallah...bugün oğluşla alışverişe çıktık ona bikaç pc oyunu falan bakıcaktık derken dur dedim gel anne kaç beden olmuş kot bakalım die daldık maviye..kız sordu kaç beden die deidm inan bilmiyorum böle böle kilo verdim sen ver bişi deniyim...30 beden verdi amanın çuk:)) sonra beli çok düşük die onu istemedim başka giydim düşük belle rahat edemyorumda:) neyse bu sefer 29 getirdi amanın oda oldu ama çok oturdu üstüme neyse o modelin 30 unu aldım eve geldim eşim ne aldın falan(karttan çekilince aramış adi banka ne alakaysa sanki kaç liralık kot) neyse gösterdim dedi buna girdinmi sen aaa teesüf ederim diyip hemencecik giydim çok beğendi ve beni tebrik etti nihayet:) diğer idare ettiklerim öyle büyükki artık ne kadar verdiğimi çok belli etmiyomuş üle süledi:) velhasıl ben acaip sevindirik oldummm
sadecam eline sağlık canım bunlar harika görünüyor(da )o nasıl bir kek kalıbı ayol tam 19 dilime sahip benimki sadece 11 dilimcik :90:
arkadaşlar bu sorula sizi sıkıyordur mutlaka defalarca sorulmuştur amaatak döneminde kırmızı eti nasıl tükeetiniz,tavugu bol baharatla sote yapıyorum,yarında şu fırın poşetli soslardan alıp but yapıcam,hadi bigünde balık yapsam,kırmızı et hiç tüketemiş olucam???kıymalı yumurta aklıma gelen ama ben yumurtayı yagda yiyemiyorum sadece suda cok pişmiş olacak:)
merhaba
hayır tatlım bir dilim olurmu bunda 10 kaşık yulaf var yani 5 günlük..dolayısıyla günde 4 dilim çıkıyo eşit bölünce:) evet ben netten sipariş ediyorum...ama bazı migroslarda varmış ama ben hala göremedim bizim migras bide 3 m güya yeşil kahveyi bilem bilmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?