Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım:)bende yeniyim bugün 2.günümdü.şimdilik kacamak yapmadım ama adet oldugum için heran herşey olabilir:))benim eşimde cok iştahlı ve yemeye cok
düşkün bende zorlanıyorum.
karpuz içinde,olan olmuş boşver:)
sen hiç gram verebildinmi??

anladım canım ama sanki test yapsan 3 gün atak der gibi geliyo bana...neyse farketmezde sen zorlanırsın yok yere...prensescim sabah öğlen ve akşam sadece bu yazdıklarınımı yiyosun...nerde et tavuk nerde yulaf kepeği bunları mutlaka yemen gerekiyo canım...atakda sadece sebze yok vede özellikle süt ve yoğurdu seyirdeki kadar fazla tüketmesen iyi olur...ne olsa karbonhidrat adı üstünde atak saldırı..vede bu diyette ne kadar fazla yersen o kadar fazla zayıflıyosun sakın aç kalma boşuna aç kaldığınla kalırsın tatlım

merhaba

benım sorularım olacak sızlere

ac kalmıycaksın dıyosunuzya ben acıkıyorum ama sadece 3 oğun yıyorum ve az az yıyorum doymadan kalkıyorum. bu ıkıncı gunum. ben bu sekılde zayıflayamam mı? suandada aclıktan basım agrıyor..

birde su dukan ekmegı ve dukan kekı nedır. evdemı yapıyosunuz?

arkadaşlar bu sorula sizi sıkıyordur mutlaka defalarca sorulmuştur ama atak döneminde kırmızı eti nasıl tükeetiniz,tavugu bol baharatla sote yapıyorum,yarında şu fırın poşetli soslardan alıp but yapıcam,hadi bigünde balık yapsam,kırmızı et hiç tüketemiş olucam???kıymalı yumurta aklıma gelen ama ben yumurtayı yagda yiyemiyorum sadece suda cok pişmiş olacak:)

yoook canım yanılıyorsun 5 10 kilo fazlalığı olanlara 2 gün atak veriliyor....5 gün çok fazla....

Canım ben ilk 15 kilomu sporla ve spor hocamın verdiği yağsız ve düşük kalorili bir diyetle verdim. 10 kilodan fazladır da dukan yapıyorum ve çok daha kolay geliyor. Şubattan beri diyet yapıyorum. Sana da kolay gelsin, forumdan hiç ayrılmamanı tavsiye ederim.

Açıkıyorsanız kendinizi neden 3 öğün yemeye zorluyorsunuzki, dilediğiniz kadar protein yiyebilirsiniz, doyana kadar, aç kalmak diye birşey yok bu diyette kek ve ekmeği evde yapıyoruzzz keşke satılsa tarifler kısmına göz atabilirsiniz
Yulaf kepeği katıp köfte yap canım, gerçi ben hep kıymayı kavurarak baharatlı olarak tüketmişimdir

Son düzenleme:
iyi akşamlar kadınlar kulübünün güzel alımlı çekici ince belll yakın bir zamanda 34 beden olck kandınları bana yardım edin ailemle yine kavga ettim bu diyeti yaptırmıyolar ( lanet olsun annem ayrı babam ayrı 3 buzdolabı dolu olan et tavuk artık benım sayemde yok oldu bırden hem zayıfla dıyolar bana şans vermıyolar ınternetten kıtaptan zayıflanmaz dıyolar ben bunlara napıyım ne dıyım aglaya aglaya gözlerım şişti mundar gıtmıyecegımı bılsem az kaldı ıntıharıma ((

[QUOTE=lostinnight;20780954

ohh süper süperrr.... artık 70 barajı gittiğine göre tıkır tıkır 60ların keyfini sür melodi

evet canım harika bir duygu umarım geri gelmezler

mesela ben şimdi atak yapıyo olsam günümü şu şekilde geçirirdim...sabah peynirli yumurta 1 tam yumurta 1 beyazı kullanarak...geriye kalan sarısıyla kendime yayla çorbası yapardım 2 günlük saırısı terbiyesinde kullanmak için...çorba neden içimiz kuruyo devamlı et ve kuru şeyler yemekten...günlük çorba hakkı 2 kase falan oluyo...bütün bir tavuğu haşlayım kemiklerinden ayıkladıktan sonra kapaklı bi kaba koyardım karabiber döküp aralarda atıştırmak için midem ezilirse die hazır olsun...tavuğun suyunu bu arada çorbaya kullanırdım dizilişyanlış oldu idare edin:))aralarda köy peyniri atıştırmak için süper...ayrıca et füme bulundururdum dolapta...bunları hazır ettiğim süreecede eminim acıkmazdım...ayyy atak yapasım geldi:))..kızlar önemli olan planlı bi şekilde güne hazırlanmak bunlarla aç kalmak sahiden mümkün deil...yulafı ihmal ederseniz halsizlik başağrısı yorgunluk uyku hali olur..lütfen ihmal etmeyin..

dukan keki ve ekmeğini ve birsürü tarifi dukan diyet tariflerim sayfamızdan bulabilirsin...kesinlikle evde yapıyoruz ve kesinlikle süper oluyo:)

canım ben en yağsız o olduğundan dana bonfile olarak tüketiyorum...hem 2 parça yediğinde inanılmaz tıkıyo..tavsiye edebilirim:) yada kuşbaşı etleri fırın torbasında at fırına kekikle falan oda süper..
yoook canım yanılıyorsun 5 10 kilo fazlalığı olanlara 2 gün atak veriliyor....5 gün çok fazla....

kavurmak hem daha pratik dimi:))p+s olan günler güzel ama sadece protein olan günler hep aynı şeyleri yemekten sıkılmam işallah tavuk,et,balık(bide tuz serbestmi???

ooooooo zeynep dizilere kaptırmış,artık bizi ihmal ederşaka canım seyret tabiii bende osmanı seyrettim şimdide mesut yar ı izliyorum.iyi seyirler
pışşşşşşşık canım benim ben hiç forumu es geçebilirmiyim çatlarım ayol hem sayfalar birikir hem ne kaynattılar sıkıntısı yaşarım olmazzzcanım valla iki elim kanda olsa ben yine biyolunu bulur girerim mesela öğleden sonra yoktum akşam eve geldim osman başladı ee zaten kaç saattir girmemişim heee açarsın netten canlı yayını hem foruma laf yetiştirdim hem dizileri izledim yaaaaaaaa bundan kelli bülee yapcem gariiii

canım bende tabletini almıştım takita nın migrostan çaya filan atarım diye fena değil ama geçen toz olanından aldım epeydir kek yapmıyordum bugün yaptım okadarda güzel gelmedi bana ama mecbur atacak değilim tüketicem artık ay helvayı ne kadar özledim

sağolun kızlar ya. ne bıleyım ıste sankı 3 oğun dısına cıkınca vede doyana kadar yıyınce bu dıyetı yapamayacakmısım gıbı gelıyor. tavsıyelerınızı dıkkate alacagım.

Aaaaa canım sen delimisin nesin kaç gündür yazdıklarını okuyorum her lafının sonu intiharla bitiyor...örnek ben 2 doğumda 90 kiloya çıktım oğlum 5 aylık olunca diyete başladım...oğlum 9 aylıkken ben 55 kiloydum....eğer başkaları başarıyorsa sende başarırsın...bide diyetini ailene söylemene gerek yok gizli yap...madem kitap ve internetle kilo verilmez diyorlar..sende ağzını açıpta diyetle ilgili tek bir söz söyleme....misal ben dukana ilk başladığımda eşimden gizleyerek yaptım çünkü diyet yaptığımda çok müdahale ediyordu...bende bu durum motivasyonumu engellemesin diye gizlice başladım 20 25 günde 5 kilo verince diyeti eşime anlattım...ve ne oldu biliyormusun kendi de dukana başladı ve 10 kilo verdi...madem hayat zorluklarla dolu şartlarımıza göre davranıcaz....bak bir daha ağzından intihar lafları çıkarsa burda hiç kimse senin yazdıklarına cevap yazmaz...ne bu canım daha 18 yaşındasın bide dert ettiğin şeye bak....kilo sorunu çaresi olmayan bir dert değil....allah korusun kanserle bi çok kötü hastalıkla uğraşan insanlar var...halimize şükür etmeliyiz...tamam mı tatlım sen önce pozitif ol gerisi kendiliğinden gelir...

bebişim ben de seni öptüm

sadeca artık pierre dukana rakip bir kitap da sen yaz süpersin

bugün migros sanal markete baktım tabi buralara servis yok mahsus balçova 5m i seçip bizim ürünleri inceledim doğalsan yulaf kepeği yeni gelen ürünlerin arasında resimlememişler bile daha ve orada yorum kısmına yazdım dedim sökedeyim 2 migros var biri 2m bu ürün yok bu dukan diyetinin vazgeçilmezi türkiyenin heryerinde binlerce insan var bunu yapan ve ömür boyu bunu tüketecekler yardımcı olun dedim kaale alırlar mı bilmiyorum 400 gr mı 4,45 tl di.

maşallah canım darısı başımıza

sadecam eline sağlık canım bunlar harika görünüyor(da )o nasıl bir kek kalıbı ayol tam 19 dilime sahip benimki sadece 11 dilimcik :90:

abla sana Allah uzun ömür versin üşenmeden saymışsın tatlımsın ya

canım köfte yap yağsız tavada ızgara veya fırına sür o da çok lezzetli oluyor ben daha kırmızı et yemedim atakta tavuk daha verdiriyor diye yalnız arada ton balığını iyice süzüp köfte yaptım

iki gündür dairede tabak tabak karpuzları üzümleri yediler ay bunu da mı yemiyosun şunu da mı yemiyosun sinir oldum bizim işyerinde küçük mutfak var çay yapan da bi ablamız var evden getirir yerdik ya da çıkıp bişeyler alır orda pişiridik dün öğlen arkadaş yemek getirmiş yanında da hazır mantı getirmiş çaycı ablamız ben yemek yemiycem deyince mantı ye bari dedi yaaa abla dedim dalga mı geçiyosun offf

canım 3 öğünle kısıtlama çok acıkıyorsan bak tarif sayfamız var atağa uygun olanları yap istersen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-16.html
kolay gelsin

bu arada gojimi de buldum 40 liradan kilosu 100 er gr lık şeffaf kutuda hoşuma gitti ekşi kuru üzüm gibi yani meyvesizlik zormuş deli gibi saldırdım gojiye kuru meyve severim çünkü burnumun dibindeki kuruyemişçide varmış abla biz 2 yıldır satıyoruz dedi adam diğer 3yere bakmıştım ne efendim ne dediniz o nedir gibi sorularla karşılaştım
bunu da çözdüm kaldı yulaf kepeği

kızlar yaa yazyağmurum kayıplarda bayram sonrası mutlaka mesai başlamıştır hade ilk gün pazartesi çok iş birikmiştir dedim ama bugünde hiç girmedi dayanamadım aradım cvp vermedi msj attım ama henüz dönmedi bana ya çok merak ediyorum valla öte yandan vuvum halaa yok ortalarda kızlar bir ses verin yaa ne olur

evet ya hani gelmişti bende dün gittim soyak migrosa kepek yoktu yeşil kahveyide sordum bilmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…