Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

beberongom valla kendi adıma konuşayım ben çok iyiyim .bende senin gibi tüm arkadaşları merak ediyorum bugün yarın çıkarlar ortaya diye bekliyorum.ben tatili +900 gr la kapadım ama şu an 800 ü gitmiş bulunuyor.güçlendirme beni korkutuyordu ama galiba çok kolay hallolacak bu dönemde.bendende herkeslere kocaman öpücükler[/QUOTE]

merhaba canım iyiyiz iyiyiz çok şükür tatilde alınanlarıda yollayınca değme keyfimize az kaldı güçlendirmeye ha gayret diyoruz :80:

pozıtıf olmak ıstıyorum ama hep bı engele takılıyorum senın eşin evde degil ama benm annem evde dukan yemegı yapmaya kalksam mutfaga hıcbırsekılde gırdırmıyo mesela yarın baslasam sabahtan aksama kadar ne yıyecgmı bılmıyorm okudum dukan dıyetını ama anlamadm nese ıı geceler..

Arkadaşlar size bir soru sorayım; ben şu anda isveç diyetini uyguluyorum 3. günüm bitti ama gerçekten şu anda bu açlıkla nasıl uyuyacağımı bilemiyorum kendimi zorluyorum azimle :) İsveç i 6 güne kadar sabredebilirsem 6. günden sonra kesmeyi düşünüyorum. Sonrasında hemen Dukan' a başlamak bünyeye zarar verir mi sizce ? Ve bir de Dukan' a başladığım ilk günlerdeki evrede istediğim saatte istediğim kadar protein tüketebiliyor muyum yoksa sınırlama var mı ? Yorumları okudum ama karışıklık var gibi geldi bu konuda beni aydınlatırsanız sevineceğim

ne sormuştun canım kaçırmış olabilirim yada cevabını bilmiyorumdur

Arkadaşlar size bir soru sorayım; ben şu anda isveç diyetini uyguluyorum 3. günüm bitti ama gerçekten şu anda bu açlıkla nasıl uyuyacağımı bilemiyorum kendimi zorluyorum azimle :) İsveç i 6 güne kadar sabredebilirsem 6. günden sonra kesmeyi düşünüyorum. Sonrasında hemen Dukan' a başlamak bünyeye zarar verir mi sizce ? Ve bir de Dukan' a başladığım ilk günlerdeki evrede istediğim saatte istediğim kadar protein tüketebiliyor muyum yoksa sınırlama var mı ? Yorumları okudum ama karışıklık var gibi geldi bu konuda beni aydınlatırsanız sevineceğim

İşte bunu sormuştum yanıtlarsanız çok sevinirim :)

hmm evet daha öncede okumuştum sorunuzu ama isveç diyeti hakkında bir bilgim yok neden 6gün sürdürmek zorundasınız anlamadım onun bi fikrim yok neden kendinizi açlığa mahkum ediyorsunuz dukanda acıkmıyoruz biz acıktıkça hatta acıkmadanda yiyebiliyoruz biz benim bi saat sınırlamam yok ama tabiki gece acıkırsamda oturup et yemiyorum bitki çayı içiyorum veya kahve veya sür veya dukan keki gibi atıştırıyorum ama 6dan veya 8den sonra yemeyen arkadaşlarımızda var

kişinin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve devamında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİtoplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

tamam artık korkmuyorum :)) gidip alacağım karbonat. Deneyeyim farkını göreyim. Bu akşam iş dönüşü yaparım.

sucuk yasak olabilir işlenmiş et ve fazla yağlı ama yağını süzdükten sonra bir sakıncası olabilirmi bilemedim. Yine de yememek lazım, benim başlamadan önce vardı evde, çok fena gözüme batıyordu ne zamandır ondan yedim.

gerçekten öyle, her akşam kendimi çok tok hissediyorum sabah gr. oynamamıştır diyorum ama gitmiş oluyor.

3 yumurta yemişim fazla mı? Aslında öğlen hiç yumurta yemedim günü 2 yumurta ile kapattım sadece dün öyle denk geldi. Yaa aslında ben yeni yeni herkes toplaşınca işin aslını öğrendim. Diyet yoğurdun, sütün içeriğine hiç bakmamışm karbonhidrat olduğunu görmemiştim. Atak döneminde süt, yoğurt ve yumurta çok tüketmiştim bilemeden. Biraz az kilo verdim ondan olabilir. Yanımızda götürmek bana da güzel fikir geldi, en azından ısrarlara karşı koyabiliriz. Yok yok tüm gece düşündüm yememişim :)))

ahhh ahhh bunları bilemedim işte, atak geçti ama neyse artık seyirde dikkat ederim. Böyle tecrübeler yazın ne olur tecrübeli arkadaşlar. Püf noktalarını bilelim.

çok güzel bir azim mustlucum. Hayatta başka hiç bir şey olmasa bile bu kadar kilo vermek başlı başına bir mutluluk kaynağı.

seni beğeniyorum canım.

seni de beğendim canım.

oraya da gelir herhelde canım. Burada hem carrefourda hem 3m migrosta vardı doğasan yulaf kepeği, ben mi şanslı günümdeydim acaba.
istanbulda olanlar için optimum 3m migrosta yulaf kepeği var, kozzy malatya pazarında gojy berry var.
hiç sinir olma sen zayıflayacaksn onlar öyle kalacaklar :)

canım bak daha önce de yazmıştım, bu 2. yazışım olacak. Bırak dukan diyetini ailene uygun bir diyet yap, onlara söylemene gerek yok, öğün azalt, ekmeği azalt, salata, yoğurt gibi şeyler atıştır acıkınca. Yemeğin zararlı olmayan kısımlarını ya da daha az ye, porsiyon küçült yani, hamur işi, pilavdan uzak dur. Zayıflarsın zaten.

Eki Görüntüle 252414 Eki Görüntüle 252413
82 kilo olduğum zaman ve bu yıl tatilde çekindiğim fotom 71dim

hiç 10 kilo gibi değil de sanki 20 kilo gibi duruyor verdiğin kilo canım, süper görünüyorsun.

ben bu mesajı görmemeiş. Tebrikler canım, :90: ne büyük mutluluktur sen ve çevren için. İnsanın çocuğu bile bir farklı bakıyor. Demek sıkılaşmış da vücudun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…