saksmavişim bende tam bir dizi manyağıyım yalnız günlerini karıştırıyom malum bir sürü yeni diziler başlıycak arada beni haberdar et olurmu tatlım
beberongom valla kendi adıma konuşayım ben çok iyiyim .bende senin gibi tüm arkadaşları merak ediyorum bugün yarın çıkarlar ortaya diye bekliyorum.ben tatili +900 gr la kapadım ama şu an 800 ü gitmiş bulunuyor.güçlendirme beni korkutuyordu ama galiba çok kolay hallolacak bu dönemde.bendende herkeslere kocaman öpücüklerherkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
evet ya hani gelmişti bende dün gittim soyak migrosa kepek yoktu yeşil kahveyide sordum bilmiyolar
Aaaaa canım sen delimisin nesin kaç gündür yazdıklarını okuyorum her lafının sonu intiharla bitiyor...örnek ben 2 doğumda 90 kiloya çıktım oğlum 5 aylık olunca diyete başladım...oğlum 9 aylıkken ben 55 kiloydum....eğer başkaları başarıyorsa sende başarırsın...bide diyetini ailene söylemene gerek yok gizli yap...madem kitap ve internetle kilo verilmez diyorlar..sende ağzını açıpta diyetle ilgili tek bir söz söyleme....misal ben dukana ilk başladığımda eşimden gizleyerek yaptım çünkü diyet yaptığımda çok müdahale ediyordu...bende bu durum motivasyonumu engellemesin diye gizlice başladım 20 25 günde 5 kilo verince diyeti eşime anlattım...ve ne oldu biliyormusun kendi de dukana başladı ve 10 kilo verdi...madem hayat zorluklarla dolu şartlarımıza göre davranıcaz....bak bir daha ağzından intihar lafları çıkarsa burda hiç kimse senin yazdıklarına cevap yazmaz...ne bu canım daha 18 yaşındasın bide dert ettiğin şeye bak....kilo sorunu çaresi olmayan bir dert değil....allah korusun kanserle bi çok kötü hastalıkla uğraşan insanlar var...halimize şükür etmeliyiz...tamam mı tatlım sen önce pozitif ol gerisi kendiliğinden gelir...
ayyyyyyy meloşum gelmiş melocum ben sana şunu sorcam bende bugün doğaya gittim senin ödem çayından almaya dedilerki açıkmı paketmi herhalde pakettir dedim neyse verdiler çünkü 16 lira olan oymuş (da )yav bu biraz iğrenç geldi bana sen bunu nasıl bir şekilde içiyorsun sıcakmı soğukmu benim öbürkünün tadıda içimide çok kolaydı diyorumki acaba sana başka bana başkamı verdiler acep:44::44::44:
kesin doğrudur evet tadı iğrenç çay bardağına sıcak su koyup içine bir kaşık çay koyuyorum azda limon sıkınca biraz güzelleşiyor tanı poşet çay değil demleme çay hangisini tavsiye edersiniz dedim bunu etti hemde posasıyla içiyorum üzerinde öyle yazıyor
Yeşil kahveyi ben Üsküdar' dan balıkçıların olduğu çarşıdaki Çerezevinden aldım. Ama mesela Beşiktaş' da ki Çerezevinde yoktu...
kesin doğrudur evet tadı iğrenç çay bardağına sıcak su koyup içine bir kaşık çay koyuyorum azda limon sıkınca biraz güzelleşiyor tanı poşet çay değil demleme çay hangisini tavsiye edersiniz dedim bunu etti hemde posasıyla içiyorum üzerinde öyle yazıyor
sarı beyaz kutuda alizade yazıyor üstünde
bu yeşil kahvenin başka bi ismi yokmu yeşil kahvemi diyorsunuz alırken
Evet adı yeşil kahve olarak geçiyor.
ııyyyyy ta kendisi melocum evett malesef içcez artıkın napalım
Ama benim soruma hiç cevap veren yok
ııyyyyy ta kendisi melocum evett malesef içcez artıkın napalım
ay zeynepcim bende gittin sanmıştım geri gelmişsin ama yine gitmişsin napalım içicez valla zararsız hiç olmazsa bitki çayı napalım
ne sormuştun canım kaçırmış olabilirim yada cevabını bilmiyorumdur
Arkadaşlar size bir soru sorayım; ben şu anda isveç diyetini uyguluyorum 3. günüm bitti ama gerçekten şu anda bu açlıkla nasıl uyuyacağımı bilemiyorum kendimi zorluyorum azimle :) İsveç i 6 güne kadar sabredebilirsem 6. günden sonra kesmeyi düşünüyorum. Sonrasında hemen Dukan' a başlamak bünyeye zarar verir mi sizce ? Ve bir de Dukan' a başladığım ilk günlerdeki evrede istediğim saatte istediğim kadar protein tüketebiliyor muyum yoksa sınırlama var mı ? Yorumları okudum ama karışıklık var gibi geldi bu konuda beni aydınlatırsanız sevineceğim
İşte bunu sormuştum yanıtlarsanız çok sevinirim :)
estafurullah meliscim ne demek..aynen bende hayatımda ilk kes ekmek için karbonat kullandım inan korkulcak bi yanı yok...mayalı ve kabartma tozlu olarakda denedim ama karbonatın yerini tutmuyo canım...bak kaşığa al gözkararı üstüne foşurdatcak şekilde limon sık...oldu bitti inan korkulcak bişi yok...çok tepeleme koyarsan biraz kokusu geliyo ama silmeden biraz fazla bence tam karar oluyo cnm...ama sen diğerlerini bi dene belki onlar daha hoşuna gider...ben tuz koymuyorum normalde ama eşime yapınca az bişi yarım tatlı kaşığı gibi koyuoyrum sana kalmış tuzsuzda kötü olmuyo
sucuk için bu yöntemi ben de kullanıyorum hocam, süpersonik oluyo :)
Ama daha önce burada paylaşmak neden aklıma gelmemiş bilmiyorum :)
Ama sanırım seyirde sucuk yasak olabilir, emin değilim.
Ha bence yasak olmalı mı, bu pişirme yöntemiyle HAAYYIIRR!!! :)
hahaha melis hocam bende senin gibi hissediyorum kendimi ee insan dukanla sürekli tıka basa tok hissedince kendini acaba başka neler yemiştim diyor ama sonra iyice düşünüp anladımki yok bişey yememişim bu dukan diyeti ayrıcalığıymış buda kendinize işkence ediyorsunuz diyenlere kapak olsunn
hergün bu kadar yumurta yemessin değilmi.:125: bende beş aydır nereye gitsem yanımda taşıdım kekimi, ekmeğimi ,gojimi,kefirimi önceleri garip bulsalarda alıştı herkes bende bu sayede kaçamaklardan kurtuldum.güldürdün beni demek ne yediğini unuttun sakın kaçamak yapmış olmayasın
anladım canım ama sanki test yapsan 3 gün atak der gibi geliyo bana...neyse farketmezde sen zorlanırsın yok yere...prensescim sabah öğlen ve akşam sadece bu yazdıklarınımı yiyosun...nerde et tavuk nerde yulaf kepeği bunları mutlaka yemen gerekiyo canım...atakda sadece sebze yok vede özellikle süt ve yoğurdu seyirdeki kadar fazla tüketmesen iyi olur...ne olsa karbonhidrat adı üstünde atak saldırı..vede bu diyette ne kadar fazla yersen o kadar fazla zayıflıyosun sakın aç kalma boşuna aç kaldığınla kalırsın tatlım
Canım ben ilk 15 kilomu sporla ve spor hocamın verdiği yağsız ve düşük kalorili bir diyetle verdim. 10 kilodan fazladır da dukan yapıyorum ve çok daha kolay geliyor. Şubattan beri diyet yapıyorum. Sana da kolay gelsin, forumdan hiç ayrılmamanı tavsiye ederim.
mesela ben şimdi atak yapıyo olsam günümü şu şekilde geçirirdim...sabah peynirli yumurta 1 tam yumurta 1 beyazı kullanarak...geriye kalan sarısıyla kendime yayla çorbası yapardım 2 günlük saırısı terbiyesinde kullanmak için...çorba neden içimiz kuruyo devamlı et ve kuru şeyler yemekten...günlük çorba hakkı 2 kase falan oluyo...bütün bir tavuğu haşlayım kemiklerinden ayıkladıktan sonra kapaklı bi kaba koyardım karabiber döküp aralarda atıştırmak için midem ezilirse die hazır olsun...tavuğun suyunu bu arada çorbaya kullanırdım dizilişyanlış oldu idare edin:))aralarda köy peyniri atıştırmak için süper...ayrıca et füme bulundururdum dolapta...bunları hazır ettiğim süreecede eminim acıkmazdım...ayyy atak yapasım geldi:))..kızlar önemli olan planlı bi şekilde güne hazırlanmak bunlarla aç kalmak sahiden mümkün deil...yulafı ihmal ederseniz halsizlik başağrısı yorgunluk uyku hali olur..lütfen ihmal etmeyin..
Aaaaa canım sen delimisin nesin kaç gündür yazdıklarını okuyorum her lafının sonu intiharla bitiyor...örnek ben 2 doğumda 90 kiloya çıktım oğlum 5 aylık olunca diyete başladım...oğlum 9 aylıkken ben 55 kiloydum....eğer başkaları başarıyorsa sende başarırsın...bide diyetini ailene söylemene gerek yok gizli yap...madem kitap ve internetle kilo verilmez diyorlar..sende ağzını açıpta diyetle ilgili tek bir söz söyleme....misal ben dukana ilk başladığımda eşimden gizleyerek yaptım çünkü diyet yaptığımda çok müdahale ediyordu...bende bu durum motivasyonumu engellemesin diye gizlice başladım 20 25 günde 5 kilo verince diyeti eşime anlattım...ve ne oldu biliyormusun kendi de dukana başladı ve 10 kilo verdi...madem hayat zorluklarla dolu şartlarımıza göre davranıcaz....bak bir daha ağzından intihar lafları çıkarsa burda hiç kimse senin yazdıklarına cevap yazmaz...ne bu canım daha 18 yaşındasın bide dert ettiğin şeye bak....kilo sorunu çaresi olmayan bir dert değil....allah korusun kanserle bi çok kötü hastalıkla uğraşan insanlar var...halimize şükür etmeliyiz...tamam mı tatlım sen önce pozitif ol gerisi kendiliğinden gelir...
bugün migros sanal markete baktım tabi buralara servis yok mahsus balçova 5m i seçip bizim ürünleri inceledim doğalsan yulaf kepeği yeni gelen ürünlerin arasında resimlememişler bile daha ve orada yorum kısmına yazdım dedim sökedeyim 2 migros var biri 2m bu ürün yok bu dukan diyetinin vazgeçilmezi türkiyenin heryerinde binlerce insan var bunu yapan ve ömür boyu bunu tüketecekler yardımcı olun dedim kaale alırlar mı bilmiyorum 400 gr mı 4,45 tl di.
iki gündür dairede tabak tabak karpuzları üzümleri yediler ay bunu da mı yemiyosun şunu da mı yemiyosun sinir oldum bizim işyerinde küçük mutfak var çay yapan da bi ablamız var evden getirir yerdik ya da çıkıp bişeyler alır orda pişiridik dün öğlen arkadaş yemek getirmiş yanında da hazır mantı getirmiş çaycı ablamız ben yemek yemiycem deyince mantı ye bari dedi yaaaabla dedim dalga mı geçiyosun offf
pozıtıf olmak ıstıyorum ama hep bı engele takılıyorum senın eşin evde degil ama benm annem evde dukan yemegı yapmaya kalksam mutfaga hıcbırsekılde gırdırmıyo mesela yarın baslasam sabahtan aksama kadar ne yıyecgmı bılmıyorm okudum dukan dıyetını ama anlamadm nese ıı geceler..
Eki Görüntüle 252414 Eki Görüntüle 252413
82 kilo olduğum zaman ve bu yıl tatilde çekindiğim fotom 71dim
saol tatlım ben çok iyimm süperim mutluyummmsende iyisin görüdğüm kadarıyla:) allah hep iyilik güsellik versin inşallah...bugün oğluşla alışverişe çıktık ona bikaç pc oyunu falan bakıcaktık derken dur dedim gel anne kaç beden olmuş kot bakalım die daldık maviye..kız sordu kaç beden die deidm inan bilmiyorum böle böle kilo verdim sen ver bişi deniyim...30 beden verdi amanın çuk:)) sonra beli çok düşük die onu istemedim başka giydim düşük belle rahat edemyorumda:) neyse bu sefer 29 getirdi amanın oda oldu ama çok oturdu üstüme neyse o modelin 30 unu aldım eve geldim eşim ne aldın falan(karttan çekilince aramış adi banka ne alakaysa sanki kaç liralık kot) neyse gösterdim dedi buna girdinmi sen aaa teesüf ederim diyip hemencecik giydim çok beğendi ve beni tebrik etti nihayet:) diğer idare ettiklerim öyle büyükki artık ne kadar verdiğimi çok belli etmiyomuş üle süledi:) velhasıl ben acaip sevindirik oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?