arkadaşlar bu sorula sizi sıkıyordur mutlaka defalarca sorulmuştur amaatak döneminde kırmızı eti nasıl tükeetiniz,tavugu bol baharatla sote yapıyorum,yarında şu fırın poşetli soslardan alıp but yapıcam,hadi bigünde balık yapsam,kırmızı et hiç tüketemiş olucam???kıymalı yumurta aklıma gelen ama ben yumurtayı yagda yiyemiyorum sadece suda cok pişmiş olacak:)
butlar yağlı ve derili olduğu için fırın torbasında piştiklerinde fazla yağ bırakabilirler. Atak dönemi için bence fazla yağlı olur.
iyi akşamlar kadınlar kulübününgüzel alımlı çekici ince belll yakın bir zamanda 34 beden olck kandınları bana yardım edin ailemle yine kavga ettim bu diyeti yaptırmıyolar ( lanet olsun annem ayrı babam ayrı 3 buzdolabı dolu olan et tavuk artık benım sayemde yok oldu bırden hem zayıfla dıyolar bana şans vermıyolar ınternetten kıtaptan zayıflanmaz dıyolar ben bunlara napıyım ne dıyım aglaya aglaya gözlerım şişti mundar gıtmıyecegımı bılsem az kaldı ıntıharıma ((
canım ben senin yazdıklarını görüyorum ama sen de çok umutsuzsun açıkçası.. Kendini toplayıp sızlanmayı bıraksan da artık aileni ikna etmenin yollarını düşünsen ya da onlara çaktırmadan yapabilmenin yollarını? Azıcık güçlü olsan? Ya da madem öyle, ailene diyetisyene gitmeyi öner, sonra bizim forumdaki doktorlardan birini yutturalım diyetisyen diye o da dukanı önersin
ne bileyim yani bence ağlamayı bi kenara bırak da artık bi toparlan. Bu böyle gitmez, bilesin.
pışşşşşşşık canım benim ben hiç forumu es geçebilirmiyim çatlarım ayol hem sayfalar birikir hem ne kaynattılar sıkıntısı yaşarım olmazzzcanım valla iki elim kanda olsa ben yine biyolunu bulur girerim mesela öğleden sonra yoktum akşam eve geldim osman başladı ee zaten kaç saattir girmemişim heee açarsın netten canlı yayını hem foruma laf yetiştirdim hem dizileri izledim yaaaaaaaa bundan kelli bülee yapcem gariiii
zeynep ablaaaaaa
sen de bendensin
ben de mutfakta bile laptopımdan, dizilerimden ayrılmayanlardanım
seni hınzııırrr, ehehehehe
Aaaaa canım sen delimisin nesin kaç gündür yazdıklarını okuyorum her lafının sonu intiharla bitiyor...örnek ben 2 doğumda 90 kiloya çıktım oğlum 5 aylık olunca diyete başladım...oğlum 9 aylıkken ben 55 kiloydum....eğer başkaları başarıyorsa sende başarırsın...bide diyetini ailene söylemene gerek yok gizli yap...madem kitap ve internetle kilo verilmez diyorlar..sende ağzını açıpta diyetle ilgili tek bir söz söyleme....misal ben dukana ilk başladığımda eşimden gizleyerek yaptım çünkü diyet yaptığımda çok müdahale ediyordu...bende bu durum motivasyonumu engellemesin diye gizlice başladım 20 25 günde 5 kilo verince diyeti eşime anlattım...ve ne oldu biliyormusun kendi de dukana başladı ve 10 kilo verdi...madem hayat zorluklarla dolu şartlarımıza göre davranıcaz....bak bir daha ağzından intihar lafları çıkarsa burda hiç kimse senin yazdıklarına cevap yazmaz...ne bu canım daha 18 yaşındasın bide dert ettiğin şeye bak....kilo sorunu çaresi olmayan bir dert değil....allah korusun kanserle bi çok kötü hastalıkla uğraşan insanlar var...halimize şükür etmeliyiz...tamam mı tatlım sen önce pozitif ol gerisi kendiliğinden gelir...
eveeet eveeet ben daha yeni paylaştım facebookta atlattığım kanserin videosunu şekerim aaaa yayılmaya başladı mı 5 yıl daha yaşayabilme ihtimalin %10 imiş ayol. Bu ne böyle? Sakin olun yahu yağları yakabilen mükemmel bi metabolizma vermiş allah bize.
beberongom valla kendi adıma konuşayım ben çok iyiyim .bende senin gibi tüm arkadaşları merak ediyorum bugün yarın çıkarlar ortaya diye bekliyorum.ben tatili +900 gr la kapadım ama şu an 800 ü gitmiş bulunuyor.güçlendirme beni korkutuyordu ama galiba çok kolay hallolacak bu dönemde.bendende herkeslere kocaman öpücükler
merhaba canım iyiyiz iyiyiz çok şükür tatilde alınanlarıda yollayınca değme keyfimize az kaldı güçlendirmeye ha gayret diyoruz :80:[/QUOTE]
:))) hadi darısı başınıza melodi ablacım :)))
fotoğraflarını gördüm, fıstıkkkk gibi olmuşsun valla :)))
ben bizim Türk kadınının azmine hayranım! Sadeca abla, Mutlu hocam, sen.. Baksana ne güzek örneklersiniz. Maşallah diyorum, bonccuksuz olmaz.
Günaydın bayanlaaar. Leslie ve platesle güne başladım fix dukan kahvaltım olan köy peyniri, yumurta, 1 dilim ekmek (yumurtayla gidebilmesi için, sıkıldım çünkü haşlanmış yumurtayı lop lop yemekten
Bu arada ablam forumu okuyomuş, ona hep beraber selamlar gönderiyoruz: MERHABA ABLAAAAA!!!
ehehehehe geçen gün sordu "Beberongo sen misin?
Ben de "asss.. basıldık!" diyerekten içimden; "heee benim ivit hihuuu
neyyysssse artık bunu okursa telefonum çalar ama işteyken okuyamaz çünkü yoğun, anca evden
evveeetttt hepinizin iyi olduğunu öğrendiğime göreeee vuvuu ve yağmuru merak etmeye devam edebiliriiiizzz
Bugün pazara çıkıp 2 haftadır hayalini kurduğum eteği alıcam kendime, tenis topu göbüşümü sıkılaştırmamın şerefine, ödülüm :))))
Hepinize bol eksili günler diliyorum bayanlaaarrr :)))