Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amanın fundacım erime başladı dimiii:)) artık o koca göbeğinle vedalaşma turlarına başla canım yakında kendisi hakkın rahmetine kavuşcak:)

inşallah canım ya ne öğrendim biliyomusunuz iş arkadaşımın görümcesi balıkesir de akademisyen kg sorunu vardı yıllardır diyetlerle uğraştı izmirde bir dr a başlamış adam dukanı önermiş, arkadaşıma dedim görümcen çok zayıflamış ya ne yaptı dukan yapıyor demez mi???

merhaba kızlaaarrrrr

sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?

ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmm inanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)

sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?

hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni

heeeehhhhhhhhhhh yazyağmuru gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiii!!!! nerdesin yahuuuuuuuuuu, merakta kaldık, hele zeynep abla çooooooook merak etti seniiiiii

selam herkese, dün sabah tartıldım sonunda, tatile gitmeden önceki kilomla aynı çıktı bugün sabah ise -800gr çıktım, 2+2 ye başladım ben bir süre de böyle gideceğim bakalım sonuç ne olacak..

heeeehhhhhhhhhhh yazyağmuru gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiii!!!! nerdesin yahuuuuuuuuuu, merakta kaldık, hele zeynep abla çooooooook merak etti seniiiiii

cinommm ben bende değilim meçhullerdeyim valla ya.arıycam şimdi onu canım farkındayım meraklandı oda

selam herkese, dün sabah tartıldım sonunda, tatile gitmeden önceki kilomla aynı çıktı bugün sabah ise -800gr çıktım, 2+2 ye başladım ben bir süre de böyle gideceğim bakalım sonuç ne olacak..

işte buuu güzel haberrr, ben de bu sabah 800 gr dan kurtulmuş olarak kalktım, walla süper bir duyguuu:)))

cinommm ben bende değilim meçhullerdeyim valla ya.arıycam şimdi onu canım farkındayım meraklandı oda

eeeeee fazla tatil bünyeye zarar tabii ki de:)) haydi merakta bırakma ablacığımızı:))) bi vuvuş kaldı heralde henüz teşrif etmeyen...

hoşgeldin yağmur kaç gündür seni özledik zaten hep birlikte:)) bayram tatilinden formda dönmeni tebrik ederim

:))) hadi darısı başınıza melodi ablacım :)))
fotoğraflarını gördüm, fıstıkkkk gibi olmuşsun valla :)))
ben bizim Türk kadınının azmine hayranım! Sadeca abla, Mutlu hocam, sen.. Baksana ne güzek örneklersiniz. Maşallah diyorum, bonccuksuz olmaz.

canım benim çok teşekkür ederim demek herşey gerçekten beyinde bitiyormuş isteyince azmedince oluyormuş darısı başımıza güçlendirme için

beberongocum bende bilmiyordum çok geçmiş olsun atlatmışsın ama çok şükür allah bir daha göstermesin canım benim

hoşbulduk canım evet güçlendirmede olmak gerçekten çok güzel inşallah herkese nasip olur tez zamanda. ben yine eski sayfalara gidiyorum.

Arkadaşlar,
Diyetisyenlerin verdiği az kalorili diyetlerde bence çok fazla karbonhidrat var.
Kilo fazlası az olan ve az rejim yapmış kişlerde hele yaş da gençse çözüm oluyor ama yaş fazla, çok fazla rejim yapmış ya da kilo fazlası çok olanlarda bu diyetler çok yavaş sonuç veriyor. Yapan kişiyi bıktırıyor.
Diyetisyenler diyetleri bence bu kişilere göre yeniden düzenlemeli.
Demek istediğim şu, eğer uyduğu halde bir kişi düşük kalorili diyet ile zayıflayamıyorsa tek çare proteine yüklenip karbonhidratı kısmak. Dukan'da başarı elde etmemizin sırrı burada gizli. Oysa bu durum benim başıma geldiğinde diyetisyen köftemi azaltmıştı. Sonuçta daha çok acıkıp diyeti devam ettirememiştim. Diyetisyen ekmeğimi azaltıp köftemi artırsa daha iyi bir sonuç alabilirdi bence..
Paylaşayım dedim..

hoşbulduk zeynep ablam. insan böyle ismini görünce bihoş oluyor ya. hatırlanmak ne güzel. yine gidiyorum geçmişe. adımı gördükçe cevap yazmak için kafamı uzatıyorum böyle. haydi bye bye.

hoşbulduk saksım mavim .

başınız sağolsun canım Allah sabır versin. başştan derken ataktan değil de seyirden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…