melodi hadikasın çok fark var ne kadar değiştiriyor kilo insanı Nazar
onurege canım eline sağlık çok güzel açıklamışsın
nasılsın bu arada oğlun nasıl???
pantolonum düşmeye başladı koca göbeğim mi eriyor acaba
bebişim canım çok geçmiş olsun şaka gibi geldi bana inanamadım vallahi ama melangenin dediği gibi hayat dolusun hep böyle ol hastalıklar ulaşamasın sana nolur kontrollerini ihmal etme canım Nazar
bi de söylemeyi unuttum, dün saf prt yaptım, en ufak bir yasaklı lokmadahi koymadım ağzıma ki normal de biraz!! yapıyordumsabah tam tamına 800 gr gitmiştiiiiiii yaniiiiiiii yeniden 62 lerle flörtteyim bugun de saf prt yapcam, yarına artık sebzelerim gelsin bakalım:)))
merhaba kızlaaarrrrr
sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?
ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmminanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)
sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?
hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni
Arkadaşlar,
Diyetisyenlerin verdiği az kalorili diyetlerde bence çok fazla karbonhidrat var.
Kilo fazlası az olan ve az rejim yapmış kişlerde hele yaş da gençse çözüm oluyor ama yaş fazla, çok fazla rejim yapmış ya da kilo fazlası çok olanlarda bu diyetler çok yavaş sonuç veriyor. Yapan kişiyi bıktırıyor.
Diyetisyenler diyetleri bence bu kişilere göre yeniden düzenlemeli.
Demek istediğim şu, eğer uyduğu halde bir kişi düşük kalorili diyet ile zayıflayamıyorsa tek çare proteine yüklenip karbonhidratı kısmak. Dukan'da başarı elde etmemizin sırrı burada gizli. Oysa bu durum benim başıma geldiğinde diyetisyen köftemi azaltmıştı. Sonuçta daha çok acıkıp diyeti devam ettirememiştim. Diyetisyen ekmeğimi azaltıp köftemi artırsa daha iyi bir sonuç alabilirdi bence..
Paylaşayım dedim..
merhaba kızlaaarrrrr
sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?
ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmminanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)
sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?
hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni
bende rokayı öyle yemiştim limonlayıpta :)))
Merhaba zarif ve güzel arkadaşlarım.
Valla verdiğiniz kilolara bakınca ancak bunu söylemek geldi içimden. Ramazandan beri ilk defa yazıyorum çünkü maalesef ramazan da çok zorlandım ve diyeti bıraktım. (Yine de sizin yazdıklarınızı okudum ve sizin adınıza mutluluk kendi adıma suçluluk hissettim:26:) İyi olan çok fazla kilo almadım. Ramazan öncesi 81 dim (dün sabah 79 la başladım demekki 2 kilo kayıpla durumu sabitlemişim). Şimdi tekrar kolları sıvadım ve dün 5 günlük atak evresi ile yola koyuldum. Bugün atakta 2.günüm. Anlatmıştım size sigarayı bırakmamın sonucunda bu kiloları aldığımı ama inanın sigarayı bırakırken bunu inanarak yaptım ama nedense şimdi aynaya her baktığımda ya bunca kilo nasıl verilir demeden geçemiyorum. Ya korkaklaşıyorum ya da kendime güvenimi kaybettim. 65 kiloya kadar inmek harika olur (boyuma göre bu uygun çıkıyor) ama..!! E ama işte!!! Şans dileyin bana olur mu?
Güzel bir gün diliyorum hepinize.
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
çok beğendim:)
walla kızlar bizim forumda ne çıtırlar varmış da yeni yeni dökülüyorlar baksanıza:))
aaay canım benim çok teşekkür ediyorum o çıtır ben oluyorum galibaa
walla öölesin kıskandım ben de yaptım, öncesi sonrasııı:)
amanın cinommm süper görünüyosunnya ben sende bu kadar kilo oldunu valla tahmin etmiyodum canım...vay annesini yaa ay bide o gözlükleri nasıl yaptın çok alemsinn ne güsel gencecik pırıl pırılsın hah şöyle olman gereken görüntüye kavuşmuşsun canım...birdaha asla kilo almaman dileğiyle
eheheheh teşekkür ederim sadecammmgözlüklerim özel tasarım şekerim, sadece benim için üretidi hihihihi inşallah şu 3 kilocuk da gider de ömür boyu tekrar eski halime dönmem, yani hiçbirimiz dönmeyelim:82::82:
Arkadaşlar,
Diyetisyenlerin verdiği az kalorili diyetlerde bence çok fazla karbonhidrat var.
Kilo fazlası az olan ve az rejim yapmış kişlerde hele yaş da gençse çözüm oluyor ama yaş fazla, çok fazla rejim yapmış ya da kilo fazlası çok olanlarda bu diyetler çok yavaş sonuç veriyor. Yapan kişiyi bıktırıyor.
Diyetisyenler diyetleri bence bu kişilere göre yeniden düzenlemeli.
Demek istediğim şu, eğer uyduğu halde bir kişi düşük kalorili diyet ile zayıflayamıyorsa tek çare proteine yüklenip karbonhidratı kısmak. Dukan'da başarı elde etmemizin sırrı burada gizli. Oysa bu durum benim başıma geldiğinde diyetisyen köftemi azaltmıştı. Sonuçta daha çok acıkıp diyeti devam ettirememiştim. Diyetisyen ekmeğimi azaltıp köftemi artırsa daha iyi bir sonuç alabilirdi bence..
Paylaşayım dedim..
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664 [/QUOT
harika gözüküyorsun tebriklerrr
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
ay şekerim nihayetttt hoşgeldin yağmırım...valla gözlerimiz yollarda kaldı...neyseki senden haber aldık bi vuvucum kaldı oda yoğunluktan giremiyo sanırım...bu arada tebrikler canım güle güle giy kaprini insan yeni bişi almış gibi seviniyo:))
bu arada kızlarrr ben şimdi migrosu aradım çağrı merkezini...dedimki yulaf kepeğinin satışa çıkacanı duyduk günlerdir bekliyoruz optimum mağazanızda varmış nasıl oluyoda hepsinde aynı anda çıkmıyo bizim migrosta büyük...satış durumuna göremi karar verceksiniz acaba dedim...kızda yulaf ezmesi var zaten dedi...onu biliyoruz ama bize kepek lazım bir satmaya başlasanız siz bile şaşırırsınız nasıl tükendiğine inanılmaz talep var dukan diyeti uygulayanlardan dedim...neyse kayıt aldı arıcaklarmış bilgi vermek üzere...bakalım ararlarsa buraya bildiririm yılan hikayesine döndü iyice..inşallah heryerden artık kolay kolay buluruz yulafımızı
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664 [/QUOT
harika gözüküyorsun tebriklerrr
daha da güzel olmuşsun canım tebrikler...
çok güsel maşallah diyeyimmm:))))
aferin kızlar before afterlar hepimizi gaza getiriyor..süpersiniz, tebrikler..
Çok hoş, değişim süper..
cino ve sadeca valla ikinizde fıstık gibi olmuşsunuz, ikinizide tebrik ediyorum, gaza geldim bende bir foto yayınlasammıama mutlaka tanıyan çıkar diye düşünüyorum bu arada doktordan geldim tahlillerimi yaptırmıştım hepsi normal, doktor bütün değerlerin çok iyi, şu dukan mıdır nedir ne yapıyorsan devam et doğru yoldasın dedi zayıflatıcı hap alıyormusun falan diye sordu yok dedim sadece dukan, aferim sakın o yollara bulaşma çok zararlı dedi, sırada arkamda çok kilolu birgenç kız vardı, sanırım kilo problemi var,diet listesi falan vardı ama hormonlarıyla ilgili bir problemide vardı anladığım kadarıyla, dukanı anlatacaktım umursamadılar bile aman dedim sen o diet listelerine mahkum, aç kalarak zayıflamaya devam et
vitamin hapı kullanmadım dukanda zaten meyve yasak, ama vitamin değerlerimde normal çıktı,gerçi 20 gündür falan güçlendirmedeym yediğim meyvelerin etkisi diye düşündüm
kızlaaaaaaaaaaaaaarrr, hepinize çooooooooooook teşekkürler walla insan hakikaten şımarıyormuş böyle iltifatlar alıncaaaa öhhhöööööm öhhööööööömmm:78:
evet bence herkes gözüne gözlüğü takıp önce ve sonrasını paylaşssssıınnn:82::82:hem moral oluyor hem de motivasyon benceeeeee...evt sıradaki fotolar lüffeeeeeennn
Beyaz kapri? Şu an için çok uzak ama diyet bitince ben de dar bir kot ve beyaz pantalon alacağım, inşallah :))
cino ve sadeca valla ikinizde fıstık gibi olmuşsunuz, ikinizide tebrik ediyorum, gaza geldim bende bir foto yayınlasammıama mutlaka tanıyan çıkar diye düşünüyorum bu arada doktordan geldim tahlillerimi yaptırmıştım hepsi normal, doktor bütün değerlerin çok iyi, şu dukan mıdır nedir ne yapıyorsan devam et doğru yoldasın dedi zayıflatıcı hap alıyormusun falan diye sordu yok dedim sadece dukan, aferim sakın o yollara bulaşma çok zararlı dedi, sırada arkamda çok kilolu birgenç kız vardı, sanırım kilo problemi var,diet listesi falan vardı ama hormonlarıyla ilgili bir problemide vardı anladığım kadarıyla, dukanı anlatacaktım umursamadılar bile aman dedim sen o diet listelerine mahkum, aç kalarak zayıflamaya devam et
vitamin hapı kullanmadım dukanda zaten meyve yasak, ama vitamin değerlerimde normal çıktı,gerçi 20 gündür falan güçlendirmedeym yediğim meyvelerin etkisi diye düşündüm
cinommm.. vallahi harika görünüyosun.. Biz senin facebooktan 58 kilo civarlarını da gördük ya, çok şaşırdım 73 kilo civarı fotoğrafını görünce. Ay çok sevindim canım benimmmmm çok güzel bi yüzün var zaten, bebek gibi :)
ayyyy canım benim hadi hadi son 3 kilo, sonrası güçlendirmeye :)
bu arada bakınız aşağıya link atıyorum örnek liste var mı, bu diyet nasıl yapılıyor, anlatın nolllaaaaarrr diyenler için:
Dukan Diyeti Nedir? - Dyt.Canan DOĞAN
diyetisyen bir bayan paylaşmış.
Ben kaçıyorum canlar, yine 2 hafta falan yokum. Çok öptüm hepinizi.
cinommm.. vallahi harika görünüyosun.. Biz senin facebooktan 58 kilo civarlarını da gördük ya, çok şaşırdım 73 kilo civarı fotoğrafını görünce. Ay çok sevindim canım benimmmmm çok güzel bi yüzün var zaten, bebek gibi :)
ayyyy canım benim hadi hadi son 3 kilo, sonrası güçlendirmeye :)
bu arada bakınız aşağıya link atıyorum örnek liste var mı, bu diyet nasıl yapılıyor, anlatın nolllaaaaarrr diyenler için:
Dukan Diyeti Nedir? - Dyt.Canan DOĞAN
diyetisyen bir bayan paylaşmış.
Ben kaçıyorum canlar, yine 2 hafta falan yokum. Çok öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?