Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay funda ablacım hihihi 2-3 tanecik hücreydi canııımmmm aldılar bitti
ehehehe şaka şaka bir biopsi bi de ameliyat oldum işte sürekli kontrol altındayım bi anda pörtleyebilecek bir melanositik hücre bulmak için habire izliyolar beni yaa yok diyorum
ayrıca o göbekle vedalaş funda ablacııııım benden söylemesi büüle yap onlara
özgül abla öyle valla yapıştırıveriyo dukanın özetini ters bi durum görürse geçip gidiyo süper de yapıyo

hahahaha smile çılgını şuna bak

nerdesin kızım sen? Zeynep abla öldü meraktan

bence de bence de bence de

Sadeca ablaaaaaa
ay seninkiler de okumaya başlarsa yandıkkkk
dedikodulardan korktum ben de acaba yanlış bir şey yazmış mıydım diye
inşallah kaçıveren olmamıştır
amaaan olduysa da şu andan itibaren yapabileceğimz bir şey yok ahahaha yazdık geçti
hihihihi güzel sözlerin için de sağol yau utandırmayın beniii :78:
bu arada nişastalı besin ve ekmek dışında uyuyorum ben de güçlendirmeye. Bazen ekmek yiyorum, balıkla falan yanında salatam yoksa (ton balığını tüketmenin alternatif yolları). Meyveyi hep tüketiyorum ama her gün. Goji tüketmiyorum sadece artık yaa, boşladım onu çok. Ama ben gerçekten yağa ihtiyaç duyuyorum galiba. Dışkılama sistemim için artık çok büyük bir ihtiyaç bu sanırım. Zaten güçlendirmem bitiyo 18inde, neyse görücez bakalım. :)
ben bi meyve yiyeyim

Bayanlaaaarrr, ödevin ikinci kısmı için yazmam gereken 500 sayfa var. Beni özleyin artık :)
öptüm hepiniziiiii...

ay şekerim nihayetttt hoşgeldin yağmırım...valla gözlerimiz yollarda kaldı...neyseki senden haber aldık bi vuvucum kaldı oda yoğunluktan giremiyo sanırım...bu arada tebrikler canım güle güle giy kaprini insan yeni bişi almış gibi seviniyo:))

bu arada kızlarrr ben şimdi migrosu aradım çağrı merkezini...dedimki yulaf kepeğinin satışa çıkacanı duyduk günlerdir bekliyoruz optimum mağazanızda varmış nasıl oluyoda hepsinde aynı anda çıkmıyo bizim migrosta büyük...satış durumuna göremi karar verceksiniz acaba dedim...kızda yulaf ezmesi var zaten dedi...onu biliyoruz ama bize kepek lazım bir satmaya başlasanız siz bile şaşırırsınız nasıl tükendiğine inanılmaz talep var dukan diyeti uygulayanlardan dedim...neyse kayıt aldı arıcaklarmış bilgi vermek üzere...bakalım ararlarsa buraya bildiririm yılan hikayesine döndü iyice..inşallah heryerden artık kolay kolay buluruz yulafımızı

bende rokayı öyle yemiştim limonlayıpta :)))

selam emocum:) çok teşekkürler canım...

aslında damak tadı inanılmaz farkediyo bizde bunu defalarca gördük burda..benim çok beğendiğimi başka bi arkadaş berbat buluyo yada tersi falan...yulafı seviyorum hatta bazen yetmiyo neye ne kullansam die düşünüyorum:) bi arkadaşım var mesela...oda tatlıalra takık ne yapsam beğenmiyo ben ballandıra ballandıra ay şöle güsel böle güsel dedikce onun yorumu yaaaniiii en sonunda dedimki kızım bende beyaz unla normal pişirmeyi tabiki tercih ederim ama elde olan şans bu bari mutlu olmaya açlışıyoruz işte azcık idare et die söyleniyorum:))valla ben özellikle ıslak keke bayılıyorum..sana kokusu geliyosa aromalarla bastırabilirsin tadını...bide karbonata limon sıkılmazsa acı acı bi tat ve koku oluyo benim komşum çok kullanır karbonatı o sölemişti püfü oymuş mesela limonla dene bi canım nolcak...bide poğaca gibi yapacak olursan dereotu çok yakışıyo ve bastırıyo tadını baya hem ona kabartmada koysan olur...deneye deneye doğru ölçü bulunuyo emocum bide ilk denediğin şeyi 2 ölçü yapma yazık gitmesin çöpe:)[/QUOTE]

evet canım ya aromalarım yoktu onlarıda aldım 3 tane birden ama genede çok hoşlaşmıyorum .ben zaten kokulu bişeyleri içemiyorum..bitki çaylarını mesela,şurup ilaç içemiyorum.belkide ondan beğenmedim. ilk kepeğim ,tatlandırıcım,aromalarım olduğunda nasıl sevinmiştim menüm genişleyecek diye ama çok hoşuma gitmedi...mesela akşam kabak mücver yaptım demiştim kabağı sevmeme rağmen ondaki yulaf kokusundan yiyemedim dolapta duruyor,yarın ps günüm zorlayacağım mecburen...karbonatı limonla deneyeceğim çok teşekkür ettim canım...püf noktalar önemli...
ya bide benim derdim meyvesizlik, koskoca yaz geçti meyvesiz,,ölcem derdimden..gözümü kapayınca önümden salkım salkım üzümler,kırmızı kırmızı nektarinler,lop lop incirler geçiyo....ekim sonunda geçecem ben güçlendirmeye o zamana kalmıyacak bişey ((elma portakala talim etcez:))) siz nasıl baş ediyosunuz bu durumla yada nasıl baş ettiniz....erikler kirazlar çilekler kayısılar geçti yemedim,şimdi dayanamıyorum ....delircem....

boool şanslar arkadaşım... işimiz gerçekten zor..kilo vermekçok zor olduğu gibi bunu korumak dahada zor... buradaki başarılı arkadaşları hiç unutma o zaman biraz daha hırslanıyo insan ...
[

yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeem

amanın cinommm süper görünüyosunnya ben sende bu kadar kilo oldunu valla tahmin etmiyodum canım...vay annesini yaa ay bide o gözlükleri nasıl yaptın çok alemsinn ne güsel gencecik pırıl pırılsın hah şöyle olman gereken görüntüye kavuşmuşsun canım...birdaha asla kilo almaman dileğiyle

Yüzde yüz aynı fikirdeyim senle

Beyaz kapri? Şu an için çok uzak ama diyet bitince ben de dar bir kot ve beyaz pantalon alacağım, inşallah :))

cino ve sadeca valla ikinizde fıstık gibi olmuşsunuz, ikinizide tebrik ediyorum, gaza geldim bende bir foto yayınlasammı ama mutlaka tanıyan çıkar diye düşünüyorum bu arada doktordan geldim tahlillerimi yaptırmıştım hepsi normal, doktor bütün değerlerin çok iyi, şu dukan mıdır nedir ne yapıyorsan devam et doğru yoldasın dedi zayıflatıcı hap alıyormusun falan diye sordu yok dedim sadece dukan, aferim sakın o yollara bulaşma çok zararlı dedi, sırada arkamda çok kilolu birgenç kız vardı, sanırım kilo problemi var,diet listesi falan vardı ama hormonlarıyla ilgili bir problemide vardı anladığım kadarıyla, dukanı anlatacaktım umursamadılar bile aman dedim sen o diet listelerine mahkum, aç kalarak zayıflamaya devam et

vitamin hapı kullanmadım dukanda zaten meyve yasak, ama vitamin değerlerimde normal çıktı,gerçi 20 gündür falan güçlendirmedeym yediğim meyvelerin etkisi diye düşündüm

cinommm.. vallahi harika görünüyosun.. Biz senin facebooktan 58 kilo civarlarını da gördük ya, çok şaşırdım 73 kilo civarı fotoğrafını görünce. Ay çok sevindim canım benimmmmm çok güzel bi yüzün var zaten, bebek gibi :)
ayyyy canım benim hadi hadi son 3 kilo, sonrası güçlendirmeye :)

bu arada bakınız aşağıya link atıyorum örnek liste var mı, bu diyet nasıl yapılıyor, anlatın nolllaaaaarrr diyenler için:
Dukan Diyeti Nedir? - Dyt.Canan DOĞAN
diyetisyen bir bayan paylaşmış.
Ben kaçıyorum canlar, yine 2 hafta falan yokum. Çok öptüm hepinizi.

cinommm.. vallahi harika görünüyosun.. Biz senin facebooktan 58 kilo civarlarını da gördük ya, çok şaşırdım 73 kilo civarı fotoğrafını görünce. Ay çok sevindim canım benimmmmm çok güzel bi yüzün var zaten, bebek gibi :)
ayyyy canım benim hadi hadi son 3 kilo, sonrası güçlendirmeye :)

bu arada bakınız aşağıya link atıyorum örnek liste var mı, bu diyet nasıl yapılıyor, anlatın nolllaaaaarrr diyenler için:
Dukan Diyeti Nedir? - Dyt.Canan DOĞAN
diyetisyen bir bayan paylaşmış.
Ben kaçıyorum canlar, yine 2 hafta falan yokum. Çok öptüm hepinizi.

Beyaz kapri? Şu an için çok uzak ama diyet bitince ben de dar bir kot ve beyaz pantalon alacağım, inşallah :))

doktorcum beyaz hemde en beyazından giyiceksin zaten önümüz kış o nedenle ilk bahara kadar sen çoktttaaaan vermiş olursun fazlalıkları...hatta hepimiz beyazları çekip fotolarımızı yayınlarız:)

gülümsecim çok saol canım tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim...döne döne sağlıksız olduğunu söyleyenler duysun..kaç kişi yaptırdık çok şükür bi sorunumuz yok...yakında dukana sallamak için kilolu kadın modası bile çıkarabilirler...cıks bu diyet çok zararlı modaya uygun hatunlar kalmadı dukan yüzünden die

bende seni öptüm cnmmm kolay gelsin bebişimm

oyyyyyyy bebişim benim, o senin güzel görüşün walla sanım benim, saolasın:)) utanıyorum ama walla böööle

hadi canım benim sana da kolaylıklar diliyorum, ara ara gir de gül cemalini göster bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…