herkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
arkadaşlar, aç değilim ama bana bir sıkıntı geldi. iki gündür dışarı çıkmadım, yürüş de yapmadım ondan mı acaba?? öyle işte..
arkadaşlar bu sorula sizi sıkıyordur mutlaka defalarca sorulmuştur amaatak döneminde kırmızı eti nasıl tükeetiniz,tavugu bol baharatla sote yapıyorum,yarında şu fırın poşetli soslardan alıp but yapıcam,hadi bigünde balık yapsam,kırmızı et hiç tüketemiş olucam???kıymalı yumurta aklıma gelen ama ben yumurtayı yagda yiyemiyorum sadece suda cok pişmiş olacak:)
zaten yağ yasak:1kitabı okumamışsın sanırım.
pışşşşşşşık canım benim ben hiç forumu es geçebilirmiyim çatlarım ayol hem sayfalar birikir hem ne kaynattılar sıkıntısı yaşarım olmazzzcanım valla iki elim kanda olsa ben yine biyolunu bulur girerim mesela öğleden sonra yoktum akşam eve geldim osman başladı ee zaten kaç saattir girmemişim heee açarsın netten canlı yayını hem foruma laf yetiştirdim hem dizileri izledim yaaaaaaaa bundan kelli bülee yapcem gariiii
Aaaaa canım sen delimisin nesin kaç gündür yazdıklarını okuyorum her lafının sonu intiharla bitiyor...örnek ben 2 doğumda 90 kiloya çıktım oğlum 5 aylık olunca diyete başladım...oğlum 9 aylıkken ben 55 kiloydum....eğer başkaları başarıyorsa sende başarırsın...bide diyetini ailene söylemene gerek yok gizli yap...madem kitap ve internetle kilo verilmez diyorlar..sende ağzını açıpta diyetle ilgili tek bir söz söyleme....misal ben dukana ilk başladığımda eşimden gizleyerek yaptım çünkü diyet yaptığımda çok müdahale ediyordu...bende bu durum motivasyonumu engellemesin diye gizlice başladım 20 25 günde 5 kilo verince diyeti eşime anlattım...ve ne oldu biliyormusun kendi de dukana başladı ve 10 kilo verdi...madem hayat zorluklarla dolu şartlarımıza göre davranıcaz....bak bir daha ağzından intihar lafları çıkarsa burda hiç kimse senin yazdıklarına cevap yazmaz...ne bu canım daha 18 yaşındasın bide dert ettiğin şeye bak....kilo sorunu çaresi olmayan bir dert değil....allah korusun kanserle bi çok kötü hastalıkla uğraşan insanlar var...halimize şükür etmeliyiz...tamam mı tatlım sen önce pozitif ol gerisi kendiliğinden gelir...
hoşgeldin canım:)bende yeniyim bugün 2.günümdü.şimdilik kacamak yapmadım ama adet oldugum için heran herşey olabilir:))benim eşimde cok iştahlı ve yemeye cok
düşkün bende zorlanıyorum.
karpuz içinde,olan olmuş boşver:)
sen hiç gram verebildinmi??
anladım canım ama sanki test yapsan 3 gün atak der gibi geliyo bana...neyse farketmezde sen zorlanırsın yok yere...prensescim sabah öğlen ve akşam sadece bu yazdıklarınımı yiyosun...nerde et tavuk nerde yulaf kepeği bunları mutlaka yemen gerekiyo canım...atakda sadece sebze yok vede özellikle süt ve yoğurdu seyirdeki kadar fazla tüketmesen iyi olur...ne olsa karbonhidrat adı üstünde atak saldırı..vede bu diyette ne kadar fazla yersen o kadar fazla zayıflıyosun sakın aç kalma boşuna aç kaldığınla kalırsın tatlım
Eki Görüntüle 252339 Eki Görüntüle 252340 Eki Görüntüle 252341 Eki Görüntüle 252342 Eki Görüntüle 252343
kızlar benim ekmeğin görüntüsü bu şekilde kek kalıbına yapıyorum demiştimya sonra dilim dilim kesiyorum pratik oluyo hele kızartınca etimek gibi oluyo:)
diğeride pazılı börek onu normalde borcama yapıyodum bu sefer kek kalıbında deneyim dedim gayet güsel oldu...
ay ben de seni seviyorum şekerim
ben takita kullandım canımın içi, memnun da kalmıştım. Sıvı tatlandırıcı da öneririm, soğuk içecekleri tatlandırırken zahmetsiz oluyor :)
canım bende ilk başlarda sıvı almıştım migrostan görmüşsündür belki mavi kapaklılardan ama keklerin içine olmadı onlar keklerin altına çöküyordu hep ıslak ıslak oluyordu bende toza döndüm, aslında bulsam da splenda granül alsam kullanırken içim çok rahat etcek ama bi kaç siteye baktım stokta yok diyordu
kızlar yaa yazyağmurum kayıplarda bayram sonrası mutlaka mesai başlamıştır hade ilk gün pazartesi çok iş birikmiştir dedim ama bugünde hiç girmedi dayanamadım aradım cvp vermedi msj attım ama henüz dönmedi bana ya çok merak ediyorum valla öte yandan vuvum halaa yok ortalarda kızlar bir ses verin yaa ne olur
ben ben yasnincim koska light helva yiyen ben varım ama çokkkkkkkkkk az yiyorum ramazandan önce almıştım düşün yani hala yarısı duruyor
Eki Görüntüle 252414 Eki Görüntüle 252413
82 kilo olduğum zaman ve bu yıl tatilde çekindiğim fotom 71dim
Okutmak değil almadılardemin konustum babam bagırdı peynır domates ye zayıflarsn bnde o cok yavas zayıflatıyo yapamıyorum dedım hayır efendım ben oyle zayıfladm fln dedı babam bnde proteın metobolızmayı hızladırıyo ve ezıyetsız zayıflatıyo dedım 5 mılyon fransız yalan soylemez dedım annemde 5 kardeslı tokatta acı gerceklerı soyler ne yaparsan yap karısmıyoruz sana hızlı kılo vermek öldürür şu bu dedı sımdı zırıl zırıl aglıyorum ya ılk gunden ne yedıysenız banada yazın sıtelerı dolandım acıklayıcı pek bırsey bulamadım anlamadımda denebılır yorumlarada baktm sıtelerde kıtabı okuyun dıolar suan tamamen çökmüş durumdaym
canım eşim dün gitmiş bana inat yapar gibi koskoca bir yaşpasta almış ve oturdu karşımdada yedi,yeminederim birara boğazını gırtlaklıycaktım.diyorum diyetteyim lütfen anlayışlı ol,git gizli ye falan ama yok inadına karşımda yiyor ve birde yermisin diye 3 kere sordu.sinir şey...
canım ben biraz önce dayanamayıp baktım 60,7 geliyorum,başlangıç kilom 62,9 falan.ama kilodan çok su verdiğimi düşünüyorum nedense,atak dönemimi 5 gün yapmaktan vazgeçtim zaten,yarında yapıp Cuma günü 1+1 e geçicem.valla bu 3 günde sevmediğim sebzeleri bile özledim.
yamuk prenses aynı sıkıntıları yaşıyoruz,bende hiç sebze yemegi sevmezdim ama bugün eşim ve cocuklarıma pişirdigim zyaglı taze fasulye ve bulgur pilavından nasıl canım istedi...benimde eşim akşamüstü sıcak ekmek getirmiş yaaaaaa bol tereyag ve tulum peyniriyle 1 ekmegi gözümün içine baka baka yedi((ummacık olacam yaw:))
canım teşekkür ederim o gören gözler güzelliği....bu arada sen de fıstık gibisin çok beğendimben güçlendirmeye uygun besleniyorum ama yoğurdu çok tükettiğim ve reglim de geciktiği için sanırım ben de 58-59 arasıyım melekim ablam :)
aman olsun yaa sen fıstık gibi hatunsun fotolarını gördüüüümmmm :)))
maşallahın var
atlattık işte oh ne güzel hihihi kontrol vaktim geldi ama ben ihmal ediyorum aslında.. Kolumdan tutup götürmem lazım kendimi doktoruma
güçlendirme aslında benim sözünden çıkmadığım hatta ödül öğünlerini 2ye bile çıkarmadığım bir dönem oldu benim için.. Bir de şu nişastalı besin kısmını atlıyorum.. Ama napim melangelim ablam ya şu kuru fasulye falan yağsız olmuyo! Bulgur pilavı desen, cıx, haşlanmış bulgur nereye kadar? Ancak makarna, onunla zaten aram yok. Mercimek salatası yaptım bi, onu da gözüm tutmadı. Et yerim daha iyi diyorum yani. Sen napıyosun nişastalı besin öğünü yapıyo musun? Yani bayram dışındaki güçlendirme döneminde yaptın mı?
yamuk prenses aynı sıkıntıları yaşıyoruz,bende hiç sebze yemegi sevmezdim ama bugün eşim ve cocuklarıma pişirdigim zyaglı taze fasulye ve bulgur pilavından nasıl canım istedi...benimde eşim akşamüstü sıcak ekmek getirmiş yaaaaaa bol tereyag ve tulum peyniriyle 1 ekmegi gözümün içine baka baka yedi((ummacık olacam yaw:))[/QUOTE
canım senin nasıl gidiyor diyet,ikimizde 3.günümüzdeyiz,sen kaç kilo gram verdin?ayrıca başlangıç kilon kaç merak ettim.
kızlar sizden bir ricam var;şu çizelge nerden yapılıyordu unuttum,daha önce yapmıştım ama şimdi yerini bulamıyorum,bir el atıverin Allah rızası için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?