Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba. atak evremi tamamlamış bulunuyorum. ama pek istediğim gibi geçmedi. çok fazla kaçamak yaptım. fazla sporda yapmadım. ama buna rağman 5 günlük atak evremde ki bugüne de sarktı azıcık. 2 kilo verdim. yarın seyir dönemine başlıyorum. yulaf kepeğimde bugün elime ulaştı. sebzelerinde diyete gireceği bu dönemde daha iyi kilo vereceğime ve kaçamak yapmayacağıma eminim artık. sonra çok pişman oluyorum.
seyir evrem 78 gün olarak belirlendi ama bunun yeterli olacağını düşünmüyorum yinede uyacağım.biraz daha dikkat ederek spor yaparak hedeflediğim kiloya ulaşmayı düşünüyorum.
seyir evresi için tavsiyeleriniz olursa çook sevinirim

bebem bebem beni de hatırlarmış. bak ağlıycim şimdi. daha yeni döndük canım safranboludan. kilo almadan döndüm çok şükür. orada hiç giremedim.herkesi çok özledim.

arkadaşlar, aç değilim ama bana bir sıkıntı geldi. iki gündür dışarı çıkmadım, yürüş de yapmadım ondan mı acaba?? öyle işte..

arkadaşlar, aç değilim ama bana bir sıkıntı geldi. iki gündür dışarı çıkmadım, yürüş de yapmadım ondan mı acaba?? öyle işte..

benimde 3.günüm canım bende ööleyim mutsuz,sıkıntılı((gerçi ben adette oldum onun sıskınligi ve sıkıntısıda var ama???neler yedin bugün?2.günündü sanırım.biraz daha sabırlı olamya çalışalım bakalım belkide bünye uyum saglamaya çalışıyodur yeni beslenme şekline,ne dersin??

zaten yağ yasak:1kitabı okumamışsın sanırım.

vayyy zeynebim sen dukan müptelası olmuşunki iflah olmassın artıkın.38 beden olursunda burdan ayrılamassınbu arada kaçırdığımız dizileride sana sorarız artık

sana katılıyorum

selam kk nın 36 beden hanımları :92:
bugün atağımın 3.günü ve ben pekte başarışı geçirdim sayılmaz,bugün yediğim beyaz peynirim ezineydive bir ara diyette olduğumu unutup 1 bardak kola içtim,nasıl unutabilirim kendime inanamıyorum yahu

canım eşim dün gitmiş bana inat yapar gibi koskoca bir yaşpasta almış ve oturdu karşımdada yedi,yeminederim birara boğazını gırtlaklıycaktım.diyorum diyetteyim lütfen anlayışlı ol,git gizli ye falan ama yok inadına karşımda yiyor ve birde yermisin diye 3 kere sordu.sinir şey...
canım ben biraz önce dayanamayıp baktım 60,7 geliyorum,başlangıç kilom 62,9 falan.ama kilodan çok su verdiğimi düşünüyorum nedense,atak dönemimi 5 gün yapmaktan vazgeçtim zaten,yarında yapıp Cuma günü 1+1 e geçicem.valla bu 3 günde sevmediğim sebzeleri bile özledim.

canım sabah yediğim zaman zaten öğlen acıkmıyorum,normaldede kolay acıkan birisi değilim ama işte acıkmadan yediğimiz için kilo alıyoruz zaten.birde ben 2 sene önce kan şurubu kullandım ve 2 ayda tam 7 kilo aldım ve o fazlalıklar hala üstümde.neyse akşamlarıda tavuk yoğurt,balık falan yiyorum.ama yulaf kepeğini hiç yemedim ve araştırmadım bile,araştırsam iyi olacak.ekmek yeme alışkanlığım hiç yok ama diyet tariflerinin içine koymak için lazım olacak biliyorum.birde yoğurt ve sütü atakta tüketmem gerekir diye biliyorum canım.ama ben lıght süt,yoğurt ve peynir aldım onları yiyip içiyorum sanırım sorun olmaz.önerin için çok teşekkürederim tatlım

amanınnnnn booo ilkine bayıldımmm vallahi sebze günüm gelsinde ıspanaklısını yapayım ben bunun

şimdi biz bunları aramaya çıksak senin eczane hikayesine döner diye korkuyorum valla.:82:neyse bi anons yapalım .dikkat dikkat yazyağmuru ,vuvu nerelerdesiniz zeynep aplanız merakdan öldü berkmine aplanız dertlere uğradı nerdeyseniz bi ses verin kızlar valla kızmayız diyete ihanet etsenizde sizi bağrımıza basarız topiğinize dönün yavrilar

ben ben yasnincim koska light helva yiyen ben varım ama çokkkkkkkkkk az yiyorum ramazandan önce almıştım düşün yani hala yarısı duruyor

bizde dün ve bugün tırtıklıyoruz eşimle çatalla ucundan maksat değişik bişey yemiş olmak

bu hafta zaten tatil dönüşü bi mutsuzum keyifsizim pro günlerim ama hiç içimden gelerek yapmıyorum işe yaramıyor o yüzden spor yapmak istemiyorum kolum kalkmıyor öyle helvayla falan mutlu oluyorum yani napıyım

geçmişi okuyarak geliyorum da ben şimdi, nisancım bu yazdıkların şaka değil dimi...

canım teşekkür ederim o gören gözler güzelliği....bu arada sen de fıstık gibisin çok beğendimcanım aslında ben nişastalı yiyecekleri pek sevmem fazla tüketmiyorum...örneğin patates pirinç pilavı....bunları hiç aramam...benim zayıf noktam bulgur pilavı ona dayanamıyorum...meyve dışında seyirle çok benzeşiyor...tabi dediğim gibi belirli bir miktar karbonhidrat alıyorum....ama bu dukan diyeti bana şunu öğretti yani en azından benim için öyle...karbonhidratı abartınca doyma hissi azalıyor...yedikçe yiyesim geliyor...proteinle beslenince iştahım kapanıyor...bide bide çok farklı besin gruplarını(yağlı,tatlı,unlu) aynı gün içinde tüketince kilo almak kaçınılmaz oluyor.....yani bu protein grubu beslenme bana çok uydu...Artık fazlalıkları nasıl atacağımı tam anlamıyla biliyorum...(sanki önümde krılması çok zor bir şifre vardı ve ben o şifreyi kırdım gibi hissediyorum.) kontrol bende...çok öpüyorum bebeğim rengoşum ....

Merhaba arkadaşlar.Atakta 3.günü de bitirmek üzereyim. Sabah tartı 68.4.

Bugün ne yedim?
sabah: 1 bardak light sütlü kahve
ara:1 bardak cola zero
öğle: 2 yumurta, 2-3 dilim tavuk salam, 1 tyemek kaşığı kadar light beyaz peynir, çay, elma çayı
ara:1 kase light yogurt, 1 bardak kola zero
akşam:yarım haşlanmış tavuk gögsü, yarım bardak şalgam suyu (kornişon yerine geçebilir diye düşündüm)
ara:çay

henüz yerterli su içemedim.içmeye çalışıcam biraz sonra hepsini.aslında yürüyüş bandında yarım saat yürüyeyim diyorum ama zaten bütün gün bebeğimin peşinden koşuşturuyoırum enerjim kalmıyor.

• 1.gün:70.2
  • 2.gün:68.8
  • 3.gün:68.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…