- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Merhaba arkadaşlar.Atakta 3.günü de bitirmek üzereyim. Sabah tartı 68.4.
Bugün ne yedim?
sabah: 1 bardak light sütlü kahve
ara:1 bardak cola zero
öğle: 2 yumurta, 2-3 dilim tavuk salam, 1 tyemek kaşığı kadar light beyaz peynir, çay, elma çayı
ara:1 kase light yogurt, 1 bardak kola zero
akşam:yarım haşlanmış tavuk gögsü, yarım bardak şalgam suyu (kornişon yerine geçebilir diye düşündüm)
ara:çay
henüz yerterli su içemedim.içmeye çalışıcam biraz sonra hepsini.aslında yürüyüş bandında yarım saat yürüyeyim diyorum ama zaten bütün gün bebeğimin peşinden koşuşturuyoırum enerjim kalmıyor.
- 1.gün:70.2
- 2.gün:68.8
- 3.gün:68.4
yamuk prenses aynı sıkıntıları yaşıyoruz,bende hiç sebze yemegi sevmezdim ama bugün eşim ve cocuklarıma pişirdigim zyaglı taze fasulye ve bulgur pilavından nasıl canım istedi...benimde eşim akşamüstü sıcak ekmek getirmiş yaaaaaa bol tereyag ve tulum peyniriyle 1 ekmegi gözümün içine baka baka yedi((ummacık olacam yaw:))[/QUOTE
canım senin nasıl gidiyor diyet,ikimizde 3.günümüzdeyiz,sen kaç kilo gram verdin?ayrıca başlangıç kilon kaç merak ettim.
kızlar sizden bir ricam var;şu çizelge nerden yapılıyordu unuttum,daha önce yapmıştım ama şimdi yerini bulamıyorum,bir el atıverin Allah rızası için.
hiç kaçamagım yok o kond aiyi gidiyor ama sıkıldım yaf aynı şeyleri yemektentavuk yemekten yakında ya yumurtlıcem yada civciv cıkartıcam..uzun bi sürenin bööle gececegini düşünüce.((((
tartıdaki degişiklige gelincce -1.5 kilo gösteriyo adetli olamama ragmen. sonuç alacagımdan eminim ama sabredebilcekmiyim bilmiyorum((((
merhaba kızlaaarrrrr
sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?
ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmminanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)
sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?
hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni
kolazero,lıght ta olsa yasak değilmi:44:
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
Ben kaçıyorum canlar, yine 2 hafta falan yokum. Çok öptüm hepinizi.
herkese iyi akşamlar fıstıklar bugün bütün gün yoktum forumda hain domdomlar hiç farketmemişsiniz bir ara alıcam ifadelerinizi kızlar bugün babam aniden rahatsızlandı onunla ilgilendim sürekli o yüzden yoktum ben dışardayken yağmurcum aradı çok rahatladım birde vuvucuktan ses çıksa ne iyi olacak bu arada berrincik yok noliii bu kızlara birde arkadaşlar bu nisansert kızımızın ilk 4 mesajını tekrardan okurmusunuz çok dikkatimi çekiyor bu arkadaş ben okudum birde siz okuyun bakalım sizede bişeyler çağrıştıracakmı
ayyy bende çok merak ettim ne çağrıştırdıki sana ben okudum bi çağrışım olmadı...ama durumuna çok üzülüyorum..keşke elimizden bir şey gelse...herkese iyi akşamlar fıstıklar bugün bütün gün yoktum forumda hain domdomlar hiç farketmemişsiniz bir ara alıcam ifadelerinizi kızlar bugün babam aniden rahatsızlandı onunla ilgilendim sürekli o yüzden yoktum ben dışardayken yağmurcum aradı çok rahatladım birde vuvucuktan ses çıksa ne iyi olacak bu arada berrincik yok noliii bu kızlara birde arkadaşlar bu nisansert kızımızın ilk 4 mesajını tekrardan okurmusunuz çok dikkatimi çekiyor bu arkadaş ben okudum birde siz okuyun bakalım sizede bişeyler çağrıştıracakmı
senin yokluğun hemen belli oluyor canım ama dizilere daldığın düşünülmüştür.kaçaklar teker teker çıkar ortaya anonsta yaptık.berrin içinde gazete ilanımı versek?babana çok geçmiş olsun iyidir inşallah .şu nisan sertin mesajı sana ne çağrıştırdı valla çok merak ettim.her okuduğumda üzüyor beni .birşey yapamamak çok kötü.keşke elimizden bişey gelsede yardımcı olsak dimi.
diyette ekmek yokmu yaa :)) beni en zorlayacak kısım bu olsa gerek. bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum harikasınız. bende geliyorum banada yer açın lutfen :)
merhaba herkese bende bu diyete başlıyorum yarından itibaren bir arkadaşım yapmış bunu süper kilo vermiş kitabını aldım okudum hemen başlamaya karar verdim herkese başarılar umarım fazla kilolarımızdan kurtuluruz :)
merhaba herkese bende bu diyete başlıyorum yarından itibaren bir arkadaşım yapmış bunu süper kilo vermiş kitabını aldım okudum hemen başlamaya karar verdim herkese başarılar umarım fazla kilolarımızdan kurtuluruz :)
sağol hayatım şimdi daha iyi babacazım yahu kızlar ilk msj dan 4. kadar okuyun bide devam edin sonrasınıda okuyun ama ice dikkatlice biz bayram tatilinde burda kalan arkadaşlar aramızda hep dedikki bayram sonrası burda yeni katılanlar patlaması olucak bizi sorularla delirtecekler aman fazla kaleye almayalım aramızda yine banlananlar olmasın ee arkadaş çok uyanık bizi narin yerimizden vurdu üzüldüler herkes çok güzel alternatifler sunuyor ama yok hiç biri olmuyor ona göre sabah kaçta uyandınız gün boyu neler yediniz bana yazın diyor ee yazalım ama annem izin vermiyor diyorsun o nasıl olcak peki daha önce hazıra konmak isteyenlerin beceremediği bir taktiği uyguluyor bu kızımız aklı sıra ben öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?