Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kolazero,lıght ta olsa yasak değilmi:44:

lütfen biri bana yardım etsin ve şu çizelgeyi nereden yapacağımı yazsın,lütfeeennnn:26:

oyyyy oy kaçak bulundu.anons işe yaradımı ne?

herkese iyi akşamlar fıstıklar bugün bütün gün yoktum forumda hain domdomlar hiç farketmemişsiniz bir ara alıcam ifadelerinizi kızlar bugün babam aniden rahatsızlandı onunla ilgilendim sürekli o yüzden yoktum ben dışardayken yağmurcum aradı çok rahatladım birde vuvucuktan ses çıksa ne iyi olacak bu arada berrincik yok noliii bu kızlara birde arkadaşlar bu nisansert kızımızın ilk 4 mesajını tekrardan okurmusunuz çok dikkatimi çekiyor bu arkadaş ben okudum birde siz okuyun bakalım sizede bişeyler çağrıştıracakmı

Selam arkadaşlar başsağlığı dileklerizin için çok ama çok teşekkür ederim...

Aldığımı sandığım kilo ödemmiş yeşilçayla halletim..
Sadece artı 600 deyim..
İnşallah onuda 2 gün atak yapıp öyle vermeyi düşünüyorum...

Sadeca fıstık gibisin walla maşallah...

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum...

MELODI, CINO ve SADECA bravo size, harika olmussunuz walaa, tebrik ederim. YAZYAGMURU canim beyaz kapri muthis bise, sana da tebrikler :)

GULUMSE tahlil sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim, malesef bazi insanlar herseyi en iyi kendilerinin bildigini sanip seni
dinlemiyorlar bile, onlara at gözlukleriyle bu hayatta basarilar dileyip gitmek lazim iste. Ben de bi kac kisiye öyle anlatmaya calistigimda
"aman tek yonlu beslenme seninki, cok sagliksiz" falan deyip dinlemediler bile. "Peki siz bilirsiniz, kibrit kutusu boyutunda peynirinizle siz
daha saglikli beslenin o zaman" deyip geciyorum ben. Bu arada sen benim sana dedigim hastanede mi yaptirdin tahlllerini, oradaki dahiliye doktoru
35-40 yaslarinda bi adam ama asiri kilolu, yani hem de öyle boyle degil obez boyutunda, hatta ben gorunce sasirmistim, adama diyet yaptim tahlil yaptirmak istiyorum dedim ama kendi kan degerleri ne feci durumdadir acaba bu adamin diye de dusundum. Eger senin gittigin de oysa insallah bir an once kendi de baslar ya Dükana. Yazik walaa, hem doktor hem de obez.

BEBERONGO hadi son bir azim, odevinde basarilar...Bu arada sen guclendirmem 18inde bitiyor yazmissin, ayh ben bi heyecanlandim bunu okuyunca. Guclendirme bile bana super olacak, kolay olacak gibi geliyorken sen simdi korumaya geciyorsun, ohhh super, ama bizle mutlaka koruma detaylarini, asamalarini da paylas, zira ben cok korkuyorum diyet sonrasi yine alirim diye

ZEYNEP ABLAAA babana cok gecmis olsun, umarim hemencecik iyiylesir. Bu Nisansert adli arkadasimizin mesajlari bana da bi garip geldi, tutarsiz yani. Hem diyor ailem izin vermiyor hem de ilk mesajlarindan birinde benim de bgn atagim iyi gecti gibisinden biseyler yazmisti yanlis hatirlamiyorsam. Hem de bence biraz ilgi istiyor, onu da buradan tatmin etmeye calisiyor gibi.

Bu arada benim ilk yumrugumun bgn 3. günüydü, 26 gunluk duraklamanin ardindan yine ayniyimdir diye korkumdan tartilmiyorum, bakalim yrn da saf p yapip sonra tartilicam, insallah farketmisimdir. Annem masallah cok iyi gidiyor, bgn atak evresinin 3. günüydü onun da 1.8 kg kayip. Aman masallah diyeyim. Hepinizi optum kizlar, mujjjxxx

Son düzenleme:

senin yokluğun hemen belli oluyor canım ama dizilere daldığın düşünülmüştür.kaçaklar teker teker çıkar ortaya anonsta yaptık.berrin içinde gazete ilanımı versek?babana çok geçmiş olsun iyidir inşallah .şu nisan sertin mesajı sana ne çağrıştırdı valla çok merak ettim.her okuduğumda üzüyor beni .birşey yapamamak çok kötü.keşke elimizden bişey gelsede yardımcı olsak dimi.

ayyy bende çok merak ettim ne çağrıştırdıki sana ben okudum bi çağrışım olmadı...ama durumuna çok üzülüyorum..keşke elimizden bir şey gelse...

diyette ekmek yokmu yaa :)) beni en zorlayacak kısım bu olsa gerek. bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum harikasınız. bende geliyorum banada yer açın lutfen :)

merhaba herkese bende bu diyete başlıyorum yarından itibaren bir arkadaşım yapmış bunu süper kilo vermiş kitabını aldım okudum hemen başlamaya karar verdim herkese başarılar umarım fazla kilolarımızdan kurtuluruz :)

sağol hayatım şimdi daha iyi babacazım yahu kızlar ilk msj dan 4. kadar okuyun bide devam edin sonrasınıda okuyun ama ice dikkatlice biz bayram tatilinde burda kalan arkadaşlar aramızda hep dedikki bayram sonrası burda yeni katılanlar patlaması olucak bizi sorularla delirtecekler aman fazla kaleye almayalım aramızda yine banlananlar olmasın ee arkadaş çok uyanık bizi narin yerimizden vurdu üzüldüler herkes çok güzel alternatifler sunuyor ama yok hiç biri olmuyor ona göre sabah kaçta uyandınız gün boyu neler yediniz bana yazın diyor ee yazalım ama annem izin vermiyor diyorsun o nasıl olcak peki daha önce hazıra konmak isteyenlerin beceremediği bir taktiği uyguluyor bu kızımız aklı sıra ben öyle anladım

diyette ekmek yokmu yaa :)) beni en zorlayacak kısım bu olsa gerek. bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum harikasınız. bende geliyorum banada yer açın lutfen :)

Ben de yarın başlıyorum hadi bismillahhh... :)) Dukan arkadaşı olacağız destek olalım birbirimizeeee.... :79::80:

aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun allah kolaylık ve sabır versin başarılar

Katherina yarın başlayacak olan 3 kişiyiz sanırım..Bakalım ne harikalar yaratacağız

iyi geceler canlar uyku öncesi eksik sayfaları okudum hemen şimdi de yatıcam, ablacım mesajına fazlasıyla katılıyorum yani al benden de o kadar..zaten farkettiyseniz kimseyi de kaale aldığı yok pek ben mesaj yazdım ona mesela ailesinin maddi desteği olmadığı sürece bu diyeti zaten yapamaz ki kolay mı alla aşkına gizli saklı olacak iş mi bu? bu diyetin günlük yemek masrafı nerden baksan 20 liraya denk geliyo ya gizli kapaklı olacak iş değil, benim özet sayfanın linkini verdim onu da tınmadı hiç muhtemelen okumuyo da sanırım..forumda bi kalabalıklaşma göze çarpıyo zaten umarım gelip geçici heveste değillerdir,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ama arada öyle tipler çıkıyo ki insan şüpheye düşüyo..bide ben şunu anlamıyorum(hemen üstüme atlamayın ama) halsizlik hissetmiş gitmiş karpuz yemiş geçmiş diyet bozulmuş mu filan,bunu hangi arkadaşım yazmıştı hatırlamıyorum hemen alınmasın ama böyle bi durumda diyeti karpuzla bozmak bana tuhaf gel,yo bari daha işe yarar bişeyle filan bozun yani ne bilim,başka tuhaf sorulara da rastlıyorum allahtan bu aralar çok giremiyorum yani

neyse keyifler nasıl hanımlar? idol bebişimden sonra melodim ve cinomun da endamını gördük maşallah hepsi manken gibi olmuş darısı başımıza dukan diyeti kilo verdiriyo mu ki ya nasıl zayıfladınız siz? yağmırımdan da ses çıkmış sonunda darısı vuvunun başına şimdi berrinim kayıp,yalnız farkediyorum ki bizim ekipte de pek bi aktivite yok bu aralar,hadi bakalım toplaşalım bir an önce inşallah hepinizi öpenziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…