Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

zeynep ablam babacığına geçmiş olsun, başka atladığım bi haber vs varsa kusuruma bakmayın ara ara okuyorum yazamıyorum gözümden kaçabilir

arkadaşlar çizelgeyi nereden yapıyoruz,bir ses verin ALLAH aşkına:84:

tickerfactory.com a girin çizelgeyi oluşturun http...png haliyle olan bbcode kısmını kopyalayıp profilde çizelge kısmına yapıştırın..sitede bunun anlatımlı bi başlığı varmış ama hangi kısımda bilmiyorum biraz araştırırsanız bulursunuz ama ingilizceniz varsa bu dediğim şekilde kolayca yapabilirsiniz zaten olmazsa bilgileri verin ben hazırliim size hemen

merhaba canım,öncelikle karpuz yiyen bendim ve karpuzla diyetim bozuldumu diye soranda benim,çünkü atakta meyve yok,bunu sormak neden size garip geldi acaba anlamadım ama diğer arkadaş için yazdıklarınızı bilemem.forumda bir kalabalıklaşma tabiiki olacak,çünkü burası birkaç kişiye ait değil tüm kk üyelerine ait.bizler bu topikte yeniyiz tıpki sizinde bir zamanlar olduğunuz gibi.siz öncekilerden birşeyler öğrendiniz,bizde sizden birşeyler öğreneceğiz,bizde bizden sonrakilere yardımcı olacağız.

ayrıca yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler:92:

tabi ki yeni gelenlere karşı değilim ben bu aralar uzakta kaldığım için kim ne yazdı diye tam takip edemiyorum,yardımseverliğimizi o kadar çok kullanan oldu ki artık herşeye şüpheyle yaklaşır olduk, yukarıdaki arkadaşa şüpheyle yaklaştığımız gibi,inanın ne taktikler uyguladılar bilemezsiniz,insanlara kitap alın önerisinde bulunduğumuz zaman sanki yardım etmek istemediğimizi düşünerek öneriyomuşuz gibi bize saldırdılar sonra geliştirdikleri taktikle "kitabım var ama atak ne demek anlamadım,kitabı okudum ama seyir kaç gün vs" gibi yaklaşan bi grup saldırısına uğradık resmen o komik soruları görmelisiniz..onlar yüzünden bizim forumdaki aktif bikaç arkadaşımız cezalandırıldı..sizin de dediğiniz gibi meyve atakta yasak olduğu için ve dolayısıyla yenince de bozulmuş olacağından bana garip gelmişti,bide daha atakta yapılan kaçamak sonucu insan yeni başlamanın verdiğibocalama ile atak gününü arttırma vs gibi yollara gidebiliyo düzenleri tamamen şaşıyo ben aslında insanların bunu yaşamasını istemediğimden garipsiyorum yoksa kurallarına uyulduğu taktirde uygulanabilecek en güzel diyet

zeynep abla geçmiş olsun , bu arada şu an nisan sertin mesajlarını okudum vallahi pes dedim ya, duygu sömürüsü bukadar yapılır

senin dediğin hastaneye gittim canım ama doktor zayıf bir bayandı, hilaldi adı herhalde,ama sekreteri çok kiloluydu ona önerdim dukanı

çok sağol sakscım şimdilik atlattık galiba nerelerdesin yahu saksım boş bırakma buraları

ablacım düğünümüz var haftasonu koşturuyoruz o yüzden pek giremiyorum fırsat buldukça çevrimiçi çevrimdışı okuyorum valla ayy bizim senle dizi muhabbetimiz vardı bak kıvanç tatlıtuğun yeni dizisi başladı mesela biraz ağır gibi ama böyle sinema tadında filan olmuş mustlu hocam ve bebişim demişti galiba tv izlemiyorum zaman kaybettiriyo diye aynen katılıyorum ben de tam bir tv manyağıyım ve zcıyorum onun başında geçirdiğim zamana kalkıp spor yapsam daha ii bazen pc de benim için bu düşünceyi yaratıyo bağımlı gibyim ama ya kurtulamıyorum hepsine bi göz atmam şart ucundan da olsa izlemeliyim kurtarın beni bu bağımlılıktaan

hepimiz birden aynı gün arayıp baskımı yapsak

canım 3. günüm bitti, 4 olacak yarın. akşamki bunalımla ufak bir kaçamak yaptım ama onu görmezden gelip dukan yoluna devam ediyorum. kaçamak olayı da uykumu kaçırdı neyse sabah güzel bir protein kahvaltısı, ardından yürüyüş iyi gelecektir.
herkese iyi geceler :80:

aynen gülümsecim çok uyanık olbilir ama anlattığı kadar mağdur olduğuna ben inanmıyorum sen daha yenimi gördün mesajlarını yoksa tekrardanmı okudun

boşver sakscım tv bağımlılığnın yanında ne kötü bağımlılıklar var bizimkisi en masumu ben gündüz tv açmam bile yalnız akşam izlerim aslında hani bantta yürümeye sıkılıyoruz ya tv karşısında izlerken yürüsek neka güzel olur değilmi ayrıca kuzey güneyi bende çok beğendim oleyyyyyyy 2 gün sonrada adını feriha koudum başlıycak hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…