arkadaşlar çizelgeyi nereden yapıyoruz,bir ses verin ALLAH aşkına:84:
iyi geceler canlar uyku öncesi eksik sayfaları okudum hemen şimdi de yatıcam, ablacım mesajına fazlasıyla katılıyorum yani al benden de o kadar..zaten farkettiyseniz kimseyi de kaale aldığı yok pek ben mesaj yazdım ona mesela ailesinin maddi desteği olmadığı sürece bu diyeti zaten yapamaz ki kolay mı alla aşkına gizli saklı olacak iş mi bu? bu diyetin günlük yemek masrafı nerden baksan 20 liraya denk geliyo ya gizli kapaklı olacak iş değil, benim özet sayfanın linkini verdim onu da tınmadı hiç muhtemelen okumuyo da sanırım..forumda bi kalabalıklaşma göze çarpıyo zaten umarım gelip geçici heveste değillerdir,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ama arada öyle tipler çıkıyo ki insan şüpheye düşüyo..bide ben şunu anlamıyorum(hemen üstüme atlamayın ama) halsizlik hissetmiş gitmiş karpuz yemiş geçmiş diyet bozulmuş mu filan,bunu hangi arkadaşım yazmıştı hatırlamıyorum hemen alınmasın ama böyle bi durumda diyeti karpuzla bozmak bana tuhaf gel,yo bari daha işe yarar bişeyle filan bozun yani ne bilim,başka tuhaf sorulara da rastlıyorum allahtan bu aralar çok giremiyorum yani
neyse keyifler nasıl hanımlar? idol bebişimden sonra melodim ve cinomun da endamını gördük maşallah hepsi manken gibi olmuş darısı başımıza dukan diyeti kilo verdiriyo mu ki ya nasıl zayıfladınız siz?yağmırımdan da ses çıkmış sonunda darısı vuvunun başına şimdi berrinim kayıp,yalnız farkediyorum ki bizim ekipte de pek bi aktivite yok bu aralar,hadi bakalım toplaşalım bir an önce inşallah hepinizi öpenziii
tickerfactory.com a girin çizelgeyi oluşturun http...png haliyle olan bbcode kısmını kopyalayıp profilde çizelge kısmına yapıştırın..sitede bunun anlatımlı bi başlığı varmış ama hangi kısımda bilmiyorum biraz araştırırsanız bulursunuz ama ingilizceniz varsa bu dediğim şekilde kolayca yapabilirsiniz zaten olmazsa bilgileri verin ben hazırliim size hemen
merhaba canım,öncelikle karpuz yiyen bendim ve karpuzla diyetim bozuldumu diye soranda benim,çünkü atakta meyve yok,bunu sormak neden size garip geldi acaba anlamadım ama diğer arkadaş için yazdıklarınızı bilemem.forumda bir kalabalıklaşma tabiiki olacak,çünkü burası birkaç kişiye ait değil tüm kk üyelerine ait.bizler bu topikte yeniyiz tıpki sizinde bir zamanlar olduğunuz gibi.siz öncekilerden birşeyler öğrendiniz,bizde sizden birşeyler öğreneceğiz,bizde bizden sonrakilere yardımcı olacağız.
maşallah süperr valla dahada fazla vermiş bile görünüyosunuz..bende 81.5 le başladım 71.3 e kadar indim bayrama kadar ama şu an 73.5(( ne kadar sürede vermiştiniz ben 2 ay olmadan verdim ama sonrası hep inişli çıkışlı..istikrar sağlayamadım gerisinde... hani kitaptaki dukan amcanın örneği olan guruptayım ben sanırım.iradesizler :))) 10 kg verdikten sonra dayanamayıp bozanlar ((
canım bende 82kiloydum ama dukana 80le başladım 2ayda 9kilo verdim sonrasını hiiiiç sorma al ver al ver böle gitti
maşallah süperr valla dahada fazla vermiş bile görünüyosunuz..bende 81.5 le başladım 71.3 e kadar indim bayrama kadar ama şu an 73.5(( ne kadar sürede vermiştiniz ben 2 ay olmadan verdim ama sonrası hep inişli çıkışlı..istikrar sağlayamadım gerisinde... hani kitaptaki dukan amcanın örneği olan guruptayım ben sanırım.iradesizler :))) 10 kg verdikten sonra dayanamayıp bozanlar ((
canım bende 82kiloydum ama dukana 80le başladım 2ayda 9kilo verdim sonrasını hiiiiç sorma al ver al ver böle gitti
zeynep abla geçmiş olsun , bu arada şu an nisan sertin mesajlarını okudum vallahi pes dedim ya, duygu sömürüsü bukadar yapılırherkese iyi akşamlar fıstıklar bugün bütün gün yoktum forumda hain domdomlar hiç farketmemişsiniz bir ara alıcam ifadelerinizi kızlar bugün babam aniden rahatsızlandı onunla ilgilendim sürekli o yüzden yoktum ben dışardayken yağmurcum aradı çok rahatladım birde vuvucuktan ses çıksa ne iyi olacak bu arada berrincik yok noliii bu kızlara birde arkadaşlar bu nisansert kızımızın ilk 4 mesajını tekrardan okurmusunuz çok dikkatimi çekiyor bu arkadaş ben okudum birde siz okuyun bakalım sizede bişeyler çağrıştıracakmı
senin dediğin hastaneye gittim canım ama doktor zayıf bir bayandı, hilaldi adı herhalde,ama sekreteri çok kiloluydu ona önerdim dukanıMELODI, CINO ve SADECA bravo size, harika olmussunuz walaa, tebrik ederim. YAZYAGMURU canim beyaz kapri muthis bise, sana da tebrikler :)
GULUMSE tahlil sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim, malesef bazi insanlar herseyi en iyi kendilerinin bildigini sanip seni
dinlemiyorlar bile, onlara at gözlukleriyle bu hayatta basarilar dileyip gitmek lazim iste. Ben de bi kac kisiye öyle anlatmaya calistigimda
"aman tek yonlu beslenme seninki, cok sagliksiz" falan deyip dinlemediler bile. "Peki siz bilirsiniz, kibrit kutusu boyutunda peynirinizle siz
daha saglikli beslenin o zaman" deyip geciyorum ben. Bu arada sen benim sana dedigim hastanede mi yaptirdin tahlllerini, oradaki dahiliye doktoru
35-40 yaslarinda bi adam ama asiri kilolu, yani hem de öyle boyle degil obez boyutunda, hatta ben gorunce sasirmistim, adama diyet yaptim tahlil yaptirmak istiyorum dedim ama kendi kan degerleri ne feci durumdadir acaba bu adamin diye de dusundum. Eger senin gittigin de oysa insallah bir an once kendi de baslar ya Dükana. Yazik walaa, hem doktor hem de obez.
çok sağol sakscım şimdilik atlattık galiba nerelerdesin yahu saksım boş bırakma buralarızeynep ablam babacığına geçmiş olsun, başka atladığım bi haber vs varsa kusuruma bakmayın ara ara okuyorum yazamıyorum gözümden kaçabilir
selam herkese, dün sabah tartıldım sonunda, tatile gitmeden önceki kilomla aynı çıktı bugün sabah ise -800gr çıktım, 2+2 ye başladım ben bir süre de böyle gideceğim bakalım sonuç ne olacak..
tatlım ben cevap vermiştim o soruna..karın için bişi yapmadım inan ne mekik ne bişi ama yürüyüş bandı kullandığımdan bahsetmiştimya yaz boyunca işte bantta oldukca tempolu ve yokuş yaparak yürüyorum epeydir...ondan beri sanki toparlanma oldu alt karnımda...benim zaten en büyük sorunum bel karın göbek bölgesinde...ama kışa pilatese gitmeyi düşünüyorum karın bölgesini ve kolları sıkılaştırmak için...geçmiş yıllarda çok faydasını görmüştüm...benim karın zaten çok gevşektir özelliklede çatlak fazla göbeğimin üstüne kadar nerdeyse hamilelikten kalma...aslında karın gerdirme yapsam yeridir yani ama yapamam çok korkuyorum öle şeylerdenn
teşekkürler demekki ben kaçırmışım okadarda dikkat etmeye çalışıyorum okurken bişey kaçırmıyım diye evet maşallah işe yaramış ııııy ben 3sezaryen oldum ama gerdirmeden bende korkuyorum
çok sağol sakscım şimdilik atlattık galiba nerelerdesin yahu saksım boş bırakma buraları
ay şekerim nihayetttt hoşgeldin yağmırım...valla gözlerimiz yollarda kaldı...neyseki senden haber aldık bi vuvucum kaldı oda yoğunluktan giremiyo sanırım...bu arada tebrikler canım güle güle giy kaprini insan yeni bişi almış gibi seviniyo:))
bu arada kızlarrr ben şimdi migrosu aradım çağrı merkezini...dedimki yulaf kepeğinin satışa çıkacanı duyduk günlerdir bekliyoruz optimum mağazanızda varmış nasıl oluyoda hepsinde aynı anda çıkmıyo bizim migrosta büyük...satış durumuna göremi karar verceksiniz acaba dedim...kızda yulaf ezmesi var zaten dedi...onu biliyoruz ama bize kepek lazım bir satmaya başlasanız siz bile şaşırırsınız nasıl tükendiğine inanılmaz talep var dukan diyeti uygulayanlardan dedim...neyse kayıt aldı arıcaklarmış bilgi vermek üzere...bakalım ararlarsa buraya bildiririm yılan hikayesine döndü iyice..inşallah heryerden artık kolay kolay buluruz yulafımızı
benimde 3.günüm canım bende ööleyim mutsuz,sıkıntılı((gerçi ben adette oldum onun sıskınligi ve sıkıntısıda var ama???neler yedin bugün?2.günündü sanırım.biraz daha sabırlı olamya çalışalım bakalım belkide bünye uyum saglamaya çalışıyodur yeni beslenme şekline,ne dersin??
aynen gülümsecim çok uyanık olbilir ama anlattığı kadar mağdur olduğuna ben inanmıyorum sen daha yenimi gördün mesajlarını yoksa tekrardanmı okudunzeynep abla geçmiş olsun , bu arada şu an nisan sertin mesajlarını okudum vallahi pes dedim ya, duygu sömürüsü bukadar yapılır
senin dediğin hastaneye gittim canım ama doktor zayıf bir bayandı, hilaldi adı herhalde,ama sekreteri çok kiloluydu ona önerdim dukanı
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
walla öölesin kıskandım ben de yaptım, öncesi sonrasııı:)
eheheheh teşekkür ederim sadecammmgözlüklerim özel tasarım şekerim, sadece benim için üretidi hihihihi inşallah şu 3 kilocuk da gider de ömür boyu tekrar eski halime dönmem, yani hiçbirimiz dönmeyelim:82::82:
canım benim yaa sen gerçek çıtırsın ama biz biraz kartladık
ablacım düğünümüz var haftasonu koşturuyoruz o yüzden pek giremiyorum fırsat buldukça çevrimiçi çevrimdışı okuyorum vallaayy bizim senle dizi muhabbetimiz vardı bak kıvanç tatlıtuğun yeni dizisi başladı mesela biraz ağır gibi ama böyle sinema tadında filan olmuş mustlu hocam ve bebişim demişti galiba tv izlemiyorum zaman kaybettiriyo diye aynen katılıyorum ben de tam bir tv manyağıyım ve zcıyorum onun başında geçirdiğim zamana kalkıp spor yapsam daha ii bazen pc de benim için bu düşünceyi yaratıyo bağımlı gibyim ama ya kurtulamıyorum hepsine bi göz atmam şart ucundan da olsa izlemeliyim kurtarın beni bu bağımlılıktaan
canım benim yaa sen gerçek çıtırsın ama biz biraz kartladık
çok ayıp çok,burda ablaların yanında aaaaa ağzına biber sürerim bak tüh uykumu kaçırdın olsa olsa burda dukan çıtırları ve dukan kıtırları olur kart kurt yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?