kızlaaaaaaaaaaaaaarrr, hepinize çooooooooooook teşekkürler walla insan hakikaten şımarıyormuş böyle iltifatlar alıncaaaa öhhhöööööm öhhööööööömmm:78:
evet bence herkes gözüne gözlüğü takıp önce ve sonrasını paylaşssssıınnn:82::82:hem moral oluyor hem de motivasyon benceeeeee...evt sıradaki fotolar lüffeeeeeennn
eveeeeet bencede sıradakileri alalım lütfeeeennn
aynen gülümsecim çok uyanık olbilir ama anlattığı kadar mağdur olduğuna ben inanmıyorum sen daha yenimi gördün mesajlarını yoksa tekrardanmı okudun
boşver sakscım tv bağımlılığnın yanında ne kötü bağımlılıklar var bizimkisi en masumu ben gündüz tv açmam bile yalnız akşam izlerim aslında hani bantta yürümeye sıkılıyoruz ya tv karşısında izlerken yürüsek neka güzel olur değilmi ayrıca kuzey güneyi bende çok beğendim oleyyyyyyy 2 gün sonrada adını feriha koudum başlıycak hahaha
merhaba kızlar bende yarın bu diyete başlamak istiorum yurtdışında yaşadığım için kitap edinemiorum sorunlarım olursa cevaplarsınızdemi ben çok çabuk kilo alıorum ve diyetten çok çabuk sıkılıorum inş sizlere motive olurum sonuna kadar giderim şuan 64.5 kiloyum hedefim 53 bu ayın 29da 20ye giricem inş banada yardımcı olun lütfen bende zyıflyım kilolu olunca çok ağır hissediorum kendimi vucudumu kaldıramıorum sanki sorada daha çok alıorum zayıf incecik olduğum günlerde çok geride kaldı ama hayal olmucak inş bu diyet sayesinde şimdiden sizlerle tanıştığıma memnun oldum
vayyyyyy sırf kilolar değil yaşda geri kaçmış harikasın
öncelikle hoşgeldiniz, şu linke bi göz atın yeterince bilgi sahibi olacaksınız,takıldığınız yerler olursa yine yardımcı oluruz tabi, bide mümkün mertebe forumu takip edin vaktiniz olursa geçmiş sayfalara göz atın başarılı olanların tecrübelerinden yararlanmış olursunuz, kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
sen söyleyince üşenmeyip tekrar mesajlarını bulup okudum zeynep abla, işte bunların yüzünden yeni gelenlere karşı önyargılı oluyoruz
MELODI, CINO ve SADECA bravo size, harika olmussunuz walaa, tebrik ederim. YAZYAGMURU canim beyaz kapri muthis bise, sana da tebrikler :)
çok teşekkürler canım darısı tüm yeni başlayanlara diyelim
sanada iyi geceler tatlımHepinize ii geceler canlar, saksmavisi kaçar
iyi geceler canlar uyku öncesi eksik sayfaları okudum hemen şimdi de yatıcam, ablacım mesajına fazlasıyla katılıyorum yani al benden de o kadar..zaten farkettiyseniz kimseyi de kaale aldığı yok pek ben mesaj yazdım ona mesela ailesinin maddi desteği olmadığı sürece bu diyeti zaten yapamaz ki kolay mı alla aşkına gizli saklı olacak iş mi bu? bu diyetin günlük yemek masrafı nerden baksan 20 liraya denk geliyo ya gizli kapaklı olacak iş değil, benim özet sayfanın linkini verdim onu da tınmadı hiç muhtemelen okumuyo da sanırım..forumda bi kalabalıklaşma göze çarpıyo zaten umarım gelip geçici heveste değillerdir,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ama arada öyle tipler çıkıyo ki insan şüpheye düşüyo..bide ben şunu anlamıyorum(hemen üstüme atlamayın ama) halsizlik hissetmiş gitmiş karpuz yemiş geçmiş diyet bozulmuş mu filan,bunu hangi arkadaşım yazmıştı hatırlamıyorum hemen alınmasın ama böyle bi durumda diyeti karpuzla bozmak bana tuhaf gel,yo bari daha işe yarar bişeyle filan bozun yani ne bilim,başka tuhaf sorulara da rastlıyorum allahtan bu aralar çok giremiyorum yani
neyse keyifler nasıl hanımlar? idol bebişimden sonra melodim ve cinomun da endamını gördük maşallah hepsi manken gibi olmuş darısı başımıza dukan diyeti kilo verdiriyo mu ki ya nasıl zayıfladınız siz?yağmırımdan da ses çıkmış sonunda darısı vuvunun başına şimdi berrinim kayıp,yalnız farkediyorum ki bizim ekipte de pek bi aktivite yok bu aralar,hadi bakalım toplaşalım bir an önce inşallah hepinizi öpenziii
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
çok ayıp çok,burda ablaların yanında aaaaa ağzına biber sürerim bak tüh uykumu kaçırdın olsa olsa burda dukan çıtırları ve dukan kıtırları olur kart kurt yok
ay allah iyiliğini versin resmen kahkaha attırdın bana aslında evet haklısın biz kıtırız yazacaktım yanlış yazmışım
merhaba herkese bende bu diyete başlıyorum yarından itibaren bir arkadaşım yapmış bunu süper kilo vermiş kitabını aldım okudum hemen başlamaya karar verdim herkese başarılar umarım fazla kilolarımızdan kurtuluruz :)
evet canım sende güzel yazmışsın zeynepcimde taktik değiştirdiler heralde ayrıca çok teşekkürler ama daha yolumuz var gidilecek dukan kilo verdirmiyor aslında benim zayıf olan önceki tombul olanda sonraki halim aslındaııııyyy allah korusun evet herkezler kayboldu hiç olmazsa ara sıra uğrayın bayanlar yarın bi sürü misafirim gelecek kısmetse halacığımın kırkını ben okutucam yatmam gerekirken dayanamadım birikmesin yazılar dedim sizlerde arada bi bakın bu garipler ne yapıyor diye kimse bizi merak etmiyormu hu huu
allah kabul etsin melocum yarın içinde sana kolaylıklar versin çıtır halin süper olmuş sanki 20 kilo vermiş gibisin süper canım tebrik edrim bu ara arazi olan olana kaç gündür karemeli nurcik arazide niye gelmiyorlar bilmiyorum bugün berrinde kayıptı umarım her şey yolundadır
herkese iyi akşamlar fıstıklar bugün bütün gün yoktum forumda hain domdomlar hiç farketmemişsiniz bir ara alıcam ifadelerinizi kızlar bugün babam aniden rahatsızlandı onunla ilgilendim sürekli o yüzden yoktum ben dışardayken yağmurcum aradı çok rahatladım birde vuvucuktan ses çıksa ne iyi olacak bu arada berrincik yok noliii bu kızlara birde arkadaşlar bu nisansert kızımızın ilk 4 mesajını tekrardan okurmusunuz çok dikkatimi çekiyor bu arkadaş ben okudum birde siz okuyun bakalım sizede bişeyler çağrıştıracakmı
cino ve sadeca valla ikinizde fıstık gibi olmuşsunuz, ikinizide tebrik ediyorum, gaza geldim bende bir foto yayınlasammıama mutlaka tanıyan çıkar diye düşünüyorum bu arada doktordan geldim tahlillerimi yaptırmıştım hepsi normal, doktor bütün değerlerin çok iyi, şu dukan mıdır nedir ne yapıyorsan devam et doğru yoldasın dedi zayıflatıcı hap alıyormusun falan diye sordu yok dedim sadece dukan, aferim sakın o yollara bulaşma çok zararlı dedi, sırada arkamda çok kilolu birgenç kız vardı, sanırım kilo problemi var,diet listesi falan vardı ama hormonlarıyla ilgili bir problemide vardı anladığım kadarıyla, dukanı anlatacaktım umursamadılar bile aman dedim sen o diet listelerine mahkum, aç kalarak zayıflamaya devam et
vitamin hapı kullanmadım dukanda zaten meyve yasak, ama vitamin değerlerimde normal çıktı,gerçi 20 gündür falan güçlendirmedeym yediğim meyvelerin etkisi diye düşündüm
ay funda ablacım hihihi 2-3 tanecik hücreydi canııımmmm aldılar bitti
ehehehe şaka şaka bir biopsi bi de ameliyat oldum işte sürekli kontrol altındayım bi anda pörtleyebilecek bir melanositik hücre bulmak için habire izliyolar beni yaa yok diyorum
ayrıca o göbekle vedalaş funda ablacııııım benden söylemesi büüle yap onlara
özgül abla öyle valla yapıştırıveriyo dukanın özetini ters bi durum görürse geçip gidiyo süper de yapıyo
Bayanlaaaarrr, ödevin ikinci kısmı için yazmam gereken 500 sayfa var. Beni özleyin artık :)
öptüm hepiniziiiii...
bu arada kızlarrr ben şimdi migrosu aradım çağrı merkezini...dedimki yulaf kepeğinin satışa çıkacanı duyduk günlerdir bekliyoruz optimum mağazanızda varmış nasıl oluyoda hepsinde aynı anda çıkmıyo bizim migrosta büyük...satış durumuna göremi karar verceksiniz acaba dedim...kızda yulaf ezmesi var zaten dedi...onu biliyoruz ama bize kepek lazım bir satmaya başlasanız siz bile şaşırırsınız nasıl tükendiğine inanılmaz talep var dukan diyeti uygulayanlardan dedim...neyse kayıt aldı arıcaklarmış bilgi vermek üzere...bakalım ararlarsa buraya bildiririm yılan hikayesine döndü iyice..inşallah heryerden artık kolay kolay buluruz yulafımızı
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
canım sadecam iyiyim valla ögleden sonra bu ofisten kurtulacayım yaa çok sevinçliyim hihivalla erkeklerde bel kalınlığı 100 ü geçinde tehlike çanları çalıyor diye bi yazı okudum geçen ama eşim 150 cm geliyor dedi çok üzüldüm. ama adam umursamıyor. diyorum hayatım ne zaman başlicaz diyo ki yeni geldik tatilden biraz zaman tanı bana. sabah bi kalkıyorum cips paketleri çiko paketleri masanın üstünde asla düşünmüyor.. belki bi kaç kg daha verince onun karşısında biraz gaza gelir. bana olan ilgisi zayıflamamdan sonra arttı dışarıda buluştuğumzda yanıma gelince öpüyo milletin içinde :78: eskiden pek yapmazdı. ikinci bahar gibi valla. iyi ki kg vermişim iyi ki kk varmış
sorma cinocan valla her akşam bişiler yiyor. akşam yemeginden sonra. ögle bişi yemiyormuş akşam eve gelince de yiyor da yiyor bütün gün yemeyince. işyeri eve on dk eve gelipte yiyebilir aslında ama işte tembel. saklama kaplarına yemek hazırladım işyerinde yesin diye adam almamış bile poşetleri yanapçam bilmiyorum
bu arada incide profiterol mü var? ben inci magazasına bi ugricaktım üst katında sezon sonu ayakkabı satıyorlar uygun fiyatlı bi kaç tane yazlık alim diyordum. inci diye bi pastane mi var ki. başka meşhur pastaneler var ama hani eski markiz gibi onu bilmiyorum be güzelim. allahtan profiterol sevmem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?