Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Şimdi bu arkadaş ister doğru söylesin ister yalan atsın kendini kandırır ancak bizi değil..Sevgili genç arkadaşım inşallah okursun öncelikli olarak mesajlarından okuduğum kadarıyla annen kitap almana,mutfağa girmene, diyetisyene gitmene vs izin vermiyor ama zayıflamanı da istiyo( yada stiyo mu ondan da emin değilim) peki bu yönde sana hiç mi destek göstermiyo? Öncelikle dukan diyetini eğer ailen izin verirse yap ama ama onların izni olmadan bir-iki gün gizli gizli yapılacak bişey değil bu..senin 18 yaşında olduğunu bildiğimden henüz kendi kazancın olmadığını düşündüğümden bunu maddi açıdan gizli yapamayacağını düşünüyorum koşulların varsa o ayrı tabi..Ama senin asıl sorunun ne biliyo musun aç kalman..bunu kendin yazmışsın günde 1 öğün yiyorum 1 kase çorba diye sen bu şekilde beslenirsen zaten kilo veremezsin yakıt yoksa araba gitmez olay buna benziyo,sen yemiyosun ki zayıflayasın şöyle 1 hafta ailenin yediği gibi yesen yine de kilo verirsin..6 öğünü yemen şart, dukanı filan geç önce sen sağlıklı beslenme başlıklarını bi gözden geçir şu 6 öğün düzenini bi oturt biraz da aktivite sonra patır patır vermeye başlarsın zaten..inşallah da bu mesajı okursun yoksa ben diğer mesajlarını daha fazla dikkate almayacağım

merhaba kızlar bende yarın bu diyete başlamak istiorum yurtdışında yaşadığım için kitap edinemiorum sorunlarım olursa cevaplarsınız demi ben çok çabuk kilo alıorum ve diyetten çok çabuk sıkılıorum inş sizlere motive olurum sonuna kadar giderim şuan 64.5 kiloyum hedefim 53 bu ayın 29da 20ye giricem inş banada yardımcı olun lütfen bende zyıflyım kilolu olunca çok ağır hissediorum kendimi vucudumu kaldıramıorum sanki sorada daha çok alıorum zayıf incecik olduğum günlerde çok geride kaldı ama hayal olmucak inş bu diyet sayesinde şimdiden sizlerle tanıştığıma memnun oldum

aynen gülümsecim çok uyanık olbilir ama anlattığı kadar mağdur olduğuna ben inanmıyorum sen daha yenimi gördün mesajlarını yoksa tekrardanmı okudun

sen söyleyince üşenmeyip tekrar mesajlarını bulup okudum zeynep abla, işte bunların yüzünden yeni gelenlere karşı önyargılı oluyoruz

ayy abla biz senle bi dizi topiği mi açsak acep ordan bi yorum yaparız valla bi haftada 1000 sayfayı buluruz adını feriha kodum dizisini ben de izliyodum da bu sene bakmicam içimi baydı walla ben kanal d takılıcam bu sezon bari dizisinin arkasında duruyo öbür türlü sen izle dur bunlar reyting yüzünden kaldırıyo kendimi kullanılmış gibi hissediyorum kuzey güney de güzel ama muhteşem yüzyıl da bu sezon bomba yanii o daha hareketli olunca bu kuzeygüneyi kıvanç tatlıtuğ kurtarırsa kurtarır ancak ama onda da karizma gitmiş tüyü bitmemiş yetime dönmüşergen bebeee

öncelikle hoşgeldiniz, şu linke bi göz atın yeterince bilgi sahibi olacaksınız,takıldığınız yerler olursa yine yardımcı oluruz tabi, bide mümkün mertebe forumu takip edin vaktiniz olursa geçmiş sayfalara göz atın başarılı olanların tecrübelerinden yararlanmış olursunuz, kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

hoşbulduk teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için gönderdiğin linke göz atarım zaten okumaya çalışıorum sayfaları çok saol

sen söyleyince üşenmeyip tekrar mesajlarını bulup okudum zeynep abla, işte bunların yüzünden yeni gelenlere karşı önyargılı oluyoruz

aynen canım kurunun yanında yaş da yanıyo ama yapacak bişey yok..siz de farkındasınız zaten bayram sonrasını, bikinici baskınına dönmez inşallah

evet canım sende güzel yazmışsın zeynepcimde taktik değiştirdiler heralde ayrıca çok teşekkürler ama daha yolumuz var gidilecek dukan kilo verdirmiyor aslında benim zayıf olan önceki tombul olanda sonraki halim aslında ııııyyy allah korusun evet herkezler kayboldu hiç olmazsa ara sıra uğrayın bayanlar yarın bi sürü misafirim gelecek kısmetse halacığımın kırkını ben okutucam yatmam gerekirken dayanamadım birikmesin yazılar dedim sizlerde arada bi bakın bu garipler ne yapıyor diye kimse bizi merak etmiyormu hu huu

başlangıç kilolarımız ve hedef aynı gibi ben 4.günümdeyim. hadi başlayın menülerinizi yazın birbrimize destek olalım.

allah kabul etsin melocum yarın içinde sana kolaylıklar versin çıtır halin süper olmuş sanki 20 kilo vermiş gibisin süper canım tebrik edrim bu ara arazi olan olana kaç gündür karemeli nurcik arazide niye gelmiyorlar bilmiyorum bugün berrinde kayıptı umarım her şey yolundadır

amin canım teşekkür ederim evet erçekten daha fazla gibi kışın çekinmiştim o resmi tam dobiçmişim hee öbürüde bu yaz tatilde heralde şişlikte vardı ondan diyorum bende valla arazimi oldular arsamı oldular gelsinler artık yada banamı çok bağamlılık yaptı burası bi sürü misafir gelecek ben hala burdayım inş yolundadır herşey

neyse bende arazi olayım bari yoksa öğlen beni yerler yemek niyetine aslında yeseler ne iyi olur he biraz daha etlerim azalır herkeze iyi geceler eksili sabahlar diliyorum

çok geçmiş olsun zeynepcim, umarım önemli bir şey yoktur ve şu an daha iyidir. baban. Aman hiç hastalanmasınlar, bol bol sağlıklı uzun ömürleri olsun kıyamam onlara.

gulumsee çok sevinmdim tahlillerinin iyi çıkmasına , bu haberler bizler için de iyi oluyor.

tatlım benim çok geçmiş olsun, bilmiyordum. Sen de bu yaşama sevinci ve azim varken biter tabi, sen kontrollerini eksik etme hep mutlu kal. Çok öpüyorum.
Kolay gelsin ödevinde.

aynı mağazaların farklı şubelerinde farklı şeyler olabiliyor nedenini bilemiyorum, talebe göre falan mı acaba? Hangi semttekini bakmıştın canım?

cinacum inanamadım değişime, insan kilo verince başka birisi gibi oluyor, daha bir gençleşip çıtır oluyor. Çok güzelsin maşallah

benim eşim de çok seviyor yemeyi onları durdurmak zor biraz, dukana başlattım ben de onu güya normalde çok kolay kilo verir, çok kaçamak yaptı 1 haftada 1.5 kilo hiç yoktan iyidir diyorum ben de. O da beni bu kadar sıkma diyor, yavaşa yavaş vereyim diyor, başladımı yapar ama işte tam uymuyor neyse bu da onun diyeti olsun.
Kesinlikle ilgi artar canım eminim bundan.
inci profiterol mü, beylerbeyindekine bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…