Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok güzel kilo vermişsin yazyağmuru, ben de dolapta bekleyenlerimi giymek istiyorum.

yolandacım akşam dikkat etmek çok önemli.
ne iş yapıyprsun çok merak ettim.

ben de dediğin gibi akşamdan ekmeği hazırladım dolaba koydum sabah pişireceğim. off ya sadecam limon sıkmayı unuttum karbonata inşallah güzel olur ne unutkanım. Kafamı karıştırdılar ama eşim bir yandan ne koyuyorsun diye tepeme dikildi kızım her koyduğum şeyi nnae ben karıştarıyımmı diye sordu kafa bırakmıyorlarki.

sigarayı bırakmak en güzel aşama bence, senin ne kadar azimli olduğunu gösterir. Bunu başarabilen kilo da verir. Sana güveniyoruz.

maşallah.

pantolonum düşmeye başladı koca göbeğim mi eriyor acaba

eriyecek tabi her yerin eriyecek ve biz şanslıyız ki buna şahid olacağız :)

Son düzenleme:
Benim de 7 günüm geride kaldı. İnananın ilk 2 günki ufaklar dışında hiç kaçamağım yok ama çok yavaş gidiyor.

Sanırım akşam yemeğimi geç yiyorum ve bazı günler spor yapamıyorum. Bir de kırmızı et tükettiğim günler hiç farketmiyor. Bir ara kan gurubuna göre beslenmeyi okumuştum, aslan burcu için dana ve sığır etinin vücudda yap olarak depolandığı. Bununla ilgisi olsuğunu düşünüp kırmızı eti haftada en fazla 2 ile sınırlandırayım diyorum. Atakda da yaptığım hata bu olabilir.
Bugün bunlara dikkat edeyim bakalım nasıl olur.

Bir de tabi bu aralar inanılmaz stresim var, sınav günüm gittikçe yaklaşıyor.

Neler yediğimi yazayım, bugün ps günümdeydim.

Bugün sabah: domates, maydonoz, peynir, rafadan yumurta, 1 top dukan ekmeği yedim.
öğlen ızgara yemeği planlıyordum ama saat 13'deki toplantıma yetişemem diye başka yere gittim, ev yemekleri yapıyor. Patlıcanlı et, cacık yedim (yoğurt diyet değil, yemek biraz yağlıydı ama bulabildiğim bunlar, ızagara yerim diye evden bir şey götürmemiştim)
akşam: etli fasülye, küçük kase diyet yoğurt, biraz salata
tatlı krizine girdim, light sütlü light puding yaptım yedim ama çok küçük kaseler koymuştum, 3 çorba kaşığı ancak çıktı.

Bugün evdeyim daha dikkatli olabilirim bakalım. Ben biraz çalışayım. :80:

Son düzenleme:
seyir evresine başladım bugun 73 gün sürecek benim yolculuk.gerçektende testte dediği gibi 1 kilo verdim bile 3 günde.çok mutluyum.amacım birden kilo vermek değildi zaten vereyimde nasıl olursa olsun :))

saksmavim geldim bu aralar iş görüşmeleri filan yapıyorum o yüzden yoğunum hayırlısıyla bir işim olursa yerleşik düzene geçeceğimdün yine görüşmem vardı.görüşme güzel geçti ama haber bekleyin dediler bakalım.herşeyin hayırlısı

cino sen de harikasın gözlükleri çıkarmasan da o gözlüklerin ardındaki güzel gözlerin ve temiz yüzün farkedilio.bebek gibisin maşallah.Süpersin ya.Saksmavisini de seni de tebrik ediyorum

gnydın kızlar benım sormak istedıgım bır sorum var...ben herkes gıbı hemen kılo veremıyorum mesela bazıları ekmegı kessem hemen zayıflarım yada aburcuburu kessem hemen 3-5 kılom gıder der bende kesınlıkle öle durum olmuyor ramazan geldı gectı bende tık olmadı kılom da bunun nedenı ne olabılır metabolızmam mı yavaşdır diyetısyene gıtsem herhangı bır çaresı olabılır mi? bırde aşırı hareketsızım ama spora gıttıgım dönemler var hayatım da o zaman bıle başkası benım yerımde olsa igne iplıge dönerdı benım kılo vermem yok yavaş...belkı bilen vardır?

bebem bebem beni de hatırlarmış. bak ağlıycim şimdi. daha yeni döndük canım safranboludan. kilo almadan döndüm çok şükür. orada hiç giremedim.herkesi çok özledim.

busonolsun seninle görüşemedik valla safranbolu'da hem teyzeme bakmaktan hem misafirlerden başımı alamadım.bayram sonrası da iş görüşmeleri yüzünden bir türlü giremedim istediğim gibi şu foruma.:82:

günaydınlar

6 günlük atak bitti ve sonuç yine -2,100 gr. dukanın testi -2,930 çıkarmıştı kaçamağım yok niye böyle oldu sizce
suyumu bol içtim çünkü çok terliyorum, hatta yoğurt süt tüketmedim fazla son günlerde kırmızı et hiç yemedim tavuğun yağını derisi ayırıcam diye canım çıktı genelde göğüs eti kullandım, ilk üç gün değil de son üç gün yürüdüm bundan olabilir mi

neyse bu kadarına şükür bugün ps başladım 1+1 gidicem bakalım

zeynep ablacım babacığına çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
canlarım hepinize günaydın.melodim ve cinomu tekrar tebrik ediyorum.Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.Zeynep ablacığıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Beberongoma hem kolay gelsın hem de geçmiş olsun diyorum yanlış okumadıysam rahatsızlanmış.Yağmurum senin beyaz kapri olayını da unutmamak lazım süper bir duygu olsa gerek.beyaz renk giymek harika.yolicim sen de galiba kocişinin öpücüklerine boğulmuşsun romantik romantikAllah daim etsin mutluluğunuzu.Mustlu hocam siz de suşilerle peynirlerle bayağı vakit geçirmişsiniz sanırım.Sevgili elettra senin yazılarını göremedim.Penacım,dukanım onlar da yok bu ara.Yaseminim pazıları alıp yap bakalım şu tarifdenaaa bir de funda ablam vardı göbüşü erimeye başlamış bu harıka bi haberbir de benimki gitse çok iyi olacakunuttuklarım varsa ne olur kusura bakmayın hepsini tek tek okudum.sizleri çok seviyorum.iyi ki varsınız.iyi ki hayatımdasınız

canım senin dahiliye ye gidip bir tahlil yaptırmanı öneririm tiroidler hormonlar etkileyebilir metabolizma yavaşlığının bir çok nedeni var aşırı hareketsizim diyorsun düzenli spor met.hızlandırıyor diye biliyorum
peki diyet olarak ne yapıyormusun

zeynep ablacım çok çok geçmiş olsun...inşallah önemli bişi değildir?? Nisansert kızımız içinde sana katılıyorum, bi de devamlı intihar lafı ediyor...ya üzülüp yardım edelim diye söylüyor ya da psikolojisi gerçekten bozuk...Nisansert arkadaşım sen diyetisyenden önce bir psikiyatristle görüş istersen...

artık eminim dukan sadece zayıflatmıyor gençleştiriyorda+41

çok çok mersi efeeeeeeeeeemmmm

ggirlycim teşekkür ederim canım...ben sana daha kötüsünü söyleyeyim...bayram tatilinde yolumuz hacettepe hastanesine düştü...yatan hastamız taburcu olmadan önce diyetisyen geldi, beslenmene şöyle böyle dikkat edeceksin, işte şunları bunları yemeyeceksin dedi ama ben diyetisyeni görür görmez şok oldum...100 lü kilolarda idi...yani düşündüm de hastanın ona güvenebilmesi için öncelikle kendi durumunun iiyi olması lazım...düşünüyorum da obez bir hasta olsaydım ve karşıma da oradaki diyetisyen çıkmış olsaydı, ister istemez, bana sen mi kilo verdireceksin, sen önce kendine bak diye düşünürdüm...hem de hacettepe gibi bi yerde...

hehehe canım saol walla çok tişkürler saksım mavim ama dukan kilo verdirmiyo maleseeef, direk olarak küçültüyorrrrrrrrr hahahahah

olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş süpersin gerçekten sakın bidaha kilo almayalım ayrıca gözlükler harika ne marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…