merhaba kızlaaarrrrr
sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?
ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmminanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)
sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?
hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni
merhaba kızlar nasılsınız?
bugün kafama dank etti saf P ye başladım. gerçi sabahta -500 ile uyandım. akşam dikkat edince eksilerim de gidiyor. eşim gözümün önünde akşam bişiler götürürken ben sadece baktım. eşim geldi diye ipin ucunu kaçırırım diye çok korkuyorum ama artılarım aklımı başıma toplattı. 60,9 geldim bu sabahP günümdeyim ama umarım devamı gelir çünkü ögleden sonra taksim civarında bir otelde misafiri olarak gelen bir müşterime gidicem,lobby de iş görüşmesi yapacağız. akşam yemegine eve yetişemezsem açlıktan ölmiim diye güzelim istiklalde akşam yemegi yiyebilirim. ayy ben bu civarda büyüdüm ne zamandır gitmiyordum beyogluna. helecan bastı akikikoo
yolandacım akşam dikkat etmek çok önemli.
ne iş yapıyprsun çok merak ettim.
aslında damak tadı inanılmaz farkediyo bizde bunu defalarca gördük burda..benim çok beğendiğimi başka bi arkadaş berbat buluyo yada tersi falan...yulafı seviyorum hatta bazen yetmiyo neye ne kullansam die düşünüyorum:) bi arkadaşım var mesela...oda tatlıalra takık ne yapsam beğenmiyo ben ballandıra ballandıra ay şöle güsel böle güsel dedikce onun yorumu yaaaniiiien sonunda dedimki kızım bende beyaz unla normal pişirmeyi tabiki tercih ederim ama elde olan şans bu bari mutlu olmaya açlışıyoruz işte azcık idare et die söyleniyorum:))valla ben özellikle ıslak keke bayılıyorum..sana kokusu geliyosa aromalarla bastırabilirsin tadını...bide karbonata limon sıkılmazsa acı acı bi tat ve koku oluyo benim komşum çok kullanır karbonatı o sölemişti püfü oymuş mesela limonla dene bi canım nolcak...bide poğaca gibi yapacak olursan dereotu çok yakışıyo ve bastırıyo tadını baya hem ona kabartmada koysan olur...deneye deneye doğru ölçü bulunuyo emocum bide ilk denediğin şeyi 2 ölçü yapma yazık gitmesin çöpe:)
ben de dediğin gibi akşamdan ekmeği hazırladım dolaba koydum sabah pişireceğim. off ya sadecam limon sıkmayı unuttum karbonata inşallah güzel olur ne unutkanım. Kafamı karıştırdılar ama eşim bir yandan ne koyuyorsun diye tepeme dikildi kızım her koyduğum şeyi nnae ben karıştarıyımmı diye sordu kafa bırakmıyorlarki.
Valla verdiğiniz kilolara bakınca ancak bunu söylemek geldi içimden. Ramazandan beri ilk defa yazıyorum çünkü maalesef ramazan da çok zorlandım ve diyeti bıraktım. (Yine de sizin yazdıklarınızı okudum ve sizin adınıza mutluluk kendi adıma suçluluk hissettim:26:) İyi olan çok fazla kilo almadım. Ramazan öncesi 81 dim (dün sabah 79 la başladım demekki 2 kilo kayıpla durumu sabitlemişim). Şimdi tekrar kolları sıvadım ve dün 5 günlük atak evresi ile yola koyuldum. Bugün atakta 2.günüm. Anlatmıştım size sigarayı bırakmamın sonucunda bu kiloları aldığımı ama inanın sigarayı bırakırken bunu inanarak yaptım ama nedense şimdi aynaya her baktığımda ya bunca kilo nasıl verilir demeden geçemiyorum. Ya korkaklaşıyorum ya da kendime güvenimi kaybettim. 65 kiloya kadar inmek harika olur (boyuma göre bu uygun çıkıyor) ama..!! E ama işte!!! Şans dileyin bana olur mu?
Güzel bir gün diliyorum hepinize.
sigarayı bırakmak en güzel aşama bence, senin ne kadar azimli olduğunu gösterir. Bunu başarabilen kilo da verir. Sana güveniyoruz.
bi de söylemeyi unuttum, dün saf prt yaptım, en ufak bir yasaklı lokmadahi koymadım ağzıma ki normal de biraz!! yapıyordumsabah tam tamına 800 gr gitmiştiiiiiii yaniiiiiiii yeniden 62 lerle flörtteyim bugun de saf prt yapcam, yarına artık sebzelerim gelsin bakalım:)))
maşallah.
pantolonum düşmeye başladı koca göbeğim mi eriyor acaba
eriyecek tabi her yerin eriyecek ve biz şanslıyız ki buna şahid olacağız :)
Son düzenleme: