Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:

afiyet olsun canım benim.kaç gündür giremedim adam akıllı bu sabah erkenden servis yapayım dedim.iyi olur çay kahve

Selam kızlar günaydın,
dün saat 14.00 gibi çıktım off ne kadar geçmiş birikmiş. okumasam da yapamıyorum yaw. bugün de çok işim var.. ara ara girip okucam yine de .. hadi görüşürüz.
melis mesleğimi sormuş ; özel bir firmada dış ticaret ve pazarlamasına satışına her bi şeyine bakıyorum.. yakında çayları da ben dağıtıp temizliğini de ben yapacam bu firmanın o olacak

CANIM şükür bi sıkıntı yok atak bitti az verdim gibi ona sıkıldım 2,100 gr gitti

yok yok sıkma canını ablacım bazen tuvalete çıkma durumuna göre ya da spor ve yürüyüşe göre çok çıkabiliyor kilo.o yüzden gramları dert etme.

Son düzenleme:

günaydın yolicim çay demişken sen de buyur çay kahveye

melangecim günaydın hayatım.çay kahve servisi başlamıştır sen de kap birtane.nasıl gidiyor hayatın ve diyetin?hersey yolundadır umarım

CANIM şükür bi sıkıntı yok atak bitti az verdim gibi ona sıkıldım 2,100 gr gitti

funda abla hiç sıkma canını bak, az veya çok gitti mi gitti...şimdi seyirin başlarında da kilo vermen durmuş gibi gözükebilir, hatta biraz + olabilir...hiç takılma, hepimiz yaşadık, çok normal bi durum..bak gör sonrasında nasıl patır patır gidecek...bi de eğer imkanın varsa mutlaka en az yarım saat yürümeye çalış, daha etkili oluyoro zaman...

cinom ben daha çalışma hayatına atılmadığım için bu kadar istekliyim sanırım.Ama artık ana baba eline bakmak da gücüme gidiyor.Artık ben onlara birşeyler alayım kendi paramı harcıyım istiyorum.muhakkak ki çalışma hayatı toz pembe değil ama biryerlerden başlamam gerek.ha bu arada onlar iltifat değil cidden fıstık gibisin[/QUOTE]

canım benim insanın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesinden daha güzel bi duygu yok bence...mutlaka iş hayatı olan arkadaşlardan, ben gibi evde olanlara iç geçirenler vardır ama inan ki çalışmak gibisi yok...istekli ve heveli olman çok güzel canım, inşallah gönlüne göre bi iş olur....

günaydın yolicimmmmm...oku tabiii ya eksik kalmaaaaaa:)) benim before after fotom var:) heheheh hadi şimcik kolay gelsin sanaaaa...ne iş olsa yaparım yoliiiiiiiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiiiiiii

canım benim insanın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesinden daha güzel bi duygu yok bence...mutlaka iş hayatı olan arkadaşlardan, ben gibi evde olanlara iç geçirenler vardır ama inan ki çalışmak gibisi yok...istekli ve heveli olman çok güzel canım, inşallah gönlüne göre bi iş olur....

cinom benimteşekkür ederim.bana dua et olur mu?çok sağol

ederim tabii canım hem sana hem de kendimeee:82::82:

kızlar daha önce yazamadıklarım vardı önce onları yazim de işe gömülciim yine. zira geçmiş yeni bitti
melodiciğim fotolarda gördüğüm değişim inanılmaz. resmen sadece 10 kg vermiş değilsin de sanki ayrıca on yaş gençleşmişsin resmen. tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim ablacığım

sakmavişim gelmiş gece yazmış yazmış gitmiş. dügününüz umarım istedğiniz gibi güzel geçer canım. gündüzde gel muhabbetini özlüyorum. bu arada zeynep abla haklı spor olayını tv başında yapmak mantıklı. ben hiç bi diziyi izlemiyorum .. sadece bazen netten indirip yabacı dizileri arka arkaya izlemeyi seviyorum. bi ara bones isimli diziyi izleyerek kışın çoook sporlar yaptım insanın canı hiç sıkılmıyor bir daha başlamam lazım

zeynep ablam babacığın rahatsızlanmış çok çok geçmiş olsun.
busonolsun hemşomda gelmiş güvenli uzun yok şöferi. hoşgeldin canımcım..
epeydir gelmeyen berkmine ablada gelmiş hoşgelmiş.
vuvişko da göründü sanırım oda sefa gelmiş hoşgelmiş. ay bütün dukanist kankalar geliyo yuvaya dönüyo yupii .. bu arada ben dün saf p yaptım güya ama iş görüşmemizde bana portakal suyu ikram edildi bir bardak içtim unutarak. akşam da eşim meyve yiyordu dayanamadım ondan da yedim. sonuç sadece - 200

valla bende garip gelmesini neden anlamadınız onu anlamadım. yasak olduğunu söylüyorsunuz ve bozuldu mu diyorsunuz aslında cevap sorunun içinde. kitabı okuyan birinin bunu bilmemesi imkansız diyorum. saksmavişim de o yüzden garipsemiş açıkçası bende garipsedim

ne yazık ki ucundan kenarından bile olsa diyete başlatamadım ne yazık ki bu arada cinocuumun dediği pastaneye rastladım dün markiz gibi eski bi pastane vitrinde pek bişi yok bi hamur kızartması gibi bişi vardı. içeride birileri vardı sıra bekler gibi karanlık ve köhne bi yer girmeye korktum bişi yerim diye bidahaki gidişime bi uğrarım. off ne yoruldum dün ya. magazaları gezim dedim öldüm yorgunluktan. terkos pasajına gittim ihrac fazlası t-shirler filan oluyo orda ay çok populer olmuş ve çok kalabalıktı tezgahlara yanaşılmıyordu pek bişi alamadım. zaten pahalanmışta bi t shirt atlet model olana beş lira istiyorlar sezon sonu magazalarda da aynı fiyat. eskiden 2 -3 lira iken şimdi populer olmanın tadını çıkarıyorlar. orda tezahta ugraşıcama askıdan seçerim magazada.. iki parça bişi alıp çıktım. diger magazaları da gezdim. inci ye gittim istediğim tarz ayakkabı yoktu. flo kalitesiz geldi sanırım ben birazda yorgunluktan alışveriş modundan çıkmışım işte beyle

günaydın yolicim çay demişken sen de buyur çay kahveye
ama servisi ben yapacaktım yaa. hayatta olmaz.. onu da ben yapmalıyım hehhe

günaydın yolicimmmmm...oku tabiii ya eksik kalmaaaaaa:)) benim before after fotom var:) heheheh hadi şimcik kolay gelsin sanaaaa...ne iş olsa yaparım yoliiiiiiiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiiiiiii

günaydın dadlum. baktım fotona süpersin ama fotolar çok kapalı pek belli olmuyor kg verişin sadece yüzde bi canlılık gençlik ifadesi var ikinci fotoda. ama gözlüklerine bittim. çok matrak kızsın hahhaha
ayrıca aslında ingilizce bilen bi arkadaş arıyoruz firmaya .. ama işte sanırım yeni mezundan hallice olması gerekiyor

kızlar ya tickerımı değiştircektm tickerfactory de garip yazılar çıkıyor.sizler de bakabilir misiniz rica etsem. siteyle alakalı mı yoksa benle alakalı mı?

ya ben biliyom biliyom ingilizce, üds sonucum 70 olmamı hacı yaaaaaaaaa, kurtarmaz mııııııııı?? yeniz mezun da değilim teeeeeeeeee 2007 de mezun oldum ben, bak hallice kısmına da onu sayarık, ama istanbul da deilim kiiiiiiiiiiii?? uzaktan olma mı, bilgisayar üzerinden halletsek şu işi heeeee?? çok çalışkanım ben yaaa, forumu takip edip, bi yandan ütü yapıp arada bi de yemek pişiriom daha ne istionuzzzzzzz beeeeeeeee:82::82: takarım gözlüklerimi heeeeee

kızlar ya tickerımı değiştircektm tickerfactory de garip yazılar çıkıyor.sizler de bakabilir misiniz rica etsem. siteyle alakalı mı yoksa benle alakalı mı?

canım tickerfactory le alakalı sanırım, ben de edit yap dedim ama baştan ticker oluşturma sayfası çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…