canım tickerfactory le alakalı sanırım, ben de edit yap dedim ama baştan ticker oluşturma sayfası çıktı
selam kızlar aranıza beni de alır mısınız?
Az önce internette araştırırken öğrendim dukan diyetini. Başlamam için öncelikle kitabını mı almam lazım?
kızlar ya ben dukan sıtesınde testı yaptım dukan dıyorkı ben dogru kılodaymısım 63 kılo benım ıcın dogruymus ya acaba yanlıs mı yaptımm
canım tabi ki kitabı alman en faydalı olanı.bazen cevaplayamadığımız sorular oluyor.kitapta detaylı anlatılan.eee halıyle kitabı taratıp buraya kopyalayamayacağımıza göre onca sayfayı da yazamıyoruz.yeni gelen arkadaşlarımız sitem ediyor.cidden söylüyorum bu kitap bir başucu kitabı.okuduktan sonra bile eline alıp zaman zaman basvuracağın bir kitap.
sana vereceğim şu adresten de bilgi edinebilirsin dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test) ; ama kitabı en kısa zamanda edinmeye çalış.hoşgeldin aramıza
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
tatlım bir de burdan bakar mısın?burda türkçeleri de yazıyor.yanlışlık olmuşsa belli olur. boyun kaç bu arada?
Teşekkürler Berrin :)
Aslında yediklerime son zamanlarda hep dikkat ediyordum ama bayram bana kötü geldi sanırım. Geçen tartıda 60 ı gördüm simit dedikleri bel çevresi fazlalıklarım da var :18: Bu kitabı en kısa zamanda edineyim bari.
Siz kaç kiloyu ne kadar sürede verdiniz?
canım zaten burda yaptım boyum 1.57 simdik kılom 63 en yuksek 63 oldum hayatımda hamıleleık dısında yani( hamişken 84 oldumdu verdım) en cok 54 e kadar zayıfladım hayatımda 28 yasındayım
yok yok sıkma canını ablacım bazen tuvalete çıkma durumuna göre ya da spor ve yürüyüşe göre çok çıkabiliyor kilo.o yüzden gramları dert etme.
funda abla hiç sıkma canını bak, az veya çok gitti mi gitti...şimdi seyirin başlarında da kilo vermen durmuş gibi gözükebilir, hatta biraz + olabilir...hiç takılma, hepimiz yaşadık, çok normal bi durum..bak gör sonrasında nasıl patır patır gidecek...bi de eğer imkanın varsa mutlaka en az yarım saat yürümeye çalış, daha etkili oluyoro zaman...
kızlar ya tickerımı değiştircektm tickerfactory de garip yazılar çıkıyor.sizler de bakabilir misiniz rica etsem.siteyle alakalı mı yoksa benle alakalı mı?
tamam tatlım spora başlıycam hemen benim dışarıda artık yürüyüş şansım pek yok oğlum anasınıfına başlıyor sabah akşam onunla gidip gelicem o yüzden, evde stepperim var ab rocketim var öyle köşede duruyorlar onların tozunu alma zamanı geldi:))))
canım evde spor yapıcam bakalım nasıl etkileyecek sağolasın...
ticker factory de sorun var sabah ben de denemiştim olmadı
tamam tatlım spora başlıycam hemen benim dışarıda artık yürüyüş şansım pek yok oğlum anasınıfına başlıyor sabah akşam onunla gidip gelicem o yüzden, evde stepperim var ab rocketim var öyle köşede duruyorlar onların tozunu alma zamanı geldi:))))
canım evde spor yapıcam bakalım nasıl etkileyecek sağolasın...
ticker factory de sorun var sabah ben de denemiştim olmadı
Rica ederim benim metabolizmam çok direndiğinden 3 ayda ancak 5 kilo verdim ;ama yağdan verdim hepsini.çünkü bel çevremdeki simitler,basenlerim hepsi gitti.yürüyüş dışında spor yapmadım belki onu da yapsaydım daha da toparlanacaktı vücudum.tüm kıyafetlerim1-2 beden küçüldü.bunlar bile benim için mutlu edıcı sebepler.herkesın övgülerini duymak insanı daha da motıve edıyor tabı kı.boyunuzu sormuştm amakaçırdınz sanırım
araya biraz iş girince görmemişm. Benim boyum 171; evlenmeden önce ( ki 1 yıl olacak bu ay) 55 kiloydu ve gayet iyiydim ama şimdi bu fazlalıklar beni rahatsız etmeye başladı
şu an kaç kilosunuz?dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
bu siteden hesaplamanızı yapın isterseniz.kaç kilo vermeniz gerekiyor.hangi evre kaç gün sürecek?bir test edin isterseniz.
şu an 60 kiloyum siteden hesaplamayı yaptım bana doğru kiloda olduğumu söylüyor. Oysaki simitim var
eğer tek fazlalığın bel bölgesiyse bu bölgeyi çalıştıracak hareketler yapmanızı öneririm.çünkü dukan testine göre kilonuz ideal çıkmış.ama yine de ben bu diyeti yapmak istiyorum diyorsanız.atak evresini 1 gün ya da 2 gün yapıp seyir evresini de normalden daha kısa tutup güçlendirme evresine geçebilir.sonrasında da kilonuzu koruma altına alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?