Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar aranıza beni de alır mısınız?

Az önce internette araştırırken öğrendim dukan diyetini. Başlamam için öncelikle kitabını mı almam lazım?

selam kızlar aranıza beni de alır mısınız?

Az önce internette araştırırken öğrendim dukan diyetini. Başlamam için öncelikle kitabını mı almam lazım?

canım tabi ki kitabı alman en faydalı olanı.bazen cevaplayamadığımız sorular oluyor.kitapta detaylı anlatılan.eee halıyle kitabı taratıp buraya kopyalayamayacağımıza göre onca sayfayı da yazamıyoruz.yeni gelen arkadaşlarımız sitem ediyor.cidden söylüyorum bu kitap bir başucu kitabı.okuduktan sonra bile eline alıp zaman zaman basvuracağın bir kitap.
sana vereceğim şu adresten de bilgi edinebilirsin dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test) ; ama kitabı en kısa zamanda edinmeye çalış.hoşgeldin aramıza

hazır tickerfactory de sorun çıkarmışken sevgili editörümüz sizden bir ricamız olabilir mi acaba?diğer ticker sitelerinden de çizelge kullanabilmemiz mümkün mü?bunun için birşeyler yapılabilir mi?zira tickerların çeşitli olması da çizelgemizi değiştiriken daha motive edici oluyor.başka sitelerden de kullanım yapabilirsek çok güzel olur.saygılarımla...

kızlar ya ben dukan sıtesınde testı yaptım dukan dıyorkı ben dogru kılodaymısım 63 kılo benım ıcın dogruymus ya acaba yanlıs mı yaptımm

Teşekkürler Berrin :)

Aslında yediklerime son zamanlarda hep dikkat ediyordum ama bayram bana kötü geldi sanırım. Geçen tartıda 60 ı gördüm simit dedikleri bel çevresi fazlalıklarım da var :18: Bu kitabı en kısa zamanda edineyim bari.

Siz kaç kiloyu ne kadar sürede verdiniz?

Rica ederim benim metabolizmam çok direndiğinden 3 ayda ancak 5 kilo verdim ;ama yağdan verdim hepsini.çünkü bel çevremdeki simitler,basenlerim hepsi gitti.yürüyüş dışında spor yapmadım belki onu da yapsaydım daha da toparlanacaktı vücudum.tüm kıyafetlerim1-2 beden küçüldü.bunlar bile benim için mutlu edıcı sebepler.herkesın övgülerini duymak insanı daha da motıve edıyor tabı kı.boyunuzu sormuştm amakaçırdınz sanırım

Son düzenleme:
canım zaten burda yaptım boyum 1.57 simdik kılom 63 en yuksek 63 oldum hayatımda hamıleleık dısında yani( hamişken 84 oldumdu verdım) en cok 54 e kadar zayıfladım hayatımda 28 yasındayım

anladım canım peki şu an kilo çizelgende 61 görünüyorsun.ona göre mi hesapladın?

yok yok sıkma canını ablacım bazen tuvalete çıkma durumuna göre ya da spor ve yürüyüşe göre çok çıkabiliyor kilo.o yüzden gramları dert etme.

tamam tatlım spora başlıycam hemen benim dışarıda artık yürüyüş şansım pek yok oğlum anasınıfına başlıyor sabah akşam onunla gidip gelicem o yüzden, evde stepperim var ab rocketim var öyle köşede duruyorlar onların tozunu alma zamanı geldi:))))

canım evde spor yapıcam bakalım nasıl etkileyecek sağolasın...

kızlar ya tickerımı değiştircektm tickerfactory de garip yazılar çıkıyor.sizler de bakabilir misiniz rica etsem. siteyle alakalı mı yoksa benle alakalı mı?

ticker factory de sorun var sabah ben de denemiştim olmadı

evet ablacım ben de baktım defalarca sorun var.hatta editörümüzden rica ettim başka sitelerden de çizelge ekleyebilir miyiz bu konuda birşey yapabilir misiniz diye.umarım brşeyler yapabilirler ben de yürüyüş dışında birşey yapamıyorum; ama platese başlama isteğim var şu içimdeki spor tembelini alt edebilirsem

suyuda az tüketmiş olabilirmisiniz acaba???su tüketimi kilo vermede büyük faktör bence...2-2.5 litre mutlaka içmeliyiz çünkü protein agırlıklı bi diyet olması sebebiyle.
canınız sıklmasın olsun da bırakın geç olsun saglıklı olsungüzel olacak herşey

..bende yeniyim daha atak evresindeyim birazcık sıkldım ps günlere bi gelebilsem işallah daha
güzel olacak herşey:)))durmak yok,yılmak yok:)))

araya biraz iş girince görmemişm. Benim boyum 171; evlenmeden önce ( ki 1 yıl olacak bu ay) 55 kiloydu ve gayet iyiydim ama şimdi bu fazlalıklar beni rahatsız etmeye başladı

şu an 60 kiloyum siteden hesaplamayı yaptım bana doğru kiloda olduğumu söylüyor. Oysaki simitim var

eğer tek fazlalığın bel bölgesiyse bu bölgeyi çalıştıracak hareketler yapmanızı öneririm.çünkü dukan testine göre kilonuz ideal çıkmış.ama yine de ben bu diyeti yapmak istiyorum diyorsanız.atak evresini 1 gün ya da 2 gün yapıp seyir evresini de normalden daha kısa tutup güçlendirme evresine geçebilir.sonrasında da kilonuzu koruma altına alabilirsiniz.

verdiğiniz linki okuyorum şimdi bu diyet için öncelikli olarak kitabı sindirerek okumam gerekiyor. Aslında tembellik etmeyip bir an evvel spora da başlamam gerekiyor. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim umarım istediginiz kiloya en kısa zamanda kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…