verdiğiniz linki okuyorum şimdi bu diyet için öncelikli olarak kitabı sindirerek okumam gerekiyor. Aslında tembellik etmeyip bir an evvel spora da başlamam gerekiyor. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim umarım istediginiz kiloya en kısa zamanda kavuşursunuz
Rica ederim benim metabolizmam çok direndiğinden 3 ayda ancak 5 kilo verdim ;ama yağdan verdim hepsini.çünkü bel çevremdeki simitler,basenlerim hepsi gitti.yürüyüş dışında spor yapmadım belki onu da yapsaydım daha da toparlanacaktı vücudum.tüm kıyafetlerim1-2 beden küçüldü.bunlar bile benim için mutlu edıcı sebepler.herkesın övgülerini duymak insanı daha da motıve edıyor tabı kı.boyunuzu sormuştm amakaçırdınz sanırım
evet ablacım ben de baktım defalarca sorun var.hatta editörümüzden rica ettim başka sitelerden de çizelge ekleyebilir miyiz bu konuda birşey yapabilir misiniz diye.umarım brşeyler yapabilirlerben de yürüyüş dışında birşey yapamıyorum; ama platese başlama isteğim var şu içimdeki spor tembelini alt edebilirsem
suyuda az tüketmiş olabilirmisiniz acaba???su tüketimi kilo vermede büyük faktör bence...2-2.5 litre mutlaka içmeliyiz çünkü protein agırlıklı bi diyet olması sebebiyle.
canınız sıklmasın olsun da bırakın geç olsun saglıklı olsungüzel olacak herşey
..bende yeniyim daha atak evresindeyim birazcık sıkldım ps günlere bi gelebilsem işallah daha
güzel olacak herşey:)))durmak yok,yılmak yok:)))
seyir evresine başladım bugun 73 gün sürecek benim yolculuk.gerçektende testte dediği gibi 1 kilo verdim bile 3 günde.çok mutluyum.amacım birden kilo vermek değildi zaten vereyimde nasıl olursa olsun :))
funda ablacım sesin çıkmıyor:103: neler karıştırosunbakiim yoksa benden gizli spor mu yapıyorsn?
funda ablam oğluşu ile ilgileniyor galiba.anaokuluna başlıycak demiştin di mi ablacım?yanlış hatırlamıyorum umarım.ay ne tatlıdır o şimdi.canım benim yanaklarından öp benim için azcık da canını acıtmadan mıncıkla
Canım bak ne güzel vermişsin simitlerin de gitmiş oh spor hatta pilates daha da sıkılaştırır ama o biliyosun 3 gün yapayım bırakayım bişey değil sürdürmek gerekiyor yav benim annem bile düzenli yapıyor pilates diyor ki yapmadığım saman rahatsız oluyorum, ona özenip top lastik vs aldım öylece duruyolar totoyu kaldırcaz artık mecbur
ebrarcım ben çok terlerim onun için diyet dışı da olsa çok su içerim pet şişem hep yanımdadır ondan değil de spor çok yapamadım ondan herhalde
bugün ps geçtim ben domatesle kahvaltı ne güzelmiş ya sanki ilk tadıyorum gibi geldi domatesi bakalım ben de daha iyi sürdüreceğime inanıyorum seyiri daha çeşitlilik var çünkü
sana da başarılar diyerim canım kaç gün ataktı senin kaç gün kaldı kilon kaç canım???
Canlarım ciğerlerim ben geldim ben geldim...unutmadınız inşallah beni
canlar geçmişi tabiiki okuyamadım ama bu sabah yazılanları en azından okuyayım istedim..bir de şirketten birileri bilgi istedi diyet için,onun için girdim siteye sabah link vereyim diye..o arada beni görenler olmuş sabah,ben şimdi okuyunca gördüm...berrincik,cinocan..hepinize merhaba arkadaşlar...zeynep aplam merak etmişsin beni ne güzel ne güzel..çok teşekkür ederim..baban için de geçmiş olsun...
her birinizi çok özledim walla...aralarda lafım geçtiyse soran sormayan herkese teşekkürü ve vantuzlu bir öpücüğü borç bilirim
yağmurum sana iki tane
Arkadaşlar 9 günlük tatil yaptım,memleketteydim, pazar döndüm,iş yerinde bütün işler beni bekliyordu,çok fenaydı bugüne kadar işlerim,memleketten dönerken görümcemler bizimle geldiler ve bizdeler hala..akşam da harala gürele oluyor yanii,,sizleri çok özlesem de hiç giremedim,okuyamadım..ilk bugün işte...kusura bakmayın canlar...
yolişşş 2 gün kaldınız dimi memleketinde onu merak ediyorum,bi de 58 lere geldin mi onu merak ediyorum yavrim
saksmaviciiiiim,violetim,,yağmurum,sadecam, ve büyük sonuçç KARDEŞİMİ İKNA ETTİM
ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM...Bütün ev dukana başladı..bugün 4. günleri..ortalama 2-3 kilo vermiş durumdalar...Ama çok korkuyorum pes edip bırakacaklar diye..ya da sevmeyecekler diye..
Saksmavisi senin yazdıklarını bile okudum ona...benim için sadece dene dedim...çok zorlanırsan bırakırsın dedim..söz verdi ve gerçekten iradeli davranıyormuş biliyormusunuz Allahım çok mutluyum,dualarım kabul olur inşallah...bana ben böyle mutluyum yaa sizin kadar takmıyorum filan dedi ama meğer 2 yıldır hiç aynaya bakmıyormuş,resimlerine bile bakmıyor onu öğrendim
inşallah geçecek bu günler...Yardımlarınız olmasa yapamazdım bunu..süpersiniz..yağmurumun dediği gibi resimleri de gösterdim..hepinizden Allah razı olsun..Amaaan çok duygusal oldu bu konuşma hadi cıvıtalım...
Cino hiç de güzel olmamışsın,bu ne böyle,en azından şöyle 1-2 kilo alıp 64 lere çıksan daha bi yakışır gibi geldi sanki bana27: )
özledim kıs senle uğraşmayı..çok da ciciymişsin haaa,walla kıskançlığım ve hasetliğim 5 katına çıktı..seni görmeye hiç dayanamıyorum artık
Kilo durumuma gelecek olursak biliyorsunuz ben tam 45 gündür diyeti tamamen bırakmış durumdayım(tatil üzerine ramazan üzerine bayram),sadece haftada 3-4 gün sabahları kepekle süt içiyorum...bir de bol su,soda,bitki çayı takviyesine devam ediyorum..onun dışında bildiğiniz öküz gibi yiyorum( eskisi kadar değil yine de,çünkü daha çabuk doyuyorum) ve hiç kilo almadım..şuan 64.1 kilo çıktım sabah..diyeti bırakmadan önce 64,7 çıkmıştım en az...ramazanda oruçtan dolayı 63.5 a düştü..bayramda tatlılar yüzünden yine arttı..ve kendimi çok güzel hissediyorum..7 tane pantalon aldım ve her birine bayılıyorum..ne istersem giyiyorum nerdeyse...
Allah herkese nasip etsin,süper birşey..aslında biraz daha vermek istiyordum ama şimdi de misafir var diye başlayamadım diyete..inşallah p.tesi başlayacağım tekrar...61-62 olsam bağa yiter demi gızlar...
Yani diyeceğim o ki kolay kolay alınmıyor kızlar verilen kilolar..hiç korkmayın..çok çok abartmadıkça artık hep böyle fıstık olacaz inşallah...
ben 82.3le başladım.atak 5 gün yapmam gerekiyor.bugün 4.günüm daha hiç kaçamak yapmadım ama ben başldıgım günün akşamı adet oldum maalesef
aslında 1 hafta erken geldi...ama olsun dedim devam ediyorum ama sebzeleri cok özledim yaaaa......yarınıda bi atlatsam ctesi sabahı enfes bi kahvaltı yapcam domates biber salatalık maydonozz ohhhhhhhh hayali bile güzel:)))ben bugün sabah tartıda 80.1 gördüm:)))
rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir.siz de inşallah istediğiniz kilo ve görüntüye en kısa zamanda ulaşırsınız.sporu ihmal etmeyin.sağlıkla kalındukanla ilgili yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa hepimiz seve seve yardım ederiz.iyi günler
Canım bak ne güzel vermişsin simitlerin de gitmiş oh spor hatta pilates daha da sıkılaştırır ama o biliyosun 3 gün yapayım bırakayım bişey değil sürdürmek gerekiyor yav benim annem bile düzenli yapıyor pilates diyor ki yapmadığım saman rahatsız oluyorum, ona özenip top lastik vs aldım öylece duruyolar totoyu kaldırcaz artık mecbur
valla haklısın ablacım yapmak lazım birşeyler kaldıralım totoyu
biş sorabilirmiyimkabızlık sorununu nasıl çözdünüz acaba????ben gojibery bulamadım maalesef yulaf kepegimde bugün yarın gelir işallah..dahada çeşitlenecek menülerr
kuzum ben işteyim bayram sonrası iznim bitti başladım işe oğlum da ananesinde şimdilik... öperim ablası...gelen giden oluyor bir size bakıyorum bir iş yapıyorum böyle...
biş sorabilirmiyimkabızlık sorununu nasıl çözdünüz acaba????ben gojibery bulamadım maalesef yulaf kepegimde bugün yarın gelir işallah..dahada çeşitlenecek menülerr
bence kepek ve goji olayı halleder ama çok sıkışırsan doğadan form çayı iç ama her zaman değil işe yarıyor
peki gojiye çerezcilere aktarlara baktınmı ben tuba kuruyemişte buldum 100 gr 4 lira
Arkadaşlar bir de herkesin geçmiş ramazan bayramını kutlarım...
Bir de bişey sorucam size, kepekler hala gelmemiş mi migroslara,hala gurmenet doğalsan mı kullanıyoruz??
Yeni bi icat,yeni bi keşif olmadı di mi ben yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?