vermem gereken 6 kilom vardı ramazandan önce 25 günlük atak ve seyirden sonra 4 kilosunu verdim ama şu an bıraktım fakat sizleri takip etmekten vaz geçmedim geri kalan kilomu vermek üzere önümüzdeki günlerde harekete geçeceğim çok başarılı arkadaşların olduğunu biliyorum çünkü geride kalan sayfaların yaklaşık %75 lik kısmını okudum benim ülkemin kadını isterse yapar diyorum:)
canım hoşgeldn aramızasen de gizli dukancıymışsın baksana. 4 kilo büyük başarı hem de 25 günlük sürede.diyeti bırakınca da kilo almadıysan süper bir haber. geriye 2 kilon kalmış vermen gereken 6 kilo olduğuna göre.hadi bakalım defet şu kiloları
aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun allah kolaylık ve sabır versin başarılar
Katherina yarın başlayacak olan 3 kişiyiz sanırım..Bakalım ne harikalar yaratacağız
merhaba kızlar bende yarın bu diyete başlamak istiorum yurtdışında yaşadığım için kitap edinemiorum sorunlarım olursa cevaplarsınızdemi ben çok çabuk kilo alıorum ve diyetten çok çabuk sıkılıorum inş sizlere motive olurum sonuna kadar giderim şuan 64.5 kiloyum hedefim 53 bu ayın 29da 20ye giricem inş banada yardımcı olun lütfen bende zyıflyım kilolu olunca çok ağır hissediorum kendimi vucudumu kaldıramıorum sanki sorada daha çok alıorum zayıf incecik olduğum günlerde çok geride kaldı ama hayal olmucak inş bu diyet sayesinde şimdiden sizlerle tanıştığıma memnun oldum
hadi bakalım yeni başlayanlar hepinize başarılar hoşgeldiniz
beberongocum iyi gidiyo çok şükür herşey yolunda :123: senin ödevin gidişatı nasıl Allah yardımcın olsunherkes iyi mi bayanlar? Yolanda, yasoşum, zeynep abla, sadeca abla, berkmine abla, özgül abla, melodi abla, melangelim ve busonolsun ablacığım da göremedim son günlerde :)
cinooommm, yağmırım, yüzünü görsek cennete gideceğimiz vuvuuu :)
vagus, mutlu hocam ve melis hocam, funda abla, daha kimler kimler.. Ay resmen ay şu da vardı ay bu abla da vardı aaaa şunu unutmayayım derken gidiyo bayanlar! Hepiniz iyi misiniz? Gülümsee sen verdin mi şekerim kalanları? Ay hepiniz anlatın işte, giremiyorum foruma ben, girmişken hepinizden rapor alayım
öpüyorum hepinizi, bayram da geçtii bi dukan buluşması çoğunluğun güçlendirmeye geçmesiyle yapılabilr gibi. Tatilciler, verin artılarınızı, geçin şu güçlendirmeye de bi dukan günü yapalım artık. Öptüm hepinizi
arada goldenvenusu de gördüm, canım inşallah iyi gidiyodur evlilik..
amanınnnnn booo ilkine bayıldımmm vallahi sebze günüm gelsinde ıspanaklısını yapayım ben bunun
beberongocum iyi gidiyo çok şükür herşey yolunda :123: senin ödevin gidişatı nasıl Allah yardımcın olsun
sadeca ve melodi ablalar ve cinoo fotolarınız süper walla fıstık gibi olmuşsunuz
zeynep abla babana çok geçmiş olsun Allah şifa versin
berrincim iş konusunda gönlünce olur inşallah güzel sonuçlanır,evet canım geçmişi okuyorum anca bitirdim
vuvuuucum hoşgeldin kardeşin içinde çok sevindim
ya ben biliyom biliyom ingilizce, üds sonucum 70 olmamı hacı yaaaaaaaaa, kurtarmaz mııııııııı?? yeniz mezun da değilim teeeeeeeeee 2007 de mezun oldum ben, bak hallice kısmına da onu sayarık, ama istanbul da deilim kiiiiiiiiiiii?? uzaktan olma mı, bilgisayar üzerinden halletsek şu işi heeeee?? çok çalışkanım ben yaaa, forumu takip edip, bi yandan ütü yapıp arada bi de yemek pişiriomdaha ne istionuzzzzzzz beeeeeeeee:82::82: takarım gözlüklerimi heeeeee
171 cm boya kg nuz gayet normal. simitlerinizden anlaşıldığı kadarı ile vucudunuzda kas yag dengesi bozuk.sizin yapacağınız şey diyet değil sporla ve uygun bir beslenme ile kas yapıp yag eritmek. kg vermenize gerek yok. bedendeki yag azalıp kaslanınca zaten fit oalcaksınız kg vermenize gerek olmicak. yapmanız gereken şey spor yapmak bence dukana ihtiyacınız yok. tabi seçim sizinşu an 60 kiloyum siteden hesaplamayı yaptım bana doğru kiloda olduğumu söylüyor. Oysaki simitim var
yolişşş 2 gün kaldınız dimi memleketinde onu merak ediyorum,bi de 58 lere geldin mi onu merak ediyorum yavrim
saksmaviciiiiim,violetim,,yağmurum,sadecam, ve büyük sonuçç KARDEŞİMİ İKNA ETTİM
ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM...Bütün ev dukana başladı..bugün 4. günleri..ortalama 2-3 kilo vermiş durumdalar...Ama çok korkuyorum pes edip bırakacaklar diye..ya da sevmeyecekler diye..
Saksmavisi senin yazdıklarını bile okudum ona...benim için sadece dene dedim...çok zorlanırsan bırakırsın dedim..söz verdi ve gerçekten iradeli davranıyormuş biliyormusunuz Allahım çok mutluyum,dualarım kabul olur inşallah...bana ben böyle mutluyum yaa sizin kadar takmıyorum filan dedi ama meğer 2 yıldır hiç aynaya bakmıyormuş,resimlerine bile bakmıyor onu öğrendim
inşallah geçecek bu günler...Yardımlarınız olmasa yapamazdım bunu..süpersiniz..yağmurumun dediği gibi resimleri de gösterdim..hepinizden Allah razı olsun..Amaaan çok duygusal oldu bu konuşma hadi cıvıtalım...
valla canımcım bana kalsa gel ama valla ya beraber çalışırız. bana ben dışarıda iken back up yapacak biri lazım ama işte patronumuz çok seçici. hem iyisinden olucak armutumuz hem ucuz hem ballı anlican işim zor bu gidişle ben bu departmanda bu işlerin altında ezim ezim ezilcem. bide satışları artırmamız lazım diyo yaa tek başına ben bunu nasıl yapceksem :84:
171 cm boya kg nuz gayet normal. simitlerinizden anlaşıldığı kadarı ile vucudunuzda kas yag dengesi bozuk.sizin yapacağınız şey diyet değil sporla ve uygun bir beslenme ile kas yapıp yag eritmek. kg vermenize gerek yok. bedendeki yag azalıp kaslanınca zaten fit oalcaksınız kg vermenize gerek olmicak. yapmanız gereken şey spor yapmak bence dukana ihtiyacınız yok. tabi seçim sizin
vuvikom hoşgeldin canım valla gözümüz yollarda kaldı bi sen kalmıştın gelmeyen bide yagmır. oda geldi dün. hoşgeldiniz sefalar geitrdiniz.
ahh ah sorma ben zaten var olan artıların üstüne koyup geldim iyice boşladım:18:.59,5 idim bayramdan önce döndüm 61,4 olarak ..işte bugün de 60,7 geliyorum hala bi ton artım var. bi düzeni oturtamadım.. dün saf prt ( cinocum gibi ) yaptım ama akşam meyve yiyince pek faydası olmadı sadece 200 gr gitmiş. maalsef 58 ler hala hayallerimi süslüyo
iki gece kalma mevzunda enişteniz ne yazık ki allem etti kallem etti gelmedi annemlere. gemlike gitti bana ben sonra gelicem dedi. dedim bende seninle geleyim gemlike ordan beraber bizimkilere gideriz dedi ki yok sen zaten geçen hafta gelmiştin o yüzden iki iki masraf olmasın dedi tek başına gitti. beraber gidelim diye o kadar israr ettim dinlemedi. kayınvaldem de üzülmüş yolanda neden gelmedi diye sormuş. istemedi gelmek filan dememiştir umarım.. sinir şey. ..ne yazık ki arnavut inadına bu kezde yenildim. ilk başta bilet bulamadım dedi ondan sonra da hastayım diye bahaneler. oooff off. annemlerde bütün kardeşlerimin karıları-kocaları yanında ben dul gibi bi başıma. çok ama çok üzüldüm.. bekledi bizimkiler bi aramadı bile. bi kere beni aradığında abime verdim teli o zamna konuştu. çok yabani bizimkilere karşı. o orada ben memlekette tam 5 - 6 gün ayrı kaldık. bu herif her bayram bunu yapıyor bana ama akıllandım bu kez. kurbanda biletleri önceden alıcam
Hoşbulduk canımcım çok teşekkür ederim...
bak hepinizin alıntılarından görüyorum beni merak edenleri ne güzel,çok şanslıyım..bebeem de demiş bişiler..onu da çok öpüyorum..
Bir de "beğen" butonu kayıp mı oldu arkadaşlar,kaldırıldı mı bende mi çıkmıyor?
canım bende yapamadım sinir oldum.bana hazırlarmısın ...başlangıç kilom 81.5 şu anda 73.0. aslında 71.5 di ama bayram seyran derken geri geldi 2 kg...tickerfactory.com a girin çizelgeyi oluşturun http...png haliyle olan bbcode kısmını kopyalayıp profilde çizelge kısmına yapıştırın..sitede bunun anlatımlı bi başlığı varmış ama hangi kısımda bilmiyorum biraz araştırırsanız bulursunuz ama ingilizceniz varsa bu dediğim şekilde kolayca yapabilirsiniz zaten olmazsa bilgileri verin ben hazırliim size hemen
maşallah süperr valla dahada fazla vermiş bile görünüyosunuz..bende 81.5 le başladım 71.3 e kadar indim bayrama kadar ama şu an 73.5(( ne kadar sürede vermiştiniz ben 2 ay olmadan verdim ama sonrası hep inişli çıkışlı..istikrar sağlayamadım gerisinde... hani kitaptaki dukan amcanın örneği olan guruptayım ben sanırım.iradesizler :))) 10 kg verdikten sonra dayanamayıp bozanlar ((
canım bende 82kiloydum ama dukana 80le başladım 2ayda 9kilo verdim sonrasını hiiiiç sorma al ver al ver böle gitti
bende aynıyım canım ya bi toparlanamıyorum...2 ay olmadan verdim 9 kg hatta 2ay olduğunda 10 kg du giden ama geri gelenler oldu (2kg) ve neredeyse 2 haftadan beride hep kaçamak hep kaçamak...sinir oluyorum kendime ama irademde zayıfladı...bu ara hep davetler düğün yemeklerine gidiyoruz bayramda öle zaten önüme ne gelirse az az yiyorum ama olmuyo genede((
gnydın kızlar benım sormak istedıgım bır sorum var...ben herkes gıbı hemen kılo veremıyorum mesela bazıları ekmegı kessem hemen zayıflarım yada aburcuburu kessem hemen 3-5 kılom gıder der bende kesınlıkle öle durum olmuyor ramazan geldı gectı bende tık olmadı kılom da bunun nedenı ne olabılır metabolızmam mı yavaşdır diyetısyene gıtsem herhangı bır çaresı olabılır mi? bırde aşırı hareketsızım ama spora gıttıgım dönemler var hayatım da o zaman bıle başkası benım yerımde olsa igne iplıge dönerdı benım kılo vermem yok yavaş...belkı bilen vardır?
güselim kilolu olanların genel durumu bu anlattığın zaten...zayıf olanlar 2 gün yemeseler çöküyolar hemen.bende öyle hayatımda hiçbir zaman yarım ekmek yememişimdir, ya da yarım kilo tatlı yememişimdir ama kilolouyum ve sürekli bu kilom artıyor bi yerde durmuyor..geçmişte hep başladım diyetlere spora ama dukandaki kadar sonuç alamadım...yani demek istediğim bende kilo veremem diyordum ama veriliyor hemde hiç spor yapmadım ben..bide yapsam çok daha iyi olacak.
bide sen bi hastanede troidlerini kontrol ettir...metabolizma çok önemli zaten yavaş çalışıyordur mutlaka...onuda hızlandırmanın yolu bool hareket...
Zeynep,baban için çok geçmiş olsun.Allah şifa versin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?