Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım hoşgeldn aramıza sen de gizli dukancıymışsın baksana.4 kilo büyük başarı hem de 25 günlük sürede.diyeti bırakınca da kilo almadıysan süper bir haber. geriye 2 kilon kalmış vermen gereken 6 kilo olduğuna göre.hadi bakalım defet şu kiloları

Son düzenleme:
goldenim nasılsın canım?sesin çıkmıyor:82: dedim bu kız ya geçmişi okuyor ya meşgul.ama laf atmadan da geçemedim

fıstıklar ben dışarı çıkıyorum azcık işlerim var.hem de yürüyüşümü yapıp geleyim.öpüyorum hepinizi.özleyin beni anacım

hoşbulduk sıcak karşılamama tşk ederim

aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun allah kolaylık ve sabır versin başarılar

teşekkürler tatlımmm hoşbulduk

Katherina yarın başlayacak olan 3 kişiyiz sanırım..Bakalım ne harikalar yaratacağız

sanırım öyle canım evet harikalar yaratacağız süper iş çıkaracağız inşallah

hoşgeldin canım başarılar yardımcı oluruz tabii ki :)

herkese selamlar kızlarr....

bugün başladım ilk gün süper geçiyor hiç acıkmıyorum az önce levrek yedim biraz peynirle herkeslere kolay gelsin..

ben 5 gün yapıcakmışım atak evresini dukanın sitesinde öyle çıktı

beberongocum iyi gidiyo çok şükür herşey yolunda :123: senin ödevin gidişatı nasıl Allah yardımcın olsun

sadeca ve melodi ablalar ve cinoo fotolarınız süper walla fıstık gibi olmuşsunuz

zeynep abla babana çok geçmiş olsun Allah şifa versin

berrincim iş konusunda gönlünce olur inşallah güzel sonuçlanır,evet canım geçmişi okuyorum anca bitirdim

vuvuuucum hoşgeldin kardeşin içinde çok sevindim

amanınnnnn booo ilkine bayıldımmm vallahi sebze günüm gelsinde ıspanaklısını yapayım ben bunun

kızlar atlaya atlaya sayfaları karıştırayım dedim de bu sadecamın koyduğu ekmek ve pazılı börek resimlerini gördüm..
Yaseminim sen de ıspanaklısını yapayım demişsin..Bunun tarifi var mıydı ben mi hiç dikkat etmemişim acaba?
Çok güzel görünüyor,fırında mücver gibi mi yapılıyor acep?
Bi bilen varsa süleyin nolur ,kendim değil de annemler için tarif topluyorum
sadecacııım sen de merak etmişsin beni canımcım..teşekkür ediyorum tatlım sana da...
tickerında da 71 gördüm sanırım süpersin,naptın canım güçlendirmeye geçtin mi,ne kadar oldu ve verdinmi güçlendirmede..
Bu arada sadeca burlarda dimi arkadaşlar?

Son düzenleme:

Hoşbulduk canımcım çok teşekkür ederim...
bak hepinizin alıntılarından görüyorum beni merak edenleri ne güzel,çok şanslıyım..bebeem de demiş bişiler..onu da çok öpüyorum..
Bir de "beğen" butonu kayıp mı oldu arkadaşlar,kaldırıldı mı bende mi çıkmıyor?

valla canımcım bana kalsa gel ama valla ya beraber çalışırız. bana ben dışarıda iken back up yapacak biri lazım ama işte patronumuz çok seçici. hem iyisinden olucak armutumuz hem ucuz hem ballı anlican işim zor bu gidişle ben bu departmanda bu işlerin altında ezim ezim ezilcem. bide satışları artırmamız lazım diyo yaa tek başına ben bunu nasıl yapceksem :84:

şu an 60 kiloyum siteden hesaplamayı yaptım bana doğru kiloda olduğumu söylüyor. Oysaki simitim var
171 cm boya kg nuz gayet normal. simitlerinizden anlaşıldığı kadarı ile vucudunuzda kas yag dengesi bozuk.sizin yapacağınız şey diyet değil sporla ve uygun bir beslenme ile kas yapıp yag eritmek. kg vermenize gerek yok. bedendeki yag azalıp kaslanınca zaten fit oalcaksınız kg vermenize gerek olmicak. yapmanız gereken şey spor yapmak bence dukana ihtiyacınız yok. tabi seçim sizin

vuvikom hoşgeldin canım valla gözümüz yollarda kaldı bi sen kalmıştın gelmeyen bide yagmır. oda geldi dün. hoşgeldiniz sefalar geitrdiniz.
ahh ah sorma ben zaten var olan artıların üstüne koyup geldim iyice boşladım:18:.59,5 idim bayramdan önce döndüm 61,4 olarak .. işte bugün de 60,7 geliyorum hala bi ton artım var. bi düzeni oturtamadım.. dün saf prt ( cinocum gibi ) yaptım ama akşam meyve yiyince pek faydası olmadı sadece 200 gr gitmiş. maalsef 58 ler hala hayallerimi süslüyo
iki gece kalma mevzunda enişteniz ne yazık ki allem etti kallem etti gelmedi annemlere. gemlike gitti bana ben sonra gelicem dedi. dedim bende seninle geleyim gemlike ordan beraber bizimkilere gideriz dedi ki yok sen zaten geçen hafta gelmiştin o yüzden iki iki masraf olmasın dedi tek başına gitti. beraber gidelim diye o kadar israr ettim dinlemedi. kayınvaldem de üzülmüş yolanda neden gelmedi diye sormuş. istemedi gelmek filan dememiştir umarım.. sinir şey. ..ne yazık ki arnavut inadına bu kezde yenildim. ilk başta bilet bulamadım dedi ondan sonra da hastayım diye bahaneler. oooff off. annemlerde bütün kardeşlerimin karıları-kocaları yanında ben dul gibi bi başıma. çok ama çok üzüldüm.. bekledi bizimkiler bi aramadı bile. bi kere beni aradığında abime verdim teli o zamna konuştu. çok yabani bizimkilere karşı. o orada ben memlekette tam 5 - 6 gün ayrı kaldık. bu herif her bayram bunu yapıyor bana ama akıllandım bu kez. kurbanda biletleri önceden alıcam

Anam canım yaranı deşmişim ben de yaaa
Offff ki ne offf ben de istediğin kadar kalmışsınızdır diye seviniyordum...amaaann bu benim hemşoda çok fenaymış haa ..
bayramda bırak gitmeyi aramıyor bile...yakışmamış hemşoma...nasıl arnavut bu böyle,bayram bu kızzz,bitek inadını almış arnavutun..hani geleneklerine bağlılık,büyüklere saygı...aaaa kızıyorum ama

evet canım maalesef kaldırdılar beğen butonumuzu,hepimizin eli boşta kaldı inşallah eklerler yeniden

canım bende yapamadım sinir oldum.bana hazırlarmısın ...başlangıç kilom 81.5 şu anda 73.0. aslında 71.5 di ama bayram seyran derken geri geldi 2 kg...
500gr cık verebildim((olmam gereken kg 63.5 teste göre... başka ne lazım bilemedim ama 20 haziranda başladım ekim sonuna kadar sürecek seyirim(126 gün) şimdiden teşekkürler....
bide ben yarından itibaren yıllık izine ayrılıyorum 10 gün yokum giremeyebilirim...o zamnda olabilir:)))

herkese güzel bir gün diliyorum kızlar babam için sunduğunuz dileklere çok tşk ediyorum çok şükür iyi şimdi vuvuşum gelmiş hoşgelmiş aman ne sevindim anlatamam ayrıca kardeşinin ikna olmasına dahada bir sevindimki sevincim tarifsiz yolandacım ben fena hayal kırıklığına uğradım forumdada hep bahsettim yolanda bu kadar kalmazdı çünkü enişteyi nasıl tutabildi 2 günden fazla diye meğersem enişte yapmış yapacanı ama sağlık olsunda yani senin gibi bir kadına yapılırmıydı bu ya valla çok üzüldüm inanki senin yerinde olsam fena bir cezayı haketmiş yani çok arnavut tanıdığım var ama bizim sadrazam eniştemiz türünün son örneği galiba napalım yolicim her güzelin bir kusuru var öle değilmi ablacım ama ben seni çok seviyom kendimi senin yerine koydum ve çok üzüldüm inş bidaki sefere intikamını alırsın

kızlarrr atak evremin 5.günümdeyim ve bu sabah tartıda 63.8 gördüm başlangıç kilom 67.3tü seyir evreme yarın geçicem ama korkuorum bırakıcam diye yaa bazen gözümün önünden çikolatalar cipsler uçuşuyo resmen:2: rica etsem bana seyir evresi için günlük bi menü önerirmisiniz? bi de kabızlık sorunum var kayısı yiyebilirmiyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…