canım sanırım siteyi yoruyordu o buton. onu kaldırdılar site daha bir hızlandı bilmem farkettiniz mievet canım maalesef kaldırdılar beğen butonumuzu,hepimizin eli boşta kaldı inşallah eklerler yeniden
ya sorma canımcım böyle soguk soguk davranıyo ama ben onun annesini arıyorum gidiyorum elini öpüyorum bize gelince hizmette kusur etmiyorum o kadar seviniyor ki buna. ama aynı şeyi ben ondan bekleyince bi sogukluk bi çekinmeler filan.Anam canım yaranı deşmişim ben de yaaa
Offff ki ne offf ben de istediğin kadar kalmışsınızdır diye seviniyordum...amaaann bu benim hemşoda çok fenaymış haa ..
bayramda bırak gitmeyi aramıyor bile...yakışmamış hemşoma...nasıl arnavut bu böyle,bayram bu kızzz,bitek inadını almış arnavutun..hani geleneklerine bağlılık,büyüklere saygı...aaaa kızıyorum ama
yolandacım ben fena hayal kırıklığına uğradım forumdada hep bahsettim yolanda bu kadar kalmazdı çünkü enişteyi nasıl tutabildi 2 günden fazla diye meğersem enişte yapmış yapacanı ama sağlık olsunda yani senin gibi bir kadına yapılırmıydı bu ya valla çok üzüldüm inanki senin yerinde olsam fena bir cezayı haketmiş yani çok arnavut tanıdığım var ama bizim sadrazam eniştemiz türünün son örneği galiba napalım yolicim her güzelin bir kusuru var öle değilmi ablacım ama ben seni çok seviyom kendimi senin yerine koydum ve çok üzüldüm inş bidaki sefere intikamını alırsın
evtt canımcım seni çok iyi anlıyorum o kadar sevinmiştimki senin adına anlatamam yani pazara kadar kaldı diye bence çok büyük bencillik ediyor bizim enişte ona şöyle bir soru sorsana yolicim evlendinden itibaren sende onun anasını bayramda seyranda kandilde aramasan size geldinde yüzüne bakmasan enişte bey kendini nasıl hissederdi acaba?canım sanırım siteyi yoruyordu o buton. onu kaldırdılar site daha bir hızlandı bilmem farkettiniz mi
ya sorma canımcım böyle soguk soguk davranıyo ama ben onun annesini arıyorum gidiyorum elini öpüyorum bize gelince hizmette kusur etmiyorum o kadar seviniyor ki buna. ama aynı şeyi ben ondan bekleyince bi sogukluk bi çekinmeler filan.yok artık bunun arnavutlukla bi ilgisi yok bence canım gıcıklığına yapıyo neymiş onun babası da bi geceden fazla kalmamışmış sanki kendisi bi gece kaldıda.
off zeynep abla valla soracaksınız die ödüm patlıodu utanıyorum resmen yaa. bana yapılırmıydı bu. hep iyi niyetimi suistimal ediyo bu adam. nasıl ceza veririm bilmiyorum bi kaç gün yüzüne bakmadım diyo ki valla bilet bulamadım valla hasta oldum bilmem ne. inanmıyorum işte hepsi bahane. annemlerin de yüzüne bakamadım ters ters konuşuyorlar arkasından onu savunamıyorum bile. düşünsene halimi. ben bunu haketmedim
canım sanırım siteyi yoruyordu o buton. onu kaldırdılar site daha bir hızlandı bilmem farkettiniz mi
ya sorma canımcım böyle soguk soguk davranıyo ama ben onun annesini arıyorum gidiyorum elini öpüyorum bize gelince hizmette kusur etmiyorum o kadar seviniyor ki buna. ama aynı şeyi ben ondan bekleyince bi sogukluk bi çekinmeler filan.yok artık bunun arnavutlukla bi ilgisi yok bence canım gıcıklığına yapıyo neymiş onun babası da bi geceden fazla kalmamışmış sanki kendisi bi gece kaldıda.
off zeynep abla valla soracaksınız die ödüm patlıodu utanıyorum resmen yaa. bana yapılırmıydı bu. hep iyi niyetimi suistimal ediyo bu adam. nasıl ceza veririm bilmiyorum bi kaç gün yüzüne bakmadım diyo ki valla bilet bulamadım valla hasta oldum bilmem ne. inanmıyorum işte hepsi bahane. annemlerin de yüzüne bakamadım ters ters konuşuyorlar arkasından onu savunamıyorum bile. düşünsene halimi. ben bunu haketmedim
kızlarrr atak evremin 5.günümdeyim ve bu sabah tartıda 63.8 gördüm başlangıç kilom 67.3tüseyir evreme yarın geçicem ama korkuorum bırakıcam diye yaa bazen gözümün önünden çikolatalar cipsler uçuşuyo resmen:2: rica etsem bana seyir evresi için günlük bi menü önerirmisiniz? bi de kabızlık sorunum var kayısı yiyebilirmiyim?
canım sanırım siteyi yoruyordu o buton. onu kaldırdılar site daha bir hızlandı bilmem farkettiniz mi
sağol canım eksik olma sen nerelerdeydin rapor ver bakalım her şey yolundamı
Ben mi,buralardayım.İyi sayılırım.Mevsim geçişlerinde bana çok sık olur.Böyle canım bir şey istemez.Elim kolum kalkmaz.Oğluşum burdaydı,ayın 19'unda dönecek.Çok üzgünüm.Bir kış gün gün saydım gelmesini ama sayılı gün çabucak geçti.Eşime de İstanbul'dan iş teklifi var.Şu an düşünme aşamasında.Eğer karar verirse İstanbul'a taşınıcaz galiba.Biz zaten 1.5 sene olmuştu ordan geleli.Yeniden bir taşınma beni düşündürüyor açıkcası.Üstelik önümüz kış.Nasıl olur bilmiyorum.Bunları düşündükçe içim sıkılıyor,bunalıyorum.Böyle işte...
kızlar bu light içecekleri istediğimiz kadar tüketebiliyo muyuz acaba?
Ben mi,buralardayım.İyi sayılırım.Mevsim geçişlerinde bana çok sık olur.Böyle canım bir şey istemez.Elim kolum kalkmaz.Oğluşum burdaydı,ayın 19'unda dönecek.Çok üzgünüm.Bir kış gün gün saydım gelmesini ama sayılı gün çabucak geçti.Eşime de İstanbul'dan iş teklifi var.Şu an düşünme aşamasında.Eğer karar verirse İstanbul'a taşınıcaz galiba.Biz zaten 1.5 sene olmuştu ordan geleli.Yeniden bir taşınma beni düşündürüyor açıkcası.Üstelik önümüz kış.Nasıl olur bilmiyorum.Bunları düşündükçe içim sıkılıyor,bunalıyorum.Böyle işte...
bende vuvuya tamamen katılıyorum ne olursa olsun yetiştirilme tarzıdır bu insan sevmesini bilyorsa saygıyıda bilecek ya hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş ya yolicimin hiçmi hatırı yoktu yani tabikide iş büyüklerden kaynaklanıyor sevginin yanında saygıyıda öğretecekti oğluna oğullar analarını dinler biliyonuz bunu kadın biraz oğluna akıl verip fişfikleseydi belki giderdi diye düşünüyorum ama işte ağaçta yaşken eğiliyor artık napıp edip onu yolicim eğitecek çünkü bunu hiçmi hiç hakedicek bir kadın değil pırlanta gibi bir hatun onun üzülmesine gönlü nasıl dayanabiliyormuşCanım benim sen neden utanacakmışsınki kandırılmışsın resmen..söyledikleri bahane,baştan koymuşki aklına seni göndermiş zorla memleketine..ayrıca arayıp annenlerin gönüllerini almayı hiçbir hastalık engellemez...sadecacık kocanı bırakma demekte haklıymış demek baksana böyle böyle öğrencez demekki :)))
walla canım zeynep aplama katılıyorum..çok fena çifte standart..şeytan diyor kısasa kısas sen de bidaha yüzlerine bakma,arayı sorma ama onun bu yaptığından kayınvalideni cezalandırmak olacak o da...ama şunu da belirteyim canım,hep gemliktemi kaldı senin orda olduğun sürece peki? eğer öyleyse kayınvaliden de birazcık insaflı olsa onu zorla yollardı senin yanına..kendi anneni düşün öyle yapmazmıydı,ayıp kızım bir güncük olsun git bayramdır demezmiydi...o da ayrı fena demekki..yok orada kalmadıysa sadece hemşo fena :))))
karameli canım hakkınızda hayırlısı olsun nolur karamsar olma
canım öyle deniyor ama abartmamak lazım tabi
evtt canımcım seni çok iyi anlıyorum o kadar sevinmiştimki senin adına anlatamam yani pazara kadar kaldı diye bence çok büyük bencillik ediyor bizim enişte ona şöyle bir soru sorsana yolicim evlendinden itibaren sende onun anasını bayramda seyranda kandilde aramasan size geldinde yüzüne bakmasan enişte bey kendini nasıl hissederdi acaba?
Canım benim sen neden utanacakmışsınki kandırılmışsın resmen..söyledikleri bahane,baştan koymuşki aklına seni göndermiş zorla memleketine..ayrıca arayıp annenlerin gönüllerini almayı hiçbir hastalık engellemez...sadecacık kocanı bırakma demekte haklıymış demek baksana böyle böyle öğrencez demekki :)))
walla canım zeynep aplama katılıyorum..çok fena çifte standart..şeytan diyor kısasa kısas sen de bidaha yüzlerine bakma,arayı sorma ama onun bu yaptığından kayınvalideni cezalandırmak olacak o da...ama şunu da belirteyim canım,hep gemliktemi kaldı senin orda olduğun sürece peki? eğer öyleyse kayınvaliden de birazcık insaflı olsa onu zorla yollardı senin yanına..kendi anneni düşün öyle yapmazmıydı,ayıp kızım bir güncük olsun git bayramdır demezmiydi...o da ayrı fena demekki..yok orada kalmadıysa sadece hemşo fena :))))
yolanda kıyamam sana nolur üzülme açık açık söyle bence neler hissettiğini anlat kendini senin yerine koysun bi zeynep ablamın dediği gibi
bende vuvuya tamamen katılıyorum ne olursa olsun yetiştirilme tarzıdır bu insan sevmesini bilyorsa saygıyıda bilecek ya hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş ya yolicimin hiçmi hatırı yoktu yani tabikide iş büyüklerden kaynaklanıyor sevginin yanında saygıyıda öğretecekti oğluna oğullar analarını dinler biliyonuz bunu kadın biraz oğluna akıl verip fişfikleseydi belki giderdi diye düşünüyorum ama işte ağaçta yaşken eğiliyor artık napıp edip onu yolicim eğitecek çünkü bunu hiçmi hiç hakedicek bir kadın değil pırlanta gibi bir hatun onun üzülmesine gönlü nasıl dayanabiliyormuş
üzme tatlı canını ablacım zaman sadece biraz zamana ihtiyacın var inş herşey düzelecekkızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için. beni en çok ne üzüyor biliyor musunuz. aptal yerine koyuyor çocuk gibikandırıyor beni. iyi niyetliyim çünkü herkesi kendim gibi sanıyorum bişi denince yapılr sanıyorum söz tutulur diye ögrendim ben.. ama onda öle bişi yok .. valde hanımda sagolsun öyle. bir sürü sözler verdiler yok şöle dügün yok böle nişan yapçaz,gördük verdikleri sözleri. demek ki aileden böyle bunlarbayramın birinci günü telfda konuştuğumuzda kayınvaldeme ben zaten iki gün sonra yolilere gidicem anne diyordu. biliyor yani kadın. belki demiştir git diye bilmiyorum günahını almiim ama dememişte olabilir. hani ben ona gitmedim ya benim oglumda onlara gitmesin diye. şimdi ben bizimkine konuyu açsam kendi kendine doldurup boşaltıyorsun öyle bişi yok der. bu erkekler hep böyle. bişi yokmuşta ben uyduruyorum sanki. bayram günü içim kan agladı onun yüzünden. şimdi bileniyorum ama kurbanda intikamım acı olacak inşalla şimdi bende kısasa kısas mı yapayım? onu da denedim.. dedim bende annene gitmicem o zaman .. diyo ki "gitmeee.. " aynen bu modda ay delircem yaaa neyse burdaki kızlar benim özelimle sıkmiimçok mutluyum eşimle başka bir derdimiz yok bi çok sorunumuzu çözdük zamanla başka bi derdim yok ama kırılıyorum işte .. politikadan da hiç anlamam , hani bazı kadınlar erkekler anlamadan istediini yaptırır ya ama o tür bi kadında değilim. elbet benim günümde gelecek.. bugün olmaz belki yarın:44:
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için. beni en çok ne üzüyor biliyor musunuz. aptal yerine koyuyor çocuk gibikandırıyor beni. iyi niyetliyim çünkü herkesi kendim gibi sanıyorum bişi denince yapılr sanıyorum söz tutulur diye ögrendim ben.. ama onda öle bişi yok .. valde hanımda sagolsun öyle. bir sürü sözler verdiler yok şöle dügün yok böle nişan yapçaz,gördük verdikleri sözleri. demek ki aileden böyle bunlarbayramın birinci günü telfda konuştuğumuzda kayınvaldeme ben zaten iki gün sonra yolilere gidicem anne diyordu. biliyor yani kadın. belki demiştir git diye bilmiyorum günahını almiim ama dememişte olabilir. hani ben ona gitmedim ya benim oglumda onlara gitmesin diye. şimdi ben bizimkine konuyu açsam kendi kendine doldurup boşaltıyorsun öyle bişi yok der. bu erkekler hep böyle. bişi yokmuşta ben uyduruyorum sanki. bayram günü içim kan agladı onun yüzünden. şimdi bileniyorum ama kurbanda intikamım acı olacak inşalla şimdi bende kısasa kısas mı yapayım? onu da denedim.. dedim bende annene gitmicem o zaman .. diyo ki "gitmeee.. " aynen bu modda ay delircem yaaa neyse burdaki kızlar benim özelimle sıkmiimçok mutluyum eşimle başka bir derdimiz yok bi çok sorunumuzu çözdük zamanla başka bi derdim yok ama kırılıyorum işte .. politikadan da hiç anlamam , hani bazı kadınlar erkekler anlamadan istediini yaptırır ya ama o tür bi kadında değilim. elbet benim günümde gelecek.. bugün olmaz belki yarın:44:
üzme tatlı canını ablacım zaman sadece biraz zamana ihtiyacın var inş herşey düzelecek
yok canım ya olur mu. ben birazda konuyu bilmeyen diger dukancı kızları kastetmiştim. amaan onlarda okusunda ders alsınlar dimi her evde yaşanabilir.Olur mu sıkmak,biz senin içini biraz sıktık,bilenmene sebep olduk diye üzüldüm ben ama biraz bilenmen fena da olmaz yani :)))
walla canım ben şunu anladımki aynı memleketli olmak büyük şansmış..biz gidiyoruz memlekete,birgün onlarda birgün bizde..böyle 9 gün geçirdik maşallahsorun olmuyormu illa oluyor ama bu konudan değil...baktık bi yerde sıkıldık mı çıkıyoz gidiyoz diğer tarafa, iyi oluyor kaçıyoruz bol bol :)))
böylesi zormuş...Allah kolaylık versin wallahi...
artık üzülmüyorum abla bileniyorum sadece
yok canım ya olur mu. ben birazda konuyu bilmeyen diger dukancı kızları kastetmiştim. amaan onlarda okusunda ders alsınlar dimi her evde yaşanabilir.valla annem hep derdi ki bizim taraflı olsun napcan adapazarlıyı filan diye. o zaman ona ayrımcı diye kızmıştım. şimdi ablam iki ay önce evlendi ya almış kocişini tutmuş kulağından getirmiş. bizde iki gece kaldılar ilk bayramdan düşün. ablam çok feci almış ipleri eline bende o yetenek yok tabi. ben surat etmem gerekirken accık surat ettikten sonra dayanamadım çok özledim aşkımı diye sarıldım pazar günü salaklık bendeeee kimsede degil bende neyse işte aynı memleketli olsa idik o zaman çok kolay olurdu haklısın ama olan oldu napim insan aşık olacaa insanım memleketini de seçemiyor ne yazık ki denk düşmiş senin için çoook sevindim canım. bende çok isterdim bizimkilerle abimlerle kaynaşsın abimlerle iyi ama annemlerden fena çekiniyo nikahta yalnız kalmıştı ondan kalma bi çekingenlik var sanırım neyse anlayış göstermeliyim ama zorla da olsa bir araya getirmeliyim bizimkilerle onu. babam değil annemden çekiniyo sankim
ha bu arada atlamadan sölim kardeşini dukana ikna ettiğini çooooooook ama çooook sevindim. ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum benim de eşim çok kg lu ama dukan diyet hiçbişi yapmak istemiyor. umarım benimki de ikna olur. ondan haberdar et bizi emi. çok merak ederim.. eminim çok kısa sürede yol alacak. erkekler çok dikkat etmeseler bile dukanlar çok güzel kglar verebiliyorlar.şanslı şeyler nolcek
Canlarım ciğerlerim ben geldim ben geldim...unutmadınız inşallah beni
canlar geçmişi tabiiki okuyamadım ama bu sabah yazılanları en azından okuyayım istedim..bir de şirketten birileri bilgi istedi diyet için,onun için girdim siteye sabah link vereyim diye..o arada beni görenler olmuş sabah,ben şimdi okuyunca gördüm...berrincik,cinocan..hepinize merhaba arkadaşlar...zeynep aplam merak etmişsin beni ne güzel ne güzel..çok teşekkür ederim..baban için de geçmiş olsun...
her birinizi çok özledim walla...aralarda lafım geçtiyse soran sormayan herkese teşekkürü ve vantuzlu bir öpücüğü borç bilirim
yağmurum sana iki tane
Arkadaşlar 9 günlük tatil yaptım,memleketteydim, pazar döndüm,iş yerinde bütün işler beni bekliyordu,çok fenaydı bugüne kadar işlerim,memleketten dönerken görümcemler bizimle geldiler ve bizdeler hala..akşam da harala gürele oluyor yanii,,sizleri çok özlesem de hiç giremedim,okuyamadım..ilk bugün işte...kusura bakmayın canlar...
yolişşş 2 gün kaldınız dimi memleketinde onu merak ediyorum,bi de 58 lere geldin mi onu merak ediyorum yavrim
saksmaviciiiiim,violetim,,yağmurum,sadecam, ve büyük sonuçç KARDEŞİMİ İKNA ETTİM
ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM...Bütün ev dukana başladı..bugün 4. günleri..ortalama 2-3 kilo vermiş durumdalar...Ama çok korkuyorum pes edip bırakacaklar diye..ya da sevmeyecekler diye..
Saksmavisi senin yazdıklarını bile okudum ona...benim için sadece dene dedim...çok zorlanırsan bırakırsın dedim..söz verdi ve gerçekten iradeli davranıyormuş biliyormusunuz Allahım çok mutluyum,dualarım kabul olur inşallah...bana ben böyle mutluyum yaa sizin kadar takmıyorum filan dedi ama meğer 2 yıldır hiç aynaya bakmıyormuş,resimlerine bile bakmıyor onu öğrendim
inşallah geçecek bu günler...Yardımlarınız olmasa yapamazdım bunu..süpersiniz..yağmurumun dediği gibi resimleri de gösterdim..hepinizden Allah razı olsun..Amaaan çok duygusal oldu bu konuşma hadi cıvıtalım...
Cino hiç de güzel olmamışsın,bu ne böyle,en azından şöyle 1-2 kilo alıp 64 lere çıksan daha bi yakışır gibi geldi sanki bana27: )
özledim kıs senle uğraşmayı..çok da ciciymişsin haaa,walla kıskançlığım ve hasetliğim 5 katına çıktı..seni görmeye hiç dayanamıyorum artık
Kilo durumuma gelecek olursak biliyorsunuz ben tam 45 gündür diyeti tamamen bırakmış durumdayım(tatil üzerine ramazan üzerine bayram),sadece haftada 3-4 gün sabahları kepekle süt içiyorum...bir de bol su,soda,bitki çayı takviyesine devam ediyorum..onun dışında bildiğiniz öküz gibi yiyorum( eskisi kadar değil yine de,çünkü daha çabuk doyuyorum) ve hiç kilo almadım..şuan 64.1 kilo çıktım sabah..diyeti bırakmadan önce 64,7 çıkmıştım en az...ramazanda oruçtan dolayı 63.5 a düştü..bayramda tatlılar yüzünden yine arttı..ve kendimi çok güzel hissediyorum..7 tane pantalon aldım ve her birine bayılıyorum..ne istersem giyiyorum nerdeyse...
Allah herkese nasip etsin,süper birşey..aslında biraz daha vermek istiyordum ama şimdi de misafir var diye başlayamadım diyete..inşallah p.tesi başlayacağım tekrar...61-62 olsam bağa yiter demi gızlar...
Yani diyeceğim o ki kolay kolay alınmıyor kızlar verilen kilolar..hiç korkmayın..çok çok abartmadıkça artık hep böyle fıstık olacaz inşallah...
ay taşın taşın ne güzel olur hem belkim görüşürükte kimbilir şaka bir yanada bende taşınmayı düşünüp duruyorum ama sihirli bir değneğim olsa daha süper olcak çünkü hiçççççç gözüm yemiyor o sıkıntıyı çekmeyi ama ne hoş olurdu şöööööööööle 2.kat veya asansörlü yüskekte olabülüdü ama işte kim kaldırcak totosunu karameli ben yine karıştırcam şimdi sen nirdeydin adanamıydı:90:
canımmmmmmm hoşgeldin ve kardeşine çok sevindim sakın sakın bırakmasın lütfennn
tatlımmm sana her konuda katılan ben kiloların geri alımı konusunda katılamıyorum maalesef çünkü 1 haftada 2 kg aldım 2 günde 1,2 kgsini verdim ve de bugün regli oldum gerçi ama ben bu 1 hafta boyunca hiç kepek yemedim .
Hani dukan diyorya hayatınız boyunca günde 2 kaşık kepek yiyceksiniz acaba ben buradan mı kaybettim ??? Sevmiyorum mereti napıyım Zeynep Abla veya Sedeca Dukan cafe açana kadar da sevmiycem
kızlarrr atak evremin 5.günümdeyim ve bu sabah tartıda 63.8 gördüm başlangıç kilom 67.3tüseyir evreme yarın geçicem ama korkuorum bırakıcam diye yaa bazen gözümün önünden çikolatalar cipsler uçuşuyo resmen:2: rica etsem bana seyir evresi için günlük bi menü önerirmisiniz? bi de kabızlık sorunum var kayısı yiyebilirmiyim?
artık üzülmüyorum abla bileniyorum sadece
yok canım ya olur mu. ben birazda konuyu bilmeyen diger dukancı kızları kastetmiştim. amaan onlarda okusunda ders alsınlar dimi her evde yaşanabilir.valla annem hep derdi ki bizim taraflı olsun napcan adapazarlıyı filan diye. o zaman ona ayrımcı diye kızmıştım. şimdi ablam iki ay önce evlendi ya almış kocişini tutmuş kulağından getirmiş. bizde iki gece kaldılar ilk bayramdan düşün. ablam çok feci almış ipleri eline bende o yetenek yok tabi. ben surat etmem gerekirken accık surat ettikten sonra dayanamadım çok özledim aşkımı diye sarıldım pazar günü salaklık bendeeee kimsede degil bende neyse işte aynı memleketli olsa idik o zaman çok kolay olurdu haklısın ama olan oldu napim insan aşık olacaa insanım memleketini de seçemiyor ne yazık ki denk düşmiş senin için çoook sevindim canım. bende çok isterdim bizimkilerle abimlerle kaynaşsın abimlerle iyi ama annemlerden fena çekiniyo nikahta yalnız kalmıştı ondan kalma bi çekingenlik var sanırım neyse anlayış göstermeliyim ama zorla da olsa bir araya getirmeliyim bizimkilerle onu. babam değil annemden çekiniyo sankim
ha bu arada atlamadan sölim kardeşini dukana ikna ettiğini çooooooook ama çooook sevindim. ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum benim de eşim çok kg lu ama dukan diyet hiçbişi yapmak istemiyor. umarım benimki de ikna olur. ondan haberdar et bizi emi. çok merak ederim.. eminim çok kısa sürede yol alacak. erkekler çok dikkat etmeseler bile dukanlar çok güzel kglar verebiliyorlar.şanslı şeyler nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?