Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar tarifler sayfasından ayran çorbası yaptım, mükemmel oldu tek kelimeyle. Kimin tarifi hatırlamıyorum ama şimdiye kadar yaptığım en güzel şeydi, çok çok teşekkür ederim. Eşim de bayıldı.

karameli canım hakkınızda hayırlısı olsun nolur karamsar olma

canım öyle deniyor ama abartmamak lazım tabi

Funda'cım sağol tatlım.Öyle tabi.Hakkımızda hayırlısı olsun.Ne bileyim işte kafamda günlerdir kuruyorum.Daraldım herhalde.
Sen de ne var ne yok?Atağı tamamlamışsın.İnşallah istediğin kiloya en kısa sürede inersin.Oğlunu da benim yerime öp,hatta ısırabilirsinde:))))))Allah üniversiteden mezun olduğunuda gösterir inşallah.

seni yeni görüyorum mesela...yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın nolur geçmişi okumadığımdan bilemiyorum sizleri..hepiniz hoşgeldiniz,dukan yolculuğunda başarılar dilerim..eminim başaracaksınız..süper bir diyet bu...

sana da ayrıca kanım ısındı sanki şimdiden,hiç birşey bilmeyen birisi için güzel bir yorum yukarıda yazdığın bence :))

Tatlım biraz klişe olacak ama zamana bırak.Sen kayınvalidenle bir sorunun yoksa gitmeye devam et bence.Eşin de gün gelicek yaptığı yanlışı anlayıp düzelticek.Sıkma canını.Boşuna kendini hırpalarsın.Biz seni seviyoruz.

şimdi dukan diyet yemeklerinin tarifine bakıyorum da.. Bu yulaf ezmesi ya da yulaf kepeğini nerden alabiliyoruz? Ben Ankarada yaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün atakta 4.günüm ne yazıkki regl oldum. o yüzden mi nedir bugün sabah tartıda 68.3 idim.sadece 100 gr vermiş gözüküyorum uff.biraz vakitsiz oldu ama zaten yarın son günüm. artık alıştım gibi ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum. ama dünden beri canım istanbul simidi istiyor.olsa 2 tane yerim hamileyken bile canım böyle birşey istememişti.ne yazık ki mi, desem şükür mü desem uzaklardayım.

bugün ne yedim?

sabah:1 light sütlü kahve
öğle: 2yumurtalu yağsız omlet, 1 kibrit kutusu normal peynir (lght peynirim bitmişti), 2 çay
ara:1 şekersiz türk kahvesi (tatlandırıcı ile nasıl oluyor?)
akşam: soğan, maydonoz ve baharatla kavrulmuş bir tabak kıyma, yarım bardak şalgam suyu
ara:çay
1.5 lt su

• 1.gün:70.3
  • 2.gün:68.8
  • 3.gün:68.4
  • 4.gün:68.3

balpamuk canım inşallah bizde istedigimiz kiloya ulaşırız. tabiiki birbirimize destek olalım dukan arkadaşım :) ben daha kitabı almadım ama internetten okudugum kadarıyla hemen başlamak istedim sabredemedim kendimi acayip azimli hissediyorum:) ben yarın sabah başlıcam malesef bugun evde benim yiyebilecegim birşey yoktu. iş çıkışı marketteki tum light ürünleri topladım :) kolay gelsin canım.

aman nihayet berrini gördük.hoş geldin canım.hayırlı olsun inşallah çabaların.özlendin yanii haberin olsun.

güzel vermişsin canım 2 kilo harika, regl şişkinliği olmuştur o gidince 1 kilo da oradan gider hiç canını sıkma bu haliyle bile gayet güzel.

dukana uygun bir tarif mi? paylaşırmsıınız?

tabi tarifler sayfasından almıştım kimindi hatırlamıyorum ama. Ben biraz ölçüyü arttırdım göz kararı.

6 bardak tavuk suyu, 10 kaşık yulaf ezmesi kaynattım (yulaf ezmesi şişene kadar), sonra 2 yumurta ile yoğurdu çarptım (yoğurdu göz kararı koydum 2 bardağa yakın olmuştur herhalde), kaynayan tavuk suyunun içerisine döktüm yavaşça (tabi önce ılıttım biraz kaynayan tavuk suyuyla) . Tavuk ğpişerken su koymuştum, bu nedenle çorbaya koymadım kafi geldi. Tuzunu ayarlarsın.
Normal zamanda da yapğılabilir, ben ayran çorbasını bile bu kadar sevmiyorum. Eşim ve kızım da yedi. Kızım bir kase yedi anne yine verirrimisin bu harika olmuş diyor cadım daha 3 yaşında. Evdeki herkese uygun yani.

Afiyet olsun. Seyir devresinde 1.5 kase gibi yenilebilir (2 kaşık kepek için), atak devresinde 1 kase yeterli.

canım çok haklısın yeşil çay içtim o da fayda etmedi yarın da atak yapmaya karar verdim seyire en azından 63.5le girmek istiorum inş kurtulurum bu kabızdan ve kilolardan

kurtulursun canım merak etme, benim bayaa müzmindir yani normal zamanda bile olur. Ona rağmen kurtuldum. Suyunu, yulafını ihmal etme. Goji berry çok iyi geliyor. Form çay kurtarıcı.
Benim çok çok yavaş gidiyor canım sıkılmaya başladı.

sıkma canını yaaa yavaş gitmesi daha iii sende haklısın bu azimde en ufak engelde umudumuzu yitirebilioruz ama kendimiz için sıkılmamalıyız:)

bugün ne yediğimi yazayım,
sabah: 1 dilim dukan ekmek (dün yaptım ama beğenmedim yine beceremedim), 1 yumurta, hindi füme, peynir
öğlen: tavuk göğüs, yoğurt
ara: çok küçük kase light puding
akşam: çorba (sabahki ekmeğimle dengeledim 2 yaşık yulafı geçmedim), tavuk

suyum az oldu bugün 1 lt. henüz 2'ye tamamlayacağım ve form çayımı içeceğim.

sıkma canını yaaa yavaş gitmesi daha iii sende haklısın bu azimde en ufak engelde umudumuzu yitirebilioruz ama kendimiz için sıkılmamalıyız:)

ayın 26sına kadar 65 hedefi koymuştum kendime bakalım ulaşabilecekmiyim. Dukana göre 1 aralığa kadar 56.4e düşecekmişim, göreceğiz. Senin nasıl hedefin?

canım atak bitti seyire başladım iyi gidiyor bakalım sen de kg durumları nasıl?tamam teyzesi öperim yerine çok teşekkürler güzel dileklerin için ayrıca hiç daralma nolur bak burdayız yaz hep canım paylaşmak için varız dimi

canım hani kepek???birde günlerin aynı hep bak bence yumurtaları sabaha al öğleye kıyma istiyosan yap ama tavuk göğüs etini atak için tercih etsen daha iyi akşama yine protein, kepekten ekmek yap yada yoğurtla falan tüket bence

teşekkürler melis moral verici yorumun için. çorba gerçekten çok güzel bir tarif yulaf kepeği edinir edinmez yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…