karameli canım hakkınızda hayırlısı olsun nolur karamsar olma
canım öyle deniyor ama abartmamak lazım tabi
çok güzel vermişsinhemen hemen aynı kilodayız ben atakta 1.4 vermiştim, gerçi dukan bana 1.2 verirsin demişti. Her türlü sebze yhemeği yiyebilirsin canım, bende de vardı sebze günleri girince araya kabızlık kalmadı. Bence kayısı yeme, ben doğa form çay içiyorum iyi geliyor. Sebze, salata vs. düzeltecektir, 1 gün daha dayan.
vuvucum genelde yazılanlara maydonoz olurum ama bu konu özel gibi geldi yaşını, kaç yıllık evli olduğunu ve yaşadıklarını bilmeden yorum yapmiyim dedim. Çok dik durup otoriter olmak lazım herhalde, eğer yeni evliyseniz zamanla herşey yoluna girecektir. İlk 2-3 yıl sallantılı geçiyor biraz, benim eşim de biraz çekinirdi pek gitmek istemezdi ilk zamanlar, şimdi annemler hergün çağırsalar yemeğe falan gider o noktaya geldik, zaman herşeyin ilacıdır, çok sıkma canını.
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için. beni en çok ne üzüyor biliyor musunuz. aptal yerine koyuyor çocuk gibikandırıyor beni. iyi niyetliyim çünkü herkesi kendim gibi sanıyorum bişi denince yapılr sanıyorum söz tutulur diye ögrendim ben.. ama onda öle bişi yok .. valde hanımda sagolsun öyle. bir sürü sözler verdiler yok şöle dügün yok böle nişan yapçaz,gördük verdikleri sözleri. demek ki aileden böyle bunlarbayramın birinci günü telfda konuştuğumuzda kayınvaldeme ben zaten iki gün sonra yolilere gidicem anne diyordu. biliyor yani kadın. belki demiştir git diye bilmiyorum günahını almiim ama dememişte olabilir. hani ben ona gitmedim ya benim oglumda onlara gitmesin diye. şimdi ben bizimkine konuyu açsam kendi kendine doldurup boşaltıyorsun öyle bişi yok der. bu erkekler hep böyle. bişi yokmuşta ben uyduruyorum sanki. bayram günü içim kan agladı onun yüzünden. şimdi bileniyorum ama kurbanda intikamım acı olacak inşalla şimdi bende kısasa kısas mı yapayım? onu da denedim.. dedim bende annene gitmicem o zaman .. diyo ki "gitmeee.. " aynen bu modda ay delircem yaaa neyse burdaki kızlar benim özelimle sıkmiimçok mutluyum eşimle başka bir derdimiz yok bi çok sorunumuzu çözdük zamanla başka bi derdim yok ama kırılıyorum işte .. politikadan da hiç anlamam , hani bazı kadınlar erkekler anlamadan istediini yaptırır ya ama o tür bi kadında değilim. elbet benim günümde gelecek.. bugün olmaz belki yarın:44:
kızlar tarifler sayfasından ayran çorbası yaptım, mükemmel oldu tek kelimeyle. Kimin tarifi hatırlamıyorum ama şimdiye kadar yaptığım en güzel şeydi, çok çok teşekkür ederim. Eşim de bayıldı.
saksmavim geldim bu aralar iş görüşmeleri filan yapıyorum o yüzden yoğunumhayırlısıyla bir işim olursa yerleşik düzene geçeceğim dün yine görüşmem vardı.görüşme güzel geçti ama haber bekleyin dediler bakalım.herşeyin hayırlısı
çok güzel vermişsinhemen hemen aynı kilodayız ben atakta 1.4 vermiştim, gerçi dukan bana 1.2 verirsin demişti. Her türlü sebze yhemeği yiyebilirsin canım, bende de vardı sebze günleri girince araya kabızlık kalmadı. Bence kayısı yeme, ben doğa form çay içiyorum iyi geliyor. Sebze, salata vs. düzeltecektir, 1 gün daha dayan.
canım çok haklısın yeşil çay içtim o da fayda etmedi yarın da atak yapmaya karar verdim seyire en azından 63.5le girmek istiorum inş kurtulurum bu kabızdan ve kilolardan
Merhaba arkadaşlar bugün atakta 4.günüm ne yazıkki regl oldum. o yüzden mi nedir bugün sabah tartıda 68.3 idim.sadece 100 gr vermiş gözüküyorum uff.biraz vakitsiz oldu ama zaten yarın son günüm. artık alıştım gibi ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum. ama dünden beri canım istanbul simidi istiyor.olsa 2 tane yerim hamileyken bile canım böyle birşey istememişti.ne yazık ki mi, desem şükür mü desem uzaklardayım.
bugün ne yedim?
sabah:1 light sütlü kahve
öğle: 2yumurtalu yağsız omlet, 1 kibrit kutusu normal peynir (lght peynirim bitmişti), 2 çay
ara:1 şekersiz türk kahvesi (tatlandırıcı ile nasıl oluyor?)
akşam: soğan, maydonoz ve baharatla kavrulmuş bir tabak kıyma, yarım bardak şalgam suyu
ara:çay
1.5 lt su
- 1.gün:70.3
- 2.gün:68.8
- 3.gün:68.4
- 4.gün:68.3
dukana uygun bir tarif mi? paylaşırmsıınız?
canım çok haklısın yeşil çay içtim o da fayda etmedi yarın da atak yapmaya karar verdim seyire en azından 63.5le girmek istiorum inş kurtulurum bu kabızdan ve kilolardan
canım güzel kilo vermişsin bırakma kabızlık için goji ve kepek fayda etmiyor mu
seyir için benim mesela şunları canım çekiyordu yapıcam menemen mantarlı tavuk sote közde patlıcan yoğurt köfte tabi bunların yapılışları dukana uygun yapılacak tarifler sayfasında dukan diyeti tarifleri var canım ordan yararlan kolay gelsin eğer kabızlığa hiç çözüm bulamazsan doğadan form çayı iç kimine yeşil çay da fayda ediyor
yeşil çay içtim canım fayda etmedi yarında atak yapiim diorum ctesi sebze günümde de devam ederse artık kayısı yada ialç alırım mecburen dayancam önerilerin için çk saol
kurtulursun canım merak etme, benim bayaa müzmindir yani normal zamanda bile olur. Ona rağmen kurtuldum. Suyunu, yulafını ihmal etme. Goji berry çok iyi geliyor. Form çay kurtarıcı.
Benim çok çok yavaş gidiyor canım sıkılmaya başladı.
sıkma canını yaaa yavaş gitmesi daha iii sende haklısın bu azimde en ufak engelde umudumuzu yitirebilioruz ama kendimiz için sıkılmamalıyız:)
Funda'cım sağol tatlım.Öyle tabi.Hakkımızda hayırlısı olsun.Ne bileyim işte kafamda günlerdir kuruyorum.Daraldım herhalde.
Sen de ne var ne yok?Atağı tamamlamışsın.İnşallah istediğin kiloya en kısa sürede inersin.Oğlunu da benim yerime öp,hatta ısırabilirsinde:))))))Allah üniversiteden mezun olduğunuda gösterir inşallah.
Merhaba arkadaşlar bugün atakta 4.günüm ne yazıkki regl oldum. o yüzden mi nedir bugün sabah tartıda 68.3 idim.sadece 100 gr vermiş gözüküyorum uff.biraz vakitsiz oldu ama zaten yarın son günüm. artık alıştım gibi ilk zamanlardaki kadar zorlanmıyorum. ama dünden beri canım istanbul simidi istiyor.olsa 2 tane yerim hamileyken bile canım böyle birşey istememişti.ne yazık ki mi, desem şükür mü desem uzaklardayım.
bugün ne yedim?
sabah:1 light sütlü kahve
öğle: 2yumurtalu yağsız omlet, 1 kibrit kutusu normal peynir (lght peynirim bitmişti), 2 çay
ara:1 şekersiz türk kahvesi (tatlandırıcı ile nasıl oluyor?)
akşam: soğan, maydonoz ve baharatla kavrulmuş bir tabak kıyma, yarım bardak şalgam suyu
ara:çay
1.5 lt su
- 1.gün:70.3
- 2.gün:68.8
- 3.gün:68.4
- 4.gün:68.3
güzel vermişsin canım 2 kilo harika, regl şişkinliği olmuştur o gidince 1 kilo da oradan gider hiç canını sıkma bu haliyle bile gayet güzel.
tabi tarifler sayfasından almıştım kimindi hatırlamıyorum ama. Ben biraz ölçüyü arttırdım göz kararı.
6 bardak tavuk suyu, 10 kaşık yulaf ezmesi kaynattım (yulaf ezmesi şişene kadar), sonra 2 yumurta ile yoğurdu çarptım (yoğurdu göz kararı koydum 2 bardağa yakın olmuştur herhalde), kaynayan tavuk suyunun içerisine döktüm yavaşça (tabi önce ılıttım biraz kaynayan tavuk suyuyla) . Tavuk ğpişerken su koymuştum, bu nedenle çorbaya koymadım kafi geldi. Tuzunu ayarlarsın.
Normal zamanda da yapğılabilir, ben ayran çorbasını bile bu kadar sevmiyorum. Eşim ve kızım da yedi. Kızım bir kase yedi anne yine verirrimisin bu harika olmuş diyor cadım daha 3 yaşında. Evdeki herkese uygun yani.
Afiyet olsun. Seyir devresinde 1.5 kase gibi yenilebilir (2 kaşık kepek için), atak devresinde 1 kase yeterli.
teşekkürler melis moral verici yorumun için. çorba gerçekten çok güzel bir tarif yulaf kepeği edinir edinmez yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?