canım atak bitti seyire başladım iyi gidiyor bakalım sen de kg durumları nasıl?tamam teyzesi öperim yerine çok teşekkürler güzel dileklerin için ayrıca hiç daralma nolur bak burdayız yaz hep canım paylaşmak için varız dimi
canım hani kepek???birde günlerin aynı hep bak bence yumurtaları sabaha al öğleye kıyma istiyosan yap ama tavuk göğüs etini atak için tercih etsen daha iyi akşama yine protein, kepekten ekmek yap yada yoğurtla falan tüket bence
canım maalesef annem gelemiyor evlendiğimden beri bir kere bile gelemedi. memlekette yaşıyorlar ve orada annemin tavukları kedileri vs. var onları bırakmak istemiyor. benim ve ablamın nikahına bile günübirlik geldilerevet burası başka bir platforma dönmek üzere
aman canım biz yazmasak muhabbet dönmüyor baksana...saksmavisi de yok şenlendirsin ortalığı :))
çok teşekkür ederim canım..darısı eşinin başına inşallah...
aşk konsuunda kesinlikle haklısın..insan memleketine bakarak aşık olamaz da evlenemez de o yüzden dedim büyük şansmış bizdeki diye...yoksa doğru karar filan derdim :)
annenler hiç size gelmiimi yoliii,onlar gelseler kalsalar biraz gezdirseniz onları..annen size yemecikler pişiriverse..kaynaşıverirdiniz belkim ha :))))
ben de şuan görümcemle bir aile saadeti yaşıyorum bi aile saadeti yaşıyorum sorma gitsin
canımcım söylediklerin beni çok umutlandırdı evet yeni evliyim yani yeni sayılırım iki yıl oldu sadece. umarım zamanla bizimkilere alışır çekindiğini düşünüyorum umarım o duvarı yıkabilirimyolandacım genelde yazılanlara maydonoz olurum ama bu konu özel gibi geldi yaşını, kaç yıllık evli olduğunu ve yaşadıklarını bilmeden yorum yapmiyim dedim. Çok dik durup otoriter olmak lazım herhalde, eğer yeni evliyseniz zamanla herşey yoluna girecektir. İlk 2-3 yıl sallantılı geçiyor biraz, benim eşim de biraz çekinirdi pek gitmek istemezdi ilk zamanlar, şimdi annemler hergün çağırsalar yemeğe falan gider o noktaya geldik, zaman herşeyin ilacıdır, çok sıkma canını.
Tatlım biraz klişe olacak ama zamana bırak.Sen kayınvalidenle bir sorunun yoksa gitmeye devam et bence.Eşin de gün gelicek yaptığı yanlışı anlayıp düzelticek.Sıkma canını.Boşuna kendini hırpalarsın.Biz seni seviyoruz.
valla canımcım bana kalsa gel ama valla ya beraber çalışırız. bana ben dışarıda iken back up yapacak biri lazım ama işte patronumuz çok seçici. hem iyisinden olucak armutumuz hem ucuz hem ballı anlican işim zor bu gidişle ben bu departmanda bu işlerin altında ezim ezim ezilcem. bide satışları artırmamız lazım diyo yaa tek başına ben bunu nasıl yapceksem :84:
171 cm boya kg nuz gayet normal. simitlerinizden anlaşıldığı kadarı ile vucudunuzda kas yag dengesi bozuk.sizin yapacağınız şey diyet değil sporla ve uygun bir beslenme ile kas yapıp yag eritmek. kg vermenize gerek yok. bedendeki yag azalıp kaslanınca zaten fit oalcaksınız kg vermenize gerek olmicak. yapmanız gereken şey spor yapmak bence dukana ihtiyacınız yok. tabi seçim sizin
vuvikom hoşgeldin canım valla gözümüz yollarda kaldı bi sen kalmıştın gelmeyen bide yagmır. oda geldi dün. hoşgeldiniz sefalar geitrdiniz.
ahh ah sorma ben zaten var olan artıların üstüne koyup geldim iyice boşladım:18:.59,5 idim bayramdan önce döndüm 61,4 olarak ..işte bugün de 60,7 geliyorum hala bi ton artım var. bi düzeni oturtamadım.. dün saf prt ( cinocum gibi ) yaptım ama akşam meyve yiyince pek faydası olmadı sadece 200 gr gitmiş. maalsef 58 ler hala hayallerimi süslüyo
iki gece kalma mevzunda enişteniz ne yazık ki allem etti kallem etti gelmedi annemlere. gemlike gitti bana ben sonra gelicem dedi. dedim bende seninle geleyim gemlike ordan beraber bizimkilere gideriz dedi ki yok sen zaten geçen hafta gelmiştin o yüzden iki iki masraf olmasın dedi tek başına gitti. beraber gidelim diye o kadar israr ettim dinlemedi. kayınvaldem de üzülmüş yolanda neden gelmedi diye sormuş. istemedi gelmek filan dememiştir umarım.. sinir şey. ..ne yazık ki arnavut inadına bu kezde yenildim. ilk başta bilet bulamadım dedi ondan sonra da hastayım diye bahaneler. oooff off. annemlerde bütün kardeşlerimin karıları-kocaları yanında ben dul gibi bi başıma. çok ama çok üzüldüm.. bekledi bizimkiler bi aramadı bile. bi kere beni aradığında abime verdim teli o zamna konuştu. çok yabani bizimkilere karşı. o orada ben memlekette tam 5 - 6 gün ayrı kaldık. bu herif her bayram bunu yapıyor bana ama akıllandım bu kez. kurbanda biletleri önceden alıcam
kızlar atlaya atlaya sayfaları karıştırayım dedim de bu sadecamın koyduğu ekmek ve pazılı börek resimlerini gördüm..
Yaseminim sen de ıspanaklısını yapayım demişsin..Bunun tarifi var mıydı ben mi hiç dikkat etmemişim acaba?
Çok güzel görünüyor,fırında mücver gibi mi yapılıyor acep?
Bi bilen varsa süleyin nolur ,kendim değil de annemler için tarif topluyorum
sadecacııım sen de merak etmişsin beni canımcım..teşekkür ediyorum tatlım sana da...
tickerında da 71 gördüm sanırım süpersin,naptın canım güçlendirmeye geçtin mi,ne kadar oldu ve verdinmi güçlendirmede..
Bu arada sadeca burlarda dimi arkadaşlar?
canımcım söylediklerin beni çok umutlandırdı evet yeni evliyim yani yeni sayılırım iki yıl oldu sadece. umarım zamanla bizimkilere alışır çekindiğini düşünüyorum umarım o duvarı yıkabilirim
iyiyim sanırım sen nasılsın, ne zaman geçiyorsun güçlendirmeyegulumseecim mrb canım nasılsın?
üüüüüüüüüuyt karamelim valla bu kadar korkarsan ıstanbul yutar seni valla ham yapar heeeee çünkü dedğin gibi çokkkkk kalabalık çokkkk yollarda yürürken artık başım dönüyor vallahi olsun kız gel ben seni gezdiririm merak etmeEvet tatlım ben Adana'dayım.1.5 sene oldu geleli.Daha önce de bahsetmiştim,evim Çekmeköy'de diye.Ev duruyor zaten.Evi bozmamıştık geldikçe kalırız diye.Ama ne bileyim yine de gözüm korkuyor taşınmadan.Sen neden taşınmak istiyosun?Evinden memnun değilmisin?Senin 2 kızın vardı değil mi?Onlar yardım eder sana.Ben yalnızım.Her şey bana bakıyor.Yaa ne bileyim işte taşınma aklıma geldikçe daralıyorum.Bir de İstanbul'a ben alışamadım.Bir yeri bilmediğim için pek dışarıda çıkmıyorum.Yalnızca cumartesileri çıkıyoruz.Diğer günler evdeyim hep.Burada oraya göre biraz daha kolay yaşam.Daha küçük.Her şeye ulaşabilmem daha kolay filan.
Amanın epey içimi dökesim varmış:))))Neyse canım benim hayırlısı olur inşallah.Gelince görüşürüz tabi neden olmasın.Hayırlı akşamlar..Öptüm seni.
canlarım hepinize günaydın.melodim ve cinomu tekrar tebrik ediyorum.Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum. Zeynep ablacığıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Beberongoma hem kolay gelsın hem de geçmiş olsun diyorum yanlış okumadıysam rahatsızlanmış. Yağmurum senin beyaz kapri olayını da unutmamak lazım süper bir duygu olsa gerek. beyaz renk giymek harika. yolicim sen de galiba kocişinin öpücüklerine boğulmuşsun romantik romantik Allah daim etsin mutluluğunuzu.Mustlu hocam siz de suşilerle peynirlerle bayağı vakit geçirmişsiniz sanırım.Sevgili elettra senin yazılarını göremedim.Penacım,dukanım onlar da yok bu ara.Yaseminim pazıları alıp yap bakalım şu tarifden aaa bir de funda ablam vardı göbüşü erimeye başlamış bu harıka bi haber bir de benimki gitse çok iyi olacak unuttuklarım varsa ne olur kusura bakmayın hepsini tek tek okudum.sizleri çok seviyorum.iyi ki varsınız.iyi ki hayatımdasınız
herkese iyi akşamlar fıstıklar bugün bütün gün yoktum forumda hain domdomlar hiç farketmemişsiniz bir ara alıcam ifadelerinizi kızlar bugün babam aniden rahatsızlandı onunla ilgilendim sürekli o yüzden yoktum ben dışardayken yağmurcum aradı çok rahatladım birde vuvucuktan ses çıksa ne iyi olacak bu arada berrincik yok noliii bu kızlara birde arkadaşlar bu nisansert kızımızın ilk 4 mesajını tekrardan okurmusunuz çok dikkatimi çekiyor bu arkadaş ben okudum birde siz okuyun bakalım sizede bişeyler çağrıştıracakmı
canım geçmişi okuyorum da şimdi yazdıklarına baktım, şöyle söyleyim evliliğimizde 3 yılı bitirdik biz, annemlerle aynı semtte oturuyoruz ama annemler kışın 6 ay burda ve eşimin onlara gitme süresi bu 6 ay içinde 4 ü 5 i geçmez, ama bu benim için çok normal bi hale geldi napıyım konuşsam huzursuzluk çıkıyor bende susuyorum, he benimki bayramda seyranda arar kutlar ama o kadar, annemler 6 ay yazın köyde bayram harici hiç bi zaman arayıp sormaz, biz sadece şöyle bi denge kurduk bende onun ailesini onun bizimkileri aradığı kadar arıyorum onun da bişey söyleme ya da trip yapma şansı kalmıyor, onun ailesi anadolu yakasında eşim gider kalır arada falan ama bende 2 - 2,5 ayda bir gider 1 gece kalırım, ve artık bu duruma o kadar alıştım ki onun gelip gitmemesi bana da aileme de garip gelmiyor bi de şöyle bi şey var sonuçta onlar benim annem babam eşim gitmek istemiyor diye onlarla geçirebileceğim zamanı neden kısıtlı tutayım ki eşim her zaman yanımda sonuçta bayramda o gelmedi ama ben gittim dolu dolu 8 gün geçirdim dizlerinin dibindee yani demek istediğim şu ki bazı şeyleri kırmak çok zor baktın değişmiyor bunu normal hale getirmeye bak yoksa üzülen yine sen oluyorsun karşı taraf için önemsiz şeyler bunlar çünkü sorun diye önüne sunsan problem çıkaran senmişsin gibi oluyorsun yoksa
edit: hehehe okudum da yazdığımı çok olumsuz gibi olmuş yawyaaa bi kerem bende yolişime kendini üzme boşver zamana bırak demek istemiştim tamamm mıııı PPP
bu çocuk meselesini ikinci duyuşum dün işyerinde bi arkadaşda öle dedi cocuk olunca farklı olur dedi bakalım cocuk olunca ne değişicekevet daha çok yeniymişsiniz. Biz ilk evlendiğimiz zamanlar bu kadar yakın oturmuyorduk. Çocuk çok yaklaştırıyor gerçekten ortak nokta ortaya çıkıyor ve herşey birden düzeliveriyor. Biz ben hamileyken annemlere yakına talındık 3.5 yıl oldu 2 sokak aramız, maşallah hiç birproblem olmadı. İlk zamanlar bende çok sıkıntı yaşadım nasıl düzelecek diye çok düşünüyordum. Zamana bırak, yıpratma kendini.
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
bu çocuk meselesini ikinci duyuşum dün işyerinde bi arkadaşda öle dedi cocuk olunca farklı olur dedi bakalım cocuk olunca ne değişicek
aman nihayet berrini gördük.hoş geldin canım.hayırlı olsun inşallah çabaların.özlendin yanii haberin olsun.
iyiyim sanırım sen nasılsın, ne zaman geçiyorsun güçlendirmeyetatlım sanırım sen yazdın ben çıkmışım, nette bazen açık unutuyorum forumu, valla gün içinde o kadar girmeme rağmen gene doldurmuşsunuz sayfaları kızlar
Bu arada reglim sabah dayanamadım kekin üstüne duketallayı sürüp yedim, tatlandırıcının acıktırdığını bile bile ve şu an akşam yemeği yememe rağmen hala aç kurt gibiyim
canımmm benimm özlemişimm denk gelemedik ne zamandırbu hafta bende gündüzleri pek giremiyorum bayram sonrası yoğunluk var işlerde, umarım sende en kısa sürede iş görüşmelerinden olumlu sonuç alırsın canım benimm
Slm dukancılar
Güçlendirmedeki arkadaşlar nişastalı besin hakkınızı kullanırken yağsız mı normal mi pişiriyorsunuz:a97:.Örneğin kısır yaparken hiç yağsız mı yoksa normal yağlı mı:44:.Beni sorarsanız ben normal yağlı yapıp yedim ama yanlış bir şey de yapmak istemem.
Herkesee boll eksili günlerr
canım berkminem dur sana bi sarılayımbeni de özlermiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?