Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba fgüler yorumun için sağol. ne yazıkki yulaf kepeği henüz edinemedim. sabahları minik kızmla uğraştığımdan bu şekilde geçöiştiriyorum.bende çeşitsiz bir diyet yaptığımın farkındayım o yüzden bu akşam kıyma yaptım kendime.ama bak yemek yedikten sonra bile tartıldım 68.4 idim. sanada başarılar.

canım maalesef annem gelemiyor evlendiğimden beri bir kere bile gelemedi. memlekette yaşıyorlar ve orada annemin tavukları kedileri vs. var onları bırakmak istemiyor. benim ve ablamın nikahına bile günübirlik geldiler

canımcım söylediklerin beni çok umutlandırdı evet yeni evliyim yani yeni sayılırım iki yıl oldu sadece. umarım zamanla bizimkilere alışır çekindiğini düşünüyorum umarım o duvarı yıkabilirim

karemeli ablacım benim valde hanımla sorunum yok. annem asla saygısızlık etme her zaman gönlünü hoş tut o eşinin annesi sende de hakkı var der. kendisi gelinlerinden birinden çok çektiği için annem bu konularda çok hassas. bayramda bile önce onlara gidin der anacım. açıkçası valde hanım da bana karşı ters bişi görmedim de. ben tabi ki gitmeye devam edicem bu ona ayıp olurdu bunda onun bildiim kadarı ile bi kabahati yok ki. teşekkür ederim ablacım bende sizi seviyorum. yorum yazanlara çok teşekkürler sıkılanlardan da özür diliyorum
bende pazartesiden itibaren elime alıcam ipleri iki gün atakla. bi türlü oturtamadım yaa puff.

canım geçmişi okuyorum da şimdi yazdıklarına baktım, şöyle söyleyim evliliğimizde 3 yılı bitirdik biz, annemlerle aynı semtte oturuyoruz ama annemler kışın 6 ay burda ve eşimin onlara gitme süresi bu 6 ay içinde 4 ü 5 i geçmez, ama bu benim için çok normal bi hale geldi napıyım konuşsam huzursuzluk çıkıyor bende susuyorum, he benimki bayramda seyranda arar kutlar ama o kadar, annemler 6 ay yazın köyde bayram harici hiç bi zaman arayıp sormaz, biz sadece şöyle bi denge kurduk bende onun ailesini onun bizimkileri aradığı kadar arıyorum onun da bişey söyleme ya da trip yapma şansı kalmıyor, onun ailesi anadolu yakasında eşim gider kalır arada falan ama bende 2 - 2,5 ayda bir gider 1 gece kalırım, ve artık bu duruma o kadar alıştım ki onun gelip gitmemesi bana da aileme de garip gelmiyor bi de şöyle bi şey var sonuçta onlar benim annem babam eşim gitmek istemiyor diye onlarla geçirebileceğim zamanı neden kısıtlı tutayım ki eşim her zaman yanımda sonuçta bayramda o gelmedi ama ben gittim dolu dolu 8 gün geçirdim dizlerinin dibindee yani demek istediğim şu ki bazı şeyleri kırmak çok zor baktın değişmiyor bunu normal hale getirmeye bak yoksa üzülen yine sen oluyorsun karşı taraf için önemsiz şeyler bunlar çünkü sorun diye önüne sunsan problem çıkaran senmişsin gibi oluyorsun yoksa

edit: hehehe okudum da yazdığımı çok olumsuz gibi olmuş yaw yaaa bi kerem bende yolişime kendini üzme boşver zamana bırak demek istemiştim tamamm mıııı PPP

Son düzenleme:

canımmmmmmm hoşgeldin yaaaaa ama aşkolsun bugün perşembe, insan bir girip ben geldim yazar vallahi hergün sorduk seni çok merak ettik

ben daha yapmadım canım eşimi de başlattım diyete pazar sebze pro günümüz o zaman bi denemeyi düşünüyorum normal ekmek tarifini daha koyu tutup biraz fazla ıspanak koyarsam ben çöreğimsi ama ıspanaklı güzel bişey olur diye düşünüyorum bakalım resim falan eklerim yine, bu arada kardeşine çok sevindim canım o şimdi kendini biraz umutsuz hissettiğinden çok bişey demiyordur ama tartıda eksilmeleri gördükçe kesinlikle daha heveslenicek, onun kilosu fazla olduğundan ve erkek olduğundan bizlere göre işi daha kolay aslında umarım çok başarılı sonuç alacak

Son düzenleme:

evet daha çok yeniymişsiniz. Biz ilk evlendiğimiz zamanlar bu kadar yakın oturmuyorduk. Çocuk çok yaklaştırıyor gerçekten ortak nokta ortaya çıkıyor ve herşey birden düzeliveriyor. Biz ben hamileyken annemlere yakına talındık 3.5 yıl oldu 2 sokak aramız, maşallah hiç birproblem olmadı. İlk zamanlar bende çok sıkıntı yaşadım nasıl düzelecek diye çok düşünüyordum. Zamana bırak, yıpratma kendini.

arkadaşlar sadeca nerelerde bugün hiç yoktu bir yere gitti de ben mi atladım acaba???

gulumseecim mrb canım nasılsın?
iyiyim sanırım sen nasılsın, ne zaman geçiyorsun güçlendirmeye tatlım sanırım sen yazdın ben çıkmışım, nette bazen açık unutuyorum forumu, valla gün içinde o kadar girmeme rağmen gene doldurmuşsunuz sayfaları kızlar
Bu arada reglim sabah dayanamadım kekin üstüne duketallayı sürüp yedim, tatlandırıcının acıktırdığını bile bile ve şu an akşam yemeği yememe rağmen hala aç kurt gibiyim

kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da

üüüüüüüüüuyt karamelim valla bu kadar korkarsan ıstanbul yutar seni valla ham yapar heeeee çünkü dedğin gibi çokkkkk kalabalık çokkkk yollarda yürürken artık başım dönüyor vallahi olsun kız gel ben seni gezdiririm merak etme

canımmm benimm özlemişimm denk gelemedik ne zamandır bu hafta bende gündüzleri pek giremiyorum bayram sonrası yoğunluk var işlerde, umarım sende en kısa sürede iş görüşmelerinden olumlu sonuç alırsın canım benimm

zeynep ablacım geçmişi şimdi okuduğumdan yeni görüyorum babacığına çok geçmiş olsun, allahım ailelerimize sağlık huzur ve uzun ömür versin inşallah

Slm dukancılar
Güçlendirmedeki arkadaşlar nişastalı besin hakkınızı kullanırken yağsız mı normal mi pişiriyorsunuz:97:.Örneğin kısır yaparken hiç yağsız mı yoksa normal yağlı mı:44:.Beni sorarsanız ben normal yağlı yapıp yedim ama yanlış bir şey de yapmak istemem.
Herkesee boll eksili günlerr

tamam canım üzülmüyorum zaten zamanla alışıcak diyorum

bu çocuk meselesini ikinci duyuşum dün işyerinde bi arkadaşda öle dedi cocuk olunca farklı olur dedi bakalım cocuk olunca ne değişicek

evet canım 1 gün ataktaki gibi sırf protein, 1 gün sebze+protein.

bu çocuk meselesini ikinci duyuşum dün işyerinde bi arkadaşda öle dedi cocuk olunca farklı olur dedi bakalım cocuk olunca ne değişicek

emin ol öyle olacak, çocuk olunca kimsenin başka birşey düşünmeye vakti olmayacak, eşin çocuğunun anneannesi ve dedesi, onlarda torunlarının babası olduğunu kavrayacak.

canım ne güzel kilo vermişsin sen hep dukanla mı verdin? ne kadar sürede verdin?

sanırım ne demek kısiyi ol iyi.bir sıkıntın mı var? yoksa regl yüzünden mi böylesin?valla şu kalan 3 kiloyu verince hemen geçicem seyiri uzattım.ama karar verdim hafta sonuna yumruk vargidecek bu kilolar

yaseminim benim ben de çok özledimdur bir sarılayım:78:bir de öpücükgüzel dileklerin için de çok teşekkür ederim canımsın

selam kızlarrr...dünden beri giremedim...dün akşam yemeğe çıkarcakdık bahsetmiştim çocukları okul öncesi..baya geç geldik o saatten sonra giremedim..bugünde evde temizlik vardı öğlene kadar biraz kazındım:) sonra okul ihtiyaçları için alışveriş turları koştur koştur eve geldim...eşimin doğumgünü sebebiyle daha bi özel akşam yemeği hazırlığı derken anca kahvemi yapıp oturdum pc başına..ve tabiki ilk iş olarak sayfamızı açtım:) umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım henüz...

efendimmm ifade verme vakti geldiii...dün malum yemekte ilk ödül yemeğimi kullanmayı planlamıştımya..neyse baya iyi bi ödül yemeği yedim 1 bira eşliğinde sonrasında çatlamış bi halde otururken arkadaşlar aaaaa tatlısız olmas madem ödül yemeğin sen bunu hakettin diyerek tatlı menüsü istediler...neyse 2 kişi ortak bölüşerek sufle yedik..ama inanın baydı içimi toplasanız 3 kaşık anca yedim...bizim pudingler vallahi daha güsel:))neyse kızlar mutlu oldummu HAAAYIIIIR...bende bi vicdan azabı bi ne yaptım ben duygusu öyle kötü hissettimki sanki bi gecede 5 kilo alcakmışım gibi korktum resmen...sabah tartıda bide +1 kilo görünce günüm .... gibi geçti...4-5 güne regl olmam lazım ondandır yoksa bi yemekle alınırmı die kendimi telkin etmeye çalışsamda canım sıkıldı valla hiiiç umduğum gibi mutlu olamadım başka şeyler yerken...üstelik nasıl olsa akşam yicem diyede ekmek ve meyve hakkımıda es geçmiştim neysee yapcak bişi yok...eşimin doğumgünüde pastasız saçma bi şekilde geçti bu sene ama olsun napalım kendisi dukana uygun pastaları yemiyo mum olayı falan olmadı haliyle:)sadece karışık etlerden çeşit yaptım o kadar adamcazın sırf pro gnüydü bide domates bilem yoktu:))

şimdilik bu adar şekerler ben bi geçmişe akayım:79:

ben kendime hazırladığım herşeyi yağsız yapıyorum .ama az yağlı olan herşeyden yiyorum.yağlı yediğimde midem bulanıyor yiyemiyorum.kilonu etkilemiyorsa ye ,herkes bu dönemi deneyerek öğrenecek galiba.mesela yağ yiyemiyorum ama hergün bir avuç fındık yada badem yiyorum.kilomda artma olmadı henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…