Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gulumseeecim benim gittigim doktor erkekti farkli doktorlar demek ki ve gercekten obezdi, boyu en az 1.95 falandir ama kilosu da 100kilonun ustundedir sanirim. Yazik dedim, bi de ne diyeti falan diye sormadi hic bana, ilgilenmedi, aslinda o da dukan yapsa ne guzel olur, acidim gercekten.

kiz saksmavim, ben de kivanci hic begenmem, sari civcivin teki, oyle erkek mi olur derim ama bu dizide karin kasi yapmis adam ya, adonis kaslari bile var (hani kasıklardan yukarıya doğru üçgene benzer bir biçimde belirgin olan süper bir kas) karni da baklava dilimi olmus, yerim :) Ask-i Memnuda neydi öyle bingil bingil :) seyyy...Ben söyle normal kasli erkeklere bayilirim da (oyle hayvani kas olmicak tabi) :)

Evet canim o da baska bi alemmis, yani diyetisyensin, azicik kendin uygula dime o verdigin tavsiyeleri :)

Canim cok sevindim kardesinin kabul etmesine, e is zaten onun kabulunde bitiyordu, gerisini Dükan halleder, sen hic uzulme :) Hade hayirli olsun. Benim annem de tartilarla kusmustu, asla fotograf cektirmezdi, sisman cikiyorum aman beni cekme der kacardi, ama simdi tartidan inmiyor, gunun her dakikasi tartida :) Hade umarim kardesin de cok kisa surede cok mutlu sonuc alir.

Canim bence de buyukluk sende kalsin bosver, sen yine de git kayinvalidenlere, hem ileride kocana karsi da savunman olur, bak sen gelmemene ragmen ben sana hic oyle yapmadim, hep sizinkilere geldim dersin, elbet o da akillanir, ne demisler kadinin fendi erkegi hep yener :)

Evet canim aslinda dogru anlamissin, istedigin kiloya inene kadar 1 gun saf protein, 1 gun de protein+ sebze yiyerek devam edeceksin. Ama protein agirlikli sebze olacak. Dönusumlu diyerek iste 1 gün saf p, bir gün s+p kastediyor.

BERRIN canim is görüsmelerin icin bol sans diliyorum, umarim en hayirlisi, seni en mutlu edecek olan olur.

birtanem bir türlü denk gelemedik nasılsın? güzel dileklerin duaların için teşekkür ederim

Teşekkürler cevap için.Kilomda artış olmadı ama kitabın güçlendirme kısmını tekrar okudum açıkça yazmamış normal mi yağsız mı diye bir sorayım dedim.

sagol canım cocuumuz olduunda yani allah verir de olursa inşallah değişir diyorum.
teşekkürler canım ben bu kgları çok uzun bir zaman diliminde verdim 62.6 ya kadar düşük kalorili dengeli beslenme + spor ile kalanını da dukanla verdim. şimdi güçlendirmeye geçtim ama inan eski diyetimin nasıl olduunu da unuttum zaten yapamıyorum da ackyorum. kalan beş kg yu da verip dikkat etmeye başlicam inşalla

sadecacım hoşgeldin. eşinin doomgünü de kutlu olsun. bi gün de o kadar kg alınmaz korkma. ama ne tuhaftır ki diyet dışı bişi yesen hemmen tartıda bi kg görüyorsun ödemden başka bişi değl inan. korkunu anlıyorum ben senin kadar kg verememiş olsam da bende çok korkuyorum inan.. o kadar zamandır artılarımı veremedim dzenimi de oturtamadım ama havalar serinliyo yaz meyveleri bitince işim daha kolay beni meyveler bozuyo .. dicem o ki korkmadan ödüllerini de ye bence bi günlük proya bakar yaw

evet canım bende öle yapacam o gelmesin bizimkilere ben yine gidicem. haa ben sıkılmıyor muyum orda sıkılıyorum. benim de vuvikomun gibi süper bi görümce durumlarımız varda bana karşı gülümserken bile yapmacık kadın. ama ben onu yine de eşim ve valde hanımın hatrına idare ediyorum. yine edicem
bu arada kıvancı hiç seemem sarışın erkek seemem ama o karın kaslarını acayip merak ettim. ne diyon öle adonis mi yapmış haspam eşim duymasın

Son düzenleyen: Moderatör:

Ödül günlerinin başında aynı durum bende de oluyordu.Yani yediklerim aynen tartıya yansıyordu.Gerçi çok abartıyorum ödül öğünlerini ama olsun.Sanırım vücut yavaş yavaş alışacak normal yemeye.Şimdi ise ödül günlerinden sonra tartılmıyorum ve bu günleri çarşamba günü yapıp ertesi günü protein perşembesi olarak yapıyorum.Cuma günü tartıya çıktığımda kilomda +ları görmüyorum bu şekilde.Bence bozma moralini zaten reglin yaklaşmış büyük ihtimalle ondandır bu artış

hazır hepiniz biraradayken koşup çay kahve yapayım dedim toplu görüşmeler çok nadir oluyor bu aralarherkes iş güç telaşe farklı zamanlarda giriyor foruma.neyse uzatmayalım buyrun efenim servisimiz başladı

Son düzenleme:
ggrily canım sen güçlendirmeye geçtin değil mi?tickerına baktım da senın hedefın mı 49 yoksa dukan testı mı bu sonucu cıkardı? merak ettım.:78: kilolarımız yakın da o yüzden sorayım dedım.ben de senı takıp edıyorum hep.yalnız sen benım degıl ben de senın takıpçınım bılesın

çok sagol canım ben çay kaffe almiim malum yarın iş var. davık yolininz bu saate kadar iyi durdu zaten. hadi bana eyvalla herkese iyi geceler

Kızlar Dukan diyeti için gerekli alt yapıyı sağlamaya çalışıyorum da... Eve bir tartı almam gerekiyor böylece gün gün değişiklikleri görebileceğim. Sizin önereceğiniz bir tartı var mı?

kızlar bişey sorabilir miyim? konuşurken filan sürekli 1+1 ya da 5+5 filan diyosunuz ya bu ne anlama geliyo acaba...ben yeniyim mazur grün beni çok soru soruyorum ama....:26:

birtanem bir türlü denk gelemedik nasılsın? güzel dileklerin duaların için teşekkür ederim

Cok sagol canim, iyiyim, memleketteyim 1 aydir, tatil yapiyorum, akrabalar, anne-baba,anane,teyzoslar, oh keyfim yerinde, iste simdi 10 gun sonra tekrar Istanbul`a donucem, zorluklarla mucadele, ders, sinav sIkInItIlari tekrar baslicak :)

Evet yoli walaa adonis yapmis haspam, iste dedigim gibi ben de sarisin hic begenmem de, izlerken annem dedi bak cocuk kas yapmis diye, once aman o bingil bise ne yapacak falan dedim ama gorunce baklavalari, adonisi, abooooww oldum :) Ben hastayimdir adonis olayina da :)

Berrin senin caylari kahveleri gordukce kalkip kendime de kahve yapiyorum, bagimlisi olsum, artik her gun canim kahve ister oldu :) eline saglik :)

Tatlim sagol, birbirimizi takipleye takipleye gaza geliyoruz zaten :) Ben senin de forumun da sIkI faniyim zaten, biliyosun. :)
Yok canim ya nerdeeeee guclendirmeye gecemedim ben hala, iste 52.5ta tam 26 gun takildim, oructan falandir dedim ama yok, oruc bitti, ertesi bir hafta normal 1+1 duzen gittim, yine kipirdamadi, ben de iste yumruk yaptim artik. Bgn yumrugumun 4. gunuydu. Hazir annem de dukana basladi, onun atagiyla ayni olsun madem diye ben de onunla 5 gun yapicam yumrugu, yumruk boyunca da yine ayni 52.5 cikarim diye tartilmiyorum korkumdan. Yrn son yumruk gunum, cmts tartilicam, o yuzden tickerim ayni yani. Dükan bana 52.6 kg ideal cikarmisti. Tam adamin dedigi gibi idealime geldim takildim, adam cok hakli walaa :) Ama ben 49- 50 kg olmak istiyorum. Ki sonra 50-51 e sabitleyeyim kgmu.Ama anlasilan vucut inatci cikacak.52 oldun iste abartma diyor bana galiba :)

Senin de bence bu 53 e takilman boyle, artik vucut idealini buldu, inat ettikce ediyor. 1-2 kilo icin bana daha fazla diyet yaptirma diyor galiba bizim metobolizmalar :)

şekerim sana katılıyorum..zeynoşun dikkatini çeken olay benimde çekti ama acabamı dedim..zaten bende cevabımda psikolog ve dahiliye doktoru ortak çalışması sonucu yapmasını önermiştim...yazdığına göre eğer düşündüğümüz gibi değilse doktor kontrolü altında zayıflaması lazım çok genç ve kilosu fazla...umarım hem beden hem ruh sağlığı için doğrusu neyse onu yapar...
neyse bende arazi olayım bari yoksa öğlen beni yerler yemek niyetine aslında yeseler ne iyi olur he biraz daha etlerim azalır herkeze iyi geceler eksili sabahlar diliyorum

melodicim allah kabul etsin canım...nur içinde yatsın senin gönderdiğin dualarla..

meliscim ben ataşehirdeki migrosa bakınıyorum her gittiğimde...aslında optimumda çok yakın bana ama burnumun dibinde varken keşke burdada satılsa die düşünüyorum ondan peşine düştüm:))

berrincim hayırlı haberler inşallah canım...senin için neyse iyi olan o olsun tatlım...umduğundan çok iyi tekliflerle gelsinler:)
canım sonuçta baya yakın bi sonuç çıkmış..o nednele hiç moralini bozma...sonuçta ekrandan bizim girdiğimiz bilgilerle ortalama bi sonuç çıkıyo test bunada şükür adam teee fransalardan bu kadar biliyo:))bence güsel bi sonuç aynen devam seyirde kolaylıklar ve başarılar fundacım:)

oooh afiyetler olsun canım benim.valla anlamadım ben de bu metabolızmamı benim 50.4 çıktı dukan testınde ama nıye gitmedı hala anlamadım.daha var verilecek kılo görüntümden anlıyorum.göbüş gitmedi daha az da basenler gitse tam iyi olacak.platese başlatcak bu diyet beni yakında

canım benim sagolasın güzel dileklerin,duaların icin.canımsın

Son düzenleme:

ayyy saol canım kahve tercihimdir amaaaa fincan o kadar güzelki ben bu sefer çay alimm mercii.yanındada dukan kekim var valla.sanada baya zahmet oluyor hep sendeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…