zeynep abla geçmiş olsun , bu arada şu an nisan sertin mesajlarını okudum vallahi pes dedim ya, duygu sömürüsü bukadar yapılır
senin dediğin hastaneye gittim canım ama doktor zayıf bir bayandı, hilaldi adı herhalde,ama sekreteri çok kiloluydu ona önerdim dukanı
gulumseeecim benim gittigim doktor erkekti farkli doktorlar demek ki ve gercekten obezdi, boyu en az 1.95 falandir ama kilosu da 100kilonun ustundedir sanirim. Yazik dedim, bi de ne diyeti falan diye sormadi hic bana, ilgilenmedi, aslinda o da dukan yapsa ne guzel olur, acidim gercekten.
ayy abla biz senle bi dizi topiği mi açsak acep ordan bi yorum yaparız valla bi haftada 1000 sayfayı buluruzadını feriha kodum dizisini ben de izliyodum da bu sene bakmicam içimi baydı walla ben kanal d takılıcam bu sezon bari dizisinin arkasında duruyo öbür türlü sen izle dur bunlar reyting yüzünden kaldırıyo kendimi kullanılmış gibi hissediyorum kuzey güney de güzel ama muhteşem yüzyıl da bu sezon bomba yanii o daha hareketli olunca bu kuzeygüneyi kıvanç tatlıtuğ kurtarırsa kurtarır ancak ama onda da karizma gitmiş tüyü bitmemiş yetime dönmüş ergen bebeee
kiz saksmavim, ben de kivanci hic begenmem, sari civcivin teki, oyle erkek mi olur derim ama bu dizide karin kasi yapmis adam ya, adonis kaslari bile var (hani kasıklardan yukarıya doğru üçgene benzer bir biçimde belirgin olan süper bir kas) karni da baklava dilimi olmus, yerim :) Ask-i Memnuda neydi öyle bingil bingil :) seyyy...Ben söyle normal kasli erkeklere bayilirim da (oyle hayvani kas olmicak tabi) :)
ggirlycim teşekkür ederim canım...ben sana daha kötüsünü söyleyeyim...bayram tatilinde yolumuz hacettepe hastanesine düştü...yatan hastamız taburcu olmadan önce diyetisyen geldi, beslenmene şöyle böyle dikkat edeceksin, işte şunları bunları yemeyeceksin dedi ama ben diyetisyeni görür görmez şok oldum...100 lü kilolarda idi...yani düşündüm de hastanın ona güvenebilmesi için öncelikle kendi durumunun iiyi olması lazım...düşünüyorum da obez bir hasta olsaydım ve karşıma da oradaki diyetisyen çıkmış olsaydı, ister istemez, bana sen mi kilo verdireceksin, sen önce kendine bak diye düşünürdüm...hem de hacettepe gibi bi yerde...
Evet canim o da baska bi alemmis, yani diyetisyensin, azicik kendin uygula dime o verdigin tavsiyeleri :)
saksmaviciiiiim,violetim,,yağmurum,sadecam, ve büyük sonuçç KARDEŞİMİ İKNA ETTİM
ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM...Bütün ev dukana başladı..bugün 4. günleri..ortalama 2-3 kilo vermiş durumdalar...Ama çok korkuyorum pes edip bırakacaklar diye..ya da sevmeyecekler diye..
Saksmavisi senin yazdıklarını bile okudum ona...benim için sadece dene dedim...çok zorlanırsan bırakırsın dedim..söz verdi ve gerçekten iradeli davranıyormuş biliyormusunuz Allahım çok mutluyum,dualarım kabul olur inşallah...bana ben böyle mutluyum yaa sizin kadar takmıyorum filan dedi ama meğer 2 yıldır hiç aynaya bakmıyormuş,resimlerine bile bakmıyor onu öğrendim
inşallah geçecek bu günler...Yardımlarınız olmasa yapamazdım bunu..süpersiniz..yağmurumun dediği gibi resimleri de gösterdim..hepinizden Allah razı olsun..Amaaan çok duygusal oldu bu konuşma hadi cıvıtalım..
Canim cok sevindim kardesinin kabul etmesine, e is zaten onun kabulunde bitiyordu, gerisini Dükan halleder, sen hic uzulme :) Hade hayirli olsun. Benim annem de tartilarla kusmustu, asla fotograf cektirmezdi, sisman cikiyorum aman beni cekme der kacardi, ama simdi tartidan inmiyor, gunun her dakikasi tartida :) Hade umarim kardesin de cok kisa surede cok mutlu sonuc alir.
iki gece kalma mevzunda enişteniz ne yazık ki allem etti kallem etti gelmedi annemlere. gemlike gitti bana ben sonra gelicem dedi. dedim bende seninle geleyim gemlike ordan beraber bizimkilere gideriz dedi ki yok sen zaten geçen hafta gelmiştin o yüzden iki iki masraf olmasın dedi tek başına gitti. beraber gidelim diye o kadar israr ettim dinlemedi. kayınvaldem de üzülmüş yolanda neden gelmedi diye sormuş. istemedi gelmek filan dememiştir umarım.. sinir şey. ..ne yazık ki arnavut inadına bu kezde yenildim. ilk başta bilet bulamadım dedi ondan sonra da hastayım diye bahaneler. oooff off. annemlerde bütün kardeşlerimin karıları-kocaları yanında ben dul gibi bi başıma. çok ama çok üzüldüm.. bekledi bizimkiler bi aramadı bile. bi kere beni aradığında abime verdim teli o zamna konuştu. çok yabani bizimkilere karşı. o orada ben memlekette tam 5 - 6 gün ayrı kaldık. bu herif her bayram bunu yapıyor bana ama akıllandım bu kez. kurbanda biletleri önceden alıcam
Canim bence de buyukluk sende kalsin bosver, sen yine de git kayinvalidenlere, hem ileride kocana karsi da savunman olur, bak sen gelmemene ragmen ben sana hic oyle yapmadim, hep sizinkilere geldim dersin, elbet o da akillanir, ne demisler kadinin fendi erkegi hep yener :)
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
Evet canim aslinda dogru anlamissin, istedigin kiloya inene kadar 1 gun saf protein, 1 gun de protein+ sebze yiyerek devam edeceksin. Ama protein agirlikli sebze olacak. Dönusumlu diyerek iste 1 gün saf p, bir gün s+p kastediyor.
BERRIN canim is görüsmelerin icin bol sans diliyorum, umarim en hayirlisi, seni en mutlu edecek olan olur.