Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim aslinda su platese baslasak tam süper olur var ya, hem 2-3 cm boyumuz uzar, etlerimiz sIkIlasIr. Ben de cok istiyorum platese baslamayi, hatta bir de her gun en az 100 mekik cekmeyi, ama yok, usengecligimden yuruyus bile yapmiyorum cogu zaman. Bir de o göbüs bende de var ve hic bir diyetle gitmicek o ya, mekik, spor $art o gobege, sinir oluyorum!

ayyy saol canım kahve tercihimdir amaaaa fincan o kadar güzelki ben bu sefer çay alimm mercii.yanındada dukan kekim var valla.sanada baya zahmet oluyor hep sendeniz

oooh benım içinde ye dukan kekınden.ellerıne sağlık.ben de tuzlu kekimden yapıcam da kaç gündür üşeniyorum.yarın yapim bari valla keşke gerçekten gelebilseniz ne zahmeti severim ben misafiri yedirip içirmeyi.

valla gerçekten iyi olacak tembelliği bırakıp başlamalı sabahları ben eğer yükleyebilirsem sana plates videosu göndereyim özelden .çok tanınmış birinin dvd si var isim vermiyim anladın sen onu.yarın bir deneyim bakiyim gönderebilcek miyim sana.dukan a katkı olsun yürüyüş yapıoruz ;ama bu göbüşleri başka türlü eritmek lazımplates yapalım biz

Son düzenleme:

kendin için bişeyler yapmaya üşenme.ben bunu dukanla öğrendim artık daha mutlu ve önemli hissediyorum .ah dukan nelere kadir yarabbim.bu arada valla beraber içmişiz gibi iyi geliyor senin servisden sonra yaptığım çay yada kahve.

canım benim saol yolicim moral verdin:)eşim adınada çoook tşkr ederim çok naziksin evet meyveler insanı çok cezbediyo allahtan ben portakalı çok severim ve bitanesi şişirir...mandalina olsada olur olmasada...kışın rahat etcez hepberaber:)

eşinle olan durumun içinde zamana bırak tatlım...zaman herşeyi rayına oturtur tek probleminiz bu olsun napalım bunun için huzurunu kaçırmaya deymez tatlım...ama sadrazam soyundan vazgeçtim eniştemiz için resmen keçi soyu kız buuu:))

canımm saolasın valla bende öyle diyorum ama işte psikolojik olarak o kadar kiloyu verince butür şeyler yemek asabımı bozuyo..ama biyandanda saçmalama diyorum ömür boyu bunu yapmıcaksın kendini biliyosun böyle terbiye etceksin bünyeni diede fırça çekiyorum kendime:)) sanırım zayıf ama deli bi kadın olcam bu işin sonunda..eskiden şişkoydum ama aklım yerindeydi:))

berrincim ellerine sağlık...valla ben zaten ileri derecede kahve tiryakisiydim sayende hepten bağımlı olcammm:))neyseki kafeinsiz içiyorum sen resim yayınladıkca uykum kaçmıyo:))

çok sagol canım ben çay kaffe almiim malum yarın iş var. davık yolininz bu saate kadar iyi durdu zaten. hadi bana eyvalla herkese iyi geceler
iyi geceler yolitammm...gene iyi dayandın bu saate davıklıktan çıkıoysun sanırım:))

aynen grilycim..bende ciddi ciddi düşünüyorum ekim gibi...ama haftada 2 ders alayım diyorum malum alışmadık don hesabı olmasın sıkılmıyımki 2 gün bi müddet devam edebileyim..yürüyüşe alıştım ama o tür şeyler bi süre sonra bayıyyo beni..ben gittiğim zaman çok kısa bi sürede acaip fark görmüştüm kendimde hemde kilom şuanki gibi deildi çok fazlaydı ona rağmen bi biçim gelmişti:)

hadi kızlar ben kaçimm artık okunacak kitaplar var beni bekler.birazda onlara zaman ayırmalı.sevgiyle ve dukanla kalın .hepinize iyi uykular...

melangem berkminem sadecam yaseminim.offline olan gizli fıstıklar.kısacası tüm dukancılar hepinize iyi geceler.ben kaçıyım artıköpüyorum sizleri :101:kaçamaksız geceler sizlerin olsun efenim.:125klavalarım artık devrededir.sizleri çok seviyorum

Son düzenleme:

Canim eger Ebruyu diyosan bende de var o, ama onun nefes alis verislerine takiliyorum ben cok fena, hufff, huufff diye diye konsantre falan olamiyorum yani :) Beberongonun dedigi winsor platesi merak ettim ben, onu bulup indirmeye calisicam. Hem o gunluk, kisa plates hareketleri de var falan yazmisti, bir de su callanetics var ya, o da cok etkiliymis ya, 10 saatte dehset sikilastiriyormus, off secenek var da yapan yok :) Ben yinsoru bulursam sana da atayim. Ben de gobegime baklava istiyorum yaaaaa :)

Evet sadecacim ya baslamak lazim hazir zayiflamisken, usenmemek lazim. Sen bunda da bize ornek ol, bizi gaza getir lutfen :) Cunku senin bu basarini dusunup ben de acaip gaza geliyorum gucumu yitirdigim anlarda :)

Bu arada iyi geceler BERRIN, berkmine, sadeca, melange, rapunzel77, ebraryusuf, gozleme ve suan online olmayan herkese iyi geceler dükan citirlari :)

Son düzenleme:

ay valla ne diyim haklısın doğru nefes kısımları olayı uzatıp insanı platesten sogutuyor sağol canım ben de farklı şeylere bakayım özelden haberleşiriz.bulduğumuz linkleri atarız birbirimize.sana da iyi geceler canım

Son düzenleme:
sana da iyi geceler güzelim...bizler de seni çok seviyoruz....

hadi kızlar ben kaçimm artık okunacak kitaplar var beni bekler.birazda onlara zaman ayırmalı.sevgiyle ve dukanla kalın .hepinize iyi uykular...

iyi geceler berkminecim...ohh içtin kahveyi uyu uyuyabilirsen:))en güseli kitap okumak aslında burdan kitap tavsiyelerindede bulunursam kendi adıma memnun olurum...serenad dan beri beni içine alan bi kitaba başlayamadımda

canım iyi geceler tatlı rüyalar berrincim...bizde seni seviyoruz kendi ve kalbi güsel arkadaşımız

kızlar bugün dukan sitesine hesaplama yaptırdım bana 7 gün atak yapmam gerekiyor didi((ama cok ben 5 gün düşünmüştüm.05.01.2012 de 67.2 olacakmışım sözünü
tutarsam:)))

şimdi size sorum
1.ben 5 gün atak planlamıştım sıkıldım çünküsebze yemek istiyorum ama derseniz 7 gün yap iyi olur yaparım:26:
2.ben 60 ideal kilo larak hedeflemiştim ama dukan amca 67 diyor sizce neden????ama sadece yagdan verildigi için 67 kiloyken 60 kilo görünecegimiz daha cok
incelecegimiz için mi?

bugün 4.günümdü daha iyi geçti sankisadece akşamları tv izlerken diyette oldugumu hissediyorum yoksa açlık yok,şeker krizi yok rahatım.

ebrarcim ben ilk başladığımda test yapmamıştım..kafama göre 5 gün tasarladım senin gibi..üstelik benim başlangıç kilosuda malum:) bence sen sık dişini yap 2 güncük daha sonrasında az verdiğini falan düşünürden kafan oraya takılmasın yapsaydım acaba dahamı çok verirdim die..ama bence 5 gün yapsanda olur verirsin sen bilirsin canım...2. konuya gelincede şimdi bizim seyir ve kilomuz fazla olduğundan zaten güçlendirmedede verildiğinden özellikle biraz fala tutuyo gerçekci kiloyu sevgili dukanımız..şimdi sen 67 de bıraksan e rahat bi 4-5 kiloda güçlendirmede verirsin üç aşa beş yukarı istediğine kavuşursun...bide adam üstüne basa basa gerçekci kilo diyo yani biz en yükseği görmüşüz tavan yapmışız:) allah muhafaza oraları görmeyelim die makul bi kilo söylüyoki gözümüz az kiloya dikilip zıvanadan çıkmayalım kopma olmasın ve yukarı çıkmasın ibre die..açıkcası ben bu şekilde düşünüyorum şahsi fikrim anladığım bu tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…