oooh afiyetler olsun canım benim.valla anlamadım ben de bu metabolızmamı benim 50.4 çıktı dukan testınde ama nıye gitmedı hala anlamadım.daha var verilecek kılo görüntümden anlıyorum.göbüş gitmedi daha az da basenler gitse tam iyi olacak.platese başlatcak bu diyet beni yakında
Biriniz bir konu açsa. Orada sadece dukan diyetine uygun tarifler paylaşılsa ne hoş olurdu değil mi?
ayyy saol canım kahve tercihimdir amaaaa fincan o kadar güzelki ben bu sefer çay alimm mercii.yanındada dukan kekim var valla.sanada baya zahmet oluyor hep sendeniz
Canim aslinda su platese baslasak tam süper olur var ya, hem 2-3 cm boyumuz uzar, etlerimiz sIkIlasIr. Ben de cok istiyorum platese baslamayi, hatta bir de her gun en az 100 mekik cekmeyi, ama yok, usengecligimden yuruyus bile yapmiyorum cogu zaman. Bir de o göbüs bende de var ve hic bir diyetle gitmicek o ya, mekik, spor $art o gobege, sinir oluyorum!
oooh benım içinde ye dukan kekınden.ellerıne sağlık.ben de tuzlu kekimden yapıcam da kaç gündür üşeniyorum.yarın yapim bari valla keşke gerçekten gelebilseniz ne zahmeti severim ben misafiri yedirip içirmeyi.
canım benim saol yolicim moral verdin:)eşim adınada çoook tşkr ederim çok naziksinsagol canım cocuumuz olduunda yani allah verir de olursa inşallah değişir diyorum.
teşekkürler canım ben bu kgları çok uzun bir zaman diliminde verdim 62.6 ya kadar düşük kalorili dengeli beslenme + spor ile kalanını da dukanla verdim. şimdi güçlendirmeye geçtim ama inan eski diyetimin nasıl olduunu da unuttum zaten yapamıyorum da ackyorum. kalan beş kg yu da verip dikkat etmeye başlicam inşalla
sadecacım hoşgeldin. eşinin doomgünü de kutlu olsun. bi gün de o kadar kg alınmaz korkma. ama ne tuhaftır ki diyet dışı bişi yesen hemmen tartıda bi kg görüyorsun ödemden başka bişi değl inan. korkunu anlıyorum ben senin kadar kg verememiş olsam da bende çok korkuyorum inan.. o kadar zamandır artılarımı veremedim dzenimi de oturtamadım ama havalar serinliyo yaz meyveleri bitince işim daha kolay beni meyveler bozuyo .. dicem o ki korkmadan ödüllerini de ye bence bi günlük proya bakar yaw
evet canım bende öle yapacam o gelmesin bizimkilere ben yine gidicem. haa ben sıkılmıyor muyum orda sıkılıyorum. benim de vuvikomun gibi süper bi görümce durumlarımız varda bana karşı gülümserken bile yapmacık kadın. ama ben onu yine de eşim ve valde hanımın hatrına idare ediyorum. yine edicem
bu arada kıvancı hiç seemem sarışın erkek seemem ama o karın kaslarını acayip merak ettim. ne diyon öle adonis mi yapmış haspameşim duymasın
canımm saolasın valla bende öyle diyorum ama işte psikolojik olarak o kadar kiloyu verince butür şeyler yemek asabımı bozuyo..ama biyandanda saçmalama diyorum ömür boyu bunu yapmıcaksın kendini biliyosun böyle terbiye etceksin bünyeni diede fırça çekiyorum kendime:)) sanırım zayıf ama deli bi kadın olcam bu işin sonunda..eskiden şişkoydum ama aklım yerindeydi:))Ödül günlerinin başında aynı durum bende de oluyordu.Yani yediklerim aynen tartıya yansıyordu.Gerçi çok abartıyorum ödül öğünlerini ama olsun.Sanırım vücut yavaş yavaş alışacak normal yemeye.Şimdi ise ödül günlerinden sonra tartılmıyorum ve bu günleri çarşamba günü yapıp ertesi günü protein perşembesi olarak yapıyorum.Cuma günü tartıya çıktığımda kilomda +ları görmüyorum bu şekilde.Bence bozma moralini zaten reglin yaklaşmış büyük ihtimalle ondandır bu artış
Eki Görüntüle 253420 Eki Görüntüle 253421 hazır hepiniz biraradayken koşup çay kahve yapayım dedimtoplu görüşmeler çok nadir oluyor bu aralar herkes iş güç telaşe farklı zamanlarda giriyor foruma.neyse uzatmayalım buyrun efenim servisimiz başladı
iyi geceler yolitammm...gene iyi dayandın bu saate davıklıktan çıkıoysun sanırım:))çok sagol canım ben çay kaffe almiim malum yarın iş var. davık yolininz bu saate kadar iyi durdu zaten. hadi bana eyvalla herkese iyi geceler
Canim aslinda su platese baslasak tam süper olur var ya, hem 2-3 cm boyumuz uzar, etlerimiz sIkIlasIr. Ben de cok istiyorum platese baslamayi, hatta bir de her gun en az 100 mekik cekmeyi, ama yok, usengecligimden yuruyus bile yapmiyorum cogu zaman. Bir de o göbüs bende de var ve hic bir diyetle gitmicek o ya, mekik, spor $art o gobege, sinir oluyorum!
valla gerçekten iyi olacak tembelliği bırakıp başlamalı sabahlarıben eğer yükleyebilirsem sana plates videosu göndereyim özelden .çok tanınmış birinin dvd si var isim vermiyim anladın sen onu .yarın bir deneyim bakiyim gönderebilcek miyim sana.dukan a katkı olsun yürüyüş yapıoruz ;ama bu göbüşleri başka türlü eritmek lazım plates yapalım biz
aynen grilycim..bende ciddi ciddi düşünüyorum ekim gibi...ama haftada 2 ders alayım diyorum malum alışmadık don hesabı olmasın sıkılmıyımki 2 gün bi müddet devam edebileyim..yürüyüşe alıştım ama o tür şeyler bi süre sonra bayıyyo beni..ben gittiğim zaman çok kısa bi sürede acaip fark görmüştüm kendimde hemde kilom şuanki gibi deildi çok fazlaydı ona rağmen bi biçim gelmişti:)
Canim eger Ebruyu diyosan bende de var o, ama onun nefes alis verislerine takiliyorum ben cok fena, hufff, huufff diye diye konsantre falan olamiyorum yani :) Beberongonun dedigi winsor platesi merak ettim ben, onu bulup indirmeye calisicam. Hem o gunluk, kisa plates hareketleri de var falan yazmisti, bir de su callanetics var ya, o da cok etkiliymis ya, 10 saatte dehset sikilastiriyormus, off secenek var da yapan yok :) Ben yinsoru bulursam sana da atayim. Ben de gobegime baklava istiyorum yaaaaa :)
sana da iyi geceler güzelim...bizler de seni çok seviyoruz....melangem berkminem sadecam yaseminim.offline olan gizli fıstıklar.kısacası tüm dukancılar hepinize iyi geceler.ben kaçıyım artık öpüyorum sizleri :101: kaçamaksız geceler sizlerin olsun efenim.:125 klavalarım artık devrededir. sizleri çok seviyorum
hadi kızlar ben kaçimm artık okunacak kitaplar var beni bekler.birazda onlara zaman ayırmalı.sevgiyle ve dukanla kalın .hepinize iyi uykular...
melangem berkminem sadecam yaseminim.offline olan gizli fıstıklar.kısacası tüm dukancılar hepinize iyi geceler.ben kaçıyım artık öpüyorum sizleri :101: kaçamaksız geceler sizlerin olsun efenim.:125 klavalarım artık devrededir. sizleri çok seviyorum
sana da iyi geceler güzelim...bizler de seni çok seviyoruz....
canım iyi geceler tatlı rüyalar berrincim...bizde seni seviyoruz kendi ve kalbi güsel arkadaşımız
hadi kızlar ben kaçimm artık okunacak kitaplar var beni bekler.birazda onlara zaman ayırmalı.sevgiyle ve dukanla kalın .hepinize iyi uykular...
goldenim çok saol tatlım...geçmişte gözüme çarptı biz bu durumda 1 ay açıkta kalmış ve bayatlamış fıstık oluyoruz...katır kutur
şekerim sana katılıyorum..zeynoşun dikkatini çeken olay benimde çekti ama acabamı dedim..zaten bende cevabımda psikolog ve dahiliye doktoru ortak çalışması sonucu yapmasını önermiştim...yazdığına göre eğer düşündüğümüz gibi değilse doktor kontrolü altında zayıflaması lazım çok genç ve kilosu fazla...umarım hem beden hem ruh sağlığı için doğrusu neyse onu yapar...
melodicim allah kabul etsin canım...nur içinde yatsın senin gönderdiğin dualarla..
meliscim ben ataşehirdeki migrosa bakınıyorum her gittiğimde...aslında optimumda çok yakın bana ama burnumun dibinde varken keşke burdada satılsa die düşünüyorum ondan peşine düştüm:))
berrincim hayırlı haberler inşallah canım...senin için neyse iyi olan o olsun tatlım...umduğundan çok iyi tekliflerle gelsinler:)
canım sonuçta baya yakın bi sonuç çıkmış..o nednele hiç moralini bozma...sonuçta ekrandan bizim girdiğimiz bilgilerle ortalama bi sonuç çıkıyo test bunada şükür adam teee fransalardan bu kadar biliyo:))bence güsel bi sonuç aynen devam seyirde kolaylıklar ve başarılar fundacım:)
zeynep ablacım çok çok geçmiş olsun...inşallah önemli bişi değildir?? Nisansert kızımız içinde sana katılıyorum, bi de devamlı intihar lafı ediyor...ya üzülüp yardım edelim diye söylüyor ya da psikolojisi gerçekten bozuk...Nisansert arkadaşım sen diyetisyenden önce bir psikiyatristle görüş istersen...
çok çok mersi efeeeeeeeeeemmmm
ggirlycim teşekkür ederim canım...ben sana daha kötüsünü söyleyeyim...bayram tatilinde yolumuz hacettepe hastanesine düştü...yatan hastamız taburcu olmadan önce diyetisyen geldi, beslenmene şöyle böyle dikkat edeceksin, işte şunları bunları yemeyeceksin dedi ama ben diyetisyeni görür görmez şok oldum...100 lü kilolarda idi...yani düşündüm de hastanın ona güvenebilmesi için öncelikle kendi durumunun iiyi olması lazım...düşünüyorum da obez bir hasta olsaydım ve karşıma da oradaki diyetisyen çıkmış olsaydı, ister istemez, bana sen mi kilo verdireceksin, sen önce kendine bak diye düşünürdüm...hem de hacettepe gibi bi yerde...
hehehe canım saol walla çok tişkürler saksım mavim ama dukan kilo verdirmiyo maleseeef, direk olarak küçültüyorrrrrrrrr hahahahah
hahahah yok canım ne kartlaması...kart görmesek inanacem yaniiiiiiiiiiiiiiii:))) gözlüklerim de cinosse marka şekerimmmm:82:
cinom valla haklısın kilolu diyetisyen konusunda...bazen tv de çıkarya 'güsellik uzmanı' die ablalar..ciltleri acaip bozuk olur bide yok efendim şu kadar sürede bilmem kaç yaş gençleşirsiniz falan gibi laflar ederler..ay hadi diyetisyeni sadece hastalar görüyo tv ye çıkanlar neye dayanarak çıkabiliyo hadsizce anlamış deilim
vuvucummm burdanda hoşgedlin tatlım:kilo almamana sevindim ama kardeşinin ikna olup başlamasına sahiden çok mutlu oldum...inşallah kısa sürede onu dahada motive edecek sonuçlar alır ve bitirene kadar pes etmez masallah diyim şimdiden hadi güsel haberlerini bize aktar kardeşimizin...
hoşgeldin arkadaşımvalla sende geçmiş sayfaları okuma alanında çok başarılısın bunun için ayrıca çok tebrik ederimm demekki isteyince oluyomuş:))
goldenim çok saol tatlım...geçmişte gözüme çarptı biz bu durumda 1 ay açıkta kalmış ve bayatlamış fıstık oluyoruz...katır kutur
tatlım geçtim geçtim güçlendirmedeyim..ama 8 aylık bi dukan alışkanlığından geçişim pek kolay olmadı...inşallah zamanla alışcam bakalım çok fazla geliyo çok yiyomuşum gibi hissediyorumda:)1 eylülde71.500 le başladım düne kadar 70.800 ü görmüştüm...bu sabah 1 kilo artış var ama regli olcam ondandır die teselli ediyorum kendimi:)
bide tarif için ben yayınlamıştım tarif sayfamızda pazılı börek die...geçen gece yapınca resmini koydum ondan deişik geldi size:)) ben sana onu özelden atayım hem kaybolmaz ordan bakarsın annecine aktarırsın çok kolay ama aynen ıspanaklı pazılı börek yiyomuş hissi veriyo:)
canım bende yapamadım sinir oldum.bana hazırlarmısın ...başlangıç kilom 81.5 şu anda 73.0. aslında 71.5 di ama bayram seyran derken geri geldi 2 kg...
500gr cık verebildim((olmam gereken kg 63.5 teste göre... başka ne lazım bilemedim ama 20 haziranda başladım ekim sonuna kadar sürecek seyirim(126 gün) şimdiden teşekkürler....
bide ben yarından itibaren yıllık izine ayrılıyorum 10 gün yokum giremeyebilirim...o zamnda olabilir:)))
emocum sana iyi tatiller canım..iznini güsel bi şekilde geçirmen dileğiyle bizi unutma:)
canım zeynoşum çooook geçmiş olsun tatlım..çok şükür iyi diyosun hep iyi olsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin...buda beyamcamıza
haha sana kolaylıklar diliyorum tatlım...biliyosun benim zayıf noktam GÖRÜMCE:)) böle bi ürperdim k.valide neysede görümce benim için resmen çay kaşığı...öle bi hikaye vardırya:) hatta lafı bile var görümce görümceee görmiyim seni ömrümceee:) bu arada aramızda görümce olan varsa sizi tenzii ediyorum benim 4 tanede hoşgörün nolurr:))
:))) şekerim sana sevdircem bu kepeği:) ya şu buluşma olayımız yattımı bizim kızlar yaa bari müsait olanlarla ufak bi görüşme ayarlıyalım...önümüzdeki haftadan itibaren ben çok müsait olcam...en azından anadolu yakası buluşması yapalımmm
oy kıyamam tatlım burdayım burdayım :80: az önce dünden beri yaptıklarımı özet geçtim:)
bu arada okul hazırlıkları yapıyomuşsun başarılar dilerim tatlım..inşallah çok güsel bi başlangıç yapar ve öylede devam eder tüm eğitim hayatı..
gülnurcum ben topu topu bi kere bulgur pilavı yedim öle bi tecrubem yok güçlendirmeyle ilgili ama çok az fındık yağı(kolestrol için tavsiye edildiğinden) bol soğan dom. ve biberle pişirdim...valla kusura bakmasın dukan eğer yasaksa pilavıda yağsız yiyemem:)
vayyyyy sadecam dukana postada koyarmışız artıkın oh oh ne güzel (fındık yağsız yiyemem ammannnnnnnn)canım çok sağol iyi babacazım şimdilik iyi ee babam tansiyon ve kalp hastası olunca zaman zaman oluyor böyle durumlarımız
kızlar bugün dukan sitesine hesaplama yaptırdım bana 7 gün atak yapmam gerekiyor didi((ama cok ben 5 gün düşünmüştüm.05.01.2012 de 67.2 olacakmışım sözünü
tutarsam:)))
şimdi size sorum
1.ben 5 gün atak planlamıştım sıkıldım çünküsebze yemek istiyorum ama derseniz 7 gün yap iyi olur yaparım:26:
2.ben 60 ideal kilo larak hedeflemiştim ama dukan amca 67 diyor sizce neden????ama sadece yagdan verildigi için 67 kiloyken 60 kilo görünecegimiz daha cok
incelecegimiz için mi?
bugün 4.günümdü daha iyi geçti sankisadece akşamları tv izlerken diyette oldugumu hissediyorum yoksa açlık yok,şeker krizi yok rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?