ebrarcim ben ilk başladığımda test yapmamıştım..kafama göre 5 gün tasarladım senin gibi..üstelik benim başlangıç kilosuda malum:) bence sen sık dişini yap 2 güncük daha sonrasında az verdiğini falan düşünürden kafan oraya takılmasın yapsaydım acaba dahamı çok verirdim die..ama bence 5 gün yapsanda olur verirsin sen bilirsin canım...2. konuya gelincede şimdi bizim seyir ve kilomuz fazla olduğundan zaten güçlendirmedede verildiğinden özellikle biraz fala tutuyo gerçekci kiloyu sevgili dukanımız..şimdi sen 67 de bıraksan e rahat bi 4-5 kiloda güçlendirmede verirsin üç aşa beş yukarı istediğine kavuşursun...bide adam üstüne basa basa gerçekci kilo diyo yani biz en yükseği görmüşüz tavan yapmışız:) allah muhafaza oraları görmeyelim die makul bi kilo söylüyoki gözümüz az kiloya dikilip zıvanadan çıkmayalım kopma olmasın ve yukarı çıkmasın ibre die..açıkcası ben bu şekilde düşünüyorum şahsi fikrim anladığım bu tatlım..
ilgin ve cevabın için teşekkür ederim
seninde fikrinden yola cıkarak ne benim dedigim olsun ne dukan amcamın ortasını bulalım 6 gün yapayım hem pazar kahvaltısınıda lezzetli hale getireyim:)
nasıl düşünmüşüm???
ayın 26sına kadar 65 hedefi koymuştum kendime bakalım ulaşabilecekmiyim. Dukana göre 1 aralığa kadar 56.4e düşecekmişim, göreceğiz. Senin nasıl hedefin?
Evet yoli walaa adonis yapmis haspam, iste dedigim gibi ben de sarisin hic begenmem de, izlerken annem dedi bak cocuk kas yapmis diye, once aman o bingil bise ne yapacak falan dedim ama gorunce baklavalari, adonisi, abooooww oldum :) Ben hastayimdir adonis olayina da :)
......................
Tam adamin dedigi gibi idealime geldim takildim, adam cok hakli walaa :) Ama ben 49- 50 kg olmak istiyorum. Ki sonra 50-51 e sabitleyeyim kgmu.Ama anlasilan vucut inatci cikacak.52 oldun iste abartma diyor bana galiba :)
Senin de bence bu 53 e takilman boyle, artik vucut idealini buldu, inat ettikce ediyor. 1-2 kilo icin bana daha fazla diyet yaptirma diyor galiba bizim metobolizmalar :)
cinom valla haklısın kilolu diyetisyen konusunda...bazen tv de çıkarya 'güsellik uzmanı' die ablalar..ciltleri acaip bozuk olur bide yok efendim şu kadar sürede bilmem kaç yaş gençleşirsiniz falan gibi laflar ederler..ay hadi diyetisyeni sadece hastalar görüyo tv ye çıkanlar neye dayanarak çıkabiliyo hadsizce anlamış deilim
haha sana kolaylıklar diliyorum tatlım...biliyosun benim zayıf noktam GÖRÜMCE:)) böle bi ürperdim k.valide neysede görümce benim için resmen çay kaşığı...öle bi hikaye vardırya:) hatta lafı bile var görümce görümceee görmiyim seni ömrümceee:) bu arada aramızda görümce olan varsa sizi tenzii ediyorum benim 4 tanede hoşgörün nolurr:))
................
:))) şekerim sana sevdircem bu kepeği:) ya şu buluşma olayımız yattımı bizim kızlar yaa bari müsait olanlarla ufak bi görüşme ayarlıyalım...önümüzdeki haftadan itibaren ben çok müsait olcam...en azından anadolu yakası buluşması yapalımmm
canım benim saol yolicim moral verdin:)eşim adınada çoook tşkr ederim çok naziksinevet meyveler insanı çok cezbediyo allahtan ben portakalı çok severim ve bitanesi şişirir...mandalina olsada olur olmasada...kışın rahat etcez hepberaber:)
eşinle olan durumun içinde zamana bırak tatlım...zaman herşeyi rayına oturtur tek probleminiz bu olsun napalım bunun için huzurunu kaçırmaya deymez tatlım...ama sadrazam soyundan vazgeçtim eniştemiz için resmen keçi soyu kız buuu:))
iyi geceler yolitammm...gene iyi dayandın bu saate davıklıktan çıkıoysun sanırım:))
Canim eger Ebruyu diyosan bende de var o, ama onun nefes alis verislerine takiliyorum ben cok fena, hufff, huufff diye diye konsantre falan olamiyorum yani :) Beberongonun dedigi winsor platesi merak ettim ben, onu bulup indirmeye calisicam. Hem o gunluk, kisa plates hareketleri de var falan yazmisti, bir de su callanetics var ya, o da cok etkiliymis ya, 10 saatte dehset sikilastiriyormus, off secenek var da yapan yok :) Ben yinsoru bulursam sana da atayim. Ben de gobegime baklava istiyorum yaaaaa :)
iyi geceler berkminecim...ohh içtin kahveyi uyu uyuyabilirsen:))en güseli kitap okumak aslında burdan kitap tavsiyelerindede bulunursam kendi adıma memnun olurum...serenad dan beri beni içine alan bi kitaba başlayamadımda
canımmmmmmm hoşgeldin yaaaaa ama aşkolsun bugün perşembe, insan bir girip ben geldim yazar vallahi hergün sorduk seni çok merak ettik
ben daha yapmadım canım eşimi de başlattım diyete pazar sebze pro günümüz o zaman bi denemeyi düşünüyorum normal ekmek tarifini daha koyu tutup biraz fazla ıspanak koyarsam ben çöreğimsi ama ıspanaklı güzel bişey olur diye düşünüyorum bakalım resim falan eklerim yine, bu arada kardeşine çok sevindim canım o şimdi kendini biraz umutsuz hissettiğinden çok bişey demiyordur ama tartıda eksilmeleri gördükçe kesinlikle daha heveslenicek, onun kilosu fazla olduğundan ve erkek olduğundan bizlere göre işi daha kolay aslında umarım çok başarılı sonuç alacak
sagol canım cocuumuz olduunda yani allah verir de olursa inşallah değişir diyorum.
teşekkürler canım ben bu kgları çok uzun bir zaman diliminde verdim 62.6 ya kadar düşük kalorili dengeli beslenme + spor ile kalanını da dukanla verdim. şimdi güçlendirmeye geçtim ama inan eski diyetimin nasıl olduunu da unuttum zaten yapamıyorum da ackyorum. kalan beş kg yu da verip dikkat etmeye başlicam inşalla
sadecacım hoşgeldin. eşinin doomgünü de kutlu olsun. bi gün de o kadar kg alınmaz korkma. ama ne tuhaftır ki diyet dışı bişi yesen hemmen tartıda bi kg görüyorsun ödemden başka bişi değl inan. korkunu anlıyorum ben senin kadar kg verememiş olsam da bende çok korkuyorum inan.. o kadar zamandır artılarımı veremedim dzenimi de oturtamadım ama havalar serinliyo yaz meyveleri bitince işim daha kolay beni meyveler bozuyo .. dicem o ki korkmadan ödüllerini de ye bence bi günlük proya bakar yaw
evet canım bende öle yapacam o gelmesin bizimkilere ben yine gidicem. haa ben sıkılmıyor muyum orda sıkılıyorum. benim de vuvikomun gibi süper bi görümce durumlarımız varda bana karşı gülümserken bile yapmacık kadın. ama ben onu yine de eşim ve valde hanımın hatrına idare ediyorum. yine edicem
bu arada kıvancı hiç seemem sarışın erkek seemem ama o karın kaslarını acayip merak ettim. ne diyon öle adonis mi yapmış haspameşim duymasın
walla canım o kasları görmeni tavsiye ederim..ben de sarışın erkek hiç sevmem ama kıvanç başka..hele bu dizide manyağğğ olmuş çocuk..yüzü bile o kadar sarı tüysüz olmasına rağmen yüzü gözü bile baya bi erkeksi olmuş...bir de adam aşmış abicim..ben üstüne tanımıyorum artık bu piyasada...kadir inanır hastasıydım eskiden,kimse böyle oynayamaz derdim(bir de türkan şoray ,ama ondan hala yok bence) kıvaç kadiri madiri geçmiş abicim...süper oynuyor..kenan menan da hikaye ...izlemeyenlere tavsiye ederim kıvaçın oyunculuğu için izleyin ilk bölümü..eşim bile bayıldı düşünün :))
Eki Görüntüle 253420 Eki Görüntüle 253421 hazır hepiniz biraradayken koşup çay kahve yapayım dedimtoplu görüşmeler çok nadir oluyor bu aralar herkes iş güç telaşe farklı zamanlarda giriyor foruma.neyse uzatmayalım buyrun efenim servisimiz başladı
Evet yoli walaa adonis yapmis haspam, iste dedigim gibi ben de sarisin hic begenmem de, izlerken annem dedi bak cocuk kas yapmis diye, once aman o bingil bise ne yapacak falan dedim ama gorunce baklavalari, adonisi, abooooww oldum :) Ben hastayimdir adonis olayina da :))
canım sonuçta baya yakın bi sonuç çıkmış..o nednele hiç moralini bozma...sonuçta ekrandan bizim girdiğimiz bilgilerle ortalama bi sonuç çıkıyo test bunada şükür adam teee fransalardan bu kadar biliyo:))bence güsel bi sonuç aynen devam seyirde kolaylıklar ve başarılar fundacım:)
[ oy kıyamam tatlım burdayım burdayım :80: az önce dünden beri yaptıklarımı özet geçtim:)
bu arada okul hazırlıkları yapıyomuşsun başarılar dilerim tatlım..inşallah çok güsel bi başlangıç yapar ve öylede devam eder tüm eğitim hayatı..
melangem berkminem sadecam yaseminim.offline olan gizli fıstıklar.kısacası tüm dukancılar hepinize iyi geceler.ben kaçıyım artık öpüyorum sizleri :101: kaçamaksız geceler sizlerin olsun efenim.:125 klavalarım artık devrededir. sizleri çok seviyorum
Canim eger Ebruyu diyosan bende de var o, ama onun nefes alis verislerine takiliyorum ben cok fena, hufff, huufff diye diye konsantre falan olamiyorum yani :) Beberongonun dedigi winsor platesi merak ettim ben, onu bulup indirmeye calisicam. Hem o gunluk, kisa plates hareketleri de var falan yazmisti, bir de su callanetics var ya, o da cok etkiliymis ya, 10 saatte dehset sikilastiriyormus, off secenek var da yapan yok :) Ben yinsoru bulursam sana da atayim. Ben de gobegime baklava istiyorum yaaaaa :)
Evet sadecacim ya baslamak lazim hazir zayiflamisken, usenmemek lazim. Sen bunda da bize ornek ol, bizi gaza getir lutfen :) Cunku senin bu basarini dusunup ben de acaip gaza geliyorum gucumu yitirdigim anlarda :)
Bu arada iyi geceler BERRIN, berkmine, sadeca, melange, rapunzel77, ebraryusuf, gozleme ve suan online olmayan herkese iyi geceler dükan citirlari :)
walla canım o kasları görmeni tavsiye ederim..ben de sarışın erkek hiç sevmem ama kıvanç başka..hele bu dizide manyağğğ olmuş çocuk..yüzü bile o kadar sarı tüysüz olmasına rağmen yüzü gözü bile baya bi erkeksi olmuş...bir de adam aşmış abicim..ben üstüne tanımıyorum artık bu piyasada...kadir inanır hastasıydım eskiden,kimse böyle oynayamaz derdim(bir de türkan şoray ,ama ondan hala yok bence) kıvaç kadiri madiri geçmiş abicim...süper oynuyor..kenan menan da hikaye ...izlemeyenlere tavsiye ederim kıvaçın oyunculuğu için izleyin ilk bölümü..eşim bile bayıldı düşünün :))
evet canım sağlık olsun ne yapalım ben de hiç giremedim safranboluda. inşallah işlerin iyie gider canım herşey istediğin gibi olsun.busonolsun seninle görüşemedik valla safranbolu'dahem teyzeme bakmaktan hem misafirlerden başımı alamadım. bayram sonrası da iş görüşmeleri yüzünden bir türlü giremedim istediğim gibi şu foruma.:82:
kızlar selam ofisten bir arkadaşımla konuşuyorduk o da başlıycak dukana ama ofis bilgisayarımda tariflerin olduğu link yok size zahmet ona önermek için göndericem adresi bir paylaşabilir misiniz öpüyorum hepinizii
iyi geceler berkminecim...ohh içtin kahveyi uyu uyuyabilirsen:))en güseli kitap okumak aslında burdan kitap tavsiyelerindede bulunursam kendi adıma memnun olurum...serenad dan beri beni içine alan bi kitaba başlayamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?