Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ilgin ve cevabın için teşekkür ederim
seninde fikrinden yola cıkarak ne benim dedigim olsun ne dukan amcamın ortasını bulalım 6 gün yapayım hem pazar kahvaltısınıda lezzetli hale getireyim:)
nasıl düşünmüşüm???

vayyyyy sadecam dukana postada koyarmışız artıkın oh oh ne güzel (fındık yağsız yiyemem ammannnnnnnn)canım çok sağol iyi babacazım şimdilik iyi ee babam tansiyon ve kalp hastası olunca zaman zaman oluyor böyle durumlarımız[/QUOTE]

hahaaah aynen zeynoşcum resti çektim artık:) bide işin açıkcası aslında bu tamamen benim uygulamam ben başından beri çoğu şeye uymadığımdan light ürünler konusunda o yüzden bu şekilde uyguluyorum...yani zaten ben en başından beri sırf yağsız sebze ve salata yemedim..azda olsa z.yağı koydum...bu lütfen kötü emsal olmasın kızlar..benim uzun süre seyir yaptığımdan ve kendi yapımı bildiğimden sıkılıp bırakmamak için bütün ürünleri şeker dışında normal kullandım..yeni gelenler şaşırmasın yağdamı var die...doğal olarak kilom fazla olduğundan genede verebildim...hee belki light kullansaydım 8 ay deilde 5 ay da btcekti atıyorum ama ben bezgin ve mutsuz olarak yapacaktım yada bırakacaktım...ama benim bütün kaçamaklarım bunlar oldu tatil dışında hiç bi sapmam olmadı...bunuda ekleyerek arz ederim efendimmm:)

:13::13::13: süper fikir:)) kimsenin hatrı kalmasın dimi orta yolda buluşmak lazım.:))..önemli olan canım bu uzun süreçte kendi yapına da uygun olan şekli bulmak...yoksa bizde robot deiliz ve herkes kendini iyi bilir...aksi halde kendimizi kandırırız yazık olur emeklere...ben bu sonucu yıllardır kilo alıp vermelerime dayanarak kendi adıma çıkardım...ben neden sıkılırım neden mutlu olurum falan die...ve maalesef damaktadımız var keşke şöölee mızık bi kadın olsaydım yemek konusunda ama deilim iştelezzet arıyorum diyette olsa...bunuda dukanda bulduk çok şükür:) sana şimdiden güsssel bir pazar kahvaltısı dilerim canım afiyet olsunnnn

ayın 26sına kadar 65 hedefi koymuştum kendime bakalım ulaşabilecekmiyim. Dukana göre 1 aralığa kadar 56.4e düşecekmişim, göreceğiz. Senin nasıl hedefin?

hedefim 60 kilo olmak canım dukana göre 25 kasıma kadar hedefime ulaşabilirmişim ama bu hızda devam edersem daha erken bitireceğimi düşünüorum ama bakalım seyirde artılar gelmez inşşşşşş

günaydın kızlar

demek adonis heee. hihihi sen böle dedikten sonra bende durmadım dabe yutuptan baktım amcamıza. epey bi incelmiş boynu filan adonis göremedim ama kol kaslarını geliştirmiş. çok yakışmış bu tip ona. o bebek suratlı tip gitmiş psikopat bi karakter gelmiş. izlemiyorum ama ezelde bi akrep karakterini canlandırmıştı bu herif onun gibi olmuş. aynı edward norton!un american history X teki sayko karakteri gibi bebek surata bu karakter bi çekicilik vermiş
ayrıca şu dukan amcanın ideal şeysine bende katılıyorum. şimdi ben 58.8 görmem rağmen artılarımla beraber en kolay ulaştığım kg 59,5-60,0 arası ki bana 59.5 demişti. ama ben kendimi hala kg lu buluyorum.ama altına inmek ne mimkin.. o yüzden güçlendirmeye geçmek zorunda kaldım.. biraz daha toparlayıp sıfırdan başlar gibi başliyip bu beş kg yu da vercem inşalla. evet ömür boyu iki kere yapılır baştan sona diyorlar ama ben bütün bu kgları dukanla vermediim için yeniden başlamış saymıyorum kendimi. 62,6 ile başladım 60 gibi sabit duruyo.bişi veremedim anlican dolayısı ile hani siz dukan ile on küsür kg veren kızlar gibi " bu dukan allahın bir hikmeti, büyük şans" diyemedim ne yazık ki

evet bu diyetisyen - güzellik uzmanı örneğinden sonra bide kuaför örnegi veriim. bizim bu dagbaşı mahallemizden bi kuaför var. kendisi esmer güzeli. ama platin saçları var. ben şimdi bu kadına saçımı emanet ettim bi ara öle bi hataya düştüm işte alternatif olmadığından ne hale getirdi saçımı sölemiim. işte alternatifi olmadıından dolayı. bende şimdi atlıyorum bi vilibise başka mahalledeki daha iyi en azında ten rengi ile saçı uyumlu bi kuaforü denicem :90::90::90:

görümce bende de var yaw. valla bitane ama dört taneye bedel. valde hanım çok şükür iyi ama bu kadın bir alem ya. eşimi benden kıskanıyo. ya bende görümceyim büyük yengem tam bi yılandır ama küçük yengemle çok çok iyiyiz.acayip düzgün bi kızdır annemlere karşı çok saygılıdır dolayısı ile hiç bi sorun yok. neden kıskaniim ki ben abimin eşini ? ama bu kadın milletinden korkulur

şu kepegi bana da sevdirsene. ben hiç yulaf kepegi tüketemedim acaba o yüzden mi az kg verdim diye düşünmeden edemiyorum. anadolu yakası buluşmasına ben varım. eşim de geldi haftasonu da gelebilirim haftaiçi akşam da olur. mimkinse merkezi bi yer olsun eve dönüşümüz kolay olsun.. saygılar.. yolitanız

rica ederim canım sen baş idolsün bu topikte accık moral verebildi isem ne mutlu. meyveler işte dert bana dolap dolu olunca gelde yemem işte. kışın diyet yaparken çok rahattım ben yaa şimdi çok zorlanıyorum o zaman spor bile yapıyorum haftanın iki günü mutlaka şimdi yürüyüş bile yok
... eniştenizin evet keçi soyu olduğu konusunda hem fikirim. ben bu herifin bu inadını nişanlı ikende biliyordum ama inan o kadar güzel bi kalbi varki keçi de olsa aşık oldum, napim. insan otuzunda aşık olunca bunda bi keramet olmalı diyo valla daha yeniyiz kızların dedigine göre ileride hatrımı önemser inşalla artık ne diyeyim eşimi saldım çayıra mevlam elbet kayıra diyorum

canım ben windsor platesi indirdim pc me torrenten. eger torrent varsa sende link verebilirim. yaptın mı die sor yook yapamadım başlamadım daa. boyu da uzatıyor diyolar. ben 165 im 167 yapar mı beni dersin

iyi geceler berkminecim...ohh içtin kahveyi uyu uyuyabilirsen:))en güseli kitap okumak aslında burdan kitap tavsiyelerindede bulunursam kendi adıma memnun olurum...serenad dan beri beni içine alan bi kitaba başlayamadımda

ben bu sitede başka bi topikte birinin tavsiyesi üzerine murathan mungan yüksek topukları okuyorum. epey bi kalın bi kitap uzun süre oyaladı beni

Canım benim çok haklısın walla..özür dilerim ama inanki buraya girsem biliyorum hiç olmadı yarım saatim gidecek o yüzden hiç açamadım bile...
Tarifin için de desteğin için de çok sağol..sadecacım sağolsun yazmış tarifini,onun yaptığı mücver gibi yumurta yoğurt ve kepekle, yani daha koyu değil daha sıvı oluyordur bizim ekmekten...Seninki dediğin daha çörek gibi olur,öyle de güzel olur..

Herkeslere günaydın bu arada

walla canım o kasları görmeni tavsiye ederim..ben de sarışın erkek hiç sevmem ama kıvanç başka..hele bu dizide manyağğğ olmuş çocuk..yüzü bile o kadar sarı tüysüz olmasına rağmen yüzü gözü bile baya bi erkeksi olmuş...bir de adam aşmış abicim..ben üstüne tanımıyorum artık bu piyasada...kadir inanır hastasıydım eskiden,kimse böyle oynayamaz derdim(bir de türkan şoray ,ama ondan hala yok bence) kıvaç kadiri madiri geçmiş abicim...süper oynuyor..kenan menan da hikaye ...izlemeyenlere tavsiye ederim kıvaçın oyunculuğu için izleyin ilk bölümü..eşim bile bayıldı düşünün :))

ay sahi mii biz ailecek hiç dizi izlemeyiz bacım valla eşim izin verir mi izlememe bilmem bende pek sevmiyorum açıkçası ama şimdi bu karakteri acayip merak ettim. evet fragmanın da bende farkettim pek bi erkeksi olmuş yüzü. pff çok merak ettim yaw.. ya varya şurda kız kıza muhabbet ediyoruz ya bayılıyorum. pek arkadaşım yokta benim. herkes bi tarafa savruldu evlendikten sonra uzak kaldım ben. bi arkadaşım vardı kk dan tanıştığımda oda işe girdi iyice yalnızım ben ühüü (

Son düzenleyen: Moderatör:

canım mis gibi oh sağol hep bu resimleri görünce gidip bi çay ya da kahve yapıyorum kendime ben de canımı çektiriyosun kız

aynen ben de hastayım...

sadecam teşekkür ederim amin inşallah

biz de seni şeker

pilatese ben de istiyorum adam akıllı başlamayı malum verilecek çok kilo var ve hali hazırda göbeğimin alt kısımları doğum nedeniyle sarkmış durumda ama dediğin gibi ebrunun nefesleri çok sinir bozucu, hareketleri ezberleyip sesini kapatarak mı yapsak acaba:))) callanetics e bir ara merak sarmıştım çok zor gerçekten onun için sizin gibi zayıflamış olmak lazım ben bu kiloyla yapamadım ama ciddi şekilde şekil verdiriyormuş yapanlar öyle diyor

katılıyorum katılıyorum katılıyorum aynennnn

Son düzenleme:
karameli gördüm seni nasılsın bugün şekerim???

kızlar akşam kendime yaptığım yemeği paylaşmak istiyorum sizinle biliyorsunuzdur belki bu bizim aydının yöresel bi yemeğidir

ben tavuk bütün alıp derisini soyup bölüyorum butunu göğsünü ayırıyorum ayrı poşetleyip atıyorum dolaba hangisini canım çekerse onu çıkarıyorum tek öğünlük onun için orta kısımda kalan kemikli etli bölümleri kullandım ama siz but ile ya da göğüs etiyle yapabilirsiniz

önce tavuğun yağını iyi temizledikten sonra bir soğan doğradım attım tencereye sonra kırmızı kapya biber iri 3 tanesini iri doğradım iki domates çok az salça az tuz suya bile gerek kalmıyor domates su salıyor arada çevirip pişiriyorsunuz ve ortaya çok lezzetli bişey çıkıyor ne zamandır yememiştim çok iyi geldi dün akşam bana damak tadı tabii ki denemeyebilirsiniz de karar sizin

Amanın kimsecikler yok,burası bize kalmış:))Seayou ve funda günaydın.Funda'cım nasılsın bugün?Ben kilo falan vermiyorum.Daha öncede bahsetmiştim ben yaklaşık 10 senedir falan az-sık ye yöntemiyle kilomu korumaya çalışıyorum.Bünyem uzun zamandır böyle olduğu için alıştı herhalde bağışıklık geliştirdi.Ben ilk başladığımda atakta 2 kilo vermiştim başka da vermedim.Sıkıldım da.Proteini de çok sevmiyorum.Ama yinede yiyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum.4 kilo falan versem yeter aslında bana ama o 4 kiloyu vermek benim için o kadar zor ki.İnşallah sen çok zorlanmazsın.

canım sağolasın ne kadardır dukandasın bilmiyorum da bir yumruk yapsan 3-4 günlük metabolizma şaşırsa sonra da güçlendirme gibi beslensen nasıl olur???

ben de ps geçtim artıdaydım sabah ama çok takmıyorum spora başlıycam en kısa zamanda

evet canım sağlık olsun ne yapalım ben de hiç giremedim safranboluda. inşallah işlerin iyie gider canım herşey istediğin gibi olsun.

kızlar selam ofisten bir arkadaşımla konuşuyorduk o da başlıycak dukana ama ofis bilgisayarımda tariflerin olduğu link yok size zahmet ona önermek için göndericem adresi bir paylaşabilir misiniz öpüyorum hepinizii

merhaba herkese
05.09 pazartesi günü dukan diyetine başlamıştım.ama ilk gün mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadığım için devam ettiremedim.protein diyeti değilde yediklerime dikkat edip akşamlarıda 1 saatlik tempolu yürüyüşler yaptım.Bugün 5. gün oldu ve dün akşam yani 4. günün akşamı tartıya çıktığımda 1 kilo verdiğimi gördüm.normalde tatlı çikolata çok tüketiyordum.onları kestim ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum.onun dışında yemeklerin sadce tanıda bakıyorum.bence herkes kendi bünyesini tanıyarak ne sebepten kilo aldığının farkında olursa ve iradesini kullanarak bu alışkanlıklarından vazgeçip beslenme düzenini sadece belirlenen diyet süresinde değilde kalıcı olarak değiştirise düzenli olarak tekrar eski kilosuna dönebilir diye düşünüyorum.diyeti yapan arkadaşlara başarılar diliyorum.ama sadece protein değil karbonhidratlarda hepsi ihtiyacımız olan şeyler.kitabı okudum beslenmeyle ilgili çok güzel bilgiler veriyor ama bence atak evresini atlayıp deneyin.sağlığınızdan olmayın.

iyi geceler berkminecim...ohh içtin kahveyi uyu uyuyabilirsen:))en güseli kitap okumak aslında burdan kitap tavsiyelerindede bulunursam kendi adıma memnun olurum...serenad dan beri beni içine alan bi kitaba başlayamadımda

canım ben uykudan ölsem okumadan uyuyamam,tavsiyeye gelince bu biraz zevk ve beğeniyle ilgili kimseye bu yönde etki yapmak istemem.ruh halime görede değişir okuduklarım yani belli bir tarzım yok .yinede fikir vermesi açısından son okuduklarımı yazıyım sana
IŞIĞA SARILMAK-michael ıgnatieff
AĞRININ DERİNLİĞİ-ece temelkuran
KIŞ BAHÇESİ-kristın hannah
OLASILIKSIZ-adam fawer işte bu ara sırasıyla bunları okudum.sevenlerede iyi okumalar dilerim.kahve ve kitap güzel ikili en azından bana öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…