ah işte burda beğen butonu olacaktı.nasıl alışmışız valla
canımm benim çok teşekkür ederim desteğin için...inşallah bırakmaz...
canım ben de bayramda birgün bi çıktım 2 kilo almıştım...üzüldüm ama pek birşey yapmadım sadece bitki çayına ve bağırsakları çalıştıracak diğer şeylere(incir,kayısı,lahana,ıspanak vs.) bunlara yüklendim,ama diğer şeylerden de hiç eksik kalmadım,2 gün sonra gidiyor..sonra hiç tartılmadım hatta...gelince evde tartıldım gitmiş...yani bence bağırsakları çalıştırdık mı bir de kepeği aksatmadık mı kilo çok kolay kontrol altında tutuluyor bana kalırsa...
bir de şöyle bir durum olabilir cancazım ben biliyorsun diyetin son 1 ayı güçlendirme gibi yapmıştım ,her gün dayanamıyor meyve yiyordum ve her h.sonu mecbur kaçamaklarım olmuştu içki,düğün,yemek gibi...bildiğin güçlendirme gibi geçmişti..1 ay güçlendirme yapmış oldum istemeden...bence o koruyor beni biraz da..ama şimdi sen ilk defa bıraktıysan tamamen illa alırsın..seyirdesin hala ve sıkı yapıyorsun diyeti..ki öyle olmasa 20 kiloyu veremezdin..mesela diyetimin birinci ayında 1 bardak bira içmiştim ve 1 kilo almıştım ertesi gün,ama tatilde 3 şişe içtim,hiç almadım...yani senin daha seyirde olmandandır...istediğin kilolara düş bak sen de aynı şeyi diyeceksin..boşuna demiyor bütün hatunlar güçlendirmede de kilo veriliyormuş ne güzel diye...inşallah sen de öyle olacaksın violetçiiiimm...
kızlar ben dukan ekmeğini bir tutturamıorum bana tam tarifini vericek varmı
valla ben henüz cesaret edip deneyemediğim için yardımcı olamıyorum
kızlar ben dukan ekmeğini bir tutturamıorum bana tam tarifini vericek varmı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim buradan bulabilirsin dukan ekmeği ve dierlerini
arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler
Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Sevgiler
beğendim beğendim beğendim
merhaba herkese
05.09 pazartesi günü dukan diyetine başlamıştım.ama ilk gün mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadığım için devam ettiremedim.protein diyeti değilde yediklerime dikkat edip akşamlarıda 1 saatlik tempolu yürüyüşler yaptım.Bugün 5. gün oldu ve dün akşam yani 4. günün akşamı tartıya çıktığımda 1 kilo verdiğimi gördüm.normalde tatlı çikolata çok tüketiyordum.onları kestim ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum.onun dışında yemeklerin sadce tanıda bakıyorum.bence herkes kendi bünyesini tanıyarak ne sebepten kilo aldığının farkında olursa ve iradesini kullanarak bu alışkanlıklarından vazgeçip beslenme düzenini sadece belirlenen diyet süresinde değilde kalıcı olarak değiştirise düzenli olarak tekrar eski kilosuna dönebilir diye düşünüyorum.diyeti yapan arkadaşlara başarılar diliyorum.ama sadece protein değil karbonhidratlarda hepsi ihtiyacımız olan şeyler.kitabı okudum beslenmeyle ilgili çok güzel bilgiler veriyor ama bence atak evresini atlayıp deneyin.sağlığınızdan olmayın.
Arkadaşlar,
Buna da bir engel yok.
Sevgiler
Arkadaşlar,
Buna da bir engel yok.
Sevgiler
kızlar daha önce yazamadıklarım vardı önce onları yazim de işe gömülciim yine. zira geçmiş yeni bitti
melodiciğim fotolarda gördüğüm değişim inanılmaz. resmen sadece 10 kg vermiş değilsin de sanki ayrıca on yaş gençleşmişsin resmen. tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim ablacığım
kolay gelsin canım çok çok teşekkür ederim daha önce biri paylaşmıştı dukanlşa kilo verenlerin önceki ve sonraki resimlerini ne kadar genç görünüyorlaedı aaaayy ben şimdi 30mu oldum teşekkürler
beberongocum iyi gidiyo çok şükür herşey yolunda :123: senin ödevin gidişatı nasıl Allah yardımcın olsun
sadeca ve melodi ablalar ve cinoo fotolarınız süper walla fıstık gibi olmuşsunuz
zeynep abla babana çok geçmiş olsun Allah şifa versin
berrincim iş konusunda gönlünce olur inşallah güzel sonuçlanır,evet canım geçmişi okuyorum anca bitirdim
vuvuuucum hoşgeldin kardeşin içinde çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?