Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evt canım olabilir seyirde olmam etkilemiştir zaten aldığım 2 kgyi de 3 günde verdim . Şu an arife günümdeki kilomdayım:)

Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler

beğendim beğendim beğendim

duygularımıza tercüman oldun,beğendimmm

merhaba pozitif enerji, kitapta da anlatıldığı giib bu atak everesi hızlı kilo verişi ile senin dediğin gibi seyir evresindeki gerçekten ideal olan diyet için motivasyon sağlıyor bence. diğer iyi diyetlerle bu seyir evresindeki kısım bence aynı gibi. mesela sen çok güzel bir alışkanlık edinip günde 1 saat yürüyebilmişsin. keşke bende bunu yapabilsem.dün yarım saat yürüyebildim mesela.

yüreğinize sağlık....bende çok beğendim...

Çok güzel yazmışsın eline sağlık!!!

kızlar dışarı çıkmaktan vazgeçtim temmuzda bol gelen pantolonumu giydim dar oldu düğmesini zor kapadım morelim çok bozuldu giyicek bişi bulamadım açıkçası biran önce zayıflamam lazım biraz incelince çıkarım dişarı

hoşgeldin sende ben dün hiç giremedim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…