Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler
kızlar dukan amca kitapta parafin yağından bahsediyor ya hiç kullanıp deneyen oldumu aramızda
kızlar herkese selamlar... nasılsınız
bugün ikinci günüm veee kilom 74.4:87:
vay canına dukan süpermiş onu anladım
tebrikler! çok iyi vermişsin. kaç gün atağın?
melodicim allah kabul etsin canım...nur içinde yatsın senin gönderdiğin dualarla..
amin canım çok teşekkür ederim
istediğiniz sayfa mevcut deil dio tatlım nedense
Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler
kızlar herkese selamlar... nasılsınız
bugün ikinci günüm veee kilom 74.4:87:
vay canına dukan süpermiş onu anladım
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
şu mesajı dün yazdım allahın bi kulu yardım etmedi sayfalarda o kadar çok ki oku oku göz kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
şu mesajı dün yazdım allahın bi kulu yardım etmedi sayfalarda o kadar çok ki oku oku göz kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım
kızlar dukan amca kitapta parafin yağından bahsediyor ya hiç kullanıp deneyen oldumu aramızda
istediğiniz sayfa mevcut deil dio tatlım nedense
kitaba yeni başladım sayfaları okumaya da takıldığım bi nokta oldu soru sorduk inanmayan varsa yazdığım sayfaya dönsün kimse cevap yazmadı hemen de ahkam kesmeye bayılıyosunuz
zeynepcim,bence bize uymaz bu yağ.hatta bizde bulsanda yenebilir nitelikte olacağını sanmıyorum.bakıyorum yağ arayışına girmişsin???:82:?sen yakında onuda kepekten falan çıkarırsın ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?