Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok doğru söylemişsin canım ağzına sağlık

kızlar dukan amca kitapta parafin yağından bahsediyor ya hiç kullanıp deneyen oldumu aramızda

one ben onu bile bilmiyorum nasıl bir yağdır o

Atakta son günüm bugün. ve ne yazıkki bugünde 68.3 idim sabah tartıda ama moral bozmak yok. Seyir evresi şimdiden bana ödül gibi geliyor.Onu bekliyorum.

Ben burada yeniyim ama şunu söylemek istiyorum bu forum alanına girmek beni motive ediyor. Belki burayı bulmasam atak evresini bile tamamlayamadan olmaz böyle şey diyip bırakacaktım. Kilo verenleri ve diğer konularda birbirlerine destek olan arkadaşların yorumlarını okumak çok iiy geliyor. İnş. son evrelere kadar burdayım.

Ve bugün ne yiyorum?

sabah: 2 bardak light süt
öğle: 2 yumurtalı omlet, kibrit kutusu kadar peynir, çay
ara:1 sütlü neskafe (bildiğiniz şekersiz paketten yaptım tatlandırıcı ile içtim.bilmiyorum bu bir kaçamak mı?)
akşam: haşlanmış yarım tavuk göğsü, su
1.5 lt su
yarım saat tempolu yürüyüş

canım ya kendini üzme bence değmez.biz sonuca bakalım ve dış seslere kulak asmayalım. sonuç ortada onlar görmek istemiyor zira farklı bir amaçları var.

kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da

şu mesajı dün yazdım allahın bi kulu yardım etmedi sayfalarda o kadar çok ki oku oku göz kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım

sorunun içinde zaten cevabınıda veriyorsun anlaman gereken bu zaten elinde kitap varsa tekrar oku ozaman niye sayfalara bak bak gözlerini yoruyorsun ayrıca ben hatırlıyorum yanılmıyorsam gülümseydi galiba sana cevapta vermişti

kitabı okumamışsın,sorduğun sorudan bu anlaşılıyor,geçmiş sayfalarada bakmamışsın o yüzden cevap alamamışsındır.buradaki bütün arkadaşlar yardım etmeye bayılırlar emin ol.

kitaba yeni başladım sayfaları okumaya da takıldığım bi nokta oldu soru sorduk inanmayan varsa yazdığım sayfaya dönsün kimse cevap yazmadı hemen de ahkam kesmeye bayılıyosunuz

kitaba yeni başladım sayfaları okumaya da takıldığım bi nokta oldu soru sorduk inanmayan varsa yazdığım sayfaya dönsün kimse cevap yazmadı hemen de ahkam kesmeye bayılıyosunuz

ahkam kesmeye bayılmıyoruz canım bilakis yardım etmeye bayılırız ama kullanılmaya asla gelemeyiz geiye dönün bakın kimse cvp vermemiş diyorsunuz evtt döndüm ve baktım dün sorunu sormuşsun ki cevabını zaten kendinde vermişsin fakat akabinde gülümse değilde melis hocam size cvp vermiş ardından birde grılly arkadaşımız cevaplamış sen siz onları bile okumamışsınız kaldıki kitabımı okuycaksınız okusaydın zaten ortaya böyle bir durum çıkmazdı hiç değilse sorduğun sorunun cevabı verilmişmi diye bir okusaydınız

merhaba arkadaşlar..geçmiş baya baya birikmiş..hepinizi özledim.
eşim evdeydi onunla gez toz bir yandan kızımın okulu açılacak onun alışverişi biryandan günlerim koştur koştur geçiyor ..
kilom düz 60 oldu 60.2 den kurtuldum en sonunda..regl öncesindeyim inşallah 59lara geçicem..
oğlum kalkmadan geçmişe bir göz atıyım..

zeynepcim,bence bize uymaz bu yağ.hatta bizde bulsanda yenebilir nitelikte olacağını sanmıyorum.bakıyorum yağ arayışına girmişsin???:82:?sen yakında onuda kepekten falan çıkarırsın ha gayret

evtt ya berkminecim bende şimdi ona bakıyordum o ne öle yok vazgeçtim ben şidiye kadar ve dukandan öncede bir zırnık yağ kullanmıyordum dukandada hiç kullanmadım sadece yediklerimden aldığım ne varsa okadar benim kullandığım yağ işte ne bilim dukan amcada önerince acabamı dedim ama zaten birazda fazla cırcır yapıyormuş herhalde aman vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…