Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne saçmalıyosun ya ne kullanılması yardımcı oluruz dediğin bu mu bu kadar laf edeceğine adam akıllı bi cevap yazabilirdin
sayfadaki sohbetlerden cevabımı görememişim demekki hayret bişey

noktasından virgülüne kadar katılıyorum...

saol berkminecim:) evet aslında zevk konusuna kesinlike katılyıorum cnm..bazen benim çok beğendiğim elimden düşüremediğim bi kitap için arkadaşım bumuydu o kadar anlattığın diyebiliyo...olasılıksızı okudum bi solukta bikaç yıl önce sahiden müthiş sürükleyici..diğerlerine bakayım netten bilmiyrum..olasılıksızı beğendiysen o zaman empatiyi okumanı tavsiye ederim bende..ilk 50 sayfa inanılmaz bi hayal kırıklığı ve sıkıcılıktan sonra süper enteresan bi kitaba dönüşüyo..finali ise baya bi süprizli:)

Son düzenleme:
beğendim.dimi süperdir bizim dukan

eevt öyle canıım süper süper

canım bende yeniyim tam bilmiyorum kusura bakma eminim deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır :26:

bi kaç gündür girmiyordum sayfaya, anlaşılan bugün sayfada tansiyon biraz yükselmiş. Yanlış anlamaların üzerine daha fazla gidilmemeli gibi geldi bana. Sakinlik en iyisi :87:
Bu arada ben iki gündür deliler gibi yiyiorumbu kadar iradesiz olacağım aklıma gelmezdi. Bu aralar biraz stresliyim ona yordum :18:
Yarın 3 günlük atak ile sıkı bi şekilde tekrar başlayacağım bu son
Yaşasın Dukan Diyetimmm

harika yazmışsınız katılıyorum kesinlikle

bencende bu gerginliğe hiç gerek yok sonuçta hepimiz aynı yoldayız umarım her şey yeniden yoluna girer.... sende başla canım bak benim gibi olmuşun sınava gircem diye yedimde yedim aldım kiloları şimdi atakla başladım iyi gidiyor umarım sende veririsin çabucak :87:

mükemmel yazmışsın doktorcuğum beğendim.

vallla da billa da fıstık olmuşsun melodi ablacım yaw. evvet otuz gösteriyosun neden olmasın ki. bana eskiden 35 ten büyük gösteriyorsun diyorlardı 75 kg iken şimdi 26-28 arası diyenler bile var

karemeli abla bu kitap çok kasıcı ya. bende aldım sıkıldım bitiremedim. biraz dan brown'un melekler ve şeytanlar 'ına öykünmüş kitaptakide öyküde ama becerememiş bence çok kötü bi kitap tavsiye etmem..
olasılıksız ise süperdi bi çırpıda okumuştum.şimdi o kadar bahsediliyo ben kış bahçesini alayım merak ettim. elimdeki kitap bitince boş kalmayı sevmiyorum da

ne saçmalıyosun ya ne kullanılması yardımcı oluruz dediğin bu mu bu kadar laf edeceğine adam akıllı bi cevap yazabilirdin

seni biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum!! karşındaki insanın yaşını konumunu bilmeden bu şekilde konuşman doğru değl..ben senin mesajını sorunu gördüm ve sonucun bu olacağını belli eden bi tarzın olduğundan cevap yazmadım...yardım etmek istemedim...yada canım istemedi diyelim...prensip olarak artık cevapladığım sorularda bi akla yatkınlık arıyorum...arkadaşlarım kibarlık yapıp sana cevap yazmışlar...yardımcı olmak istemişler...işte sen gibiler yüzünden bazen hiç haketmeyen insanlara ters davranıyoruz...birilerinden bişi isterken biraz daha sempatik olabilirsin...biz burda dukanın ücretli çalışanları deiliz...arada senin gibileride çıkıyo tabi ama genel olarak biz aramızda yeni gelenlerde dahil gayet güsel anlaşıyoruz...saldırıya geçmeden önce bi düşün bi araştır...sohbetten görmemişim demekle olmuyo...gerçekten burda ortamı gerenlerden acaip sıkıldık çünkü...

canım ben aslında başlamıştım diyete ama strese girince böyle yeme eğilimi oluyo bende zor dayanıyorum :18: 5 gün kaçamaklarla dolu bi atak yaptım 2 kilo verdim geri alamadım ama kötü hissediyorum kendimi hemen toparlanıp yeninden dönmem lazım diyete
Bu arada canım senin atakta kaçıncı günün, kaç kilo ile başladın

anladım canım olsun cesaretini toplayıp yeniden başlamaya karar vermen bile süper bir şey bence :)

benim 2. günüm canım çizelgemdeki kilomla başladım 76.2 yle :)

selam ysfmircim..bizde seni özledik arada guk ce yap böle:) hadi gözün aydındiyelim o zaman en kısa zmanada 5 leri görmen dileğiyle cnm...ayrıca okula gidecek yavrularımızada çok başarılı bir eğitim yılı dilerim...anlıyorum senin koşturmacaı valla bende iki gündür kırtasiyelerde okul kıyafeti için okulda sürünüyorum...allah emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah...

bak işte nasıl farkediyo zevkler beğeniler:) ben intanbul hatırasını çok beğendim mesela ilk başları biraz bayıcıydı haklısın ama bendede bi huy var kötüde olsa illa bitirecem:)) sonunda çok beğendim...olasılıksız 1.5 günde bitti sonra birine verdim gelirse geri tekrar okumak istiyorum..öle hızlı bittiki çoğu yeri aklımda deil:))

demek mesajımı gördün ve tarzımı anladın çok tuhafsın valla halbuki ilk mesajımda bilmediğim emin olamadığım bişey sordum mesajımda da bi gerginlik yoktu ve dün bekledim durdum cevap gelmeyince de çıktım
yaşını almış kişiyse önce o da konuşmasına baksın ben kimseyi kullanma taraftarı değilim aksine bu tarz şeylerden de nefret ederim bana kullanıyosun diyemez
ben bu sitede çook uzun süredir varım diğer adreslerimi kapatmak zorunda kaldım senin gibileri de çok gördüm burda çok kişi tanıdım çoğu kişiye yardımcı oldum hani bana tarzımdan şikayet etmişsin ya kendine bi bak istersen ortamı da germedim dediğim gibi cevap almak istediğim bi soru sordum ama soruya soruyla karşılık buldum burda bana bi kişi yardım etti o da fguler o bu diyetle ilgili istediğim bişey paylaştı ve bu diyete karar verdim
birbirinize yaranmaya çalışmayın haklıysam haklıyım o haksızsa haksızdır ya da ben haksızsam haksızım

ne o canım bayağa bir gerilmişsin ben kolay kolay kimseyle çatışmam sorulara gelince bana kalmadan arkadaşlar zaten cevaplamış oluyorlar sağolsun demekki senden çok okuyorumki senin sorunuda almış olduğun cevaplarıda görmüşümki emin olarak cevaplandı dedim sen en eyisi yorma kendini sayfaları arayıp bulucam diye kitabı al elinin altında olsun kitap en doğrusunu söylüyor zaten

çok tebrik ederim.

Güzel arkadaşım izin verirsen elimden geldiğince ben cevap vermeye çalışayım.Seyir dönemi 1+1 ve 5+5 olarak yapılabiliyor.Burada ki arkadaşların çoğu 1+1 olarak yapıyorlar.Bu dönem inmek istediğin kiloya gelene kadar devam ediyor.Daha sonra ki 2 evreyi yapıyorsun.Güçlendirme ve koruma.
1+1'de evet bir gün sadece protein,ertesi gün nişastasız besinleri ilave edeceksin.Ama protein sebzeden fazla olacak şekilde tüketiceksin.Bir de gojibery ve atakta 1.5,seyirde 2 kaşık yulaf kepeği yemen gerekiyor.Bu konuda Allah yardımcın olsun çünkü yulaf kepeği her yerde bulunmuyor.Br şey daha..Günde 2.5 -3 litre su içmen gerekir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.Aslında senin yazdıklarınla aynı şeyler ama insan emin olmak istiyor işte.
Kolay gelsin tatlım.İnşallah en kısa sürede inmek istediğin kiloya inersin.Buradan da ayrılma.Eğer yolun uzunsa motivasyona ihtiyacın olacaktır onuda buradan başka yerde bulamazsın.Tekrar kolay gelsin.

hoşgeldin çoğunu halletmişsin ne kalmışki güçlendirmeye ,hadi gayret

merhabalar
Bunun yanında dukan diyetinide uygulayabiliyorsanız eğer zaten yarım saat yeterli kitaba göre 20 dk zorunlu yürüyüş ve asansör kullanmamak öneriliyordu.
Kitap çok güzel ve kesinlikle diyet için çok güzel motive ediyor.zaten kitaptan işime yarayan bölümleri aldım :) örneğin yulaf kepeği metabolizmayı hızlandırdığı için diyetime yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…