canım ben uykudan ölsem okumadan uyuyamam,tavsiyeye gelince bu biraz zevk ve beğeniyle ilgili kimseye bu yönde etki yapmak istemem.ruh halime görede değişir okuduklarım yani belli bir tarzım yok .yinede fikir vermesi açısından son okuduklarımı yazıyım sana
IŞIĞA SARILMAK-michael ıgnatieff
AĞRININ DERİNLİĞİ-ece temelkuran
KIŞ BAHÇESİ-kristın hannah
OLASILIKSIZ-adam fawer işte bu ara sırasıyla bunları okudum.sevenlerede iyi okumalar dilerim.kahve ve kitap güzel ikili en azından bana öyle...[/QUOT.
Bu KIŞ BAHÇESİ'ni bir arkadaşım söylemişti bana.Ben de yarın dışarı çıkınca alırım artık.Ben de Ahmet Ümit'in BİR İSTANBUL HATIRASI'nı aldım ama İstanbul'dan geldiğimden beri bir türlü bitiremedim.Onu okuyorum.
ahkam kesmeye bayılmıyoruz canım bilakis yardım etmeye bayılırız ama kullanılmaya asla gelemeyiz geiye dönün bakın kimse cvp vermemiş diyorsunuz evtt döndüm ve baktım dün sorunu sormuşsun ki cevabını zaten kendinde vermişsin fakat akabinde gülümse değilde melis hocam size cvp vermiş ardından birde grılly arkadaşımız cevaplamış sen siz onları bile okumamışsınız kaldıki kitabımı okuycaksınız okusaydın zaten ortaya böyle bir durum çıkmazdı hiç değilse sorduğun sorunun cevabı verilmişmi diye bir okusaydınız
Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler
canım ben uykudan ölsem okumadan uyuyamam,tavsiyeye gelince bu biraz zevk ve beğeniyle ilgili kimseye bu yönde etki yapmak istemem.ruh halime görede değişir okuduklarım yani belli bir tarzım yok .yinede fikir vermesi açısından son okuduklarımı yazıyım sana
IŞIĞA SARILMAK-michael ıgnatieff
AĞRININ DERİNLİĞİ-ece temelkuran
KIŞ BAHÇESİ-kristın hannah
OLASILIKSIZ-adam fawer işte bu ara sırasıyla bunları okudum.sevenlerede iyi okumalar dilerim.kahve ve kitap güzel ikili en azından bana öyle...
beğendim.dimi süperdir bizim dukan
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
şu mesajı dün yazdım allahın bi kulu yardım etmedi sayfalarda o kadar çok ki oku oku göz kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım
Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Sevgiler
bi kaç gündür girmiyordum sayfaya, anlaşılan bugün sayfada tansiyon biraz yükselmiş. Yanlış anlamaların üzerine daha fazla gidilmemeli gibi geldi bana. Sakinlik en iyisi :87:
Bu arada ben iki gündür deliler gibi yiyiorumbu kadar iradesiz olacağım aklıma gelmezdi. Bu aralar biraz stresliyim ona yordum :18:
Yarın 3 günlük atak ile sıkı bi şekilde tekrar başlayacağım bu son
Yaşasın Dukan Diyetimmm
Arkadaşlar,
Buna da bir engel yok.
Sevgiler
kolay gelsin canım çok çok teşekkür ederim daha önce biri paylaşmıştı dukanlşa kilo verenlerin önceki ve sonraki resimlerini ne kadar genç görünüyorlaedı aaaayy ben şimdi 30mu oldum teşekkürler
Bu KIŞ BAHÇESİ'ni bir arkadaşım söylemişti bana.Ben de yarın dışarı çıkınca alırım artık.Ben de Ahmet Ümit'in BİR İSTANBUL HATIRASI'nı aldım ama İstanbul'dan geldiğimden beri bir türlü bitiremedim.Onu okuyorum.
ne saçmalıyosun ya ne kullanılması yardımcı oluruz dediğin bu mu bu kadar laf edeceğine adam akıllı bi cevap yazabilirdin
sayfadaki sohbetlerden cevabımı görememişim demekki hayret bişey
bencende bu gerginliğe hiç gerek yok sonuçta hepimiz aynı yoldayız umarım her şey yeniden yoluna girer.... sende başla canım bak benim gibi olmuşun sınava gircem diye yedimde yedim aldım kiloları şimdi atakla başladım iyi gidiyor umarım sende veririsin çabucak :87:
seni biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum!! karşındaki insanın yaşını konumunu bilmeden bu şekilde konuşman doğru değl..ben senin mesajını sorunu gördüm ve sonucun bu olacağını belli eden bi tarzın olduğundan cevap yazmadım...yardım etmek istemedim...yada canım istemedi diyelim...prensip olarak artık cevapladığım sorularda bi akla yatkınlık arıyorum...arkadaşlarım kibarlık yapıp sana cevap yazmışlar...yardımcı olmak istemişler...işte sen gibiler yüzünden bazen hiç haketmeyen insanlara ters davranıyoruz...birilerinden bişi isterken biraz daha sempatik olabilirsin...biz burda dukanın ücretli çalışanları deiliz...arada senin gibileride çıkıyo tabi ama genel olarak biz aramızda yeni gelenlerde dahil gayet güsel anlaşıyoruz...saldırıya geçmeden önce bi düşün bi araştır...sohbetten görmemişim demekle olmuyo...gerçekten burda ortamı gerenlerden acaip sıkıldık çünkü...
canım ben aslında başlamıştım diyete ama strese girince böyle yeme eğilimi oluyo bende zor dayanıyorum :18: 5 gün kaçamaklarla dolu bi atak yaptım 2 kilo verdim geri alamadım ama kötü hissediyorum kendimi hemen toparlanıp yeninden dönmem lazım diyete
Bu arada canım senin atakta kaçıncı günün, kaç kilo ile başladın
selam ysfmircim..bizde seni özledik arada guk ce yap böle:) hadi gözün aydındiyelim o zaman en kısa zmanada 5 leri görmen dileğiyle cnm...ayrıca okula gidecek yavrularımızada çok başarılı bir eğitim yılı dilerim...anlıyorum senin koşturmacaı valla bende iki gündür kırtasiyelerde okul kıyafeti için okulda sürünüyorum...allah emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah...merhaba arkadaşlar..geçmiş baya baya birikmiş..hepinizi özledim.
eşim evdeydi onunla gez toz bir yandan kızımın okulu açılacak onun alışverişi biryandan günlerim koştur koştur geçiyor ..
kilom düz 60 oldu 60.2 den kurtuldum en sonunda..regl öncesindeyim inşallah 59lara geçicem..
oğlum kalkmadan geçmişe bir göz atıyım..
mükemmel yazmışsın doktorcuğum beğendim.
vallla da billa da fıstık olmuşsun melodi ablacım yaw. evvet otuz gösteriyosun neden olmasın ki. bana eskiden 35 ten büyük gösteriyorsun diyorlardı 75 kg iken şimdi 26-28 arası diyenler bile var
karemeli abla bu kitap çok kasıcı ya. bende aldım sıkıldım bitiremedim. biraz dan brown'un melekler ve şeytanlar 'ına öykünmüş kitaptakide öyküde ama becerememiş bence çok kötü bi kitap tavsiye etmem..
olasılıksız ise süperdi bi çırpıda okumuştum.şimdi o kadar bahsediliyo ben kış bahçesini alayım merak ettim. elimdeki kitap bitince boş kalmayı sevmiyorum da
seni biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum!! karşındaki insanın yaşını konumunu bilmeden bu şekilde konuşman doğru değl..ben senin mesajını sorunu gördüm ve sonucun bu olacağını belli eden bi tarzın olduğundan cevap yazmadım...yardım etmek istemedim...yada canım istemedi diyelim...prensip olarak artık cevapladığım sorularda bi akla yatkınlık arıyorum...arkadaşlarım kibarlık yapıp sana cevap yazmışlar...yardımcı olmak istemişler...işte sen gibiler yüzünden bazen hiç haketmeyen insanlara ters davranıyoruz...birilerinden bişi isterken biraz daha sempatik olabilirsin...biz burda dukanın ücretli çalışanları deiliz...arada senin gibileride çıkıyo tabi ama genel olarak biz aramızda yeni gelenlerde dahil gayet güsel anlaşıyoruz...saldırıya geçmeden önce bi düşün bi araştır...sohbetten görmemişim demekle olmuyo...gerçekten burda ortamı gerenlerden acaip sıkıldık çünkü...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html bu galiba buldum herhaldesaol tatlım
ne o canım bayağa bir gerilmişsin ben kolay kolay kimseyle çatışmam sorulara gelince bana kalmadan arkadaşlar zaten cevaplamış oluyorlar sağolsun demekki senden çok okuyorumki senin sorunuda almış olduğun cevaplarıda görmüşümki emin olarak cevaplandı dedim sen en eyisi yorma kendini sayfaları arayıp bulucam diye kitabı al elinin altında olsun kitap en doğrusunu söylüyor zatenne saçmalıyosun ya ne kullanılması yardımcı oluruz dediğin bu mu bu kadar laf edeceğine adam akıllı bi cevap yazabilirdin
sayfadaki sohbetlerden cevabımı görememişim demekki hayret bişey
merhaba kızlaaarrrrr
sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?
ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmminanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)
sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?
hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
şu mesajı dün yazdım allahın bi kulu yardım etmedi sayfalarda o kadar çok ki oku oku göz kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım
merhaba arkadaşlar..geçmiş baya baya birikmiş..hepinizi özledim.
eşim evdeydi onunla gez toz bir yandan kızımın okulu açılacak onun alışverişi biryandan günlerim koştur koştur geçiyor ..
kilom düz 60 oldu 60.2 den kurtuldum en sonunda..regl öncesindeyim inşallah 59lara geçicem..
oğlum kalkmadan geçmişe bir göz atıyım..
merhaba pozitif enerji, kitapta da anlatıldığı giib bu atak everesi hızlı kilo verişi ile senin dediğin gibi seyir evresindeki gerçekten ideal olan diyet için motivasyon sağlıyor bence. diğer iyi diyetlerle bu seyir evresindeki kısım bence aynı gibi. mesela sen çok güzel bir alışkanlık edinip günde 1 saat yürüyebilmişsin. keşke bende bunu yapabilsem.dün yarım saat yürüyebildim mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?