Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Katrem kardeşim,
Yazdıklarından henüz duygularını ve konuşma tarzını kontrol edemeyecek kadar genç olduğunu anlıyorum, onun için sana kardeşim diyorum.Zira ben tam olarak 40 yaşındayım. Dünyadaki en büyük aptallar kendilerini en zeki zannedenlerdir, çünkü onlar diğerlerinin zekasını hafife alma hatasına düşerler. Bir ablan olarak sana bu hataya düşmemeni öneririm.
Yazdıklarına verilecek çok cevap var, ama senin tarzınla yazmak, bu yaş ve bu konumda bana yakışmaz.
Sana düşen yanlış anlaşma olsa bile önce buradakilerden özür dilemektir, bunu yapamayacaksan buradan ayrılman herkes için gerilimi azaltmak adına en uygun davranış olacaktır çünkü hedefimiz belli ve boş yere zamanımızı ve enerjimizi harcıyoruz.
Sevgiler

heyy ne kadar çok yazıyonuz.yetişemiyorum.dün hiç okuyamamıştım bu gün elime aldım 40 sf olmuş.
gelelim bana diette 25 günüm ve 7200 g vermiş bulunuyorum.
mutluluğumu anlatamam.
şimdi geçmişe gidiyorum güzeller.

zeynepcim ben sana yarandım şimdi sıra sende sen bana yaranmalısın:) senden butip yazıları hiiiç görmemeni muhattab olmamanı istiyorum..biz nerdeyiz o nerde anlatamıyoruz ne demek istediğimizi...yanlış anlaşılmasın biz anlatamıyoruz kendisi anlamıyo deil...ayrıca farkettiysen sana yazıyorum kimseyle çen çen tartışcak halim yok...hadi şimdi sende bana yaran gözüme gir bakalım:)

dediğim gibi yazılanları okudum 1+1 de takılmıştım cevabımı aldım yulaf kepeğini de buldum teşekkür ederim yardımın için

kusura bakmayın o kadar genç değilim sizin özür dile dediğiniz kendisi benden büyük olduğu halde bana kullanıyosun diyen ve benle çatışanlardan mı özür dilemeliyim bakınız ki yazılanlara rağmen bana güzelce cevap verenler var soruma onlara teşekkür ediyorum tabi tüm yardım edenlere de

vayyy burdada kitapseverler buldum iyi.empatiyi aldım ama okuyamadım şu an arkadaşımda .bak şimdi meraklandım çabuk getirse bari.

canım benim ya vallahi sadece gülüp geçiyorum bende hiç anlatmaya kalkışmadım yani çünkü arkadaşlar cevaplamıştı ama ben olsaydım mademki bir işe kalkışmışım soru sormuşum heyecanla beklerim cevabını bugün kalkmış diyorki bizlere diyor yani bir allahın kuluda cvp yazmadı anlaşılır bir dille cvp verdim ne o efenim inanmayan geriye dönsün baksın kimse cevaplamadı ee geriye döndüm baktım yanılmamışım cevaplanmış yani bu durumda sen ben olsak canım mors oldum derdik özür dilerdik yok be sadecam bizim konuştuğumuz dil anlaşılmıyor galiba hade ben çıktım herkesi öptm bybyb

merhaba kızlar...işlerim inanılmaz yoğun ve ben oruç tutuyorum düşünün halimietrafımdakiler çok zayıfladığımı ve diyeti bırakmam gerektiğini söylüyolar ama kıskanıyolar bence beni şaka bi yana kemiklerim çıktı ya ve spor yapmam gerekiyor.neyse sizler nasılsınız muhabbetinizi özledim..bende durumlar fena değil.

diyet yapamıyorum yulaf kepeğim bittiğinden bu yana kendimi veremedim diyete bir an önce almam lazım ama vakit bulamıyorum akşam eve gidince direkt yatış

sizi çooook seviyorum en kısa sürede görüşmek üzere.

Ben sıkılmam kitaptan hiç.Bu OLASILIKSIZ'ın türü ne?Sadeca da bahsetmiş,yarın ikisini birden alayım bari.Ben böyle alıp depoluyorum,sonra da sırayla okuyorum.Kitabım ve çayım olsun başka kimseyi aramam.Ah bir de ucuz olsalar..:)))

walla bildiğin HAKSIZSIN....gerçekten saygısızca cevaplar bunlar....cevabı bekleyememiş olabilirsin,işin çıkmıştır kapatmışsındır ama ertesi gün gelirsin soruyu sorduğun yerden itibaren okursun..yok okuyamadıysan da mahcup bir ifade takınıp tekrar sormaya çalışırsın kusura bakmayaın okuyamadım dün diye,ama sen gelip hala saygısızlık yapıyorsun,bir Allahın kulu bile cevap vermedi diye çıkışıyorsun..bir de hakkını haram etseydin bare..yazıklar olsun bize amma kötü insanlarmışız da bir cevap bile vermemişiz sana...
muhabbetlerden okuyamazsın sen şimdi bunları da..
Sadecam ve zeynep aplam size tamamen katılıyorum...

anladık birbirinize baya yaranıyosunuz kapandı gitti

selam canımm Allah kabul etsin tatlımm...bizler iyiyiz bildiğin gibi pekbi değişiklik yok yağmırım..herkeste bir koşturmaca bu aralar...benimde kepeğim bitti bugün optimuma gidip bakayım diyodum vakit kalmadı yarın sabah artık...canım yoğunum diyosun koşturuyosun bari vitamin takviyesi falan yap kullanmıyosan..mevsim geçişleri insanı zaten bi hoş yapıyo yakalnma gribe falan allah korusun...bizde seni seviyoruz fıstığım..

tebrikler,okumaya yetişemesende kilo vermede bayaa iyisin.3 haftada 7 kilodan fazla harika

aynı fikirdeyim

kızlar ben mutfağa geçiyorum artık yemek hazırlığına başlasam fena olmıcak...bu arada uzun zamandır Nurcik ve Losttan epeydir ses seda yok...nerde acaba bu kaçaklar...umarım herşey yolundadır ve kısa zamanda bize dönerler...

en kısa zamanda dön .bizlerde seni çok seviyoruz .

yeni gelen arkadaşlar lütfen kitabı okuyun ve baştan beri defalarca sorulan soruları artık bize sormayın, kusura bakmayın kitap 20 tl, buna para vermeyi çok buluyorsanız bu diyete başlamayın bile, çünkü pahalı bir diyet ve bizi sürekli cevap vermeye mahkum dukanın ücretli çalışanları olarak görmeyin, madem bir şey soruyorsunuz saygı çerçevesinde cevap almayı bekleyin, bir yanıt verdiğimizde bize ters ters yanıtlar vermeye çalışmayın, en son olarak da forumun tansiyonunu yükseltmeyin lütfen

Evet canım benim de dikkatimi çekti.Nurcik epeydir yok.Bayram tatilini bitiremedi herhalde hala.
Nurcik..Neredesin?Bizi okuyorsan ses ver.Merak ediyoruz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…