ne o canım bayağa bir gerilmişsin ben kolay kolay kimseyle çatışmam sorulara gelince bana kalmadan arkadaşlar zaten cevaplamış oluyorlar sağolsun demekki senden çok okuyorumki senin sorunuda almış olduğun cevaplarıda görmüşümki emin olarak cevaplandı dedim sen en eyisi yorma kendini sayfaları arayıp bulucam diye kitabı al elinin altında olsun kitap en doğrusunu söylüyor zaten
Güzel arkadaşım izin verirsen elimden geldiğince ben cevap vermeye çalışayım.Seyir dönemi 1+1 ve 5+5 olarak yapılabiliyor.Burada ki arkadaşların çoğu 1+1 olarak yapıyorlar.Bu dönem inmek istediğin kiloya gelene kadar devam ediyor.Daha sonra ki 2 evreyi yapıyorsun.Güçlendirme ve koruma.
1+1'de evet bir gün sadece protein,ertesi gün nişastasız besinleri ilave edeceksin.Ama protein sebzeden fazla olacak şekilde tüketiceksin.Bir de gojibery ve atakta 1.5,seyirde 2 kaşık yulaf kepeği yemen gerekiyor.Bu konuda Allah yardımcın olsun çünkü yulaf kepeği her yerde bulunmuyor.Br şey daha..Günde 2.5 -3 litre su içmen gerekir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.Aslında senin yazdıklarınla aynı şeyler ama insan emin olmak istiyor işte.
Kolay gelsin tatlım.İnşallah en kısa sürede inmek istediğin kiloya inersin.Buradan da ayrılma.Eğer yolun uzunsa motivasyona ihtiyacın olacaktır onuda buradan başka yerde bulamazsın.Tekrar kolay gelsin.
canım ben uykudan ölsem okumadan uyuyamam,tavsiyeye gelince bu biraz zevk ve beğeniyle ilgili kimseye bu yönde etki yapmak istemem.ruh halime görede değişir okuduklarım yani belli bir tarzım yok .yinede fikir vermesi açısından son okuduklarımı yazıyım sana
IŞIĞA SARILMAK-michael ıgnatieff
AĞRININ DERİNLİĞİ-ece temelkuran
KIŞ BAHÇESİ-kristın hannah
OLASILIKSIZ-adam fawer işte bu ara sırasıyla bunları okudum.sevenlerede iyi okumalar dilerim.kahve ve kitap güzel ikili en azından bana öyle...[/QUOT.
Bu KIŞ BAHÇESİ'ni bir arkadaşım söylemişti bana.Ben de yarın dışarı çıkınca alırım artık.Ben de Ahmet Ümit'in BİR İSTANBUL HATIRASI'nı aldım ama İstanbul'dan geldiğimden beri bir türlü bitiremedim.Onu okuyorum.
düşünüyorsan sakın kaçırma kış bahçesini.dünyaya bakışın değişecek harika bir hikaye.okuduğun bir istanbul hatırasınıda okudum güzeldi.
Katrem kardeşim,
Yazdıklarından henüz duygularını ve konuşma tarzını kontrol edemeyecek kadar genç olduğunu anlıyorum, onun için sana kardeşim diyorum.Zira ben tam olarak 40 yaşındayım. Dünyadaki en büyük aptallar kendilerini en zeki zannedenlerdir, çünkü onlar diğerlerinin zekasını hafife alma hatasına düşerler. Bir ablan olarak sana bu hataya düşmemeni öneririm.
Yazdıklarına verilecek çok cevap var, ama senin tarzınla yazmak, bu yaş ve bu konumda bana yakışmaz.
Sana düşen yanlış anlaşma olsa bile önce buradakilerden özür dilemektir, bunu yapamayacaksan buradan ayrılman herkes için gerilimi azaltmak adına en uygun davranış olacaktır çünkü hedefimiz belli ve boş yere zamanımızı ve enerjimizi harcıyoruz.
Sevgiler
noktasından virgülüne kadar katılıyorum...
saol berkminecim:) evet aslında zevk konusuna kesinlike katılyıorum cnm..bazen benim çok beğendiğim elimden düşüremediğim bi kitap için arkadaşım bumuydu o kadar anlattığın diyebiliyo...olasılıksızı okudum bi solukta bikaç yıl önce sahiden müthiş sürükleyici..diğerlerine bakayım netten bilmiyrum..olasılıksızı beğendiysen o zaman empatiyi okumanı tavsiye ederim bende..ilk 50 sayfa inanılmaz bi hayal kırıklığı ve sıkıcılıktan sonra süper enteresan bi kitaba dönüşüyo..finali ise baya bi süprizli:)
canım benim ya vallahi sadece gülüp geçiyorum bende hiç anlatmaya kalkışmadım yani çünkü arkadaşlar cevaplamıştı ama ben olsaydım mademki bir işe kalkışmışım soru sormuşum heyecanla beklerim cevabını bugün kalkmış diyorki bizlere diyor yani bir allahın kuluda cvp yazmadı anlaşılır bir dille cvp verdim ne o efenim inanmayan geriye dönsün baksın kimse cevaplamadı ee geriye döndüm baktım yanılmamışım cevaplanmış yani bu durumda sen ben olsak canım mors oldum derdik özür dilerdik yok be sadecam bizim konuştuğumuz dil anlaşılmıyor galiba hade ben çıktım herkesi öptm bybybzeynepcim ben sana yarandım şimdi sıra sende sen bana yaranmalısın:) senden butip yazıları hiiiç görmemeni muhattab olmamanı istiyorum..biz nerdeyiz o nerde anlatamıyoruz ne demek istediğimizi...yanlış anlaşılmasın biz anlatamıyoruz kendisi anlamıyo deil...ayrıca farkettiysen sana yazıyorum kimseyle çen çen tartışcak halim yok...hadi şimdi sende bana yaran gözüme gir bakalım:)
seni biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum!! karşındaki insanın yaşını konumunu bilmeden bu şekilde konuşman doğru değl..ben senin mesajını sorunu gördüm ve sonucun bu olacağını belli eden bi tarzın olduğundan cevap yazmadım...yardım etmek istemedim...yada canım istemedi diyelim...prensip olarak artık cevapladığım sorularda bi akla yatkınlık arıyorum...arkadaşlarım kibarlık yapıp sana cevap yazmışlar...yardımcı olmak istemişler...işte sen gibiler yüzünden bazen hiç haketmeyen insanlara ters davranıyoruz...birilerinden bişi isterken biraz daha sempatik olabilirsin...biz burda dukanın ücretli çalışanları deiliz...arada senin gibileride çıkıyo tabi ama genel olarak biz aramızda yeni gelenlerde dahil gayet güsel anlaşıyoruz...saldırıya geçmeden önce bi düşün bi araştır...sohbetten görmemişim demekle olmuyo...gerçekten burda ortamı gerenlerden acaip sıkıldık çünkü...
mükemmel yazmışsın doktorcuğum beğendim.
vallla da billa da fıstık olmuşsun melodi ablacım yaw. evvet otuz gösteriyosun neden olmasın ki. bana eskiden 35 ten büyük gösteriyorsun diyorlardı 75 kg iken şimdi 26-28 arası diyenler bile var
karemeli abla bu kitap çok kasıcı ya. bende aldım sıkıldım bitiremedim. biraz dan brown'un melekler ve şeytanlar 'ına öykünmüş kitaptakide öyküde ama becerememiş bence çok kötü bi kitap tavsiye etmem..
olasılıksız ise süperdi bi çırpıda okumuştum.şimdi o kadar bahsediliyo ben kış bahçesini alayım merak ettim. elimdeki kitap bitince boş kalmayı sevmiyorum da
demek mesajımı gördün ve tarzımı anladın çok tuhafsın valla halbuki ilk mesajımda bilmediğim emin olamadığım bişey sordum mesajımda da bi gerginlik yoktu ve dün bekledim durdum cevap gelmeyince de çıktım
yaşını almış kişiyse önce o da konuşmasına baksın ben kimseyi kullanma taraftarı değilim aksine bu tarz şeylerden de nefret ederim bana kullanıyosun diyemez
ben bu sitede çook uzun süredir varım diğer adreslerimi kapatmak zorunda kaldım senin gibileri de çok gördüm burda çok kişi tanıdım çoğu kişiye yardımcı oldum hani bana tarzımdan şikayet etmişsin ya kendine bi bak istersen ortamı da germedim dediğim gibi cevap almak istediğim bi soru sordum ama soruya soruyla karşılık buldum burda bana bi kişi yardım etti o da fguler o bu diyetle ilgili istediğim bişey paylaştı ve bu diyete karar verdim
birbirinize yaranmaya çalışmayın haklıysam haklıyım o haksızsa haksızdır ya da ben haksızsam haksızım
walla bildiğin HAKSIZSIN....gerçekten saygısızca cevaplar bunlar....cevabı bekleyememiş olabilirsin,işin çıkmıştır kapatmışsındır ama ertesi gün gelirsin soruyu sorduğun yerden itibaren okursun..yok okuyamadıysan da mahcup bir ifade takınıp tekrar sormaya çalışırsın kusura bakmayaın okuyamadım dün diye,ama sen gelip hala saygısızlık yapıyorsun,bir Allahın kulu bile cevap vermedi diye çıkışıyorsun..bir de hakkını haram etseydin bare..yazıklar olsun bize amma kötü insanlarmışız da bir cevap bile vermemişiz sana...
muhabbetlerden okuyamazsın sen şimdi bunları da..
Sadecam ve zeynep aplam size tamamen katılıyorum...
merhaba kızlar...işlerim inanılmaz yoğun ve ben oruç tutuyorum düşünün halimietrafımdakiler çok zayıfladığımı ve diyeti bırakmam gerektiğini söylüyolar ama kıskanıyolar bence beni şaka bi yana kemiklerim çıktı ya ve spor yapmam gerekiyor.neyse sizler nasılsınız muhabbetinizi özledim..bende durumlar fena değil.
diyet yapamıyorum yulaf kepeğim bittiğinden bu yana kendimi veremedim diyetebir an önce almam lazım ama vakit bulamıyorum akşam eve gidince direkt yatış
sizi çooook seviyorum en kısa sürede görüşmek üzere.
heyy ne kadar çok yazıyonuz.yetişemiyorum.dün hiç okuyamamıştım bu gün elime aldım 40 sf olmuş.
gelelim bana diette 25 günüm ve 7200 g vermiş bulunuyorum.
mutluluğumu anlatamam.
şimdi geçmişe gidiyorum güzeller.
zeynepcim ben sana yarandım şimdi sıra sende sen bana yaranmalısın:) senden butip yazıları hiiiç görmemeni muhattab olmamanı istiyorum..biz nerdeyiz o nerde anlatamıyoruz ne demek istediğimizi...yanlış anlaşılmasın biz anlatamıyoruz kendisi anlamıyo deil...ayrıca farkettiysen sana yazıyorum kimseyle çen çen tartışcak halim yok...hadi şimdi sende bana yaran gözüme gir bakalım:)
merhaba kızlar...işlerim inanılmaz yoğun ve ben oruç tutuyorum düşünün halimietrafımdakiler çok zayıfladığımı ve diyeti bırakmam gerektiğini söylüyolar ama kıskanıyolar bence beni şaka bi yana kemiklerim çıktı ya ve spor yapmam gerekiyor.neyse sizler nasılsınız muhabbetinizi özledim..bende durumlar fena değil.
diyet yapamıyorum yulaf kepeğim bittiğinden bu yana kendimi veremedim diyetebir an önce almam lazım ama vakit bulamıyorum akşam eve gidince direkt yatış
sizi çooook seviyorum en kısa sürede görüşmek üzere.
kızlar ben mutfağa geçiyorum artık yemek hazırlığına başlasam fena olmıcak...bu arada uzun zamandır Nurcik ve Losttan epeydir ses seda yok...nerde acaba bu kaçaklar...umarım herşey yolundadır ve kısa zamanda bize dönerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?