günaydın kızlar
demek adonis heee. hihihisen böle dedikten sonra bende durmadım dabe yutuptan baktım amcamıza. epey bi incelmiş boynu filan adonis göremedim ama kol kaslarını geliştirmiş. çok yakışmış bu tip ona. o bebek suratlı tip gitmiş psikopat bi karakter gelmiş. izlemiyorum ama ezelde bi akrep karakterini canlandırmıştı bu herif onun gibi olmuş. aynı edward norton!un american history X teki sayko karakteri gibi bebek surata bu karakter bi çekicilik vermiş :
canım ben windsor platesi indirdim pc me torrenten. eger torrent varsa sende link verebilirim. yaptın mı die sor yook yapamadım başlamadım daa. boyu da uzatıyor diyolar. ben 165 im 167 yapar mı beni dersin
Arkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler
kızlar biri acil cevap verebilir mi ben seyir dönemini 1+1 olarak düşünüyorum fakat bunu kaç gün devam edecem yani bu dönemde istenilen kiloya kadar devam edilir diyo anlamadım ama istediğim kiloya ulaşana kadar 1+1 mi uygulayacağım
zaten 1+1den de pek bişey anlamadım bi gün protein yicem et vs diğer bir gün sebze ağırlıklı protein yicem
ama bu dönüşümlü olarak demiş nasıl yani nolur biri yardım etsin bana da
şu mesajı dün yazdım allahın bi kulu yardım etmedi sayfalarda o kadar çok ki oku oku göz kalmadı ama sorumun cevabını bulamadım
kitaba yeni başladım sayfaları okumaya da takıldığım bi nokta oldu soru sorduk inanmayan varsa yazdığım sayfaya dönsün kimse cevap yazmadı hemen de ahkam kesmeye bayılıyosunuz
ahkam kesmeye bayılmıyoruz canım bilakis yardım etmeye bayılırız ama kullanılmaya asla gelemeyiz geiye dönün bakın kimse cvp vermemiş diyorsunuz evtt döndüm ve baktım dün sorunu sormuşsun ki cevabını zaten kendinde vermişsin fakat akabinde gülümse değilde melis hocam size cvp vermiş ardından birde grılly arkadaşımız cevaplamış sen siz onları bile okumamışsınız kaldıki kitabımı okuycaksınız okusaydın zaten ortaya böyle bir durum çıkmazdı hiç değilse sorduğun sorunun cevabı verilmişmi diye bir okusaydınız
ne saçmalıyosun ya ne kullanılması yardımcı oluruz dediğin bu mu bu kadar laf edeceğine adam akıllı bi cevap yazabilirdin
sayfadaki sohbetlerden cevabımı görememişim demekki hayret bişey
Katrem kardeşim,
Yazdıklarından henüz duygularını ve konuşma tarzını kontrol edemeyecek kadar genç olduğunu anlıyorum, onun için sana kardeşim diyorum.Zira ben tam olarak 40 yaşındayım. Dünyadaki en büyük aptallar kendilerini en zeki zannedenlerdir, çünkü onlar diğerlerinin zekasını hafife alma hatasına düşerler. Bir ablan olarak sana bu hataya düşmemeni öneririm.
Yazdıklarına verilecek çok cevap var, ama senin tarzınla yazmak, bu yaş ve bu konumda bana yakışmaz.
Sana düşen yanlış anlaşma olsa bile önce buradakilerden özür dilemektir, bunu yapamayacaksan buradan ayrılman herkes için gerilimi azaltmak adına en uygun davranış olacaktır çünkü hedefimiz belli ve boş yere zamanımızı ve enerjimizi harcıyoruz.
Sevgiler
yeni gelen arkadaşlar lütfen kitabı okuyun ve baştan beri defalarca sorulan soruları artık bize sormayın, kusura bakmayın kitap 20 tl, buna para vermeyi çok buluyorsanız bu diyete başlamayın bile, çünkü pahalı bir diyet ve bizi sürekli cevap vermeye mahkum dukanın ücretli çalışanları olarak görmeyin, madem bir şey soruyorsunuz saygı çerçevesinde cevap almayı bekleyin, bir yanıt verdiğimizde bize ters ters yanıtlar vermeye çalışmayın, en son olarak da forumun tansiyonunu yükseltmeyin lütfen
iyi akşamlar arkadaşlar:)
bugün benim 5.atak günümdü.sabah kalktım dolabı actım bide ne göriyim yumurtam kalmamış o sebebten 1brd lıght süt içitim öglene bi koşu yumurtalarımı aldım geldim ve 2 yumurtamı afiyetle yedimm yanındaada azcık peynirr
nolduysa akşam üstü oldu ben cok acıkmıştım cocuklarıma hazırladıgım inegöl köfteden(hazır pakettekilerden)2 tanecik yiyiverdim:2:ya aslında oda protein ama içeriginde ne var bilmiyorum tabi ek olarak.sonrada kendi yemegimi hazırladım kıyma bol acılı,baharatlı.
şimdi ben 2 köfte yemekle yanlış bişi yaptım sanırım ???bide bol acı yedim ki wc sorunumacözüm olur belki diye...form çayda bi işe yaramadı çünkü (
aslında evtt kızlar bugün foruma ilk girdiğimde ilk işim lostu ve nurciki sormaktı ama unutu verdim bende bu kızları baya baya merak etmeye başladım nurcik belki tatil yapıyordur ama lostum çalışıyordu yahu noldu bu kıza bu arada arkadaşlar lostun resmini gören varmı aranızda bir güzel kızki anlatamam bayıldım ya kilolu milolu oluşu vız gelmiş tırıs gitmiş yanikızlar ben mutfağa geçiyorum artık yemek hazırlığına başlasam fena olmıcak...bu arada uzun zamandır Nurcik ve Losttan epeydir ses seda yok...nerde acaba bu kaçaklar...umarım herşey yolundadır ve kısa zamanda bize dönerler...
katherine 2 gunde 2 kilomu verdin canım tebrik ediyorum seni supersin. bende bugun başladım ama regl oldum yinede bırakmadım tatlı falanda yemedim :) sadece cayıma tatlandırıcı kattım acaba dukanda bu serbestmiydi? bir bilen cevap verirse çok sevinirim.
aslında evtt kızlar bugün foruma ilk girdiğimde ilk işim lostu ve nurciki sormaktı ama unutu verdim bende bu kızları baya baya merak etmeye başladım nurcik belki tatil yapıyordur ama lostum çalışıyordu yahu noldu bu kıza bu arada arkadaşlar lostun resmini gören varmı aranızda bir güzel kızki anlatamam bayıldım ya kilolu milolu oluşu vız gelmiş tırıs gitmiş yani
sanada iyi akşamlar ebrarcim...kendini kötü hissetme 2 tane köfteden bişi olmas...üstelik zor anlarımda bende hazır köfte yemek durumda kalmıştım biçok kez...ama o 2 tanecik dolma börek türü bişi olsaydı çok şey farkerdedi...kaldığın yerden devam canım...umarım acılar işe yarar...bide ben yıllar önce bi zayıflama kürüne gidiyodum..başka biyere gittiğim yok zaten bu tip salonlar arasında:) neyse ordaki bayan wc sorunu olanlara hergün aynı saatte ister sonuç alınsın ister alınmasın 1 bardak sıcağa yakın suyla klozete oturmalarını söylemişti...çok afedersiniz böle açık şekliyle yazıyorum ama buda bi sağlık problemi belki faydası olur başkalarınada..asla herhangi bi zorlama yapmadan öylece oturulması gerektiğini yaklaşık bi on dk kadar sürmesini söylemişti..o sürede az az suyu bitirmek gerekiyo az az...bi süre sonra zorlanmadan çıkılabileceğini idda etmişti..bi nevi eğitim gibi bişi...ben denemedim sorunum olmadığından ama aklında olsun denemekten bşi kaybetmeyiz ama belki çok şey kazanabiliriz:)
iyi akşamlar arkadaşlar:)
bugün benim 5.atak günümdü.sabah kalktım dolabı actım bide ne göriyim yumurtam kalmamış o sebebten 1brd lıght süt içitim öglene bi koşu yumurtalarımı aldım geldim ve 2 yumurtamı afiyetle yedimm yanındaada azcık peynirr
nolduysa akşam üstü oldu ben cok acıkmıştım cocuklarıma hazırladıgım inegöl köfteden(hazır pakettekilerden)2 tanecik yiyiverdim:2:ya aslında oda protein ama içeriginde ne var bilmiyorum tabi ek olarak.sonrada kendi yemegimi hazırladım kıyma bol acılı,baharatlı.
şimdi ben 2 köfte yemekle yanlış bişi yaptım sanırım ???bide bol acı yedim ki wc sorunumacözüm olur belki diye...form çayda bi işe yaramadı çünkü (
tabii yemesen iyiymiş hazır köftede yağ ve nışasta vardır sanıyorum.amaaa olmuş artık dert etme aynen devam et 2 köfte dünyanın sonu değil.hatırladığım kadar bazı arkadaşlar devamlı kullanıyorlardı .kilo vermeyi ne kadar engeller bilemem.bu arada acı iyi çözüm olabilir wc sorununa .kepek kullanmıyormusun o bayağı etkili oluyor bu konuda,gojide kullanabilirsin işe yarayabilir.çok aç kalmamak gerekiyor o zaman insanın gözü dönüyor.sık sık yemeye çalış.çok su iç.kolay gelsin durma sakın devam
ellerinize sağlıkArkadaşlar,
1. Bu sitedeki bir çok kişinin eğitim ve zeka düzeyi yaptığımız diyetin zarar ve yararlarını anlayacak kadar yüksek
2. Biz bu diyeti 4-5 kilo vermek isteyenlere zaten önermiyoruz ama
3. Kilo fazlası 10-20 arası olan kişilerde normal diyetlerle sonuç almak çok zor
4. Hayatta bazı şeyleri fayda zarar tartısına koyarsınız, 10 yıllık uzun süreli obezitenin riski bu diyeti yapamaktan daha mı azdır sizce? Ben 3-5 sene daha obez olsam ya tansiyonum yükselecekti, ya şeker hastası olacaktım.
5. Her oyunun kuralları var, bu diyetin de, uyarsanız bu diyeti sağlığınıza hiç bir şey olmadan yapabilirsiniz.
Ayrıca sık sık kan tahlillerinizi yapıp doktorlardan da destek de alabilirsiniz.
Buna da bir engel yok.
Lütfen artık buradakilerin motivasyonunu kırmayın, akıl vermeye de kalkmayın.
Ben bu tür yazılardan gerçekten çok sıkıldım.
Bir de kitabı okumadan kolaya kaçıp her şeyi buradakilerden öğrenmeye çalışanlara da kızıyorum doğrusu.
Armut piş ağzıma düş olmaz. Herkes gayret gösterecek.
Anlaşılmayan yerlerde herkes yardıma hazır zaten..
Sevgiler
bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürlerDukan'da ikinci ayımı bitirdikten sonra deneyimlerimden edindiklerimi yazmak istedim size;
1. Et tercihi: Et tercihini çeşitlendirmek lazım, bir öğün tavuk ise öbür öğün balık gibi. Balığı fazla tüketmekte fayda var.
Omega 3'den zengin kalbi koruyucu ve kolesterol düşürücü. Bu konuda en zengin balık karadeniz hamsisi. Av mevsimi başladığına göre hamsiyi menülerimize koyabiliriz.
2. Yoğurt/Süt tercihi: Tatlandırıcı ve kepek ile beraber yoğurt her zaman kurtarıcı
3. Kabızlık başlarda çok sorun olabiliyor, doğadan zayıflama çayını öneririm.
4. Meyve yemediğimiz için dışarıdan multivitamin+C vitamini almakta fayda var.
Sevgiler..
sağol canım çarşamba günü psikiyatriden randevu aldım bakalım.melodi hadikasın çok fark var ne kadar değiştiriyor kilo insanı Nazar
onurege canım eline sağlık çok güzel açıklamışsın
nasılsın bu arada oğlun nasıl???
pantolonum düşmeye başladı koca göbeğim mi eriyor acaba
bebişim canım çok geçmiş olsun şaka gibi geldi bana inanamadım vallahi ama melangenin dediği gibi hayat dolusun hep böyle ol hastalıklar ulaşamasın sana nolur kontrollerini ihmal etme canım Nazar
tebrik ederimmerhaba kızlaaarrrrr
sizi çok özledim ama işler çok yoğun giremiyorum bi türlü..nasılsınız kilo vermeler nasıl gidiyor?
ben 54,5 oldum hedefe çok az kaldı ve bugün 3 yıl önce giydiğim ama sonrasında giyemediğim beyaz kaprimi giydimmminanılmaz güzel bir duygu. (geçen hafta denediğimde olmamıştı)
sizlerde durumlar nasıl bayramınız nasıl geçti?
hepinizi kocaman öpüyorum özleyin beni
sizide tebrik ederim.selam herkese, dün sabah tartıldım sonunda, tatile gitmeden önceki kilomla aynı çıktı bugün sabah ise -800gr çıktım, 2+2 ye başladım ben bir süre de böyle gideceğim bakalım sonuç ne olacak..
size sonsuz katılıyorum.Arkadaşlar,
Diyetisyenlerin verdiği az kalorili diyetlerde bence çok fazla karbonhidrat var.
Kilo fazlası az olan ve az rejim yapmış kişlerde hele yaş da gençse çözüm oluyor ama yaş fazla, çok fazla rejim yapmış ya da kilo fazlası çok olanlarda bu diyetler çok yavaş sonuç veriyor. Yapan kişiyi bıktırıyor.
Diyetisyenler diyetleri bence bu kişilere göre yeniden düzenlemeli.
Demek istediğim şu, eğer uyduğu halde bir kişi düşük kalorili diyet ile zayıflayamıyorsa tek çare proteine yüklenip karbonhidratı kısmak. Dukan'da başarı elde etmemizin sırrı burada gizli. Oysa bu durum benim başıma geldiğinde diyetisyen köftemi azaltmıştı. Sonuçta daha çok acıkıp diyeti devam ettirememiştim. Diyetisyen ekmeğimi azaltıp köftemi artırsa daha iyi bir sonuç alabilirdi bence..
Paylaşayım dedim..
aynen öyle canım.özledim seni.gerçi fazla takılamadığımdan hepinize özledim.öğlen gelenlerle otururken aklım hep sizdeay funda ablacım hihihi 2-3 tanecik hücreydi canııımmmm aldılar bitti
ehehehe şaka şaka bir biopsi bi de ameliyat oldum işte sürekli kontrol altındayım bi anda pörtleyebilecek bir melanositik hücre bulmak için habire izliyolar beni yaa yok diyorum
ayrıca o göbekle vedalaş funda ablacııııım benden söylemesi büüle yap onlara
özgül abla öyle valla yapıştırıveriyo dukanın özetini ters bi durum görürse geçip gidiyo süper de yapıyo
hahahaha smile çılgını şuna bak
nerdesin kızım sen? Zeynep abla öldü meraktan
bence de bence de bence de
Sadeca ablaaaaaa
ay seninkiler de okumaya başlarsa yandıkkkk
dedikodulardan korktum ben de acaba yanlış bir şey yazmış mıydım diye
inşallah kaçıveren olmamıştır
amaaan olduysa da şu andan itibaren yapabileceğimz bir şey yok ahahaha yazdık geçti
hihihihi güzel sözlerin için de sağol yau utandırmayın beniii :78:
bu arada nişastalı besin ve ekmek dışında uyuyorum ben de güçlendirmeye. Bazen ekmek yiyorum, balıkla falan yanında salatam yoksa (ton balığını tüketmenin alternatif yolları). Meyveyi hep tüketiyorum ama her gün. Goji tüketmiyorum sadece artık yaa, boşladım onu çok. Ama ben gerçekten yağa ihtiyaç duyuyorum galiba. Dışkılama sistemim için artık çok büyük bir ihtiyaç bu sanırım. Zaten güçlendirmem bitiyo 18inde, neyse görücez bakalım. :)
ben bi meyve yiyeyim
Bayanlaaaarrr, ödevin ikinci kısmı için yazmam gereken 500 sayfa var. Beni özleyin artık :)
öptüm hepiniziiiii...
yalnız yanyana nasıl koyacağım bilmiyorum, inş becerebilirim... bu arada öncesi fotom da üstüm biraz da kalın yani göründüğü kadar dombiş deildim bi kereeemEki Görüntüle 252665 Eki Görüntüle 252664
önerini dikkate alıcam canım hatta az sonra denicemcok teşekkür ederim şimdilik bu diyetteki en büyük sıkıntım bu aslında kuru kayısı serbest olsaydı sabah aç karna 2tana yiyip azda ılık su içince sorun hallolacaktı ama
ilgin için teşekkürler
canım,kepegi sipariş verdim 1-2 güne kadar elime geçer sanırım. cok aç kalmamak konusunda kesinlikle haklısın ondan oldu bu durum çünkü arada 1 brd süt içmiş olsaydım bu olmayacaktı banada ders oldu bu durumgojide bulundugum ilde hiçbi yerde bulamadım maalesef su günde 3lt mutlaka içiyorum,sporada 1+1 günüme geçince yani pazar başlıcam işallah 1saat koşu bandında tempolu yürüyüş planladım işallah.yarın atakta son günüm bakalım pazar sabahı tartı ne göstericek????
heyy ne kadar çok yazıyonuz.yetişemiyorum.dün hiç okuyamamıştım bu gün elime aldım 40 sf olmuş.
gelelim bana diette 25 günüm ve 7200 g vermiş bulunuyorum.
mutluluğumu anlatamam.
şimdi geçmişe gidiyorum güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?