zeynep kesin feriha izliyor nasıl tutturdummu
slm arkadaslar benım dukanda 5. gunum 2 kılo kadar verdım yalnız mutıs derecede kabızlık problemı cekıyorum. bırde ıkıncı asamada hergun sebze varmı yokmu anlamadım ben kıtap almadım ınternettende hep farklı yorum okuyorum.bu arada forumdada ılk yazım becerırım ınsallah
sadeca tşk ederim canım cevabın için. cayı malesef şekersiz yada tatlandırıcı olmadan içemiyorum bu duruma cok sevindim:) çok guzel kılo vermişşisn tebrik ederim seni darısı benim başıma inşallah. bugun 1.gun bitti geriye kaldı 5 gun. inşallah en az -2 kıloyu gorurm
hahahayyyy berkminem hemde accayip tutturdun vallahi alem kadınsın :90:
Ben yeni başlayacağımda size bir şey sorayım 1+1 nedir.kitabı mı aldım...ama bir türlü okuyamadım. sizce ne yapsam okusam mı yoksa size sorup cevap mı beklesem.hım aklımdayken kardeşim siz niye dukan yapıyorsunuz utan muyor musunuz.kalori diyeti,isveç diyeti varken niye sağlığınızla oynuyorsunuz.kızıyorum bak size çabuk hepiniz diyetinizi bozun .benim dediğimi yapın.
offfff
offff benim oğlan geldi.iyi kafa yapıyordum .sinirlerimim bozuldu yine yaaaa!
onuregem diyetin hayırlı olsun başarılar diliyorum sana ve ayrıca çok tebrik ediyorum seni açık sözlülüğünden dolayı en azından kitabı aldım ama okuyamadım diyorsun şimdi sana kalkıpta hayır olmaz kardeşim kitabı oku dermiyiz tabikide demeyiz ama birde kitabı okudum fakat takıldım diye yutdurmaya çalışanlar var ayrıca dukan yapmak zorunda kaldığımız için çok utanıyoruz ama alıştık artık napalım yapcak bişey bulamadık sağlığımızla oynuyoruzzBen yeni başlayacağımda size bir şey sorayım 1+1 nedir.kitabı mı aldım...ama bir türlü okuyamadım. sizce ne yapsam okusam mı yoksa size sorup cevap mı beklesem.hım aklımdayken kardeşim siz niye dukan yapıyorsunuz utan muyor musunuz.kalori diyeti,isveç diyeti varken niye sağlığınızla oynuyorsunuz.kızıyorum bak size çabuk hepiniz diyetinizi bozun .benim dediğimi yapın.
offfff
offff benim oğlan geldi.iyi kafa yapıyordum .sinirlerimim bozuldu yine yaaaa!
ilahi özgül alemsin cnm yaa:) şekerim boşuna nefesini tüketme maalesef söylemlerimiz yanlış anlaşılıyo ne demek istediğimiz anlamıyolar ve olay tatsızlaşıyo...açıkcası bugün ben baya bi üzüldüm...sayfa yöneticileri bile olayı tamamen bizim hiç kimseye yardım etmediğimiz yönünde yazmış..inan burda kurduğum arkadaşlıklar ve sevgi bağı olmasa girmemeyi düşündüm birdaha...iyilikten maraz doğarmışya öyle oldu bizimki..halbuki çok kişiye yardımcı olunuyo burda mesela zeynebin ekmeği vuvunun pizzası mutlunun pudingi ve biçok tarif edindim burası sayesinde..bunlar benim diyetimi zevkliçeşitli hale getirdi..kimse denediği bişeyi benden başka kimse yapamasın yemesin die paylaşmamazlık etmedi..neyse artık çok daha dikkatli davranmak lazım..kendi adıma ağzımın payını aldım..
bu arada son olaak bu konularla ilgili şunu eklemek istiyorum...bikaç tatsız durum karşısında ben epeydir bu tür diyaloglara girmiyodum..fakat zeynebe karşı tutunulan tavır ve sözler karşında kendimi tutamadım cevap verdim...bundan sonra buraya kim gelirse gelsin ne tür bi gerginlik olursa olsun asla müdahil olmayı düşünmüyorum...üzülen ve geride kalan biz oluyoruz sanki aramıza kimseyi katmıyomuş gibi bi hava yaratılıyo olaya girince...tüm arkadaşlarıma sevgilerimleee arz ederim:)
evet tesekkur ederım bu sabah ılık su ıctım ama degısmedı bakalım belkı pazar sebze yıyecegım ozaman degısır oyle bır haldeyımkı sankı tuvalete cıksam 3 kılo zayıflıcam bu fena durumbırde ben 1 ay once kurtaj olmak zorunda kaldım regl olamadım derdım cok yanı (
kişinin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.
ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİtoplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.
bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su
aaaaa evt canım ya hatırtlattığın için çok sağol o diziyide çok merak ediyordum dur şimdi hemen ikisini bir arada idare edyim bari yaa şimdi bende kız annesiyim ya hani burdada anne kız durumları felan beni ister istemez çekiyor biliyormusun ama lızın durumu harbi şişirdi beni yani ondanmı kilo aldım nedirzeynoşşş ben ferihayı izlemiyorum artık o kızın o ölük ölük mızık mızık halleri beni sinir ediyodu..yokluktan geçen sene izliyodum arada..ama kanal d deki bir çocuk sevdim güsele benziyo...bi bak şekerim belki sende beğenirsin...bide feriha kilo vermeyi durduruyomuş şişiriyoya kız ondannn
hahahayyyy berkminem hemde accayip tutturdun vallahi alem kadınsın :90:
slm arkadaslar benım dukanda 5. gunum 2 kılo kadar verdım yalnız mutıs derecede kabızlık problemı cekıyorum. bırde ıkıncı asamada hergun sebze varmı yokmu anlamadım ben kıtap almadım ınternettende hep farklı yorum okuyorum.bu arada forumdada ılk yazım becerırım ınsallah
denilcek çok şey var sadecacım da bende susuyorum tartışma yaratmamak için, seninle aynı fikirdeyim neyse bu mesajını da çok beğendimilahi özgül alemsin cnm yaa:) şekerim boşuna nefesini tüketme maalesef söylemlerimiz yanlış anlaşılıyo ne demek istediğimiz anlamıyolar ve olay tatsızlaşıyo...açıkcası bugün ben baya bi üzüldüm...sayfa yöneticileri bile olayı tamamen bizim hiç kimseye yardım etmediğimiz yönünde yazmış..inan burda kurduğum arkadaşlıklar ve sevgi bağı olmasa girmemeyi düşündüm birdaha...iyilikten maraz doğarmışya öyle oldu bizimki..halbuki çok kişiye yardımcı olunuyo burda mesela zeynebin ekmeği vuvunun pizzası mutlunun pudingi ve biçok tarif edindim burası sayesinde..bunlar benim diyetimi zevkliçeşitli hale getirdi..kimse denediği bişeyi benden başka kimse yapamasın yemesin die paylaşmamazlık etmedi..neyse artık çok daha dikkatli davranmak lazım..kendi adıma ağzımın payını aldım..
bu arada son olaak bu konularla ilgili şunu eklemek istiyorum...bikaç tatsız durum karşısında ben epeydir bu tür diyaloglara girmiyodum..fakat zeynebe karşı tutunulan tavır ve sözler karşında kendimi tutamadım cevap verdim...bundan sonra buraya kim gelirse gelsin ne tür bi gerginlik olursa olsun asla müdahil olmayı düşünmüyorum...üzülen ve geride kalan biz oluyoruz sanki aramıza kimseyi katmıyomuş gibi bi hava yaratılıyo olaya girince...tüm arkadaşlarıma sevgilerimleee arz ederim:)
ahh nerdee kuru kayısı sadece kabızlık yaşayanlara izinli olsaydı kesin kabız yapardım kendimi:)
denilcek çok şey var sadecacım da bende susuyorum tartışma yaratmamak için, seninle aynı fikirdeyim neyse bu mesajını da çok beğendimsen bunları boşverde güçlendirme nasıl gidiyor
iyi akşamlar kadınlar kulübününgüzel alımlı çekici ince belll yakın bir zamanda 34 beden olck kandınları bana yardım edin ailemle yine kavga ettim bu diyeti yaptırmıyolar ( lanet olsun annem ayrı babam ayrı 3 buzdolabı dolu olan et tavuk artık benım sayemde yok oldu bırden hem zayıfla dıyolar bana şans vermıyolar ınternetten kıtaptan zayıflanmaz dıyolar ben bunlara napıyım ne dıyım aglaya aglaya gözlerım şişti mundar gıtmıyecegımı bılsem az kaldı ıntıharıma (([/QU
Canım yaa üzme bizi valla İstanbulda yaşıyor olsan sadeca, zeynep abla ben falan toplaşıp gelip annen babnla konuşurduk ama amasya daymışsın acab mustlu hoca yakınmı size ? arkadaşlar bu arada coğrafyam çok zayıftır mustlu hoca sinoptaydı dimi hani amasya karedeniz vs bağlantı kurdum kendimce ama hiç bilmiyorum ne kadar uzaklıktalar ,
Çok güzel yazmışsın ama ben kendimden örnek vereyim ben 1 dilim ekmek dahi yesem hani şu klasik diyetlerde verilen tam buğday ekmeği o gün boyunca iştahım hiç azalmıyor o yüzden dukanda başarılı oldum kısacası dukanın en büyük sırrı karbonhidrat almamak bence hiç ekmek makarna pilav bulgur yeme yulaf kepeğini sütle yoğurtla ye(annen kek ekmek yaptırmadığı için) ve de bol bol et tavuk yumurta peynir süt yoğurt ye
Ordu'dayım canım, her ne kadar 2 haftadır uzakta da olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?